Äkkikuolemien selitys: epätasaisen huono laatu

Market Ticker kaivelee jutussaan ”Öh, se ei ole salaliittoteoriaa”1 The Exposén artikkelia ”Hallinnon tiedotuksen mukaan kaikki COVID-19-rokotteiden aiheuttamat kuolemat aiheutuivat vain 5 prosentista tuotettuja rokote-eriä”2. The Exposé väittää, että tiettyjen koronarokote-erien kohdalla on merkittäviä poikkeamia, joiden johdosta muita tappavammat koronarokote-erät on saatu identifioitua.

The Exposé on käyttänyt Yhdysvaltain rokotehaittarekisteriä (VAERS) poimiakseen esiin kaikki Pfizer/BioNTechin ja Modernan koronapiikeistä 15. lokakuuta 2021 mennessä tehdyt haittavaikutusilmoitukset. Samalla poimittiin esiin influenssarokotteista vastaavaan ajankohtaan mennessä tehdyt ilmoitukset verrokkiryhmäksi.

Loput taulukot löytyvät The Exposén artikkelista2. Korkein eräkohtainen lukema influenssarokotteista tehdyille haittavaikutusilmoituksille on 26, kun Pfizer/BioNTechin suurin eräkohtainen lukema on 3563 ilmoitettua haittaa. Modernan koronarokotteen haku VAERSista tuotti 188 998 haittailmoitusta ja 5510 rokote-erää.

Jatkoperkaus kertoi, The Exposé selostaa, että 30 Pfizer/BioNTechin erän kohdalla haittavaikutuksia oli ilmoitettu 1000–1499 välillä, 20 erän kohdalla välillä 1500–1999 ja 23 erän kohdalla 2000–2499 haittaa. Haittavaikutuksena ilmoitetut kuolemat painottuivat kahteen erään ylittäen muiden erien kohdalla ilmoitetut kuolemat.

Modernan kohdalla 1 erä oli selvästi muita eriä kuolettavampi.

Pfizerin haitallisimmat erätunnukset ovat EK923 ja EN6201, Modernalla 039K20A ja 041L20A, joista viimeksi mainittu vedettiin takaisin sen aiheuttamien allergisten reaktioiden takia.

The Exposé kysyy, miksi lääkevalvontaviranomaiset eivät ole itse löytäneet näitä tietoja datastaan: miksi toiset koronarokote-erät ovat aiheuttaneet enemmän haittoja ja kuolemia kuin toiset?

Market Ticker vahvistaa, että toisten erien kohdalla kuolemantapauksia on enemmän.

Ilmeisesti The Exposén ja Market Tickerin juttujen pohjalta sosiaalisessa mediassa alkoi kiertää teoria, jonka mukaan toiset erät olisi tahallaan tehty tappavammaksi ja sisältäisivät myrkkyä.


Rokote-erien (epä)tasalaatuisuus

Nimimerkki ”Ensimmäisen vuoden opiskelija” kävi artikkelit läpi tilastomatematiikkaa käyttäen. Alla hänen ajatuksiaan rokote-erien epätasalaatuisuudesta ja tahallisesta myrkyttämisestä.

Ensimmäisen vuoden opiskelija

Rokote-erien ja jakelun ollessa tasalaatuisia tulisi myös haittavaikutusten jakautua tasaisesti niin kutsutun normaalijakauman (normal distribution) mukaisesti, korreloiden riskitekijöitä, kuten ikä tai yleinen terveydentila.

Käytännössä haittavaikutukset noudattavat niin kutsuttua potenssilakia (power law), ilman vahvaa riskikorrelaatiota, jonka perusteella voidaan tehdä tilastollinen tulkinta:

Rokote-erien tuotannossa, kuljetuksessa, säilytyksessä ja/tai jakelussa on todennäköisesti ollut useita ongelmia. Joidenkin erien kohdalla ”lähes kaikki mikä voi mennä pieleen myös on mennyt pieleen”. Tuotantovaiheessa, kuljetuksen ja säilytyksen aikana on ollut häiriöitä, jotka ovat osuneet samalle erälle ja pilanneet tuotteen.

Tuotetta on kuitenkin surutta rokotettu ihmisiin hoitona sillä seurauksella, että erän pilaantuminen näkyy haittavaikutusten ja kuolemantapausten suurempana määränä.

Tulkinta perustuu Lotkan lakina (Lotka’s law) tunnettuun ilmiöön, joka on alunperin tunnistettu akateemisten julkaisuiden epätasaisessa jakaumassa: suhteellisesti pieni määrä tutkijoita on vastuussa suurimmasta osasta artikkeleita.

Lotkan laki on erikoistapaus nk. Zipfin laista (Zipf’s law). Kumpikaan laki ei ole sinänsä teoreettisesti johdettavissa, mutta molemmat voidaan todentaa empiirisesti.

Ilmiön perustana on normaalijakauman mukaiset ominaisuudet – älykkyys, ahkeruus ja mahdollisuudet – joiden yhdistyessä syntyy huippuja. Huippujen määrää kuvaa potenssilaki, sillä vain kaikkien ominaisuuksien osuessa kohdalleen syntyy erityinen yksilö.

Kysymys kuuluukin: Noudattavatko rokote-erien haittavaikutukset potenssilakia sattumalta? Suurehkon otannan perusteella tämä on matemaattisesti epätodennäköistä.


Kommentti

Kokonaisuuden perusteella – tahallista myrkyttämistä tuskin on tapahtunut – tekee mieli kehitellä teoreemaa, jossa pyöröovien kautta virkaansa päässeet lääketehtaissa ja lääkevalvontavirastoissa ovat valikoituneet Peterin periaatteen (Miksi kaikki aina menee vikaan -periaate) mukaan.

Toisin sanoen kansanterveyslaitos, poliittiset päättäjät ja yksityissektorin yritysyhteistyökumppanit ovat saavuttaneet Peterin periaatteissa kuvaillun kokonaiselämänpätemättömyyden, jonka vaikutukset ovat ihmiskunnan kannalta katastrofaaliset.

Hierarkian – jota ylläpitävät pätemättömyystasonsa saavuttaneet ihmiset hierarkian eri asteilla – pakottamana haetaan ja harrastetaan jatkuvaa kasvua, seurauksena nälänhädät, ekokatastrofit taikka ydinaseiden aiheuttama joukkotuho. Tämä johtuu Peterin mukaan siitä, että kuljemme niin nopeasti ja niin pitkälle kuin pystymme innoittajanamme sokea usko siihen, että Suuri panos tuottaa suuren tuloksen.

Riikka S

Lähteet/VIITTEET

1 Denninger, Karl | Market Ticker (2.11.2021): Uh, That’s Not A Conspiracy Theory

2 The Exposé (31.10.2021): EXCLUSIVE – 100% of Covid-19 Vaccine Deaths were caused by just 5% of the batches produced according to official Government data

Kuva via Picryl, tekstinä Peterin periaatteen laskukaava

6 comments

 1. Tämä johtuu Peterin mukaan siitä, että kuljemme niin nopeasti ja niin pitkälle kuin pystymme innoittajanamme sokea usko siihen, että Suuri panos tuottaa suuren tuloksen.
  Riikka S
  Eli selkosuomeksi: suuri panos tuottaa suuren pamauksen.

  Tykkää

 2. Myrkkyjähän on kaikissa erissä, ihan tarkoituksella. Ns. adjuvantteja. Mutta tappavin vaikutus on itse tarkoituksenmukaisella piikkiproteiinin muodostuksella, joka, esim. erän pilaantuessa huonossa kuljetuksessa, laimenee vaarallisuudeltaan.

  Tykkää

 3. Faasi-3 eli ihmiskoevaiheessa joka nyt on menossa, valmistaja saa muutella tuotteen koostumusta. Ne siis testailevat erilaisia vahvuuksia ja koostumuksia. Kokeeseen osallistuvat ihmiset suostuvat siihen että lääkettä/rokotetta testaillaan. Ajalla 12/2020 – 3/2021 Pfizer kertoo käyttäneensä 50% placeboa. Sen jälkeen placebon osuus on pienentynyt, tutkija Kalevi Korento joka sai kymmeniä näytepulloja, arvioi että 15-20% on placeboa. Muut ehtaa myrkkyä, vahvempaa tai laimeampaa.

  Joissakin ollut jopa 99% grafeenioksidia. Grafeenioksidi aktivoituu 5G säteilystä ja aiheuttaa mm. veritulppia, ja uskon että tämä aiheutti kuolemat räppäri Travis Scottin keikalla jossa piikitetty yleisö kuvasi keikkaa 5G-kännyköillään ja säteilytaso nousi korkeaksi. Silminnäkijät sanovat että jopa 100 kuolemaa olisi ollut, vaikka media puhuu kahdeksasta kuolleesta ja toisestakymmenestä sairastuneesta.

  Tykkää

 4. Ei kiinnosta kommentoida täällä enää…Mutta teen tällä kertaa poikkeuksen…

  Se minkä takia jotkut Erät on tappavampia kuin jotkut…Ei ole kyse mistään…Laatuongelmasta…Se on nyt Pluziferin yritys yrittää harhauttaa Kaikkia siitä että tässä olisi kyse pelkästä vahingosta…

  Vastaus tähän julkaistiin mm Bitchutessa jo melkein 1/2 vuotta sitten yhden naisen toimesta joka löysi Viranomaisivuston ja dokumentaation siitä mitä ne Myrkkyruiskut sisälsi..

  Eiköhän KOKO Totuuden..ja Kaiken Tietävä…J.L…julkaise sen tänne kun vain viitsii..

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s