THL etsii piikitysseuraa

THL etsii nyt rokotettavia Tinderistä – Joka neljäs 20–40-vuotias ei ole ottanut koronarokotetta, uutisoi Kauppalehti. Lähi-Tapiolan ”Ota kokeellinen, testivaiheessa oleva mRNA-geeniteknologia-koronapiikki ja riskeeraa loppuelämäsi terveys niin saat muoviämpärin” -kampanjan jälkeen sitä oli taipuvainen ajattelemaan, että markkinoinnin pohjanoteeraus oli nyt nähty mutta ei, THL pisti vielä paremmaksi.

THL on laittanut deittipalvelu Tinderiin ilmoituksia, joissa se hakee rokotettavia.

Twitter

Sosiaalisen median käyttäjät ovat riemastuneet ehdottamaan THL:lle iskevämpää markkinointipuhetta.

Twitter

Nouseva kurki -tili huomauttaa aiheellisesti:

Twitter

Fimea kertoo lääkemarkkinoinnin laillisista kohderyhmistä:

Lääkkeiden markkinoinnin lailliset kohderyhmät on määritelty lääkelaissa. Reseptilääkkeitä ei saa mainostaa väestölle, mutta itsehoitolääkkeitä voi mainostaa myös väestölle.

Lääkemääräyksellä, eli reseptillä, toimitettavia lääkevalmisteita saa markkinoida Suomessa vain lääkkeen määräämiseen tai toimittamiseen oikeutetuille henkilöille eli lääkäreille, hammas- ja eläinlääkäreille, farmaseuteille, proviisoreille ja apteekkareille. Opiskelijoille saa markkinoida reseptilääkkeitä vain silloin, kun he toimivat edellä mainituissa tehtävissä. Reseptilääkkeen mainonta tulee kohdistaa vain näille ammattilaisille tarkoitettuihin julkaisuihin tai sähköisiin tiedotusvälineisiin.

Fimea

Fimea kertoo myös, että ”Lääkkeiden markkinointia säätelevien lääkelain normien periaatteena on, että mainonnan tietosisältö vastaa lääkkeen hyväksytyn ajantasaisen valmiste­yhteen­vedon tietoja sekä antaa luotettavan kuvan lääkkeen vai­ku­tuksista ja turvallisuuteen liittyvistä tiedoista. Tämä tarkoittaa, että mainoksessa mainitaan sekä lääkkeen hyödyt että mahdolliset haitat todenmukaisella tavalla.”

”Reseptilääkkeen markkinoinnin tulee sisältää lääkehoidon valintaan keskittyvää tietoa ja antaa totuudenmukainen kuva valmisteen hoidollisesta arvosta.

Mainoksessa esitettyjen väitteiden tulee pitää paikkansa sekä olla tieteellisesti uskottavalla ja luotettavalla tavalla perusteltavissa. Esitettyjen tulosten täytyy olla myös kliinisesti merkityksellisiä ja mahdollisten valmisteiden välisten vertailutietojen tulee perustua asiallisesti valittuihin vertailuvalmisteisiin ja -anno­ksiin. Valmisteen kuvailu superlatiivien avulla ei sovi reseptilääkemainontaan. Mainoksen sisältämän tiedon tulee lisäksi olla ajantasaista ja esitettyjen viitteiden, kuvien ja taulukoiden yksiselitteisiä.”

Koronapiikki on ”reseptilääke”, ei itsehoitolääke. Se on väliaikaisella, eräkohtaisella erityismyyntiluvalla käytössä oleva tuote. Erityisluvalla käytössä olevaa tai myyntiluvatonta valmistetta ei saa markkinoida. ”Lääkelaki edellyttää, että lääkkeiden markkinointi on asiallista eikä sen laatuista, että sen voidaan katsoa vaarantavan väestön luottamusta lääkkeiden määräämisen, käytön tai luovutuksen riippumattomuuteen. Näin ollen lääkemarkkinoinnin asianmukaisuus on olennainen edellytys kansanterveyden turvaamisessa.”

Suosittelen, Fimea, että otatte kiireesti yhteyttä THL:n asiantuntijakatraaseen sekä THL:aa ohjaavaan Sosiaali- ja terveysministeriöön. Eivät näytä olevan selvillä siitä, mitä voimassa oleva laki näistä asioista sanoo.

PÄIVITYS 9.10.2021 klo 12:25

Koronapiikkien tiedetään aiheuttavan erektio- ym. sukupuolielinten toiminnan häiriöitä. Asiantuntija kertoo IL:lle sooloseksistä ja muista mahdollisuuksista. Piikkideittien jälkeinen seksi onnistuu? Treffejä neularaiskaajan kanssa ei tarvitse epäröidä (sarkasmivaroitus).

Twitter

Artikkelikuva THL:n deitti-ilmoituksesta, kuvankäsittely RS > ”Parodiahorisontti laajenee”

LISÄTTY 9.10.2021 klo 13:32 linkki ja muokattu kappaletta.

29 comments

  • markkinointia….vai propagandaa.
   thefreethoughtproject:lla juttu kuinka jo ennen rokotteiden tuloa harjoiteltiin propaganda viestittämistä rokotteiden puolesta,ja paljon on niissä täysin samoja asioita,joita suomessakin toisteltu.kuten luottakaa tieteeseen,syyllistämistä
   jo viime vuonna huomasin,kuinka täysin samoja asioita alettiin toistaan monessa maassa samaan aikaan,joka ei voi sattumalla tapahtua,vaan jostain on ohjailtua

   Tykkää

   • Ei tetenkään ole sattumaa. Monessa maassa myös k-passi tulossa voimaan 15.10 tai heti sen jälkeen.

    Kysymys: Jos n. 190:ssa maassa k-passi tulee voimaan jokseenkin samana päivänä — ja kun on jo nähty piloteista ettei se toimi — onko kyseessä sattuma vai noudattavatko kaikki valtiot jonkin muun tahon komentoa?
    Jos noudattavat, se tarkoittaa että globaalihallitus on jo pystytetty ja että kansallisvaltioiden hallitukset ovat vain toimeenpaneva elin.

    Tykkää

 1. Jos olisi oikea PANDEMIA niin ihmisiä EI tarvitsisi houkutella MUOVIÄMPÄRILLÄ. Henkilö joka ei ota KORONA”ROKOTETTA” on rokotevastainen. Henkilö joka ei ota INFLUENSSAROKOTETTA ei ole rokotevastainen. Kuitenkin korona ja kausi-influenssa ovat YHTÄ vaarallisia! Eli koronarokotteissa on kyse jostakin MUUSTA kuin terveydestä. Se muu on GRAFEENI/HYDROGEELI jota kansalaisiin näillä ”rokotteilla” pumpataan. Aine muodostaa väittömästi ETÄOHJATTAVAN VERKON. Vain KORONAKULTTIIN kuuluvat pääsevät Uuteen Maailmanjärjestykseen. KUULIAISUUDEN osoituksena on otettava TRANSHUMANISTINEN ”rokote” joka on PEDONMERKIN esiaste. Jenkeissä kongressin, CDC:n, Pfizerin etc. työntekijöiden EI tarvitse ottaa piikkiä. Jos olisi OIKEA pandemia heidän pitäisi. ”Rokottamattomien” pandemia tarkoittaa todellisuudessa D-vitamiinin puutteesta kärsiviä MAAHANMUUTTAJIA.

  Tykkää

 2. Koronavirus on luotu NIH:n apurahalla USA:ssa ja Kanadassa mistä matka jatkui KIINAAN. Grafeenioksidin lisäksi rokotteessa on bonuksena HYDRA VULGARIS. Kyseessä on elävä otus jolla on vaikutuksia HERMOSTOON. Grafeenin osalta olemme tekemisessä SYNTEETTISEN BIOLOGIAN ja NANOBIOELEKTRONIIKAN kanssa. Soluja MANIPULOIDAAN sähkömagneettisesti. Ihminen LIITETÄÄN osaksi Internet of Thingsiä esineiden internetiä. Ihminen otetaan ULKOPUOLISEEN kontrolliin. ROKOTUKSET EIVÄT LOPU KOSKAAN!

  Tykkää

 3. Jaa TINDERI!?

  mutta tuossahan on ihan liikeideaa… Hienoa! Tarttee vaan tehdä skaalautuvaksi! On IHAN HYVÄ olla varasuunnitelmia jos vaikka glaxosmithklinet krinnaa tuonnempana rahahanoja kiinni kun piikityskattavuudet laahaa tavoitteista jäljessä!

  ”Kansanterveyskonttuurin Kuumat Puumat, Minuuttitaksat kovina – K18 Hotline”

  sitten vaikkapa A-Studiostakin jo tuttuja ääniä plätkyttelemässä soittajille emmentalsiivuja (toki tuplapiikitettyä emmentaalia, onhan kyseessä Turvalinja) ja huokailemassa luuriin k-tunnelmaa:
  -”oooohh…” ”…ottaa… maskin… pois…”

  [eeehh… kauhea uni… onneks heräsin ennenkuin minuuttitaksat söi koko sakkotonnin]

  Tykkää

  • Olisiko saatu PINGHelsingiltä markkinointineuvontaa? Sille on nyt tarve, kun uskottavuus karisee joka ulostulolla

   Tykkää

   • ”Rakennamme lentokonetta samalla kun lennämme sillä”

    Niiiin… noh se että ”säädetään näkemyksiä tilanteen mukaan” ei mielestäni tarkoita että ”kansanterveyttä” tehtäis ninku jotain hollywoodin kässäriä!

    Korvattavissa olevat Expendables voi kyllä ruuvailla lentsikkansa sivuvakaajia vaikka kesken sivuluisun, mutta kansanterveysupseeri Nohynek EI VOI. Joku roti nyt!

    Matkustajat ei tosiaankaan lennä sillä lentokoneella ennenkuin rakkineen turvallisuutta koskevat tutkimukset ON TEHTY.

    Pois sieltä jos et tuommoista ymmärrä. Et Hanna istu millään huumoripenkillä THL:ssä. Aiempi ihan-älytöntä -lausuntosi oli jo hämmentävä pohjanoteeraus. Tämä lentokonetietoutesi menee aika liki samaa… pois nyt sieltä istuskelemasta.

    Jonkun tarttis jatkossa hoitaa piikkien haittavaikutusten tuoma päivystyskuorma ja teho-osastotarve. Menee monta vuotta. Ei siellä mitään elokuvaohjaajaa tarvita. Huut helvattiin sieltä nyt-

    Tykkää

 4. HUS näyttää itkevän (tulevien rokottamattomien?) hoidosta , eivätkö kerran tai pari rokotusta saaneet ja NYT hoitoon joutuneet maksakaan mitään? miksi heidän edes pitäisi sairastua, eikö ns.”suoja” olekaan suoja. (IS 7.10)

  Tykkää

  • Olen huomannut. Itse olen edelleen enemmän huolissani piikitettujen puolesta näin flunssakauden kynnyksellä. Jos heille käy samoin kuin eläinkokeiden eläimille (Acquired Immunodeficiency Syndrome) jälki tulee olemaan kauheaa. Ja se, joka siinä vaiheessa aiheuttaa sairaanhoitokuluja on kyllä ihan toinen ryhmä kuin rokottamattomat.

   Tykkää

   • Myös eräät ulkomaanelävät on huolissaan flunssakauden kynnykseen krompistumisesta tulevalla kaudella:

    https://dailysceptic.org/2021/10/10/covid-may-no-longer-be-the-most-significant-threat-to-health-says-head-of-u-k-health-security-agency/

    ”…the Chief Executive of the U.K. Health Security Agency has acknowledged that Covid is no longer the ’most significant’ threat to health…”

    no täh? Ettäkö k-tauti ei enää olisikaan maailman tärkein asia!?? Eeeh…

    ”[Dr. Jenny Harries] said today that Covid was possibly no more dangerous than flu, as she warned that there would be a lower immunity to the illness this year.”

    Mites tuommoinen kerettiläinen on päässy lainka puhumaan julkisuudessa? Ettäkö k-tauti ei olisi flunssaa vaarallisempi?? Eeeh…

    Mutta Dr.Harries on kyllä huolissaan, muiden saarelaisten ohella, siellä arvellaan että flunssakaudesta saattaisi tulla karmivin 50 vuoteen:

    ”…amid fears flu deaths could be the worst for 50 years because of lockdowns and social distancing.”

    Ja johtuen eristyssulkutiloista ja ”sosiaalisesta etäännyttämisestä”? Krhm… tuosta on ollutkin puhetta-

    Kumma kyllä, Deputy Chief Medical Officer Harries on edelleen virassa, on ollut koko hötäkän ajan, vaikka vaikuttais noitten juttujen perusteella puhelevan aiheista aivan liian viileästi, k-tautihysterian ylläpitoa ajatellen…

    Odotan mielenkiinnolla sitä romahdusta vuodenvaihteessa kun CDC hutkii jenkkilän labrat käyttämään jotain testiä joka erottaa viirusvihulaiset. Ja maailmalla labrat seuraa tietenkin perässä. Eikö seuraakin? Myös THL, eikö vain?

    Tykkää

  • Ei ole. Uusia tapauksia enemmän rokotetuissa. Case Israel:

   Tykkää

   • Käänteismaailma, jossa elämme (ns. totuuden jälkeinen aika?): ”rokottamattomien pandemia”

    Uusia tapauksia eniten niissä maissa joissa korkein rokotekattavuus

    Tykkää

  • Sama artikkeli kertoo että Trudeau ei päästä enää rokottamattomia ulos maasta, samalla kun rokottamattomilta on estetty työnteko.

   Liettuassa myös sama tilanne, et voi käydä töissä ilman passia, et saa työttömyyskorvausta etkä pääse isoihin marketteihin, ruuan joutuu ostamaan toreilta tms.

   Tykkää

   • Puola on kerrotusti suunnitellut evakuoivansa kansalaisensa Australiasta. Seuraavaksi sitten Kanadastakin?

    Tykkää

 5. Kukahan meidät evakuoisi tältä rikolliselta kansanmurhaajahallitukselta, ellei kansa nouse vastarintaan ja syrjäytä niitä vallasta. Ranskassa sentään liitot järjestelevät jo lakkoja koronatyranniaa vastaan. Meilläkin liittojen pitäisi herätä, luuleeko esim. MaRa että firmat selviää seuraavilta suluilta, Lapin matkailu kuolee koska se on pääosin aasialais- ja venäläisturistien varassa, heillä ei ole mRNA-myrkkypiikkejä jotka oikeuttaisivat Suomen ravintoloihin kun natsipassit otetaan käyttöön, ja rikollinen hallitushan iskee heti täyssulut päälle koko Suomeen, joka paikkaan.

  Lähettelin kesällä MaRan pomoille postia vinkiksi jotta voisivat alkaa tappelemaan laittomia rajoituksia vastaan, mm. Espanjan korkeimman oikeuden päätöksestä joka tuomitsi PCR-testien perusteella tehdyt rajoitukset perustuslain vastaisiksi. Myös muutamissa muissa Euroopan maissa on oikeudesta annettu samanlaisia päätöksiä, mutta ilmeisesti MaRaa ei työnantajaliittona kiinnosta alan kannattavuus.

  Tykkää

 6. kiirettä pitää kun rahvas täytyy pitää afrikan tähtien ym joutavien parissa—ei eliitti tarvi neuvoja kun sote-palkintoja jaetaan sulle ja mulle—maksajat saavat sen osan joka niille kuuluu–vyönkiristystä yllätys yllätys ?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s