Von der Leyen: Aika harkita rokotepakkoa EU:ssa

Brittilehti Daily Mail uutisoi EU:n vaaleilla valitsemattoman pääkomissaari Ursula von der Leyenin ehdottaneen olevan aika harkita koronapiikkien tekemistä pakollisiksi koko EU-blokissa.

Brysselissä lehdistötilaisuudessa puhunut pääkomissaari totesi pakollisten rokotusten olevan viime kädessä jäsenmaiden itsensä päätettävissä, mutta henkilökohtaisen mielipiteensä olevan, että nyt on oikea aika keskustella ihmisten pakottamisesta ottamaan koronapiikki. Kolmasosa EU:n väestöstä on koronapiikittämättä, se on paljon, von der Leyen sanoi.

”Vastassamme on vakava kaksoisuhka… toisaalta olemme keskellä neljättä aaltoa ja toisaalta meitä uhkaa uusi variantti Omicron”, von der Leyen pyrki perustelemaan. Omicronia on kuvattu helposti tarttuvaksi, mutta lievän taudin aiheuttavaksi virukseksi, ja toisaalta sen on kerrottu aiheuttavan samanlaisia oireita kuin mitä koronarokotteiden haittavaikutukset ovat olleet, mukaan lukien sydänlihastulehdukset.

Von der Leyenin kommentit tulevat sen jälkeen, kun Itävalta ilmoitti suunnitelmistaan pakoterokottaa koko väestönsä, ja Saksan uuden hallituksen tuleva liittokansleri Olaf Scholz (sdp/WEF) sanoi haluavansa seurata Itävallan esimerkkiä väestön pakottamisessa.

EU:n koko väestöstä on rokotettu noin 66%, joten jäsenmaiden täytyy kiihdyttää rokotustahtia, von der Leyen sanoo.

Siksi ajattelen, että on ymmärrettävää ja sopivaa johtaa tätä keskustelua nyt; kuinka voimme rohkaista ja potentiaalisesti ajatella sitä, miten saamme pakkorokotukset käyttöön Euroopan unionin sisällä.

Tämä vaatii keskustelua, tämä vaatii yhteisen lähestymistavan, tämä keskustelu täytyy käydä.

Ursula von der Leyen

5-11 vuotiaiden lasten koronapiikitykset aloitetaan Pfizer/BioNTechilla 13. joulukuuta, kun Euroopan lääkevalvontavirasto EMA on hyväksynyt lupahakemuksen.

LISÄYS 1.12.2021 klo 19:39

Ursula von der Leyen lehdistötilaisuudessa

Twitter

Aiheeseen liittyy

Lähde

Daily Mail (1.12.2021): ’Time to think about mandatory vaccination’ across the ENTIRE EU, Ursula von der Leyen warns after Austria and Germany announced plans to force jabs on all adults

Muutettu otsikkoa 2.12.2021 klo 07:05 ”Von der Leyen: Aika harkita pakkorokotuksia EU:ssa” > ”Von der Leyen: Aika harkita rokotepakkoa EU:ssa”

29 comments

 1. ”Italia koventaa koronatoimiaan ja ottaa käyttöön superkoronapassin 6. joulukuuta. Syynä ovat jälleen kasvussa olevat tartuntaluvut.
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/italiassa-pelkalla-koronapassillakaan-ei-paase-enaa-kaikkialle-kayttoon-superkoronapassi-mita-se-kaytannossa-tarkoittaa/8299958

  Rokotettu on vimmatusti, sulkutoimia harjoitettu ym. mutta uudet tapaukset senkun lisääntyvät. Myös rokotetuissa ja rokotettujen kautta.
  Onko koronatoimet valittu väärin? (on!) Myönnetäänkö sitä, vaikka puolet maailman väestöstä kuolisi hoitoon? (ei)

  Tykkää

  • Ei ole rokotus missään johtanut koronan katoamiseen. Jopa Gibraltar, jossa on kaikki rokotettu, ei ole vapautunut koronasta. Pakossa ei ole kyse terveydestä, vaan pelkästään vimmasta rokottaa. Syitä voi arvailla, mutta terveyteen ne eivät liity.

   Tykkää

 2. Helsinki ilman natseja -kulkue kokoontuu Narinkkatorille noin kello 16.30 ja etenee alustavasti reittiä Narinkkatori–Salomonkatu–Paasikivenaukio–Arkadiankatu–Runeberginkatu–Välskärinkatu–Taivallahdenaukio.

  Voisi laajentaa sanomaa, että ”EU ja Suomi ilman natseja” . Tästä saa lainata sloganin ”Ei EU natseja Helsinkiin, eikä natsihallitusta mihinkään!”

  Liked by 1 henkilö

 3. Kuka toi Ursula on? Kuka on sen tonne valinnut ja millä perusteilla? Mikä toi akka on sanelemaan kellekään yhtään mitään? Miksi tota kuunnellaan, miksi sen sanomisilla on mitään väliä?

  Tykkää

 4. Koronarokotteiden harvinaisia haittavaikutuksia: Yliherkkyysreaktioista tromboosiin ja trombosytopeniaan:
  Novak N, Tordesillas L, Cabanillas B. Adverse rare events to vaccines for COVID-19: From hypersensitivity reactions to thrombosis and thrombocytopenia. Int Rev Immunol. 2021 Jul 12:1-10. doi: 10.1080/08830185.2021.1939696. Epub ahead of print. PMID: 34251972; PMCID: PMC8290371.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34251972/

  Kardiovaskulaarisia, neurologisia ja keuhkoihin liittyviä haittavaikutuksia koronarokotusten jälkeen:
  Cari L, Alhosseini MN, Fiore P, Pierno S, Pacor S, Bergamo A, Sava G, Nocentini G. Cardiovascular, neurological, and pulmonary events following vaccination with the BNT162b2, ChAdOx1 nCoV-19, and Ad26.COV2.S vaccines: An analysis of European data. J Autoimmun. 2021 Oct 26;125:102742. doi: 10.1016/j.jaut.2021.102742. Epub ahead of print. PMID: 34710832; PMCID: PMC8547775.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34710832/

  Tapausraportti: Kuolemaan johtanut mRNA-rokotteen aiheuttama immuunitromboottinen trombosytopenia haimasyöpäpotilaalla:
  Su PH, Yu YC, Chen WH, Lin HC, Chen YT, Cheng MH, Huang YM. Case Report: Vaccine-Induced Immune Thrombotic Thrombocytopenia in a Pancreatic Cancer Patient After Vaccination With Messenger RNA-1273. Front Med (Lausanne). 2021 Nov 1;8:772424. doi: 10.3389/fmed.2021.772424. PMID: 34790684; PMCID: PMC8591100.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34790684/

  Koronarokotteen aiheuttama tromboottinen trombosytopenia ja aivolaskimoiden tukos: Systemaattinen tarkastelu.
  Sharifian-Dorche M, Bahmanyar M, Sharifian-Dorche A, Mohammadi P, Nomovi M, Mowla A. Vaccine-induced immune thrombotic thrombocytopenia and cerebral venous sinus thrombosis post COVID-19 vaccination; a systematic review. J Neurol Sci. 2021 Sep 15;428:117607. doi: 10.1016/j.jns.2021.117607. Epub 2021 Aug 3. PMID: 34365148; PMCID: PMC8330139.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34365148/

  Koronarokotteiden haittavaikutuksia Euroopassa:
  Abbattista M, Martinelli I, Peyvandi F. Comparison of adverse drug reactions among four COVID-19 vaccines in Europe using the EudraVigilance database: Thrombosis at unusual sites. J Thromb Haemost. 2021 Oct;19(10):2554-2558. doi: 10.1111/jth.15493. Epub 2021 Aug 25. PMID: 34375510; PMCID: PMC8420446.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34375510/

  Verihyytymiä ja verenvuototapahtumia BioNTech-Pfizerin ja Oxford-AstraZenecan koronarokotteiden jälkeen: Analyysi Euroopan tilastoista.
  Cari L, Fiore P, Naghavi Alhosseini M, Sava G, Nocentini G. Blood clots and bleeding events following BNT162b2 and ChAdOx1 nCoV-19 vaccine: An analysis of European data. J Autoimmun. 2021 Aug;122:102685. doi: 10.1016/j.jaut.2021.102685. Epub 2021 Jun 23. PMID: 34174723; PMCID: PMC8220408.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34174723/

  Tapaus koronarokotteen aiheuttamasta tromboottisesta trombosytopeniasta:
  Chittal A, Rao S, Lakra P, Nacu N, Haas C. A Case of COVID-19 Vaccine-Induced Thrombotic Thrombocytopenia. J Community Hosp Intern Med Perspect. 2021 Nov 15;11(6):776-778. doi: 10.1080/20009666.2021.1980966. PMID: 34804389; PMCID: PMC8604444.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34804389/

  Aivolaskimotukos koronarokotuksen jälkeen: analyysi tapauksista, jotka on ilmoitettu Euroopan lääkevirastolle:
  Krzywicka K, Heldner MR, Sánchez van Kammen M, van Haaps T, Hiltunen S, Silvis SM, Levi M, Kremer Hovinga JA, Jood K, Lindgren E, Tatlisumak T, Putaala J, Aguiar de Sousa D, Middeldorp S, Arnold M, Coutinho JM, Ferro JM. Post-SARS-CoV-2-vaccination cerebral venous sinus thrombosis: an analysis of cases notified to the European Medicines Agency. Eur J Neurol. 2021 Nov;28(11):3656-3662. doi: 10.1111/ene.15029. Epub 2021 Aug 4. PMID: 34293217; PMCID: PMC8444640.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34293217/

  Aivolaskimotukos potilailla, joilla on koronarokotteen aiheuttama immuunitromboottinen trombosytopenia:
  Sánchez van Kammen M et al. Characteristics and Outcomes of Patients With Cerebral Venous Sinus Thrombosis in SARS-CoV-2 Vaccine-Induced Immune Thrombotic Thrombocytopenia. JAMA Neurol. 2021 Nov 1;78(11):1314-1323. doi: 10.1001/jamaneurol.2021.3619. PMID: 34581763; PMCID: PMC8479648.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34581763/

  Kuolleisuuden lasku aivolaskimotukokseen ja trombosytopeniaan koronarokotuksen jälkeen:
  van de Munckhof A, Krzywicka K, Aguiar de Sousa D, Sánchez van Kammen M, Heldner MR, Jood K, Lindgren E, Tatlisumak T, Putaala J, Kremer Hovinga JA, Middeldorp S, Levi M, Arnold M, Ferro JM, Coutinho JM. Declining mortality of cerebral venous sinus thrombosis with thrombocytopenia after SARS-CoV-2 vaccination. Eur J Neurol. 2021 Sep 18. doi: 10.1111/ene.15113. Epub ahead of print. PMID: 34536256.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34536256/

  Tykkää

 5. Joulurokotepakote-KELjUMI

  Siihen aikaan antoi pääkomissaari Leyen käskyn, että koko liittovaltiossa oli toimitettava rokotteellepano. Tämä rokotepakko oli ensimmäinen ja tapahtui Niinistön ollessa Suomaan käskynhaltijana. Kaikki juuta.. eiku pohjaalaaset menivät kirjoittautumaan natsipassiluetteloon, kukin omaan kaupunkiinsa.

  Niin myös Jaakko lähti Kokkolankylästä, Ilmajoelta ja meni rokotteellepanoa varten Vaasaan, isiensä kaupunkiin Pohojanmaalla, sillä hän kuului Ilkan sukuun. Hän lähti sinne yhdessä kihlattunsa Marian kanssa, joka odotti lasta. Heidän siellä ollessaan tuli Marian synnyttämisen aika, ja hän synnytti pojan, esikoisensa. Hän kapaloi lapsen ja pani hänet seimeen, koska heillä ei ollut natsipassia eikä siis sijaa majatalossa.

  Kaikki oli juuri niin keljusti niin kuin heille oli sanottu

  Tämän tarinan opetus: ”Jumalan on kunnia korkeuksissa, maan päällä rauha ihmisillä, joita Hän rakastaa.”

  Tykkää

   • Copyright alunperin Luukas nimisen henkilön tekstiin taitaa olla jo vanhentunut.
    Tässä apokalyptisessä eli illestyskirjan ajassa kun elämme mielenrauha löytyy kyllä sitä etsivälle. Tapahtumien kulkuun emme voi juuri vaikuttaa, mutta voimme tarjota popkornia myös lähimmäisillemme.

    Tykkää

 6. Il WP8, coordinato dall’Istituto Superiore di Sanità (ISS) e dall’Istituto Finlandese per la Salute e il Welfare (THL) si focalizza sul miglioramento dell’accettazione dei vaccini nella popolazione, con tre principali obiettivi:

  Yllä ote yhteenvedosta osoitteessa https://epicentro.iss.it/ben/2021/2/conversazioni-vaccini-web-social-network

  Italian terveysinstituutilla yhteistyö THLn kanssa tarkoituksena kehittää alusta, jossa valvoa ja analysoida webissa ja sosiaalisessa mediassa esiintyvää ”esitazione vaccinale” eli rokotusepäröintä. Kohteena kaikki keskustelut, joissa sitä esintyy.

  Tiedon välittänyt Italian meppi Francesca Donato twitterissään.

  Onhan rokotusepäröinti julistettu maailman suurimmaksi terveysuhaksi.

  Liked by 1 henkilö

 7. Ois hienoa jos avoin media tutkis joskus tätä Ursulan miestä Heiko Von Der Leyenia. Onko hän ja hänen bioteknologia yrityksensä jollain tavalla selitys tälle EU rokotekiimalle. Ursulan mieshän on siis lääkäri. ”Joulukuusta 2020 lähtien hän on lääketieteellinen johtaja yhdysvaltalaisessa bioteknologiayrityksessä Orgenesisissä, joka on erikoistunut solu- ja geeniterapioihin.”

  Tykkää

 8. Täysiä natseja! Haluavat pakottaa ihmisille KOKEELLISEN rokotteen, jonka ensimmäinen tutkimusvaihe päättyy vasta v. 2023 ja jatkuu vielä sen jälkeen vuoteen 2027. Ei tule samaan myyntilupaa, ainakaan rehellisesti. Rikollisilla keinoillahan se sai hätäkäyttöluvankin.

  TODISTE: LAPSET TULEVAT KUOLEMAAN, PFIZER TIESI
  PROOF: KIDS WILL DIE, PFIZER KNEW

  Nyt heidän täytyy pakottaa se lapsillemme. Se on uskonnollinen pakotus vasemmistolle heidän uudessa koronaviruskuolemakultissaan. Pfizerin toimitusjohtaja kiertää ja sanoo, että ihmiset, jotka kyseenalaistavat virallisen rokotteiden tarinan, ovat ”rikollisia”. Biotekniikan analyytikko Karen Kingston liittyy Stew’n kanssa keskustelemaan siitä, keitä ovat todelliset rikolliset, erityisesti ne, jotka osallistuvat lasten vammautumiseen ja tappamiseen rokotekokeiden kautta.

  https://rumble.com/vpdzot-proof-kids-will-die-pfizer-knew.html

  Pfizer salasi viime vuoden tutkimustulokset jotta saivat piikin markkinoille. Lapsia on kuollut jo valtavasti rokotteisiin esim. USA:ssa ja UK:ssa, jossa rokottajia vastaan on jo syyttäjä luvannut nostaa murhasyytteet.

  Ottakaa lapset pois koulusta jos piikitykset alkavat meillä!!! Meilläkin lapsia painostettiin rokotuksiin ja rokotettiin jopa vanhempien kiellosta huolimatta kun rokotuksia varten piti olla kela-kortti koulussa ja lapsella ei ollut koska ei saanut rokottaa, niin koulusta oli houkuteltu kotona oleva isosisko ottamaan valokuva kortista ja lähettämään se lapselle, joka sitten rokotettiin. Tästä uutisoi joko AM tai MV, tai Laitonlehti.

  VKK kertoi että aikovat järjestää hoitorinkejä rokotusten ajalle, niin että lapset eivät ole koulussa silloin. Ei voi luottaa siihen että ei rokotettaisi. Ja kannattaisi pitää lapset poissa ainakin kuukauden sen jälkeen, koska rokotetut levittävät piikkiproteiinia ympärilleen ja se sairastuttaa myös rokottamattomia. Tästä ns. shedding-ilmiöstä varoittaa myös Pfizer, esim. raskaana olevat eivät saisi altistua äskettäin rokotetuille.

  Tykkää

 9. USA:ssa on annettu oikeuden päätöksiä jotka estävät pakkorokotukset. Äskettäin tuli hovioikeudesta päätös joka kieltää passit yli 100 hengen yksityisfirmoissa, ja se on menossa tammikuussa korkeimpaan oikeuteen, ja vireillä on myös sama pienemmille yrityksille. Perusteena tuomarit sanoivat että ei ole työntekijän asia suojella työntekijöitä viruksilta.

  Myös terveydenhuollon työntekijöitä ei voida pakkorokottaa, se estetään toimeenpanokiellolla, tuomio koskee koko USA:ta:

  https://mvlehti.net/2021/12/01/oikeusistuin-pysaytti-bidenin-julistaman-terveydenhuollon-tyontekijoiden-rokotepakon-yhdysvalloissa/

  ”Jos toimeenpanovallan annetaan anastaa lainsäätäjän valta antaa lakeja, kaksi perustuslain antamasta kolmesta toimivallasta olisi samoissa käsissä”, Doughty sanoi. ”Jos ihmisluonto ja historia opettavat jotain, se on se, että kansalaisvapaudet kohtaavat vakavia riskejä, kun hallitukset julistavat toistaiseksi voimassa olevat hätätilat.”

  Tätähän Suomessa tehdään, rikollinen hallitus julistaa perustuslain vastaisia hätätiloja, rajoituksia, sulkuja ja piikkipasseja!

  Liked by 1 henkilö

  • Koko artikkeli:

   Ilkka Luukkonen | 30.11.2021 | 20:41

   ”Krista Kiuru sanoo, että etätyösuositus pitää ottaa epidemia-alueilla käyttöön mahdollisimman kiireesti.

   Hallitus kehottaa keskiviikkona aluehallintoviranomaisia kiristämään tapahtumien koronarajoituksia. Tällä hetkellä rajoitussuositukset koskevat korkean riskin tilaisuuksia, mutta jatkossa ne on tarkoitus saattaa koskemaan myös kohtalaisen riskin tilaisuuksia. Tällä tavoin pystytään laajentamaan koronapassin käyttöä. Asiasta kertoi perhe-ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sd.) hetki sitten hallituksen kokouksen jälkeen.

   – Koronapassilla voisi näistä rajoituksista vapautua.

   Hallitus aikoo antaa myös uuden etätyösuosituksen.

   – Saimme evästyksen annettua siitä, että epidemia-alueille on annettava laaja etätyösuositus mahdollisimman kiireesti, Kiuru sanoo.

   EU:n terveyskomissaari on kehottanut Suomea nopeuttamaan kolmannen rokotteen antamista kansalaisille.

   – Olemme ikävä kyllä eurooppalaisia verrokkimaitamme osittain tässä jäljessä, Kiuru sanoo.

   Komissaari kehottaa Suomea parantamaan myös testausta ja jäljittämistä. Kiurun mukaan jatkossa myös rokotettujen pitää päästä nykyistä paremmin testeihin.”

   Tykkää

  • Mikäli tuon edesmenneen tohtori Andreas Noackin juttuihin on luottamista niin kannattaisi varmaan vältellä kaikkea urheilua ja kaikkea muutakin rasittavaa sykettä nostavaa ponnistelua?

   https://strangerinajewishworld.com/2021/11/28/dr-andreas-noack/

   Dr Andreas Noack: ”Grafeenihydroksidia löydettiin kaikista tutkituista r0k0tteista. Grafeenioksidi muodostaa verenkiertoon noin 50 nm leveitä ja 0,1 nm paksuja rakenteita. Ne ovat erittäin ohuita, mutta erittäin vahvoja. Ne toimivat kuin pieniä partakoneen teriä verenkierrossa, jotka voivat leikata verisuonia. Ne eivät hajoa. Kerran verenkiertoon ne ovat siellä ikuisesti ( ennen kuin henkilö saa verensiirron niiden poistamiseksi ). Niiden vaikutus verisuoniin on kumulatiivinen…”

   Tykkää

 10. ILtalehti: STM:n ohjauskirje julki: tämä kaikki on siirtymässä koronapassin taakse – katso koko lista https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f58366fe-13f7-4612-a6e7-c3cb7fd78eeb

  STM:n uusin ohjauskirje on julkaistu.

  STM kehottaa alueita lisäämään rajoitustoimia laajasti.
  Rajoitukset voi kiertää koronapassilla.
  STM:n mukaan toimet pitää kohdistaa ensisijaisesti aikuisiin.

  Sosiaali- ja terveysministeriön uusi ohjauskirje on julkaistu. Se ohjeistaa alueita tekemään uusia rajoitustoimia.

  Ministeriö suosittelee ohjauskirjeessä, että alueet alkavat rajoittaa kohtalaisen riskin tilaisuuksia, tiloja ja toimintoja. Ne on listattu kirjeessä seuraavasti:

  – Messut ja niissä käytettävien tilojen käyttö tilanteissa, joissa ei voida taata erityisjärjestelyjä kontaktien välttämiseksi.

  – Kuorolaulutoiminnan tilaisuudet ja niissä käytettävät tilat, kun tilaisuuteen osallistuu tai tiloja käyttää yli 10 henkilöä.

  – Alueellisesti ja toiminnallisesti rajatuissa ulkotiloissa järjestettävät massakonsertit ja niissä käytettävät ulkotilat, kun istumapaikkoja ei ole määritelty.

  – Aikuisten joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan ja kontaktilajien harrastamiseen käytettävät sisätilat.

  – Hengellisiin kokoontumisiin käytettävät sisätilat.

  – Alueellisesti ja toiminnallisesti rajatuissa ulkourheilukatsomoissa seurattavat tilaisuudet ja ulkourheilukatsomot, kun istumapaikkoja ei ole määritelty.

  – Yöpymistä edellyttävien leirien ja kurssien sisätilat siltä osin kun ne kuuluvat säännöksen soveltamisalaan.

  Osaa tilaisuuksista suositellaan rajoittamaan tartuntatautilain pykälän 58 ja 58d mukaisin hallintopäätöksin, osaa tartuntatautilain 58d mukaisin hallintopäätöksin.

  Ohjauskirjeessä muistutetaan, että toimijoilla on mahdollisuus ottaa käyttöön koronapassi, jolloin rajoituksia ei tarvitse ottaa käyttöön.

  ————

  Rajoituksia ei tarvita kun on koronapassi käytössä — vaikka STM:n oma ohjauskirje kertoi jo viime vuonna, että rokotetut voivat saada tartunnan ja levittää sitä.

  Jepjep.

  Mutta niinhän Krista Kiuru sanoi, että ”hallitus ei voi jäädä odottamaan sitä, että odotetaan kunnes tiedetään.”
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/96a2ecf0-2b4d-4a6b-801f-bd7c03a2a034?fbclid=IwAR2xRimdeYvkyhVEbMHU9mXJ8hkqhmUPd__h3iRoNfIGjIP0b7KNzsy4ISI

  Tykkää

 11. Ihmettelen miksei haittavaikutus ilmoituksia (Fimea) perata ennen kuin edes harkitaan pakkorokotuksia. //Miksi lapsia pitäisi rokottaa jos oireet lievät? Sieltä tulisi sitä kaivattua laumaimmuniteettia. Ei vielä tiedetä pitkäaikais vaikutuksista. Kansakunnan tulevaisuus lapsissa.// Omicron lievä? – Tarviiko ensinkään siihen rokotetta?

  Tykkää

 12. https://newsvoice.se/2021/12/suppressed-voices-vaccine-injured/

  Videolla hyvä lyhyt tiivistelmä USA:n senaatissa noin kk. sitten pidetystä kuulemisesta jossa rokotteiden vammauttamat kertovat, n. 12 min. Useita n. 30 vuotiaita uhreja.

  Rasmussen -yhtiön haastattelun mukaan vain 6 prosenttia amerikkalaisista luottavat virallisen Suomen valtaistuimelle nostamaan uuteen epäjumalaan, Big Pharmaan. Siinä missä Suomi jatkaa Big Pharman alttarille uhraamista alkaa rapakon takana muhia kapina.

  Taustaa voi hakea Robert F. Kennedy jr:n uudesta kirjasta: ”The Real Anthony Fauci”, hyvä paketti pukinkonttiin niille jotka lukevat englantia.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s