WEF: DNA-näytteen luovutus ennen matkustuslupaa

Maailman talousfoorumi, World Economic Forum (WEF), jonka agendakontribuuttori Suomen pääministeri Sanna Marin (sdp/WEF) on, lähestyi katurahvasta vuoden 2020 heinäkuussa artikkelilla ”Could this COVID-19 ‘health passport’ be the future of travel and events?” kertoen matkustamisesta tulevaisuudessa.

Koronapassi on, ”Maailman talousfoorumin erään nuoriin globaaleihin johtajiin (Young Global Leaders, YGL), kuuluvan Mustapha Mokassin aivojen tuote.” Sanna Marin on samaa Schwab Jugendia, Annika Saarikon (kesk/WEF) lailla.

Marinin hallitus hyväksyi sortopassin 15.10.2021.

WEF Agenda Contributors

Myyntitekniikka, jota WEF:in artikkeli käyttää on suostuttelu. Alussa on hätäisiä lukijoita varten lyhyt yhteenveto avainväitteistä: tartunnat ovat uhka turismille (ongelma); uusi terveyspassina toimiva sovellus viruksettomille matkustavaisille (ratkaisu, palkinto); lohkoketjuteknologiaa käyttävänä sovellus tuottaa kryptatut testitulokset (älä pelkää, salaisuutesi ovat turvassa käsissämme); ”Sen kehittäjät sanovat, että se voisi mahdollistaa sen, että terveet matkustajat voisivat välttää karanteenin (”voisi mahdollistaa” ikävän karanteenin välttämisen; vihjataan palkkioon, luvata ei voi koska katteettomien väitteiden esittäminen on mainonnassa kiellettyä, eikä tätä sortopassia ole tarkoitettu väliaikaiseksi); ”Sovellus saattaisi myös mahdollistaa urheilu- ja viihdetilojen uudelleenavautumisen terveysturvallisesti, samoin kuin globaalien konferenssien ja näyttelyteollisuuden.” (”saattaisi myös mahdollistaa” kaikkea kivaa; ks. edellä.).

Sitten muistutetaan menetyksistä ja ikävyyksistä — sulkutilat ovat estäneet matkustamisen, ja ne karanteenit…, jos on matkustanut; entäs peruuntuneet lomat! — jättäen mainitsematta, että ikävyydet ja menetykset ovat poliittisia päätöksiä. Jättäen mainitsematta, että vaikka monikaan ei tunne yhtään Covidiin sairastunutta, sama henkilö todennäköisesti tuntee henkilökohtaisesti useita rokotehaittaisia työ-, harrastus- ja ihmispiiristään.

Pitkähkö osa artikkelia käyttää useaa eri menetelmää. Vakuutellaan tietoturvaa ja yksityisyydensuojaa, vihjataan tuleviin iloihin ja muissa maissa jo koettuihin menestyksiin ja tehtyihin suunnitelmiin. Teksti painelee emotionaalisen asteikon näppäimiä: kateus, ”muillakin on”; turvan tarve ja vapauden halu — jonka ratkaisu on ehdollinen ja luvanvarainen, rajoitettu vapaus; mukavuudenhalu, niin helppoa!; vastuuntunto/syyllistäminen; pelko jäämisestä vähemmistöön, pelko väärässä olemisesta, pelko tulevaisuudesta, kuolemanpelko; imartelu.

Ilmasto: ”CovidPass sitoutuu pakolliseen hiilihyvitykseen jokaisen matkustajan kohdalla…”

Artikkelin nimenomainen tarkoitus on vaikuttaa tunteisiisi, harkintakykyysi ja asenteisiisi, jokaista mahdollista reittiä, jotta hyväksyisit sortopassin vapauden avaimena, etkä liikaa ajattelisi sitä, että kyseessä on biometrisen tunnisteen implementointi globaaliin käyttöön.

Sillä siitähän on kysymys. Se kerrotaan WEF:in artikkelissa: ”[…] Koronapassi käyttää lohkoketjuteknologiaa varastoidakseen kryptattua dataa yksilöllisistä verinäytteistä.”

Luovutat DNA-näytteen globaaliin biopankkiin vailla mitään käsitystä siitä, kenelle kaikille DNA-datasi päätyy, ja mihin sitä tietämättäsi käytetään. Jäljittämiseen? Kloonaamiseen? Geneettisiin kokeisiin? Bioasesuunnitteluun?

WEF: Could this COVID-19 ‘health passport’ be the future of travel and events?

WEF palaa asiaan elokuussa 2020 videolla ”CommonPass – Travelling The World In The Covid Era”.

Terveysdata so. rokote- ja testitiedot sekä muut terveys- ja sensitiiviset tiedot yhdistetään
”Puuttuu yksi täytettävä ehto” ennen maahantuloluvan saantia
Lentoyhtiöiden on saatava tietää, kenen on turvallista antaa matkustaa, ja siihen ne tarvitsevat tietoja — yksityisyytesi on turvassa, koska kukaan lähettyvillä oleva ei osaa päätellä henkilökunnan (palvelurohottien?) tullessa estämään matkaasi, että et ole ottanut neljännesvuosittaista mRNA-geeninanoteknologiapiikkiäsi (HUOM! WEF ei esitä asiaa näin)
Jos vastustat sortopassia, olet rasisti! Passia ovat jo kokeilemassa ”tunnetut demokratiat” Uganda, Burundi, Etelä-Sudan, Ruanda, Kenia ja Tansania. (HUOM! WEF ei esitä asiaa näin)
CommonPass-hankkeen taustalla on WEF:in yhteistyökumppani The Commons Project, joka esiintyy voittoa tavoittelemattomana säätiönä. Käytännössä se ohjailee verkostoa, jossa edunsaajaryhmät yhteensovittavat tapoja hyötyä lisää, maksimaalisesti.
Businesswire: CommonTrust Network Expands to Cover 32 Countries, Enabling Trusted Health Data for Global Travel. Edunsaajaryhmien keskinäisen hyödyn kerho on levittäytynyt jo 32 maahan. (HUOM! Holding-yhtiö Berkshire Hathawayn omistama, yritysten pr-tiedotteita medialle levittävä BusinessWire ei esitä asiaa näin. Berkshire Hathawaylla on omistuksia omistamansa BusinessWiren mainitsemissa sortopassia rakentavissa yrityksissä ja rokotevalmistajissa.)

Ja nyt meillä on sortopassi, Marinin hallituksen esittämänä, eduskunnan hyväksymänä. Lakiesityksen perusoikeusongelmat eivät huolettaneet edes perustuslakivaliokuntaa.

Yllä kuvailtu halutaan yhdistää lohkoketjuteknologia-digirahaan. Suomessa tätä edistää Sitra. Jos et pidä sortopassiasi yllä säännöllisin, testivaiheessa olevin mRNA-geeninanoteknologia -piikityksin, et osta, et käy työssä, et äänestä, et harrasta, ja kuten Eroon koronasta -ryhmään kuuluvat, ”rokottamattomien pandemiaa” vastoin tosiasioita jankkaavat intoilijat haluavat, et saa terveydenhuoltoa tarvitessasi? Ota se v*tun piikki, vaikkei se suojaakaan.

LISÄYS 18.10.2021 klo 16:07 Yle kertoo henkilöstöpulan johtuvan sairaslomista: ”Kolmas koronarokotuskierros KYSillä alkoi viedä henkilökuntaa sairastuvalle – rokotustahtia hidastettiin henkilöstövajeen estämiseksi”. Hoitohenkilökunnalle työnnettiin kolmospiikki, etteivät vanhentuvat piikit aiheuta hävikkiä — sillä seurauksella, että kolmospiikitetyt joutuivat sairaslomille. Mutta ”rokottomattomien pandemia” ja vika?

(Mediaa seuratessa on hyvä olla selvillä siitä, että rokottamattomaksi lasketaan 7-14 vrk rokotteen ottamisesta, ja koronapotilaaksi, mikäli on antanut 28-30 vrk ennen sairaalaan joutumista — oli syy mikä hyvänsä — positiivisen näytteen.)

PÄIVITYS 19.10.2021 klo 09:49 (kolmas yritys)

Virossa, Latviassa ja Liettuassa on käytössä uusien tartuntojen leviämisessä epäonnistunut sortopassi.

Our World in Data 19.10.2021

Viron, Latvian ja Liettuan pääministerit ovat WEF:ilaisia.

Twitter: Injektiopiikki

Kommentti

Yhdysvaltain demokraattihallitus, joka on keuhkonnut viime viikot rokotepakoista kaikille, valmistautuu korvaamaan liittovaltion työntekijöille pakollisen koronapiikin aiheuttamia haittoja.

En tiedä, onko Suomen Työ- ja elinkeinoministeriöllä (TEM) vastaavaa ohjelmaa. Koronapiikkivalmistajat on vapautettu haittojen suhteen vastuusta. Haitat korvaa veronmaksaja Suomen Keskinäisen Lääkevahinkovakuutuksen kautta. Lääkevahinkovakuutuksessa on kuitenkin oman ilmoituksensa mukaan ruuhkaa, ja ilmoitukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Haittailmoituksia Suomessa on tehty toistaiseksi noin 18 000, joista Fimea on ehtinyt käsitellä vajaa 4500 kappaletta.

FECA Bulletins (2020-2024)

Artikkelikuva via Mtv Uutiset: Koska koronapiikki ei kelpaa kaikille, halukkaat saavat kolmannen piikin ennen kuin ne vanhentuvat, ja ne joutuu ongelmajätehävittämään.

36 comments

  1. Koronapeli KOVENEE päivä päivältä. Eliitin HUIJAUS on paljastumassa ja kansa tulee kääntymään VALLANPITÄJIÄ vastaan. Ilta-Lammas ”tiedejulkaisut” marssittavat päivittäin luciferisia ”asiantuntijoita” pelottelemaan ihmisiä . Luulisi että Tavistock Instituten ja Stanford Research Instituten resursseilla pysytyttäisiin parempaan MASSAHYPNOOSIIN. Rokotetut on MERKATTU lusiferaasi-entsyymillä ja grafeenilla. Lääkeyhtiöt monitoroivat heitä. Rokotettujen olinpaikka ja fysiologinen data on tiedossa. He ovat osa Esineiden Internetiä (IoT). Tämä on se syy miksi KAIKKI halutaan ”rokottaa”. Kyse on TOTTELEVAISUUSHARJOITUKSESTA. CEPI koordinoi PLANDEMIAA. Taustalla ovat Schwab, Gates ja Fauci. Suomessa APOTIN aiheuttamat ongelmat yritetään laittaa ROKOTTAMATTOMIEN piikkiin.

    Tykkää

  2. Globalisti Warren Buffettin Berkshire Hathawayn omistavat Vanguard, BlackRock, State Street, Geode ja Bill & Melinda Gates Foundation. 4 ensin mainittua ovat puolestaan seuraavien SUKUJEN hallussa: Rothschild, Rockefeller, Orsini, Morgan, DuPont, Bush, Vanderbilt ja Englannin kuninkaalliset.

    Liked by 1 henkilö

  3. Asiasta vähän sivusta… Kun nyt näkyy, poliiseja sekä sotilaita herää, niin oliko näiden lähi-idän, y.m. valkoista miestä vihaavia musulmaaneja tuotu korvaamaan valtioiden vajeet. Heille sarjatuliaseet poistamaan ongelmat. He sen kyllä tekevä, kun vaan rahaa ja tyttöjä tarjotaan. Meillä aseettomilla patriooteilla on pitkä matka kuroa aseellinen epäsuhdanne kiinni, vaikka kovin älykkäitä nuo edes aseenkäsittelijöinä ole.

    Tykkää

    • Aseettomat? Suomessa on kolmanneksi eniten laillisia aseita henkeä kohden maailmassa. Siihen kaikki sodanajan ja muut laittomat aseet. Sitähän vallassa olevat pelkää, ja siksi haluavat kerätä aseet pois. Meidän lapsuudenkodissa löytyy vaarivainaan 3 kivääriä ja pari käsiasetta

      Tykkää

  4. Olen tässä korvat pitkällään ollut Philippe Argillier nimisen hepun kerrontaan päin. Hän tosin aika varoen puhuu covidin bioase kehittelystä, jottei aiheuttaisi isompaa kaaosta mitä nyt jo pyöritetään. Gatesin ja Buffetin nimen hänkin uskalsi mainita. Väitteiden mukaan hän on pandoran papereiden julkitulon hallinnoija. Ollaan kyllä melkoisen mafian puristusotteessa. Tämä Argillier pyytää ihmisiä olemaan kärsivällisiä vielä 36kk. Melko pitkään tätä tyranniasettiä jatketaan kenties sitten.

    Tykkää

  5. Todella toivon, että Trump ja kumppanit katkaisivat pedon kaulan ja se on häntä mikä vielä heiluu. Nii hulluksi ja niin nopeasti on asiat menneet. Toivottavasti taustalla on hyvät voimat, muuten ollaan kusessa. Viitaten Ollin kommenttiin.

    Tykkää

  6. Klasusta alkaa olla kasassa sen verran tietoa, alkaen hänen vanhempiensa natsikytköksistä, ja jo 70-luvulta lähtien ajamastaan malthuslaisesta agendasta, että kaikki yhteistoiminta hänenlaistensa kanssa pitää säätää rangaistavaksi maanpetokselliseksi toiminnaksi. Schwab-jugendiin kuuluminen pitää johtaa henkilön esteisyyteen täyttää poliittista tai muuta julkista virkaa, koska tällainen henkilö ei enää edusta omaa maataan vaan intressejä jotka toimivat oman maan etujen vastaisesti. Kansainvälisen valtaeliitin ihmisviha-ideologiaa edustava organisaatio etäohjaa Suomen valtiota korkeimmalta mahdolliselta paikalta. Eikä sen palvelemista hävetä edes salata.

    Reiner Füllmich sanoi tuoreessa haastattelussa, että Schwabjugendiin liittyminen edellyttää hakemuksen jättämistä. Ja kun tähän kerhoon pääsee, niin näyttää käynnistyvän koneisto joka johtaa jäsenensä suoraan maansa johtotehtäviin. Ensin olivat Merkel ja Gates. Sitten tulivat nuoriso-osasto Marin, Kurz (juuri eronnut korruptiosyytösten takia), Ahern, Trudeau, Rutte ja vähän vanhempi Rothschildin Macron.

    Siirrytään huumoriosastolle. Tunnen erään rappareita jäljittelevän miesten salaseuran jäsenen. Vain viikko pari ”pandemian” julistamisen jälkeen kaveri totesi, ”ettei mikään enää palaa entiselleen”. Herra on mukana pelkästään sosiaalisista syistä, eikä johtopäätös voinut olla hänen omansa. Eli nopeasti salaseurat laittavat aivopesunsa käyntiin.

    Toinen esimerkki verkostojen tehokkuudesta tulee korkeammalta tasolta. Jo yli kymmenen vuotta sitten New York Timesin tunnettu talouskolumnisti Paul Krugman alkoi sisällyttää omiin ja laajalti leviäviin kolumneihinsa Unkarin Viktor Orbanin haukkumista. Hän jopa myönsi, että viestit olivat muiden välittämiä, mutta pani ne silti omaan tekstiin, koska se levisi laajimmin. Ja tämä tapahtui vuosina jossa Unkarin talouspolitiikka parhaiten vastasi juuri sitä mitä Krugman itse tarjosi Euroopalle. Sen harjoittajaa piti silti moittia. Suomi tarvitsisi nyt omat Orbaninsa, mutta on pakko yhtyä pessimisteihin. Suomi tuskin nousee omin voimin itsenäiseksi. Vain muiden vetämänä tämäkin ajopuu voi ajautua samaan virtaan. Euroopassa tapahtuu lähinnä Italiassa ja Ranskassa mutta rapakon takaa kuuluu kummia. Etteikö vaan ?

    Liked by 1 henkilö

      • Kiinan osalta pitää vielä odottaa, joskin heidän halunsa kontrollointiin onkin suuri. Kiinasta on tulossa USA:n uusi vihakohde jä tämä mutkistaa arviointia. Kiinassa esiintyi viime vuosina useita outoja tuotantoeläimiin kohdistuvia epidemioita joiden tarkoituksena saattoi olla talouden sabotointi. Niinpä Kiinan paniikkijarrutus talvella 2020 saattoi johtua siitä, että se luuli joutuneensa tahallisen biologisen aseenkäytön kohteeksi. Yhtäaikaa nimittäin kuoli useita iranilaisjohtajia ”They are dropping like flies” hihkui jenkkimedia. Kiina löi liinat kiinni, mutta oli jo aikaisemmin luonut huoltovarmuusjärjestelmän joka mahdollisti ruoan jakelun. Mutta kun sulku purettiin pantiin täysi höyry päälle, ja uutta vuotta 2021 juhlittiin suurin joukoin.

        Ristiriita lännen ja Kiinan välillä on syvä. Länsi haluaisi että Kiinan oligarkit ottaisivat maan haltuunsa kuten lännessä on tapahtunut, mutta sellaisen projektin onnistumisesta ei ole viitteitä toistaiseksi. Kiinassa talouden on palveltava politiikkaa eikä päinvastoin. Ja kuten jo keisareiden aikana tapahtui, jos keisari ei palvele kansaa joutaa keisari pois. Kiinan politiikan lukeminen ei ole helppoa, mutta lännen uutiskanavat ovat tässäkin asiassa pihalla kuten lumiukot. Esimerkkinä Taiwanin kysymys joka on lämmitelty uudelleen vaikka Nixon ja sen jälkeen Carter jo sitoutuivat yhden Kiinan politiikkaan 70-luvulla. Mutta jostain pitäisi löytyä vipua joten unohdetaan vanhat sopimukset. Suomen mediakin kirjoittaa Taiwanista kuten se olisi oma itsenäinen maa.

        Mistä tuli mieleen, että Reiner Füllmich olettaa, että nykypandemia oli tarkoitus käynnistää vasta parin vuoden päästä, eikä heti v. 2019 kenraaliharjoitusten jälkeen. Jotain kuitenkin tapahtui ja ”MR GLOBAL” muutti mielensä. Tämä äkillinen murros on havaittavissa alkuvuoden 2020 uutisoinnissa. Ensin vähäteltiin ja yhtäkkiä tehtiin täyskäännös.

        Tykkää

      • Kiina on pelannut pitkään taustalta. SCO-asioissa ja monessa muussa Venäjä oli puhemiehenä. Pari vuotta sitten Kiina alkoi ottaa omia puheenvuoroja.

        Ajattelen edelleen, että Venäjää saatetaan pyytää jossain välissä NATOon — ellei Suuri nollaus tule väliin.

        FT:ssa oli muuten juttu Kiinan hypersonisesta ohjuksesta, jolle ei ole vastinetta lännessä. Suomeksi https://tekniikanmaailma.fi/meilla-ei-ole-aavistustakaan-miten-he-tekivat-taman-kiina-testasi-hypersoonista-ohjusta-joka-kiersi-maapallon-ympari-ennen-osumistaan-kohteeseensa/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1634526618

        Tykkää

  7. Haluaisin että joku THL Laboratorio hyökkäisi

    ottamaan korona näytteitä ravintolaan

    sen jälkeen kun nämä rokotetut ja rokotepassilliset

    olisivat bailaneet siellä koko yön

    tulos voisi olla aikas järkyttävä

    koska se rokotus ei hävitä sitä viirusta mihinkään
    se estää vain sen aiheuttamat oireet

    siksi ehkä tiedemiesten olisi syytä keskittyä kehittämään keino jolla se virus tapetaan
    eikä vain sen aiheuttamat oireet
    miettikää mitä tapahtuu jos noiden rokotteiden teho lakkaa
    Mutta se virus on joka paikassa levitettynä kuten baarit ymm
    MIETIKÄÄ NÄITÄ SAIRASTUMIS LUKUJA ESIM TÄNÄÄN
    Ja ihmetelkää ketkä sairastuu ja kuka sitä viirusta oikeasti levittää

    Tieteellinen tutkimus: Hyvä rokotekattavuus ei liity COVID-19 tapausten vähenemiseen eikä alhaiseen esiintyvyyteen
    Vastikään vertaisarvioidussa tiedelehdessä julkaistut, USA:n 2947 piirikunnasta ja yhteensä 68 eri maasta kerätyt rekisteritiedot viittaavat siihen, että alhainen rokotekattavuus ei liity COVID-19 tapausten korkeaan lukumäärään tai lisääntymiseen eikä päin vastoin

    Tykkää

    • Tarkoitus ei olekaan, että epidemia loppuu vaan jatkuu, koska muuten ei saada asetettua lisää rajoituksia.

      On aivan absurdi ajatus — jos leikitään hetki, että meneillään on tappava pandemia — että rokotetut ja rokottamattomat voivat olla samoissa tiloissa klo 24:00 asti, koska virus aktivoituu vasta sen jälkeen ravintolatiloissa ja tartuttaa rokotetut. Ja että passin näyttäminen klo 24:00 jälkeen estää tartunnat — vaikka tiedetään (se kerrotaan hallituksen koronapassi-lakiesityksessä) rokotettujen tartuttavan ja saavan tartuntoja.

      Mutta näköjään mokoma soopa menee läpi monilla.

      Tykkää

      • Erikoinen ja fiksu ”virus”:

        – Ei tartu koululuokassa monen tunnin aikana, mutta kun sama porukka menee illalla urheilutreeniin tunniksi, niin tarvittaisiin rokotepassi tartunnan estämiseksi! Tarttuu siis vain harrastuksissa!

        – Ei tartu täpötäydessä Prismassa, mutta viereisessä pikku-pizzeriassa tarttuu, joten se suljetaan. Tarttuu siis vain pienissä paikoissa!

        – Ei tartu ravintoloissa alkuillasta, mutta klo 23 reikä reikä, alkaa tarttumaan samalla sekunnilla, joten tarjoilu lopetetaan. Osaa lukea siis kelloa!

        – Ei tartu alkuillasta hiprakassa oleviin, mutta 23 reikä reiän jälkeen tarttuu humalaisiin, joten osaa tulkita myös humalatilaa!

        Ja tämä KAIKKI menee täydestä kuin häkä koronapsykoosipotilaille!

        Niin kauan kuin kansa on massapsykoosissa, natsihallitus voi jatkaa tyranniaansa.

        Tykkää

  8. kovasti on kauniiden sanojen taakse kätketty vähemmän kaunista todellisuutta…eikös jossain SANASSA tai jossain kerrota,myös saatanan houkuttelevan kauniilla sanoilla..tms.
    siellä WEF:ssa on muitakin suomalaisia,kuin marin ja saarikko,sieltä löytyy grahn-laasonen,piia noora kauppi,joku tero ojanperä,pekka himanen,alexander STUBBido,…ja entinen melkein suomalainen nico rosberg,mutta laaja alaisesti on levittäytynyt vaikuttaan

    Tykkää

  9. Kansainvälisten lääkekorporaatioiden lobbausyritys, Yle, kunnostautuu paikallistason toiminnassaan haastattelemalla yrittäjää, joka on laittanut koronapassin ehdoksi sisäänpääsylle kauppaansa. Sanatulvassa ”pieni vähemmistö”, koronarokotteiden vastustajat, saavat kuulla kunniansa kiihtyneessä puheenvuorossa. Kauppiaalle on osoitettu runsaasti paheksuntaa, mutta hänellä näyttää olevan rahkeita pullistella.
    Ehkäpä hän onkin maksettu mannekiini.

    Tykkää

    • kaikki vallanmediat toimii propagandan välittäjinä,vaikka esiintyvätkin,itsenäisinä,vapaina,ja olevansa ilman kytköksiä hallintoihin….oman arvionsa mukaan.
      pitäisi saada muuallekkin mielenilmauksia jollainen usa:ssa jo oli,eli ”defund media”,se kun onnistuisi,niin paljon katoaisi ”huolenaiheita” ihmisiltä hetkessä

      Tykkää

      • ”Konstit on monet, sano Klasu ku peipälillä pöytää pyyhki.”

        https://trialsitenews.com/an-alternative-voice-the-censorship-continues-as-paypal-shuts-down-flccc-more-peer-reviewed-journal-articles-taken-down/

        Tässä ajankohtaista media defundingia.

        Paypal on varoittamatta sulkenut k-taudin varhaisen hoidon menetelmiä lobbaavan ”Front Line COVID-19 Critical Care Alliance” -järjestön tilin.

        FLCCC tarjoilee lääkejättifirmojen mielestä kovin vaivaannuttavia keinoja: ” It offers an inexpensive combination of medicines with well-known safety profiles…”

        Hah! Edullisten turvallisiksi tunnettujen lääkkeiden yhdistelmiä. Onpa ne ruojat lisänneet MATH+ protokollaansa jopa [ gasp! ] sen kamalan ivermektiininkin!

        Nyt on semmonen juttu että k-tautia ei hoideta ennenku huulet sinertää. Ja sit tarjotaan happikoppia eikä mitään hevoslääkkeitä. Koetetaas sulkea rahahanat-

        Tykkää

      • niin,tehostaa tarvii ainakin propagandaa.piikeistä kun ei taida paljon suojaa saada,eikös powell ollut tupla piikitetty,ja silti meni covid komplikaatioden viemänä,tosin vanha jo oli,mutta eipä suojannut riskiryhmäläisiin kuuluvaa vanhusta ”rokotteet”….sitten vaikkapa vanhukset mahtisaari vaimoineen selvisi tappavasta taudista ilman rokotteita

        Tykkää

  10. Rokotuspassin pystyy VÄÄRENTÄMÄÄN. Mutta no hätä! SIRU on tuttu ja turvallinen… Korona”rokotteen” teho HEIKKENEE 2 kuukaudessa ja 6 kk jälkeen se on lähes OLEMATON. Eli näissä passitouhuissa ei ole järjen hiventäkään. Amazon Primen tv-sarjassa Utopia (2020) puuhaillaan DEPOPULAATIOTA pandemian varjolla. VATIKAANI ja globalistieliitti kehittävät Ihminen 2.0 -projektia. Suomessa mitä RAPPARIARKKIPIISPAT edellä sitä pienet perässä. Piispa on ryhtynyt LOBBAAMAAN Pfizeriä! Osoitus KIRKON totaalisesta MORAALISESTA RAPPIOSTA. Koronarokotteessa ihmisen DNA:ta hallitsemaan asetetaan KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ. Geeniohjelmoinnissa on kyse TRANSHUMANISMISTA.

    Tykkää

      • Kun Aleppon miljoonakaupungin asukkaita vuosikausia kranaateillaan ja muilla ammuksillaan pommittaneet terroristit oli saarrettu kaupungin itäosaan ja heille oli annettu käsky laskea aseensa, mitä tapahtui Suomessa, Suomen kirkossa ?

        Suomen kirkko laittoi kirkonkellot soimaan kautta maan hätähuudoksi terroristien pelastamiseksi. Kyseessä oli lähinnä al Qaidan syyrialaisosasto nimeltään al Nusra, tänä päivänä sillä on uusi nimi. Syyrian hallinto kylläkin pelasti terroristit, ei Suomen kirkon takia, vaan paikallisten asukkaiden takia. Terroristit nousivat vihreiden bussien kolonnaan joka kuljetti heidät Idlibin maakuntaan jossa he tänä päivänäkin majailevat, Turkin tuella, voimatta kuitenkaan enää häiritä Aleppon elämää.

        Kun elämä Syyriassa alkoi rauhoittua paikalle ilmaantui uusi kiusanhenki. Schwabjugendin Sanna Marin ja hänen mukanaan koko EU:n konkkaronkka, jotka panivat sulut Syyrialle hankkia ruokaa, lääkkeitä, varaosia sairaaloiden kojeisiin j.n.e. Jos Syyriaa ei saatu polvilleen terroristien asein, pannaan sitten kansa polvilleen näännyttämällä. Jokaisella EU-maalla on veto-oikeus sanktioden suhteen mutta ainutkaan ei ole sitä käyttänyt. Siinä heidän kristillisyytensä joka tosiaankin on vihtahousun kirjasta.

        Eikä Syyriasta edes puuttunut kristillisten omia tietolähteitä. Maassa toimivat mm. belgialaiset nunnat ja kirkonisät jotka pitivät Syyrian kristittyjen puolta ja informoivat kaikkia jotka halusivat kuunnella. Mutta Euroopassa heitä vihattiin koska he kertoivat totuuden jonka valtapiirit halusivat kätkeä. Sodan alkuvaiheessa, jossa EU:ssa vallitsi hurmoshenki, belgialaista nunnaa Agnes Mariamia ei päästetty puhetilaisuuksiin missä Syyriaa käsiteltiin.

        Kirkonherrat ja seurakunta ovat kaksi eri asiaa. Eräs tunnettu vastarintaa rakentava entinen liberaali demokraatti USA:ssa totesi, että eniten hänen kunnioituksensa koronapolitiikan vastustamisessa on kasvanut kristittyjen kohdalla. Tämä on syytä oivaltaa. Syvästi tuntevalle uskovaiselle, tuli hän mistä uskontokunnasta tahansa, elämän kirja on pyhä, eikä luojan luomaa pidä ruveta peukaloimaan. Eikä pitäisi olla estettä sille, että ateisti katsoisi samoin, evoluution kirjaa ei pidä ryhtyä manipuloimaan asettumalla sen yläpuolelle. Onhan siinä riemukasta ironiaa, että USA:n amishit alkavat näyttää ihan fiksulta joukolta.

        Tykkää

      • Kyllä. Kirkko on eri asia kuin usko, kristityt ja uskonnon harjoittaminen. Kirkko on hierarkia, joka muiden hierarkioiden lailla haluaa säilyttää itsensä.

        Tykkää

  11. Menee vähän asian vierestä, mutta nämä Kiinan 4-6x yliääniaseet ovat vain Pentagonin rahankeräys uutisointia. Ilmeisesti kateus ajanut propagoimaan ”terveys puolen” haukkaillessa veronmaksajien kukkarosta.
    Eli, jos googletatte ICBM+speed(Inter-Continental Ballistic Missile) huomaatte nopeasti, että ”vanhanaikaiset” mannertenväliset ydinohjukset lentävät noin 20x äänennopeutta. Eli se siitä ja sen kestosta. Eivät perinteiset sotilaspuolen pekopornon tuottajat mihinkään kadonneet, vaikka ”valkotakkiset” ovatkin nyt muodissa univormujen sijaan.

    Tykkää

  12. kuinka monta kertaa esim. hoivakodin tuplarokotettu voi olla ”uusi tartunta” luvuissa? ja viemässä teho-osaston tilaa ”rokottamattomana”?

    Tykkää

  13. Suomessa on nyt kolmelle henkilölle nostettu syytteet siitä, etteivät ole menneet PCR- testiin. Onkohan tässä puolustuksella mahdollisuuus saada oikeuden käsittelyyn PCR- testin sopimattomuus virusten todentamiseen?

    Tykkää

  14. Bongasin yhdestä rapsodian videosta tällaisen kommentin:

    Rami says :
    18.10.2021 at 15:23

    THL on rikkonut SEV 164 artiklaa 13, jossa kielletään rokotteiden tai lääkeaineiden käyttö, jotka muuttavat ihmisen perimää. Suomi on ratifioinut SEV 164 vuonna 2010, mutta rikkoo sitä. Ulmin Yliopisto on todennut, että mRNA rokotteet muuttavat ihmisen perimää ja sterilisoivat sen saajat. Englannissa on todettu että 82 % raskaina olevista naisista, jotka saivat rokotteen ensimmäisen 16 viikon aikana raskauden alusta lukien, saivat keskenmenon.
    THL saa Pfizeriltä noin 3 milljoonaa euroa lahjusrahoja. joilla on selvä vaikutus heidän päätöksiin.
    Rikossyyte THL:a toimintaa vastaan SEV 164 rikkomisesta on täten paikallaan.

    https://rapsodia.fi/tehkaa-rikosilmoituksia-paattajista-2/

    Jos tuo tosiaan pitää paikkansa, niin THL:stä pitää tehdä rikosilmoitus! Vinkkasin koronarealisteille ja Pelastetaan Suomen lapset -ry:lle jos heillä olisi tietoa ja juristeja.

    Tykkää

  15. Mun kikkeliin sattuu!

    Babylon oli modernin judaismin keskus Babylonialaisen Talmudin ja Babylonialaisen kabbalismin kera. Kabbalismi muodostaa myös noituuden ja vapaamuurariuden sydämen.

    Tykkää

Jätä kommentti