Kirje kansanedustajille: ”Koronapassille ei lääketieteellisiä perusteita”

Lääkäriryhmän 11.10.2021 sivuillaan julkaisema, Suomen eduskunnassa istuville päättäjille osoitettu avoin kirje.

Pelastetaan Suomen lapset

Koronapassille ei ole lääketieteellisiä perusteita ja se loukkaa Suomen hyväksymiä sopimuksia, joissa ihmisten syrjintä kielletään.

Mitään yleisvaarallista koronapandemiaa
ei ole, eikä ole koskaan ollut.

Sosiaali- ja Terveysministeriön vuonna 2012 julkaiseman dokumentin Kansallinen varautumissuunnitelma influenssapandemiaan sivulla 50, kappaleen 8.1.4 taulukossa 3 on määritelty “lieväksi pandemiaksi” tilanne, jossa 8 viikon aikana 11 480 ihmistä joutuu sairaalahoitoon ja kuolleita on 3 450.

Maaliskuusta 2020 alkaen Suomessa on THL:n virallisten tilastojen mukaan kuollut koronatautiin vain pieni murto-osa tästä, myös sairaalahoidossa olevien määrät ovat olleet kaukana lievänkin pandemian määritelmän vaatimuksesta.

Maassamme on todettu runsaan 18 kk seuranta-aikana hieman yli 1000 “koronaan liittyvää kuolemaa”, joista kuitenkin korona on pääasiallinen kuolinsyy THL:n omin kriteerein laskettuna ainoastaan alle 50 tapauksessa.

Kokonaiskuolleisuus ei ole noussut korona-aikana vähääkään Suomessa. Näyttää myös siltä, että sekä koronadiagnoosien että koronakuolemien määrää on vahvasti liioiteltu.

Valtaosa koronadiagnooseista on vääriä

SARS-CoV-2 infektiot diagnosoidaan pääasiassa PCR-testillä, jonka maailman johtavat asiantuntijat ovat todenneet olevan täysin sopimaton kyseiseen tarkoitukseen, koska se tunnistaa myös tavallista flunssaa aiheuttavat koronavirukset sekä virusten jäänteet, jotka eivät infektoi ketään. Meillä käytössä olevassa Drosten PCR-testissä jopa 97% positiivisista tuloksista on vääriä. [AM 5.9.2020: ”Positiiviset korona-testitulokset saattavat olla vääriä”]

Merkittävä osa sairaalahoidossa olevien koronadiagnooseista on tehty ilman mitään testiä – pelkästään oireiden perusteella, Suomessa noin 50%:lle koronadiagnosoiduista tehohoitopotilaista. Tämä on tehty siitä huolimatta, että koronan diagnosointi ei ole mahdollista pelkkien oireiden perusteella.

Loogisena kannustimena tähän on saattanut toimia valtion sairaanhoitopiireille jakamien korona-avustusten määrän osittainen liittäminen koronapotilaiden toteutuneiden hoitovuorokausien määrään. Toisin sanoen sairaanhoitopiirit saavat sitä enemmän rahaa valtiolta mitä enemmän niissä hoidetaan koronapotilaita, kun taas esim. influenssapotilaiden hoitamisesta ei vastaavaa tukea saa.

Vakavaan koronatautiin on olemassa tehokkaita lääkkeitä

Laaja tieteellinen näyttö osoittaa, että esimerkiksi ivermektiini on tehokas ja turvallinen lääke vakavan koronataudin hoitoon, ja sitä on myös käytetty kyseiseen tarkoitukseen menestyksekkäästi useissa maissa, esim. Intiassa. Yhdysvalloissa joukko lääkäreitä on perustanut järjestön (Front Line Covid-19 Critical Care Alliance), jonka tekemien hoitoprotokollien avulla on hoidettu koronapotilaita halpojen lääkkeiden avulla erittäin hyvin tuloksin. Nämä hoitoprotokollat pitää saada käyttöön myös Suomessa. [AM 17.1.2021: ”FIMEA: ei estettä hydroksiklorokiinin tai ivermektiinin käyttöön COVID-19-hoidossa”]

Käytössä olevat koronarokotteet ovat tehottomia
ja niitä markkinoidaan valheellisin perustein

Julkaistut kliiniset tutkimukset ja käytännön kokemukset ovat osoittaneet, että koronarokotteet ovat käytännössä tehottomia. THL ja valtamedia mainostavat totuutta vääristäen esimerkiksi Pfizer/BioNTechin rokotteen 95% suhteellista tehoa, mutta rokotteen käytännön elämän kannalta olennainen absoluuttinen teho ja vaikuttavuus on alle prosentin luokkaa niin, että yhden vakavan koronadiagnoosin estämiseksi on rokotettava lähes 20 000 ihmistä.

Koronarokotukset eivät estä rokotettua saamasta tartuntaa tai tartuttamasta muita, ja rokotesuoja hiipuu jo muutamassa kuukaudessa. Tuore tutkimus vahvistaa myös, että korkean rokotekattavuuden alueilla ei ole vähemmän uusia koronatartuntoja kuin matalan rokotekattavuuden alueilla. Lisäksi on syytä huomioida, että lievänkin SARS-CoV-2-infektion seurauksena syntyy jopa elinikäinen suoja virusta vastaan, joten taudin sairastaneiden rokottamiselle ei ole mitään perusteita.

Suomessakin rokotekisan voittajaksi selvisi järjestäytyneestä rikollisuudesta aiemmin surullisen kuuluisaksi tullut Pfizer, jonka vakiintuneisiin toimintatapoihin on aiempina vuosina kuulunut mm. lääkkeiden tehon liioittelu, lääkehaittojen salaaminen sekä lääkäreiden, terveysviranomaisten ja poliitikkojen lahjonta, joista se on toistuvasti tuomittu. Pääministeri Sanna Marin kirjoitti aiheesta vuonna 2009 kirjoituksen Tampereen kaupunki Pfizerin lahjonnan kohde, josta tässä muutamia otteita:

Yhdysvaltalainen megaluokan lääkeyhtiö Pfizer tuomittiin 2,3 miljardin dollarin korvauksiin useista petoksista. Pfizerin todettiin syyllistyneen muun muassa terveydenalan päättäjien lahjontaan ja muihin markkinointia sekä myyntiä edistäviin petoksiin.

On käsittämätöntä, että lääkeyhtiöiden lahjuksista on tullut hyväksyttävä toimintatapa ja vakituinen käytäntö yhteiskunnassamme.

Toivon vakaasti, että Pfizerin tuomitseminen johtaa myös Suomen julkisella kentällä vakavaan ja kattavaan keskusteluun tällaisen toiminnan oikeellisuudesta.

Nyt olisi korkea aika vastata pääministeri Marinin vuosien takaiseen huutoon ja aloittaa perusteellinen rikostutkinta rokoteteollisuuden harrastamasta korruptiosta Suomessa. Tutkinnan kohteena tulisi olla ainakin valtamediaa ohjaileva Mediapooli sekä kaikki terveys- ja lääketurvallisuudesta vastaavat viranomaistahot. [AM 18.4.2020: ”YLE-pomo: Korona kuin sotaa”]

Käytössä olevilla koronarokotteilla on ilmennyt runsaasti vakavia terveyshaittoja, niiden pitkäaikaishaittoja ei ole tutkittu ja niiden valmistajat eivät uskalla ottaa vastuuta rokotteidensa turvallisuudesta

Rokotehaittarekistereihin eri puolilla maailmaa on ilmaantunut valtava määrä vakavia haittailmoituksia. Esimerkiksi Yhdysvalloissa koronarokotteista on rekisteröity 8 kk aikana enemmän kuolemia kuin kaikista muista FDA:n hyväksymistä 70 rokotteesta yhteensä edellisen 30 vuoden aikana. Myös Suomessa FIMEA:n haittarekisteriin on ilmoitettu ennennäkemättömän valtava määrä vakavia rokotehaittoja ja kuolemia. Tämäkin on mitä todennäköisimmin vasta jäävuoren huippu, sillä tutkimusten mukaan ainoastaan 1–10% rokotehaitoista päätyy rekisteröitäväksi. [AM 30.11.2020– ”Rokoteturvallisuus”]

Tutkittuun tietoon perustuvat tieteelliset faktat osoittavat kiistatta, että koronarokotteet aiheuttavat useita vakavia terveyshaittoja, koska rokotteen aikaansaaman piikkiproteiinin tiedetään olevan itsessään myrkyllinen. Sitä kertyy rokotetun verisuonten seinämään tavalla, joka johtaa mm. sydänlihastulehduksiin ja veren hyytymishäiriöihin. On myös erittäin vahvat tieteelliset perusteet pelätä, että rokote tuhoaa luonnollista immuniteettia ja rokotetut tulevat saamaan viruksen kohdatessaan tartunnan todennäköisemmin kuin rokottamattomat, ja sairastuvat myös todennäköisemmin taudin vakavaan muotoon.

Massarokotukset rokotteella, joka ei estä tartuntoja ja tartuttamasta muita, altistavat myös vaarallisten virusmuunnosten syntymiselle rokotetuissa. Rokotetut saattavat siis toimia vaarallisten virusmuunnosten tehtaina ja levittäjinä. Tästä on jo selkeitä viitteitä esimerkiksi Israelista, jossa lähes koko kansa on vähintään kahteen kertaan rokotettuja, mutta tautimäärät ovat korkeammat kuin koskaan aikaisemmin, ja korkeammat kuin missään muualla maailmassa. Sen sijaan palestiinalaisten keskuudessa, joita on rokotettu vasta vähän, koronaa ei juurikaan esiinny. Rokotusten seurauksena edessä saattaakin olla juuri rokotettujen epidemia.

On käsittämätöntä, että rokotteita hankkineet valtiot ovat vapauttaneet rokotteiden valmistajat kaikesta vastuusta, mikäli rokotuksesta aiheutuu rokotettaville vakavia terveyshaittoja tai kuolemia. Huomioitavaa on, että Pfizer toteaa sopimustekstissä yksiselitteisesti, että rokotteen turvallisuutta ei ole vielä ehditty tutkia asianmukaisella tavalla (ks. Pfizer contract explanations). Kuinka siis useiden valtioiden terveysviranomaiset, THL mukaan lukien, voivat väittää, että rokotteet ovat turvallisia? Koronapassia ja muita rajoituksia käyttäen kansalaiset – myös lapset – pyritään siis käytännössä pakkorokottamaan rokotteella, jonka valmistaja itse ei uskalla ottaa vastuuta rokotteensa turvallisuudesta.

[AM 4.5.2021: ”EU-komissio ehdottaa rokoteturvallisuuden heikentämistä”,
AM 10.9.2021: ”Haluatko tietää, mitä hallitukset ovat sopineet rokotevalmistajien kanssa?”]

Suomi on Euroopan neuvoston jäsenenä sitoutunut vastustamaan syrjintää

Koronatestien tekemiseen terveille oireettomille, ja heille “altistuneiden” jäljityksiin on käytetty valtavasti rahaa ja terveydenhuollon voimavaroja. Samoin yhteiskunnan sulkutoimilla on kansantaloudelle aiheutettu massiiveja taloudellisia vahinkoja. Nyt nämä miljardien eurojen tuhlaukset halutaan unohtaa, kun on alettu rokottamattomien syyllistäminen ja tehdään tarkoitushakuisia laskentamalleja heidän tulevaisuudessa ehkä aiheuttamien sairaanhoidon kuluista.

Tämän ajojahdin keskellä näyttää täysin unohtuneen, että Suomi on ollut vuodesta 1989 Euroopan neuvoston jäsen ja siis mukana laatimassa perustavanlaatuisia ihmisarvoa puolustavia päätöslauselmia. [AM 30.1.2021: ”Euroopan neuvosto: k-rokotus vapaaehtoinen”]

Päätöslauselmat 2361 (2020) ja 2383 (2021) vaativat yksiselitteisesti, että

 • kansalaisille on tiedotettava, että koronarokotukset eivät ole pakollisia. Ketään ei saa painostaa poliittisesti, sosiaalisesti tai muilla tavoin ottamaan rokotetta elleivät he sitä itse halua.
 • on varmistuttava siitä, ettei ketään syrjitä sen perusteella, ettei hän ole rokotettu tapahtuipa valinta mahdollisia terveysongelmia peläten tai pelkästään omasta halusta.

Helsingissä 11.10.2021
Kunnioittaen
Pelastetaan Suomen Lapset -lääkäriryhmä

www.pelastetaansuomenlapset.fi
info@pelastetaansuomenlapset.fi

Yhteyshenkilö LL Rauli Mäkelä
rauli.makela@protonmail.com


Toimitus tehnyt tekstiin kielenhuoltoa ja asettelumuutoksia.
Korjattu ”Eurooppa-neuvosto” > ”Euroopan neuvosto”.

Kuva: Marco Verch (CC BY 2.0) via Flickr. Kuvanmuokkaus Johanna L

14 comments

 1. Kaikki totta, mutta koska kyse ei ole koskaan ollut mistään viruksesta, vaan lavastetusta feikkapandemiasta, jonka tarkoitus on piikittää ihmiset keinolla millä hyvänsä WEF:n ja YK:n Agenda2030 ohjelman läpiviemiseksi, niin WEF:läinen hallitus ei välitä vaikka passin käyttöönotto rikkoo kaikkia mahdollisia lakeja.

  Agenda2030:

  Tykkää

 2. Koko KORONATOUHULLA ei ole MITÄÄN tekemistä TERVEYDEN kanssa. Ihmisiin injektoidaan ”rokotteella” GRAFEENIOKSIDIA jolla kansalaiset liitetään ESINEIDEN INTERNETIIN (IoT). Aivoihin tulee jatkossa SIRU kuten TRANSVISION 2021 -tapahtumassa uumoiltiin. 5G on keskeisessä asemassa globalistien suunnitelmissa ja 6G yhdistää rokotetut TEKOÄLYYN ja KVANTTITIETOKONEESEEN. Syntyy INTERNET OF EVERYTHING. WEF:n neljäs teollinen vallankumous sisältää: ROBOTIIKKA, IoT ja TEKOÄLY.

  Tykkää

 3. VAPAUDEN PUOLESTA -MIELENOSOITUS 15.10.2021 KLO 11.11 EDUSKUNTATALOLLA!

  Vapauden puolesta:

  Nyt jos koskaan pitää tulla sankoin joukoin Eduskuntatalolle osoittamaan mieltä koronapassista vapaan tulevaisuuden puolesta!!!

  Perjantaina 15.10 eduskunta äänestää koronapassin käyttöönotosta. Ja kaikki merkit viittaavat siihen että se menee läpi. Tosin, jos saamme mielenilmaisulla edes YHDEN kansanedustajan muuttamaan mieltään, niin se on voitto. Tämä on niiiiiin tärkeä asia, että Vapauden puolesta päätti ottaa miekkarilakin kaapista pölyttymästä ja järjestää mielenosoitus!

  Aloitamme klo 11:11 ja jatketaan ainakin klo 14.00 saakka. Ja asian tärkeyttä kuvastaa myös se että meidän puhujat raivasivat omassa kalenterissaan aikaa tulla sanomaan muutaman painavan sanan. Jotkut ensimmäistä kertaa mielenosoituksessa.

  Tee mitä vaan että pääset paikalle. Koko meidän vapaus ja tulevaisuus on vaarassa! Luodaan paine kansanedustajille ja muistutetaan kenen asioita tässä maassa pitää ajaa!!!

  https://laitonlehti.net/2021/10/14/vapauden-puolesta-mielenosoitus-15-10-2021-klo-11-11-eduskuntatalolla/

  Tykkää

 4. THL ja Rämet saalistaa jo 5-vuotiaita teuraalle:

  Mika Rämet: Yli 5-vuotiaiden lasten koronarokottaminen voisi alkaa aikaisintaan loppuvuodesta
  Tutkimuksissa koronarokotteen puolustusvaste oli 5–11-vuotiailla lapsilla samankaltainen kuin muissa ikäryhmissä, eikä lapsilla ilmennyt vakavia haittavaikutuksia.

  https://yle.fi/uutiset/3-12142334

  Tykkää

 5. Kattokaa että tulee selkeät kuvat ja tiftit sloganit väksepuuk sivuille… epäillyn pitää olla jatkossa tunnistettavissa printeistä vähä heikommassakin valossa, mitään peltipoliisitason kuvia ei siis parane laittaa. Oikea poliisi voi nähkääs tarvita kuvia jatkossa työssään Suomessakin.

  Australiassa poliisi tekee jo pitkää päivää selvittääkseen mielenosoituksiin osallistuneiden henkilöllisyyksiä. Taitavat tehdä vallan ylitöitäkin, näyttäis että konstaapelit on tässä videossa poloisen aussin ovella kopistelemassa iltapimeällä.

  Lain koura on pitkä ja löytää kohteensa. Tuossakin rikos on tapahtunut jo puoli vuotta aiemmin, ja laittomasti mielensä ilmaisseita etsitään edelleen. Videossa paljon opittavaa kun Suomen poliisi ja santarmariinit ottaa protokollan käyttöön. Eduskuntamme loistaville perustuslainoppineille myös mietittävää: pitääkö olla eritasoiset palkkiot ilmiantajille tuommoisten A4-printtiratsioiden lopputuleman mukaan? Enemmän krediittejä jos tiedustelu johtaa pidätykseen?

  Entä tarvitaanko määrärahoja santarmariinien lisäkoulutusta varten? Osaako Suomen poliisi ottaa kuvankaappauksia?

  Ilahduttavasti ne rievut sentäs pysyy konstaapelien naamalla, vaikka onkin yö. Valo on vähissä mutta viirus ei ehkä tiedä sitä?

  Tykkää

  • no,höh….sehän on selvästi yöeläin se virus,koska niin piti ravintoloiden sulkea ovensa jo iltaisin,ja liikkumisrajoituksetkin illasta aamuun muualla maailmassa….luottakaa tieteeseen

   Tykkää

 6. JUUTALAISEN MAAILMANVALLAN TOTEUTTAMISEKSI

  ON

  – Sijoitettava agentteja ja käskyläisiä kaikkialle
  – Haltuunotettava media ajamaan tavoitteitamme propagandalla
  – Lietsottava eripuraa eri rotujen, luokkien ja uskontojen välillä
  – Käytettävä lahjontaa, uhkauksia ja kiristystä, jotta kaikki menee meille mieluisalla tavalla
  – Hyödynnettävä vapaamuurariloosseja houkutellaksemme palvelukseemme potentiaalisia tulevia virkamiehiä
  – Vedottava menestyvien egoihin
  – Nimitettävä nukkejohtajia, joita voimme hallita kiristämällä
  – Korvattava kuninkaallinen valta sosialismilla, sitten kommunismilla ja lopuksi despotismilla.
  – Uhrattava ihmishenkiä (mukaanlukien juutalaisten), niin paljon kuin on välttämätöntä saavuttaaksemme päämäärämme.
  – Korvattava uskonnot tieteellä ja materialismilla.
  – Kontrolloitava koulutusjärjestelmää levittääksemme petosta ja tuhotaksemme älymystön.
  – Uudelleenkirjoitettava meille edullinen historia.
  – Käytettävä viihdettä harhautuksen välineenä.
  – Täytettävä mielet saastalla ja perversiolla.
  – Saada ihmiset vakoilemaan toisiaan.
  – Pitää massat köyhinä ja alituisen raatamisen alaisina.
  – Haltuunottaa kaikki omaisuus ja varallisuus. Varsinkin kulta.
  – Käyttää kultaa markkinoiden manipulointiin ja synnyttää lamakausia.
  – Ottaa käyttöön progressiivinen varallisuusvero.
  – Korvattava investoinnit keinottelulla.
  – Lainoittaa hallituksia pitkäaikaisilla korkeakorkoisilla lainoilla.
  – Antaa huonoja neuvoja hallituksille ja kaikille muille.

  Ei-juutalaiset eli gojimit ovat alempiarvoisia juutalaisiin nähden, eivätkä osaa hallita. Heidän ja itsemme vuoksi meidän on hävitettävä heidän hallinnot ja korvattava ne yhdellä maailmanhallinnolla. Tämän tavoitteen toteutuminen tulee kestämään ja vaatimaan paljon verevuodatusta, mutta se kaikki tapahtuu hyvästä syystä. Siksi on toimittava edellämainittulla tavalla. Lopulta gojimit syyttävät hallituksiaan sotkusta. Silloin tarjoamme ratkaisua ja kaappaamme vallan. MINÄ KUITENKIN USKON KYSE ON TÄSTÄ AKENDASTA

  Tykkää

  • Kyllä noita tavallisia juutalaisia ihan samalla tavoin kohdellaan Israelissa kuin meitä tavallisia kristittyjä Suomessa. Luulenpa että joka kansassa löytyy noita ääshouleja joita arkadianmäen sirkus on täynnänsä.. tai katsotaan nyt, ketkä Anon lisäksi äänestää huomenna perustuslain mukaisesti.

   Luulisi Anoakin etovan kun päivittäin joutuu viemärin hajussa työskentelemään..

   Necroja (Malcom Xn kutsumanimi rodustaan) ja juutalaisia ei saa syrjiä.. eikö ääshoulit sitä vielä ymmärrä, että syrjintä on kielletty. Sehän on perustuslaissa.

   Tykkää

 7. Juutalaisessa kulttuurissa ARVOSTETAAN koulutusta. Juutalaiset ovat saaneet huomattavasti NOBEL-palkintoja suhteessa heidän määräänsä. Juutalaiset myös OMISTAVAT mm. MEDIAA ja VIIHDETEOLLISUUTTA. FED ja WALL STREET ovat JUUTALAISTEN hallussa. BlackRockin Larry FINK ja VANGUARDIN Mortimer BUCKLEY ovat juutalaisia. Vanguard ja BlackRock omistavat LÄÄKETEOLLISUUDEN. Pfizerin CEO Albert BOURLA on juutalainen. Modernan ex-CMO Tal Zaks on juutalainen. Samoin CDC:n pomo Rochelle Walensky. Bidenin suurin VAALIRAHOITTAJA Michael Bloomberg on juutalainen. Samoin George SOROS. ROTHSCHILDIT ovat juutalaisia. Juutalaisten osuus USA:ssa on 2,2%. BILDERBERG-kokouksissa USA:n delegaatioissa heitä on yli 40%!

  Tykkää

  • Ei Nasarealainenkaan suuresti arvostanut kirjanoppineita, sillä kautta ihmiskunnan historian on aina löytynyt niitä jotka pyrkivät ylimyksiksi loisimaan muiden kustannuksella ja ne tahot ovat juuri kehittäneet rahan jolla orjuutetaan, sekä koululaitokset joissa aivopestään massoja omaksumaan ohjelmoitua ”viisautta” ja pätevöityneelle sitten annetaan jokin ”sadanpäämiehen” arvonimi joka oikeuttaa vasallin virkaan.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s