Uusi haitta Pfizerista: kuolioituvat vuotavat haavat vaginassa

Lasten ja nuorten gynekologiaan erikoistunut ammattilehti Journal of Pediatric and Adolescent Gynecology on julkaissut artikkelin ”Vulvar aphthous ulcer in an adolescent after Pfizer-BioNTech (BNT162b2) COVID-19 vaccination”. Tutkimus artikkeli on tapausselostus 16-vuotiaan seksuaalisesti ei-aktiivisen nuoren naisen vaginaalisista nekroottisista haavaumista.

Tapausselostuksen mukaan nuorella naisella ilmestyi vuorokausi Pfizerin koronapiikin jälkeen vuotavia haavoja sukupuolielinten alueelle yhdessä muiden oireiden — kuume, uupumus, lihaskivut — kanssa. Haavojen luonne on nekroottinen so. haavojen ympäristö mätänee, ja haavat vuotavat visvaa. Antibiootit eivät ole tehonneet tilaan.

Diagnoosiksi tuli ”vulvar aphthous ulcers” eli Lipschütz ulcers, jonka uskotaan olevan immuunireaktio virusinfektioon. Lääkärit eivät ole löytäneet nuoren naisen tilalle muuta selitystä kuin koronapiikki, koska hänellä ei ole Covidia, herpestä tmv., ja koronapiikkien on raportoitu aiheuttavan erilaisia vuotavia haavaumia muualle kehoon.

Tapausselostuksessa mainitaan eri tyyppisten koronapiikkihaittojen olevan hyvin yleisiä.

Journal of Pediatric and Adolescent Gynecology: Vulvar aphthous ulcer in an adolescent after Pfizer-BioNTech (BNT162b2) COVID-19 vaccination. Kuvassa ödeema, visvaa vuotava haavauma siihen liittyvine kuituisine tulehdusnesteineen sekä haavaa ympäröivä kuolioituva kudos

Aiheeseen liittyy:

THL etsii piikitysseuraa Tinderistä

Artikkelikuvan kokoaminen ja koristelu RS

5 comments

 1. Voi kamala mikä inhimillinen tragedia tuommoinen vaiva mahtaa naiselle ollakkaan. Kurjan taudin ovat kyhänneet! Aivan kuin itse tuossa taudissa pelottavine oireineen itsessään ei olisi ollut riittävästi kestämistä! Pitikö tätä kurjuutta vielä ehdointahdoin näillä kokeellisilla injektioilla tehostaa? Kamalinta on että ihmisiä uhkaillaan ja suorastaan kiristetään suostumaan näiden kokeellisten mömmöjen koekaniineiksi!

  Tässä se taas nähdään että ei niitä perusoikeuksiamme takaavia vakiintuneita lakeja ja sopimuksia huvikseen ole kyhättu eikä niitä missään tapauksissa pitäisi lähteä varmuuden tai muodikkuuden vuoksi polkemaan tai edes ronkkimaan.

  ”Syrjintä on kielletty Suomen perustuslain, Suomen solmimien kansainvälisten sopimusten (Oviedon sopimus, Unescon sopimus), Euroopan neuvoston tammikuussa tekemän päätöksen, sekä lääkärien Nürnbergin säännöstön mukaan. Syrjintä on Suomen laissa kielletty vielä erikseen yhdenvertaisuuslaissa mm. terveydentilan perusteella. Nämä syrjinnän kiellot koskevat myös yrityksiä. Terveydentilatiedot ovat lakien vahvasti suojaamia, mm. tietosuojalaki ja laki sosiaali- ja terveydenhuollon asiakastietojen sähköisestä käsittelystä. Terveystietoja ei pidä paljastaa ilman asianomaisen lupaa, eikä niiden paljastamista pidä asettaa yhteiskuntaan osallistumisen vaatimukseksi.”

  Tykkää

 2. Tässä Stew Peters tv:n jaksossa tuli ilmi, että gynekologi näkee heti sisätutkimuksen tehdessään onko nainen saanut rokotteen. Rokotteen ottaneella kuulemma kohtu on vaurioitunut. Sopii kuvioon koska rokotteiden yksi agenda on sterilointi. Nyt steriloidaan kohta lapsia 6-vuotiaasta alkaen.

  Kehotan jokaista rokotevamman saanutta tekemään rikosilmoituksen, suoraan THL:ää vastaan. Koronarealistien sivuilta löytyy ohjeita. Sinne kannattaa myös raportoida rokotekuolemat, Fimeahan ei näitä meinaa hyväksyä rokotekuolemiksi, ja THL:n mukaan rokotettu on rokottamaton 21 vuorokautta piikistä, joten ei mene rokotehaitan piikkiin.

  https://rumble.com/vnshk3-fake-jab-caught-on-tape-endless-injections-target-kids-and-military-while-l.html

  Tykkää

 3. Entinen Pilkkalaulun Suomen mestari Petri Kaivanto julkaisi uuden kappaleen: Etkö usko tieteeseen? Laulu sattui soimaan taustalla lukiessani. Itseäni nauratti, vaikka artikkeli laittoikin mutisemaan itsekseni… Voi V****!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s