SATIIRI | Asiantuntijat: ”Huippu-urheilijoiden äkkikuolemien syynä ilmastonmuutos”

Suomaan Femiban-hallituksen Uutistoimisto (SF-FU)

Sosiaalista mediaa (some) on viime aikoina kuohuttanut huippu-urheilijoiden äkillinen tukkukuolema. Monet rokotevastaiset, kulkutautimyönteiset sosiaalisen median tilit ovat julkaisseet vihatileillään videoklippejä, joissa urheilijat tuupertuvat kuolleina kentälle kesken ottelun. On esitetty kirpeitä kommentteja, ilmiselvän ivallisia naisvastaisia vihjauksia, tarkkoja lukuja ja yritetty naurunalaistaa hallituksen käyttämiä asiantuntijoita. Some-tilien joukossa on useita salaliittoteoreetikoiksi tunnettuja, tiedustelu- ja poliisivoimien sekä armeijan tarkkailun alaisia toimijoita.

Twitter
Sukupuolineutraalisti kirjoitetussa viestissä näkyy kirjoittajien naisiin alaspäin kohdistuva asenne. Kirjoittajat mitätöivät naiset jättämällä sukupuolet erottelematta, häivyttäen naiset sukupuolena tasa-arvoisen kohtelun periaatteen syrjittyihin marginaaliryhmiin: inklusiivisen, sisällyttävän yhteiskunnan rajapinta-alueille.
Twitter
Valkoisen ylivallan edustajaksi profiloituva, rotutietoisuutensa hukannut henkilö pilkkaa kuolevaa veljeään toteamalla: ”Siinä menee taas yksi.” Yksikkömuodon käyttö vihjaa, että vihaviestin kirjoittaja sulkee muut ulkopuolelle, todennäköisesti rasistisin motiivein, koska kuvaviesti alleviivaa osoittelevasti rodullistettuja ominaisuuksia.
Twitter
Vihaviestin kirjoittaja ei edes pyri salaamaan epäilevänsä hallitusten koronatoimia ja koronatukimedian uutisointia. Salaliittoteoreetikoille tyypillinen, kaikkia virallisia selityksiä epäilevä, kyseenalaistava, erilaisia selityksiä joka puolelta etsivä toiminta kielii tasapainottomasta, järkkyneestä maailmankuvasta, ja vaarantaa yhteiskunnallisen vakauden.

Hallitus on neuvotellut käyttämiensä asiantuntijoiden kanssa. Tieteellisen yhteisön yksiäänisessä, koronatukimediassa käydyssä julkisessa debatissa eniten kannatusta saaneet viralliset selitykset ovat olleet kannabis, kokaiini ja ilmastonmuutos.

Jalkapalloliittojen kansainvälisen keskusliiton, PIFFAn toimitusjohtaja Rey Muerte Matarlos a todos tyrmää väitteen. ”Täysin mahdotonta. Urheilijoiden turvallisuutta valvotaan erittäin tarkkaan, myös pelien aikana. Huumausaineiden kuljettaminen urheilijoille on täysin mahdotonta muille kuin urheilijoiden terveysturvallisuudesta ja -turvallisuudesta vastuussa olevalle henkilökunnalle ja avustajajoukolle.”

Salaliittoteoreetikoiden suosimaa valetta koronapiikkien osuudesta terveiden nuorten urheilijoiden äkkikuolemiin Matarlos a Todos pitää kaukaa haettuna. ”Kyllä tuollainen väite on aika kaukaa haettu selitys äkkikuolemille. Liittomme saa sponsoritukia rokotevalmistajilta, kyllä heidän pitäisi tietää, mitä heidän valmisteissaan on, ja että ne ovat niin tehokkaita ja turvallisia kuin stadioneilla olevissa valomainostauluissamme kerrotaan.”

Sosiaalisen median salaliittoteoreetikoiden suosima vale koronapiikkien osuudesta terveiden nuorten urheilijoiden tapahtuneeseen massakuolemaan saa myös hallituksen käyttämiltä asiantuntijoilta yksiäänisen hylkäyksen. ”Ei ole mitenkään mahdollista missään olosuhteissa eikä kenenkään kohdalla! Yhteistyökumppani-medioidemme julkaisemat artikkelit tieteellisistä tutkimuksistamme osoittavat sen”, hallituksen käyttämät asiantuntijat perustelevat.

Suurimman kannatuksen sopivana selityksenä hallituksen käyttämien asiantuntijoiden keskuudessa saa teoria ilmastonmuutoksen aiheuttamista terveiden nuorten urheiljoiden äkillisistä joukkokuolemista.

”Asian pitäisi olla päivänselvä maallikollekin”, hallituksen käyttämät asiantuntijat toteavat. ”Urheilija hengittää voimakkaasti ja syvään koko ottelun ajan, ja sen jälkeenkin. Myös katsomossa jännittävä yleisö elää voimakkaasti mukana, huutaa ja huokailee. Uloshengitettäessä syntyy hiilidioksidia (CO2), joka on vain ja ainoastaan vaarallinen kasvihuonekaasu. Sitä käytetään kasvihuoneissa kasvien kasvun voimistamiseen”, selittää hallituksen käyttämien asiantuntijoiden puhehenkilö, joka haluaa pysytellä anonyymina turvallisuussyistä.

Näin suuri, voimakkaasti uloshengittävä, pienehkölle alueelle tiheään tunnelmaan pakkautunut ihmisjoukko luo hengittämällä mikroilmaston, joka sisältää hengenvaarallisia määriä tappavaa hiilidioksidia. Alueelle kehittyy ihmisen aiheuttama hiilidioksidipilvi. Maskien käyttö ei tältä suojaa, sillä vaikka maskia käyttävä kykenee suojautumaan jossain määrin muiden tuottamalta hiilidioksidilta, itse tuottamaltaan tappavalta hiilidioksidilta hän ei voi suojautua. Maskin käyttö kierrättää ulos hengitetyn hiilidioksidin takaisin maskin käyttäjän keuhkoihin, ja voi syntyä saturaatiopiste, jossa maskin käyttäjältä lähtee taju hiilidioksidimyrkytyksen seurauksena. Pahimmassa tapauksessa maskin käyttäjä kuolee.

Nimetön asiantuntijalähde

Hallituksen käyttämiä asiantuntijoita edustava anonyymi puhehenkilö varoittaa: ”Urheilustadionien käytön aikaisen, tappavaa hiilidioksidia sisältävän mikroilmasto-kasauman muodostumisella voi olla kumulatiivisia vaikutuksia ilmastoon laajemminkin, kun ’hiilidioksidisiemen’ sekaantuu kaasuna stadionin ulkopuoliseen ilmastoon. Uloshengittämistään on jokaisen vastuullisen kansalaisen syytä tarkkailla. Aikaa pelastaa planeetta on vain 2,5 vuotta.”

Hallitus on muodostanut käyttämistään asiantuntijoista komitean, jonka tehtävä on löytää perustelut sille, miksi urheilu, liikunta ja kanssakäyminen muiden ihmisten kanssa pitäisi kieltää muiltakin kuin lapsilta ja nuorilta. Hauraan ja haavoittuvan senioriväestön liikkuvuus onneksi on vähäistä, joten he eivät ole ilmastonmuutoksen aiheuttamien äkkikuolemien suurin riskiryhmä.

Hallituksen yritysyhteistyökumppani-rokotevalmistajat valmistautuvat kuitenkin lanseeraamaan 48 tunnin kehitystyön jälkeen innovatiivisen ilmastonmuutosta torjuvan iRokotteen. iRokotteesta povataan mullistavaa ratkaisua ilmastonmuutokseen. Toimintaperiaatteen pohjaksi on päätetty ihmisen uloshengitystoiminnon vähittäinen lakkauttaminen. Alustavat neuvottelut täyden iRokote-sarjan (14 annosta annosteltuna neljännesvuosittain) ostamisesta velaksi jokaiselle suomaalaiselle alkaen sylivauvoista, on aloitettu jo viime vuonna.

Hallituksen käyttämien eri alojen asiantuntijoiden kesken vallitsee kuitenkin konsensus siitä, että satakahdeksan puolen vuoden sisällä kesken pelin kuollutta jalkapalloilijaa – osa äkkikuolleista oli valmentajia – ei ole edes kymmentä jalkapallojoukkuetta. Jalkapallojoukkueseen kuuluu 11 henkilöä, 10 kentällä ja maalivahti.

108 äkkikuollutta jaettuna kymmenellä joukkueella, tekee 10,8 pelaajaa. Asiantuntijat toteavat olevan yksiselitteisen tieteellisen tutkimuksen tulos, että 10,8:sta äkkikuolleesta nuoresta urheilijasta – muistettakoon, että osa äkkikuolleista oli valmentajia – ei saada kokoon 11 henkilön joukkuetta. Pelaaminen on edelleen turvallista kokonaisille joukkueille, hallituksen käyttämät asiantuntijat vakuuttavat.


Kirjoittajan kommentti

Menin nukkumaan mietiskellen tätä hullusti töytäilevää, vinoon kasvuun pyrkivää maailmaa, jossa yhä usemmista varmaan tuntuu, että he seisovat päällään kun mediatodellisuus eroaa omista havainnoista niin jyrkästi. Kun heräsin aamuneljältä päivän töihin, oli teksti valmiina päässäni. Istuin kirjoittamaan sen muistiin.

Olkoon sulattelun tuottama huvi ainakin yhtä suuri kuin oli muistiin kirjaaminen, toivon!

RS

Aihe vähemmän satiirisessa käsittelyssä facebookryhmässä Avoin Tilannehuone – Kadonneen totuuden metsästäjät:
https://www.facebook.com/groups/tilannehuone/posts/1839030286306890

Kuva: OpenClipart (CC0), Public domain vectors (CC0) via Free SVG; Jynto (CC0) via Wikimedia Commons; OpenClipart-Vectors via Pixabay. Kuvanmuokkaus Johanna L

17 comments

 1. https://www.globalresearch.ca/germany-chief-medical-doctor-major-hospital-falls-roof-hospital-suicide-murder/5763020

  Itäisen Saksan suurimman julkisen sairaalan johtajan väitetään tehneen itsemurhan heittäytymällä katolta. Lyhyellä 2 min. videolla hän sanoo, ettei tässä touhussa ainakaan mistään virusuhkasta ole kyse, pikemminkin diktatuurin pystyttämisestä.

  55 vuotias perheellinen mies jolla ei ollut aiempaa masennushistoriaa ja joka videolla kuulostaa pikemminkin taistelutahtoiselta ja sanoo äskettäin puhuneen tuhatpäiselle yleisölle. Niin suuressa yleisössä oli tietysti tiedustelupalvelukin läsnä. Maan hallituksen kannalta vaarallinen johtaja jolla oli kattava näkemys siitä mitkä sairaudet sairaalan potilaita vaivasivat.

  Liked by 1 henkilö

  • Jos ihmiset edes vähän jaksaisi ottaa selvää asioista, niin jokainen aivoilla varustettu henkilö ymmärtäisi että koko korona ja myös se ilmastonmuutos paniikki on suunniteltu aikoja sitten.
   Mutta koska ihmiset on niin laiskoja että katsoo mielummin jotain BB:tä kuin ottaa selvää asioista jotka vaikuttaa lasten ja lasten lasten elämään, niin eipä tällä ihmiskunnalla paljon toivoa ole.

   Tykkää

 2. Koko ilmastonmuutos on suuri huijaus. Ilmasto on joko lämmennyt tai viilentynyt kautta aikojen, nyt kun talvi tuli jo marraskuussa on sekin varmaan merkki ilmastonmuutoksesta. Kaikkihan pistetään sen piikkiin ja hölmöt uskoo vielä sen.

  Oikeasti saatamme olla taas menossa viileämpääm suuntaan. Talvienhan piti jo kadota eteläisestä Suomesta, eivätpä kadonneet.

  Toisaalta huippulämpimiä talvia oli myös100 vuotta sitten.

  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/itkonenlindgren/lauha-talvi-ahdistaa-mita-historia-kertoo-menneista-lauhoista-talvista-ja-suomen-saahistoriasta/

  https://www.oikeamedia.com/o1-132209

  Tykkää

 3. Nuorten hyväkuntoisten urheilijoiden kuolemat on noin 100-200 kertaistunut, mutta meillä ei ne ”asiantuntijat” ja media kiinnitä mitään huomiota.
  Mutta miettikääpä sitä että nämä tunnetummat urheilijat nousee edes jotenkin otsikoihin, paljonko niitä tavallisia taatelin tallaajia on jotka ei pääse mihinkään uutiseen?

  Tykkää

  • Presidenttimmekin vastuullisen velvollisuudentuntoisesti varoitteli jo ihan plandeemian alkuvaiheissa niistä hengityshäyryistä pururadalla… kun oli perheineen lenkkeilemässä… että koettakaa ny väistellä niitä häyrypilviä kun se viirus on niissä kamalana.

   Kuva voisi olla Kurjenrahkalta, mutta ei taida olla – ottakaa ny kuitenkin ihmiset ohjeesta vaarin ja olkaa varovaisia.

   Tykkää

 4. Keskustelu rokotehaitoista – sitä ei ole. Fimean haitat -pientä lämpöä ja aristusta käsivarressa. Mutta yksi rokote vedettiin pois alle 60-vuotiailta ja toinen alle 30-vuotiailta miehiltä, miksikähän jos rokotteet turvallisia ja paljon tutkittuja.

  Tykkää

 5. paitsi ettei edes ole satiiria,kun onhan sitä ilmastonmuutosta jo esitetty sydänongelmien syyksi,kuten kaikkea muuta,nyt viimeisimpänä taidettu esittää jo kylmää ilmaa syylliseksi…outoo vaan,että juuri nyt alettu ”löytää” noita ”syyllisiä”,ne ei sitten aiempina aikoina aiheuttanut,mutta nyt kun olisi todennäköisempi syyllinen,niin alkanut ne uudet syyt löytyä….
  suomessakin taitaa nyt olla ilmaston ääri-ilmiö päällä,kun niin on ollut viileetä,sehän kuuluu myös näissä ”järkevissä” selityksissä asioihin,samaan kategoriaan kuin niin monessa selityksessä nykyaikana,kun ilmaston lämpeneminen aiheuttaa siis myös kylmenemistä,kuten jo syyskuun lopulla siperiassa oltiin lähellä ennätyskylmää,ja samaan aikaan etelä-mantereella mitattiin ennätyskylmiä lukuja.vois toki uskoa ääri-ilmiö selitystä,mutta eikös noissa paikoissa kuuluisikin olla kylmää…mutta että ennätyksiä tehdään,niin mahtaa olla lämmennyt ilmasto taas lisää.
  ja käytettäisiin nyt koronasulkuja syynä,kun normaalimpaa keliä,mutta koska sen ilmaston palautuminen ei voi olla niin helppoa,ainakaan semmosta ei voi esittää,kun oikeestaan moneenkertaan jo kerrottu,että peruuntumaton jo ohitettu..no,sekin matkalla sitten sitten siirtyy,niin kauan kun sillä pystyvät rahastaan

  Tykkää

 6. Evening Standard UK:ssa uutisoi että viimeaikaisten kardiologisten ongelmien syy on nyt selvitetty. Piikkien haittoja? Eheiii… ei semmosia, vaan kyseessä on ”jälkipandeeminen stressireaktio”!

  https://www.standard.co.uk/news/health/post-pandemic-stress-disorder-heart-conditions-covid-london-physicians-b969436.html

  Kaksi lääketieteen asiantuntijaa Lontoosta (psykolookinen terapeutti ja vaskulaarikirurgi) täsmentävät Evening Standardin jutussa mitä post-pandemic stress disorder (PPSD) tarkoittaa.

  ”Up to 300,000 people in the UK are facing heart-related illnesses due to post-pandemic stress disorder (PPSD), two London physicians have warned.”

  Tämä aivan uusi ”umbrella diagnosis” kattaa näppärästi tässäkin kommenttiketjussa ja artikkelissa mainittuja yksittäisiä syitä. Hyvä että ei tartte enää vaivata tämmöisillä päätään kun asia on selvitetty. Jatkakaa vaan hommianne, täällä ei ole mitään nähtävää-

  [The Babylon Bee on ehkä kateellinen kun eivät keksineet tuota ensin… valitettavasti Evening Standard on epäilemättä ihan tosissaan]

  Liked by 1 henkilö

 7. Spostiini tullutta:

  Puolella huippu-urheilijoista löytynyt magneettikuvauksessa sydänlihastulehdus, joka ei ole vielä oireillut. Syytä ei sanottu, mutta veikkaan että se on toksinen maskuliinisuus.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s