Koronapassillisten pandemia [parodia]

Sosiaalisessa mediassa tulee toisinaan vastaan materiaalia, joka todella saa aivot raksuttamaan. Luultavasti tämä on juurisyy sille, miksi sosiaalista mediaa halutaan niin innokkaasti sensuroida milloin milläkin tekosyyllä.

Joka tapauksessa… videoklippi on kuvattu yökerhossa, jossa haastatellaan yökerhon koronapassillisia asiakkaita. Kaksi on tehnyt kotitestin, molemmat positiivisia näytteitä, mutta he ovat bilettämässä. ”Ei ovimies tiedä, että olemme sairaita. Koronapassit näyttävät vihreää.”

Kolmas haastateltava on kolmatta päivää kuumeessa. Hän haluaa silti juhlia, eikä näe mitään ongelmaa siinä, että voi tartuttaa muita. Hänellähän on koronapassi kunnossa.

Koska heillä on koronapassi, he myös ovat todennäköisesti rokotettuja – ja tartuttajia.

Viitevideoklippi on ajalta ennen koronatoimia

Todellisuus vs. mediatodellisuus

Suomen koronatukimedian kanta aiheeseen on selvä: ”[…]Kaikki tämä on tarpeen. Pahenevalle tautitilanteelle pitää tehdä jotain ja viruksen kulkua hidastaa. […]Nyt koronapassin käytön lisäämiselle on selvät syyt.[…]”

Lähde

Artikkelikuvana pysäytyskuva videoklipistä. Tekstitys kuvassa RS.

TARPEELLINEN LISÄYS 5.12.2021 klo 11:21: Peilihuone-kategoriassa julkaiseminen ja SATIIRI-lätkä kannattaa huomioida lukiessaan. Lisäsin vielä tviitin alle ”Viitevideoklippi on ajalta ennen koronatoimia.”

LUKIJOIDEN pyynnöstä lisätty 6.12.2021 klo 05:40 sana ”parodia” otsikkoon.

Innoituksen lähteenä yo. tekstille toimi alunperin tviitti Norjasta, jossa kerrotaan täysin koronarokotettujen koronapassillisista bileistä, joiden seurauksena kaikki bilettäjät ”altistuivat” ja syntyi kymmeniä uusia testipositiivisia/koronatartuntoja.

PÄIVITYS 6.12.2021 klo 16:02

Elävä elämä ja parodia, mikä on niiden ero nykyään? Onko mitään eroa?

Lähde

33 comments

 1. Nyt vähän skarppia. Video on varmaan 10v pyörinyt netissä eikä liity mitenkään koronaan. Uskottavuus karisee kun uutisointi on tasoa ylilauta. Muuten ihan osuva video kyllä.

  Tykkää

   • Ihan täydestähän tuo menee. Eli vaikka tuohon vanhaan ihan eri aihetta käsittelevään haastatteluvideoon olikin laitettu ajankohtaista aihetta koskevat päivitetyt tekstit, niin juuri noinhan asiat nyt monesti on. Tosin edesmenneen tohtori Andreas Noackin partaterä-analyysien mukaan näillä kokeellisilla mömmöillä rokotettujen henkilöiden kannattaisi varmaan lopettaa kaikki fyysisesti raskaat sykettä nostava liikunta tykkänään.

    https://strangerinajewishworld.com/2021/11/28/dr-andreas-noack/

    ”Grafeenihydroksidia löydettiin kaikista tutkituista rokotteista. Grafeenioksidi muodostaa verenkiertoon noin 50 nm leveitä ja 0,1 nm paksuja rakenteita. Ne ovat erittäin ohuita, mutta erittäin vahvoja. Ne toimivat kuin pieniä partakoneen teriä verenkierrossa, jotka voivat leikata verisuonia. Ne eivät hajoa. Kerran verenkiertoon ne ovat siellä ikuisesti ( ennen kuin henkilö saa verensiirron niiden poistamiseksi ). Niiden vaikutus verisuoniin on kumulatiivinen. Mitä kauemmin ne pysyvät verenkierrossa, sitä enemmän vaurioita verisuonille tapahtuu ajan myötä. Tämä aiheuttaa kehon laajuisia verenvuoto-ongelmia.”

    ”Se, mitä tämä saksalainen lääkäri sanoo grafeenihydroksidista videossa, joka selittää urheilijakuolemien epätavallisen suuren määrän, on järkevää. Hänen mukaansa korkeampi verenkierto (urheilijoiden rasittavan fyysisen toiminnan seurauksena) johtaisi grafeenihydroksidin aiheuttamiin suurempiin verisuonivaurioihin ja selittäisi siten urheilijoiden kuolemia ruiskeen saaneiden keskuudessa. ”

    ”Vaxin saaminen on kuin pelaaisi venäläistä rulettia. Ihmiset, jotka kuolevat välittömästi tai pian vamman saamisen jälkeen, ovat kuin venäläisen ruletin uhreja. Kun grafeenioksidi osuu välittömästi verisuonen seinämään, se aiheuttaa kuoleman tai romahtaa heti vaxin saamisen jälkeen. Vaxin uhreille ruumiinavauksia suorittavat lääkärit eivät löydä mitään. Nämä lääkärit etsivät jotain biologista kuolinsyynä, mutta grafeenihydroksidi ei ole biologista, joten se ei näy heidän testeissään. Siellä on kuvia, joissa nenästä tulee koaguloitunutta verta. Ihmiset vuotavat verta sisältäpäin. Varsinkin kuolleiden huippu-urheilijoiden veri virtaa nopeasti. Mitä nopeammin veri virtaa, sitä enemmän vahinkoa parranajokoneet tekevät. ”

    Tykkää

 2. eli jos klippi jo ”varmaan 10v pyörinyt netissä..”,niin onko tekstitys siis ihan muuta,mitä oikeesti puhuvat?kun eihän sillon mitään passeja ollut,tai muuta todistelua ”terveydestään” tarvinnut esitellä

  Tykkää

 3. Menneellä viikolla oli (MTV nettiuutisissa ???) että 36’000 kahdesti rokotettua sairastunut Suomessa koronaan. Ja vain rokottamattomia osoitellaan sormella taudin levittäjiksi.

  Tykkää

 4. Olen pahoillani jos aiheutin ylimäärästä kiukkua. Oon samalla puolella teidän kanssa enkä ole tähän sivustoon sen enempiä perehtynyt että olisin tajunnut jonkin peilihuone-kategorian. Murkut.orgin kautta tänne aina tulen kun sinne ilmestyy linkki. Hyvä kuitenkin selkeesti mainita että kyseessä on ”satiirilätkällinen” juttu kaltaisiani puupäitä varten. Itse videohan on ihan osuva ja vallan mainio. Hyvät talvenjatkot kaikille!

  Tykkää

  • elekää nyt hermostuko…ja ihan oikein olisi kyllä mainita,jos satiirista kyse,tosin epäilen,ettei riikka tiennyt julkaistessaan,että jostain muusta puhuvat….joka sitten toisaalta osittaa,että aikas huonosti osaa venäjää(jos sitä klipissä puhuttiin..),kun niin on taidettu kremlin trolliksi syytellä…
   mutta se häiritsee,kun näitä julkaistaan,että mikä tai kuka pistää levitykseen,kun näitä esimerkkejä on,että levitetään jotain älyttömyyksiä tarkoituksella,ja sitten mediat käyttää niitä älyttömyyksiä AINOINA esimerkkeinä ”salaliitoteoreetikoiden” juttujen ”todisteina”.
   sekin ihmetyttää,jos kovinkin vanha klippi,eikä mikään merkityksellinen ikinä ollut,niin jotenkin jotkut todella nopeasti tunnistaa jutun…tietenkin jos kieltä osaa,niin helpottaa asiaa…

   Tykkää

   • Hoo! Videoklipin haastattelijan vaatteet ja kampaus ovat pikemminkin yli 20 vuoden takaista muotia kuin nykypäivää.

    Miehet eivät ehkä kiinnitä sellaiseen huomiota?

    Tykkää

   • heh,nyt menee jo hiukan selittelyn puolelle…..kyllä tämä miehen tapanen katseli vaatetusta,mutta niin oli kapea otanta ihmisistä,ja tiedä mitä muotia missäkin päin on…helpompi olisi tunnistaa,jos olisi suomesta ollut,tuulipukujen kanssa tai olkatoppauksineen..
    ja varmasti olisit itse tuomitsemassa,jos vastaavaa olisi valtamediassa esitettynä….ja varmaan onkin…
    myöskään ei liitetystä linkistä selviä,että olisi parodiaa,tai satiiria,tiedä sitten levittääkö vahingossa tietämättömänä,vai tiedostaen tarkoituksella.
    eikä kyllä jutun tekstistä voi päätellä olevan vitsinä esitetty juttu…
    onhan täällä juttuja ollut aiemmin,joissa ihan isolla ja lihavoitetusti lukee alussa heti,että SATIIRI
    .itsekkin kun tuolta uusimmista juttuun menen(saisi kyllä olla ensimmäisenä ne uudet…ja nostot vaikka perässä..tai rinnakkain..)niin ei tule katsottua,mihin kategoriaan juttu liitetty,eikä tuo peilihuone nyt varmuudella sitten mene juuri huumorin puolelle…jos sitä sieltä sivulta tulisi katseltua ennen jutun lukemista…

    Tykkää

   • ”Peilihuoneen sisältö saattaa olla vahvasti kantaaottavaa, silkkaa huumoria, mielipiteellistä ja/tai osua tunteisiin.

    Peilihuoneen julkaisut eivät (välttämättä) edusta AvoinMediaa tai toimituksen jäsenten käsityksiä ja ajatuksia.”

    Oikea yläkulma

    Tykkää

   • ja juuri sitä yläkulmaa tarkoitin…että jos sattuu sitä vilaseen….eikä siis varmuudella kerro olevan huumoria…vaan,että saattaa….aikas laajat noi määritykset,ja vastuu lukijalla??vaikka jutusta voisi helposti ymmärtää ”väärin”,sekä kirjoittelun,että videon,joista ei kummastakaan selviä,että ilmeisesti siis satiirina tarkoitetun…noo,olisi tuonkin voinut läpinäkyvämmin hoitaa.
    vaikka homma juuri noin todellisuudessa meneekin,niin silti sen esittäminen väärennöksellä,ei varmasti asiaa auta,mieluummin voidaan käyttää tarkoituksena olevaa viestiä vastaan.

    Tykkää

  • Huomautus oli oikein asiallinen. En itse tullut ajatelleeksi, että pitäisi satiiri-/huumoriluonnetta erikseen alleviivata, koska julkaisin Peilihuoneessa, joka on asiapitoiselle mutta ”tunteisiin käyvälle” ja huumorille tarkoitettu osasto.

   Minusta on hyvä, että näistä asioista mainitaan, jos en itse älyä. Minulla oli mielessä lähinnä se — luettuani NRK:n uutisen koronapassillisten bileistä, joissa tuli rutokseltaan tartuntoja — todellisuuden, mediatodellisuuden ja hallitusten linjausten välinen ristiriita, joka kutkutti omaa huumorintajuani.

   Tykkää

 5. Vaikka varsinainen argumentti onkin ihan perusteltu, ehkä tällaisten parodiaklippien julkaisemistsa on enemmän haittaa kuin hyötyä, ellei otsikossa lue PARODIA: Rokotepassillisten pandemia.

  Tykkää

  • Yritän vast´edes muistaa, että itselleni selvä satiiri/huumori ei ole sitä kaikille, ja merkata automaattisesti.

   Uutisjuttuja ja hallituksen tiedonantoja muistuttaviin satiireihin olen merkinnyt tiedon jo otsikkoon, koska aikanaan huomasin, että niitä ei välttämättä erota aidoista.

   Babylon Bee -satiirisivustolla on niin aidon oloista tarinaa, että sitä on jopa faktantarkistettu 😀

   Tykkää

   • Entä kun sinulle sattuu epäselvä hetki, johtuen vaikkapa kiireestä, väsymyksestä, tai jos ajatukset ovat osittain muualla?

    Jos vedotaan siihen että vastuu on lukijalla, myös valtamedialla on siinä tukeva selkänoja.

    Tykkää

 6. Vastuuhan on aina lukijalla massamedian kanssa.

  No, leikki sikseen ja back to business: Mitä minulta vielä odotetaan? Olen lisännyt tekstiin alleviivaavan tiedonannon siitä, että kyseessä on satiiri/huumori, myöntänyt, että sen olisi voinut lisätä heti selvemmin, koska juttu-kategoria saattaa jäädä lukijalta huomiotta jne.

  Tykkää

  • nonni,,,nyt sitten aletaan uhriutuun…;)…..no,leikki sikseen…mutta jutun otsikko olisi voinut olla vaikka koronapassillisten parodia….se kyllä täällä hyvä,että annetaan kommentoida,vaikka juttuja kritisoiden,ja vieläpä kirjoittaja itse vastailee…jollaista ei sitten valtamediassa tapahdu,siellä ei edes pääse kommentoimaan,kuten jälleen saanut huomata,ylen ”uutisoinnista” venäjän valmisteluista valtaamaan ukraina,kehtaavat jopa kertoa,että riippumattomat lähteet havainneet joukkojen keskittämistä….varmaan samat nimettömät ”asiantuntijat” jälleen lähteenä,joita tämän tyyppisissä kerrotaan olevan,ja joiden ”kertomaa” toistellaan medioissa.natohan ei lähteenä voi olla,ainakaan riippumattomana.
   olisit vaikka tuosta aiheesta kirjoittanut,tän jutun sijaan…siellä voi olla muhimassa sotaa,jossa ukraina hyökkää donetskiin,ja venäjä vastaa siihen,mutta asiat esitetään venäjän hyökkäyksenä.
   kun ihmeen paljon nyt kertovat ”tietävänsä” venäjän suunnitelmista,että epäilys ihan toiseen suuntaan suunnitelmista

   Tykkää

   • Huumori sijansa saakoon, vaikka harvemmin meitä AM-lukijoita nykyään naurattaakin. Tämä lehti häviää kuitenkin TAHATTOMASSA huumorissa Hesarille ja Ylelle 0-6. Jotkut voivat hävitä pahemminkin, nimittäin rokotehaittoja saaneet koronahaittoja saaneille, ainakin julkisuudella mitattuna. Rokotehaitta on kuin Stalinin epäsuosio, ihmisestä tulee epähenkilö. Valokuvia ei tosin naurettavasti retusoida, deletoinnin prosessikin 100 vuodessa muuttunut masentavasti. – – – Siksi huumori sijansa saakoon, ei silti vaan siksi.

    Tykkää

   • Olisipa se hullumaista, jos kieltäytyisin kuuntelemasta. Asiallinen palaute, kun se on aiheellista, on aina tarpeen, miten sitä muka muuten kehittyisi kirjoittajana ja ihmisenä.

    Myös, jos löytyy ilmiselvä asia- tai ajatusvirhe, lukijoiden kuuluukin nostaa se esiin sellaisen huomatessaan.

    Mielipideasioistakin saa kertoa ja vängätä. Ei maailmassa tarvitse koko ajan joka asiasta olla kaikkien kanssa samaa mieltä — niin paljon kuin sellainen hallituksia mielyttäisikin.

    **********************************

    Ukraina julisti jo aiemmin tänä vuonna sodan Venäjälle, ks https://avoin.media/2021/04/15/putkinakokulmia-ukrainan-sodanjulistukseen/

    NATO on tavoitellut tuontapaista konfliktia sellaiset 10 vuotta vähintään. Saksan uuden hallituksen suhtautuminen viittaa siihen, että kaasuputkea ja energiansaantia ei enää pidetä päällimmäisenä huolena, koska maa on menossa sulkutilaan. Mihin sitä energiaa, kun mitään ei tehdäkään koska korona… (ja globalisaatio)

    Yhdysvalloilla on ollut jo vuosia suunnitelma Euroopassa käytävästä sodasta.

    Kiina toisaalta on investoinut maatalouteen ja energiaan myös Ukrainassa, joten paljon riippuu siitä, millaista tulosta Kiina tavoittelee. Katsooko se hyötyvänsä Ukrainan (ja NATOn) sodasta Venäjää vastaan ja miten.
    Maailman komponenttituotannosta suurin osa on Kiinassa. Sotakoneiden varaosat siis.

    Saako Länsi polttoainetta Lähi-Idästä? Miten lännessa asuvat muslimit reagoivat, millaisia sisäisiä levottomuuksia sota toisi länteen?

    Entä venäläiset oligarkit, mihin he siirtävät sijoituksensa jos sota syttyy? (oma veikkaus: Brasilia).

    Sitten se, että moniko maailman hallituksista on riittävän WEF-solutettu, jotta ne lähtisivät mukaan sotaan, jolla maailma jaetaan globaalihallituksen haluamiin tuotantosektoreihin.

    Tuota sotaa miettiessään on niin monta asiaa, jotka täytyy huomioida.

    Tykkää

   • niin no,tuskin sotaa aloitetaan,epäilys,että on naton psykologisesta operaatiosta kyse.rikollisjärjestö haalii lisää suojelurahan maksajia.nyt voi nato esittää estäneensä ”sen” sodan,uhkailemalla venäjää pakotteilla…sillain outoo,että nato semmoisilla ”aseilla” uhkailee,kuitenkin jatkuvasti hyökkäyssotia käyvästä ”puolustusliitosta” kyse.
    krimiäkin käytetty TAAS esimerkkinä…hmm,jos halu olisi esittää uhkaavaa esimerkkiä,niin käyttäisivät vaikka irakin sotaa,tai falklandinsaarta,tai kuubaa,josta osaa edelleen usa miehittää,syyriaa,eikä israelin toimetkaan huonoja esimerkkejä olisi..noissa eikä muissa ”lännen” tekosissa ikinä puhuta mistään vastatoimista,puhumattakaan pakotteista,lisätään vaan yhteistyötä,ja ostellaan sotakalustoa.

    kaasu voi kyllä olla myös osaltaan sotaisten puheiden syynä,ukrainan osalta ainakin

    Tykkää

 7. Olen nyt lisännyt otsikkoon sanan Parodia, kuten toivoitte.

  Ymmärrän paremmin, miksi toiset, ryhtyessään kertomaan vitsiä, pitävät tarpeellisena ennen aloittamistaan mainita ”Aion nyt kertoa vitsin…” 😀

  Näittekö muuten iltapäivä-uutisten otsikoita viikolla, joissa kerrottiin koronavirusta löytyneen virtahevoilta? Minkä mittaisella seipäällä näyte on mahdettu ottaa?

  Onneksi Suomessa on suhteellisen helppo välttää kontaktia (aitojen) virtahepojen kanssa 😉

  Tykkää

 8. Vaikka olis parodia…niin…olisiko THL:lle paljon vaivaa julkaista erikseen rokotettujen tartunnat ja rokottamattomien tartunnat?
  Näin saataisiin fakta tietoa koronapassin toimivuudesta.

  Tykkää

 9. Päätoimittajan kommentti uudesta bilekohusta: Valomerkki vilkkuu, Sanna Marin
  https://www.seiska.fi/kotimaa/paatoimittajan-kommentti-uudesta-bilekohusta-valomerkki-vilkkuu-sanna-marin/1164876

  ”Meidän, jotka päätämme näistä säännöistä, on noudatettava niitä itse.

  Näin totesi kesällä virastaan joutunut Britannian terveysministeri, kun hän jäi kiinni koronasääntöjen rikkomisesta. Osuva sitaatti kertoo esimerkillä johtamisesta, joka tuntuu olevan Suomen pääministeri Sanna Marinilta pahasti hukassa.

  Seiska paljasti, että pääministeri biletti sunnuntain vastaisena yönä helsinkiläisessä yökerhossa, vaikka tiesi altistuneensa koronalle.

  (Lue lisää: Bile-Sanna iski taas! Pääministeri Marin lipitti kaljaa, napsutteli sormiaan baarimikolle ja tanssi villisti Helsingin yössä – juhlat jatkuivat aamuun asti: salakuvat!)

  Bile-Sanna päätti kiskoa Corona-kaljaa ja jorata Tuure Boeliuksen seurassa valomerkkiin saakka, vaikka valtioneuvoston turvallisuusosasto oli jo kello 20 lähestynyt valtioneuvoston jäseniä tekstiviestillä, jossa kerrottiin tartunnasta ja kehotettiin välttämään kontakteja: ”Ulkoministeri Pekka Haaviston lauantai-iltana saaman positiivisen koronatestituloksen vuoksi valtioneuvostossa on otettu käyttöön varotoimenpiteet.”

  (Lue lisää: Sanna Marin tiesi altistuneensa Pekka Haaviston seurassa koronalle – lähti silti seuraavana päivänä bilettämään)

  Tämä viesti ei ollut juhlijaa tavoittanut, koska pääministerin virkapuhelin oli kotona.

  Älkää ymmärtäkö väärin: kyllä kolmekymppinen nainen saa lauantai-iltana vapaa-ajallaan kapakassa juhlia ilman, että kyylää työluuriaan. Mutta saako Suomen pääministeri? Mitä se kertoo pääministerin esikunnasta, jos tärkeä turvaviesti ei tavoita pääministeriä? Mitä, jos olisi ollut todellinen kriisi kyseessä? Tulisitko nyt Sanna pois sieltä tanssilattialta, täällä on joku sota syttynyt.

  Korona-ajan pääministerinä Marin on johtanut maata pandemian keskellä parhaan kykynsä mukaan. Rajoituksia on tullut ja mennyt, toivoa annettu ja otettu sitten pois. Viestintä on ollut sekavan ja vaikeaselkoisen väliltä.

  (Lue lisää: Välikohtaus korona-altistuneen Sanna Marinin kohubileissä: pääministerin kuvaaminen yritettiin estää – ”Mitä salattavaa hänellä oli?”)

  Tuntuu hyvin hämmentävältä, että kaiken tämän koronavouhotuksen keskellä pääministerikö ei muka ymmärrä, että jos on altistunut, niin silloin ei mennä baaritiskille huutelemaan tarjoilijalta kaljaa. Marinin johtama hallitus on kahden vuoden ajan toitottanut, että kontakteja tulee altistuneena välttää. Kun pääministeri sitten itse katsoi, että asia ei koske häntä, ymmärrän hyvin, että monet kansalaiset ovat tästä pöyristyneitä.

  Minusta ei ole liikaa vaatia, että maan johdolla on ylipäätään yleisiä ohjeistuksia tiukemmat määräykset terveysturvallisuusasioissa. Pidän Sanna Marinin toimintaa hyvin harkitsemattomana ja jopa ylimielisenä.

  Mitä Marinin mielessä liikkuu? Hänen viime aikojensa touhuilut Kesärannan biletyksineen ja some-ulostuloineen ovat herättäneet ansaitusti ihmetystä. Onko Corona noussut kupoliin vai mikä selittää kaikkivoipaisuusilmiön?

  (Lue lisää: Lisäpaljastus pääministerin kohuillasta: koronalle altistunut Sanna Marin tanssi villisti yökerhossa Corona-pullo kädessä!)

  Marin jätti itsenäisyyspäivän juhlallisuudet väliin korona-altistumisensa vuoksi. Eli kapakassa voi käydä, mutta itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalvelukseen ei osallistuta. Kärjistetysti voisi sanoa, että veteraanit kääntyvät haudoissaan.

  Yökerhossa bile-Sanna viihtyi liki valomerkkiin saakka. Näyttää siltä, että valomerkki vilkkuu jo valtioneuvoston touhuissakin.”

  Koronavilikun määritelmäkin on uudistettu — pääministerin kohdalla: pilkkuvilkku 😀

  Tykkää

 10. Liki mahdotonta pysyä parodialla, satiirilla ja huumorilla elävän elämän kanssa samalla levelilla. Vai mitä arvelette Uuden Seelannin pääministerin jännittävistä hyvistä uutisista? Nyt vierailijakin saa taas käyttää asunnon wc:ta kyläillessään tuttavien tai perheen jäsenten kotona:

  Tykkää

 11. ”onko baari-iltaa viettävä pääministeri todella valtiosihteeriltään saamansa informaation varassa arvioidessaan sitä, kannattaako koronavirukselle altistumisen jälkeen lähteä jatkamaan iltaa yökerhon tanssilattialle.

  Marin on koko pandemian ajan saanut säännöllisesti parasta asiantuntijatietoa koronasta, sen leviämisestä ja leviämisen ehkäisystä. Hänen läheisin työtoverinsa koronan vastaisessa taistelussa, perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sd) jäi vastikään etätöihin korona-altistumisen vuoksi.

  Läpi pandemian kansalaisille on korostettu erityistä varovaisuutta ja tarpeettomien kontaktien välttämistä. Tätä viestiä on korostettu etenkin nyt, kun uusi omikron-variantti leviää Euroopassa.

  Jos pääministerille on jäänyt epäselväksi se, että virus tarttuu myös rokotettuihin, olisi hänen vähintään pitänyt olla tietoinen valtioneuvoston kanslian ohjeesta. Sen sisältö on sama kuin viestien, joiden mukaan Marin olisi kertomansa mukaan toiminut, jos vain olisi ne saanut.

  Marin on valtioneuvoston kanslian päällikkö. Kanslian toimintaa johtaa Marinin poliittinen valtiosihteeri Haapajärvi.”

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/fbf5363f-1374-46f3-9669-7cb24becc9ed

  Usein tietysti baari-illan kanssa on niin, ettei muistikuvat ovat hämäriä 😀

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s