Termin ”rokottamattomien pandemia” käyttö väärin ja vaarallista

AvoinMedia esittelee hygienian ja ympäristölääketieteen (eli infektio-)asiantuntijan kommenttikirjoituksen, joka julkaistiin 20. marraskuuta tiedelehti Lancetissa.

Professori Günter Kampf aloittaa kirjoituksensa asian ytimeen pureutuen, kritisoiden Yhdysvaltain ja Saksan korkean tason virkamiehiä harhaanjohtavan termin ”rokottamattomien pandemia” käyttämisestä. Tällaisella viestinnällä vihjataan, että rokotetut eivät olisi merkityksellisiä COVID-19-epidemiologiassa.

Yhteiskunnallisten auktoriteettien viestinnän tapa on Kampfin mukaan kenties rohkaissut erästä tiedemiestä väittämään, että ”rokottamattomat uhkaavat COVID-19:tä vastaan rokotettuja”. Viitteet kertovat ”erään” tarkoittavan Emanuel Goldmania, joka on esittänyt väitteen syyskuun lopussa julkaistun kirjeensä otsikossa: ”How the unvaccinated threaten the vaccinated for COVID-19: A Darwinian perspective”

Günter Kampf toteaa näkemyksen ainoastaan rokottamattomien aiheuttamasta tautiuhasta olevan ”aivan liian yksinkertainen” ja huomauttaa, että jatkuvasti on kasaantunut enemmän näyttöä siitä, että rokotetuilla henkilöillä on edelleen merkittävä rooli COVID-19-tartunnoissa. Kampf antaa esimerkkejä Yhdysvaltain Massachusettsista ja Saksasta.

Massachusettsisssa heinäkuun 2021 aikana erilaisten yleisötapahtumien yhteydessä havaittiin 469 uutta COVID-19-tapausta. Näistä 346 tapausta, siis liki kolme neljäsosaa (74 %) todettiin täysin tai osittain rokotetuilla. Näistä rokotettujen tapauksista 274 (79 %) oli oireellisia, kertoo Kampf Yhdysvaltain tartuntatautikeskuksen (Centers for Disease Control and Prevention, CDC) raportointiin viitaten ja tarkentaa:

Syklin kynnysarvot olivat yhtä alhaiset täysin rokotetuilla (mediaani 22,8) ja rokottamattomilla, osittain rokotetuilla ja rokotusstatukseltaan tuntemattomilla (mediaani 21,5) välillä, mikä viittaa korkeaan viruskuormaan jopa täysin rokotetuilla henkilöillä.

CDCn kokoamaan ja julkaisemaan dataan tässäkin kohtaa perustaen Kampf kertoo Yhdysvalloissa rokotetuilla henkilöillä ilmoitetun 30. huhtikuuta 2021 mennessä yhteensä 10 262 COVID-19-tapausta, joista:

 • 2725 (26,6 %) oireettomia
 • 995 (9,7 %) sairaalahoidossa
 • 160 (1,6 %) kuoli.

Kampf siirtyy kuvailemaan Saksan tilannetta lähteenään Robert Koch -instituutin raportti lokakuun 2021 loppupuolelta. Oireellisista COVID-19-tapauksista yli 60-vuotiailla potilailla suurin osa (55,4 %) havaittiin täysin rokotetuilla henkilöillä – ja rokotettujen osuus tapauksista kasvaa viikoittain. Lisäksi Kampf mainitsee Münsterin yökerhokävijöillä uusia COVID-19-tapauksia esiintyneen vähintään 85:llä eli reilulla parillakymmenellä prosentilla 380 täysin rokotetuista tai COVID-19-infektiosta toipuneesta ihmisestä.

Loppuyhteenvetona saksalainen Kampf kiteyttää rokotetuilla olevan pienempi riski sairastua vakavampaan COVID-19-tautimuotoon, mutta katsoo rokotettujen edelleen olevan ”olennainen osa pandemiaa”. Tästä syystä Kampfin mielestä on ”väärin ja vaarallista” antaa ymmärtää kyseessä olevan rokottamattomien pandemia.

Historiallisesti sekä Yhdysvallat että Saksa ovat synnyttäneet negatiivisia kokemuksia leimaamalla osia väestöstä

Lopuksi Kampf kehottaa korkean tason virkamiehiä ja tiedemiehiä lopettamaan ”rokottamattomien ihmisten sopimattoman leimaamisen”. Mustamaalattuihin rokottamattomiin hän huomauttaa kuuluvan ”potilaamme, kollegamme ja muut kansalaiset”. Kampf suosittaakin virkamiehiä ja tiedeyhteisöä mieluummin ponnistelemaan yhteiskunnan yhdistämiseksi. AvoinMedia allekirjoittaa tämän toiveen.


AvoinMedia sai huomiosta ilahtuneelta kirjoittajalta luvan kääntää ja julkaista kommentaarin, mutta tarkemmin mietittynä katsoimme paremmaksi esitellä suomenkielisesti tämän tärkeän puheenvuoron – Lancet kun tuskin jakelee vapaamedioille uudelleenjulkaisulupia sisältöönsä.

Lähde

Kampf, Günter | The Lancet (20.11.2021): COVID-19: stigmatising the unvaccinated is not justified (correspondence)

Kuva: Wikimedia Commons (CC0); Marco Verch (CC BY 2.0) via Flickr. Kuvanmuokkaus Johanna L

25 comments

 1. Kaosta pukkaa ja häkkejä ravistellaan.. https://youtu.be/4-vZR35yzlQ 08:02 – Rats in a Cage

  Ihmiskunta joka ei tunne häkkejänsä ravistelevien herrojensa historiaa, on tuomittu kolhiintumaan toistuvasti samoihin petäjiin.

  Jotta tätä itsetuhoisalta vaikuttavaa mielipuolista hulluutta voisi edes teoriassa ymmärtää, saattaisi olla hyvä jos voisi tutustua näihin häkkejä ravisteleviin ”all wars are bankers wars”- temppuja tekevien isäntiemme synkkään ja veriseen historiaan.

  The Sequel to The Fall Of The Cabal – parts 1 – 20 [Janet Ossebrd & Cyntha Koeter]
  https://www.bitchute.com/video/BRizDPuLs8c4/

  Tykkää

 2. Jos kyseessä olisi ”rokottamattomien pandemia” niin meillä olisi vuosi sitten ollut noin 100% enemmän niitä tartuntoja todettuna epäluotettavilla testeillä, se on ihan puhdasta matematiikkaa.
  Sen sijaan nyt kun on ”rokotettu” niin paljon että pitäisi olla se kuuluista laumasuoja, niin tartuntoja onkin enemmän kuin koskaan.
  Tämmönen menee vielä ihmisille läpi?

  Liked by 2 people

  • Portugalin uudet koronasäännöt: ”täysin suojattujen” on esitettävä negatiivinen testitulos voidakseen käydä baareissa.

   Itse asiassa hyvä asia, ehkä se havahduttaa muutaman jästin massarokotusten nolla-hyötyyn.

   Tykkää

 3. Vaarallista on puhua mitään rokotteiden sisällöstä tai kritisoida/vastustaa autoritääristä väkivaltaa covid-kampanjaan liittyen. Saattaa häkki heilahtaa ja mystinen kuolema osua kohdalle. Saksan seuraava tahtotila & askelmerkki ei näytä hyvältä tämänkään videon perusteella. Kyllä tää nyt on jo kaikilta piirteiltään aivan sairas globaali kampanja.

  https://forbiddenknowledgetv.net/german-chemist-dr-andreas-noack-was-arrested-by-an-armed-police-unit-during-youtube-live-stream/

  Tykkää

  • Mä olen menettänyt kaikki ihmissuhteenikin, vaikka en ole edes puhunut kenenkään kanssa mistään koronasta.
   Ihmiset on joukkopsykoosissa

   Tykkää

 4. Lääkintäviranomaisten tulisi pysyä niin lähellä totuutta kuin mahdollista. Jos tieto on kyseenalaista, sekin pitäisi ilmaista selvin sanoin. Jotenkin lääkintöviranomaisten pitäisi hankkia kansan luottamus takaisin.

  Luottamus katosi heti pandemian alkuvaiheessa keväällä 2020. Maskien käytön sanottiin olevan hyödytöntä ja myöhemmin kuitenkin niistä tuli pakollisia. Kansalaisille selvisi, että valehdeltiin, vaikka suuri osa tiesi alusta alkaen niiden olevan tuiki tarpeellisia estämään tartuntoja. Pölymaskit loppuivat rautakaupista, kansa tiesi.

  Kansalaisilla on opetettu aavistus, että taas heille voidaan valehdella. Jos uusi tiedotus ja määräily osoittautuu edes osin valehteluun perustuvaksi, kaikki terveysviranomaiset ministereistä lähtien tulee panna syytteeseen ja jakaa tuomiot. Jo maskivalehtelussa olisi tullut panna pahimmat valehtelijat pois viralta, koska nämä varmasti valehtelivat tahallisesti.

  Tykkää

  • 100 vuotta vertaisarvioitua tiedettä on osoittanut maskien hyödyttömyyden. Viimeinen iso tutkimus tehtiin Tanskassa reilu vuosi sitten. Maskin käyttö on osoitus taikauskoisesta typeryydestä ja sokeasta auktoriteettiuskosta. Aerosolimuotoiset virukset menevät silmistä läpi, jos osut keskittymään jossa on riittävästi viruksia ilmassa leijailemassa tartuttaakseen ihmisen hengityselinten kautta. Maskista voi siis edes teoriassa olla pelkkää terveydellistä haittaa. Siinä olemme samaa mieltä, että kansaa huijataan.
   -Vaan lohturättiä naamalle, leuka rintaan ja rohkeasti kohti uusia pettymyksiä.

   Tykkää

 5. Lupa tartuttaa -passilla saat maailmanlopun bilettää, parveilla ja hakea ulkomailta tuliaisina uusia variantteja. Tämän takia kaikkien pitää ottaa täältä ikuisuuteen muutama pistos vuodessa, joiden ansiosta mm. sydän- ja verisuonitapahtumat ovat esim. urheilijoilla lisääntyneet huomattavasti. Onhan se niin että elinkeinoelämä ja rahavalta ovat tehneet länsimaissa vallankaappauksen, ja meidän pakotetaan jatkuvaan pakkolääkitykseen että kaverikapitalistien koronalinkobisnekset matkailu- ja ravintola-alalla sekä kulttuuri- ja tapahtuma-alalla pyörivät vanhaan malliin. Ihmisten sijaan bisnekset ollaan pelastamassa covidilta. Ihmisten terveysturvallisuudesta ja hengestä ei niin väliä, kunhan ”Business Must Go On!”. Kaiken lisäksi rokotetuissa koronapasseilla juoksevissa covid leviää ja yhä useampi joutuu sairaalaan, tehohoitoon ja kuolee covidiin. Marraskuussa jo 177 koronaan kuollutta, koko pandemia ajan toisiksi suurin kuukausiluku, joista 77 viimeisen viikon sisällä. Meille tuotiin pakkorokotteet ja koronapassidiktatuuri, mutta taustalla covid tekee tuhojaan kuten ennenkin. Kannattiko antautua pakkomedikalisaatioon ja massavalvontaan turhan takia vain jotta koronariskibisnekset pyörivät, koska bisnesten vanhaa normaalia ei haluta päivittää korona-aikaan, vaan meidän perusoikeutemme laitetaan joustamaan bisnesten takia.

  Liked by 1 henkilö

 6. Kiurua vihaavan porvarivaltamedian otsikot: ”Krista Kiuru haluaa koronapassit työpaikoille”

  Valtamedia laittaa nyt Krista Kiurun syyksi kaiken, vaikka koronapassin työpaikoille ja kaikkialle muuallekin ajoivat/ajavat painostuksella nimenomaan porvarit mm. MaRa, EK, Suomen yrittäjät, Veli pontevan ja Orpon joukot, Harkimon Liike nyt ja muut, joille kaverikapitalistien koronalinkobisnekset menevät ihmisten terveyden, turvallisuuden ja hengen ohi. Pataporvari on tottunut riskinottoon rahan takia, ja nyt ihmisten perusoikeuksista on tehty kauppatavaraa ja meistä passillisia kuuliaisia kuluttajia. Tässä pelastetaan bisneksiä covidilta kansalaisten sijaan. Säännölliset pakkolääkityspiikitykset, jotta voimme kuluttaa vanhaan malliin ja kauppa käy. Halvalla meni mutta hei arvovapaan yhteiskunnan materialistejahan me olemmekin.

  Kiuru meni halpaan. Tulee saamaan kaiken bisnesmiesten ajaman passipakon paskan niskaansa sillä rokotteet ja ”lupa tartuttaa” -passit eivät estä tartuntoja ja pandemian pahenemista

  Tykkää

  • Kiuru käveli miinaan. Krista päästettiin ääneen tauon jälkeen vain, jotta koronapassi työpaikoilla saadaan henkilöityä häneen. Porvarimedian syntipukki jos passi kusahtaa ja kusahtaahan se koska ei estä tartuntoja, päin vastoin lisää niitä.

   Tykkää

 7. Nyt taitaa olla taas totinen kriisi päällänsä Suomaassa. Hiffasin ohjelmatiedoista että HUSsin vanhus on jälleen kärrätty illan A-Studioon.

  (ei, en kärsi katsoa)

  Tykkää

 8. Persut voisivat estää työpaikoillekin vyöryvän koronapassidystopian, mutta kuten aiemminkin PeV:ssä koronapassiasiassa valeoppositio pettää, koska Purra on sopinut Orpon kanssa hallituspaikasta ja tekee sen eteen ksiken tarvittavan mitä käsketään.

  Tykkää

 9. Voisihan asiat ajatella niinkin että nämä meillekkin arvatenkin väkisin perkaamisotteilla tuputettavat, lähinnä eräänlaista eutanasiaa edustavat myrkkypiikit ovatkin eräänlainen laupias armolahja, mikäli ne tarjoisivat meille helpomman tien pois täältä tulevan suursodan jaloista.

  Ei näet oikein voi välttyä ajatuksilta että kohta paukkuu kun ison rahan palkka-armeijat tappelevat hampaat irvessä Kasaareiden ”Kabaal”-maiden luonnonrikkauksista. Sen verran messevät luonnonvarat (öljy- ja kaasukenttineen) tuolla Kabaalien mailla voittajaa odottaa että niistä riittää jaettavaa Hunter Bidenin liikekumppaneiden ahnaisiin käsiin.

  https://avoin.media/2021/11/23/hesari-infosota-ja-valko-venaja-kun-varas-varasta-huutaa/

  Iso yhteenotto lienee väistämätön koska niillä Putlerin esittämillä toverillisen ”punaisilla viivoilla” ym. uhkailuilla näemmä pyyhitään Ukrainan johdossa ja lainsäädäntöelimissä suorastaan hanureita.

  https://mainland.press/2021/11/29/us-considers-help-to-ukraine-zelensky-to-allow-foreign-armies-on-ukrainian-land/

  ”..Ukrainan presidentti Volodymyr Zelensky on rekisteröinyt Ukrainan parlamenttiin lakiesityksen ulkomaisten joukkojen hyväksymisestä maahan vuonna 2022 osallistumaan harjoituksiin, mikä on ristiriidassa ilmoitettujen aikomusten kanssa vähentää harjoitusten määrää ”riskin vähentämiseksi”. vastakkainasettelusta” Venäjän kanssa. Lakiesitys tulee jännitteiden kasvaessa Ukrainan ja Venäjän välisellä rajalla, ja useat länsimaiset tiedotusvälineet viittaavat konfliktin olevan nurkan takana. Moskovaa on syytetty sotaan valmistautumisesta. ”

  Saas nähdä miten meidän käy..

  Tykkää

 10. No kappas, AM-mikrotoimitus paiskii sitten väsymättä muidenkin hommat! Setvin kans tuota Kampfin juttua alustavasti, mutta mietin samaa… Lancet tuskin myöntäisi julkaisulupia. Johkaannuin siitä näpyttämään mietteitä Lancet-jutusta, mutta äähh… tuli niin tulikivenkitkuinen että ei parane julkaista. Tunsin lievän omantunnonpistoksen kun jutunalkiostani jäi uupumaan ”objektiivinen ja kunnioittava suhtautuminen” jota eräs nimimerkki ”Tyrsky” näillä sivuilla hiljakkoin peräänkuulutti.

  Eräisiin plandemian äärimmäisiä pakkotoimia ehdotelleisiin on hyvin vaikea suhtautua mitenkään objektiivisesti. Proffa Kampfilta se aika hyvin luonistuu, hyvä niin, ja myös AM-toimitt-… ööh tarkoitan artikkelijulkaisijoilta. [Muistelen että ”toimittajaksi” ei parane haukkua kun voi tulla niitä vihapuhesyytteitä?]

  Tämän pandemiahörhöilyn korjauskonstien miettiminen useinkin saa hamuamaan pikemminkin pitkäpiippuista Model 1875 Remingtonia kuin mitään painavampaa mallia, vaikkapa Remingtonin kirjoituskonetta vuodelta 1874. Ehkä konekynä on vahvempi kuin pitkäpiippuinen, sama firma teki kumminkin molempia. Ilmaisukin oli alunperin vahvaa molemmilla, pitkäpiippuisella tavallaan ykstotista, ja ihan ekat kirjoituskoneetkin kirjoitti vaan ”CAPS LOCK päällä”.

  ·

  Hälvennetäänpä ruudinkatkua hiukan tilastoilla.

  Lancet-artikkelissa mainitaan että:

  ”USA:ssa yhteensä 10 262 COVID-19 tapausta oli raportoitu rokotetuissa huhtikuun 30.päivään mennessä 2021, näistä … 160 (1,6%) kuoli.”

  Toisin sanoen, rapakon takana rokotettuja kuoli 160/120 = 1,3 ihmistä per päivä, 4 kk:n aikana alkuvuonna 2021. Eli 40 rokotettua kuukahti k-tautiiin joka kuukausi. Täst ei oikeen sais puhuu-

  (ei se katku tainnu hälventyä)

  Tykkää

 11. Rokotepassin laajentamisyritys työpaikoille on vain yksi Agenda2030 mukainen tavoite, ja sen tarkoitus on räjähdyttää työttömyys, ajaa maa konkurssiin jotta WEF voisi ottaa sen hallintaansa. Olemme nyt vaiheessa 5, ja varianttimyyttejä vahvistetaan, tuputetaan 3. piikkiä, vanhukset murhataan jättämällä heidät heitteille kun hoitajille pakotetaan myrkkypiikki ja he irtisanoutuvat. Rokottamattomia demonisoidaan päivästä päivään propagandalla. Piikkipassi toisi tavara- ja ruokapulaa. En ihmettele jos jollain tekosyyllä pidättäisivät jopa Turtiaisen.

  Vaihe 5: Luo kaaos ja sotatila (marraskuu 2021 – maaliskuu 2022)

  Hyödynnä tavara- ja ruokapulaa
  Aiheuta reaalitalouden lamaantuminen ja tehtaiden sekä myymälöiden sulkeutuminen
  Anna työttömyyden räjähtää
  Levitä kolmas annos rokotetta (tehosteet)
  Ryhdy vanhusten murhaan
  Asetetaan pakollinen rokotus kaikille
  Vahvista myyttiä varianteista, rokotteen tehokkuudesta ja laumaimmuniteetista
  Demonisoi rokottamattomat ja pidä heitä vastuussa kuolleista
  Pidätä oppositiojohtajat
  Aseta digitaalinen henkilöllisyys kaikille (QR-koodi): syntymätodistus, henkilötodistus, passi, ajokortti, sairausvakuutuskortti…
  Aseta voimaan sotatila voittaaksesi opposition.
  Tulos: digitaalisen ohjauksen toinen vaihe. Vastustajien vangitseminen tai poistaminen.

  Tässä luettavissa koko agenda, ja kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan ajallaan:

  https://mvlehti.net/2021/10/26/turtiainen-elamme-kolmannen-maailmansodan-aikaa-valmistautukaa/

  Tykkää

  • Maaliskuussa alkaa Agenda2030 mukainen vaihe 6, jossa tuhoamisvimma jatkuu seuraavasti:

   Vaihe 6: Nollaa velat ja dematerialisoi raha (maaliskuu 2022–syyskuu 2022)

   Käynnistä talouden, rahoituksen ja osakemarkkinoiden romahdus ja pankkien konkurssit

   Pelasta pankkien tappiot asiakkaiden tileiltä

   Aktivoi ”Suuri nollaus” (The Great Reset)

   Dematerialisoi rahat

   Peruuta velat ja lainat

   Aseta digitaalinen portfolio (Digitaalinen lompakko)

   Ottaa haltuun kiinteistöt ja maat

   Kiellä kaikki maailmanlaajuiset lääkkeet

   Vahvista velvollisuus rokotuksiin puolivuosittain tai vuosittain

   Määrää ruoan säännöstely ja ruokavalio Codex Alimentariuksen perusteella

   Laajenna toimenpiteitä elpyviin maihin.

   Tulos: digitaalisen hallinnan kolmas vaihe – N.O.M. koko planeetalle (Novus Ordo Mass, käännettynä se tarkoittaa Uutta Maailmanjärjestystä, New World Order – NWO).

   Dr. Peter McCullough, amerikkalainen huippulääkäri, sydän- ja munuaistauteihin erikoistunut joka hoitaa koronapotilaita mm. hydroksiklorokiinilla ja taistelee koronatyranniaa vastaan, kertoi viikonloppuna että Australia on varannut jokaiselle 14 piikkiä, kaksi piikkiä vuodessa seitsemän vuoden ajan!

   Tykkää

 12. Kymmenen OMICRONin ”muunnelmaa” ennustetta vuodelle 2022 ja sen jälkeen… Globalistinen autoritaarinen leikkikirja paljastettu.

  Omikronin ”variantti” mediahysteria on puhdasta fiktiota. Se on vain vuoden 1984 tyylinen orwellilainen psykologinen terrorismioperaatio, joka on suunniteltu pitämään maailman väestö orjuutena ja tottelevaisena terroristien hallitusten toteuttaessa maailmanlaajuisia väestönpoisto-/kansanmurhaohjelmiaan.

  Tämän kertomuksen paha nerous on, että se ei vaadi mitään todisteita. Koska kukaan ei itse asiassa näe ”varianttia” – ja koska erillisiä omikronin virusnäytteitä ei ole missään laboratoriotestien vahvistusta varten – koordinoitu joukkotiedotusvälineiden hysteriakampanja istuttaa ihmisten tietoisuuteen omikroni-illuusio, jota seuraa äärimmäinen pelko. .

  Olen tehnyt 10 ennustetta siitä, mitä ihmisvastaiset globalistit yrittävät tehdä Omicron-variantilla, työntämään meidät kaikki pakollisiin rokotteisiin, keskitysleireihin ja aseella uhkaavaan lääketieteeseen. Pääsevätkö he pälkähästä? Toivomme, että ei, mutta he varmasti yrittävät.

  https://www.naturalnews.com/2021-11-27-ten-omicron-variant-predictions-for-2022-authoritarian-playbook.html

  Tykkää

 13. CDC myöntää ettei ole todisteita siitä että rokottamattomat levittäisivät tartuntoja!

  Rokotettujen pandemia.

  CDC myöntää, että ei ole mitään todisteita siitä että rokottamattomat levittäisivät tartuntoja! Juristi lähetti CDC:lle julkisuuslain mukaisen pyynnön, ja joutuivat myöntämään että heidän väite onkin valetta!

  https://rumble.com/vp4yi5-pandemic-of-the-vaccinated-cdc-admits-no-evidence-unaxxed-are-spreading.html

  Mutta rikollinen hallitus ja EK ajaa passeja koska haluavat tuhota koko Suomen!

  Tykkää

 14. Tilastot todistaa: Koronatartunnat leviävät enemmän rokotettujen keskuudessa

  Koronatartunnat leviävät enemmän rokotettujen keskuudessa – Britannian tilastot romuttaa perusteet rokotepassille

  The Spectator on julkaissut huomattavan tutkimusartikkelin, jossa viitataan Britannian viranomaisten (Public Health England) virallisiin tilastoihin ja todetaan, että yli 30-vuotiailla Covid-tartuntojen määrä 100 000:ta ihmistä kohden on nyt korkeampi rokotetettujen kuin rokottamattomien keskuudessa. Artikkelin otsikko on: ”rokotepassien absurdi teatteri”.

  https://mvlehti.net/2021/11/23/koronatartunnat-leviavat-enemman-rokotettujen-keskuudessa-britannian-tilastot-romuttaa-perusteet-rokotepassille/

  Tykkää

  • ei kai se sen kummempaa ole,kuin että on tarinaa tarjota miksei ”rokote” suojannutkaan,ja pitää pelokkaita mieliä otteessa varianteilla.mutta onhan ne piikitetyt jo ennen tuota varianttia sairastunut,ja kuollut,ettei mitään muutosta todellisuudessa,virtuaalitodellisuudessa kyllä.
   ja saadaan kierroksia myös passi”keskusteluun”,jos vaan sille olisi joku muu keino,joka ei olisi niin läpinäkyvä,miksi semmoisia ajetaan,niin varmasti käyttäisivät semmoista,nyt naamioitu ihmisten suojeluun(kovin vaan pienestä osasta ovat nyt niin ”huolissaan” ja suojelemassa..kaikkien kustannuksella)passien piiriin pitäisi saada kaikki,ja sieltä varmaan sitä ”verrokkiryhmää” halutaan pois,ettei kävisi niin,että ilman passia pärjää,eikä joutuisi tämä ”läntinen demokratia” näyttään todellista luonnettaan,kun eivät joutuisi sitten syrjimään ketään…ihan vaan kaikkia,,,,kun passien piiriin saatu.mutta mikään muu ei paremmin sovellu,etenkään jatkuvana syynä,kuin vaarallinen kulkutauti…siis ellei halua paljastaa olevansa täysin vallahimoisia psykopaatti fasisteja.
   selittelyä se on nykyään kaikessa,on hybridi sitä,ja tätä,ja vähän tota,sekin on keksitty hieno sana,jolla ei kerrota mitään,mutta se voi kattaa mitä vaan,samoin sääntöjä ja lakeja tehtaillaan,että ovat tulkinnanvaraisia,ja voidaan käyttää toisaalla suojelemiseen,ja toisaalla syyttelyyn,pakotetun totuuden totuusministeriö,median ja somen ja muiden puolesta/vastaan puhujien avulla sitten kertoo mistä milloinkin kyse

   Tykkää

 15. Tuli somessa vastaan UMV-lehden juttu Yhdysvalloissa työskentelevästä suomalaisesta sairaanhoitajasta Tea Eerika Fältista. Tea on kirjoittanut somessa, ettei hänelle ole ongelma sairaanhoitajana ”antaa vahingossa tahallaan” rokottamattomien idioottien, siis potilaiden, ”mennä [hengiltä}”.

  Rokottamattomien sairaalakuolemat olisi ilmeisesti syytä tarkistaa huolellisesti, etteivät vahvojen mielipiteiden sairaanhoitajat ole omatoimisesti karsineet kelvottomaksi luokittelemaansa kansanosaa.

  https://mvlehti.net/2021/12/06/nyt-on-paha-suomalainen-sairaanhoitaja-julkaisi-tappouhkauksen-rokottamattomille/

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s