Pfizer: Ei tutkimustietoa sydänlihastulehdusriskistä 5–12-vuotiailla koronarokotetuilla

Koronapiikkivalmistaja Pfizer myöntää, että sen tekemien kliinisten kokeiden otanta on ollut liian pieni sen selvittämiseksi, kuinka suuri riski koronarokotteen aiheuttamat sydänlihas- ja sydänpussintulehdukset ovat 5-12 vuotiaille. Tieto löytyy Pfizerin Yhdysvaltain lääkevalvontavirasto FDA:lle toimittamista tiedoista.

Lääkevalvontaviraston euvoa antavan komitean kokouksessa esitellyissä asiakirjoissa kerrotaan, että ”Nykyisessä kliinisen kehityksen ohjelmassa mukana olevien osanottajien määrä on liian pieni, jotta voitaisiin havaita mitään koronarokotteisiin liittyvää myokardiitin potentiaalista riskiä. [koronarokotteen] Turvallisuutta koskeva pitkäaikaistutkimus 5-12 vuotiaiden ikäryhmässä tullaan tekemään viidessä myyntiluvan myöntämisen jälkeisessä tutkimuksessa, mukaan lukien viisi vuotta kestävä seurantatutkimus, jotta voidaan arvioida rokotusten jälkivaikutuksena/jälkeen ilmaantuva myokardiitti/perikardiitti.”

Riski siis aiotaan arvioida myyntiluvan myöntämisen jälkeen: ensin rokotetaan ja sitten katsotaan kuinka käy.

Näillä tiedoilla FDA myönsi hätätilakäyttöluvan Pfizer/BioNTechin koronarokotteelle.

FDAn kuten Euroopan lääkevalvontavirasto EMAnkin rahoituksesta noin 75-80% tulee valvottavilta lääkeyhtiöiltä erilaisina arviointi- ja palvelumaksuina.

Varmuuden vuoksi Pfizerin lapsille tarkoitettuun koronarokotteeseen on lisätty trometamiinia, jota käytetään sydänkohtausten ja sydänkirurgian jälkeen joskus ilmenevän metabolisen asidoosin hoitoon, selviää rokotteiden ja liittyvien biologisten tuotteiden osalta neuvoa antavan komitean kokousmuistiosta (Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee, VRBPAC, Meeting, October 26, 202: FDA Briefing Document, EUA amendment request for Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine for use in children 5 through 11 years of age), katso s. 13-14, ”Myocarditis and pericarditis”

s.14

PÄIVITYS 20.11.2021 klo 13:58

Euroopan lääkevalvontavirasto EMA on 11.11.2021 päivittänyt Pfizerin turvallisuusraporttia (COVID-19 vaccine safety update, COMIRNATY BioNTech Manufacturing GmbH). Raportissa kerrotaan (s.4) Pfizerin jatkavan tulosten toimittamista [EMAlle] vielä kaksi vuotta jatkuvasta pääasiallisesta kliinisestä kokeesta. Pfizer tekee myös ylimääräisiä tutkimuksia monitotoidakseen nyt rokotekampanjoissa ja muussa kliinisessä työssä käytössä olevan Comirnaty-koronapiikin turvallisuutta ja tehokkuutta.

(”The company that markets Comirnaty will continue to provide results from the main clinical trial, which is ongoing for up to two years. It will also conduct additional studies to monitor the safety and effectiveness of the vaccine as it is used in vaccination campaigns and other clinical practice.”)

PÄIVITYS 20.11.2021 klo 14:22

PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS
suullisesti vastattavan kysymyksen B9‑0033/2021 johdosta
työjärjestyksen 136 artiklan 5 kohdan mukaisesti

EU:n avoimuudesta covid-19-rokotteiden kehittämisessä, ostamisessa ja jakelussa
(2021/2678(RSP))

Dolors Montserrat
vetoomusvaliokunnan puolesta

Kommentti

Suomessa etsitään 6 kk-12 vuoden ikäisiä lapsia lääkeyhtiöille tehtäviin kaupallisiin koronarokotetutkimuksiin. HUS kertoo sivuillaan että ”yleensä lapset sairastavat taudin oireettomana tai taudinkuva on lievä. Virus voi kuitenkin tarttua lapsista edelleen muihin lapsiin ja aikuisiin, mikä on johtanut myös lapsia koskeviin rajoitustoimiin epidemian aikana. Mm. tästä syystä on tärkeää, että lapsia voitaisiin suojata rokotteella koronavirustartunnalta.”

Lapset halutaan siis rokottaa aikuisten suojaamiseksi — vaikka rokotettujen tiedetään levittävän tartuntaa.

Pfizerin tilaama tutkimus toteutetaan Tampereen yliopiston Rokotetutkimuskeskuksen tutkimusklinikoilla ja [HUSin] Meilahden rokotetutkimuskeskus MeVacissa. Lapsilla tehtävää kaupallista tutkimusta johtava Rokotetutkimuskeskuksen johtaja Mika Rämet on arvioinut, että 5–11-vuotiaiden lasten yleinen rokottaminen koronaa vastaan voisi alkaa aikaisintaan loppuvuodesta 2021. Voiko tästä päätellä, että rokotettavat suomalaislapset ovat osa meneillään olevaa tutkimusta?

Fimean 2.11.2021 koosteen mukaan koronarokotteen aiheuttamia haittoja on aikuisilla Suomessa ilmoitettu noin 19 945, joista on ehditty käsitellä 5245 (käsittelemättä 14 700). Yksi ilmoitus sisältää keskimäärin viisi haittaa. Vakavien haittojen osuus on noin 70%. Lasten ja nuorten osalta Fimea kertoo Fimeaan tulleen 9.11. mennessä 406 haittavaikutusilmoitusta 12-17-vuotiaista, joista 223 on koskenut Modernan Spikevaxia ja 183 Pfizer/BioNTechin Comirnatya. 293 näistä ilmoituksista koskee 12-15-vuotiaita, ja 113 16- 17-vuotiaita. Haitan on arvioitu olevan vakava 103 ilmoituksessa.

Fimeaan on 2.11.2021 mennessä tullut 106 kolmatta rokoteannosta käsittelevää haittavaikutusilmoitusta, joista 23:ssa haitta on ilmoitettu vakavaksi.

Artikkelikuva tuntemattoman some-taiteilijan käsialaa: Timppa saa koronarokotteen, Timpan tehosterokote ja Timpan ensimmäinen sydänkohtaus

OIKAISTU 17.11.2021 klo 17:11 luku 15 245 > 19 945 ilmoitettua haittaa
PÄIVITYS 27.11.2021 klo 20:59: Korjattu otsikkoon 5-12 vuotiailla > 5–12-vuotiailla

27 comments

 1. Vimma rokottaa pieniä lapsia sairaudelta joka ei edes kosketa heitä mutta josta rokotteesta ilmenevät haitat voivat tulla näkyviin vasta kahdenkymmenen vuoden jälkeenkin on täysin käsittämätön.

  Perusteita rokottaa lapsia ei ole lainkaan ja aikuisten osalta pitäisi rajautua riskiryhmiin koska rokotteen testaaminen on vasta alkutekijöissään ja testaamisessa on ilmennyt manipulaatiota siinä määrin, että asia pitäisi viedä rikostutkintaan. Jos aikuiset vapaaehtoisesti haluavat rokotteen on se heidän oma asiansa. Mutta tavoite nostaa rokotekattavuus sataan kuten Gibraltarissa, missä joulu on peruutettu, johtuu siitä, että halutaan hävittää vertailuryhmä. Skotlannissa on jo todettu, että rokotetussa GMO-ryhmässä kuolee kaikkiin tauteihin enemmän ihmisiä kuin luomuryhmässä.

  Pitkä rivi huippututkijoita USA:ssa ja Euroopassa varoittavat kaikkia meneillään olevasta rikoksesta lapsia kohtaan mutta toistaiseksi heidän voimansa eivät ole riittäneet toiminnan pysäyttämiseen.

  Britanniassa lapsia on jo kuollut rokotukseen ja heitä arvioidaan kuolevan suhteessa enemmän kuin itse sairauteen missä kuolemat ovat lähes tuntemattomia. Lisäksi Britanniassa on tutkittu perheitä kahdessakin tutkimuksessa ja tulokseksi saatu, että lapset eivät ole olleet taudintuojia perheen piiriin, vaan aikuiset.

  Tietooni on tullut tämän ”pandemian” aikana yksi suomalaistapaus, joka sekin tapahtui Itävallassa. Viikkoa ennen kuin Itävalta sulki hiihtokeskuksensa talvella 2020, kymmenhenkinen suomalaisseurue oli laskettelemassa. Heistä yksi aikuinen oli tuonut tartunnan matkaltaan mutta ei Suomesta. Hän oli pari päivää vuoteessa kunnes palasi rinteeseen. Tuolloin ei kukaan vielä puhunut koronasta mutta hänet tutkittiin jälkeenpäin ja sairastuminen vahvistettiin. Kymmenhenkisessä seurueessa oli sekä lapsia että aikuisia eikä kukaan karttanut sairastunutta. Kukaan muu tästä seurueesta ei sairastunut, mikä samalla on vahva osoitus siitä, että virus ei ollut uusi tuntematon kuten väitettiin, vaan muilla oli sitä vastaan luonnollinen immuniteetti.

  Liked by 1 henkilö

  • https://www.globalresearch.ca/covid-jab-far-more-dangerous-than-advertised/5761826

   Korjaus edelliseen: Peter McCulloughin tutkimusten mukaan rokote ei myöskään hyödytä vanhempia ikäryhmiä kuten aluksi väitettiin. Hänen mukaansa rokotteisiin kuolee useampi vanhus kuin koronaan. Peter McCullough on USA:n tunnetuimpiin kuuluva lääkäri ja tutkija, hän kuuluu siteerattujen lääkäreiden top 5 joukkoon.

   Oikea osoite rokotepakkauksille on siis Riihimäen ongelmajätelaitos. Peter McCullough toteaa, että suurin virhe on tehty siinä, kun potilaat on lähetetty kotiin sairastamaan. Kun on sairastanut kotona kaksi viikkoa on liian myöhäistä tulla sairaalaan. Hoidot pitää aloittaa varhain, silloin hoito onnistuu ja hoitoon tarvittavat lääkkeet ovat halpoja, tuttuja ja testattuja. Mutta kuten McCullough on aiemmin kertonut, viranomaiset ovat tehneet kaikkensa jotta tietoa toimivista hoitomenetelmistä ei olisi tarjolla, vaan kaikki panokset on laitettu rokotteen magian varaan.

   Tykkää

 2. Olenko erehtynyt, mutta olin ymmärtänyt, että käsittelemättömiä ilmoituksia oli yli 15000 johon käsitellyt päälle, joten haittailmoituksia olisi yli 20000?

  Tykkää

 3. Hahaaa…

  täst ei oikeen sais puhuu

  ”Maybe the Elite’s will start blood farms of the unvaccinated to keep them healthy.
  They’ll need our organs too obviously”

  ”blood farms” !!

  ninku… karantteenileirit… siitä verenluovutuksestahan on ollu puhetta…

  hmm… aussien keskitysleirit saa hiukan toisen sävyn. Onko niissä leikkaussalit built-in?

  ”organs” !!

  ”Eliitti” voi tulevaisuudessa käydä mustanpörssin kauppaa, joku jatkossa livenä kentälle putoavista vois kans tarvita elinsiirron pikaisesti, ehkä pelastuisivat (jos on maksukykyä):
  https://www.zerohedge.com/political/worldwide-search-trend-died-suddenly-spikes-record-highs

  sijoituskohde:

  ”Pure uncontaminated blood and organs will be the stuff of pure gold in the future.”

  – Fort BloodKnox – Tulevaisuuden KultaKanta –

  Tykkää

 4. …että varmuuden vuoksi lasten piikkeihin lisätty ainetta.
  noo,varmaan vaikeempi selittää lapsille tulevat sydänongelmat,kuin aikuisille tulevat,joita nyt maailmalla ”yllättävän” paljon.
  ja koska ”journalismi” on kadonnut,on pelkkää agendajournalismia,vai pitäisikä kutsua agenttijournalisteiksi jo,niin yllättäviä sydänongelmia nyt alettu selittää,ilmastonmuutos ahdistuksella,särkyneen sydämmen syndroomalla,pandemia stressillä,,,,ja suomessa jo myöhäinen nukkumaan meno aika.mutta kaikkein todennäköisin selitys,nyt tänä vuonna alkaneille sydänongelmille,sitä ei löydy mistään….mutta luotetaan tieteeseen,ja luotettavaan valtamediaan…
  ilmastonmuutoskin se vaan saa aikaan kaikkea,ainakin selityksiä,kun pakolaisiakin alettu siirtään sen syyksi,omituisesti se ilmastonmuutos vaan aiheuttaa pakolaisia,juuri samoista kohteista,jotka joutuneet lännen sotatoimien tai pakotteiden kohteiksi,mutta niitäkään ei voida kertoa syylliseksi,pitää muualta ”löytää”,samat tahot siellä sotakoneistossa häärää taustalla,kuin nyt ”pandemian”.

  Tykkää

 5. Kauppareissulla osui silmiin IS:n propagandapläjäys! Unirytmi aiheuttaa sydänsairauksia.

  https://www.is.fi/terveys/art-2000008409970.html

  USA:ssa lisääntyneitä sydäntulehduksia ja -kuolemia on alettu selittelemään kannabiksella, kun kannabiksen myynti laillistui taas lisää. Nuoria ammattilaisia ja stipendin saaneita urheilijoita kuolee sydänongelmien takia (piikitettyjä tietenkin). Entäs kun pikkulapset alkavat kuolemaan, väittäväitkö senkin johtuvan kannabiksesta? Varmaan joku uusi selitys sitten vuorossa.

  Särkyneen sydämen syndroomaakin kaupiteltiin peitetarinaksi koronakuolemille.

  Tykkää

  • Tästä olikin toisessa kommenttiketjussa puhetta, että kuinka uskottavaa on, että huippu-urheilujat vetävät itsensä kisakaudella tötteröön kannabiksella ennen ottelua, ja kävyvät sitten doping-verikokeissakin — ja että tämä olisi ihan uusi juttu, täytyy olla, koska aiempina vuosina ei tällaisia tukkuromahteluja ole tapahtunut.

   Tykkää

 6. Tässä on happisaturaatiot kohdillaan!

  Moderni high school -urheilu-ura Yhdysvalloissa.

  Vanhaa kamaa kylläkin, uutisoitu jo toukokuussa 2021.

  https://thecovidblog.com/2021/05/06/maggie-williams-oregon-public-schools-change-mask-policy-after-track-runner-collapses-due-to-lack-of-oxygen/

  Mutta kun iltashittisanomat juuri rääkyy hulluna että ehkä naamarievut pitäis saada takaisin (”uusi tutkimus”) ja pakollisiksi – ei lainkaan vanhaa kamaa.

  Iltashittilehdistö epäilemättä kertoisi lööpeissään että ”Ms. Maggie Williams voittoon naamarievun avulla!”

  (kelataan eteenpäin kohtaan ”oxygen deprivation”)

  Ratamestaruus (800 m) ja koulun mestaruus oli pelissä, juu. Maggie vaan tuupertui happikadon ansiosta jo ennen maaliviivaa… hääkyi maaliviivan yli puolitajuttomana vähähappisen kroppansa inertian myötä…

  ”…lost consciousness and collapsed. Her momentum carried her over the finish line, breaking the school record…”
  Voiton hetkellä taju poissa. Koulun mestaruus kuitenkin plakkarissa, ja juoksija jäi henkiinkin.

  -”Clearly in the past this has never happened…” sanoo Maggie jälkeenpäin, paperitollo suussaan, eli on nerokkaasti ihan kartalla aiheessa.

  Sillalailla.

  Tykkää

 7. Jos noi kokeelliset mRNA koronapiikit ei lakoa jengiä riittävän rivakkaan tahtiin eikä ne oikein edes käy riittävässä määrin kaupaksikaan, siis jatkuvasta pelottelusta huolimatta, – niin luulisi että jotakin isorokkoa vastaan kehitetyt vastaavat piikit sentään saisi kaikki piikille?

  Nyt vaan odotellaan mistä ja millon semmoinen epidemia alkaa ja koska meitä ruvetaan vastaavalla tavalla pelottelemaan superduber -pelottavalla isorokkoplandemialla. 🤔

  https://6abc.com/smallpox-vials-cdc-vaccine-research-pennsylvania-world-health-organization/11245077/

  Tykkää

 8. Tässä tarinaa erään Dr.Lindsayn lausunnosta CDC:lle viime toukokuulta.

  https://www.initiativesforfamilyhealth.org/acip-public-comments

  Dr. Janci Chunn Lindsay on biokemian ja mikrobiologian asiantuntija, jolla on pitkä ura toksikologian ja ”mekanistisen biologian” alalla konsulttina ja tutkijana. Hän on ollut todistajana eri oikeusasteissa (sekä siviili- että sotilaspuolella), tehnyt toksikologisia arviointeja lääketieteellisessä tuotekehittelyssä ja selvitellyt kemiallisten altistumisten riskejä.

  Lindsay on antanut lausuntonsa jo toukokuussa 2021, kun CDC piti hätäkokouksen miettiäkseen pitäisikö Pfizer-BioNTech geeniterapia-aineet hyväksyä 12-15 -vuotiaille USA:ssa.

  ”…an emergency meeting on May 12th, 2021 to consider adding the Pfizer-BioNTech Covid-19 ”vaccine” to the interim adolescent schedule for 12-15 year-olds.”

  Lausunnossa kritiikki kohdistuu lähinnä geeniterapioiden tuputtamiseen nuorisolle, mutta Lindsay katsoo hälytysmerkkejä paljon laajemminkin.

  Lindsayn tyrmää geeniterapiat lausunnossaan täysin, ja toukokuun jälkeen kutakuinkin kaikista hänen mainitsemistaan hälyttävistä aiheista on saatu paljon lisätietoa. Geeniterapioiden turvallisuusprofiili näyttää entistäkin surkeammalta.

  Aiheita on mainittuna pitkä lista:

  · Coagulopathy Incidents
  · immunosuppressive concerns
  · potential reproductive concerns
  · other genetic effects? (onko perinnöllisiä vaikutuksia?)
  · auto-immune reactions

  · cross-reactive antibodies with the Syncytin reproductive proteins in sperm, ova and placenta and lead to impaired fertility and reproductive outcomes

  · impaired spermatogenesis, and placental findings

  · menses irregularities

  Lindsay on urallaan ollut mukana tutkimassa muita rokotteita ja nähnyt odottamattomia autoimmuunireaktioita eläinkokeissa. Näiden uusien geeniterapioiden varhaisvaiheiden testaukset on olleet minimaalisia, eikä näitä terapioita pidä jatkaa ennen tarkempaa tutkintaa.

  Lindsay sanoo että ei ole nähnyt ainuttakaan immunologista raporttia joka osoittaisi että autoimmuniteettiin liittyviä ristikkäisreaktioita ei voi tapahtua, eikä lisääntymiseen liittyviä huolenaiheita ole niitäkään poissuljettu. Lääkefirmojen olisi helppo selvittää asia ELISA-laboratoriotutkimuksilla, yrityksillähän on seeruminäytteet koehenkilöiltä ennen ja jälkeen rokotusten. Tutkintaa ei kuitenkaan ole tehty, tai ainakaan tuloksia ei ole julkistettu.

  Tutkija nostaa esiin myös ”Marekin tauti” -ilmiön. Uudet rokotteet on ”vuotavia”, eivät estä tartuntaa eikä taudin leviämistä, ja mahdollistavat viruksen muuntumisen ilkeämpään tappavampaan muotoon. Nykyiset rokotteet siis vain pahentavat tautia.

  ”To continue to use the gene therapies while knowing the facts that we do concerning coagulopathies and associated deaths in healthy young adults and not knowing the potential for reproductive harm due to a lack of any data, is nothing short of criminal in my estimation.”

  Tutkija Lindsay pitää geeniterapioiden jakelua täysin tuomittavana kun huomoidaan kaikki jo tiedossa olevat haitat. Ja kun on toistaiseksi täysin hämärän peitossa mitä mahdolliset pitkäaikaiset vaikutukset lisääntymiskyvyn suhteen ovat, piikitysten jatkaminen on yksiselitteisen rikollista.

  Tykkää

 9. Pfizer voi olla sitä mieltä että tietoa ei ole, mutta sitä kyllä näyttää kertyvän koko ajan.

  Juuri julkaistua:

  https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/circ.144.suppl_1.10712

  ”Mrna COVID Vaccines Dramatically Increase Endothelial Inflammatory Markers and ACS Risk as Measured by the PULS Cardiac Test: a Warning”

  Tutkimuksessa on ollut käytössä ”PULS Cardiac Test”, joka lukuisia proteiini-biomarkkereita mittaamalla ennustaa akuutin sepelvaltimo-oireyhtymän riskiä tulevan 5 vuoden ajalle.

  Artikkelin on laatinut ryhmä jolla on sydänsairauksien ennaltaehkäisyyn keskittynyt klinikka. Testi on ollut tutkimuksen tekijöillä käytössä jo 8 vuotta, ja nyt on havaittu että sydänongelmien riskin ennustelukemat on yli kaksinkertaistuneet useimmilla potilailla, sen jälkeen kun mRNA-piikkien jakelu aloitettiin.

  Online julkaisuissa on tähän asti melkein kaikissa ollut jokin ”escape clause”, vaikka mitä kamaluuksia olisivat löytäneet niin loppuun on aina mätetty sopiva kehu siitä kuinka se piikki kuitenkin on ihan kiva juttu. Kai se on ollut tarpeen jotta raportteja on saatu julki.

  Noh tuossa Circulation -julkaisun artikkelissa sellaista ei ole, vaan siinä on otsikkoonkin lisätty ”VAROITUS”. Kas kas… kyseessä on kuitenkin ”main stream medical journal” jolla on vaikutusvaltaa.

  Päätelmä on karu:

  ”We conclude that the mRNA vacs dramatically increase inflammation on the endothelium and T cell infiltration of cardiac muscle and may account for the observations of increased thrombosis, cardiomyopathy, and other vascular events following vaccination.”

  Raportissa esitetään uskottavaa näyttöä mahdollisesta biologisesta mekanismista jolla mRNA-piikki voi vaurioittaa sydäntä ja verisuonia. Tämän pitäisi herättää tekemään tarkempaa tutkintaa sydänongelmien kirjosta, kyseessä ei ole pelkästään myokardiittiriski.

  Tykkää

  • Juttu on jo herättänyt huomiota, esitelty esimerkiksi tässä:

   https://www.lewrockwell.com/2021/11/no_author/red-alert-renowned-cardiac-surgeon-steven-gundry-warns-rna-covid-19-vaccines-more-than-double/

   Raportista näkyy vain ”Abstract”, pitäisi kaiketi olla Circulation -tilaaja jotta näkisi sen kokonaan.

   Raportin tekijäksi on merkitty Steven Gundry, joka on ilmeisesti aiemmin esittänyt omintakeisia väitteitä ja on siten hiukan kiistanalainen hahmo. Rokotelobbarit onkin kuulemma jo mollaamassa juttua, väittäen että mainitut biomarkkerit eivät ole luotettavia määreitä kun arvioidaan sydänvaurioita, tulehdusta tai T-solujen aktiviisuutta.

   Circulationia toisaalta julkaisee American Heart association, joka on hyvin ”main stream” yhteisö, ja Circulation kertoo olevansa ”peer-reviewed” julkaisu.

   Tuon lewrockwell sivun mukaan ”PULS” -kardiotesti olisi kohtalaisen laajasti käytössä eli ei ole pelkästään Gundryn ja hänen työryhmänsä askare. Testi ei taida olla varsinaisesti mitään rakettitiedettä, se tsekkaa 9 arvoa verinäytteestä.

   Tykkää

  • Myös Karl Denninger on eilen ehtinyt kommentoimaan tuota Gundryn PULS-raporttia:

   https://market-ticker.org/akcs-www?post=244300

   Denninger ei juuri säästele sanojaan muutenkaan, tässä hän on oikein vauhdissa. Voi piruparkoja rokotelobbareita jos tämänsuuntaiset ennusteet toteutuu. Voi piikin ottaneita poloisia…

   Tuossa Denningerin artikkelissa ensin juttua eräästä toisesta raportista heinäkuulta 2021. Sen perusteella piikit tuottaa enimmäkseen vasta-aineita joilla ei tee mitään, tai ovat lähinnä vahingollisia.

   Ja sitten mättöä Circulation-artikkelista-

   Tykkää

 10. Tässä eräs tiimi joka on eri mieltä Pfizerin kanssa.

  Rabbiinien tuomioistuin New Yorkissa on päätynyt tiukkaan ohjeeseen uskonyhteisölleen, ja kieltää mRNA-rokotteet.

  https://sarahwestall.com/major-development-rabbinical-court-decrees-mrna-jab-absolutely-forbidden-for-children-adolescents-young-men-women/

  Tuomioistuin on 26.10.2021 kuullut asiassa lukuisia asiantuntijoita, mukana Dr.McCullough, lakimies Renz, ja myös mRNA-teknologian kehittämisessä mukana ollut Dr.Malone.

  Dr.Malone tiivistää tuomioistuimen lauselman näin:

  ”SARS-CoV-2 vaccination is absolutely forbidden in children, and cautioned for adults.”

  SARS-CoV-2 rokote ehdottomasti kielletty lapsilta ja eikä sitä suositella aikuisille.

  Tämä kyseinen rabbiinien tuomioistuin ei ole osa Israelin oikeusjärjestelmää kuten Israelissa toimiva on, mutta toimii samaan tapaan. Kyseessä on ”Hasidic Rabbinical court in New York City”. Se on luotu New Yorkin uskonyhteisöjä varten, ja on nyt tarkastellut rokotepakotteita ja niiden seurauksia.

  Päätös koskee eritoten lapsia ja nuoria sekä lisääntymisikäisiä aikuisia. ”Included in this are all healthy adults who are of child-bearing age”

  ”It is absolutely forbidden to administer or even to promote this injection to children, adolescents, young men or women; even if it means that they will not be permitted by the government to attend yeshiva or seminary or to study abroad, etc. It is an explicit obligation to protest against this mandate, and anyone who can prevent the injection from being forced upon our youth must do so, forthrightly and emphatically.”

  Sivustakatsominen ei ole optio: uutta Nürnbergin oikeudenkäyntiä ehdottaneiden tapaan myöskään rabbiinien tuomioistuin ei anna armoa niille, jotka houkuttelevat väkeä piikille, eikä niille jotka piikkiaineen ruiskuttavat:

  ”…assisting or enabling a person to violate a transgression – includes verbal encouragement, offering monetary incentives or other bribes, verbal pressure or actual threats, to coerce employees, etc., to receive the mRNA.”

  Rabbiinien tuomioistuimet vaikuttavat toisiinsa, ja jää nähtäväksi miten päätös vaikuttaa maailmalla. Ei ole ehkä aivan omiaan virittämään lempeätä keskustelua, mutta toisaalta, eipä pakkorokottajien puheetkaan ole.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s