10 syytä miksi vertailut holokaustiin eivät ole asianmukaisia

”On helppo pohtia menneisyyttä ja ihmetellä miksi kukaan ei tehnyt sitä tai tätä kun vielä olisi ollut aikaa, mutta se ei oikeastaan ole reilua. Se, mitä tapahtui, oli yksinkertaisesti täysin käsittämätöntä kaikille, paitsi ehkä joillekin hyvin mielikuvituksekkaille ihmisille.”

rabbi Chananya Weissman

Rabbin ystävällisellä luvalla suomentanut Juha H.

Viimeisen puolentoista vuoden aikana monet ihmiset ovat verranneet nykyistä tilannetta holokaustin aikaan. Jopa holokaustista selvinneet ovat soittaneet hälytyskelloja.

Mutta luonnollisesti, kuten itseään moraalisesti ylivoimaisina pitävät tyhjäntoimittajat meille muistuttavat, nykyajan vertaileminen holokaustiin millään lailla halventaa sekä holokaustia että sen uhreja. Vaikka olenkin alusta asti tehnyt vertailuja holokaustin ja nykyisen tilanteemme välillä, olen lopulta tullut toisiin ajatuksiin.

Vertaukset holokaustiin ovat vakavasti virheellisiä. Tässä kymmenen syytä miksi:

1

Natsit ja heidän työtoverinsa tappoivat ihmisiä äärimmäisen alkeellisilla tavoilla. Et voi verrata joukkoampumisia, julkisia teloituksia ja ihmisten elävältä polttamista nykypäivän hienovaraisiin kansanmurhamenetelmiin. On totta, että natsit etenivät lopulta kaasukammioihin, mutta sekin oli barbaarista verrattuna nykypäivän valistuneempiin joukkomyrkytysmenetelmiin.

Natsit ansaitsevat tunnustuksen panoksestaan puhtaampien, vihreämpien tapojen kehittämisessä miljoonien ihmisten murhaamiseksi, mutta aivan suoraa vertailua tekevät menevät liian pitkälle. Vertailu ontuu pahasti.

2

Natsit murhasivat kymmeniä miljoonia ihmisiä, mutta heidän menestyksensä rajoittui lähes kokonaan Eurooppaan. He eivät koskaan onnistuneet hyökkäämään Israeliin, ja Amerikan kotimaa säästyi myös, Pearl Harboria lukuunottamatta. Vaikka natsit jyräsivät melkoisesti Euroopassa ja onnistuivat jopa toden teolla hätyyttämään Venäjää, he olivat höyhensarjalaisia verrattuna nykyajan vastineisiinsa, jotka ovat käytännössä ottaneet haltuun koko planeetan.

Jälkeenpäin ajateltuna näyttää typerältä, että kutsuimme edellisiä ”enimmäkseen rauhanomaisia” jaksoja lainkaan maailmansodiksi. Ne olivat korkeintaan eurooppalaisia verilöylyjä.

3

Holokaustissa oli selvää kuka oli vastustaja. Vakoojia ja ilmiantajia lukuunottamatta heillä kaikilla oli univormut. He heiluttivat lippuja ja tekivät natsitervehdyksiä. Se toimi oikein hyvin paraateissa, mutta maailmanlaajuinen sodankäynti on niistä ajoista muuttunut paljon hienostuneemmaksi.

Nykyään sotia ei virallisesti julisteta alkaneiksi, sotilaat ja teloittajat pukeutuvat tavallisen kansan tapaan, ja todelliset johtohenkilöt pysyttelevät piiloutuneena varjoissa, yleisölle tuntemattomina. Sota muistuttaa jokapäiväistä arkea. Taistelutanner ei muodostu kahdesta armeijasta kentällä nokitusten, taistelukenttänä on sairaalaosasto, karanteenileiri, terveysasema, yliopisto, lastentarha.

Tappajasi hymyilevät sinulle, ja useimmat heistä todella uskovat, että he ovat suojelemassa sinun elämääsi, sen sijaan että lyhentävät sitä. Hitlerin piti laahata ihmiset kuolemanleireille; tänään ihmiset jonottavat saadakseen saman etuoikeuden, ikäänkuin olisivat eläimiä odottamassa Nooan arkin ulkopuolella.

4

Natsit rakensivat vankan propagandakoneiston, mutta massamedia oli suurimmaksi osaksi itsenäistä, siinäkin tapauksessa että olivat myötämielisiä pahantekijöille.

Tänään massamedia on juuri se propagandakoneisto, eikä suuremmin piilottele myötämielisyyttään viralliselle narratiiville. Järjestelmä kontrolloi uutisointia ja jopa sanelee käytettävät sanat. Löydät omaehtoista ilmaisua todennäköisemmin Broadway-musikaalista kuin ”uutislähetyksestä”. Hitler olisi kateudesta vihreänä.

5

Holokaustin aikaan ei ollut suunnattoman suuria teknologiayhtiöitä aivopesemässä ihmisiä päivän jokaisena hetkenä, samalla sensuroiden toisinajattelijoita reaaliajassa. Natsit joutuivat toimimaan ikäänkuin toinen käsi selän taa sidottuna verrattuna heidän nykyisiin henkisiin jälkeläisiinsä.

6

Jos natsit halusivat sulkea jonkin yrityksen tai synagoogan tai eristää ja erotella kansaa, he joutuivat tekemään suurimman osan likaisesta työstä ihan itse, väkivalloin. Tänään he ovat saaneet kansan ylipuhuttua niin vakuuttavasti, että se tekee likaisen työn itse, vieläpä ilman lasinsirpalesotkua, kallonmurtumia ja verivirtoja. Koska se on oikein!

He ovat kääntäneet perheet, ystävät, naapurit, työtoverit ja kanssauskovat toisiaan vastaan samoin pahoin aikein, mutta ilman palkkiota. Te tapatte meidät! Murhaaja! Loinen! Pysy kaukana! Toivon että sairastut ja kuolet!

Aikamme tyrannit joutuvat käyttämään väkivaltaa vain harvoissa tapauksissa: lähettääkseen viestin, murtaakseen vastalauseiden esittäjien yhteishengen tai poistaakseen rettelöitsijöitä. Tämä on olennaista heidän menestykselleen: jos veri virtaisi kaduilla, ihmiset järjestäytyisivät totiseen vastahankaan paljon aikaisemmin kuin mitä pahantekijät toivovat.

Heidän on hymyiltävä sinnikkäästi ja rajoitettava raakaa voimankäyttöä mahdollisimman pitkään, samalla kun he vahvistavat valtaansa. Natsit eivät pitäneet verenjanoaan piilossa riittävän pitkään. He ovat nyt kuitenkin oppineet. Sama ei saa toistua.

7

Holokaustin ajan keltainen tähti oli nöyryyttämisen merkki: yksikään juutalainen ei halunnut näyttää sitä,
paitsi ne, jotka esittelivät sitä uhmakkuuttaan.

Nykyisestä keltaisen tähden versiosta on tullut kunniamerkki. On ansiokasta tulla orjuutetuksi, ja alistumisen symbolit ovat kunniamerkkejä. Ne, jotka yrittävät uhmata alistamista, ovat niitä joiden päälle syljetään ja joita syrjitään.

Jopa ne ihmiset, jotka epävarmoina ”eivät ota kantaa” aikamme käskynalaisuuden merkkeihin – kasvomaskeihin, koronapasseihin, jne. – eivät näe asiassa mitään vakavaa ongelmaa. Entä sitten jos meidän täytyy kantaa ”likainen juutalainen” -merkkiä? Entä sitten jos meidän täytyy hiukan kärsiä? Ei se nyt niin paha ole, ja kaikki muutkin tekevät niin. Miksi herättää huomiota?

8

Holokaustin aikoihin ihmisillä ei ollut mitään edeltävää holokaustia, josta ottaa oppia. Oli toki ollut tyranniaa ja alistamista – ainahan niitä on ollut. Mutta ei ollut mitään holokaustia vastaavaa. On helppo pohtia menneisyyttä ja ihmetellä, miksi kukaan ei tehnyt sitä tai tätä kun vielä olisi ollut aikaa, mutta se ei oikeastaan ole reilua. Se, mitä tapahtui, oli yksinkertaisesti täysin käsittämätöntä kaikille, paitsi ehkä joillekin hyvin mielikuvituksekkaille ihmisille tai kivikoville realisteille.

Nyt meillä on edeltävä holokausti, josta ottaa oppia. Meillä on luvuton määrä kirjoja ja dokumentteja ja museoita ja koulujen oppikursseja. Meillä on jopa holokaustista selvinneitä varoittamassa meitä! Kun meidän jälkeemme tulevat sukupolvet miettivät, miksi kukaan ei tehnyt sitä tai tätä, kun vielä oli aikaa – se tulee olemaan reilua, tietämättömyys ei käy puolusteluksi.

9

Holokaustin aikaan oli paikkoja, joihin paeta. Tänään ei ole enää turvasatamia. Pakopaikkoja ei ole.

10

On arvioitu, että 75 miljoonaa ihmistä kuoli 2. maailmansodassa. Kuka tahansa, jolla on vähänkään aavistusta siitä, mitä on tekeillä nyt, tyytyisi samaan uhrilukuun hetimiten ja pitäisi sitä siunauksena.

Yhteenvetona

voidaan todeta, että näiden aikojen vertaaminen holokaustiin on todellakin epäasiallista. Se on julkea loukkaus nykypäivän amalekilaisten edistystä ja kovaa työtä kohtaan, sillä he saavat Hitlerin näyttämään pölkkypäältä.


Alkuperäinen englanninkielinen kirjoitus on julkaistu 3.11.2021 America’s Frontline Doctors -sivustolla otsikolla
”10 reasons why Holocaust comparisons fall short – Opinion”.

Kirjoittaja on EndTheMadness -kampanjan luoja ja on kirjoittanut mm. seitsemän kirjaa.
Rabbi Chananya Weissmanin kotisivut

Aiheeseen liittyy

Holocaust survivors send open letter to the MHRA demanding an end to the Covid-19 Vaccine roll-out because they are seeing another Holocaust unfold before their eyes

The Exposé 26.8.2021

Kuva: Piqsels (CC0); Alex Berger (CC BY-NC 2.0) via Flickr; World Economic Forum (CC BY-SA 2.0) via Wikimedia Commons; Max Pixel (CC0); AvoinMedia; Max Pixel (CC0), liftarn (CC0) via OpenClipArt; Tinder. Kuvanmuokkaus: Johanna L

21 comments

   • Kiitos…Kyllä…Ei kiinnosta haaskata aikaansa sivustolle joka kertoo Puoltotuuksia ja suojelee Rikollisia…

    Tässä mennään piakkoin Junttilandiassa pohjaan asti…ja AM iloisesti sen mukana…Ja aiotaan näköjään jatkaa valheellisella tiellä loppuun asti..

    Tykkää

 1. Niin kuin Juba69 tuohon laittoikin, niin holokaustia ei ikinä edes tapahtunut. On aika uskomatonta, että vielä tänä päivänä joku uskoo holokaustiin.
  Voisi kyllä sanoa, että holokausti tapahtui, mutta toiste päin. 2-3 miljoonaa saksalaista näännytettiin nälkään vankileireillä ja vielä niin, että ruokaa oli mm. Punaisen Ristin kuorma autoissa aidan takana, mutta sitä ei saanut saksalaisille antaa. Mm. ”KirkkoMäki” oli kieltänyt ruuan antamisen saksalaisille ja halusi, että saksalaisen nääntyvät nälkään. Samainen kaveri ”KirkkoMäki” myös pommitti mm. Dresseniä palopommein usean päivän ajan ja vielä niin, että piti taukoa sen verta, että ihmiset tulivat uloskeräämään ruumiita ja kun tilanne oli ”vähäsen” rauhoittunut laittoi ”KirkkoMäki” taas pommit asialle. Lukuisat sen ajan mediat ihmettelivät ”KirkkoMäen” ja liittoutuneiden toimintaa ja kun kysyivät ”KirkkoMäeltä”, että miten hän julkenee tehdä näin ja eikö häntä yhtään mietitytä se, että hänet tultaisiin historiassa tuntemaan sairaana prykopaattina ja ihmisten teurastajana WWII:ssa, oli hän vastannut ”minä en välitä mitä minusta puhutaan, koska minä olen SE joka kirjoittaa historian”. Loppu onkin sitten legendaa.
  Voisitte Avoin Media myös tästä kirjoittaa ja tuoda pikkaisen ”oikeaa” holokaustia esille.

  Tykkää

 2. Jos esittää väitteen, että holokaustia ei tapahtunut, tekee itsestänsä tyhmän sellaisen silmissä, joka on nähnyt kuvamateriaalin ja kertomukset. Ajatushan on, että nuo kuvat ja filmithän todistavat kiistattomasti mitä on tapahtunut.

  Jätetään siis esittämättä kyseinen väite. Kysytään sen sijaan mistä todisteet kertovat.

  Fyysiset todisteet kertovat tragediasta. Tästä ei ole kiistaa. Kun pidetään mielessä että väitteen esittäjälle kuuluu todistustaakka, massamurhat täytyy todistaa. Meihin iskostetun yleisen narratiivin mukaan massamurhat toteutettiin pääasiallisesti keskitysleireillä kaasuttamalla, myrkkynä Zyklon B. Kyseinen aine on kyllä myrkky ja sitä myös käytettiin leireillä. Leirin vangit, vanginvartijat ja leirin johto on myöhemmin kertonut kaasuttamisista.

  Suuri kysymys on, että mikä tässä muka on epäilijöille enää epäselvää. Vastaus kuitenkin on kysymystä suurempi: Ei mikään, mutta fyysisiä todisteita kaasuttamisista ei ole.

  Tiedän kuinka provokatiiviselta ja jopa absurdilta tuo vastaus alkuun näyttää, ja ennen se näyttäytyi sellaisena minullekin. Otin kuitenkin haasteen vastaan, että yritin löytää edes yhden kiistattoman fyysisen todisteen ihmisten massamurhaamisesta kaasulla. En löytänyt. Se mitä löysin, oli päinvastoin todisteena siitä kuinka sotaa käyvä maa käytti leirejä sotaponnisteluihinsa. Etsiskelyjen ohessa löysin myös lukuisia lehtiartikkeleita niin 1800- kuin 1900-luvun alun puolelta, ja siis ENNEN suursotia, joissa kerrottiin juutalaisten holokaustista ja/tai kuudesta miljoonasta juutalaisuhrista. Samoin törmäsin väitteisiin (jotka sitten tarkistin) siitä kuinka juutalaisten Talmudissa kerrotaan roomalaisten tappaneen satoja miljoonia juutalaisia aikana jolloin koko maailman väkiluku oli reilusti tuon esitetyn väkiluvun.

  Näiden havaintojen esittäminen on johtanut minun kohdallani sensuuriin ja bannauksiin. Moni muu on joutunut vankilaan ja jotkut ovat tulleet pahoinpidellyiksi. Näitä revisionisteja Wikipedia nimittelee äärioikeistolaisiksi.

  Tykkää

  • ”Samoin törmäsin väitteisiin (jotka sitten tarkistin) siitä kuinka juutalaisten Talmudissa kerrotaan roomalaisten tappaneen satoja miljoonia juutalaisia aikana jolloin koko maailman väkiluku oli reilusti tuon esitetyn väkiluvun.”

   Tuo tuli sekavasti ja virheellisesti. Korjaan: … aikana jolloin koko maailman väkiluku oli reilusti ALLE tuon esitetyn väitetyn uhrimäärän.

   Tykkää

 3. Kommentoidaan itse artikkeliakin: Täyttä huttua. Tässä vain yksi esimerkki:

  ”Natsit murhasivat kymmeniä miljoonia ihmisiä, mutta heidän menestyksensä rajoittui lähes kokonaan Eurooppaan. He eivät koskaan onnistuneet hyökkäämään Israeliin”

  Voisiko johtua siitä, että toinen maailmansota päättyi 1945 ja Israel perustettiin vasta sen jälkeen 1948?

  Tykkää

 4. Kyllä se holokausti vaan oli todellinen, se miten eli millä keinolla murhattiin ei ole tärkeää.

  Holokaustissa on kuitenkin paljon valhetta, suurin valhe on tarkoituksellisen murhaamisen määrä.
  Se ei ole kuutta miljoonaa, se on jotakin muuta – ehkä reilu miljoona ihmistä.

  Vangittuja kuoli: Työhön, tauteihin, marsseihin ja tarkoitukselliseen tappamiseen ja Venäjän rintaman takana teloitettiin suuria määriä ihmisiä – jopa 500 000 ehkä ylitettiin.

  Venäjän murhaamisesta minulla on sukulaisen kertoma silminnäkijätodistus, jonka hän kertoi ennen kuolemaansa 1972.

  Siinä ei ole mitään epäselvää – paljon ihmisiä – pääosin kazari-juutalaisia tapettiin ja vainottiin.

  Tykkää

  • Osaa ne toisetkin!
   Esim. Ukrainassa Stalin (lähinnä kasaarijuutalaisten bolsevikkien yllytyksestä) näännytti nälkään joskus vallankumouksen jälkeen n. 10 miljoonaa ihmistä. Yksityiskohdat sanoinkuvaamattoman kammottavia.

   Sodan lopulla kilpajuoksussa Berliiniin neuvostosotilaiden komentajina oli paljon kasaari-bolsevikkeja, jotka käskivät ja innostivat raiskaamaan ja tappamaan suunnilleen kaikki eteen tulevat saksalais-siviilit (myös paljon lapsia). Siitä ei paljon koulukirjoissa kerrota. Se oli saksalaisten sivililien kansanmurha!

   Samoin läntinen rintama kunnostautui ja keräsi paikoin antautuneet saksalaisiviilit keskitysleireille. Yhdessä amerikkalaisnaisen tutkimuksessa oli eräästä elokuvanpätkiä ja dokumentein varmistettu tapaus: paljon ihmisiä tarkoin vartioidussa aitauksessa Ilman ruokaa, juomaa, hygieniaa, lepomahdollisuutta jne. suojattomaan ahtaaseen aitaukseen/karsinaan antautuneet ihmiset ajettiin kuin karja vieri viereen. Yli 50 päivää heitä pidettiin ilman ruokaa, juomaa suojaa yms. hirvittävissä oloissa. Kammottava sotarikos .Onnistui se kidutus ja kansanmurha amerikkalaisiltakin siis!

   Toivottavasti pian koittaa aika, jolloin meille järjestelmällisesti valehdeltu historia tuodaan kokonaisuudessaan päivänvaloon!

   Tykkää

 5. Epäselvissä olosuhteissa kuolleiden määrä ja kuolinsyyt eivät tietenkään ole ensisijaisen kiinnostuksen kohteena – jättää tarinoille liikaa sijaa – vaan se mitä tapahtui leireillä. Ensimmäinen havainto on, että valtavirtahistoriakaan ei enää väitä ihmisiä massamurhatun kaasulla nykyisen Saksan alueilla. Väitetyt kuolemanleirit jäivät rautaesiripun taakse. Toisin sanoen, tuon havainnon myötä on otettava huomioon Neuvostoliiton intressit propagandaan. Voidaan todeta, että niitä oli.

  Mikäli fyysisiä todisteita leireillä tapahtuneista kaasutuksista esitetä, voidaan valtavirtaisen historian perustuneen tuolta osin suureen valheeseen. Se nostattaa paljon kysymyksiä. Millä perustein muutenkaan voimme uskoa holokaustinarratiiviin? Missä määrin poliitikkomme ja mediamme nojaavat toiminnassaan valheisiin?

  Vrt. Saddamin joukkotuhoaseet, että on varmaa tietoa niistä, kuten poliitikot sen sanoivat ja media rummutti. Onhan se kumma, kun muiden sotien kohdalla ymmärretään valheellista propagandaa olevan, mutta holokaustin kohdalla virallista tarinaa ei saa edes kyseenalaistaa.

  Tykkää

 6. Historia on hyvä tuntea kun puhuu historiasta. Natsi-Saksa kävi Neuvostoliiton kimppuun yhdessä liittolaisten ja ”aseveljien” kanssa. Neuvostoliittoa johti tuolloin eräs georgialainen Stalin. Venäjä ei ollut sodan toinen osapuoli. Myöskään hyökkäystä Pearl Harboriin eivät tehneet natsit vaan japsit. Eikä sionistivaltio Israelia tietenkään ollut tuolloin olemassakaan.

  Mutta kun natsit ja holokaust otetaan propagandan välineeksi, tällaisilla ”pikkuseikoilla” ei ilmeisesti ole väliä. Sen sijaan uhrien määrällä on – se pitää saada mahdollisimman suureksi. Juutalaisten osalta ”virallinen” määrä on kasvanut 6:een miljoonaan, mutta myös kahdeksaa miljoonaa on tarjottu. Tarkkaa lukua ei tiedä kukaan joten määrä on lähinnä uskon asia. Muiden holokaust-uhrien määrästä ei ole tehty edes kunnon arviota.

  Ilman muuta herrakansana esiintyvät natsit vainosivat ja surmasivat ali-ihmisinä pitämiään slaaveja, mustalaisia, juutalaisia jne. Paljon kuoli nälkään, kylmään, tauteihin ja tapettuna. Holokaust koski siis muitakin kuin juutalaisia, joille se on Shoah. Valitettavasti juutalaiset ovat onnistuneet omimaan ”täystuhon”, jolla on valtava propaganda-arvo. Esim. mustalaisia tiettävästi kuoli suhteessa enemmän.

  Tykkää

  • Stalin oli jesuiitta pappi, hän työskenteli Vatikaanille, samoin kun Hitler ja kaikki toisen maailmansodan avainhenkilöt Mannerheimia ja Erkkoa myöten. Poliittisella huipulla vallitsi samanlainen konsensus kun siellä parhaillaankin vallitsee. Israel ei ole vähimmässäkään määrin sama kuin Raamatun Israel, vaikka kristityt näin otaksuvat. Luciferia palvovat Jesuiitat, eli Vatikaani, ja sen todellinen isäntä; Black Nobility perusti vale-israelin Rothschildin avulla ihmisiä eksyttämään.

   Mielenkiintoista on myös se, että Paavin sormuksen suutelija, Henry Kissinger, totesi vuonna 2012 sen, että kymmenen vuoden päästä Israel ”will cease to exist” (lakkaa olemasta.)

   Virallinen historia perustuu täydellisiin valheisiin!

   Tykkää

   • Olen samaa mieltä kanssasi Tulenkantaja. Jos ihmiset haluisivat tutkia Maailman sotaa episodi yksi ja kaksi, niin huomaisivat mitä tässä maailmassa tapahtui tuolloin. Kaikki lähti omien tutkimuksieni mukaan 1800 luvulta liikkeelle. Tosin tätä 1900 lukua suunniteltiin jo 1700 luvun puolella. Näillä ”tyypeillä” oli hyvin tiedossa tuleva 1800 luvun puoli vaiheella tuleva katastrofi, eli lyhykäisyydessään ”mutavyöryt”, sekä auringon super plasmapurkaukset, jotka aiheuttivat suuren tuhon maailmassa. Samoin tuhoutui Tartaria ja siihen liittyvä korkean teknologian aika kausi.
    Ns. Greate White Fleet:llä hoideltiin selviytyneet ja pakotettiin ns. Uuden Maailman syliin, sekä annettiin ”valtioille” liput ja kirjoitettiin historia uusiksi lähes täydellisesti. Kylähulluiksi haukuttiin ne ihmiset jotka vielä tästä jotakin tarinoivat (sen ajan foliohatut). Ihmisten kollektiivinen muisti saatiin sodalla pois ja traumatisoitua ihmiset niin, että ei edes uskaltanut ajatella historiaa. WW 1 ja WW 2 olivat keinot joilla saatiin tuhottua korkea kulttuuri mm. Euroopassa ja hävitettyä Tartarian aikainen teknologia lähes totaalisesti.
    Pyörä menee eteen päin meille räätälöidyillä ”ratkaisuilla”. Me elämme 100% valheessa ja tulemme luultavasti näin elämään, ellei jotakin suurta tapahdu. tutkikaa hyvät ihmiset. Maailma ei ole sitä miltä senäyttää…

    Ewarannon suomennettu – Mitä ihmettä täällä on tapahtunut? – Osa 1/7: https://tokentube.net/v/3953384862/Mit%C3%A4-ihmett%C3%A4-t%C3%A4%C3%A4ll%C3%A4-on-tapahtunut—-Osa-1-7

    Lisää Ewarannon tuotantoa: https://odysee.com/@QuantumRhino:9/What-on-Earth-Happened—EwarAnon–Complete:9

    Stolen History – Lifting the Veil of Deception Part 2 – The Destruction of the Old World: https://odysee.com/@stolenhistory:d/stolenhistorypart2:4

    Näillä pääsee alkuu. Mukavia dokumentti hetkiä :o)

    Tykkää

 7. ”Jopa ne ihmiset, jotka epävarmoina ”eivät ota kantaa” aikamme käskynalaisuuden merkkeihin – kasvomaskeihin, koronapasseihin, jne. – eivät näe asiassa mitään vakavaa ongelmaa. Entä sitten jos meidän täytyy kantaa ”likainen juutalainen” -merkkiä? Entä sitten jos meidän täytyy hiukan kärsiä? Ei se nyt niin paha ole, ja kaikki muutkin tekevät niin. Miksi herättää huomiota?”

  Lainaus kirjoituksesta sopii hyvin tämänkin sivuston valikoivaan taipumukseen valtaeliittiämme myötäkarvaan silittelyyn, askaroimalla kansalaisten huomio pois viemiseksi päiväkohtaisista (mahdollisesti viimeisestä) taistelusta ITSENÄISYYDESTÄMME ja vapaukisiemme puolustamisesta.
  Vaikenemalla Ylen ja muidenkin valheuutisten tapaa tuomari Jaana Kavoniuksen esiin tuomista maamme alennustilaan johtaneista syistä, tuetaan noin 40 vuotta vallassa olleen valtiopetturuuden käytäntöä taaten sillä lopullinen kansamme tuho.

  ”Jos tarvitsee kysyä, lopeta kommentoimasta Avoimen sivuille samantien kokonaan. Kiitos.”

  Tässä toinen kopiointi sivustoltanne, joka on opastava ja paljastaa raamit missä saa liikkua, ilmeisesti myös tämä Jaana Kavoniuksen paljastukset ovat sitä luokkaa mitkä eivät sovi eurosuomen turvallisessa ”sylissä” kirjoitteleville, jotka eivät halua kulissiensa kaatuvan, koska heillä viellä on se leipäpala kaapissa ja olisikohan yhdentekevää sillä SUOMENKANSAN etnisellä identiteetilläkään, kun ollaan niin kansainvälisiäkin ja kaikki, miltein kaikki mongertaa engliskaa.

  Tykkää

 8. AvoinMedian koko omakustanne-toimitus on kaksi (2) henkilöä.

  Resurssit kirjoittaa kaikista käsittelyn ansaitsevista aiheista rajoittuvat kahden henkilön käytössä olevaan aikaan so. AvoinMedialla on se aikaresurssi, jonka kahden ihmisen muu päivittäiselämä jättää käyttöön.

  Valmiina saatujen kirjoitusten editoriin siirtäminen, oikoluku, editointi, asettelu ja kuvan tekeminen ottavat oman työaikansa nekin.

  Olen ehdottanut eräälle henkilölle raportointia Jaana Kavoniuksen nälkälakosta. En tiedä, ehtiikö hän(kään). Itse en pääse paikalle.

  Jos jollakulla on aikaa ja mahdollisuus uutisoida AvoinMedialle Kavonius-casesta, voi ottaa yhteyttä toimitukseen.

  Tykkää

  • Emme enää elä siinä Pumpuli-Suomessa jonka jotkut vielä kenties muistavat. Yleinen mielipideilmasto on raaistunut ja päättäjät vajoavat totalitarismiin. Yksin ei auta käydä päin koneistoa, se ruhjoo alleen ja levittää betonia päälle.

   Niinpä Jaana Kavoniuksen ystävien pitäisi saada hänet luopumaan aikeistaan ja pitää sapattivapaata pidemmän ajan. Hänen juridinen osaamisensa on sen verran vakuuttavaa, että hänen osaamistaan tarvitaan osana laajempaa liikettä. Nyt pitäisi tehdä kiertoliike vihollisen selustaan ja odottaa parempaa hetkeä. Muutos tekee tuloaan mutta se ei ala Suomesta, joka on heikoimpia lenkkejä auktoriteettiuskoineen.

   Tykkää

   • > Nyt pitäisi tehdä kiertoliike vihollisen selustaan ja odottaa parempaa hetkeä. Muutos tekee tuloaan mutta se ei ala Suomesta, joka on heikoimpia lenkkejä auktoriteettiuskoineen. >

    Juuri näin. Viisaat vetäytyvät, verkostoituvat omanlaistensa kanssa ja pitävät huolen siitä, että happinaamari on kasvoilla kun systeemi rysähtää. Vastakkainasettelu ei palvele vähimmässäkään määrin Suomen kansaa, vaan heitä, jotka tätä NWO-showta johtaa. Muutos ei todellakaan ala Suomesta ja mitä hyötyä on protestoida heitä vastaan, joilla ei ole todellista valtaa?

    Nyt on niin isot voimat liikkeellä, että salaseura Niinistön ”tapaaminen” olisi lähinnä pelkkä vitsi. Kaikkein tärkeintä on oikean informaation jakaminen ( KIITOS AVOIN MEDIA) jotta ihmiset heräisivät, vetäytyisivät edes osittain järjestelmästä ja ryhtyisivät rakentamaan hiljaista vastavoimaa. Kyseinen vastavoima ei edusta barrikaadeja, nyrkkien heristelyä tai kylttien kantamista – hiljainen vastavoima saa alkunsa korvien välistä!

    Tykkää

 9. Euroopan holokausti alkoi 1900-luvun aikana Venäjän lokakuun 1917 bolsevikki-vallankumouksesta ja sitä seuranneesta Venäjän sisällissodasta. Leninin käskyllä bolsevikki-joukot ja erityisesti vallankumouksen jälkeen perustettu salainen poliisi Tseka laukaisi hirvittävän punaisen terrorin joka jauhoi lihamyllyssä miljoonia venäjän kansalaisia.
  Tsekan tunnuksia olivat puolipitkät mustat nahkatakit (vastaava tyyli löytyi sittemmin Natsi-Saksan salaiselta poliisilta Gestapolta). Gulag-keskitysleirijärjestelmää voidaan ikään pitää jonkunlaisena mittapuuna natsien vastaavalle leiri infrastruktuurille.
  Neuvosto-Venäjän ja Natsi-Saksan joukkotuhonnan anatomia muistuttaa myös toisiaan. Tsekan teloituskellareissa porvarit, aristokraatit, älyköt, taitelijat, prostitoidut, homoseksuaalit ja myös monet juutalaiset miehet ja naiset riisuttiin ja ammuttiin. Ruumiit kuljetettiin kuorma-autoilla hävitettäviksi. Ruumiita hyödynnettiin myös raaka-aineksi jossain määrin.
  Natsi-Saksan joukkomurha-koneisto saattaa vaikuttaa alkeelliselta 2020-luvulta katsottuna, mutta tuona aikana se oli mitä modernein ja tehokkain. Koko karmeus suunniteltiin insinöörien piirrustuslaudoilla perverssillä tarkkuudella ja täsmällisyydellä. Kaasutettujen ruumiiden hiukset ja kultahampaat kerättiin talteen, naisten irtileikautuista rinnoista valmistettiin mm. saippuaa. Systeemi toimi siis autojen varaosapurkaamon periaatteella. Loppuruumis poltettiin teollisissa krematorioissa.
  Ainoa syy miksi natsien toteuttama kansanmurha rajautui pariinkymmeneen miljoonaan sinä missä kommunistien onnistui kaikenkaikkiaan murhaamaan satoja miljoonia, on se että natsit pysäytettiin, kommunisteja ei. SS ja Gestapo olivat niin tehokaita organisaatioita, että mikäli Natsi-Saksa olisi voittanut sodan, Kolmannen Valtakunnan kuolemankoneisto olisi nielaissut moninkertaisen määrän uhreja.
  Toisen Maailmansodan aikainen kolmas ”Akselivalta” Japani syyllistyi julmiin sotarikoksiin kaukoidässä ja Tyynenmeren alueilla. Pahamaineisimpia keisarillisen Japanin osastoja toimi yksikkö 731.ssä. Tohtori Shiro Ishiin alaisuudessa toimineessa yksikössä suoritettiin joukko tieteellisiä kokeita mm. kiinalaisilla, korealaisilla ja venäläisillä vangeilla. vankien joukossa oli myös liittoutuneiden USA.n Britannian ja Australian sotavankeja. Ishii tartutti raskaana oleviin naisiin pernaruttoa, leikkasi koehenkilöitä elävältä ja nukuttamatta auki. Yksikössä testattiin myös aseita kuten konekivääreitä ja liekinheittimiä eläviin kohteisiin. Japanilaiset olivat käyttäneet vangeistaan käsitettä ”Maruta” eli puupölli tai propsi.
  Mitä tulee Adolf Hilterin ja holokaustin yhteyteen, on merkillepantavaa se että Hitlerin ei tiedetä suoraan osallistuneen päätöksentekoon juutalaisten kohtalosta. Hitler ei esimerkiksi osallistunut Wanseen konfernesiin jossa natsijohto päätti juutalaiskysymyksen lopullisesta ratkaisusta, eikä hän tiettävästi kertaakaan vieraillut yhdelläkään keskitys- tai tuhoamisleirillä. Mitä ilmeisimmin Hitler oli ulkoistanut juutalaisten kohtalon SS-komentajan ja Gestapon johtajan Heinrich Himmlerin vastuulle joka jakoi vetovastuun toisen fanaattisen natsin Adolf Eichamnnin kanssa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s