Uusin k-tarina: Hybridi-immuniteetti

Iltalehti kertoo artikkelissa ”Tämä omikronista tiedetään nyt: Pfizerilta lupaavaa tietoa kolmannesta rokotteesta – rokotteella ja tartunnalla paras suoja” että

”Omikronmuunnos tarttuu helposti. Hybridi-immuniteetti saattaa olla paras suoja sitä vastaan.
Tähänastiset rokotteet eivät ole estäneet infektioiden leviämistä. Toistaiseksi ne ovat kuitenkin suojanneet erittäin hyvin vakavalta koronataudilta.”

Sairaalapaikoista on silti kuulemma pula. Ihan kohta romahtaa, kuuluu suunnalta jos toiselta.

”Sekä sairastettu koronatauti että rokote yhdessä antaisivat siis tämän tiedon valossa paremman suojan omikronia vastaan kuin pelkkä kahden annoksen rokotesarja. [THL:n ylilääkäri Hanna] Nohynek kuitenkin painottaa, että vielä on liian aikaista sanoa onko todella näin.”

”Kaksi annosta ei kuitenkaan näytä juurikaan suojaavan tartunnoilta ja tartuntojen leviämiseltä. Kolmansien annosten suojatehosta tartuntoja vastaan odotetaan tutkimustuloksia.”

ILTALEHTI 8.12.2021

THL:n mukaan kaksi rokoteannosta ottaneista noin 20% levittää tartuntaa. Suomessa on kaksi rokotetta ottaneita reilut 4 000 000, joista siis noin 800 000 levittää virusta eteenpäin.

Hybridi-immuniteetti = immuniteetin sairastamalla saaneen pitää ottaa lisäksi koronarokote, joka ei estä infektion leviämistä eikä tartunnan saamista.

Kommentti:

Pyydän: Nyt ajatelkaa, ajatelkaa ihan itse, koronapassien, koronatoimien ja koronapiikkien todellisia terveysturvallisuus-hyötyjä. Ajatelkaa eturintamassa rokotettua terveydenhuoltohenkilökuntaa, sairaanhoitajapulaa, ja koko kuvion logiikkaa.

Tarinassa ei ole mitään järkeä, varsinkaan, jos tarkastelukulma on kansanterveys tai ns. pandemian selättäminen. Yhdysvalloissa Omikronia on ilmoitettu 29:ssä osavaltiossa, suurin osa tapauksista rokotetuilla. Silti: nolla kuolemaa, 1 sairaalassa. Omikronia on löytynyt myös kolme piikkiä ottaneilta esim. Islannissa.

Tuntuu käsittämättömältä, että ammattitaitonsa ja itsensä vakavasti ottavan tiedeyhteisön jäsenistä osa voi suoltaa tällaista soopaa, ja osa seuraa vaieten sivusta, sanomatta mitään. Tuntuu käsittämättömältä, että vastuulliseksi itsensä määrittäneen median toimittajat ovat kaksi vuotta kaiuttaneet ”strategista viestintää” kyseenalaistamatta oikeastaan mitään. Hallitukset kautta maailman vaikuttavat potevan jonkinasteista Münchhausen by proxy -oireyhtymää.

Vihje: Seuraa rahaa, median rahoitusta ja omistussuhteita.

LISÄYS 14.11.2021 klo 16:32

Tim Gielenin dokumenttielokuva Kuka omistaa maailman? nyt myös suomenkielisillä tekstityksillä.

Artikkelikuva via Library of Congress: Paroni von Münchausen nostaa itsensä ja hevosensa upoksista kankipalmikostaan vetämällä. Gustave Dorén piirros (noin vuodelta 1862)

28 comments

 1. Koko aikana ei ole ollut touhussa mitään järkeä.
  Nyt on taas mediassa alettu rummuttamaan että kaikki kriittinen(järkevä) ajattelu on salaliittoteoriaa.
  Kummasti ne salaliitot näkyy toteutuvan aina pienellä viiveellä, sitten ne onkin mediassa esillä ihan normaaleina asioina.

  Liked by 3 people

 2. Injektiopiikki-blogi:

  ”[…] Nyt on esitetty ratkaisuksi [2]hybridi-immuniteettia. Se tarkoittaisi käytännössä sitä, että kaikille annettaisiin kolmen kuukauden välein mRNA-injektio. Tiedetään, että mRNA-injektiot eivät suojaa tartunnalta, levittämiseltä tai oireelliselta taudilta. Jokainen tulee siis saamaan taudin injektioista huolimatta. Luonnollinen ratkaisu on siis hybridi-immuniteetti. Sitten kun on sairastanut taudin, mRNA-injektioita annetaan kolmen kuukauden välein, jotta hybridi-immunisaatio säilytetään. HALOO!

  Ymmärrätkö? Nyt keksitään ikiliikkujaa. Täysin järjenvastaista ajatusta syötetään ihmisille. Ota rokote kolmen kuukauden välein, se ei anna suojaa, mutta kun sairastut, saavutat hybridi-immuniteetin, jota ylläpidetään jatkuvilla mRNA-injektioilla.[…]”

  https://injektiopiikki.com/2021/12/13/uusi-strategia-hybridi-immuniteetti/?utm_campaign=Uutiskirje%20Injektiopiikist%C3%A4&utm_medium=email&utm_source=Revue%20newsletter

  Liked by 1 henkilö

  • Koska näistä ”asiantuntijoista”kin suurin osa varmaan Salmista ja Lehtosta lukuunottamatta osaa lukea tilastoja ja faktatietoa maista jotka ovat reilusti Suomea edellä, niin miten ihmeessä yksikään ei koskaan myönnä että väärässä oltiin ja pitää muuttaa strategiaa..

   Tykkää

 3. Lääkäreille opetettiin yliopistoissa fysiikaa 1970 luvulla. Yksi alku oli käärmeissään, kun oppilastyö hylättiin: ”Ei lääkäri tarvitse fysiikkaa, vain kynä ja kassalipas ovat tarpeellisia.” No se oli sitä aikaa.

  Liked by 1 henkilö

 4. Suomea, eurooppaa ja koko läntistä maailmaa johtaa nyt hullut joita vastaan pitää käydä voimalla. Nämä eivät alistu tietäessään mitä seuraa jos kansa pääsee voitolle, ja vastarinta on sen takia nujerrettava voimalla. Edessä on sota, halusipa sitä tai ei. Politiikalla ollaan tähän suohon upottu, ja sieltä ei päästä ylös kuin voimalla. Järkipuheet ja keskustelu ei enää auta, järkeä näillä ei ole ja puhetta eivät kuuntele. Vaihtoehtoina ovat avoin vastarinta tai alistuminen, ja alistuminen johtaa täydelliseen tuhoon. Nyt tarvitaan järeitä toimia, muuten meitä odottaa samat sulku ja eristys mitä australiassa ja kanadassa, keskitysleireineen kaikkineen.

  Tykkää

 5. Ennen rokotteita alle 10% tartunnan saaneista olivat niitä super-spreadereita (Ylipainoisia d-vitamiiniaineenvaihdunta häiriöisiä joilla oli keuhkojen kanssa ongelmaa) jotka käytännössä levittivät kaikki tartunnat… nyt rokotusten jälkeen levittäjiä onkin jo 20%.

  Tykkää

 6. THLn Noitatohtori hokee mitä rahoittajat käskee. Ei tehoa geenipiikit kuten on nyt nähty. Jos kansanterveyttä todella halutaan hoitaa on otettava mallia niistä maista joissa wuhanin tauti on voitettu. Eli maat jotka käyttävät ja suosittelevat profylaksia, muuta ennaltaehkäisevää lääkitystä, kuin geenimanipulaatiota.

  Geenimanipulaatiossa syntyvä piikkiproteiini aiheuttaa kaikenlaista ongelmaa elimistössä. Dataahan tästä on varmasti THL:lläkin. Mutta siihen tietoon ei suhtautuda lääketieteellisellä ammattitaidolla.. vaan korruptoidulla mielellä. THL tekee mitä käsketään.

  Sydänongelmat ovat näitä ensivaiheen ongelmia. Mutta nyt vastaan tuli tällainen nopeasti kehittyvä varhaisiän dementia ja yhtäaikainen als. Tai tämä oli sairaalan diagnoosi. Nämä potilaan oireet vastaavat myös täysin Creuzfeldt-Jacobin tautia. Sen diagnosointi vaan on hankalaa ja vasta patologi sen pystyy varmistamaan. Tässä oireet englanniksi..

  loss of intellect and memory.
  changes in personality.
  loss of balance and co-ordination.
  slurred speech.
  vision problems and blindness.
  abnormal jerking movements.
  progressive loss of brain function and mobility.

  Näitä tulee lisää..

  Tykkää

  • ”loss of intellect and memory.
   changes in personality.
   loss of balance and co-ordination.
   slurred speech.
   vision problems and blindness.
   abnormal jerking movements.!

   mainitaan kaikki ilmoitetuissa haitoissa, hallitsemattomat liikkeet/nykiminen/tärinä näkyy videoilla, joita haittoja saaneista on olemassa.

   mRNA-piikkien LNP-nanopartikkelit läpäisevät aivoveriesteen, mikä lienee osasyy em. oireisiin.

   Tykkää

 7. Tanskan omikron-tartuntojen perusteella näyttää siltä, että kaikki puheet rokottamattomien pandemiasta voidaan unohtaa. Tavalla tai toisella omikron hyödyntää piikitettyjen homogeenista immuunivastetta edukseen. Tilannetta voisi minimissäänkin kuvailla vaikka niin, että kaikilla piikitetyillä on samanlainen ”vasta-ainelukko” ja omikronilla on avain siihen.
  Nyt pitää seurata UKHSA:n viikkoraportteja sen suhteen, alkaako rokotetuilla nukleokapsidiproteiinille muodostua vasta-aineita sairastettujen omikron-infektioiden myötä. Jos ei, niin OAS (original antigenic sin) vaikuttaa, ja rokotetut ovat ongelmissa. Infektiot tulevat toistumaan ainakin heikomman immuniteetin omaavilla. Vaikka piikki suojaisikin heitä vakavalta covid19-taudilta, niin lievätkin infektiot aiheuttavat T-solujen uupumusta.
  https://www.lji.org/news-events/news/post/a-closer-look-at-t-cells-reveals-big-differences-in-mild-vs-severe-covid-19-cases/
  Rokottamattomat, jotka saavat omikron-infektion, kehittävät sterilisoivan vankan immuniteetin.

  Tykkää

  • MedRxiv:issa on uusi tutkimusjulkaisu Reduced neutralisation of SARS-COV-2 Omicron-B.1.1.529 variant by post-immunisation serum https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.12.10.21267534v1

   jossa on tutkittu kaksi annosta Pfizería ottaneiden ja AstraZeneca-piikitettyjen neutralisoivien vasta-aineiden muodostusta. Tulosten perusteella tutkijat odottavat lisääntyviä läpivuototapauksia ja uutta infektio-aaltoa, koska vasta-aineita Omikronia vastaan ei synny lainkaan tai syntyy hyvin vähän. Tuntuvat silti pitävän Omikronia lievän taudin aiheuttavana.

   There was a substantial fall in neutralisation titres in recipients of both AZD1222 and BNT162b2 primary courses, with evidence of some recipients failing to neutralise at all. This will likely lead to increased breakthrough infections in previously infected or double vaccinated individuals, which could drive a further wave of infection, although there is currently no evidence of increased potential to cause severe disease, hospitalisation or death.

   Suurin uhka siten lienee onkin, että Omikron synnyttää laumaimmuniteetin paljastaen samalla koronapiikkien epäonnistumisen, ja tämä tulee johtamaan poliittisten päätösten epäonnistumisen paljastumiseen.
   Odotettavissa siten kiihtyvää sensuuria ymv. jotta tieto tunaroinnista ei leviä, ainakaan liian nopeasti.

   Tykkää

   • Tässä lyhyt 10 minuutin video jossa Dr. Sucharit Bhakdi kertoilee näkemyksiään. Hänkin pohtii ”breakthrough infections” ilmiötä.

    Sivulla on myös tifti tekstitiivistelmä Bhakdin esityksestä.

    (Katsoin videon, hiukan ehkä hajanaisempi kuin aiemmin näkemäni, Bhakdi mainitseekin videon alussa että tällä kertaa esityksensä on vähän valmistelematon, ”ex tempore”.)

    https://doctors4covidethics.org/the-covid-vaccines-were-designed-to-fail-nov-25th-2021/

    ”In this 10-minute video, Dr. Sucharit Bhakdi discusses the fundamental reason for the current wave of ’breakthrough infections’: the failure of the COVID vaccines had to be expected, because fundamental principles of immunology were ignored in their design.”

    Dr.Bhakdin mielestä k-tautipiikkien suunnittelussa tehtiin pari perustavanlaatuista virhettä, ensinnä se että lähtökohdaksi otettiin vasta-aineet eikä ”cellular immunity”, joka olisi Bhakdin näkemyksen mukaan tehokkaampi keino.

    Toisena sitten se että k-tautipiikkien myötä syntyvät immunoglobuliinit on väärän tyyppisiä ja lisäksi ikäänkuin väärässä paikassa, kun niitä syntyy kehossa uppeluksissa solujen ja verenkierron kautta eikä suoraan limakalvoille jossa niitä ensisijaisesti tarvittaisiin kun viirusvihulainen pääasiassa hyökkää hengitysteitse.

    Videon lopulla mielenkiintoista, Bhakdi esittää yhden diagnosointikeinon. Kun on jo todettu että piikkiproteiini aiheuttaa verisuoniongelmia, niitä voitaisiin havaita helpoimmin tutkimalla silmän verkkokalvon verisuonistoa.

    kohdassa 7:50
    ”this brings us to the eye doctors…”

    ”…look at the vessels in the eye, photograph them, document them, collect them, and within weeks, I am sure, we will have so many cases, collected around the world…”

    Hmm. Jos nyt kuluneista kahdesta vuodesta jotain voidaan päätellä niin se, että silmälääkärit on tuon kuultuaan täysin paniikissa. Ettäkö silmälääkärit voisivat sanoa k-tautiasioissa jotain RATKAISEVAA?! Pystyisivät kertomaan hallinnoille piikkiproteiinin haittavaikutuksista, ja vieläpä ”helposti”? Kumma juttu, veikkaanpa että suurin osa oftalmologeista osoittautuu yhtäkkiä TÄYSIN SOKEIKSI. Eihän ne näe enää mitään-

    Tykkää

   • Epäilen laumaimmuniteetin olevan kaukana horisontissa; koska rokottamattomien lasten ja aikuisten määrä on aika vähäinen verrattuna rokotettuihin. Vaikka kaikki rokottamattomat saisivat omikron-infektion, se tuskin riittää laumaimmunitettiin.
    https://eugyppius.substack.com/p/original-antigenic-sin-is-a-real

    Näyttää siltä, että olen ollut väärässä kun uskoin aiempien endeemisten koronavirusinfektioiden sairastamisen tuottavan suojaa myös Sars Cov2-virusta vastaan.

    Tykkää

 8. Tämä ”järjettömyys” on suoranaista keskisormen näyttämistä kansalle, ja sitä median valheet ovat olleet pitkään. Lähes kaikki mihin parhaillaan uskot, on valetta ja tuon massiivisen valevuoren huipulla seisoo TIEDE. Olet kuitenkin väärässä mikäli otaksut näiden rikollisten edes yrittävän peitellä tätä menossa olevaa systemaattista kansamurhaa – no way. Heidän motto on: tyhmät (tietämättömät, aivopestyt, laiskat ja varsinkin korruptoitunut eliitti) ei ansaitsekaan elää. Ja kun kansallisvaltiot romahtavat ja yö on pimeimmillään, nämä showta pyörittävät rikolliset ratsastavat pelastajina paikalle ja ottavat tilanteen haltuunsa vierittämällä syyn lääkeyhtiöiden ja kansallisvaltioiden korruptoituneen eliitin harteille.

  Ja mitä kansallisvaltioille sitten tapahtuu? Sitä sitten, että edessämme on globaali äänestys NWO:hon liittymisestä. Vaihtoehto EI tarkoittaa sitä, että liikeyritys nimeltään Suomi otetaan konkurssin kautta haltuun, ja vaihtoehto KYLLÄ poistaa yksityisen omistusoikeuden mutta lupaa jokaiselle ihmiselle perustoimeentulon. Mitä luulet, minkä vaihtoehdon nälkään ja kurjuuteen tahallisti ajettu kansa tuolloin valitsee!

  Globaali äänestys tulee… mutta hold on, tämä on vasta alkusoittoa sille ”ihmeelle”, minkä ihmiskunta tulee omin silmin näkemään ja kokemaan. Kuten Raamattu sanoo, kaikki on ajan ja kohtalon vallassa, ja näin se todellakin on. Elämä on keksiteräinen miekka; kun murskaat vihollisen, murskaat ”käden koskematta” myös oman itsesi. Se tarkoittaa sitä, että sillä hetkellä kun ”ajan mitta” on täysi, pedon valtakunta romahtaa ja uudelle ihmiskunnalle nousee VALO!

  Danielin selitys

  31 ”Sinä katselit, kuningas, ja edessäsi oli suuri kuvapatsas. Patsas oli korkea, ja sen loisto oli suunnaton. Se oli sinun edessäsi, ja sen muoto oli kauhistava.
  32 Se patsas oli tällainen: pää puhdasta kultaa, rinta ja käsivarret hopeaa, vatsa ja reidet pronssia,
  33 sääret rautaa, jalat osaksi rautaa, osaksi savea.
  34 Sitä katsellessasi lähti käden koskematta vierimään kivi. Se osui patsaan jalkoihin, jotka olivat rautaa ja savea, ja murskasi ne.
  35 Niin murtuivat yhtä lailla rauta, savi, pronssi, hopea ja kulta, ja niistä tuli kuin ruumenia kesäisellä puimatantereella, ja tuuli kantoi ne pois, eikä niitä löytynyt mistään. Ja kivestä, joka oli osunut patsaaseen, tuli suuri vuori, ja se täytti koko maailman. [Job 21:18+]

  Liked by 1 henkilö

 9. Omicron on rokotehaitta, peitenimi sille kuten muutkin variantit. Kuuluu Agenda2030 vaiheeseen 5, jossa olemme: vahvista myyttejä varianteista.

  Vaihe 5: Luo kaaos ja sotatila (marraskuu 2021 – maaliskuu 2022)

  Hyödynnä tavara- ja ruokapulaa

  Aiheuta reaalitalouden lamaantuminen ja tehtaiden sekä myymälöiden sulkeutuminen

  Anna työttömyyden räjähtää

  Levitä kolmas annos rokotetta (tehosteet)

  Ryhdy vanhusten murhaan

  Asetetaan pakollinen rokotus kaikille

  Vahvista myyttiä varianteista, rokotteen tehokkuudesta ja laumaimmuniteetista

  Demonisoi rokottamattomat ja pidä heitä vastuussa kuolleista

  Pidätä oppositiojohtajat

  Aseta digitaalinen henkilöllisyys kaikille (QR-koodi): syntymätodistus, henkilötodistus, passi, ajokortti, sairausvakuutuskortti…

  Aseta voimaan sotatila voittaaksesi opposition.

  Tulos: digitaalisen ohjauksen toinen vaihe. Vastustajien vangitseminen tai poistaminen.

  Aiemmat vaiheet menneet agendan mukaisesti, ne voi katsoa täältä:

  https://mvlehti.net/2021/10/26/turtiainen-elamme-kolmannen-maailmansodan-aikaa-valmistautukaa/

  Ja olen samaa mieltä, tämä rikollinen tyrannihallitus ei helpolla peräänny, luultavasti tulossa on sota.
  Plandemia variantteineen suunniteltiin jo vuosia sitten.

  Tykkää

 10. MRNA-LNP-alustan lipidinanohiukkaskomponentti, jota käytetään prekliinisissä rokotetutkimuksissa on erittäinen tulehduksellinen:
  Ndeupen S, Qin Z, Jacobsen S, Bouteau A, Estanbouli H, Igyártó BZ. The mRNA-LNP platform’s lipid nanoparticle component used in preclinical vaccine studies is highly inflammatory. iScience. 2021 Dec 17;24(12):103479. doi: 10.1016/j.isci.2021.103479. Epub 2021 Nov 20. PMID: 34841223; PMCID: PMC8604799.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34841223/

  Tykkää

 11. Myoperikardiitin ja sydänlihasvaurion ilmaantuvuus koronarokotetuilla henkilöillä:
  Farahmand R, Trottier CA, Kannam JP, Ho KKL. Incidence of Myopericarditis and Myocardial Injury in Coronavirus Disease 2019 Vaccinated Subjects. Am J Cardiol. 2021 Nov 28:S0002-9149(21)01047-X. doi: 10.1016/j.amjcard.2021.10.022. Epub ahead of print. PMID: 34852929; PMCID: PMC8627580.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34852929/

  Tykkää

 12. Multimodaalinen kuvantaminen ja histopatologia nuorella miehellä, jolla on fulminantti lymfosyyttinen myokardiitti ja kardiogeeninen shokki Moderan mRNA-rokotuksen jälkeen:
  Kadwalwala M, Chadha B, Ortoleva J, Joyce M. Multimodality imaging and histopathology in a young man presenting with fulminant lymphocytic myocarditis and cardiogenic shock after mRNA-1273 vaccination. BMJ Case Rep. 2021 Nov 30;14(11):e246059. doi: 10.1136/bcr-2021-246059. PMID: 34848416; PMCID: PMC8634223.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34848416/

  Tykkää

 13. Ainoa asia mikä tämän vallitsevan hulluuden päättää, on rukoilla luojajumalan poikaa avuksi, sanomalla: Herra Jeesus Kristus saavu Pian!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s