Lukijalta: Piikille!-perkuu löysi puhelimeeni

AvoinMedian Ole yhteydessä! -postilaatikkoon oli tulla tupsahtanut viesti, jossa kaksi ajankohtaista aihetta nousee esiin. Yhteydenottaja kirjoitti:

HUS lähestyi minua tänään tekstarilla. Ilmoittivat että k-piikitysaikani on siirretty Porvooseen tammikuun puoliväliin. Paitsi että en ole tilannut mitään k-piikki aikaa mihinkään keskukseen. Nettiosoite oli Hussin. Kuulun Päijät-Hämeen piiriin, miksi ajaisin Porvooseen asti piikitettäväksi?


Yhtään piikkiä en aio ottaa. Potilastietoni olen laittanut salaisiksi jo aikoja sitten.

Äitini otti jo kolmannen piikin viime viikolla ja ripitti minua, kun olimme kutsutut vaimoni ja poikani kanssa syömään heille viime lauantaina. ”Miksi en voi ottaa rokotetta kun sen ilmaiseksi saa?” No, olen kyllä yrittänyt kertoa näkemykseni, mutta minut on aina hiljennetty samantien, eivät halua kuulla sanaakaan. Täysin psykoosissa kaikki läheiseni.

(AvoinMedia suojaa viestin lähettäjän henkilöllisyyden)

Viestissä nousee esiin kaksi pääkohtaa. AvoinMedian lukijoiden jättämien kommenttien ja sosiaalisen median perusteella moni rokottamaton on kokenut samantapaista painostusta ja hylkimistä lähiomaisten taholta. Rokottamattomia koululaisia painostavat opettajat, terveydenhoitaja ja koulutoverit.

Kaikkia suomalaisia painostavat piikille Sanna Marinin (sdp/WEF) hallitus, THL ja koronatukimedia. Näin, vaikka koronapiikit eivät estä saamasta tartuntaa eivätkä tartuttamasta muita. Vakavan tautimuodonkin estämisen laita tuntuisi olevan kyseenalainen väittämä. Rokotuskattavuuden noustessa uusien tapausten määrät ovat nousseet. Koronapiikeistä tehtyjen haittavaikutusilmoitusten määrä on räjähtänyt käsille.

Koronatukimedian myötähäpeää synnyttävät ulostulot antavat ”luvan” olla törkeä rokottamattomia kohtaan.

Toinen esiin nouseva seikka on HUS:ilta tullut tekstiviesti. Rokottamattomat on seulottu esiin rokotetuista, ja nyt heihin kohdistetaan henkilökohtaista painostusta: Tiedämme kuka olet ja missä asut, missä olet työssä. Tätäkö WEF-Marin tarkoitti puhuessaan käsin perkaamisesta?

Kuvakaappaus ja epäsuora lainaus YLEn kuuden uutisista 10.11.2021
(YLE Areenan video kohta 5:37–6:37)

Tulemme ja pakkorokotamme sinuun vapaaehtoisen koronapiikin?

Osallistu historiankirjoitukseen!

Jakakaa omia kokemuksianne kommenttiosioon!

Arkistolla on mielenkiintoa tulevaisuudessa, kun koronatoimien aikaa tutkitaan.

Loppukevennys

Koko maailman tohtori Bill Gates kertoo kokeen, jolla testattiin ihmisten luottamusta poliitikkoihin ja terveydenhuoltojärjestelmään, olleen mielenkiintoinen – vaikka se ”ei mennytkään niin hyvin kuin odotin”. Puhuuko Gates ns. pandemiasta?

Twitter

Lue myös

Kuva: SS (propaganda) / Bundesarchiv (CC BY-SA 3.0 DE) via Wikimedia Commons. Kuvanmuokkaus Johanna L

13 comments

 1. Otin 3. piikin, kun en ole huomannut minkäänlaisia haittavaikutuksia. Sanotaan vielä tarkemmin, varmasti rokotuksesta johtuvia haittavaikutuksia.

  Olen kuitenkin sitä mieltä ettei tule pakottaa eikä syöttää valheita, jotta innostuisi ottamaan piikin. Siinä se ongelma onkin. Osa kansalaisista ei luota terveysviranomaisiin, syykin on selvä. Kansalaisille on selvinnyt, että viranomaiset voivat tarvittaessa valehdella. Väitteen asiasta, josta ei ole täysin varmaa tietoa, esittäminen tietona tai tutkittuna tietona, on valehtelua.

  Vielä enemmän valehtelevat vastustajat ja käyttävät monesti alatyylistä kieltä. Cancel kulttuuri, joka on vähitellen pesiytynyt länsimaiseen kulttuuriin on tuhonnut maltillisen keskustelun. Cancel kulttuurilla kyllä päästään päämää kohti mutta päädytään lopulta katastrofaaliseen tilanteeseen. Tästä hyvänä esimerkkinä on ilmastonmuutos, joka on tuhonnut halvan energian käytön. Uusiutuvan energian käyttö johtaa katastrofiin. Se ei riitä, on kallista ja johtaa vakaviin päästöongelmiin.

  Liked by 1 henkilö

 2. Mietityttää Sote… kun tarkoitus enemmän siirtää julkiselle puolelle toimintaa, niin miten se tapahtuu? Onko jo lisätty koulutusta alalle, kun väkeä tarvitaan enemmän ja eläköityminen kiihtyy? Vai priosoidaanko entistä enemmän? Sairaanhoidon hinnasta…eräs kuntapäättäjä tuumas että käynti yksityisellä lääkärissä halvempaa kuin terveykeskuksessa.

  Tykkää

 3. Osa ”ystävistä” paniikissa kiljui rokotuksista ja eräs pani itse välit poikki olettamiinsa rokottamattomiin. Ei hän koskaan saanut tietää otinko piikin vai en. En vastaa, jos kysytään, ei kuulu muille. Ei ole tähänkään asti terveystietoni muille kuuluneet, eikä jatkossakaan. Hyvä niin, ne ystävyydet alkoivatkin jo ahdistaa.

  Vähin vaurioin selviää, kun sulkee somen ja varsinkin mainosmediat Iltasanomat, ym. Kaikki lehdet elävät mainosrahoilla, joten mitä sekopäisempää, sitä enemmän niille rahaa.

  Elän ihan normaalisti, en pelkää, käytän järkeäni ja enhän muulloinkaan änge ihmisjoukkoihin tai räkäisten yskivien lähelle, osaan oestä kädet (en tapa desinf. hyviä bakteereja) ei influenssaa, lenssua ikinä. Huvittavaa seurata verissäpäin tappelua netissä kuin aikuiset ihan hyvissä viroissa ja fiksuina pitämäni ovat vajonneet hiekkalaatikkoasteelle ja vain rokotusten takia. Jos avaisi silmät, voisi nähdä mitä maailmassa oikeasti nyt on meneillään.

  Mihinkään kirjeisiin, houkutteluihin en vastaa. Eihän niistä tiedä vaikka olisivat sairaan mielen kiusantekoa.

  Tykkää

  • Hyvin samanlaisia kokemukset. Loogiseen keskusteluun eivät ko. uskovaiset kyjene, vaan pakenevat paikalta. Argumentir ehtyvät..
   Hävettää vaan ystävien ja sukulaisten puolesta, että ovat niin helposti harhautettavissa.

   Tykkää

 4. Miten tähän tultiin, sitä pähkäillään vielä vuosikymmeniä. Vanhana luddiittina nostan älypuhelimen välttämättömäksi ehdoksi. Osa käyttää kriittisesti mutta suurempi osa väistämättä ei. Tuskin kaikissa suhteissa tyhmistääkään mutta vie kohti riippuvuutta ja avuttomuutta. Onneksi ”sivutuotteena” koko prosessissa mainio AM, vai olisiko sittenkin ”oheisvaurio”? Mutta riippuvuus ja avuttomuus ei kun lisääntyvät…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s