Lääkäriliiton toiminnanjohtajaa vaaditaan vastuuseen asiattomuuksistaan

Pelastetaan Suomen Lapset -lääkäriryhmä julkaisi tiedotteessaan 20.11.2021 kliinisen mikrobiologian erikoislääkärin, lääketieteen tohtorin ja immunologian dosentin Sylvi Silvennoinen-Kassisen 19. marraskuuta lähettämän avoimen kirjeen Suomen Lääkäriliitolle.

Kirje koskee liiton toiminnanjohtajan Kati Myllymäen – lainkaan liioittelematta – törkeiksi katsottavia, loukkaavia lausuntoja suomalaisista lääkäreistä, jotka ovat osoittaneet huolestuneisuutta jaossa olevien, kokeellisten mRNA-koronapiikkien haittavaikutuksista.

Avoin kirje:
Kati Myllymäen loukkaava lausunto

Sylvi Silvennoinen-Kassinen

Päiväys: 2021-11-19 15:38
Lähettäjä: sylvi.silvennoinen-kassinen@hoidot.com
Vastaanottaja: tuula.rajaniemi@laakariliitto.fi,
jaana.puhakka@fimnet.fi, noora.ritamaki@fimnet.fi

Suomen Lääkäriliiton hallitus ja Kati Myllymäki

Kati Myllymäki on antanut julkisuuteen allaolevan lausunnon:

”Kun katson tuota vetoomuksen allekirjoittaneiden listaa, niin osa heistä on töissä pienillä lääkäriasemilla, jotka ovat keskittyneet epätyypillisiin hoitoihin, kuten homeopatiaan tai normaalista poikkeaviin kilpirauhashoitoihin. Rokotusvastaisuus saattaa sopiakin niiden linjaan” – Kati Myllymäki [Mediuutisissa 15.10.2021, maksumuuri]

Vainoharhaisuus kuuluu mielisairauksiin.

Ihmettelen, miksi palkattu liiton toimihenkilö loukkaa julkisesti niiden jäsenten kunniaa, jotka riippumattomasti – ajamatta minkään kolmannen tahon intressejä – kiinnittävät huomiota tieteellisten jukaisujen nojalla ja kokeneen lääkärin ammattitaidolla koronan piikkiproteiini-mRNA-injektioiden riskeihin. Näiden riskien esille nostaminen on epäedullista lääketehtaille ja niistä vaietaan.

Kati Myllymäki leimaa lausunnollaan kevytmielisesti käyttäen arvovaltaansa. Samalla hän lääkärin ammatin omaavana heittää etänä diagnoosiehdotuksen ihmiselle, jota hän ole nähnytkään. Mihin tämä voi perustua asiallisesti ja eettisesti? Samalla Myllymäki puhuu alentavasti lausuntonsa kohteena olevien ammatillisuudesta.

Olen yksi suomalaisen vetoomuksen allekirjoittaja.

Kysyn, onko pilkkaava asenne Lääkäriliiton hallituksen hyväksymä? Onko hallitus sen takana? Jos ei, niin aikooko hallitus antaa varoituksen Myllymäelle? Todettakoon, että yhdistyksen jäseniä on kohdeltava yhdenvertaisesti. Kunnianloukkaus on sanktioitu ja tuottaa vahingonkorvausvelvollisuuden myös työnantajalle.

Vaadin, että Kati Myllymäki yksilöi syytöksensä minun henkilöäni kohtaan. Vaadin, että jos minua kohtaan ei ole syytöksiä, on Kati Myllymäen esitettävä julkinen anteeksipyyntö, koska loukkaava lausuntokin on esitetty julkisesti. Tässä tapauksessa haluan tiedokseni, missä anteeksipyyntö julkaistaan ja mitä se sisältää.

Koska nimittely on julkista, on myös tämä sähköposti avoin kirje julkisuuteen.

[Viitataan] ruotsalaisten lääkäreiden vetoomukseen, joka vahvistaa Pelastakaa Suomen Lapset esille tuomia ongelmia koskien korona-mRNA-injektioita. Kannattaa tutustua myös viitteessä mainittuun British Medical Journalin (2.11.2021) raportoimiin ongelmiin rokotetehdas Pfizerin suhteen.

Ja maailmalta, yli 13 000 lääkäriä ja tutkijaa samalla asialla korona-mRNA-injektioiden haitoista:
https://doctorsandscientistsdeclaration.org

Pyydän vastauksenne sähköpostiini sylvi.silvennoinen-kassinen@hoidot.com

Oulussa 19.11.2021

Sylvi Silvennoinen-Kassinen
LKT, immunologian dosentti, psykoterapeutti
Suomen Lääkäriliiton jäsen


Kuvakaappaus toimituksen lisäämä, Myllymäen lainaus sama kuin kirjeessä alunperin.

Katso myös

Kuva: Juhele (CC0) Tomia/Polylerus (CC0) via Wikimedia Commons; OpenClipart-Vectors, satheeshsankaran via Pixabay. Kuvanmuokkaus Johanna L

6 comments

 1. Heips! kiva lukea teidän juttujanne vaikka niitä paljon onkin, tsemppiä teille siinä työssänne!

  huomasin hauskaa tuohon liittyen, ihan vain jos tästä kommentista jotakin ideaa saa jatkojuttuihin tms., ei ole tarkoitettu muuten julkiseksi tämä säpinäni: https://www.laakariliitto.fi/uutiset/ajankohtaista/tieto-toivo-rakkaus-kampanjoi-tutkittuun-tietoon-perustuvan-hoidon-puolesta/

  *”Vielä muutama vuosikymmen sitten moni sairaus oli kohtalokas. Sairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa tutkittu tieto ratkaisee. Haluamme kampanjallamme lisätä luottamusta tieteeseen ja auttaa suojaamaan kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevia sellaisilta hoitomenetelmiltä, jotka eivät perustu tutkittuun tietoon”, sanoo Lääkäriliiton toiminnanjohtaja Kati Myllymäki.Kampanjan yhtenä tavoitteena on nostaa uskomushoitojen sääntely politiikan suunnittelupöydille. Asian selvittämisestä on kirjaus nykyisessä hallitusohjelmassa, mutta sen etenemiseen halutaan lisää vauhtia. ”Uskomushoidoille tarvitaan sääntelyä etenkin lasten ja erityisryhmien suojelemiseksi”, Myllymäki korostaa.”*

  mitään ongelmaa ei ole uusien koronarokotteiden puskemisessa markkinoille ilman tutkittua tietoa riittävän kauaskantoisella ja kattavalla tavalla hankittuna, tuollaista uskomushoitoa saanee hän vapaasti kaupata ja jopa pakottaa lapsillekin, ”koska lääketeollisuuden pyhät enkelit sanovat että hyvä se on, uskomme niin.” (ref. Peter Rost, ex-Pfizer johtaja haastattelussaan esittänee todellisuuden hyvinkin tarkkaan ytimekkäästi: https://youtu.be/TrCizlAOBAo ) Luulepan lukeneeni, oletan että Lääkäriliittokin saa pitkän penninsä paljolti lääketeollisuudelta (kuten mm. lääkkeiden myyntimies Juhani Knuutin työpaikkakin yhteistyösopparinsa kautta) taikka heidän agitoimiltaan alapuljuilta, erilaisilta instituuteilta, yhdistyksiltä, alatekijöiltä jotka lääketeollisuuden palveluksessa, orjiansa ovat (lue: bulvaaneja, todellisen rahankulun ja käskytyksen ketjun peittämiseksi). toki tiedä en. käsittämätöntä kyllä että joku heitä tukee, kuka kokee näkökulmansa ilmeisesti aika erilaiseksi kuin Lääkäriliiton välittämä lääkkeiden ja rokotteiden mainospropaganda ja vaihtoehtoisten hoitomenetelmien mollaaminen (jo vuosien ajan käsittääkseni), kuten tämä Sylvi. Lääkäri-nimitys jo kertonee että kyse on lääkkeiden myyjistä, ei muusta. Muutenhan nimitys olisi jokin aivan muu, hyvin luonnollisestikin. Pyhä usko on kaiken pelastava, lääkäriliitossakin. raha ratkaisee. jos muutes asiattomuuksiin lähdetään, niin Kati Myllymäen diagnoosejakin voisi muutaman heitellä, ulkoiseen habitukseensa vedoten, ihan terveitä päiviä hän ei ole näkemässäkään enää, ei mielenterveydellisesti näemmä puheidensa perusteella eikä fyysisestikään. riskiryhmää selvästikin, monessakin mielessä. näin ne sairaimmat meistä opastavat toisia terveydessänsä, ikäänkuin sokeat taluttamassa sokeita taikka jopa näkeviä.

  terkuin Viron päästä, Petri 🙂

  Kontakt AM () kirjutas kuupäeval L, 20. november 2021 kell 19:46:

  > Toimitus posted: ” Pelastetaan Suomen Lapset -lääkäriryhmä julkaisi > tiedotteessaan 20.11.2021 kliinisen mikrobiologian erikoislääkärin, > lääketieteen tohtorin ja immunologian dosentin Sylvi Silvennoinen-Kassisen > 19. marraskuuta lähettämän avoimen kirjeen Suomen Lääkäril” >

  Tykkää

 2. Muutama huomio…

  – Jos maailma on sairas, lääkäri ei välttämättä ole paras asiantuntija sitä havaitsemaan saati tekemään siitä diagnoosia.

  – Pfizer sai 2009 Yhdysvaltojen suurimmat sakot 2,3 miljardia lahjonnasta. Lääkäreitä lahjottiin. Lääkäreiden joukossa on siis runsaasti niitä jotka ottavat lahjuksia vastaan. Kummalla seuraavista on motiivi syyttää vainoharhasiksi niitä, jotka eivät ole ajamassa kolmannen tahon intressejä, lahjotuilla vai lahjomattomilla?

  – Kaikenlaisista riippuvuuksista valtanälkäisyyttä ei ainakaan tunneta diagnoosina kovin hyvin, jos sellaisesta diagnoosia on edes olemassa. Alkoholismi, lääkeriippuvuus, työnarkomania, peliriippuvuus… näitähän on, mutta ei taida lääkärit uskaltaa nimetä sairaalloisen ahneita mitenkään, millään leimakirveellä.

  Tältä pohjalta oli etukäteen jo päivänselvää, että jotkut auktoriteettiasemassa olevat tulevat toimimaan lääketeollisuuden ja the great resetin suukappaleina sekä käyttämään pilkallista retoriikkaa niitä kohtaan, jotka kyseenalaistavat tarjotun narratiivin joiltakin osin.

  Tietämättä onko tapaus Myllymäki ostettu suukappale, omiin auktoriteetteihinsa naiivisti suhtautuva, ajattelematon, vaiko kenties vain olosuhteiden uhri, voi todeta hänen lausuntonsa olevan jotakin aivan muuta kuin mitä objektiivinen ja kunnioittava suhtautuminen olisi edellyttänyt.

  Tykkää

 3. Tämä johtaja on luuseri. Kun asialliset argumentit loppuvat, alkavat asiattomuudet. Näihin luusereihin on törmännyt useasti tämän pandemian aikana. Moni ”asiantuntijana’ esiintyvä ei kykene loogiseen keskusteluun vaan menettää hermonsa kun huomaavat olevansa väärässä. Luusereita siis.

  Tykkää

 4. Koronavirusrokotteen aiheuttama lymfadenopatia jäljittelee imusolmukkeiden etäpesäkkeitä ihosyöpäpotilailla:
  Placke JM, Reis H, Hadaschik E, Roesch A, Schadendorf D, Stoffels I, Klode J. Coronavirus disease 2019 vaccine mimics lymph node metastases in patients undergoing skin cancer follow-up: A monocentre study. Eur J Cancer. 2021 Sep;154:167-174. doi: 10.1016/j.ejca.2021.06.023. Epub 2021 Jun 26. PMID: 34280870; PMCID: PMC8233908.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34280870/

  COVID-19-rokotuksen aiheuttama lymfadenopatia jäljittelee imusolmukkeiden etäpesäkkeitä melanoomapotilaalla:
  Indini A, Costa S, Ierardi AM, Rijavec E, Passoni E, Grossi F. COVID-19 vaccination mimicking lymph-node progression in a patient with melanoma: a case report. Melanoma Res. 2021 Oct 1;31(5):490-493. doi: 10.1097/CMR.0000000000000768. PMID: 34433198; PMCID: PMC8423031.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34433198/

  COVID-19-rokote syynä yksipuoliseen lymfadenopatiaan melanoomapotilaalla:
  Avner M, Orevi M, Caplan N, Popovtzer A, Lotem M, Cohen JE. COVID-19 vaccine as a cause for unilateral lymphadenopathy detected by 18F-FDG PET/CT in a patient affected by melanoma. Eur J Nucl Med Mol Imaging. 2021 Jul;48(8):2659-2660. doi: 10.1007/s00259-021-05278-3. Epub 2021 Mar 6. PMID: 33675368; PMCID: PMC7936232.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33675368/

  Lymfadenopatia COVID-19-rokotteen saaneilla:
  Özütemiz C, Krystosek LA, Church AL, Chauhan A, Ellermann JM, Domingo-Musibay E, Steinberger D. Lymphadenopathy in COVID-19 Vaccine Recipients: Diagnostic Dilemma in Oncologic Patients. Radiology. 2021 Jul;300(1):E296-E300. doi: 10.1148/radiol.2021210275. Epub 2021 Feb 24. PMID: 33625300; PMCID: PMC7909072.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33625300/

  Oxford-AstraZenecan COVID-19-rokotuksen aiheuttama lymfadenopatia:
  Nawwar AA, Searle J, Singh R, Lyburn ID. Oxford-AstraZeneca COVID-19 vaccination induced lymphadenopathy on [18F]Choline PET/CT-not only an FDG finding. Eur J Nucl Med Mol Imaging. 2021 Jul;48(8):2657-2658. doi: 10.1007/s00259-021-05279-2. Epub 2021 Mar 4. PMID: 33661328; PMCID: PMC7930521.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33661328/

  COVID-19 mRNA-rokotuksen aiheuttama lymfadenopatia jäljittelee lymfooman etenemistä:
  Xu G, Lu Y. COVID-19 mRNA Vaccination-Induced Lymphadenopathy Mimics Lymphoma Progression on FDG PET/CT. Clin Nucl Med. 2021 Apr 1;46(4):353-354. doi: 10.1097/RLU.0000000000003597. PMID: 33591026.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33591026/

  Hypermetabolinen lymfadenopatia BioNTech-Pfizerin Covid-19-rokotteen jälkeen:
  Cohen D, Krauthammer SH, Wolf I, Even-Sapir E. Hypermetabolic lymphadenopathy following administration of BNT162b2 mRNA Covid-19 vaccine: incidence assessed by [18F]FDG PET-CT and relevance to study interpretation. Eur J Nucl Med Mol Imaging. 2021 Jun;48(6):1854-1863. doi: 10.1007/s00259-021-05314-2. Epub 2021 Mar 27. PMID: 33774684; PMCID: PMC8003894.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33774684/

  Yksipuolinen lymfadenopatia COVID-19-rokotuksen jälkeen:
  Lehman CD, D’Alessandro HA, Mendoza DP, Succi MD, Kambadakone A, Lamb LR. Unilateral Lymphadenopathy After COVID-19 Vaccination: A Practical Management Plan for Radiologists Across Specialties. J Am Coll Radiol. 2021 Jun;18(6):843-852. doi: 10.1016/j.jacr.2021.03.001. Epub 2021 Mar 4. PMID: 33713605; PMCID: PMC7931722.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33713605/

  Alueellinen lymfadenopatia COVID-19-rokotuksen jälkeen:
  Garreffa E, York J, Turnbull A, Kendrick D. Regional lymphadenopathy following COVID-19 vaccination: considerations for primary care management. Br J Gen Pract. 2021 May 27;71(707):284-285. doi: 10.3399/bjgp21X716117. PMID: 34045261; PMCID: PMC8163473.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34045261/

  Yksipuolinen aksillaarinen adenopatia COVID-19-rokotuksen jälkeen:
  Brown A, Shah S, Dluzewski S, Musaddaq B, Wagner T, Szyszko T, Wan S, Groves A, Mokbel K, Malhotra A. Unilateral axillary adenopathy following COVID-19 vaccination: a multimodality pictorial illustration and review of current guidelines. Clin Radiol. 2021 Aug;76(8):553-558. doi: 10.1016/j.crad.2021.04.010. Epub 2021 May 14. PMID: 34053731; PMCID: PMC8118644.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34053731/

  Tykkää

 5. Tämän Katin muistan Mikkelin ajoilta, oli ihan tolkun nuori nainen, jolla vielä oli kasanterveydellistä näkemystä, ihan edistämismielessä. No, aika on tehnyt tehtävänsä: kun korruptoidaan niin korruptoidutaan, tältä ei välty kukaan. Viisas, etiikastaan kiinni pitävä ammattihenkilö pysyy kaukana jo lääke-esittelijöistä. Häikäilemätön lakkokenraali Pälve on saattanut saada vertaisensa seuraajan.

  Pfizer on muuten maailman suurin lääkejätti, jolla on erittäin läheiset suhteet koronatsaari Fauciin ja Yhdysvaltojen terveydenhuollosta vastaaviin yksiköihin tai laitoksiin (CDC, FDA jne.).

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s