Ääliömäisyyttä Afrikassa, lännessä vuotavat piikit

Sosiaalisessa mediassa liikkuu väite, jonka mukaan uusinta varianttia on löydetty vain täysin rokotetuista. Lähteenä on Botswanan koronanyrkin lehdistötiedote.
Englanninkielessä kreikkalainen kirjain omikron (o) kirjoitetaan c:llä, omicron. Kirjaimia vispaten saadaan anagrammisana moronic. Suomeksi se olisi ääliömäistä.

Nimim. ”137”

Hei,

huomasitteko jo Botswanan hallituksen mediatiedotteen omikron-muunnoksesta

”…cases were detected among TRAVELLERS…”
”…all four had been FULLY vaccinated…”

Eli täysin rokotetuista matkustajista.
Eli muunnos on voinut lähteä ihan mistä vain päin maapalloa.

Löydättekö yhdestäkään uutisesta noista tärkeistä seikoista mainintaa? 😉 Ei löydy kun, on niin kätevää päästä syyttämään rokottamattomia Afrikkalaisia. (Ja luomaan markkinoita piikkikartellin toisiaan rahoittaville ”hyväntekeväisyys”järjestöille, maksattamaan veronmaksajien kasaamilla koronarahastoilla tästäkin hyväntekeväisyydestä lääkejäteille kuten taparikollinen Pfizerille tolkuttomia summia. Toimitus huomauttaa)

Botswanan tiedote julkaistu 25. päivä ja silti päivää myöhemmin YLE yrittää leimata Afrikan rokottamattomia syypäiksi: ”Etelä-Afrikan väestöstä vajaa neljännes on saanut täyden rokotesuojan koronavirusta vastaan. WHO on toistuvasti varoitellut pandemian aikana, että alhainen rokotekattavuus mahdollistaa uudet virusmuunnokset.”

Afrikassa ihmisiä ei ole juuri rokotettu, mutta tartuntoja on verrattain vähän ja kuolleita vielä vähemmän.

Maailman terveysjärjestö WHO kuvaili viikoittaisessa pandemiaraportissaan Afrikkaa yhdeksi maailman vähiten koronasta kärsineistä alueista. Tutkijat ovat niin sanotusta Afrikan ihmeestä samaan aikaan jokseenkin ymmällään että varuillaan. ”Toisin kuin Euroopalla ja Yhdysvalloilla, Afrikalla ei ole rokotteita ja resursseja taistella koronaa vastaan, mutta jotenkin heillä näyttää menevän paremmin”, Columbian yliopiston professori, epidemiologi Wafaa El-Sadr kommentoi AP:lle.

Jaakko Isoniemi | Iltalehti 25.11.2021
Afrikassa tapahtuu koronan suhteen jotain ”mystistä” – uusi hirviömutaatio herättää huolta
Vuotavat rokotteet

”Mielenkiintoinen tutkimus” nimim. 137 kirjoitti, ja perässä oli linkki Healthlinen artikkeliin ”’Vuotavat rokotteet saattavat tuottaa vahvempia versioita viruksista” (Leaky’ Vaccines Can Produce Stronger Versions of Viruses –Roberta Alexander | Healthline 27.7.2015). Edellä annettu linkki ei toimi, minulla ainakaan. WaybackMachinen tallenne 30.7.2015 löytyy >>tästä linkistä<< Artikkeleita tutkimuksesta löytyy myös CTV Newsilta (29.7.2015) ja Quanta-lehdeltä vuodelta 2018.

Voimakkaasti tarttuvaa, Marekin tautia kanoissa aiheuttavan herpes-suvun virusta vastaan käytettyjen rokotteiden tutkimuksessa havaittiin, että ”vuotavat rokotteet” mahdollistavat viruksen mutatoitumisen entistä ilkeämmäksi kannaksi. Rokotetut saattavat sairastua, mutta yleensä lievempään tautimuotoon. Virus selviää tarpeeksi kauan ehtiäkseen infektoida muita ja levitä väestöön. Väkevämmäksi evolutisoitunut virus kasvattaa rokottamattomien riskiä sairastua vakavasti.

JL
”Johtava asiantuntija Mia Kontio THL:stä [ja KRARin jäsen] arvioi, että laumaimmuniteetista ei kannata tässä tilanteessa puhua Suomessa [koska] koronavirustautia vastaan annetut rokotukset eivät täysin estä tartuntoja.” –Uusi Suomi

Iltalehti otsikoi 19.11.2021: ”Kiuru: Hallitus haluaa kolmannen rokotuksen nopeasti kaikille
”Vaikka yli 80 prosenttia yli 12-vuotiaista on jo saanut kaksi koronarokotetta, silti Suomen pandemiatilanne on huono: sairaalat ja tehohoitopaikat täyttyvät ja koronatartunnat ovat ennätyskorkealla.”

Muistatteko kun ns. longcovid oli vielä otsikoissa? Joku aika sittenhän taisi tulla tutkimus että taitaa enemmän ihmisten hysteriasta johtua oireet ja nyt sitten tutkittu että myös influenssa voi johtaa samanlaisiin oireisiin. Nyt, yllättäen, flunssakausi jyllää: ”Esimerkiksi meidän työntekijöillä on kuitenkin tällä hetkellä sairaspoissaoloja enemmän kuin aikaisemmin syksyllä tai viime talvena samaan aikaan.” Ai, mä luulin että rokottamattomat aiheuttaa tuota hoitajapulaa 🙂 Ja samasta artikkelista: 

Selvästi tämä tilanne kuvastaa sitä, että kontakteja on ollut enemmän. Esimerkiksi viime talven koronarajoitukset laskivat myös muiden hengitystienfektioiden esiintymistä aika voimakkaasti, vähintään kolmanneksella, ehkä jopa enemmän. Se voi olla tekijä, joka nyt myös voimistaa infektioita. Ihmiset eivät ole kohdanneet viruksia, jolloin ehkä sairastutaan hieman tavallista herkemmin.

YLE 26.11.2021
Flunssakausi jyllää nyt tavallista voimakkaampana

Tästä olen yrittänyt puhua kaikille läheisilleni, tätä juuri pelännyt. Miten käy ihmisille, kun kuljetaan maskit naamalla ja desinfiodaan joka hetki käsiä sekä liikutaan mahdollisimman vähän? Eihän siitä maalaisjärjen mukaan voi seurata muuta kuin vastustuskyvyn heikkenemistä! En ole lääketieteen ammattilainen, mutta sen verran olen lueskellut ja omaa elämääni seurannut, että tajuan: jos keho ei saa ärsykkeitä, vastustuskyky tuskin pysyy hyvänä. (Katso myös: ”Desinfioimalla sairaaksi)

Nyt sitten kuulen, että pari viikkoa korona- ja influenssarokotteen jälkeen ollaankin viidettä viikkoa flunssassa ja köhässä. Koronan takia päivähoidosta pois pidetyt lapset otetaan takaisin, ja oho – pitkä räkätauti päällä… Vähän hilpeyttä herättää, kun (rokottamattomilta jo joulunkin vienyt HUSin ylilääkäri) Asko Järvinen tuossa artikkelissa ensin sanoo, että kun ei kohdata viruksia sairastutaan herkemmin, ja sitten seuraavassa kappaleessa ratkaisuksi tarjoaa vähemmän kohtaamisia, käsidesiä ja maskeja.

Ei hyvää päivää!


Kirjoitus on koottu AvoinMedialle sivuston kautta jätetyn viestin sisällöstä.
Otsikointi, asettelu ja kielenhuolto sekä jotkut linkitykset toimituksen tekosia.

Kuva: sosiaalinen media

23 comments

 1. ”uusi variantti” on uusi keino pelotella ihmisiä ja taas uusi keino selittää miksi ”rokotteet” ei toimi.
  Miten ihmiset voi olla näin tyhmiä?

  Tykkää

  • Näyttää olevan tilanne, että ei itse kannata ottaa mitään kantaa rokottamiseen. Vasta sitten, kun on lukenut jotain lähes varmasti todenperäistä tietoa, kannattaa lukita mielipidettään.
   Uusia variantteja voi olla olemassa, rokotteista ei ole tutkittua tietoa pitkältä ajalta, rokote voi olla kuolleisuutta vähentävä tai kiertoteitse kuolleisuutta lisäävä. Varmaa tietoa ei ole.

   Vastasin jos toisessa kommentissa näillä sanoilla, koska tieto on vertaisarvioitua julkaisua.
   ”Virus on vaarallisen tappava henkilöille, joilla kunto on heikentynyt iän tai immuunijärjestelmän johdosta. Viruksen piikkiproteiinit tuhoavat ja estävät immuunijärjestelmän palautumista, joten muidenkin tautien voimistuminen pahentaa tilannetta. (Jo todettu ihmisillä.)
   Rokotteessa ihmiseen siirretään näitä piikkiproteiineja ja ne myös heikentävät immuunijärjestelmää (todettu in vitro tutkimuksessa Ruotsissa) ja rokotteet voivat estää saatujen tai olemassa olevien tautien paranemista. ”

   Tykkää

  • Kyllä. Pistää miettimään

   Tykkää

 2. ”kun ei kohdata viruksia sairastutaan herkemmin, ja sitten seuraavassa kappaleessa ratkaisuksi tarjoaa vähemmän kohtaamisia, käsidesiä ja maskeja.” Valehteleminen kokopäivätyönä on rankka laji , pitäisi muistaa mitä aikaisemmin on valehdellut.

  Tykkää

 3. Tämä uusin variantti vaikuttaa silkalta parodialta. Kuinka muutenkaan voisi selittää yhteydet Afrikan tähteen? Sitä paitsi tullee aivan liian ”hyvään” saumaan ollakseen aiheuttamatta yhteiskunnallista ja poliittista painetta agendan suuntaan.

  Mitä tämä on, jos ei ole kyse hybridivaikuttanisesta? Uudella vaariantiöla saadaan lyötyä kymmeniä kärpäsiä samalla iskulla,. Myös ongelmat Afrikan ihmeestä voidaan unohtaa ainakin hetkeksi.

  Viimeisimmästä variantista onkin kulunut jo tovin (lue: sopivan) aikaa, että tehostevaikutus on jälleen riittävä.. Kyllähän niitä tarkkailtavia variantteja väitetään olevan joitakin. Miksi ihmeessä sitten tällainen Afrikan tähti nousi ylimpänä otsikoihin? Jopa väitetysti ennen kuin siitä tiedetään yhtään mitään varmaa, kuten on uutisoitu.

  Yhden median mukaan se on miltei tuomiopäivän mutantti, mutta perään liennytetään, että oikeastaan tästä uusimmasta sontiaisesta ei tiedetä vielä mitään varmaa. Mentaliteetti vaikuttaa olevan ö, että SaadaanPAHAN taas aikaiseksi yhjää pulinaa, jotta totuus unohtuisi ja pelon ilmapiiri valitsisi.

  Tunkekoot nutanttinsa vaikka sinne, missä ei päivä paista eikä yö laskeudu. Olen sitä mieltä

  Tämä kaikki koronaviruskuohunta on alun alkaenkin sisältänyt aivan liian paljon ”selittämätöntä” piikittelyä joka suuntaan, että kyse voisi enää olla mistään muusta kuin ivaelmasta. Silkkaa pilkantekoa

  Tykkää

  • Koko hommassa pitäisi lähteä ihan alkutilanteesta.
   Kuolleisuus tautiin on pienempi kuin siinä kausi-influenssassa.
   Jos tämä olisi tapahtunut 90-luvulla niin ei olisi varmaan ollut mitään poikkeuksellista.
   Kuolleet on pääasiassa vanhoja sairaita ihmisiä joilla suurella osalla ihan ilman koronaakin olisi korkeintaan joitain viikkoja elinaikaa.
   Tietysti jokainen kuolema on tragedia läheisille, mutta nyt on lääke ollut pitkään vaarallisempi kuin sairaus.

   Tykkää

 4. Nimimerkki pöh kirjoittaa ”Jos tämä olisi tapahtunut 90-luvulla niin ei olisi varmaan ollut mitään poikkeuksellista.” Minä muistan hyvin, kuinka 90-luvulla ja muillakin luvuilla 70-luvusta lähtien saattoi olla puolet isosta peruskoululuokasta samaan aikaan poissa flunssan takia, osa oikeasti sairaina ja osa ajatellen, että nyt on sopiva aika pitää vapaapäivä, kun kaikki muutkin ovat sairaina. Kukaan ei tosiaan kiinnittänyt siihen sen kummempaa huomiota, vertailtiin ehkä kuinka paljon mistäkin luokasta oli poissa. Sen sijaan en muista omalta kouluajaltani -50-60 luvuilta mitään massapoissaoloja. Joskus puhuttiin ”aasialaisesta”, mutta ehkä se ei yltänyt kaikkein syrjäisimpiin kolkkiin..
  Tuosta Asko Järvisen puheesta, jota kirjoittaja referoi, tuli mieleeni eräs kotikyläni vanha isäntä, joka totesi ihmisestä, joka esittää totena ristiriitaisia näkemyksiä, että se ei tiijä, paskattaako vai kusettaako sitä.

  Tykkää

  • eikä tarvi ihan noin kauas mennä..ihan vuoteen 2019 asti ei ollut mikään otsikoihin nouseva ongelma flunssa,vaikka ollut pahempia vuosia,kuin nyt koronassa…ellei sitten sopivalla testillä ole nyt kaikki ympätty vain koronaan,kun niin löyhästi oli valtuudet julistaa siihen kuolleeksi.ja todella omituisesti muut virukset saatiin ”katoaan”,vaikka koronavirusten osuus ollut pienempi aiemmin,niin nyt sitten muka vain ne onnistuu leviään,ja on ainoa flunssavirus ollut maailmassa vuoden päivät

   Tykkää

 5. Nykyajan lääketieteen ihmeet ja Plandemia 😕

  Melkoinen ihme että tälle uudelle superduber vaaralliselle virukselle joka yllättäen ja pyytämättä sattumalta löydettiin vasta pari päivää sitten, olikin saanut sattumalta ja yhtä yllättäen ja pyytämättä kuin ihmeen kaupalla viranomaisilta hätäkäyttöluvan jo pari viikkoa aikaisemmin.

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/shocking-big-pharma-received-emergency-use-approval-couple-weeks-ago-covid-discovered-couple-days-ago/

  Tykkää

  • Valta turmelee. ”Ihmettelen’ itsekin sitä ripeyttä, millä tätä superduber-varianttia on alkanut nyt löytyä pikapikaa sieltä sun täältä. Eikö viikonloppuna jo joku iltapäivälehti huutanut otsikoissaan, että tätä ääliövarianttia on jo löytynyt Suomeen tulleista matkustajista kun – vaikka aiemmin oli kerrottu, että Afrikasta tätä oli löytynyt vasta muistaakseni kymmenestä potilaasta. Haistakoot mediapellet pitkän paskan. Tämä uusi variantti ei ole jälleen mikään muu kuin lähinnä median hekumoima irvokas nosto.

   Tykkää

 6. Tässä nimim. ”137” viestinä toimitukselle lähettämä kommentti:
  __________________________________________________

  HUSin Asko Järvinen: ”Variantti ei välttämättä tule suoraan Etelä-Afrikasta, vaan mutkan kautta, levittyään jo muualle – kuinka laajalle, sitä ei vielä tiedetä.” (https://yle.fi/uutiset/3-12206145)

  On varmaan lukenut saman Botswanan tiedotteen kuin minäkin. Joku voisi vinkata IltaSanomien toimitukselle ja Tuomas Aivelolle myös tiedotteen kun näyttävät olevan niin varmoja mistä muunnos on lähtenyt.

  ”7. Miksi virusmuunnos syntyi juuri Etelä-Afrikassa?

  WHO varoitti syyskuussa, että Afrikan pula koronarokoteannoksista lisää uusien ja tappavien varianttien riskiä. Afrikan tartuntatautikeskuksen mukaan maanosan kaikista asukkaista on tällä hetkellä kahdesti rokotettuja vain hieman alle seitsemän prosenttia.

  Ekologian ja evoluutiobiologian tutkijatohtori Tuomas Aivelon mukaan uusien varianttien syntyminen on sitä todennäköisempää, mitä enemmän tartuntoja on. Rokotteet vaikuttaisivat kuitenkin hillitsevän varianttien syntymistä, vaikka ne eivät kaikkia tartuntoja estäkään.

  Aivelo ei pidä tästä johtuen yllättävänä, että uusi ja mahdollisesti vaarallinen variantti syntyi juuri Afrikassa. ’Ehkä tämä on yksi oire siitä, miten kansainvälinen yhteisö on epäonnistunut rokotteiden jakamisessa tasaisesti ympäri maailman'”

  (https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008436420.html)

  Tykkää

  • tarkoitus varmaan esittää rokottamattomia alueita koronasta kärsiviksi,ja käänteisesti siis,että rokotteet toimii….vaikka tilastot ei moista puolla.kuten ei myöskään se,joilta ensimmäisenä havaittiin kyseinen muunnos.
   myös nyt vaarallisten varianttien ”ilmaantuminen”,voisi liittyä siihen,että kohta alkaa varmaan loppua passien voimassaoloaika ensin piikin ottaneilta,niin näillä tarinoilla saadaan heidät taas ottamaan ”tehostetta” sitä sen enempää kyseenalaistamatta.suomessakin jo pari EPÄILTYÄ tapausta,tosin tulosten valmistuminen ottaa pari päivää,mutta heti ollaan paniikkia lietsomassa….tiedä sitten miten heti osaavat epäillä sitä muunnosta,kun ihan muutamia vasta raportoitu maailmalla,mutta varmaan oireet/oireettomuus jo kyseisessä ”muunnoksessa” niin tuttuja,että näin voidaan jo epäillä

   Tykkää

 7. https://africatimes.com/2021/11/28/botswana-says-covid-variant-found-in-visiting-diplomats-but-from-where/

  ”That’s because Botswana’s government said Friday that the four B.1.1.529 cases reported last week actually originated with fully vaccinated diplomats who visited from elsewhere. Their home country still is not identified.”

  Rokotettujen diplomaattien pandemia? Heidän maata ei tiedetä? Miten jos vaikka katsoisitte lentolipusta tai kysyisitte jos ne siellä on testattu niin pitäisi varmaan olla edes nimet tiedossa. Onko näiden varienttien jäljitys todellakin tällä tasolla vai salataanko jotain?

  https://www.reuters.com/world/middle-east/rights-groups-petition-israels-top-court-over-omicron-phone-tracking-2021-11-29/

  ”Rights groups petitioned Israel’s top court on Monday to repeal new COVID-19 measures that authorise the country’s domestic intelligence service to use counter-terrorism phone tracking technology to contain the spread of the Omicron virus variant.”

  Jäljittäjät voisivat ottaa vaikka Israelista mallia 😉

  Tykkää

 8. ”The doctor who discovered the Omicron Covid-19 strain, Angelique Coetzee, says that she was pressured by European governments not to reveal that it had mild presentation, according to an interview in Germany’s Welt.”

  ”When asked if it’s true, Coetzee replied: “I was told not to state publicly that it was a mild illness. I have been asked to refrain from making such statements and to say that it is a serious illness. I declined.” (translated).”

  https://www.infowars.com/posts/they-will-not-silence-me-doctor-who-discovered-omicron-was-pressured-not-to-reveal-its-mild/

  Tykkää

 9. Luin jostain Coetzeen haastattelusta tänä aamuna, liekö ollut sama media.
  Jo ensimmäiset tiedot omicronista eteläafriikasta, Botswanasta joulukuun alusta oli ”lievä, mutta tarttuva”.
  Mutta täällä kuten Coetzee sanoo: ”Afriikassa se on lievä, mutta euroopassa rankka.”

  Tykkää

 10. ”What I said at one point – because I was just tired of it – was: In South Africa this is a mild illness, but in Europe it is a very serious one. That’s what your politicians wanted to hear.”

  Oli väsynyt Euroopan hallitusten paineeseen.

  Huolestuttavinta tässä on se että arvostettu lääkäri on nyt myöntänyt että jotkut Euroopan hallitukset painostavat lääketiedettä koska se ei tue heidän politiikkaa ja media on tästä täysin hiljaa.

  Tykkää

 11. Monesta asiasta ollaan hiljaa. Esim.urheilijoiden saamat sydän tms oireet ja kuolemat. Niistä silloin tällöin mediassa, mutta ei mikään virallinen taho ole ynnännyt niitä. Miksi ei? Onhan se eriskummallista nuorilla ihmisillä.

  Tykkää

 12. Tarkistin asian. Mv lehdessä viitattiin ”Good Sciencing” lehteen josta määriä oli löytynyt. Oli poimittu, kun mikään virallinen taho ei julkaise.
  Urheilijoiden kuolemia…387
  Sydänpysähdyksiä (tms) 624

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s