Hesari, infosota ja Valko-Venäjä – kun varas varasta huutaa

AvoinMedia julkaisee some-kommentaarin Helsingin Sanomien pääkirjoitukseen (16.11.2021): ”Eduskunnan keskustelu itärajan aitaamisesta on osa hybridi­uhkiin varautumista” sekä ELOKUISEN BLOGIKIRJOITUKSEN lännen infosota-operaatiosta nimeltä ”Valko-Venäjä”.

Sande Parkkonen

Hesari on hybridiroskalehti. Älkää uskoko mitään mitä siellä kerrotaan.

Tai, älkää ylipäätään uskoko mitä suomalaisessa valtamediassa höpötetään. Se on teihin kohdistettua hybridivaikuttamista eli juuri sitä hybridisodankäyntiä, josta sen tekijät niin kovasti vaahtoaa. Te olette olleet jo vuosia tämän teihin kohdistuvan hybridivaikuttamisen uhreja, hybridisodankäynnin kohteita.

Juuri siksi te ette tajua, ettei teidän maanne ole enää itsenäinen, että valtionne varallisuus on varastettu, luonnonvarojanne ollaan varastamassa, perustuslakianne ja rikoslakianne rikotaan kokoajanjokapäivä vallankäyttäjien ja heidän ulkolaisten hallitsijoittensa toimesta – teidän tappioksenne ja vahingoksenne.

Siksi teihin kohdistetaan koko ajan ankaraa hybiridivaikuttamista. Teidän ei saa antaa ymmärtää, mitä todellisuudessa tapahtuu.

Vuonna 2015 itärajan takaa Suomeen yritti yli alle 800 turvapaikanhakijaa. Samaan aikaan länsirajan ja meren kautta maahan tuotiin Euroopan unionin määryksestä 32 000 ihmistä, joista huomattava osa oli jo asunut muualla Euroopassa vuosien ajan. Kerrotaanko tätä teille? Ei.

Kerrotaanko teille, että Välimeren ylitse Eurooppaan oli tullut jo elokuuhun mennessä yli 170 000 siirtolaista? Elokuussa 17 788? No ei. Miksei? Koska teidän ei pitäisi tietää siitä mitä todellisuudessa tapahtuu, mitä on se hybridisota jota teihin kohdistetaan.

Suomalainen valtamedia on hybridikeskuksen alainen propagandalaitos. Suurimpien medioitten edustajien muodostama mediapooli pitää huolen siitä, että linja on sama kaikissa valtamedioissa ja valehtelu on yhtenäistä. Vain siten voidaan luoda kaikukammio, jossa samaa valetta tulvii kaikista suunnista.

Kaikki siellä töitä tekevät eivät itsekään tajua osallistuvansa hybridisotaan suomalaisia vastaan. He vain siteeraavat kiltisti propagandakirjoituksia ja senttailevat juttuja, joiden todenperäisyydestä heillä ei ole mitään hajua – ja he uskovat kertovansa totuuden. Todellisuudessa toimittajareppanat vain osallistuvat suomalaisiin kohdistettuihin hybridisodankäynnin toimenpiteisiin.

Mistä Valko-Venäjällä on kyse

Kuten olemme viimeaikojen propagandalähetyksistä saaneet kuulla, Valko-Venäjällä ”kansa” on noussut vaatimaan ”vapautta ja demokratiaa”. Kyllä. Olette kuulleet tämän saman aikaisemminkin: Libyasta, Syyriasta ja Ukrainasta. Sanasta sanaan sama narratiivi. Epäsuosittu diktaattori, kansan nousee ja kaataa diktaattorin, ja…

Niin, mitä sitten tapahtuukaan? Aivan. Maat ovat sekasorrossa, sisällissodassa ja kaaoksessa.

Kaiken hulinan takana kyseisten maiden luonnonvarat siirtyvät ulkomaalaisten haltuun tai ulkomaisille firmoille. Näin kävi Libyassa, näin piti käydä Syyriassa ja Ukrainassa, ja samaa yritetään nyt Valko-Venäjällä. Kaikissa näissä maissa kyse oli ja on öljystä ja kaasusta.

Syyriassa lännen perustama, aseistama ja kouluttama ISIS valtasi nimenomaan Syyrian kaasu- ja öljykentät, ei pääkaupunkia. Syyriassa kauhean diktaattorin kannatus olikin suurempaa kuin länsi oli laskenut, eikä sota sujunut muutenkaan suunnitelmien mukaan.

Venäjällä oli puolustusyhteistyösopimus Syyrian kanssa ja Venäjä pani ISISin matalaksi kolmessa viikossa, kun länsi oli omien sanojensa mukaan sotinut sitä vastaan jo vuosikausia pommittamalla lähinnä Syyrian hallituksen alueita.

Kurdien onnistui napata Itä-Syyrian öljystä valtaosa hallintaansa ja lännen joukkoja onkin juuri siellä. Sattumaako?

Ukrainassa soditaan Itä-Ukrainan kaasu- ja öljykenttien hallinnasta, jotka Kiovan hallitus lupasi jo Barack Obaman hallinnon aikana lännelle. Juuri siksi Joe Bidenin poika nimitettiin Ukrainan suurimman energiayhtiön kakkospomoksi.

Venäjän tukemat Itä-Ukrainan etniset venäläiset panivatkin hanttiin ja Venäjä otti Krimin hallintaansa, koska ei halunnut lännen saavan sen kaasua ja öljyä. Kun Venäjä otti Krimin, Exxonin johto lähetti Yhdysvaltain ulkoministeriölle salaisen kirjeen (joka vuoti julkisuuteen kuten lännessä usein käy), jossa se kyseli keneltä sen pitää nyt hakea porauslupia.

Kuten BBCn diplomaattinen kirjeenvaihtaja Jonathan Marcus perustellusti huomioi, että [Yhdysvaltain apulaisulkoministeri Victoria Nulandin ja maan Kiovan suurlähettiläs Kiev Geoffrey Pyattin välinen, julkisuuteen vuotanut ”Fuck EU!” –puhelinkeskustelu]

”… antaa ymmärtää, että Yhdysvalloilla on selkeä kuva, millainen lopputuloksen tulee olla ja se pyrkii saavuttamaan tavoitteensa… Washingtonilla on selkeästi oma pelisuunnitelmansa [jossa] useat virkamiehet ponnistelevat johdattaakseen Ukrainan oppositiota [ja] pyritään YK:n aktiiviseen rooliin sopimuksen vahvistamisessa.”

Mutta Yhdysvaltain pyrkimykset kääntää Ukrainan poliittinen suunta poispäin Venäjän vaikutuspiiristä alkoivat paljon aikaisemmin. Vuonna 2004 [George W.] Bushin hallinto antoi 65 miljoonaa dollaria oppositiojohtajien ja näihin liittyneiden poliittisten aktivistien ”demokratiakoulutukseen”.

Rahoituksella myös maksettiin oppositiojohtaja Viktor Jushtshenkon [joka myös, Venäjä-vastaisen oppositiojohtajan edelleen käytetyn narratiivi-kaavan mukaan, vakuutti joutuneensa myrkytysyrityksen uhriksi, toim.huom] tuominen tapaamaan Yhdysvaltain johtoa ja autettiin vahvistamaan tämän voitto kiisteltyjen vaalien ovensuukyselyissä.

Tämä ohjelma on kiihtynyt Obaman hallinnon aikana. Puheessaan kansalliselle journalistiliitolle [vuoden 2013] joulukuussa, kun Ukrainassa Maidanin aukion yhteenotot yltyivät, Nuland vahvisti Yhdysvaltain investoineen yhteensä ”yli 5 miljardia dollaria” ”varmistaakseen turvallisen, tuottavan ja demokraattisen Ukrainan” – ja onnitteli erityisesti ”Euromaidan”-liikettä.

Ahmed Nafeez (The Guardian 6.3.2014):
Ukraine crisis is about Great Power oil, gas pipeline rivalry

Gazassa palestiinalaisten ja Israelin välillä ei sodita mistään periaatteellisista asioista, vaan Välimeren kaakkoiskulman kaasu- ja öljykenttien hallinnasta. Kun palestiinalaiset ilmoittivat tekevänsä venäläisen firman kanssa sopimuksen Gazan merialueen kaasukentän hyödyntämisestä, sota syttyi välittömästi.

Israelin laivasto asetti Gazan saartoon, ettei sinne vaan viedä leipää ja leluja. No ei, ei oikeasti. Israelin laivasto asettui tukevasti kaasukentän päälle vahtimaan, etteivät palestiinalaiset ja venäläiset vie aarretta heiltä.

Valko-Venäjän kaasu- ja öljykentät sijaitsevat samalla manneralustalla kuin Ukrainan, ne ovat jatkoa sille samalle alueelle, jonka hallinnasta Ukrainassa käydään sotaa. Valko-Venäjällä on toiminnassa 64 kenttää, joten nyt puhutaan kunnon potista.

Ja tämä on se syy miksi länsi aikoo kaapata maan hallintaansa. Vai kuvitteletteko, että on täysin sattumaa, että ”oppositiojohtaja” pakeni NATO-maa Liettuaan ja antaa sieltä lausuntojaan siitä, kuinka hän voi olla ”siirtymäajan” johtaja maassa. ”Siirtymäaika” on se termi, jota on käytetty myös Libyassa, Syyriassa ja Ukrainassa.

Mikä on tämän eurooppalaisen kaaoksen taustalla? No, ennen vuotta 1997 Yhdysvallat ilmoitti kategorisesti kaikille entisille Varsovan liiton maille, ettei niillä ole mitään asiaa NATO:n jäseniksi. Kaikki muuttui 1997 kuin laakista. Mitä tapahtui?

Yhdysvallat oli laukaissut maaperän rikkauksia kartoittavan satelliitin avaruuteen 1995 ja 1997 se sai työnsä valmiiksi. Tämän jälkeen ovet aukesivat ja syykin oli täysin selvä: entisten Varsovan liiton maiden maaperässä oli lännen havittelemia rikkauksia. Itämerellä olikin kaasu- ja öljykenttiä, Puolan merialueella olikin öljyä ja kaasua. Latviassa olikin öljyä ja kaasua. Liettuassa olikin öljyä.

Ja kirottua – Venäjän hallitsemalla Kaliningradin alueella olikin öljyä. Juuri siksi sekin pitäisi saada lännen hallintaan ja juuri siksi sitä vaaditaan lännessä niin usein ja tarmokkaasti ja juuri siksi Venäjällä on siellä melkoiset asevoimat. Ettei vaan kävisi kuten Ukrainassa tai Libyassa… tai Syyriassa, tai…

Unohtakaa YLEn ja valtamedian propaganda vapautta janoavasta kansasta ja ilkeästä diktaattorista. Diktaattorit ovat aina kelvanneet länsimaille, kunhan öljy ja kaasu ovat virranneet ja rahaa on tehty miljarditolkulla. Kaikki puheet kansalaisaktivisteista, demokratialiikkeistä, oppositiojohtajista sun muusta ovat pelkkää roskaa.

Kyse on aina vain ja ainoastaan rahasta. Kyse on aina raaka-aineista.

Jos länsi oikeasti olisi huolissaan ihmisoikeuksista ja sen sellaisesta lätinästä, se tuhoaisi Saudi-Arabian hallinnon heti. Saudien hallinto on maailman raaimpia ja julmimpia, ja siellä mestataan satoja ihmisiä joka vuosi. Naisia kivitetään hengiltä, käsiä ja jalkoja katkotaan sapeleilla julkisissa tilaisuuksissa, ja ihmisiä ruoskitaan – myös hengiltä.

Mutta se on ihan okei, koska lännellä ja saudeilla on yhteiset öljybisnekset.

Afganistanista on viety vuoden 2003 jälkeen noin yhdeksän miljardin dollarin edestä mineraaleja Yhdysvaltoihin. Irakista katosi 21 miljardia dollaria käteistä rahaa ja öljyä katoaa edelleen. Tämä on pelin henki.

Tämä on se syy, miksi länsi on sotajalalla Venezuelassa ja miksi tuon maan sisäiset asiat ovat Yhdysvalloille ”kansallinen turvallisuuskysymys”. Tuokin maa on suuri öljyntuottaja. Ja kuinka ollakaan: sielläkin ”kansa haluaa vapautta ja demokratiaa ja julma diktaattori ja…”

Valko-Venäjä ei ole poikkeus, vaan seuraava lännen suupala.

Siitä on kyse: öljystä ja kaasusta.

Vai kuvitteliko joku, että länsi ja NATO haluaa ihan oikeasti sotia eestiläisten puolesta? No ei. Se haluaa Eestin liuskeöljyvarat hallintaansa. Eestiläisistä osa tajuaa tämän oikein hyvin, osa kuvittelee jotakin muuta, mutta teille ei tulla koskaan kertomaan, mistä on kyse.

Kyse on siis öljystä ja kaasusta. Valko-Venäjälläkin.


Hesari-kommentaari on julkaistu alunperin 21.11.2021 kirjoittajan facebook-seinällä. Valko-Venäjä-kommentaari on julkaistu alunperin 17.8.2021 kirjoittajan Räyhäblogissa. AvoinMedia julkaisee tekstit kirjoittajan luvalla.Toimitus on tehnyt tekstille pientä kielenhuoltoa ja lisännyt joitain tekstilinkkejä.

Aiheeseen liittyy

Artikkelikuva: Google Maps

PÄIVITYS 23.11.2021 klo 17:20: Korjattu yksi iso alkukirjain Itä-Ukrainaan ja yksi genetiivin n BBC:hen.

12 comments

 1. Media vastustaa ihan kaikkia maita joissa on jollain tavalla kansallismielinen johto.
  Ainoa outous on, että he ovat Venäjän tilanteessa Navalnyin puolella, hänhän on ääri kansallismielisistä lausunnoista tuttu jopa halunnut liittää Suomen Venäjään.
  Mutta kai se putin viha on yhtä kova kuin trump viha, ja sillon kuka vain on parempi, jopa housuunsa paskova seniili biden joka ei saa tilaisuuksiinsa edes 10 ihmisen yleisöä..

  Tykkää

  • ei se mitenkään outoa ole,että navalnyn puolella ovat.ainahan ne käyttää ääriliikkeitä tavoitteisiinsa päästäkseen,niin ukrainassa,syyriassa,libyassa,venezuelassa,nicaraguassa,chilessä,boliviassa…ja ”rokotevastaisetkin” kuulemma ääriliikkeisiin kuuluvia…kuitenkin yritetään äärimmäisin keinoin saada ihmiset mukaan ”vapauspasseihin” ja ”rokotuksiin”,nyt jo ”leirityksiin” päästy australiassa

   Tykkää

 2. näitä juttuja tarvittaisiin enemmän,etenkin tuosta valehtelevasta mediasta,jolla lopulta mieliä hallitaan.
  ihan ei kuitenkaan kaikki ole kiinni noissa tapauksissa rikkauksien ryöstämisestä,on myös tarkoituksellista pitää yllä uhkia,jännitteitä,ilman mitään parempaa näyttöä,tai todisteita,jolla saadaan tekosyyt myydä/ostaa asekalustoa,ja voidaan lakeja muokata,turvallisuuden nimissä.toki niissäkin rikkauksia tavallaan katoaa,ja samaan suuntaan,ja samoille tahoille,kuin niissä aseellisissa ryöstöissä,ja värivallankumouksissa.
  ja eikös myös tuosta usa:n 5 miljardin sijoituksista ”ukrainaan”,iso osa palautunut jenkkeihin…
  se on kyllä täysin totta,että juuri hybridivaikuttamista tehdään,väittämällä jonkun hybridivaikuttavan,tai propagandaa tehdään väitteillä propagandasta,joita ei tunnu löytyvän,kuin juurikin väitteitä esittävien tahojen esittäminä,muuten sitä on vaikea havaita missään…kuten myös ”pandemia” näkyy vain otsikoissa.
  mediat tekee juuri sitä,mitä väittävät vastustavansa…ihan kuin vaikka naked attraction ohjelma,joka kaiketi esiintyy avoimesti alastomuuteen suhtautuvana ohjelmana…kuitenkin ohjelma on(en varmana ihan sano,kun en ole jaksoakaan katsonut..)rajusti pikselöity…eli oikeestaan siis ylläpitää tabua alastomuudesta…no,kaikkihan on alasti vaatteidensa alla,että ehkä nytkin mielikuvilla hallitaan katsojia kuvitteleen muuta,kuin esitetään

  Tykkää

 3. https://www.nachdenkseiten.de/?p=77723

  Saksalainen demariveteraani Albrecht Müller kirjoittaa tuoreessa artikkelissaan laajemmasta geopoliittisesta kuviosta johon hyvin mahtuu myös luonnonvarojen haltuunotto. Artikkelin aiheena on saksalaisen politiikan rauhanomainen linja jonka henkilöityi ennen kaikkea Willy Brandtin nimeen, mutta jota myös Helmut Kohl oli valmis kannattamaan kylmän sodan jälkeen.

  Kylmän sodan oli määrä lakata kun Neuvostoliitto purettiin ja siihen kuuluneen Venäjän kanssa oli tarkoitus aloittaa yhteistyön taival. Helmut Kohl palasi Müllerin mukaan kuitenkin toistuvasti Washingtonista turhautuneena todeten, ettei USA:lla ollut aikomustakaan noudattaa sopimuksia joita oli tehty 1989-90. Eli kylmä sota taukosi vain hetkeksi ja alkoi uudessa muodossa lähes välittömästi 1990 jälkeen. Ensimmäisenä kisällintyönä oli Jugoslavian väkivaltainen purku ja siihen liittyen jättimäisen Bondsteelin sotilastukikohdan perustaminen Kosovoon, josta tuli Euroopan huume-, ihmis- ym. kaupan napa.

  Vuonna 2000 USA:n ulkoministeriö ja American Enterprise Institute -ajatushautomo järjestivät Bratislavassa konferenssin jossa Eurooppa jaettiin hyviksiin ja pahiksiin. Linja kulki Suomen itärajalta Mustallemerelle jättäen Venäjän ja Valko-Venäjän rajan taakse. Ukrainan asioiden hämmentämisen osasi jo Hitler aikanaan, johtuen siitä, että maa koostui niin erilaisista osista, joita voitiin hyödyntää Venäjää vastaan. Itse asiassa Angela Merkelillä ja Aatulla oli Ukrainassa liittolaisinaan samat ryhmittymät. Etenkin USA halusi Ukrainaan väkivaltaisen vallansiirron 2014, vaikka rauhanomainen ratkaisu oli jo paperilla. Saksa olisi voinut estää tapahtuneen mutta ei halunnut. Merkel menetti malttinsa ja huusi Janukovitsille ”Laita nimesi paperiin tai tulee joku toinen, joka laittaa”. Ja Maidanilla alettiin ampua poliiseja ja mielenosoittajia palkkamurhaajien toimesta, kuten Viron ulkoministeri rohkeasti myönsi, kun Suomen Tuomioja tapansa mukaan katseli taivaalle.

  Venäjävihaa tupruttavan Suomen median ja politiikan olisi syytä muistaa, että Mannerheim hyvinkin oli bolshevismin vastainen mutta ei lainkaan russofobi, kuten ei myökään J.K. Paasikivi. Nyt kun on muotia kivittää Venäjän akkunoita Setä Samulin selän takaa kannattaisi katsoa Suomen historiaan ja ottaa sieltä oppia. Ensimmäiseksi pitäisi purkaa vallankaappauksen tavoin salassa junailtu NATO:n ulkojäsenyys nimeltä Isäntämaasopimus ja asettaa sen junailijat valtakunnanoikeuteen.

  USA:n tavoitteena on estää Euroopan laajempi itäyhteistyö, oli se sitten Venäjän tai Kiinan kanssa. Koska jos ja kun tämä manneralue kasvaa taloudellisesti yhteen, loppuu siihen myös se merivaltioiden väkivaltainen dominanssi jota Britannia ensin ja sen jälkeen USA ovat edustaneet. Tässä prosessissa on jo sen verran momenttumia, että vain sodat voivat sen pysäyttää. Päällimmäisenä tavoitteena on Ukrainan koomikko-presidentin usuttaminen hyökkäämään maansa venäläisiä vastaan.

  Tykkää

  • sehän saattaa olla itä-ukraina jotenkin suunnitelmissa nyt aloittaa sota,kun niin on länsimaissa ollut viime päivinä juttua venäjän varustelusta,ja suunnitelmista vallata ukraina.ylekin päästi jälleen yes sika aron sieltä kertoileen tarinoitaan…varmaan näillä joku syy olemassa.
   kiinasta tulee mieleen ihan skripalit,kun juuri ennen jalkapallon kisoja,alko venäjään kohdistua kaikkea.nyt kiinalainen tennispelaaja ollut otsikoissa,tarkoitus varmaan saada jotain boikottia aikaan olympialaisia kohtaan.sekin kuten venäjän joukkojen keskittäminen lähti liikkeelle jenkkien medioista,ainakin moonofalabaman mukaan se tennis naikkonen,ei edes viestissään ollut syyttänyt mistään seksiin pakottamisesta,mutta nyt kun tyttö esiintynyt julkisuudessa,juttu varmaan katoo medioista,mutta viimesimmässä jutussa vielä jätettiin epäilys lukijoille,että onko vapaasti omasta tahdosta esiintynyt.

   Tykkää

 4. Kiitos valaisevasta artikkelista. ”Laatumedian” seuraajille tämän tyyppiset kirjoitukset saattavat tulla melkoisena yllätyksenä ja suoranaisena järkytyksenä. Etenkin kaikille heille jotka uskovat että ”All Wars Are Bankers’ Wars” -sanonta pitää paikkansa ja ymmärtää että sotaahan nämä tämäntyyppiset uutiset automaattisesti tietävät sillä onhan päivänselvää ettei noin mehukkaita, taatusti jo valmiiksi jaettujakin saaliita yksinkertaisesti voida jättää ”demokratisoimasta” ja ”pelastamatta”.

  Täytyy vain toivoa että järki voittaisi ahneuden ja jos ei voita niin tukehtukoot rohmut pankkiirit pullaansa.

  Tykkää

 5. Hyvien suhteiden bilateraalinen kauppa itään kannatteli Suomen taloutta 70- ja 80- luvuilla. Ilman sitä kotimaasta olisi voinut tulla takaisin taas Ruotsin alainen siirtomaa. Monet joutuivat silti muuttamaan länsinaapuriin työn perässä. Tasapainottelemalla molemmille sivuille pärjättiin.

  Niinistön uhopolitiikka on ollut Suomelle tuhoisaa niin taloudellisessa kuin poliittisessa mielessä. Hänellä on tuskin koskaan ollut omia ajatuksia – hän on pelkkä lakeija, kumartelija ja rikkaiden ruotsinkielisten globalistisukujen etujen palvelija.

  Liked by 1 henkilö

 6. > Unohtakaa YLEn ja valtamedian propaganda vapautta janoavasta kansasta ja ilkeästä diktaattorista. Diktaattorit ovat aina kelvanneet länsimaille, kunhan öljy ja kaasu ovat virranneet ja rahaa on tehty miljarditolkulla >

  Miten niin diktaattorit ovat kelvanneet länsimaille? Eikö kirjoittaja havaitse sitä tosiasiaa, että kansalaisten orjuuttamiseen koulutetut/palkatut diktaattorit ovat toimineet yhtä tehokkaasti niin pohjoisessa, etelässä, idässä kuin lännessäkin. Kylmä sota oli ja on pelkkää bluffia, ja niin on kaikki Kummisedän hallitsemat konfliktit ilmansuunnasta huolimatta. Mitä eroa siten on esim. USAn, Suomen, Kiinan, Iranin tai vaikkapa Venäjän sotilasjoukoilla? …..tai mitä eroa on toisiaan vastaan taistelevilla terroristijoukoilla? Ei yhtään mitään…. kaikki ne – jokainen niistä – istuu maailman taloutta, salaseuroja ja uskontoja pyörittävän Kummisedän pöydässä.

  Tykkää

 7. infosota on käynnissä…omaa kansaa vastaan.
  tänään aloitettiin taas esitys ainakin ylellä,kun kerrotaan kaikkee,jolla tarkoitus muokata kansan ajatukset asian kannalle.”hallitukselta penätään koronatoimia”..kuka penää,jää kertomatta,mutta ainahan tota saadaan semmosia vaativia esiin,jos halutaan,kuten jatkuvasti niitä professoreja,ja muita ”vaikuttajia” yms. päästetään ääneen,toista ääntä sitten vaiennetaan kaikin keinoin..
  myös teatteriin kuuluu,että kerrotaan marinin ja hallituksen vielä ”harkitsevan”,ja ”mahdollisia” toimia odotetaan aikaisintaan ensi viikolla,jolla luodaan vaikutelmaa,että huolella harkittua…ja varmaan ihan vaikea päätös oli,kun täydellä varmuudella on ennakkoon päätetty niistä,ehkä jo vuosia sitten.kyllä ne samat askeleet otetaan joka maassa,eri näytelmien vieminä vaan.
  marakin ylen mukaan haluaa pikkujouluja vietettävän passien avulla,no,varmaan useampi ravintola haluaisi ilman passeja saada pitää toimintaa yllä…,eli ei niin vaikea ennustus,että viikon tai parin päästä laajenee passien käyttö,valmis se passi varmaan vasta,kun siihen kaikki ihmisen tekemiset saatu liitettyä,ja mahdollisuus sulkea sen kaiken ulkopuolelle.

  Tykkää

 8. Kuka tuo neekeri arabeita suomeen?

  It seems that WHITE (nonjews) do not want to face reality ..There is a low intensity Racial Civil War against whites/christian/Western peoples. Blacks and other minorities had become the shock troops for the Talmudic replacement CRT forces. The fewer WHITES demographics the harder it will become to fight back, peacefully, legally and otherwise. In another 20yrs into the future a case/verdict like Kyles RittenHouse will be impossible to achieve. Many other countries that were facing dwindling native/racial populations instituted open borders for their REturning diasporas, racial exiles…for Example Spain, Italy, Japan, Germany, welcome expats living abroad to return. Japan open its borders to any emigrant residing/born abroad at least having ONE japanese ancestor…Now the liberal open borders DEM/LEFT are protesting/blocking open borders/HB visas in Misssissippi,AK,TN… for poor displaced White Boers/SAfricans, Australians, NZealenders, and open borders for ANGLOS from Latin America..DEMOGRAPHICS is destiny…WHITES???? Natalism??? OPEN BORDERS NO VISA requierements for any White/ANGLOS from all over the world…TOO Late..???

  “… our most powerful weapon is fomenting racial unrest: that is, inciting black against white.”
  – Jewish playwright Israel Cohen, June 7, 1957 –

  Tykkää

 9. Uhkakuvia mediassa. Mielipide mittauksia kansalaisilta…. pitäisiköhän liittyä Natoon? …. pitäisiköhän ottaa rokotepassi käyttöön?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s