Antton Mäntyvaara: Rakas terveyspassin kannattaja. Muuttaisitko mielesi jos…?

Antton Mäntyvaara tiedustelee tviitissään, muuttaisivatko terveyspassin kannattajat mielipidettään jos kävisi ilmi, että kyseessä on jo ennen ns. pandemiaa valmisteltu hanke liittovaltion laajuisesta digitaalisesta maksu- ja tunnistautumissovelluksesta, jota ilman yksilöt eivät voisi nauttia kansalaisoikeuksistaan?

Mäntyvaaran esittämä kysymys liittyy perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiurun (sdp) myöntöön siitä, että koronapassilla ei ole mitään tekemistä terveysturvallisuuden kanssa, ja että koronapassin käytön laajentamisesta on sovittu jo paljon aiemmin.

Koronapassin käyttöönoton laajentaminen on linjattu tehtäväksi jo paljon aikaisemmin, eikä se liity ainoastaan tähän tautitilanteeseen, eikä se synny tarpeesta vain tätä tautitilannetta tasapainottamaan vaan yleisemminkin meidän lainsäädännössä pitäisi olla työvälineitä koronapassin käytölle silloinkin kun rajoituksia ei ole voimassa, joten tätä ei tehdä vain tähän tilanteeseen.

Krista Kiuru **)

Jotkut suomalaiset poliitikot ovat väittäneet Maailman talousfoorumin (WEF) perustajan ja johtajan Klaus Schwabin lempiaiheen, Suuren nollauksen (The Great Reset) olevan salaliittoteoriaa; mitään sosiaalisen luottoluokituksen kontrolliyhteiskuntaa ei olla rakentamassa, eikä mitään Suurta nollausta suunnitella davosinihmisten WEF-kokouksissa.

Sosiaalisessa mediassa kiertää parhaillaan kuvakaappaus kutsukirjeestä, joka on osoitettu Alankomaiden (Hollanti) valtiovarainministeri Wopke Hoekstralle. Kutsussa kerrotaan 26-29. tammikuuta 2021 pidetyssä vuotuisessa WEF-kokouksessa keskustelujen keskittyneen ”koronanjälkeisen ajan politiikkojen muotoiluun Suuri nollaus -teeman alla.” ”Vuotuisessa kokouksessa työpanoksenne Suuren nollauksen eteen tulee olemaan erittäin merkityksellistä.” ”[Maailman talous]foorumin henkilökunta työskentelee Teidän henkilökuntanne kanssa sen varmistamiseksi, että osallistumisenne muodostuu voimatekijäksi Suurta nollausta muovailtaessa.”

WEFin omat poliitikot

Maailman talousfoorumilla (WEF) on oma ”Nuoret globaalit johtajat” -koulutusohjelma, joka alkoi vuonna 1992, ja muutti nimensä (Young Global Leaders, YGL) vuonna 2004.

Koulutusohjelman läpikäyneitä poliitikkoja on ollut ja on edelleen vaikutusvaltaisissa asemissa. Ensimmäisiä koulutettuja ovat Saksan entinen liittokansleri Angela Merkel, Ranskan (laittomasta vaalirahoituksesta vankeuteen tuomittu) Ranskan entinen presidentti Nicolas Sarkozy sekä Ison-Britannian entinen pääministeri Tony Blair. Nykyisiä WEF-poliitikkoja ovat Saksan terveysministeri Jens Spahn, Ranskan presidentti Emmanuel Macron, Itävallan entinen kansleri Sebastian Kurz, Unkarin pääministeri Victor Orban, Saksan vihreiden puheenjohtaja Annalena Baerbock samoin kuin Yhdysvaltain liikenneministeri Peter Buttigieg ja Kalifornian kuvernööri Gavin Newsom. Verokeidas Luxemburgin entinen pääministeri ja entinen pääkomissaari Jean-Claude Juncker kuuluu hänkin koulutettuihin.

Sanna Marinin (sdp) ja Annika Saarikon (kesk) ohella muita WEFin agendakontribuuttoreita ovat Ruotsin uusin pääministeri Magdalena Andersson (sdp), Viron pääministeri Kaja Kallas (reformipuolue), Viron presidentti Kersti Kaljulaid (”sitoutumaton”), Liettuan pääministeri Ingrida Simonyte (Kotimaan liitto – Liettuan kristillisdemokraatit), Tanskan pääministeri Mette Frederiksen (sdp), Islannin pääministeri Katrin Jakobsdottir (vihreä vasemmisto), Uuden Seelannin pääministeri Jacinda Ardern (työväenpuolue), Serbian pääministeri Ana Brnabic (edistyspuolue), Norjan ex-pääministeri Erna Solberg (keskusta-oikeistolainen Høyre eli Norjan konservatiivipuolue) ja Bangladeshin ex-pääministeri Sheikh Hasina (Awamiliitto).

PÄIVITYS 23.12.2021 klo 09:35 Euroopan unionin rokoteostopäätökset tehnyt, vaaleilla valitsematon pääkomissaari Ursula von der Leyen on WEFin johtokunnan jäsen

Saksan entinen terveysministeri Philipp Rösler siirtyi WEFin toimitusjohtajaksi vuonna 2014. Liike-elämän WEF-koulutettuja ovat Microsoftin perustaja Bill Gates, Amazon-miljardööri Jeff Bezos, Virgin Group -yhtymän Richard Branson sekä Clinton-säätiön Chelsea Clinton, Bill ja Hillary Clintonin tytär. *) Niin on myös Pfizerin toimitusjohtaja, eläinlääkäri Albert Bourla.

Monivuotisen koulutusohjelman läpikäyneitä on yli 1300 henkilöä. Tanskan parlamentti on läpisaastunut WEFiläisillä. Joku saattaa ihmetellä, mitä vikaa on vaikuttajien verkostoitumisessa. Vika on siinä, että WEF — yhteistyössä YK:n kanssa — rakentaa tunteisiin vetoamalla ”ajattelun” kehikkoa, jota toistetaan lähes uskonnollisena mantrana. Hyviksi miellettyjen käsitteiden ja tavoitteiden varassa tehdään kuitenkin jotain ihan muuta: ilmastonmuutosta/ekologisuutta, talous- ja järjestelmäkriisejä ”ratkaistaan” keskitetyllä vallan- ja varainsiirrolla sekä teknologisella totalitarismilla — ilman julkista keskustelua.

— RS

Kuva
Miikka Korhonen on tehnyt tutkintapyynnön Sanna Marinin, Annika Saarikon ja muiden suomalaisten poliitikkojen kytköksistä WEFiin.

*) LISÄTTY 21.12.2021 klo 17:45

**) PÄIVITYS 21.12.2021 klo 20:10

9 comments

 1. Huippujohtajia, joopa.. Jäsenyys talousfoorumissa (WEF/YGL) maksaa tiettävästi kymmeniä tuhansia euroja, mutta ei hätää, rahamiehet sponsoroivat halukkaasti mieluisten nousukkaiden, joilla on vaikutusvaltaa, jäsenmaksun. Aivan pyyteettömästi tietenkin.

  Tykkää

  • Sitä en voi ymmärtää mikä logiikka on kokoomuksen ja keskustan kannattajilla kun haluavat luopua yksityisomistuksesta ja omaisuudestaan.

   Kylämme suurin veronmaksaja on maanviljelijä, jolla on iso komea tilakeskus, valtavasti peltoja ja metsiä, traktoreita, kaivureita ja puimureita, viljasiiloja ja kuivureita. Hän on keskustalainen kunnallispoliitikko ja keskustan puheenjohtaja saarikko ajaa yksityisomaisuudesta luopumista wef:n agendan mukaisesti.

   Kylällämme on myös näkyvä kokoomuslainen uusrikas. Hänellä on uusi tesla, talo järven rannalla iso moottorinen magnum busteri, mönkijät ja moittorikelkat löytyy ja muutakin omaisuutta jota mieluusti esittelee. Mutta kaikki tuo ilo on menetetty, kun omaisuudesta täytyy luopua. Näinhän ne weffiläiset stubb ja grahnlaasonen suunnittelevat.

   En todellakaan ymmärrä kanssaihmisiä. Mitä hienoa on wef-kommunismissa?

   Tykkää

   • Niin wef:n päämääriä on tuhota pienet ja keskisuuret yritykset ja vain globaali eliitin yritykset jäävät jäljelle. Tämähän on juuri sitä kokoomus politiikkaa: Tapetaan pienyritykset.

    Keskusta: Tapetaan maatilat.

    Jotenkin omituista, että monet yrittäjät kannattavat keskustaa ja kokoomusta, kun kuitenkin wef haluaa lopettaa yksityisyritykset

    Tykkää

 2. Varsin iso osa on niin sokeita ja tyhmiä, että eivät siltikään muuttaisi mielipidettään, koska eivät myöskään voi myöntää olleensa niin pahasti väärässä.

  Tykkää

 3. Hyvä kirjoitus ja hyvin tehty tausta työ.

  Orbanin nimi yllätti, en ole niin tarkkaan weffiä penkonut, hänen kaikki toimensa ei myötäile agendoja… olisiko reputtanut ygl kurssin?

  Tykkää

 4. ”Joo, mutta virus vaihtui tässä välissä sellaiseen johon ei nykyinen koronapassi tepsi. Se on kolmosrokotusten jälkeen taas käyttökelpoinen.”

  Kouluissa pitäisi opettaa logiikkaa eikä intesektionaalista feminismiä. Miten tuolllaisella järkeilyllä pärjää elämässä?

  Tykkää

 5. Neuvostoliiton (Young Global Leaders, YGL) Vladimir Putin syyttää Yhdysvaltoja Euroopan turvallisuustilanteen horjuttamisesta.

  Herää kysymys. Onkohan näissä koronarokotteiden tiukasti salatuissa litkuissa käytetty samoja turvallisuustilannetta horjuttavia ”kemiallisia komponentteja”?

  Lienee vain ajan kysymys milloin Neuvostoliiton sama Vladimir Putin (Young Global Leaders, YGL) yhdessä puolustusministeri Sergei Shoigun vastuullisuus nousee sille tasolle että aletaan puhumaan kansanedustajan mainitsemasta ”kansanmurhaa suorittavista” sääntösuomen ”Nuorista globaaleista johtajista” hieman samaan tapaan ja Neuvostoliiton tarpeesta tulla tekemään vastuullisuuden nimessä kaikki tarpeellinen jotta mitään ”kemiallisia komponentteja” ei täältä enää löytyisi.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s