Mikko Särkkälä: Kumpi huolestuttaa sinua enemmän, korona vai hallituksen koronatoimet?

Mikko Särkkälä (ps) kysyy Twitterissä ”Kumpi huolestuttaa sinua enemmän, korona vai hallituksen koronatoimet?”

Kysymys on aiheellinen ja ajankohtainen. Sanna Marinin (sdp/WEF) hallitus ajaa parhaillaan sote-alan työntekijöiden rokotepakkoa ja yhteiskunnan jakamista eriarvoistavan koronapassin käytön laajentamisella.

Twitter 16.12.2021, Vastanneiden määrä antaa riittävän otannan.

Euroopan unionissa on tehty kehitystyötä ylikansallisen rokotepassijärjestelmän luomiseksi jo vuonna 2018. Kehitystyöllä on luotu pohjaa rokotepasseille, jotka komission oli määrä esitellä vuonna 2022. Aikataulua on nyt kiirehditty. Vaaleilla valitsematon pääkomissaari Ursula von der Leyen esitteli rokotusstatukseen sidottua ”terveyspassia” 17.12.2021. Tekosyynä passitarpeelle von der Leyen mainitsi mm. Omicron-variantin muodostaman uhan, johon hänen — ja lääkeyhtiötoverien — mukaan tarvitaan varianttispesifi-rokotesarja.

— Omikron-kuolleita on maailmanlaajuisesti ilmoitettu yksi. Kuolemantapaus on Isossa-Britanniassa, mutta ikää, perussairauksien määrää tai rokotusstatusta ei ole kerrottu julkisuuteen. CNBC ilmoittaa henkilön kuolleen koronan kanssa (”koronaan liittyvä kuolema”), ei koronaan. Koska vainajan avulla ei ole näkyvämmin mediakohutettu, hän todennäköisesti on yli 85-vuotias monisairas tupla- tai triplarokotettu. —

Mtv on kertonut hallituksen ehdottavan, että että koronapassin käyttö olisi lain nojalla mahdollista myös, kun rajoituksia ei ole voimassa. Terveysturvallisuudesta ei siten ole kyse — minkä olisi pitänyt selvitä hitaimmillekin ajattelijoille siinä vaiheessa, kun lukee toistuvasti uutisia triplapiikitettyjen koronatartunnoista.

Teoriasta salaliittofaktaksi

Digitaalinen identiteetti on biometrinen tunniste, johon halutaan kytkettäväksi myös pankkitiedot ja digitaalinen raha. Maailman terveysjärjestö WHO julkaisi elokuussa 2021 ohjeet hallituksille globaalin rokotuspassin implementoinnin teknisistä vaatimuksista. ”Koronapassi” on alkumarkkinointivaihe. Lopullinen kokonaisuus mahdollistaa yksilön 24/7 seurannan tekoälyn avulla.

Standardisoinnin keskusjärjestö SFS ry vahvistaa salaliittoanalyytikoiden jo aikaa sitten kertoman tulevaisuuden: ”EU:n digitaalinen identiteettilompakko tulee – standardisointityö alkaa”. ”Suomessa identiteettilompakon standardisointityötä seurataan ryhmässä SFS/SR 312 Biometriikka ja kortit.”

Kommentti / RS

1) Hallituksen käyttämä asiantuntija Pauli Rautiainen arvostelee Perustuslakivaliokuntaa sen tavasta käsitellä Tartuntatautilain muutoksia. Perusoikeuksia polkeva menettely ei PeVL:n eikä Marinin hallituksen mielestä ole syy olla tekaisematta lakimuutosta, joka aiheuttaa enemmän ongelmia (mm. hoitajapula) kuin ratkaisee mitään.

[…] säännöksen avulla ihmistä estetään elättämästä itseään työllä (työsuhde ei katkea vaan vain palkanmaksu) ja työnteon näin estyessä työntekijän toimeentuloa ei turvattaisi työttömyysturvalain mukaisilla etuuksilla.

Hänestä ei tule palkanmaksun keskeytyessä työtöntä tai työkyvytöntä, jolloin hän sinkoutuu perustuslain 19.2 §:ään kiinnittyvän perusturvajärjestelmän läpi suoraan perustuslain 19.1 §:ään kiinnittyvälle vähimmäisturvaetuudelle eli toimeentulotuelle, joka on kuten hallituksen esityksessä todetaan viimesijaisena turvana sille säädettyjen edellytysten täyttyessä käytettävissä.

Näihin edellytyksiin kuuluu se, ettei toimeentulotukilaskelmassa huomioitavat varat riitä elämiseen. Toisin sanoen ihmisen on ensin kulutettava oma varallisuutensa itsensä elättämiseen ennen kuin toimeentulotukihana avautuu.

Onko todella niin, että työsuhteisessa työssä itsensä elättävän ihmisen tiputtaminen tällä tavoin perusturvajärjestelmän läpi toimeentulotuelle ei nosta esiin ainuttakaan perusoikeuskysymystä?

Vai onko niin, että perustuslakivaliokunta on epäonnistunut tehtävässään ja jättänyt arvioimatta mitä merkittävimmän perusoikeuskysymyksen, joka on ollut aivan sen nenän edessä? […]

Pauli Rautiainen

2) Määritelmiä on muutettu pandemian, laumasuojan, immuniteetin, rokotetun ja rokotusten — jopa rokotevastaisuuden — osalta, jotta tavoite, kontrollijärjestelmän rakentaminen saadaan tehtyä.

Kun sanojen sisältömerkityksiä aletaan muuttaa, ollaan Uudessa normaalissa, jossa ”täysin suojattu” on muutaman kuukauden välein lääketieteellistä interventiota vajaa, terve on tartuttaja ja ”vapaa” tarkoittaa elinikäistä ehdonalaista.

29 comments

 1. Jos et halua kehoosi samanlaista päivityshelvettiä kun älypuhelimessasi tai tietokoneessasi on, kannattaa harkita kaksi kertaa mitä olet tekemässä. Kuinka monta piikkiä tarvitaan siihen että kehosi immuunijärjestelmä ei enää toimi ollenkaan ilman ”päivitystä”.

  Tykkää

  • Kuinka monta piikkiä tarvitaan siihen että kehosi immuunijärjestelmä ei enää toimi ollenkaan ilman ”päivitystä”.

   SarsCov2-viruksen kohdalla siihen ei tarvita kuin yksi piikki, jos otat sen ennenkuin mahdollisesti saat virusinfektion. Edellämainittu koskee mRNA- ja adenovirusvektorirokotteita, jotka tuottavat immuunivasteen vain viruksen Wuhan-kannan piikkiproteiinille, ja jättävät viruksen muut osat huomiotta. Tällöin vaikka saisit virusinfektion, immuunipuolustus priorisoi vasteen vain piikkiproteiinille eikä tuota kunnollista vastetta muille viruksen osille. On epätodennäköistä, että OAS=original antigenic – ilmiötä pystytään kiertämään millään päivityksellä. Vähintäänkin OAS häiritsee merkittäväti vasta-aineiden tuottoa. Tämä koskee verta.

   On kenties mahdollista, että intranasaalisesti otettavalla heikennettyjä viruksia sisältävällä rokotteella saadaan piikitettyjen hengitysteiden limakalvoille tehokas igA-vaste ja virus neutraloidaan jo siellä. Varmaksi en osaa sanoa, koska en ole immunologi. Rokottamattomilla tämä on tottakai mahdollista, jos ottavat intranasaalisen rokotteen, jos sellaisia joskus tulee saataville.

   Piikitetty menettää suojan omikron-virusvarianttia vastaan lopullisesti silloin, kun virus on täysin resistentti nykyisten rokotteiden vasta-aineille. Tämä on vain ajan kysymys, koska kaikilla piikitetyillä on rokotteilla tuotettu homogeeninen immuunivaste SarsCov2-virukselle, Tällöin virus väistämättä löytää keinot kiertää tuo immuunivaste, semminkin koska homogeenista laidunmatta on niin valtavasti virukselle.

   Tykkää

 2. Itse sanosin että tässä koronapaniikissa on mittasuhteet menny niiiiin järjettömiksi, että koko maailma huolestuttaa.
  Eihän tämmöstä olisi voinut edes kuvitella mitä maailmalla tapahtuu.
  Ja mikä maailmalla tapahtuu niin tulee viiveellä Suomeen, ikävä kyllä.

  Tykkää

 3. On myönnetty, että virus käy kaikki läpi (Rämet), että se kiertää ikuisesti (Tegnell) ja ettei näillä rokotteilla pysäytetä pandemiaa (Nohynek).

  BMJ:ssa todettiin äsken, että ”pandemia” loppuu vasta kun palataan normaaliin elämään, mikä ei tietenkään sulje pois tavanomaisia varotoimia.

  Mutta jos tästä koronasta halutaan tehdä – kuten on tehty – erityistapaus (nollatoleranssi tartunnoissa), sulku- ja rajoitustoimet, joiden hinta on jo nyt mittaamaton, jatkuvat hamaan tulevaisuuteen.

  Hallituksen toimet siis pahentavat tai ainakin pitkittävät tätä tekemällä tehtyä surkeutta, vaikka kyseessä on vain keskivaikeaan influenssaan verrattava ”kulkutauti”.

  Liked by 1 henkilö

 4. Ei liity asiaan suoraan anteeksi. Käy vaan kunnolla hermoille.
  IL on taas vaikka kuinka paljon valheellisia kirjotuksia, mutta yritäppä korjata niitä ihan asiallisesti, niin rikot jotain sääntöjä.

  Tykkää

 5. Minua ainakin on koko tämän helevatan ”koronakriisin” ajan huolestuttanut eniten nämä meidän ”hallituksemme” tekemiset tai, paremminkin tekemättä jättämiset kuin itse korona. Tauti olisi suurimmalta osin jo voitettu jos ja kun heti aluksi olisi hoidettu itse tautia eikä ajateltu lääkefirmojen bisnestä.

  Tykkää

 6. Tämä lain kohta koskenee vain valtionpalkkaamia työntekijöitä.
  ””Jos työntekijä ei täytä 1 momentissa säädettyjä edellytyksiä, työnantajan on ensisijaisesti tarjottava työntekijälle muuta työsopimuksen mukaista työtä tai jos tällaista ei ole tarjolla, muuta
  työntekijälle sopivaa työtä. Jos tällaistakaan työtä ei ole tarjolla tai työntekijä ei suostu sitä vastaanottamaan, työnantajalla ei ole palkanmaksuvelvollisuutta työnteon estymisen ajalta, ellei
  toisin ole sovittu.””
  Laki ei määrää pykälää noudattamattomalle työnantajalle rangaistusta. Siispä kansallismieliset työnantajat, jättäkää lain kohta käyttämättä. Jos joku työnantaja aikoo lakipykälästä hyötyä, menkää muut työntekijät lakkoon, ainakin uhatkaa jo etukäteen.

  Liked by 1 henkilö

  • Juuri näin, työnantaja saa itse valita ottaako natsipassin käyttöön ja syyllistyy syrjintään. Ne jotka ottavat, menettävät työntekijät. Ne jotka eivät ota, pääsevät eroon työntekijäpulasta.

   Hoitajilla ei ilmeisesti ole enää lakko-oikeutta. Miten ihmeessä ammattiliitto on tähän suostunut!! Ja miksi työntekijät vielä ovat tuollaisessa ammattiliitossa!!!

   Tukilakkolaisia varmaan löytyisi, tietääkseni SAK ja STTK vastustavat passeja. Agenda2030 vaiheen 5 (jota elämme) yksi tavoite on räjäyttää työttömyys, siitä syystä natsipassit.

   Yritin linkittää tähän MV-lehden artikkelin jossa nuo kaikki vaiheet:
   https://mvlehti.net/2021/10/26/turtiainen-elamme-kolmannen-maailmansodan-aikaa-valmistautukaa/

   Mutta jostain syystä sen sivut eivät aukea. Onko rokotemafia kaatanut sen sivut?

   Tykkää

   • UMV:n kommenteissa pt. Janus Putkonen sanoo:

    ”Pääuutisemme osui ja upposi – pelkoa luolassa? NATO:n kyberkeskus ampuu kovilla meitä vastaan ja torjunnan vastatoimet kyberhyökkäykseen MV-Lehteä vastaan on aktivoitu. Hallituksen tyrannimaisen suunnitelman vuotaminen – armeijan käyttäminen ”hätäjarrumekanismiin” realisoituu. NATO:n osallistuminen mediatykistömme vaientamiseen osoittaa, että taustalla ei ole vain PV ja Valtioneuvosto. Taistelu jatkuu!
    62
    1

    Janus Putkonen 18.12.2021 12:17

    Hyökkäyksiä tulee aaltoina. Serveri kestää kyllä kolhut ja olemme oppineet sananvapauden vihollisten uusimmatkin kyberaseet, mutta palvelussa saattaa olla lauantain aikana lisäkatkoja. Pahoittelemme häiriöitä, mutta tällaista tämä on… tyranniaa vastaan taistellessa.”

    Tykkää

 7. Virus vai hallinnot?

  Kyllä hallituksen kouhot toimet huolestuttaa enemmän. Ja melkeinpä sitäkin enemmän huolestuttaa nykyinen merkillinen täyssulkeutunut puhumattomuuden ja kieltämisen ilmapiiri, monelta lukutaitokin yhtäkkiä hävisi 2020 keväällä eikä paluusta näy paljoakaan merkkejä suurimmalla kansanosalla, ei taviksilla eikä tieteentekijöillä.

  Onpa surkean paljon tullut mietittyä niitä kaikkia keinoja joilla hallinnot ja ”kansanterveysviranomaiset” nyt runttaa elävien ihmisten elämää… entä ne jotka ei ole vielä syntyneetkään?

  Steve Kirsch on johkaantunut miettimään sitäkin puolta… on jo todettu että piikkiproteiini voi vaikuttaa proteiiniin syncytin-1, jolla on merkittävä osa sikiön kehityksessä, Steve on aiemmin kommentoinut asiaa. Steve on myös havainnut täyssulkeutuneisuuden tunnelman.

  Kirsch pohtii substackissa tarkemmin aihetta jossa nämä yhdistyy. Eräs hedelmöityshoitoklinikalla työskentelevä on soittanut Stevelle ja kertonut että klinikoilla näyttäisi tapahtuvan kummia. Niissä hoidoissa on tietty epäonnistumisen prosentti tavallisestikin, suuri määrä murhetta monelle jo siitäkin, ja nyt on havaittu että keskenmenojen ja muiden ongelmien määrä on kutakuinkin tuplaantunut.

  ”IVF clinics started having serious problems right after the vaccines started rolling out”

  https://stevekirsch.substack.com/p/ivf-clinics-started-having-serious

  Muutos on tapahtunut kuluvan vuoden maaliskuun/toukokuun aikana. Selvitystyöhön kutsuttu asiantuntija ei MILLÄÄN keksinyt mikä voisi olla muuttunut tuolloin…

  ”…the PhD they employ there to investigate the problem is looking at “every possible variable” to figure out why there was suddenly a doubling of the miscarriage rate (in March through May). Nothing was common to all these women. Nothing. She couldn’t figure out the cause.”

  Kun selvittelijälle sitten varovasti ehdotettiin että kuinkas ne geeniterapiainjektiot, nehän alkoi siinä vähän ennen…?

  Tutkija kieltäytyi selvittämästä tätä ”ympäristömuutosta”:
  ”…she refused to look at it…”

  Täyssulkeutuneisuus. Ei halunnut edes vilkaista siihen suuntaan.

  Siltä klinikalta soittanut halusi pysytellä anonyymina, jos tunnistettaisiin niin tulisi tietty täyspotkut.

  Kirsch kertoo myös siitä kuinka noin 90% hänen tuntemistaan tutkijoista ja lääketieteen asiantuntijoista nyt kieltäytyy puhumasta hänelle, ovat saaneet selville että Steve ei diggaa näitä kohuvaksiineita. Osa saattaa sanoa jotain, kunhan ei kajota vaksiineihin eikä naamariepuihin. Osa ei puhu mitään, ja vaikka hän on esittänyt että mitäs jos lukisitte vaikkapa näistä hänen substack artikkeleistaan että MIKSI hän tuumii kuten tuumii, niin ei, eijei, vastaavat vaan että: -”Ei kiitos.”

  Liked by 1 henkilö

 8. MV lehteävastaan hyökkäyksiä sivustot tökkii, siellä on kovajuttu ensiviikon hallituksen hätäjarru suunnitelmista. Jos toteutuvat tulee ikimuistoinen Joulu . Minä vaan oottelen uusia Eugen Schaumaneja, alkaa mennä niin hurjaksi joltain palaa roput.

  Tykkää

 9. Uudenmaan sulku jouluksi koska piikitetyt saavat ja levittävät tartuntoja.

  No, armeija onkin jo harjoitellut Hgissä tuota hommaa.

  HS, US, IS, IL ja AL julkaisevat isot jutut siitä, kuinka hallitus on hoitanut homman hyvin, ja ryhtynyt ankariin toimiin rokotetuissa leviävän epidemian takia.

  Kenraaliharjoitukset on jo nähty moneen kertaan.

  Pahimmat jästit ei silti tajua.

  Tykkää

 10. Hallituksen, THLn ja EUn toimet ovat epäloogisuudessaan ja kaikessa absurdiudessaan pelottaneet heti 2020 keväästä asti.

  EUn piikkisopimusten tekijät Von der Leyen (jäävi, koska puoliso geeniteknologiafirman johtaja) ja Kyriakides (4milj€ lahjukset) tulisi saada myös pikaisesti oikeuden eteen ensi alkuun korruptiosta sekä rikoksistaaan ihmisyyttä vastaan.

  Hybridistrategia valittiin, jotta tauti ei kuihtuisi, koska sitten ei olisi ollut enää tarvetta geeniterapiapiikeille. Nohynekiltä kysyttiin 2020 tartuntalukujen tippumisesta, niin hänen mukaansa tartunnat eivät haitanneet, jotta saataisiin luonnollinen testi/koeryhmä. Olin järkyttynyt jo silloin.

  Nyt taitaa suurin osa sairaalakuormituksesta tulla piikkihaitoista.

  Tykkää

  • Siksihän se kiire on, ettei jengi ehdi saada tähän asti vaarattomasta Omikronista immuniteettia ja ettei näy, että vain rokotetut sairastuvat, oletan.
   Kiire tuhota verrokkiryhmä.

   Jos suuri yleisö huomaa, niin sortopassia ja muita tavoitteita ei saada vietyä läpi.

   Tykkää

  • Toivotaan, että siinä vaiheessa jo tiedetään vastaansanomattomasti näiden feikkirokotteiden aiheuttamat haitat (ja mitättömät hyödyt), vaikka niitä on ainakin Yhdysvalloissa alettu peitellä (so. deletoida ilmoituksia vakavista haitoista järjestelmästä = VAERS).

   Tiettävästi yhtään toimivaa rokotetta koronaperheeseen kuuluvaa virusta vastaan ei ole onnistuttu kehittämään. Geenitekniikan toivottiin tuovan ratkaisun, mutta toisin kävi; silti ihmiskoe jatkuu vaikka jäljet pelottavat.

   Paitsi koronaviruksesta myös koronainjektioista on tehty erityistapaus: niiden aiheuttamille terveyshaitoille ja kuolemantapauksille ei ole asetettu ylärajaa. Tosin oli vielä sikainfluenssarokotteen osalta.

   Tykkää

 11. Huomasin illalla jo että mv-lehden sivut tökki. Mietinkin että mikä uutinen liikaa?
  Onko Ukrainassa muutakin kuin kivihiiltä, siis jokin syy lännellä olla kiinnostunut? (Oliko jopa Bidenin pojalla jotain bisneksiä siellä?)Tässä kohtaa on aukko sivistyksessä!

  Tykkää

 12. Matskua tuli Riikalta kerralla niin paljon että yhdessä illassa ei ennätä sulattaa.
  Mv lehden sivuille en päässyt enää illalla. Päivällä sitkaan yrittämisen jälkeen eiliset uutiset oli tuoreimmat.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s