”Epätavallisen suuri määrä haittavaikutuksia”

Saksalainen yliopistollinen klinikka Münsterissa, Das Universitätsklinikum Münster (UKM), keskeytti toistaiseksi koronaan tarkoitettujen mRNA-geeninanoteknologia-tehosterokotteiden pistämisen teho-osaston henkilökuntaan. Keskeytyksestä ilmoitettiin vain muutama tunti sen jälkeen, kun oli tiedotettu, että 11 000 henkilölle tarjotaan tehostepiikkiä.

Syyksi keskeytykseen on kerrottu epätavallisen suuri määrä haittavaikutuksia. Haittavaikutusten suuri määrä sai pelkäämään, että teho-osaston työvuoroihin ei riitä henkilökuntaa, jos henkilökunnan koronapiikityksiä jatketaan.

Tarkoitus on ilmeisesti toteuttaa piikitykset hitaammassa tempossa, niin että vain pieni osa henkilökuntaa kerrallaan on haittavaikutusten takia sairaslomalla, koska kolmospiikkien jakelua kerrotaan jatkettavan ”myöhemmin koordinoidusti.”

Lähde:

Westfälische Nachrichten (29.10.2021): UKM stoppt ”Booster”-Impfungen für Pflegepersonal

21 comments

 1. FDA:n dokumenttien mukaan pfizer kaikessa hiljaisuudessa muutti ”rokotteen” koostumusta jota meinaavat USA:ssa antaa 5-11-vuotiaille, lisäsivät siihen verenohennuslääkettä.
  Kunnon ihmiskokeet menossa, ihan kuin kokkaisivat kokeillaas vähän tota maustetta ja mitenkähän toi sopii..

  Tykkää

  • Kokkailemisen mainitsit. Olen ennenkin sanonut ihmetelleeni sitä, että samat ihmiset jotka lukevat suurennuslasin kanssa elintarvikepakkausten selosteet välttääkseen lisäaineet, hygieniatuotteiden selosteet välttääkseen allergeenit ja epäeettiset ynnä tinkaavat ravintoloissa tuoteselosteen, antavat tykittää itseensä suosiolla näköjään mitä hyvänsä.

   Ihmisjärki… Onko sitä?

   Liked by 1 henkilö

 2. “Each dose of this formulation contains 10 ?g (micrograms) of a nucleoside-modified messenger RNA (mRNA) encoding the viral spike (S) glycoprotein of SARS-CoV-2 that is formulated in lipid particles and supplied as a frozen suspension in multiple dose vials,” the “vaccine formulation” page of the document explains.

  “To provide a vaccine with an improved stability profile, the Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine for use in children 5-11 years of age uses tromethamine (Tris) buffer instead of the phosphate-buffered saline (PBS) as used in the previous formulation and excludes sodium chloride and potassium chloride.”
  https://theexpose.uk/2021/11/01/pfizer-adds-ingredient-to-vaccine-for-kids-that-treats-heart-attacks/

  Tykkää

 3. Neurologisia rokotevaurioita tulee liikunnallisesti aktiivisille ilmeisesti herkemmin. Tällaiseen päätelmään olen tullut. Ei ole helppoa käsitellä tällaista ”tapausta” konkreettisesti ja verbaalisesti, vaikka pitäisi. Nyt on vallalla niin paljon tosiasioiden kieltämistä ja alitajuista pelkoa.
  On melkoisen raskaita asioita kohdata itse kunkin.

  Liked by 1 henkilö

 4. https://www.brighteon.com/987bd6cc-f3e2-4813-861a-e3083eb1d2c5

  Kertomus Israelin sisältä. Ruotsista käsin tehty haastattelu englanniksi. Kyseessä on ”foliohattu”, ”kulkutautimyönteinen”, ”rokotevastainen” ym, ym äiti joka alkoi tehdä valistustyötä huomattuaan, etteivät viranomaistarinat vastanneet todellisuutta.

  Eli lyhyt kertomus maailman rokotetuimman populaation tilanteesta. Josta tauti katosi ja ihmiset palasivat normaaliin koska ymmärsivät rokottaa itsensä, ensin kerran, sitten toisen, sitten kolmannen..tai no, ehkä ei, mutta tämä oli lupaus joka ei sitten täyttynytkään.

  Mutta maasta löytyy alaryhmä jolla menee kohtuullisesti, eli ortodoksijuutalaiset koska he alunperinkin pitäytyivät perinteisissä menoissaan eikä edes hallitus uskaltanut kajota heidän tapoihinsa.

  Aivopesu on niin tehokas, että monet rokotetut tai heidän perheensä eivät näe mikä laukaisi heidän vammansa. Mutta jokaisen rokotekierroksen jälkeen seuraavalle kierrokselle lähteviä on yli puoli miljoonaa vähemmän. Siperia tai Siinain erämaa opettaa. Sitten on sairaanhoidon skitsofreniaa: Vanhemmat jotka tuovat sydänhäiriöistä kärsivän teinipoikansa teholle ja hoitaja huutaa: ”Miksi te menette lapsianne rokottamaan ! ” Ikäänkuin, että vanhempien olisi kuitenkin pitänyt ymmärtää.

  Huom, kyseisen haastattelun ohella netistä löytynee myös haastateltavan oma dokumentti, jossa rokotteen vammauttamat kertovat.

  Liked by 2 people

 5. Tuo ortodoksijuutalaisten penseän nuiva ”rokotevastainen” suhtautuminen näitä kokeellisia rokotteita kohtaan taitaa olla ainoa järkevä tapa suhtautua tämän tyyppisiin, mahdollisiin biologisilla aseilla tehtyihin terrori-iskuihin.

  Ehkä meidän pitäisi vain oppia hyväksymään se että meidät voidaan tappaa ja että kuolemattomuuteen emme tule ikinä yltämään ja että olemme hauraita sairauksille ja kuolemalle alttiita olentoja siinä missä muutkin eläimet.

  Typerintä mitä tämän tyyppisen mahdollisen bio-aseilla tehdyn tempun jälkeen saattaa edes kuvitella on ruveta neuvottelemaan ja hieromaan kauppoja vastaavia pöpöjä kyhäävien rikollisten kanssa.

  Sitä olen miettinyt että mikä niissä meidän omissa geeneissä mahtoi ylipäätään olla niin pahasti pielessä että niitä piti ryhtyä tällä tavalla hirveällä kiireellä hämärämiesten kyhäämillä epämääräisillä injektioilla ”korjaamaan ja muokkaamaan”?

  Liked by 1 henkilö

 6. Pfizerin häikäilemättömyydestä:

  1. Sensuroidaan tiedot EU-mepeille toimitetuista asiakirjoista.
  Romanian MEP Chistian Terhes Confronts Corrupt EU Parliament for Lack of Vaccine Transparency
  https://www.bitchute.com/video/xWPm57fIrVmw/

  2. Pfizerin toimitusjohtaja kutsuu rikollisiksi Pfizerin tuotteita kyseenalaistavia.
  Pfizer CEO Calls Professionals Questioning His Product ”CRIMINALS”
  https://www.bitchute.com/video/PBBVt2RSno4/

  3. Pfizerillä ei pitäisi olla kanttia kutsua ketään rikollisiksi, kaikkein vähiten Pfizeriä, sen toimintatapoja ja tuotteita epäileviä, koska Pfizer itse on saanut Yhdysvaltojen suurimmat sakot nimenomaan jatketusta rikoksesta, lahjonnasta.
  Pfizer to pay record $2.3 billion penalty
  https://www.nbcnews.com/id/wbna32657347

  Alkaa näyttää siltä, että Pfizer on lahjonut EU:n päättäjät.

  Liked by 1 henkilö

 7. Ei geeneissä ehkä ole ollutkaan vaan ajattelussa. Insinööriajattelua tavallaan: halutaan parantaa ja hallinnoida luonnollista. Parantamalla tai tuhoamalla, joillekin nuo ovat synonyymi.
  Parannetaan planeetta = tapetaan ihmiset, ainakin enemmistö.
  Parannetaan ihmistä = luonnollinen ei ole riittävän hyvä ja erikoistunut.
  Aina parempi, jos hoituu samalla kertaa.

  Gates näkyy taas avautuneen julkisesti. Hatesin taloudellisesti avustama The Guardian on haastatellut Bill Hatesia. Haistattelussa rokotteisiin sijoittava Gates haluaa maailmalta lisärahoitusta rokotetutkimukseen koska nykyiset eivät oikein toimi, ja koska tulevaisuudessa tulee lisää pandemioita, bioterrorismi-iskuja (ja muuta, millä voi ansaita). https://www.theguardian.com/us-news/2021/nov/04/bill-gates-call-for-huge-global-effort-to-prepare-for-future-pandemics

  Tykkää

 8. https://rumble.com/vomwi7-cv19-injections-will-cause-massive-death-dr.-elizabeth-eads.html

  Tämä Elizabeth Eadsin puheenvuoro kenttälääkärinä Floridassa on vahvimpia kannanottoja mitä toistaiseksi on kuultu potilashoitoon osallistuvan lääkärin suunnalta. Eads on laajasti verkostoitunut sekä maansa tutkijoihin että lääkärikollegojensa kanssa.

  Haastattelussa tulee esille paitsi kritiikki rokotteita ja rokottamista vastaan myös hoitojärjestelmän koneistuminen ja laitostuminen niin, että toimiviltä lääkäreiltä on viety itsenäinen harkintavalta. Hoitolaitosten rahalliset korvaukset myötäilevät kaikki saman protokollan noudattamista ja vaikka se on virheellinen toistetaan ansaitsemistarkoituksessa ohjeita olivat ne kuinka kehnoja tahansa. Eads toteaa kuitenkin, etteivät lääkärit voi piiloutua hoitovirheiltään perustelemalla, että he toimivat kuten määrättiin.

  Optimistista Eadsin puheenvuorossa on se, että hän on varma, että tekijät Faucista alkaen joutuvat vastuuseen. Pessimististä on hänen arvionsa rokotettujen tulevasta terveydentilasta. Rokotetun ei ehkä kannata katsoa, menee enemmän kuin yöunet. Voi vain toivoa, että Eads on liian pessimistinen.

  Sekä Eadsillä kuten usealla muulla tulee esille, että nykysars ja edellinen sars ovat niin samankaltaisia, ettei uudesta sairaudesta voi puhua. Uutuusväite oli välttämätön rokotteen markkinoimiselle. Useassa yhteydessä, esim. risteilijätartunnoissa tuli testattua, etteivät läheskään kaikki sairastuneet, kuten olisi oletettavaa jos virus olisi keholle uusi tuntematon.

  Eads siis luottaa USA:n oikeuslaitokseen, joka tässä joutuu kovaan testiin. Se on näet yksi harvoista koko maapallolla, jolla on edellytyksiä asian käsittelyyn. Tämä tarkoitaa ensinnäkin, että asia ylipäänsä hyväksytään punnittavaksi ja toiseksi, että molemmille osapuolille tarjotaan yhdenvertainen oikeus ristikuulustella toista ja vaatia esitettäväksi toistaiseksi salassa pidettyä tietoa rokotteista ja niiden seurauksista.

  Trumpin kaudella kävi selväksi, että politisoituminen on tavoittanut myös USA:n oikeuslaitoksen. Miten laajaa politisoituminen on, se tullaan näkemään, mutta Eadsillä lienee syynsä optimismiin.

  Liked by 2 people

 9. Täytyi ihan jutella tutun neurologin kanssa tarkistaakseni hypoteesini, jonka eilinen kommenttiketju inspiroi. Eli urheilussa kehittyvät sekä lihakset, että hermoverkko. Nyrkkisääntö neurologiassa on: Mitä paksumpi hermo, sitä nopeammin sähköimpulssi kulkee. Hermostoa ylläpitää tukikudos, jossa on hyvin pieniä ja tukkeutumisalttiita verisuonia. Piikkiproteiinin punaverisoluja liimaava ominaisuus siis, ainakin teoriassa, aiheuttaisi hermoverkostoa ympäröivien tukikudosten kapillaariverisuonistojen tukkeutumisia johtaen happi- ja energiakatoon hermosoluissa luoden paikallisia kudosvaurioita hermostossa. En ole neurologi, mutta olen työskennellyt lääketutkimuksen parissa aikanaan, joten spekulaationi nojaa jonkinlaiseen käsitykseen ihmisen anatomiasta ja fysiologiasta sekä olemassaolevaan todistusaineistoon piikitysten ”oudoista sivuvaikutuksista”. Tähän on kuitenkin rehellisyyden nimissä syytä muistuttaa, että piikkiproteiini on itsessään toksinen ja osa tutkijoista pitää sitä jo itsessään vaarallisena sekä hermoja suojaaville myeliini-tupille, että itse hermokudokselle.

  Liked by 1 henkilö

 10. Kainuunkonkari, kiitos tiedoista ! Meidänkin asioita tiedostavien täytyy kohta saada terapiaa, että kestämme ne niin surulliset k-rokotteista johtuvat sairastumistapaukset työpaikoillamme ja muualla ympärillämme, jotka tulevat meitä kohti. Nuoret ovat saaneet lisäksi kohtusyöpää estävää rokotetta. Mikä on kaikkien näiden aineiden yhteisvaikutus?

  Tykkää

  • Lääkkeiden yhteisvaikutus ei ole voinutkaan kiinnostaa ammattilaisia vuosikymmeniin, surkean hyötysuhteen toimintaa. Ehkä karriäärille haitallistakin. Miten ilmiömäisessä maailmasa lääkärikunta on vuosikymmeniä elänytkin. Olivat kauneimpia ja rohkeimpia – väistämättä poppamiehiä ja halutessaan bisnesmiehiä – meillä vielä julkisin varoin koulutettujakin. Mutta kaikki on katoavaista, kaikkein ihmeellisinkin.

   Tykkää

 11. Usko Toivola fb:ssa:

  24.9. ”Kolmas koronarokotuskierros KYSillä alkoi viedä henkilökuntaa sairastuvalle – rokotustahtia hidastettiin henkilöstövajeen estämiseksi

  KYSin henkilökunnalle aloitettiin kolmas koronarokotuskierros. Rivakka rokotustahti uhkasi aiheuttaa haasteita, sillä rokote nosti monelle kuumeen. Runsaat sairauspoissaolot voivat uhata sairaalan toimintoja, joten rokotustahtia jarrutettiin.

  Keskiviikkona rokotuksia annettiin jo liki 200, mutta tahtia jouduttiin hiljentämään torstaina, kun ensimmäisenä rokotetut alkoivat saada rokotteesta reaktioita.

  Nyt moni henkilökunnasta on jäänyt kuumeoireilun vuoksi sairauslomalle, ja jatkossa rokotuksia on päätetty porrastaa sairaalan toimintavalmiuden turvaamiseksi. Muuten sairaalaa uhkaa henkilöstövaje ja elintärkeät toiminnot voisivat vaarantua.”

  https://yle.fi/uutiset/3-12114606…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s