Timo Koivistoinen: Rokotettujen vai rokottamattomien pandemia?

Timo Koivistoinen kysyy Avoin Tilannehuone — Kadonneen totuuden metsästäjät -Facebook-ryhmässä, kumpi tämä tilanne mediatodellisuuden ulkopuolella, reaalitodellisuudessa on, rokotettujen vai rokottamattomien pandemia?

Koivistoinen viittaa saatteessaan Iltasanomien juttuun ”Omikron aiheuttaa kahdenlaista tautia – THL:n mukaan rokote suojaa hyvin vain toiselta”, jossa ”THL:n johtava asiantuntija Mia Kontio kertoi IS:lle aiemmin, että kaksi rokoteannosta saaneista noin 20 prosenttia levittää virusta eteenpäin.”


Suomessa on kaksi rokotetta ottaneita reilut 4 000 000, joista THL: n mukaan 800 000 levittää virusta eteenpäin.

Kumpi tämä siis on, rokotettujen, vaiko rokottamattomien, pandemia? Tuo 20 prosentin rokotettujen aikuisten ryhmä, jotka ovat potentiaalisia viruksen levittäjiä, on suurempi kuin rokottamattomien aikuisten ryhmä.

Miten tässä minkäänlaiset rajoitteet ja rokotepassit vaikuttavat?, Koivistoinen kysyy aiheellisesti.


16 comments

 1. Ongelma taitaa olla se, että rokottamattomat hoitajat ovat hoitaneet rokotettujen hoitajien kanssa rokotettuja potilaita sairastumatta, joten he ovat ikävä elävä todiste rokotusten toimimattomuudesta.

  Liked by 1 henkilö

  • Mikä ongelma se on, jos hoitajat suojautuvat hyvin eivätkä saa virusta hoitotyöstään huolimatta. Jotta voisi päätellä varmasti rokotteiden toimimattomuudesta, olisi rokotettujen ja rokottamattomien potilaiden määristä ja parantumisesta saatava edes jonkinlaista tietoa. Muistelen nähneeni HUS tiedoston, jossa hoidetuista potilaista joka kolmas olisi saanut 2 rokotusta, mikä viittaa rokotteen huonoon toimivuuteen.

   Tykkää

   • Mihin on kadonnut rokottamattomien pandemia? Rokottamattomien korona löydökset, – sairaalahoidon, -tehohoidot, -kuolemat???

    Tykkää

   • Eiköhän ne kohta uutisoida ”hoitovajeen seurauksina”.

    Teen itse jutun vakuutusyhtiöiden luvuista yms. jahka ehdin.

    Tykkää

 2. Voisi tuntua yliampuvalta verrata Saksan 1930-lukuun, vaan kun sen tekevät useat leireillä olleet. Puhe ei ole leireistä sinänsä vaan siitä mikä edelsi niitä ja jakoi kansan epäpuhtaisiin ja puhtaisiin hyviin kansalaisiin. Näitä videoita on nähty useita sitä mukaa kun rajoitukset ja syrjintä ovat kiristyneet.

  Tässä joukossa tämä lyhyt video on hieman erilainen. Se on nimittäin kuvattu kuukautta ennen koronaa tammikuussa 2020. Siinä Marian Turski, 94v, luennoi Auschwitzin muistotilaisuudessa kuinka saksalainen yhteiskunta jaettiin. Hätkähdyttävää on, että Turski aloittaa pandemian levittämisestä. Epätoivottujen seulominen pois saastuttamasta muita aloitettiin nimenomaan vetoamalla siihen.

  Turski korostaa pienten lähes huomaamattomien askelten tärkeyttä. Vähä vähälta kansa johdatetaan uuteen normaaliin. Toimenpiteistä jotka Turski mainitsee, lukuisat ovat jo Saksassa käytössä, rajoituksia on monessa asiassa jopa enemmän. Juutalaiset saivat jatkaa elämäänsa kuten ennenkin, mutta vain omassa piirissään. Saksalaiset ja toistaiseksi hieman lievemmässä määrin suomalaiset ovat kokonaan suljettuina ulos monista asioista. Saksassa etenkin työpaikan säilyttäminen edellyttää alistumista pakkovaltaan muuten irtisanotaan jä näin on suomenkin terveydenhuollossa. Konsertit, yleisötapahtumat, matkustaminen ja osin ravintolat ovat epäpuhtailta kiellettyjä asioita.

  Yleisö tilaisuudessa koostuu Euroopan silmäätekevistä, pääministereitä ja EU:n keulakuvia näkyy kuvissä kaikki hieman jäykän vaivautuneina. Taisi Turski pahus tehdä karhunpalveluksen. Saivat tästä valmiin ohjekirjan miten kansat jaetaan ja valtaa pönkitetään.

  Liked by 3 people

  • Katselin jokin aika sitten tuon videon, ja kiinnitin huomiota siihen, kun Turski kertoo miten vapaus viedään pienin kiristyksin, jotka tuntuvat ”no big deal” juuri koska ne ovat pieni. Jonkun vuoden päästä sitten ollaan tyranniassa.

   Natsi-Saksa ei syntynyt yhdessä yössä, siihen meni useampi vuosi.

   Liked by 1 henkilö

 3. Kaikki nuo lausunnot mitä tulee THL:ltä tms. ovat täysin hatusta vedettyä propagandaa. Variantit on kaikki ennalta nimetty, päätetty ja ajastettu, nyt ollaan 5 kk:tta etuajassa.

  Ja WEF-läinen Saarikko tiesi lokakuussa kertoa eduskunnalle että plandemia päättyy v. 2022 lopussa.

  Liked by 1 henkilö

 4. Kolmas ja todennäköisempi vaihtoehto olisi: perseilevien poliitikkojen pandemia. Kun kaikkien meidän yhteiset rahat ja eläkekassat on hassattu lääketehtaiden osakkeisiin ja rahoittamiseen, ei jää enää muuta vaihtoehtoa kun pakottaa kaikki sinne myrkkypiikille. Ja ne piikitykset eivät tule loppumaan ikinä. Nyt on jo näköpiirissä, että totuuden jälkeisessä yhteiskunnassa suurimpia rikoksia on pakollisen lääkityksen välttely.

  Liked by 1 henkilö

  • Tulevat, kun olen ne manuaalisesti hyväksynyt. Monta linkkiä sisltävät kommentit tai tiettyjen muiden alustojen linkkejä sisältävät kommentit WP jättää automaattisesti odottamaan hyväksyntää.

   Yritän kyllä ehtiä vähintään pari kertaa päivässä tarkistaa, onko odottavia kommentteja.

   Johanna on ollut sairaslomalla toista viikkoa eli toimitus on taas hetken yhden ihmisen, minun, varassa.

   Tykkää

 5. Korona rajoitukset hyvin sekavia, joten en tiedä onko edes mahdollista… Järjestää kapakassa iltapäivä-tansseja ( niinkuin 70-80 luvuilla su iltapäivällä) vaikka aikavälillä 14-18, jolloin hanat kii klo 17. Näin passittomatkin pääsis yhteisiin rientoihin.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s