Onko UMV-lehti kyberhyökkäyksen kohteena?

”Onko UMV-lehti kyberhyökkäyksen kohteena?”, UMV-lehden sivuille yrittäneet AvoinMedian kommentoijat ovat kysyneet. Vastaus tuntuu olevan kyllä. UMV:n sivuille yrittävä saa ilmoituksen, jossa tiedotetaan huoltokatkosta.

Sanna Marinin (sdp/WEF) hallituksen ”hätäjarru-suunnitelmista” kertova UMV-artikkeli ”Hallituksen suunnitelmana tyrannimainen ”hätäjarru” – Uudenmaan sulkutila ja rokottamattomien ulkonaliikkumiskielto?” on ilmeisesti laukaissut hyökkäyksen sivustoa kohtaan.

Artikkelin kommenttiosiossa UMV:n päätoimittaja Janus Putkonen kertoo hyökkäyksiä palvelinta vastaan tulevan aaltoina.

UMV:n artikkeli, joka vaikuttaa laukaisseen kyberhyökkäyksen sanan ja mielipiteen vapautta sekä riippumatonta mediatoimintaa vastaan, sisältää selonteon huhuista, joita hallituksen ”hätäjarru-suunnitelmien” ympärillä liikkuu.

Kopio UMV:n artikkelista (alla):

Hallituksen suunnitelmana tyrannimainen ”hätäjarru” – Uudenmaan sulkutila ja rokottamattomien ulkonaliikkumiskielto?

Julkaistu 18.12.2021 09:54, 10186 lukukertaa, 9 kommenttia

Vakavat huhut suunnitelmista liikkuvat samaan aikaan kun ministeri Krista Kiuru ilmoittaa, että ”hätäjarrusta on päätettävä jo ensi viikolla”. Vahvistamattomien tietojen mukaan rokottamattomia ollaan sulkemassa koteihinsa ja Uusimaa asetetaan sulkutilaan. Tyrannian toimeenpanossa olisi mukana olisi myös armeijan yksiköt.

Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sd.) kertoo Helsingin Sanomien haastattelussa sosiaali- ja terveysministeriön esittäneen perjantaina sote-ministerityöryhmälle, että hallitus päättäisi hätäjarrumekanismin käyttöönoton aikataulusta ensi viikolla.

VKK:n varapuheenjohtaja Jarno Vähäkainu ja ekonomisti Tuomas Malinen olivat saaneet osaltaan tietoonsa eilen perjantaina myös UMV-Lehdelle vuodettua tietoutta pääministeri Sanna Marinin hallituksen kaavailemista äärimmäisistä koronatoimista, jota kutsutaan ”hätäjarrumekanismiksi”. Jo viime vuonna tutuksi tulleen kansallisen sulkutilan voimaan asettamisen tavoitteen johtavaksi asiamieheksi on nimetty tällä kertaa Krista ”Boss” Kiuru.

”En lähde spekuloimaan hätäjarrun sisältöjä vielä, koska ne ovat ensi viikon asioita ja ensi viikolla arvioidaan, ovatko alueelliset toimenpiteet riittämättömiä. Sitten valtioneuvoston käsissä on, millaisin toimin ja millä aikataululla jatketaan”, Kiuru sanoi Helsingin Sanomille.

Mutta tietoja on vuotanut suunnitelmista ja huhujen mukaan toimenpiteet on valmisteltu yhdessä mm. Puolustusvoimien kanssa. Kyseessä on äärimmäinen viranomaistoiminta suomalaisia vastaan, joita on nähty toimeenpantavan useissa ylikansallista korona-agendaa seuraavissa länsimaissa. Suunnitelmaan liittyy yhdistetyn viranomaisvoiman ja pakkokeinojen käyttö tyrannian pakottamiseksi eli Suomen ajaminen poikkeustilaan.

Käytännössä kyseessä onkin sama poikkeustilan tavoite, jota pääministeri Marin ei onnistunut omalla vetovoimallaan saamaan voimaan ylikansallisten mallien mukaan viime vuonna. Suomen kansallista sulkutilaa yritettiin uudestaan myöhemmin viime keväänä, mutta aikomus torpattiin eduskunnassa hallituksen esityksestä ja globalistien painostuksesta huolimatta. Nyt on käsillä uusi flunssa-aalto ja uusi yritys.

Muutoksena edellisvuoteen on nyt se, että ankarimmista poikkeustilan määräyksistä kärsisi rokoteagendan mukaisesti erityisesti rokottamattomat eli suuri osa suomalaisista, jotka eivät ole voimakkaasta painostuksesta ja propagandasta huolimatta alistuneet kokeellisiin mRNA-piikityksiin, vapauden puolustajat, jotka vastustavat globalismin agendoja, erityisesti pakkorokotuksia sekä koronapassien käyttöä kansalaisten hallintaan.

Tuomas Malinen: Rokottamattomien yhdistyttävä!

Ekonomisti Tuomas Malinen on ollut Suomen hallinnon perustuslain vastaisen tyrannian torjunnan edelläkävijöitä Suomessa vuoden 2021 aikana. Hänen videoviesti eiliseltä perjantailta kannattaakin jokaisen nyt kuunnella – ota minuutti aikaa ja anna Malisen kertoa millaisesta vakavasta tilanteesta me puhumme

Sinä vaikutat. Kaikkien kansanedustajien sähköpostiosoitteet:

Etusivu

Ohjeistus: me-kansalaiset-ohjeistus Lataa

Toimittaja: Janus Putkonen, päätoimittaja
UMV-Lehti, 18.12.2021

Kommentti / RS

Tunnen Janus Putkosen suunnilleen vuodesta 2011 asti, jolloin hän toimi Verkkomedia-julkaisualustan päätoimittajana, johon minäkin joitain vuosia kirjoitin. Tunnen, vaikka elävässä elämässä olemme tavanneet fyysisesti alle 10 kertaa. Etätyötäkin tehdessä kuitenkin oppii kollegan ajatusmaailmasta ja arvoista. Emme olleet — emmekä ole — kaikesta samaa mieltä, mutta kunnioitan ja arvostan Januksen vilpitöntä rakkautta Suomeen, suomalaisiin ja suomalaisuuteen.

Mikäli Janus on oikeassa siinä, että UMV-lehti on kyberhyökkäyksen kohteena, ja siinä, että hyökkäyksen tekijä on NATOn hybridikeskus, kyseessä on ”omien” hyökkäys ns. länsimaisia arvoja kuten lehdistönvapautta sekä sanan ja mielipiteen vapautta kohtaan.

Sen pitäisi kiinnostaa kaikkia, jotka vilpittömästi uskovat demokratiaan. Demokratia ei voi toteutua, mikäli jokaisella ei tasa-arvoisesti ole samoja perus-, ihmis- ja poliittisia oikeuksia.

PÄIVITYS 20.12.2021 klo 10:39

Janus Putkonen kertoi minulle sähköpostitse hyökkäysten UMV-lehteä vastaan jatkuvan tänään maanantaina ”yhtä rajuina kuin ne olivat lauantaina ja eilen sunnuntaina. Joudumme rakentamaan koko puolustuksen uudelle ja entistäkin kallimmaalle — monimutkaisemmalle tasolle. Operaation takana on NATO:n «Infostorm» — eikä enää sen testi, kuten parilla aikaisemmalla kerralla.”

Tilanteen kulkua voi seurata (ainakin toistaiseksi) Twitterissä.

Aiheeseen liittyy:

#Shadowgate – Mitä sinun ei haluta tietävän

Jos epäilit, että sensuuria halutaan kontrolloida globaalisti, olit oikeassa

Sensuuri somessa globaali operaatio

Facebookin ”tiedustelupomoksi” NATOmies

SATIIRI | Valtiokeijusto tiedottaa: Tasa-arvon tukeminen sanan ja mielipiteen vapaus optimoimalla (Vaihe II)

15 comments

 1. Saaga jatkuu (toistaiseksi) Twitterissä

  Tykkää

  • Tykkää

 2. Eniten koronasta – so. ”koronan vastaisista toimista” (sulkutilat, rajoitukset, maskit jne.) – ovat kärsineet lapset ja nuoret. Mitä tähän sanoo lapsiasiain valtuutettu?

  Ei mitään, on hissun kissun (edellinen savustettiin ulos ja tilalle otettiin nöyrempi). Eikä mitään lapsivaikutuksen arviointia tietenkään ole tarvinnut tehdä, sehän on selvä.

  Kun tämä ”korona” on niin merkittävä ja uhkaava ilmiö, että sen perusteella voidaan kävellä myös perustuslain yli, niin siinä eivät lasten tulevaisuus, etu ja oikeudet paljon paina.

  Lasku tulee perässä.

  Liked by 2 people

  • Kaikille on tullut selväksi että ”Jones – Osa Suurempaa”- rokkaa ja korona on poliittisena plandemiana yksi maailman vaarallisimmista tartuntataudeista vaikka eihän tyhmemmät sitä edes huomaa.

   Se on niin ylen salakavala tuo virus, koska sitä ei näe muuten kuin laatumedian ilmaantuvuusluvuissa, siis ei kun tarttuvuusluvuissa, siis ei kun altistusluvuissa, no voi VITTU! sairaanhoito- ja teho-osastoluvuissa… Eikun terveydenhuoltojärjestelmän romahtuvuusindeksissä. Joka sekin on muuten nousussa. Kuuntelisit laatumedian uutisia!

   Onhan se jo tähän mennessä onnistunut tappamaan tieteellisen ajattelun, logiikan, lääketieteen, median luotettavuuden ja sananvapauden ja aina vaan hullummaksi menee. #hysteria #fasistipassi #isoveli #orwell

   Tykkää

 3. UMV voi olla ylpeä ”verta, hikeä ja kyyneleitä” asemastaan, sillä siitähän näissä aaltomaisissa kyber-hyökkäyksissä kysymys. Ilja teki todella mahtavaa työtä sananvapauden puolesta, jota Janus ansiokkaasti nyt jatkaa. Mantteli on raskas, mutta vuosituhansien hämähäkinverkot ovat vihdoinkin putoamassa. Sen alta tulee paljastumaan GREAT DECEPTION, eli kaikki ne valheet mitä meille on iät ja ajat syötetty ja joita meille edelleenkin syötetään.

  ps. täällä Los Angelesissa rokotetaan jo 5-vuotiata jo täyttä häkää, joten suomalaisten on parasta herätä Ruususen unestaan!

  Tykkää

 4. En ota poliittista kantaa, otan vain Tilastokeskuksen keräämät tiedot viikottaisesta kuolintilastosta, josta laskin eri ikäisten kuolinerot viime ja tämän vuoden viikoilta 1-47. Luvun 30-34 alla on vuonna 2020 30-34 ikäisten kuolinmäärä verrattuna vuoden 2021 30-34 ikäisten kuolinmäärään jne.

  30-34 35-39 40-44 45-49 50-54 55-59 60-64 65-69 70-74 75-79 80-84 85-89 90- 30-
  0 -9 -53 -44 -37 +18 -41 +12 +60 +577 +144 +224 +746 +1763

  On siis nähtävissä, että alle 65 ikäisiä kuoli tänä vuonna 207 vähemmän kuin vuonna 2020 vuoden alusta viikon 47 loppuun ja yli 65 ikäisiä kuoli tänä vuonna 1763 enemmän kuin viime vuonna viikoilla 1-47. Kuolleisuus kohosi tänä aikana yli 30 ikäisillä määrällä 1556.
  Viikko 47 on rajana, koska tilastot tänä vuonna ovat vain viikkoon 47 valmiina. (Pientä virhettä voi olla myös 1 viikolla.)
  Tartuntoja oli 2020 viikoilla 1-47 21639 ja koronaan kuolleita 375 (1,7% tartuntojen määrästä)
  Tartuntoja oli 2021 viikoilla 1-47 176865 ja koronaa kuolleita 894 (0,5% tartuntojen määrästä)
  Koronakuolleisuus oli tuona aikana lisääntynyt määrällä 519, mutta yleinen kuolleisuus olikin lisääntynyt 1763-207=1556 henkilöllä 3 kertaiseksi yli 30 ikäisten joukossa.

  Voi vain arvailla, miksi kuolintilasto 3 kertaistui. Yksi mahdollisuus on, että vuonna 2021 kaikkia kuolin tapauksia ei luettukaan koronan syyksi, vaikka tartunta oli olemassa. Silloin kuolin prosentti olisi ollut 1,5% ja samaa luokkaa kuin vuonna 2020. Tai on tietenkin mahdollisuus, että jokin uusi tauti aiheutti kuolemia tai oli pelkkä sattuma. Luulisi lääkintäviranomaisten tapauksen tuntevan ja siitä kertovan.

  Tykkää

 5. Kansamme saa Kiittää UMV-lehteä sen tuottamista ainutlaatuisissta paljastuksista tämän pakkovero-YLEN ja muun ”laatumedian” jauhamasta valheellisesta aivopesu propagandasta, tuoden esiin faktoihin perustuvat näkökulmat, paljastaen näin kansanpetturit.
  Se on hengenvaarallista hommaa, kysyy rohkeutta ja rautaista ammattitaitoa.

  Noin tuhat vuotta sitten maamme koki invaasion, jota kutsutaan ristiretkeksi ja siittä lähtien on ruotsalaiset alistaneet ja orjuuttaneet kansaamme kaikin tavoin, peruskulissina on aina ollut kirkko joka on kasvattanut pelkoa ja nöyryyttä esivaltaa kohtaan saaden kansastamme tämmöisen kaikkeen suostuvan herraa pokkuroivan ”lammaslauman”.

  Tässä pieni kuvaava näyte herrakansan suhtautumisesta rahvaaseen ja maahamme alusta alkaen:
  Kun Pohjan sodan päättymisestä oli kulunut vasta runsaat 20 vuotta julisti Ruotsi sodan Venäjälle 22.7 1741 (Hattujen sota) ja sitä edeltäneissä salaisissa neuvotteluissa oli vallassaolevat Hatut puoltaneet hyökkäystä vähäisillä riskeiillä eli, -”ainoa todenteon (sodan) tuottama vaara olisi sen huonosti päättyessä Suomen perikato tai menettäminen”-.

  Ei mikään ole muuttunut niistä-, ei 30v.sodan- eikä noitavainojen ajoista, nuotit ovat aina olleet samat, vaan uudelleen ajan henkeen sovitetut, elikkä päätavoite hyökkätä Venäjälle saavutetaan kansaa aivopesemällä, täyttämällä sen aivot russofobialla.
  Mutta todellinen vihollinen on tosiaankin selän takana jos sitä etsiskellään idän suunnasta.
  Viimmeisin julkinen häpeämättömin ruotsalainen suvereenisuuttamme loukkaava teko oli v.2015 kun ”ystävällismielinen” naapuri ”kärräsi” maahamme 35000 matua, tuosta vaan Tornioon ja täällä heidän vasallinsa ottivat ne riemuiten vastaan tehdäkseen suuren luokan pisnestä ”kuppauttaen” kustannukset kansalta, sekä tuhoten samalla sen perusturvallisuuden.

  Nämä ovat sellaisia perustotuuksia jotka täytyisi jokaisen oivaltaa, myös maamme historian olisi korkea aika kirjoittaa totuuteen pohjautuvaksi, se yhdistäisi kansan, mutta sitä se eliittimme pelkää, että kansan silmät aukeavat ja valheidensa vuoksi ne aina tukeutuvat vieraaseen väkivaltakoneistoon tuottaen sitä turvakseen kansaansa vastaan.
  Tämä myrkkypiikitys on kavalin rikos ihmisyyttä ja ihmiskuntaa kohtaan, mutta viimmeistään historia tulee varmasti palkitsemaan nämäkin ”terveysintoilijat” ansioittensa mukaan.

  Tykkää

 6. MV-lehden lukeminen pitäisi olla kansalaisvelvollisuus. Ainakin jokainen joka haluaa sivistää itseään, lukee uutiset sieltä. Muuten on vain propagandan varassa, Kyberhyökkäykset näyttää edelleen jatkuvan, sivusto takkuilee. Sale hädissään soittanut Natoon että tehkää kyberhyökkäys sinne, lehti paljastaa meidän rikokset. Pistäisi varmaan rakkikoiransa Toiviaisen jahtaamaan Janustakin, jos pystyisi.

  Tykkää

 7. Uutiskooste näyttää aika surullisen laihalta ilman Mv-lehden panosta. Olen ollut vähän kahden vaiheilla lehden suhteen, mutta nyt on päätöksen aika ja minusta Mv-lehti on olennainen osa Suomen mediakenttää ja tukemisen arvoinen.

  Tällä hetkellä lehden sivuille ei pääse ollenkaan, joten olisikko jollakulla tallessa lehden NYKYINEN (vaihtui äskettäin) maksukanava ja erikoisesti yhteystiedot mainostajie varten?

  Haastan myös muut mukaan tukemaan Mv-lehteä, jotta heillä on läväkkää laittaa serverit kuntoon.

  PoP

  Tykkää

 8. Ennen ja jälkeen ”Suomen sodan” (1809) suomalaisia on ollut ”itään päin kallellaan”. Tämä on ollut ja on hyväksyttävä leimä poliittisessa polemiikissa. Mutta ei vakavasti otettavassa argumentoinnissa. 99 suomalaista sadasta ei tiedä itäisestä Ukrainasta mitään mutta kärsii jos välit Venäjään menevät kokonaan poikki. Nyt sekin on uskomattomasti mahdollista. Mikä on muuttunut? Ainakaan ”vanhasuomalaisia” ei kukaan nimittänyt ”Venäjän trolleiksi”, lapsellisuus ja häpeämättömyys muuttuivat hyveiksi vasta paljon myöhemmin. 10 vai 30 vuotta sitten? Tämän pitää kiinnostaa vaikka sukunimi ei olisi ”Paasikivi” tai ”Mannerheim”.

  Tykkää

 9. Laboratoriosta päästetään virus irti, lääketiede ja media korruptoidaan, sananvapaus loppu, kiinalainen pisteytysjärjestelmä soteen, kulkuluvan edellytyksenä pakkopiikit tuotteella joka vahingoittaa ihmisiä. Kuka vielä viitsii tarpoa silmät ummessa tämän vallankaappauksen keskellä? Hyvästi demokratian rippeet.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s