Australian armeija on aloittanut ”altistuneiden” leireille kuljetuksen

Australian armeija on aloittanut testipositiivisten ja korona”altistuneiden” leireille kuljettamisen Pohjois-territorioissa, raportoi Austin County News Online. Väestöä pakkosiirretään Darwinin Howard Springsin eristysleirille. Siirrettävien määrä on 38 henkilöä, mutta pääministeri Michael Gunner (työväenpuolue) odottaa määrän nousevan. Eristysleireille pakkosiirrettävät ovat Binjarin ja Rockholen alueilta. Pakkosiirrettävät ovat Australian alkuperäisasukkaita.

Pakkomielteisen ja psykoottisen vaikutelman antava pääministeri Michael Gunner (Bill Gatesin rahoittaman)
The Guardianin haastattelussa: ”Joka vastustaa pakkorokotuksia, vastustaa rokotuksia!”

Pohjois-territorio on kotialuetta suurelle osalle Australian alkuperäisväestöä. Australian terveyden ja hyvinvoinnin ministeriön mukaan vuosina 2018-2019 noin 18% aboriginaaleista ( 145 340 henkilöä) eli liian ahtaasti. Syrjäisillä alueilla prosenttiosuus on korkeampi (26%) ja erittäin syrjäisillä alueilla sitäkin suurempi (51%).

Alue on ollut tiukkojen sulkutoimien kohteena. Väestö ei ole saanut poistua kotoaan paitsi ruoan hankintaan, lääkäriin, kahden tunnin ulkoilua varten, hätätilanteessa tai jos täyttää lain vaatimuksia.

Australian aboriginaali-heimovanhimmat pyytävät maailman ihmisiltä apua huomion kiinnittämiseksi heidän tilanteeseensa. Pakkosiirtojen ja leirityksen kohteena olevia alkuperäisasukkaita pakkorokotetaan vastoin heidän tahtoaan armeijaa apuna käyttäen. Heimovanhimmat sanovat, että voimassa on poikkeustilalaki, ja että heimot ovat käytännössä sota- ja ihmisoikeusrikosten kohteena.

Kaupungeissa asuvien on turha kuvitella, ettei tämä aikanaan koskisi heitä; alkuperäisasukkailla tehdään varsinaisen toiminnan kenraaliharjoitus kuten aina ennenkin, heimovanhimmat viestivät: Meillä on jo testattu perustuloa, käteisetöntä yhteiskuntaa ja muita Uuden maailmanjärjestyksen tavoitteita.

Twitter

PÄIVITYS 26.11.2021 klo 07:03

Kardiologi tri Peter McCullough on kertonut Australian varanneen 14 koronapiikkiannosta jokaista australialaista kohti.

Twitter

Aiheeseen liittyy:

SOS! Australian ihmisoikeustilanne heikkenee

Australia suistumassa diktatuuriin

Auts! Korruptiotutkinta pudottaa poliitikkoja Australiassa

7 comments

  1. Videoklipin nainen kertoo, että armeija on tuonut aboriginaalien alueille Pohjois-territorioon ruumispusseja. (Piikkihaittoihin) kuolleet viedään pois, eikä anneta haudata, koska haudatusta maasta tulee aboriginaaleille pyhä. Australian laki ilmeisesti kieltää häiritsemässä abojen pyhiä alueita.

    Tykkää

      • Ja kyllähän segregoiduttu onkin, jako kahteen tapahtunut. Jos mennään demos-kratian hengessä eli enemmistö päättää – enemmistö joka ei ole kuullutkaan mistään ”Fimeasta” – niin rumaa jälkeä tulee. Ne korkeintaan kymmenet ihmiset jotka voisivat n o p e a s t i muuttaa esim. Suomen kurssin tietävät tämän. Ja jos eivät vielä tiedä niin oppivat kyllä: mitä suurempi rikos, sitä epätodennäköisempää että kukaan joutuu vastuuseen. – – – Vielä nykysuomeksi ”diskleimeri”: tapahtuuko nyt rikos, sen päättävät viime kädessä juristit ja poliitikot. Eli kehä sulkeutuu tai sitten ei.

        Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s