Jos epäilit, että sensuuria halutaan kontrolloida globaalisti, olit oikeassa

Tri Joseph Mercolan artikkeli ”Global Organization Attempts to End Free Speech Worldwide” on julkaistu Global Research -sivustolla. Artikkeli käsittelee neljän kansanedustajan — brittejä ja kanadalaisia — perustamaa kansainvälistä disinformaation suurkomiteaa, International Grand Committee on Disinformation (IGCD).

Kyseiseen suurkomiteaan kuuluu ”kansainvälinen joukko lainsäätäjiä, politiikka-neuvojia ja muita asiantuntijoita”, jotka ”työskentelevät yhdessä muodostaakseen kansainvälisiä liittoumia, jotka tuovat online-disinformaatiota vastaan käytävään taisteluun tehokkaita strategioita.”

Perustajiin kuuluu mm. brittiparlamentaarikko Damian Collins (konservatiivi), joka istuu vuonna 2018 perustetun digitaalisen vihan vastaisen keskuksen (Centers for Countering Digital Hate, CCDH) johtokunnassa sekä Ian Lucas (työväenpuolue). Kanadalaiset ovat Bob Zimmer (konservatiivi) ja Nathaniel Erskine-Smith (liberaalit).

CCDH:n Puheenjohtaja Simon Clarkilla on kytköksiä Arabella Advisorsiin, erääseen voimakkaimmista pimeän rahan lobbausryhmistä Yhdysvalloissa, Mercola huomauttaa. Clark on myös Center for American Progress -ajatushautomon ja lobbyn (CAP) jäsen. CAP:in rahoittaja on sveitsiläinen miljadööri Hansjörg Wyss, joka rahoittaa samassa pimeän rahan verkostossa myös Arabella Advisorsia, joka hoitelee pop up-kansalaisjärjestöjä, jotka puolestaan toimivat kauttakulkurahastoina muiden — usein demokraattipuolueen — hankkeiden rahoitusta varten.

Huollon ja logistiikan tukea IGCD-suurkomitealle tarjoaa Reset Initiative — ei niin hienovarainen muistutus siitä, että sensuuri on [Maailman talousfoorumin, WEF:in] Great Reset– eli Suuri nollaus -hankkeen perusedellytys. ”Jos ihmisillä on sananvapaus, he eivät lähde mukaan Suureen nollaukseen.”

Reset Initiative on osa Omidyar Groupin hyväntekeväisyyshankkeita, Mercola kirjoittaa. Omidyar rahoittaa Whistleblower-hanketta, joka toimii Frances Haugenin, Facebookin toimintaa ”paljastaneen” (lue: tiettyihin ryhmiin ja aiheisiin kohdistettavaa tiukempaa sensuuria vaatineen) pelin poikki viheltäjän laillisena neuvonantajana.

IGCD-suurkomitean toiminta on alkanut jo vuonna 2018. Seminaateihin on osallistunut edustajia 21:sta maasta (Argentina, Australia, Belgia, Brasilia, Kanada, Costa Rica, Ecuador, Viro, Suomi, Ranska, Georgia, Saksa, Irlanti, Latvia, Meksiko, Marokko, Singapore, St. Lucia, Ruotsi, Iso-Britannia ja Yhdysvallat).

IGCD, IGC3, November 7, 2019, transcript

(Toim.huom. IGCD:n seminaarien ja konferenssien puhujalistoilla mainitaan mm. brittien Integrity Intiative -trolliverkostoon kuuluva entinen Natolainen Ben Nimmo, joka nykyisin työskentelee Facebookille ”tiedustelupomona” sekä journalisti Maria Ressa. Ressa työskentelee eBayn perustajan, Pierre Omidyarin rahoittamassa Rappler -mediassa, ja on esiintynyt NATOn ajatushautomon Atlantic Councilin konferenssissa kertomassa [Filippiinien presidentin Rodrigo] Duterten trollien vainon kohteeksi joutumisestaan. Ressa on myös vaatinut sosiaalisen median alustoja kuten Facebookia kiristämään sensuuria sekä puhdistamaan alustansa valeuutisista (lue: vaihtoehtomediasta).

Lehdiston vapautta puolustava komitea, The Committee to Protect Journalists (CPJ), joka nauttii Omidyarin hyväntekeväisyyttä järjestää lehdistönvapaus-tilaisuutta nimeltään International Press Freedom Awards; Ressalle myönnettiin mm. Gwen Ifill Press Freedom Awardpalkinto. On käytännöllistä, kun omistaa median, toimittajia, faktantarkistajan, journalismi-yhdistyksen ja journalismi-palkinnon: voi palkita itsensä ja kirjoituttaa saadusta palkinnosta omissa medioissa. Jos lukija ei itse tarkista kytköksiä, hän uskoo lukevansa riippumatonta ja luotettavaa tietolähdettä.)

Mercolan mukaan sekä vihan vastaisen CCDH-keskuksen että IGCD-suurkomitean missio on eliminoida sananvapaus internetistä. Isossa-Britanniassa esiteltiin Online Safety Bill -lakialoite (”verkkoturvallisuus-aloite”); Damian Collins istuu Online Safety Bill -komiteassa. Hän on pyytänyt ihmisiä lähettämään komitealle kuvakaappauksia vahingollisesta sisällöstä, vahingolliseksi sisällöksi pyyntö määrittelee itsensä vahingoittamista esittävien kuvien ja ekstremistisen sisällön lisäksi ”rokotevastaiset salaliittoteoriat”. Yhteismitallinen niputtaminen antaa ymmärtää, että kyseenalaistaminen ja oma ajattelu ovat terrorismia ja itsetuhoisista piirteistä kertovaa.

Damian Collins, Draft Online Safety Bill Committee

Parlamentaarikko David Davis (konservatiivi) on kutsunut verkkoturvallisuus-aloitetta sensorin lupakirjaksi; lobbausryhmät voivat painostaa sosiaalisia verkostoja poistamaan laillista sisältöä, jota ne pitävät poliittisesti epäkorrektina.

Samaan aikaan Yhdysvalloissa senaattori Amy Klochubar (dem) yhdessä senaattori Ben Ray Lujánin (dem) kanssa on esitellyt terveyttä koskeva harhatieto -lakialoitteen (Health Misinformation Act) kommunikaation säädyllisyys -lain ( Communications Decency Act) kappaleen 230 tarjoaman vastuuvapauslausekkeen muuttamiseksi ns. koronapandemian ajaksi vastuuttamalla sosiaalisen median alustat terveyttä koskevasta harhatiedosta, jos harhatieto luodaan tai sitä kehitetään alustalla, ja jos tieto monistuu algoritmin avulla.

Ironista kyllä, nojaa CCDH:n raportissa esitettyyn harhatietoon; lakiesitys mainitsee erikseen CCDH:n ”Likainen tusina” -raportin, joka valheellisesti väittää tusinan henkilön — minä mukaan lukien — tuottavan pääosan sosiaalisessa mediassa jaetusta rokotteiden vastaisesta harhatiedosta, Mercola toteaa.

Facebookin sisältöpolitiikasta vastaava Monica Bickert on todennut, ettei ole mitään todisteita, jotka tukisivat CCDH:n väitteitä, ja että CCDH:n nimeämä ”likainen tusina” on todellisuudessa vastuussa 0,05% kaikesta Facebookissa olevasta rokotteita koskevasta sisällöstä.

Valheellisen väitteen ”likaisesta tusinasta” toisti myös tutkitun tiedon Mediuutiset.

Kyseinen tutkimus, josta Mediuutiset juttunsa tekaisi, tutki 6 viikkoa 30:ä ryhmää, joista toisissa oli vain 2500 jäsentä. Tutkimusaineisto käsitti 483 postausta. ”Määrä ei millään tavalla vastaa niitä satoja miljoonia postauksia, joita ihmiset ovat tehneet koronapiikeistä viime kuukausien aikana. Myös selvitys siitä, kuinka raportin takana oleva järjestö identifioi aineiston, jota se kuvaa rokotevastaiseksi, ja siitä, kuinka he valitsivat analyysiinsa mukaan päätyneet ryhmät, puuttuu kokonaan.

On selvää, Mercola kirjoittaa, että CCDH-keskus on olemassa tehtaillakseen todisteita, joita sitten käytetään opposition tuhoamiseen, jotta informaatiota voitaisiin kontrolloida. Ihmisiä vastaan käydään avointa sotaa. Viimeisten kahden vuoden aikana se retoriikka, jota on käytetty niitä vastaan, jotka ovat kyseenalaistaneet epätieteelliset koronatoimet — kuten maskit ja sulkutilat — tai jakaneet dataa, joka osoittaa mRNA-geeniterapian (koronapiikit) olevan todella surkeaa kansanterveyspolitiikkaa, on muuttunut todella väkivaltaiseksi.

Hiljattain, kirjoittaa Mercola, tri Peter Hotez vaati Nature-lehdessä kyberhyökkäyksiä niitä amerikkalaisia vastaan, jotka ovat eri mieltä virallisen koronakerronnan kanssa. Jos CCDH aidosti haluaisi suojella ihmisiä verkko-vihapuheelta, Hotezin vaatimusten olisi pitänyt rämisyttää hälytyskelloja. Nature julkaisi myös CCDH:n perustajiin kuuluvan Imran Ahmedin artikkelin, jossa Ahmed esittää ajatuksen tarpeesta ”tuhota rokotevastainen teollisuus.”

Aiheeseen liittyy:

Sensuuri somessa globaali operaatio

#Shadowgate – Mitä sinun ei haluta tietävän

WEF: Sensuuri tuo turvaa

Artikkelikuva via Pxhere

LISÄTTY 26.11.2021 klo 08:27 sana ”muuttamiseksi”

7 comments

 1. Kiitos tästä! Tällaisena autoritäärisen väkivallan ajanjakson aikana median mahdolliset eturistiriidat ja valtakytkökset on kyllä hyödyllistä tunnistaa. Se rinnakkaistodellisuus, mitä uutisissa maalaillaan rokotteiden tehokkuudesta pandemian hillitsemiseksi ei täsmää nyt sen todellisuuden kanssa, mitä olen nähnyt ympärilläni viimeiset puoli vuotta. Keskustellessa ihmisten kanssa työkentillä ”yllättäen” monella muulla sama havainto. Median ja viranomaisten liitto on pyhä, joten missään nimessä ristiriitoja uutisten ja omien havaintojen välillä ei tulisi käsitellä ainakaan julkisesti. Oma havaintohan on aina vähintään valeuutinen; ei tieteellisesti todistettavissa, vaikka tilastot tukisivatkin omia havaintoja.

  Tykkää

 2. nykyään voidaan tehtailla…ja tehtaillaan kuka vaan rikolliseksi,tehtailemalla älyttömiä lakeja,ja sääntöjä.josta ”demokratian ja vapauden lippulaiva” jenkkilä hyvä esimerkki,kotimaisiksi terroristeiksi lasketaan jo ihan mistä vaan.kun näkevät aihetta vaientaa jotain ajatuksia

  Tykkää

 3. Mv media eilen 28.04.22…Eija-Riitta Korhola… uusi EU:n totalitarismin aika koittamassa uudella sensuuri järjestelmällä…..
  Tänään ….Globalistien sensuuriagenda leviää: Yhdysvallat perusti ”disinformaation hallintoneuvoston”….
  …saa nähdä onko Twitter jatkossa sananvapaus areena…. Oikea Media…Musk antanut kenkää hallitukselle…..irtisanomisia on nähtävästi tulossa, mm. wokettajat…

  Tykkää

  • ja olikos tuohon disinformaation hallintoneuvoston johtoon valittu nainen itse,yksi disinformaation suurimpia levittäjiä,venäjästä levitti disinfoo,ja taisipa kertoa hunter bidenin tietokoneenkin olevan disinfoo…

   mutta erikoisesti havaittavissa….jälleen,kuinka ”vapauden ja demokratian” lännessä samaan aikaan näitä touhutaan,eu,usa,ja briteissä myös joku uusi laki juuri tehtailtu…

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s