SOS! Australian ihmisoikeustilanne heikkenee

Syyskuussa 2021 Tekniikka&Talous uutisoi Australiasta olevan tulossa koronan varjolla poliisivaltio – ”Kotoa ei saa poistua, armeija kadulla, valtio lähettää valvontaviestejä, jotka pitää kuitata puhelimen kuvantunnistuksella.”

Reignite Democracy Australia on marraskuun 2021 alussa ladannut YouTubeen videon ”Official SOS from Australia”, joka löytyy myös suomenkielelle tekstitettynä. Ihmisoikeustilanne maassa on heikentynyt nopeasti, vaikkakin osavaltioiden välillä on eroja.

Australian Uuden Etelä-Walesin territorion (NSW) pääministeri Gladys Berejiklianin (liberaalit) erottua korruptioskandaalin takia, tilanne on muuttunut entistä huonommaksi. Tahtipuikkoa heiluttelee nyt Dominic Perrottet (liberaalit). Rokottamattomille ja osittain rokotetuille on julkaistu ohjeet sallitusta elämästä: ”Rules for people who are not fully vaccinated.”

Rokottamattomien ja osittain rokotetuttujen täytyy käyttää maskeja mm. julkisissa tiloissa ja liikennevälineissä sekä Uuden Etelä-Walesin territorion yli lentävissä lentokoneissa. Urheilla saa vain yhden henkilön seurassa, ulkona, ei ryhmissä. Liikuntasaleihin, uimahalleihin, eläintarhoihin ja vastaaviin pääsy on kielletty, samoin kouluihin.

Ostoksia saa tehdä elintarvike-, rauta- ja puutarhaliikkeissä, huoltoasemilla, pesuloissa, apteekeissa ja postissa sekä joukossa tarkoin rajattuja liikkeitä.

Kaikkien tulee esittää terveyspassi/rokotustodistus vaadittaessa. Terveyspassin tulee olla aina mukana. Poikkeus säännöstä ovat pelastustyöntekijät, jotka esimerkiksi pyrkivät tiloihin pelastustehtävissä.

Rokottamattomat ja osittain rokotetut yli 16-vuotiaat eivät saa vierailla kenenkään kotona kuin erikseen luetelluissa poikkeustilanteissa. Rokottamattomat ja osittain rokotetut alle 16-vuotiaat saavat tehdä vierailuja, jos vierailupaikassa kaikki yli 16-vuotiaat ovat täysin rokotettuja. Kieltojen ja rajoitusten lista on pitkä.

Victorian osavaltion pääministeri Daniel Andrews (työväenpuolue) on hankkinut itselleen diktaattorin valtuudet Public Health and Wellbeing Amendment (Pandemic Management) Bill 2021 -lailla. Pääministeri voi julistaa pandemian, jos sellainen on tai jos sellainen mahdollisesti on tulossa tai jos hänestä tuntuu, että sellainen on tulossa — siis halutessaan. ”Yhteistyöhaluttomia” yksilöitä voidaan sakottaa 90 000 dollariin asti ja yrityksiä 450 000 dollariin asti. Ihmiset voidaan pitää pidätettynä (detained) jopa kaksi vuotta, ja heidän täytyy maksaa pidätettynä olemisen kulut itse. Poliisilla on lupa ”pistäytyä pirtissä” ilman etsintälupaa. Eristysleiri on varattuna. Huonosta käytöksestä — käytöstä seurataan sosiaalisen krediitin tapaisella järjestelmällä — menettää pisteitä. Määräyksiä voidaan pidentää ja muuttaa pää- ja terveysministerin ilmoituksella.

Rokotteista kieltäytyvät kansanedustajat eivät saa osallistua parlamentaariseen työskentelyyn.

Andrewsin kaudella osavaltion velka on kasvanut vuoden 2019 $29 miljardista, arvioitu velka sulku- ja muiden koronatoimien jäljiltä vuosille 2023/24 on 155 miljardia dollaria. Enemmistö Australiassa tammikuun 2020 ja heinäkuun 2021 välillä koronan kanssa ja koronaan liittyen kuolleista (915 hlöä) on ollut Victoriassa (820 hlöä).

Asianajajien killan johtajan Christopher Blandenin on kirjattu sanoneen, että Itä-Saksan STASI olisi ollut enemmän kuin onnellinen vastaavasta laista kuin Andrewsin pandemialaki. Ihmisoikeuksista ei ole paljon jäljellä.

Australian Government, Department of Health: Coronavirus (Covid-19) cases and Statistics 9.11.2021. Tiukkojen toimien osavaltioissa menee huonoimmin.
Australian Government, Department of Health. Therapeutic Goods Administration: 12. syyskuuta 2021 mennessä ilmoitetut rokotehaittavaikutukset

Valvottua eristystä käytetään Victoriassa, Queenslandissa ja Pohjois-territoriossa. Eristysleirit on tarkoitettu pääasiassa ”niille, joilla ei ole ollut mahdollisuutta rokottautua” sekä matkailijoille. 14 vrk oleskelusta joutuu pulittamaan 2500 dollaria per henkilö, perhealennuksella $5000 perheeltä. Ruoka kuuluu hintaan, hygieniatarvikkeista joutuu maksamaan erikseen. Toowoomban eristysleiri Brisbanen lähellä avautuu arvion mukaan maaliskuussa 2022. Australian lääkäriliitto AMA kannustaa osavaltioita panostamaan eristysleirien rakentamiseen tulevaisuuden tarpeita silmällä pitäen, eikä ole ilmaissut kantaansa pakkorokotuksiin.

Uuden normaalin uutiset: Jos haluat vapautta, ota piikki

Eduskuntaryhmä Valta kuuluu kansalle (VKK) on jättänyt kirjallisen kysymyksen (alla) Suomen eduskunnan puhemiehelle Australian ihmisoikeustilanteesta:


KIRJALLINEN KYSYMYS AUSTRALIAN IHMISOIKEUSTILANTEESTA

Eduskunnan puhemiehelle

Julkisuuteen on noussut, että Australiassa yhteiskunta on erittäin kyseenalaisten koronatoimenpiteiden ja ihmisoikeusloukkausten takia suuressa kriisissä ja kaaoksessa.

Avunpyyntöjen pohjalta saamieni tietojen mukaan jotkin Australian osavaltiot ovat vajoamassa dystooppiseen diktatuuriin, jossa riistetään ihmisten perusoikeuksia ja jopa rakennetaan karanteenileirejä rokottamattomille. Australiassa asuvat Suomen kansalaiset ovat viestittäneet, että suurlähetystö ei auta ihmisiä pääsemään pois maasta.

Australiasta on tullut myös yleinen vetoomus koko maailmalle maan tilanteen puolesta. On ilmeistä, että paikoin jo Euroopassakin vellova hysteerinen tilanne viranomaisten jyräämänä riistäytyy käsistä hyvinkin nopeasti. Suomen täytyy ottaa asiaan kantaa, koska hiljaisuus osoittaisi ihmisoikeusloukkausten hyväksymistä. Jos aiheeseen ei reagoida ajoissa ja riittävän voimakkaasti, ilmiö leviää varmasti myös Suomeen. Kun sekasorto saa vallan, ihmisoikeuksia poljetaan kaikkialla. Sellainen mielettömyys on lopettava välittömästi.

Edellä olevan perusteella ja eduskunnan työjärjestyksen 27 §:ään viitaten esitän asianomaisen ministerin vastattavaksi seuraavan kysymyksen:

Aikooko Suomen ulkoministeriö kiinnittää huomiota Australian ihmisoikeusloukkauksiin, ja
kuinka Suomi aikoo auttaa Australiassa ahdinkoon joutuneita kansalaisiaan, ja
kuinka Suomi aikoo estää koronahysteriasta johtuvan sekasorron leviämisen maahamme, vai
toivotteko yhteiskuntaa järkyttävän kaaoksen leviävän myös Suomeen?

Helsingissä 8.11.2021
Ano Turtiainen vkk

Kommentti:

Yhdysvalloissa, Kanadassa, Uudessa Seelannissa ja myös Saksassa valmistellaan matkailijoiden ja ”yhteistyöhaluttomien” valvottua leirittämistä, työntekijöitä rekrytoidaan. Näin ollen lienee turha odottaa, että länsimaiset arvopohjayhteisöt rientäisivät vahvistamaan Australian demokratiaa humanitäärisellä interventiolla, jolla tyrannit suistetaan vallasta.

Artikkelikuva somen syövereistä, tuntemattoman some-taiteilijan laatima Uuden normaalin Australian kartta

LISÄTTY 10.11.2021 klo 05:28 linkki

5 comments

    • Tarkoituksena tappaa koko kansa myrkkypiikeillä. Sama täällä Suomessa. Espanjassa piikkipassi on kielletty lailla. Meidän kansanmurhaajahallitus pm:n johdolla painostaa kaikkia ottamaan myrkkypiikin.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s