Pelastetaan Suomen lapset -kampanjalle kansainvälistä huomiota

Children’s Health Defence (CHD) on yksi maailman johtavista lasten terveyttä puolustavista organisaatioista, jotka eivät ota vastaan rahaa lääketeollisuudelta. CHD:n perustaja Robert F. Kennedy Jr on juristi, joka on tunnettu menestyksekkäistä oikeusjutuista lasten ja luonnon puolesta suuryrityksiä vastaan.
CHD julkaisi (25.11.) Pelastetaan Suomen lapset (PSL)-lääkäriryhmästä artikkelin, jonka AvoinMedia tarjoaa lukijoilleen PSL:n käännöksenä.

Children’s Health Defence

Pelastetaan Suomen lapset -kampanja (Let’s Save The Children Of Finland) syntyi kesällä 2021, kun Suomen viranomaiset alkoivat edistää koronavirusrokotuksia lapsille ja nuorille Suomessa, ja joukko Suomessa työskenteleviä lääkäreitä löysi toisensa ja päätti tehdä vetoomuksen viranomaisten suunnitelman toteuttamisen estämiseksi. Kanteen taustalla oli suuri huoli siitä, millä tavoin nämä geeniteknologiset rokotukset vaikuttaisivat lasten terveyteen. Vetoomus lasten ja nuorten koronavirusrokotusten lopettamiseksi on tähän päivään mennessä kerännyt yli 50 lääkärin, satojen sairaanhoitajien ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten sekä yli 10 000 kansalaisen allekirjoitukset.

Alun perin kampanjan nimi oli ”Pelastetaan lapset”. Ryhmä joutui lisäämään kampanjan nimeen sanan ”Suomen” sen jälkeen, kun maailmanlaajuisen Pelastakaa Lapset -järjestön Suomen osasto hyökkäsi kampanjaa vastaan sanomalla, että heidän nimeään ja mainettaan käytetään väärin.

He ilmaisivat selvästi oman mielipiteensä: heillä ei ollut mitään syytä suojella lapsia näiltä geeniteknologisilta injektioilta. Tämä oli meille tietenkin suuri pettymys, koska teollisuus ja terveysviranomaiset toteavat avoimesti, että pitkäaikaisvaikutukset ovat tuntemattomia tieteellisen tiedon puuttuessa, vain aika paljastaa ne.

Nina Kristiina Honkanen

Mainittakoon, että maailmanlaajuista Pelastakaa Lapset -järjestöä tukevat useat yritykset ja säätiöt, jotka ovat mukana rokoteteollisuudessa, jotkut niistä suoraan Covid-19-rokotteiden myynnissä: joukossa ovat Bill & Melinda Gates -säätiö, Johnson & Johnson, GSK ja Pfizer. Asia selviää järjestön omasta vuosikertomuksesta 2020 (sivu 44).

Pelastetaan Suomen lapset -kampanjan lääkäriryhmä on sittemmin alkanut tukea ajatusta koronavirusrokotusten lopettamisesta välittömästi kaikissa ikäryhmissä, koska uutta kiistatonta näyttöä on kertynyt. Ryhmä on koonnut lääkeyhtiöistä riippumattomaan tieteelliseen tutkimukseen perustuvaa tietoa SARS-CoV-2:sta, viruksen aiheuttamasta COVID-19-taudista ja epätarkasta, mutta siitä huolimatta maailmanlaajuisesti laajalti käytetystä PCR-tekniikkaan perustuvasta koronavirustestistä, jonka avulla koronavirustapausten määrää on keinotekoisesti nostettu tilastoja vääristämällä. Ryhmä on tietenkin kerännyt paljon tietoa niin sanotuista koronavirusrokotteista, geeniteknologisista injektioista. Todisteet niiden tehottomuudesta, tappavuudesta, vakavista haittavaikutuksista ja vaarallisuudesta alkavat olla musertavan vakuuttavia. 

Lisäksi Suomen Pelastetaan Lapset -kampanjan lääkäriryhmän mielestä päättäjien ja virkamiesten propaganda ja massiiviset perus- ja ihmisoikeuksien rajoitukset, esimerkiksi ”Vihreä passi” tai ”EU:n digitaalinen COVID-todistus”, joka sai hyväksynnän eduskunnassa Suomessa 15.10.2021, on alkanut saada yhä absurdimpia piirteitä.

Ryhmä on myös kiinnittänyt kansalaisten huomion virkamiesten korruptioon, kaikkien valtavirrasta poikkeavien mielipiteiden tehokkaaseen globaaliin sensuuriin, massiivisten rajoitusten kielteisiin vaikutuksiin yksilöille ja yhteiskunnalle sekä totalitarismin ja transhumanismin vaaroihin, joita kohti globaali yhteiskuntamme näyttää olevan menossa.

Monet Pelastetaan Suomen lapset -järjestön lääkärit toimivat nimettöminä eivätkä voi astua esiin, koska heitä uhkaa välittömät potkut – näin joillekin on jo käynyt. Muutamat, joko eläkkeellä olevat tai itsenäiset lääkärit ovat kuitenkin astuneet esiin paljastaen nimensä ja kasvonsa Kaikki heistä, jotka ovat joutuneet valtamedian sensuurin ja demonisoinnin uhreiksi, ovat kuitenkin pystyneet saamaan sanomansa julki riippumattomien tiedotusvälineiden, kuten YouTuben kaltaisen, mutta kotimaisten voimien ylläpitämän TokenTuben, ja riippumattomien verkkojulkaisujen kautta.

Pelastetaan Suomen lapset järjesti yhdessä Vapauden Puolesta ja Koronarealistit-ryhmien kanssa webinaarin ”18 kuukautta Covidia – olemmeko oppineet mitään”, joka sai runsaasti huomiota. Webinaarin osallistujat käsittelivät seuraavia aiheita:

 • Paul Lillrank (valtiotieteiden tohtori, professori Aalto-yliopiston tuotantotalouden laitoksella)
  • ”Lääke oli pahempi kuin tauti – millainen oli päätöksentekoprosessi koronasta”
 • Nina Kristiina Honkanen (lääketieteen tohtori, psykiatri ja EMDR-terapeutti)
  • ”Maailma pelon vallassa – ihmiskunta hämmästyi”
 • Tamara Tuuminen (lääketieteen tohtori, lääketieteellisen mikrobiologian dosentti)
  • ”Suomen lainsäädäntö erikoislääkärin näkökulmasta – tapaus ’Korona'”
 • Rauli Mäkelä (tohtori, korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri)
  • ”Sensuuri ja propaganda – olemmeko sodassa?”

Ryhmän jäsenet ovat kääntäneet ja laatineet tiivistelmiä tieteellisistä artikkeleista ja tutkimuspapereista sekä lähettäneet tähän tutkimukseen perustuvan luettelon tieteellisistä kysymyksistä sisältäneitä kirjeitä Suomen eduskunnan jäsenille ja sosiaali- ja terveysministeriölle (STM), Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) johtaville terveysviranomaisille, Lääketurvallisuusvirastolle (FIMEA) ja SPR:n Veripalvelulle, Immunologian, Hematologian ja Patologian yhdistyksille, johtaville suomalaisille virologeille, Euroopan lääkeviraston (EMA) johtaville terveysviranomaisille sekä Euroopan komission terveys- ja elintarvikeasioista vastaavalle komission jäsenelle.

Kirjeiden tarkoituksena oli avata tieteellinen keskustelu viranomaisten ja kollegoiden kanssa. Keskustelu olisi voinut olla hedelmällisempää erityisesti THL:n kanssa, joka on Suomessa rokotuksista vastaava viranomainen. THL viittaa Euroopan terveysviranomaisten EMA:ssa tekemiin tieteellisiin arviointeihin ja antaa ymmärtää, että ne noudattavat täysin EMA:ssa sovittuja ohjeita.

Kampanjalla on omat verkkosivut, joilta löytyy koko kirjeenvaihto viranomaisten kanssa sekä artikkeleita, tiivistelmiä ja lehdistötiedotteita. Verkkosivustoa käännetään parhaillaan englanniksi, jotta kansainvälistä yhteistyötä voitaisiin tehostaa.

Suomessa on monia muitakin saman tavoitteen eteen työskenteleviä ryhmiä, muun muassa Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä (MKR), joka toimii eri ammattialojen ihmisten yhteisfoorumina, ajatushautomona ja yhteiskunnallisena liikkeenä, ja jonka kanssa Pelastetaan Suomen Lapset tekee tiivistä yhteistyötä.

Nina Kristiina Honkanen toteaa lopuksi:

Me suomalaiset lääkärit haluamme esittää jokaiselle kollegalle muutaman kriittisen kysymyksen:

Oletteko mielestänne tehneet kaikkenne, ettette vaaranna lähimmäistenne ja erityisesti niiden lasten terveyttä, joiden terveydestä olette vastuussa? Vai oletteko vain noudattaneet viranomaisten tietoja ja ohjeita tutkimatta, mitä riippumattomat tutkijat ja lääkärit sanovat ja mitä he ovat julkaisseet vertaisarvioiduissa lääketieteellisissä lehdissä?

. . .

Laadukasta, lääkeyhtiöiden rahoista riippumatonta tutkimustietoa on helposti saatavilla, ja sitä on runsaasti niille, jotka haluavat sitä etsiä. Ja se antaa hyvin erilaisen kuvan tästä ”koronapandemiasta” kuin valtamedian ylläpitämä virallinen kertomus. Tämä maailmanlaajuinen kriisi vaatii nyt meiltä kaikilta rohkeutta etsiä totuudenmukaista tietoa. Jokaista meistä tarvitaan tässä valtavassa tehtävässä, joka meillä on edessämme!

Toisin sanoen meidän kaikkien on aika suuntautua alkuperäiseen tehtävään eli ihmisten parantamiseen sen sijaan, että palvelisimme joidenkin muiden tahojen etuja!


Suomennos CHDn artikkelista on julkaistu alunperin 29.11.2021 PSLn kotisivuilla otsikolla ”Pelastetaan Suomen Lapset -kampanja sai kansainvälistä huomiota”. Toimitus on tehnyt tekstiin kevyttä kielenhuoltoa.

Lähde

Kuva: Wellcome Images (CC BY 4.0) via Wikimedia Commons; Eden, Janine and Jim (CC BY 2.0) via Flickr. Kuvanmuokkaus Johanna L

6 comments

 1. Lähes täysin turha artikkeli kun et puhunut juutalaisista ja heidän kätyreistään vapaamuurareista mitään! Jos vielä ei ole sivuston pitäjälle selvinnyt että juutalaiset tuovat neekereitä ja, arabeja valkoisiin maihin, niin suosittelen lobotomiaa hyvin äkkiä!

  Tykkää

 2. Samantien pyydän anteeksi että viesti ei koske aihetta.
  Mutta onko kukaan muu huomannut että esimerkiksi iltalehteen saa svalehdella ihan mitä vain, mutta koitappa korjata niitä joka ainoa viesti rikkkoo jotain sääntöjä.
  Olet kuinka tahansa tarkkaan sen viestin tehny että ei riko mitään sääntöjä ni aina se silti rikkoo

  Tykkää

 3. Minusta on hienoa ryhmä on saanut kansainvälistä huomiota tärkeän asian puolesta ja arvostan erityisen paljon heitä tässä ajassa. Toisin kuin näitä jotka eivät uskalla olla erimieltä vasta kuin muistelma kirjoituksissa.
  Itse olen yrittänyt ottaa asian Suomen jousiampujain liiton foorumissa, että liiton pitäisi ottaa kantaa lasten rokottamista vastaan, eipä tullut mitään kannanottoa minun foliohattu varmaan taas suureni.
  Tässäkin on pelko herra veikkauksen jakamista rahoista eikä liittohallitus uskalla tehdä mitään.
  Eivät ne lasten piikitykset tule parantamaan tule parantamaan minkään urheilulajin tuloksia päin vastoin.
  Itse aion seurata tulevan sisäkauden tulostasoa mielenkiinnolla miten piikit alkavat vaikuttamaan ja mitä rajoituksia tulee

  Tykkää

 4. Ihmettelen mistä nyt löytynyt läjäpäin ja pitkältä ajalta mRNA-rokotetutkimuksista tietoja? Missä on hinta rokotehaittojen hoidolle? Kuinka omicron leviää jos lentomatkustajat testattu ja lähes aina rokotettu (+rokotepassi)?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s