Ranskan armeijalla huoli koronarokotehaitoista

NTD News -kanava raportoi Ranskan armeijassa oltavan huolissaan koronarokotepakosta. Huoli heräsi sen jälkeen, kun noin 200 000 sotilaan koronarokotuksen jälkeen 375 sotilasta sai haittavaikutuksia ensimmäisen rokoteannoksen jälkeen. Armeijan lääkärien ja hoitajien tekemistä ilmoituksista 40 koskee vakavia haittoja.

NTD Newsin haastatteleman Alexandre Juving-Brunetin mukaan ilmoitetut haitat ovat todennäköisesti aliraportoituja, oikea luku lienee 10-20 kertaa korkeampi.

Pakkorokotuksista kieltäytyvien katsotaan rikkovan suoraa määräystä. Kieltäytyminen saattaa johtaa armeijasta erottamiseen. Toisaalta Ranskassa on voimassa laki, joka kieltää turvallisuussyistä rokottamasta koko armeijaa samana vuonna. Tällä on haluttu estää koko armeijaa kehittämästä haittavaikutuksia samanaikaisesti, Juving-Brunet selittää.

— Tätä lakia ei nyt noudatettu, mikä saattaa haitata armeijan operationaalista toimintavalmiutta.

NTD News jatkaa kertomalla, että Yhdysvalloissa on vastaava ongelma. Osa koronarokotetuista joukoista on saanut haittavaikutuksena mm. sydänongelmia.

Lähde:

NTD Evening News (11.11.2021): COVID-19 Vaccine Side Effects Spark Concern in French Military

4 comments

 1. Tämä on valitettavan yleinen ongelma korruptoituneissa Ranskan kaltaisissa kehitysmaissa, joissa taikausko ja viranomaisten korruptio menevät kansallisten etujen edelle. Suomessa meillä on sentään Mediapooli, joten pyykkiä ei tarvitse pestä julkisesti, vaikka kokonaiskuolleisuus onkin muutamien vuosien keskiarvoon nähden saatu jo suurten johtajien ponnisteluilla nousuun.
  ”-Taitamattomia ovat siellä etelässä. Suomessa missä asiat on hoidettu mallikkaasti, tuovat eläkesäästöt ja perintöverot mukavaa budjetin tasapainoa valtiolle ja luottoluokitus säilyy”, tietää Hakaniemen nimettömänä pysyttelevä puolueaktiivi kertoa ylpeänä.
  Kysymykseen ”omien ikääntyneiden äänestäjien tappamisesta” tulee vastaus topakasti, kuin tykinpiipusta: Meillä Suomessa on maailman rehellisimmät vaalit, johan se mainoksessakin todistettiin.

  Tykkää

 2. jenkeissä pistettiin lääkäri pihalle,kun puhui julkisesti sotilaslentäjille tulleista haittavaikutuksista.
  vaientamista hoitaa sitten siviilipuolella trolliarmeijat,jotka heti kimpussa,jos ihmettelee miksi urheilijoita nyt kuluvana vuonna niin paljon tuupertunut kesken kaiken yllättäen,ja piikkejä epäilee syyksi.
  todella reilusti noussut tapaukset,eilen 1,toissapäivänä 1 jalkapalloilija tuupertui,ja kuitenkin ainoa muuttunut asia varmaan viime ja edellisistä vuosista,on ”rokotukset”

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s