Olli Posti: Hyvesignaloinnin huipentuma? (”Hienoja etuja”)

Terveysbloggaaja Olli Posti on tviitannut kuvakaappauksen (alla) lehtileikkeestä, jossa lapualainen maakuntahallituksen puheenjohtaja Kai Pöntinen markkinoi koronapiikkejä. ”Ihan muiden takia.”

Teatterinjohtaja Pöntinen kertoo, että ottamalla vaadittaessa jopa 7 koronapiikkiä saa hienoja etuja: liki normaalin elämän. ”Käy sinäkin ottamassa rokote ja lataa koronapassi.”

Pöntinen sitoo ”liki normaalin elämän” saamisen rokotteiden ottamiseen ja rokotustatukseen.

Saat entiset perusoikeutesi melkein takaisin, ehdollisena ja rokotusstatukseen sidottuna. Koska ”täysin rokotetun” määritelmä alati muuttuu, et tosiasiassa saa mitään takaisin.

AvoinMedian toimitus kiinnitti huomiota tekstissä myös toiseen Pöntisen lausumaan: ”Jos taudin jatkuminen vaatii seitsemää rokotetta, otan kaikki.”

Simo Koiviston rokotelobbari Lasse Lehtoselle osoitettu selityspyyntö tukee ajatusta siitä, että koronapiikkejä ottamalla Pöntisen harras toive taudin jatkumisesta tulee toteutumaan. Sairaalahoitoa tarvinneita on ollut rokotteiden jakelun alettua enemmän kuin oli ennen ”suojaavia” koronapiikkejä ja muita koronatoimia.

AvoinMedian toimitus puolestaan kysyy, mitä mieltä lukijat ovat: ovatko poliittiset päättäjät ja koronatukimediassa palstatilaa saavat asiantuntijat tehtäviensä tasalla? Onko koronatoimien tavoite jokin muu kuin terveysturvallisuus, koska toimien ilmeinen epäonnistuminenkaan ei muuta kurssia?

Mitä pitää tapahtua ennen kuin ihminen herää huomaamaan, että hänelle on ammennettu saavilla viemärisisältöä silmille?

JK. AvoinMedian toimitus ei oikeasti kuvittele Pöntisen tarkoittaneen ottavansa koronapiikkejä taudin jatkumisen takia. Niin siinä kuitenkin saattaa käydä; tauti jatkuu massapiikitysten takia.

40 comments

 1. Lääkevalvontavirasto FDA ja Yhdysvaltain posti yhteistyössä estämässä ivermektiinin tilaamista ulkomailta. Miksiköhän…

  Tykkää

 2. Ollin kannattaa ottaa varmuuden vuoksi puuttuvat piikit kerralla ettei vaan kerkee kuolla ennen kuin saa sen seitsemännen.

  Tykkää

 3. Poliitikkojen ja ”asiantuntijoiden” lisäksi ehkä jopa suurin syyllinen tähän ihmisten elämän pilaamiseen on (vale)valtamedia.
  Ja mikään niistähän ei halua että iihmisille paljastuisi kuinka ovat olleet mätiä tai tyhmiä.
  Niinpä he jatkavat samaa showta vaikka millä hölöpölö varianteilla.
  Nyt on vuorossa omicron, tutkijat sanoo että rokotteet ei siihen tehoa niin ”asiantuntijat”, poliitikot ja media sanoo että ainoa keino suojautua on ottaa lisää niitä rokotteita, jotka ei siis toimi.
  Ja sitten näitä aivan absurdeja paniikin lietsomis juttuja. ”ennuste Norjassa jopa 300 000 tartuntaa päivässä”. Miten ne meinaa sen väkilukunsa näin nopeasti 10 kertaistaa, että olisi edes mahdollisuuuksia tuommoisiin lukuihin? Norjan väkiluku kun on noin 5,3 miljoonaa.

  Tykkää

 4. Jutun lopussa olleeseen AvoimenMedian lukijakyselyyn liittyen oma näkemykseni on seuraava: Nyky hallintokoneisto on täysin solmussa. Siellä on vinkasahtaneita ihmisiä (siis mieleltään ei terveitä), aivopestyjä, sokeita, oman edun tavoittelijoita, narsisteja, psykopaatteja yms. Maan johto tod näk lahjotaan ulkomailta joillain summilla rahaa ja samalla painostetaan eli jos et ota summaa rahaa ja tee niinkuin käsketään niin et saa rahaa ja poliittinen urasi tuhotaan. Sitten nää maan pikkunilkit saa käskynsä maan ylemmältä johdolta ja ne vain sokeasti tottelevat ja toistelevat ylhäältä käskettyä mantraa, koska muuten menee virkapalli alta. Kukaan näistä ei ajattele omilla aivoillaan tai sitten eivät edes omaa sellaisia. Yksi ilmiselvä tavoite tällä koronapiikittelyllä on lääkeyhtiöiden ja niiden omistajien/johdon rikastuminen yksilöiden kohtaloista välittämättä. Isompi yleisö herää vasta, kun on liian myöhäistä eli joko piikeistä aiheutuu massiiviset haitat laajoille joukoille tai talous menee totaalisen kuralle tästä pelleilystä (toki molemmat voi tapahtua). Täytyy myös muistaa, että ehkä jopa vähän alle puolet ei herää milloinkaan. Aika tarkaan puolethan ihmisistä on keskimääräistä tyhmempiä:)

  Tykkää

   • Hyvä kiteytys asiaan. Osa on ehkä älykkäitäkin, mutta niitä ei kiinnosta. Mieluummin mennään vaikka pelaamaan sählyä töiden jälkeen kuin otetaan asioista selvää.

    Tykkää

   • Samaa mieltä ja siksi vähän pohdinkin, että kumpaa sanaa käytän – älykäs vai viisas. Koronahommassa tarvitaan kyllä vähän älykkyyttä siinä mielessä, että osaa katsoa asioita laajasti ja useasta eri näkökulmasta. Oon joskus koittanut kyseenalaistaa itseäni, että jos olenkin väärässä, mutta en ole siinä vielä onnistunut.

    Tykkää

 5. Kysymys: ”Onko koronatoimien tavoite jokin muu kuin terveysturvallisuus, koska toimien ilmeinen epäonnistuminenkaan ei muuta kurssia?”

  Vastaus: Tätä olen myös pohtinut ja teorioitahan on netti pullollaan, esim

  a) nwo luciferinen initiaatio rituaali👺
  b) populaatioharvennus😲
  c) raha, gm-piikit on business
  d) tottelevaisuuskoe🤬
  e) globaali digitaalinen identiteetti
  f) zombifikaatio😱
  g) pandemian torjunta 😂🤣😂
  h) sirutus 🐑
  i) pedon merkki👹

  Oma mielipiteeni on c) ja e)

  Nyt kun keskuspankkien digitaalinen valuutta tekee tuloaan on saatava vahva biometrinen tunniste globaalisti kaikille. Myös web 3.0 (favebookin meta ja microsoftin mesh) vaativat identiteetin vahvaa tunnistamista. Nano kokoiset sirut on höpöhöpöä, mutta tuo grafeeni voisi verenkiertoon ja aivoihin levitessä muodostaa sähkömagneettisesti tunnistettavan yksilöllisen signaalin.. eräänlainen rfid-antenni siis.

  Tykkää

  • Etkö ole kuullut pölypunkin kokoisesta mikrosirusta? Sellainen on jo olemassa.

   Useampikin noista on ”rokotteen” syy. Agenda2030 johon meidän maanpetturipäättäjät ovat sitoutuneet, edellyttää depopulaatiota. F zombifikaatio jos sillä tarkoitetaan transhumaaniutta, joka myös on heidän tavoite. Pedon merkiltä kuulostaa jos et voi ostaa etkä myydä ilman rokotepassia. Pandemian torjunnasta ei todellakaan ole kyse, koska meillä ei ole mitään pandemiaa, on vain plandemia.

   Tykkää

 6. Heräsi kysymys kun ison veden takana ei kuulemma saa pyytämälläkään ivermektiiniä, niin miten on Suomessa? Onko joku lääkäri joka kirjoittaa reseptejä ja löytyykö apteekista?
  Entä hydroklokiini?
  Kun Intiassa on hyviä tuloksia ivermektiini hoidosta, niin miksi asiasta ei edes keskustella täällä?
  Luulisi huokea, hyvä lääke olevan tervetullut koronan hoitoon.

  Liked by 1 henkilö

  • Hmm. Johtuisiko siitä että moiset tutut vanhat halvat lääkkeet tärvelisivät virallisen narratiivin ja vesittäisivät koko vaivalla rakennetun projektin.

   Tykkää

  • Hydroksiklorokiini on ”perinteisen” kiniinin syntetisoitu muoto. Tilasin itse Kiniini-sulfaattia(tasalaatuinen suolamuotoinen kiniini) Amazon.de sivustolta, koska en halunnut väitellä idioottien kanssa.

   Tykkää

   • Näyttää sensuuri iskevän(tai koneeni poikkeukselliset yksityisyysasetukset), mutta hakusanoilla: Chinese Sulphate Aalborg Capsules (Pack of 120) löytynee.

    Tykkää

  • Kokeellisia lääkkeitä/rokotteita ei päästetä markkinoille, jos tautiin on olemassa toimiva hoito ennestään. Siitä syystä kaikki toimivat hoidot on kielletty. Apteekista sanoivat että ivermektiiniä ei saa toimittaa. Klorokiinia ja hydroksiklorokiinia vain reumapotilaille reumalääkärin reseptillä. Sairaalassa käyttävät noita koronapotilaiden hoitoon, mutta paras teho tulisi heti sairauden alussa ja vältyttäisiin sairaalahoidolta, mutta sehän ei myrkkypiikkilobbareille sovi koska myrkkypiikkejä pitää saada kaupaksi kansanmurha-agendassa.

   Dr. Zelenko joka hoiti presidentti Trumpia, sanoo että kversetiini on lähellä hydroksiklorokiinia, sitä saa luontaistuotekaupoista. Hänen sivuillaan on hoito-ohjeet potilaille.

   Tykkää

 7. Tästä teatteriväen hulluudesta tulee mieleen lähinnä joku Indiana Jonesin ”Black Sleep of the Kali Ma” tyyppinen paha uni:

  Mitä mömmöjä lie vetäneet kun noin syvissä vesissä peloissaan uivat:

  ”Jos olet kolminkertaisesti rokotettu virusta vastaan, jonka eloonjäämisprosentti on yli 99,5 %, mutta haluat silti riistää muilta ihmisiltä heidän vapaudensa ja ihmisoikeutensa, jotta ”tuntisit olosi turvalliseksi”, sinulla on vakava ongelma.”

  ”Ensimmäistä kertaa historiassa lääkkeen tehottomuudesta syytetään niitä, jotka eivät ole sitä ottaneet” – mRNA-piikitysten keksijä, tohtori Robert Malone.

  Tykkää

 8. Natsisaksaan ei tule joulua

  Joulupukki ei käyttänyt maskia ja gestapo vei sen keskitysleirille

  Those germans.. natsit joo, näitähän meilläkin tulee koko ajan kaapista, kuten yksi keskustan kansanedustaja.

  Tykkää

  • Nyt kun tulin ajatelleeksi… Kärnähän on Lapista. Jospa hän on asevelikansan geneettisiä jälkeläisiä? Siinä aihe perinnöllisyystutkijoille: aatemaailmakin periytyy geneettisesti?

   Tod.näk. Lapin asukkaat ovat olleet vaan iloisia saadessaan lähettää Kärnän helsinkiläisten riesaksi 😀

   Tykkää

   • Mikko Kärnä on syntynyt Espoossa ja varttunut Kainuussa, Puolangalla. Hänessä ei ole Lapin miestä pallin puoliskoakaan.

    Tykkää

 9. Mielenkiintoinen efekti tulee pelkästään tuon Pöntisen näkemisestä.
  Aivankuin jokin kuvotus tai oksennuksen tunne leviää sisukaluihin , kun näin hänen olemuksensa. Tietysti tekstihän oli sitä itteensä saatananuhripöytää.

  Tykkää

 10. Lukijakysely:
  Kannatan kansallista selvitystä ”Korona-pandemiasta” Nuremberg menettelyn puitteissa. Näen ”eliittien tapaan” Koronan mahdollisuutena. Näen sen siis mahdollisuutena palauttaa kansallinen itsemääräämisoikeus jakamalla kuolemantuomioita tasapuolisesti kaikkien virka- ja luottamustehtävissä toimineiden ja heitä avustaneiden keskuudessa. Koska ”lääkkeet ovat olleet pahempia, kuin tauti”, armeliaisuus vain antaisi väärää signaalia tuleville ja nykyisille päättäjille.
  Normaalioloissa en kannata kuolemantuomioita, mutta vakavissa valtiollisissa rikoksissa armeliaisuus on hyväksyntää, hyväksyntä tottelevaisuutta ja totteleminen pahin rikos.

  Tykkää

 11. On tässä mielipuolisen oloisessa koronarokotehöyryämisessä se hyvä puoli että kerrankin hölmölässä pitää unisimmankin hölmön edes pikkusen yrittää aatella asioita ihan ite.

  Ihan ite sen piikinkin joutuu hakemaan ja ihan ite ja yksin saapi vastata itselleen koituvista mahdollisista terveysongelmista.

  ”Ensimmäistä kertaa historiassa lääkkeen tehottomuudesta syytetään niitä, jotka eivät ole sitä ottaneet” – mRNA-piikitysten keksijä, tohtori Robert Malone.

  Ja muistetaan vielä että kyseisen kokeellisen ”rokotteen” valmistajan ei tarvitse kantaa vastuuta valmisteistaan. Hallituksella ei myöskään ole vastuuta, piikittäjä ei myöskään kanna vastuuta, – mutta sinä olet vastuuton jos et suostu ottamaan kyseistä kokeellista piikkiä josta kukaan muu ei suostu ottamaan vastuuta, vaan ainoastaan rahasi (verojen kautta toki).

  Liked by 1 henkilö

 12. ”Malone Statement”

  https://rwmalonemd.substack.com/p/between-the-forceps-and-the-stone

  Dr.Malone on laatinut tiukkasanaisen lausuman, joka on näköjään tehty tiimityönä ”International Alliance of Physicians and Medical Scientists” -yhteenliittymässä, johon kuuluu yli 16 000 Malonen kollegaa, lääkäreitä ja tutkijoita.

  Substackissa vähän enemmän taustaa ja viitteitä lausumasta, joka löytyy myös ”Freedom of Speech” -sivustolta. [Nimimerkistä kommenttiini jossa se FoS osoitekin]

  (Heee… näkyypä Malonella viitteinä pari hienoa biisiäkin, kas kas… Substack jutun otsikko onkin Joni Mitchellin sanoituksesta.)

  Tykkää

 13. Poliitikot ja asiantuntijat ovat täysin tehtäviensä tasalla, eivät vaan meille paljasta todellisia tehtäviään.
  Terveysturvallisuudella ei ole mitään tekemistä koronatoimien kanssa, suuri nollaus, uusi maailmanjärjästys,transhumanismi, digitaalinen identiteetti ja depopulaatio tavoitteena.
  Mitä tahansa tapahtuukaan, silti suurin osa ihmisistä jatkaa Ruususen untaan, vain harvoilla ihmisillä on kanttia herätä ja katsoa todellista maailmaa.

  Tykkää

  • Jokainen rättinaamainen viestittää olevansa aivopesty koronauskontoon. Kaikki eivät välttämättä piikkiä ota sen tiedettyjen vaarallisten haittojen takia, mutta pelkäävät silti virusta jolla aivopesty kansa kuvittelemaan että meillä olisi pandemia.

   Tykkää

 14. Synergistinen bioase

  Brasilialainen Medicos Pela Vida Covid-19 piti erinomaisen maailmankongressin, johon osallistui covid-asiantuntijoita viideltä mantereelta. Tässä on tohtori Trozzin 24 minuutin esitys nimeltä ”Synergistic Bioweapon”. Tässä hän esittelee vahvoja todisteita siitä, kuinka alkuperäinen SARS CoV2 -virus, joka julkaistiin vuoden 2019 lopulla, ja meneillään olevat pakotetut injektiot toimivat synergiassa vahingoittaen ihmisen immuunijärjestelmää samalla kun vaalivat vaarallista koronaviruksen evoluutiota.

  Kuukausia sitten tohtori Trozzi kuvaili ja ennusti monia pakkoruiskeiden haittavaikutuksia videossa ja artikkelissa Covid “Rokotteet” Kuinka vaarallisia ne ovat. Tähän mennessä pakkoruiskeita voidaan syyllä kutsua vain bioaseiksi. Havaitsemme nyt monia ennustettuja haittavaikutuksia, mukaan lukien immuunijärjestelmän vauriot ja vasta-ainevälitteinen valinta (todennäköinen omikronivariantin lähde). Älä missaa tätä tärkeää tiedepäivitystä ja auta levittämään varoitusta.

  https://drtrozzi.org/2021/12/14/synergistic-bioweapon/

  Kaikki tämä on THL:n, Fimean, eduskunnan ym. tiedossa, mutta myrkkypiikitykset vain jatkuvat, ja maaninen(?) Kiuru suunnittelee jo armeijan ottamista mukaan piikityksiin. Kansanmurhalla on kova kiire, syytteet kansanmurhasta on jo vastaanotettu poliisissa. Piikkihaittojen määrä vaan kasvaa, samoin kuolleisuus 10% nousussa, ja nousee koko ajan, nyt rikolliset kiirehtivät jotta ehtisivät myrkkypiikittää mahdollisimman paljon kansaa ennen kuin tyhmimmätkin heräävät kusetukseen ja kansanmurha-agendaan.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s