MKR: Miten toimia, jos lasta pakotetaan maskeihin ja rokotteisiin

18. lokakuuta julkaistussa tiedotteessa annetaan neuvoja lasten vanhemmille tilanteessa, jossa viranomaiset koululaitoksen auktoriteetin kautta yrittävät tuputtaa ja/tai pakottaa muksuille maskeja ja/tai koronapiikkejä.

Moniammatillinen koronakriisin ratkaisuryhmä (MKR)

Olemme kasanneet vanhempien tarpeesta nousseen info-paketin oppilaiden vanhemmille/huoltajille, opettajille ja rehtoreille koskien koronarokotuksia ja koronarajoituksia. Tämä tarve on noussut vanhempien huolesta ja paketti on tarkoitettu heidän hyödynnettäväkseen sekä yleisesti jaettavaksi.

Ohjepaketti koostuu kahdesta osiosta:

Koululaisten vanhemmille 1 – Rokotteista ja Koululaisten vanhemmille 2 – Maskeista.

Koronarokotukset rikkovat lakia ja pelottavat vanhempia

Infopakettien ensimmäiseen osioon on kasattu yhteen rokotteeseen liittyvää tietoa, jota ei välttämättä virallista tietä ole saatavissa/löydettävissä, mutta josta huoltajan mielestämme olisi hyvä olla tietoinen. Keskeisenä näkökulmana on näkemys siitä, että lapsipäätäntänä läpi vietävä rokotusohjelma on ristiriidassa huoltajuuslain kanssa.

Huoltajuuslakiin nojaten vanhemmalla on yhä oikeus ottaa vastuu lapsen rokotuspäätöksestä (Laki holhoustoimesta 23§ ja 24§, Laki lapsen huollosta ja tapaamisoikeudesta 4§). Useat vanhemmat ovat olleet kauhuissaan ja voimattomia, kun lapsia on houkuteltu ja manipuloitu rokotettavaksi.

Lasta ei mielestämme pidä ottaa mukaan kokeelliseen lääkeprojektiin vain ”suojataksemme aikuisia” – se on moraalitonta, eikä koronarokote muutenkaan suojaa tartunnalta tai estä viruksen levittämistä. Lasten kokeellinen rokottaminen rikkoo myös lukuisia lakeja sekä natsien hirmuisien ihmiskokeiden synnyttämää Nürnbergin säännöstöä.

Näihin liittyen infopaketti sisältää mm. rokotuskieltolomakkeen, jolla huoltaja voi kieltää lapsensa rokotuksen.

Ennätysmäärä kuolemia ja vammautumisia koronarokotteista

Riippumatonta tiedettä koronarokotteista ja niiden ominaisuuksista on suomeksi ansiokkaasti tuonut esiin riippumaton lääkäriryhmä Pelastetaan Suomen lapset.

Asia on sikäli erityisen vakava, että ”rokote”, joka on nyt käyttöönotettu, sisältää aivan uudenlaista geeniteknologiaa (mRNA) ja on hyvin puutteellisesti testattu alle 16-vuotiailla lapsilla. Ja mikä pahinta, pitkän aikavälin kliiniset tutkimukset ovat täysin tekemättä: normaalisti niihin menee aikaa minimissään 4, keskimäärin 11 vuotta. Pfizerin (Comirnaty) rokotteen osalta nämä tutkimukset valmistuvat 2023.

Rokotettu voi myös sairastua covid-19-tautiin ja levittää tautia. Korona-rokotteista on Suomessa jo tähän mennessä tullut ennätysmäärä lyhyenkin aikavälin haittailmoituksia (4360), mukana vakavia haittoja (2982) ja myös rokotteeseen liittyviä kuolemia (125). Käsittelyä on odottamassa 13 800 ilmoitusta! (Lääkäturvallisuusvirasto FIMEA 7.10.2021)

Nämä seikat yhdessä sen tosiasian kanssa, ettei Suomessa yksikään lapsi ole kuollut koronaan, saavat aikaan syvän huolen siitä onko lapsen rokottaminen 1. tarpeellista, 2. turvallista ja 3. eettisesti oikein.

Lapsia syrjitään ja kiusataan tieteenvastaisen maskisuosituksen vuoksi

Toinen osio MKR:n infopaketista koostuu lähinnä koronarajoitusten synnyttämistä huolenaiheista vanhemmissa. Se sisältää mm. lapsen maskivetoomuksen sekä kirjeet opettajalle ja rehtorille.

Mielestämme maskisuositusta on tulkittu liian usein maskipakkona, ja mikä typerintä: eri maiden maskikokeilut kuten myös tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet maskit tehottomiksi virusepidemioiden hoitamisessa.

Olemattomien hyötyjen lisäksi maskeista seuraa monelle terveydellisiä haittoja: päänsärkyä, hengenahdistusta, kognitiivisen suorituskyvyn heikkenemistä, kroonista stressiä, masennusta ja ahdistuneisuutta.

Myös turvallisen kanssakäymisen, luonnollisen vuorovaikutuksen, puheen tai lukemisen kehittymisen näkökulmasta lapsen tarvitsee nähdä kasvot.

On nähty miten tieteenvastaiseen maskipakotukseen suostumattomia lapsia ja nuoria kiusataan ja syrjitään kouluissa, suoraan tai epäsuorasti, aiheuttaen paljon turhaa tuhoa, jolloin vanhemmat eivät voi olla enää puuttumatta tähän.

Ystävällisin terveisin
Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR
www.mkrsuomi.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: info@mkrsuomi.fi


LÄHDEVIITTEITÄ

Kuva: Gerd Altmann via Pixabay; Jernej Furman (CC BY 2.0) via Flickr; Nil (CC0) via Pixahive. Kuvanmuokkaus Johanna L

6 comments

 1. Pienten lasten vanhemmille haasteellista aikaa. Toistaiseksi lapsi on holhouksen alainen ja huoltajilla on päåtäntävalta kunnes lapsi on täysi-ikäinen. Huoltaja vastaa lapsen hoidosta, kasvatuksesta, valvonnasta ja muusta huolenpidosta. Hän tekee oikeudelliset ja myös terveydelliset päätökset lapsen puolesta. Ei kukaan muu.

  Voihan lasta yrittää houkutella kuten namusedät tekee tarjoamalla suklaalevyjä tai ämpäreitä, mutta tällainen toiminta on vastuutonta ja tuomittavaa. Pitäkää lapsenne kaukana epämääräisistä namusedistä ja – tädeistä.

  Tykkää

 2. Eräs proffa Balloux on juuri hiffannut merkillisen propagandayritelmän, liittyen youngstereiden piikityksiin ja pelonlietsontaan.

  Jonkinmoinen lehdistötiedote, mutta varsinaista tutkimusraporttia ei näy. Harvardiaanisen näköinen julkaisu, nykypäivän ”mainstream tieteen” epäkelpoa tuotosta.

  Tämän tutkimuksen loppupäätelmä ilmeisesti on että ”myös lapset voivat kantaa virusta ja tartuttaa ihmisiä”. No höh. Onhan se nyt ollut tiedossa jo puolitoista vuotta. Mainstream tieteen käänteentekevyyttä? Loput ”julkaisusta” on proffa Balloux’n mielestä totkuista epätoivoista sooshia. Vähän niinkuin kotomaamme zerocovid-hihhuleiden eli EroonKoronasta-ryhmän ihka oma naamariepuja koskeva tutkimus oli (ja on). ”Remarkably dishonest an fictious”.

  Proffa ei suosittele tuon lehdistötiedotteen tapaisen linkin klikkaamista. Sisältö on soopaa eikä julkaisijoitten klikkijournalismia tartte tukea. Vaan katotaas mikä kotomaamme soopalehdistä nappaa tuosta myyntivaltin…

  Otsikko on ehkä vähän liian pitkä iltashittilehtien lööppeihin mutta voivat lyhennellä:

  ”Children could be dangerous carriers of the virus” !!!

  Otsikosta mainiota kauhunväreilyä vanhemmille ikäluokille. Sisäsivuille sitten pääsee ”maamme johtavat virologit” pyhistelemään kuinka hirvittävä asia tämä onkaan ihmiskunnalle. Siis miettikää ny! Ei riitä että k-viiruksella on ”animal reservoir”, eläinsäilö, niitä bättiksiä ja kamalia nahkasiipiä ja ties mitä pangoliineja, joissa ötiö voi muhia ja häijyyntyä sillaikaa ku ei niitä kualemaa vanhusväestössä.

  Kun sillä vihulaisella on toinenkin reservi. Erittäin salakavala: lapset.

  ”Human children as reservoirs for a virus infecting human adults”. Youngsterit kulkevat keskuudessamme. Voimmeko koskaan olla turvassa…

  Tykkää

 3. Jopa THL tajuaa että EI ole mitään järkeä rokottaa LAPSIA ja NUORIA. Miksi siis näin tehdään? Koska IHMINEN 2.0 -projekti. Ihmiset halutaan jo lapsesta saakka TOTUTTAA manipulaatiopiikkeihin ja TRANSHUMANISMIIN. Kansalaisten TAJUNTA liitetään KVANTTITIETOKONEEN sisällä olevaan DIGITAALISEEN maailmaan. Korkean tason VAPAAMUURAREILLA – joihin suuri osa YLILÄÄKÄREISTÄ kuuluu – on SUNNITELMA maailmanhallituksesta. TRILATERALISTEILLA on ollut ONE WORLD mielessä jo 50 vuotta. Vapaamuurarius yhdistää trilateralisteja, bilderbergiä ja talousfoorumia. Kohta Suomessa korona taas nostaa päätään ja uudet RAJOITUKSET tulille. Klaus ja Sanna ovat nyt niin lähellä TAVOITETTAAN hiilineutraalista GLOBAALISTA KOMMUNISMISTA että eivät helpolla anna periksi. Oligarkkien KOLLEKTIVISMI on nurkan takana.

  Tykkää

 4. [[Tästä kommenttiketjusta poistettu (nimimerkin ”Paavo tajukangas” viesti, jossa lähinnä riekkuvaa ajatuksenvirtaa sen verran muhkeasti antisemitistisillä ja yleisrasistisilla nimisanoilla maustettuna, että tuli mieleen lähinnä pyrkimys AMn mustamaalaamiseen (Janitskinkin pääsi tuomiolle MVn kommentoinnista, ei mistään itse kirjoittamastaan…) –terveisin toimitus]]

  Tykkää

 5. Miksi piikittämättömien pitäisi ottaa piikki, kun piikki ei kuitenkaan suojaa piikitettyjä? Ameriikan kielellä tämä svengaa paremmin (videon kesto 21 sek)

  Tykkää

 6. no voi hiivatti… kehnoa ku en keksiny tätä itte…

  lainaan muualta ja laitan käännelmänä (varoitus – katkelma saattaa olla fiktiota):

  etsiskelin sopivaa lainausta Kahlil Gibranin teoksesta ”Profeetta”, avasin hänen kootut teoksensa ja sivulta 5 löysin tämän:

  Ensimmäistä kertaa Aurinko suuteli ilkipaljaita kasvojani ja sieluni oli liekeissä Auringon rakkaudesta, enkä enää kaivannut naamariepujani. Ja, ikäänkuin transsissa, minä huusin: ”siunattuja, siunattuja ovat rosvot jotka varastivat naamariepupakettini.”

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s