Koronapassi — hyödyllinen, turha vai vaarallinen?

#Nonyymi

Tiivistelmän AvoinMedian lukijoille tarjoaa suomalainen tutkija, joka vallitsevan keskusteluilmapiirin ja kostotoimi-mentaliteetin vuoksi pysyttelee nimettömänä.

Koronarokotetut levittävät koronaa

Tutkimustieto, julki tulleet tapaukset ja data todistavat sen, että myös rokotetut voivat levittää koronaa.

Lancet Study Finds COVID Shots Do Not Prevent Transmission. https://lc.org/newsroom/details/110121-lancet-study-finds-covid-shots-do-not-prevent-transmission

Tutkimus: Hoitoalan pakkorokotuksille ei ole perusteita. Rokotetut ja rokottamattomat tartuttavat tautia yhtä hyvin. https://www.bmj.com/content/375/bmj.n3027


Tuoreen Suomessa tehdyn tutkimuksen mukaan Delta-variantin myötä, vaikka olisi täysin rokotettu ja käyttäisi maskeja, voi saada tartunnan ja taudin oireettoman tai oireellisen muodon sekä tartuttaa tautia edelleen.

Kyseessä oli sairaalassa tapahtunut koronan leviäminen.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/articles/PMC8323455/

Jo yksin tämä kyseenalaistaa pakkorokotusten ja rokotepassin perusteet.


Rokotetut sairastuvat koronaan

Tutkimustieto, julki tulleet tapaukset ja data todistavat sen, että rokotetut sairastuvat myös koronaan. Näin käy riippumatta otettujen rokotteiden määrästä. Omicron -muunnoksen tiedetään jo väistävän 1. ja 2. rokotteet. Näyttöä on myös siitä, että 3. rokotteen ottaneet ovat saaneet Omicronin.


Tutkimus (pre-print): sairaalaan koronan vuoksi päätyneet rokotetut tai rokottamattomat kuolevat täysin yhtä todennäköisesti. https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.11.05.21265958v1


Rokotettujen pandemia

Tilastojen mukaan Suomessa koronan takia sairaalahoitoa tarvitsevien joukossa rokotettujen osuus on suurempi kuin rokottamattomien. Rokotettujen osuus on myös lisääntyvä. Media ja viranomaiset ovat tietoisesti antaneet väärän käsityksen siitä, että kyseessä olisi rokottamattomien pandemia. Data ei tue tätä käsitystä.


Kahdesti rokotettujen koronaviruspotilaiden määrä HUSin sairaaloissa kasvanut. 9.11.2021.

https://www.hus.fi/ajankohtaista/kahdesti-rokotettujen-koronaviruspotilaiden-maara-husin-sairaaloissa-kasvanut


Koronarokotehaittojen määrä on ennennäkemätön

Rokotehaittarekistereissä on historian korkeimmat luvut koronarokotteista, jotka ylittävät kaikkien muiden rokotteiden ilmoitettujen haittojen määrät vuosikymmenien ajalta. Vakavia koronarokotehaittoja on FIMEAn rekisterissä jo yli 4 400. Näistä 11-17-vuotiailla on yli 100. Onko meillä oikeus tuhota lastemme ja nuortemme elämä uuden teknologian rokotteella, jonka pitkäaikaisvaikutuksia ei vielä tunneta?


FIMEA. Koronarokotteiden haittavaikutusilmoitukset. https://www.fimea.fi/tietoa_fimeasta/koronavirus-covid-19- /koronarokotteiden-haittavaikutusilmoitukset


Koronapassilla ei saada pandemiaa hallintaan

Rokotuskattavuuden noston lopputuloksena meillä on pandemian ajan korkeimmat koronatapausten luvut. Sama lopputulos on nähtävillä useissa maissa ja tietyillä huippukorkeiden rokotuskattavuuden alueilla paikallisesti. Mitä enemmän on rokotettu, sitä enemmän meillä on koronatapauksia.

THL Koronakartta https://experience.arcgis.com/experience/d40b2aaf08be4b9c8ec38de30b714f26


Koronapassilta puuttuvat lääketieteelliset perustelut

Koronapassi ei takaa, että rokotettu ei levittäisi koronaa. Koronapassi ei takaa, että rokotettu ei saisi koronatartuntaa. Ei ole näyttöjä siitä, että koronapassi hillitsisi pandemiaa.


Koronapassista ollaan tekemässä pysyvää. Koronapassin käytöstä on yksinkertaisesti
valehdeltu. Ensimmäinen versio oli rajattu, vapaaehtoinen ja tilapäinen. Sellaisena se myös
tarjottiin. Nyt koronapassista on tulossa laajennettu versio – samalla työstetään sote-alalle
pakollista rokotetta.

Koronapassista ollaan tekemässä koronatilanteesta riippumatonta

Ministeri Krista Kiuru myöntää, että passista on ollut tarkoitus alunperinkin tehdä pysyvä ja koronatilanteesta riippumaton. Mistä on kysymys?


Tämä linjaus rokotepassista tai koronapassi valmistelusta on tehty jo todella paljon aikaisemmin. Ja tätä kautta koronapassin käytön laajentaminen on linjattu tehtäväksi jo paljon aikaisemmin. Ja se ei liity vain ja ainoastaan tähän tautitilanteeseen eikä synny tarpeesta vain tätä tautitilannetta tasapainottamaan. Vaan yleisemminkin meidän lainsäädännössä pitäisi olla välineitä koronapassin käytölle silloinkin, kun rajoituksia ei ole voimassa. Joten tätä ei tehdä vain tähän tilanteeseen. Tärkeätä on myös sitten se, että me saamme rokotuksiin vauhtia.

Tiedotustilaisuus, 17.12.2021, Krista Kiuru


Rokotusstatuksesta on tulossa hallinnan väline

Rokottamattomien oikeuksia palveluihin, asiointiin, liikkumiseen kavennetaan askel kerrallaan. Rokottamattomien elintila halutaan tehdä mahdottomaksi. Onko tästä järjestelystä tulossa yleinen toimintamalli, joka on pysyvä?


Perusoikeutemme tulevat ehdolliseksi rokotestatuksesta. Syvenevät rokottamattomien
arkielämän rajoitukset ja elintilan kavennukset tarkoittavat myös sitä, että olemme siirtymässä
yhteiskuntaan, jossa perusoikeudet kuuluvat vain täyden koronarokotesarjan ottaneille.

”Täysi rokotesarja” ei näytä tulevan millään täyteen. Koronarokotteet näyttävät johtavan
tihentyviin rokoteväleihin. Nyt puhutaan jo 3 kuukauden välein annettavasta rokotteesta, koska
rokotesuoja näyttää hiipuvan 3 kk jälkeen. Näin siis rokotetutkaan eivät ole suojassa näiltä
pysyväksi tulevilta pakkotoimilta, elleivät ota jatkuvasti päivitettyä koronarokoteversiota.


Mistä on kysymys?


Mizrahi, B., Lotan, R., Kalkstein, N. et al. Correlation of SARS-CoV-2-breakthrough infections to time-from-vaccine. Nat Commun 12, 6379 (2021). https://doi.org/10.1038/s41467-021-26672-3. https://www.nature.com/articles/s41467-021-26672-3

Aiheeseen liittyy:

Rokotespesialisti varoittaa: massarokotukset luovat katastrofin

Miksi koronarokotteet ovat riski koko ihmiskunnalle

EU-komissio: rokotuspassi voimassa 9 kk, sitten kolmas piikki

Olisit uskonut salaliittoanalyytikkoja: digitaalinen identiteetti tulee

Pandemia propagandaoperaationa

Patenttien jälki — Pandemia rahastusoperaationa?

Kuinka pandemia rakennetaan

Antton Mäntyvaara: Rakas terveyspassin kannattaja. Muuttaisitko mielesi jos…?

Missä olit, kun kansalaisten perusoikeudet kaapattiin ja oikeusvaltion perusta murrettiin koronapassin varjolla?

Artikkelikuvana kuvakaappaus Päijät-Soten rokotepainostuksesta via some

19 comments

  • On esitetty, että virus loikkasi hiiriin ja sopeutui aikansa niissä ja sitten siirtyi takaisin ihmisiin. Linkin tekstin mukaan esi-isä on alkuperäistä Wuhan-kantaa.

   Click to access 2021.12.14.472632v1.full.pdf

   Jos näin tapahtui sen täytyi muuttua sitoutuakseen hiiren ace2-reseptoriin, joka poikkeaa ihmisen ace2-reseptorista. Siinä tapauksessa nähty vasta-aineiden kiertäminen onkin vain sivuvaikutus siitä tosiasiasta , että viruksen täytyi muuntaa piikkiproteiininsa sopimaan hieman erilaiseen ace2-reseptoriin. Tällöin se tarkoittaa, että jotkin muutokset, jotka se peri hiirissä olemisestaan, ja joita sillä on vielä tällä hetkellä, ovat luultavasti haitallisia sen sopeutumiselle ihmisiin. Tämä saattaa myös selittää, miksi omikron vaikuttaa lievemmältä kuin delta. Tämä tarkoittanee myös sitä, että se tullee menettämään nämä muutokset ja muuttunee ikävämmäksi tulevina viikkoina, kun se kehittyy edelleen.

   Virus tuntuu viihtyvän erityisen hyvin rokotetuissa. Ikävä vaihtoehto on se, että virus muuntuessaan oppii sopeutumaan uuteen ainutlaatuiseen ekologiseen lokeroon: 3 x wuhan piikitettyyn ihmispopulaatioon, joiden homogeenista vasta-ainevastetta se hyödyntää. Tehosterokotteilla lisäät sitoutuvien vasta-aineiden määrää, jotka eivät neutraloi virusta, mutta antavat sen päästä sisään ja replikoitua omissa valkosoluissasi

   Toki on myös sitten se kauhistuttavampikin vaihtoehto, eli alussa oli kokeellinen elävä heikennetty virusrokote, joka ensin vahvistui wuhan-kannaksi ja jatkaa sitten siitä pikku hiljaa entistä virulenttisemmaksi ja kohti täyttä patogeenisyyttä. Selittäisi, miksi kiinalaiset ovat koko ajan niin varpaillaan tämän viruksen kanssa. Ja tästähän prosessista on jo ennakkotapaus.

   Tykkää

   • ”OPV:n tapauksessa täysin palautuneet kannat voivat tartuttaa aivan kaikki, vaikka ne ovat olleet täysin rokotettuja tai saaneet aiemmin tartunnan .” OPV=poliorokote

    https://harvard2thebighouse.substack.com/p/a-grin-without-a-cat

    Tarttuvuutensa perusteella omikron jo lähestyy kenties sitä alkuperäistä humanisoiduissa hiirissä kehitettyä virusta., mikäli alunperin kyseessä oli elävä heikennetty virusrokote, mistä pandemia lähti liikkeelle. Dan Sirotkinin mukaan palautumisessa ei ole kyse normaalista evoluutiosta. Kun palautuminen on täysin tapahtunut, virus voi sen jälkeen muuttua tappavan patogeeniseksi, mitä ei normaalisti viruskehityksessä tapahdu.

    Tykkää

 1. ”Koronapassi — hyödyllinen, turha vai vaarallinen?”

  Riippuu varmaan mistä suunnasta ja miltä kantilta asiaa katsoo.. Jos asiaa katsoo ison rahan omistajien vinkkelistä ja heitä kaihertavasta moraalisesta kysymyksestä: ”Mitä tehdä ihmisille jotka eivät tuota tulevaisuuden yhteiskunnalle juuri muuta kuin hiilidioksidia ja paskaa”?

  https://www.magneettimedia.com/lantinen-liittouma-hyokkayssuunnitelmissa-venajalle-suomen-turva-on-liittoutumattomuus

  ”Rakas ystävä,

  Koin syksyllä pienimuotoista mielihyvää lukiessani uutisia erään Puolustusvoimien kapteenin palvelusrikossyytteestä, jossa kuvailtiin kyseisen sankarin epäasiallista, mutta erittäin värikästä kielenkäyttöä. Vaikka en työpaikkakiusaamista hyväksy missään muodossa, on tuolle sanasepolle annettava erityismaininta poikkeuksellisen luovasta ilmaisusta, jolla hän alaisiaan solvasi. Hän oli muun muassa kuvaillut miespuolista yhteysupseeria seuraavilla sanoilla: ”persaukinen idiootti, joka tuottaa vain hiilidioksidia ja paskaa”.

  Lausahdus hiilidioksidin ja paskan tuottamisesta jäi pyörimään ajatuksiini. Kuluneen vuoden aikana on tapahtunut paljon hyvin kummallisia asioita ja näin syksyn mittaan palaset ovat alkaneet loksahtelemaan paikoilleen, juurikin tuon lauseen ympärillä.
  ”Heidän, joiden nähtiin tanssivan, arveltiin olevan hulluja niiden mielestä, jotka eivät kuulleet musiikkia.” – Friedrich Nietzsche

  Tulevaisuus on jännä käsite. Se voi olla nanosekunnin päässä oleva seuraava hetki, tai se voi olla joskus seuraavalla vuosituhannella. Suurimmalla osalla meistä tulevaisuus-sana ei kuitenkaan päässä piirry aikamääreenä, vaan jaksona, jolloin elämä ja asiat ovat muuttuneet merkittävästi. Se mikä tästä tekee entistä mielenkiintoisempaa on se, että näin ajateltuna tulevaisuus on koko ajan lyhyemmän aikamääreen päässä.

  Siinä missä vuonna 8000 ennen ajanlaskun alkua elänyt ja kalliomaalauksen intohimokseen tunnustava Mammutinluu-Mauri ei juurikaan huomaisi arjessaan eroa, vaikka siirtyisi 1000 vuotta ajassa eteenpäin, olisi vuonna 1013 jKr. elellyt ja hallinnut Paavi Benedictus VIII ollut kovin hämillään, jos hänet olisi siirretty 1000 vuotta eteenpäin vuoden 2013 Himos Juhannusfestivaaleille katsomaan, kun allekirjoittanut koittaa pysyä mekaanisen rodeohärän selässä vaaleanpunaisiin mikroshortseihin ja Maison Margiela tekomajavaturkkiin pukeutuneena. Yhtään vähäisempi shokki ei olisi myöskään tuolle vuonna 1900 päivänsä päättäneelle Nietzschelle, mikäli hän saapuisi aikakoneella vuoteen 2021, jossa hänelle kerrottaisiin, että meistä jokaisella on kädessämme laite, jolla on pääsy lähes kaikkeen maailman tietoon ja kulttuuriin, mutta käytämme sitä pääasiassa tuottamaan mikroskooppisia hyväksynnän tuntemuksia täysin tuntemattomille puolialastomille lukiolaistytöille toisella puolella maailmaa.

  Analoginen maailma, siis se, mihin kuuluu potkurikoneet, viisarikellot, sanomalehdet, traktorit, pilvenpiirtäjät ja panssarivaunut kehittyi kiihtyvällä vauhdilla sitä mukaan, mitä enemmän koulutettuja ihmisiä oli saatavilla teollisuuden ja yhteiskunnan palvelukseen. Mielikuvissamme tukeudumme monesti vielä siihen harhaan, että kehitystahti olisi edelleen jotenkin yhtä ennustettavaa. Mutta asia minkä monesti unohdamme, on se, että emme elä enää pelkästään analogisessa, vaan myös digitalisessa maailmassa, jonka kehitysvauhti on eksponentiaalista. Se muutos, mikä aiemmin otti tapahtuakseen 10 vuotta, ottaa enää vain vuoden. Ja se määrä muutosta mitä tapahtui nyt kuluvan vuoden aikana, saattaa ensi vuonna tapahtua parissa viikossa.

  Eräs ystäväni kertoi minulle perjantaina 18.12. illanistujaisissa pitäneensä minua viimeisen vuoden aikana seonneena foliohattuna, kun olin pitkin kesää ja syksyä jakanut ystäväporukkamme whatsapp-ryhmään näkemyksiäni liittyen aikamme ilmiöihin, etenkin erääseen passiin. Viime päivinä tapahtuneet ja mediassa näkyneet asiat olivat kuitenkin avanneet hänen silmiään ja hän totesi ”kyllä sä olit ollut sittenkin ihan oikeassa kokoajan”. Hän ei ollut yksin. Vastaavia tunnustuksia olen viimeisen kuukauden aikana saanut noin puolelta tusinalta tuttaviani, joiden kanssa aiheista on tullut väännettyä pitkin vuotta. Ehkäpä hulluus tarttuu? Eilen sain kuitenkin kyseisen tunnustuksen virallisesti myös ministeritasolta, kun Krista Kiuru ilmoitti tiedotustilaisuudessa, että k-passi ei liity enää mitenkään epidemian hallitsemiseen, vaan se oli sovittu jo kauan aikaa sitten lanseerattavaksi taudeista huolimatta. Kiurua tosin pidin itsekin jo hulluna, joten ehkäpä tämä todisti asian. Olen hullu, ja pian olet sinäkin.

  Nietzschen lainaukseen palatakseni, on aika avata hieman tätä musiikka, jonka kuulen, jotta tekin pääsette paremmin pureutumaan hiilidioksidin ja paskan avaamaan ihmeelliseen maailmaan. Ja toki myös liittymään meihin hulluihin.

  Maailmankuvani muuttui vuonna 2015 totaalisesti, kun luin erittäin mielenkiintoisesta Wait but why? -nimisestä blogista tekoälyn mukanaan tuomasta vallankumouksesta (linkki löytyy lähdeluettelosta postauksen jälkeen). Sitä ennen tekoäly oli näyttäytynyt minulle lähinnä jonkun kaukaisen tulevaisuuden asiana, joka ehkä Terminaattori-elokuvista tuttuun tyyliin päättää päivämme, tai sitten Star Trek -elokuvista tuttuun tyyliin ohjailee kiusallisiin sosiaalisiin tilanteisiin joutuvia droideja, jotka eivät sen kummemmin maailmaa muuta.

  Lähes pienen kirjan mittaisen artikkelisarjan tuosta blogista luettuani, ymmärsin, että tuo tulevaisuus tulee olemaan hyvin, hyvin pian. Pidän edelleen ihan kohtalaisena saumana, että tuo tekoäly meidän päivämme päättää, ja vaikka näin ei kävisikään, niin elämä ja maailma sellaisena kuin sen nyt koemme, ei tule jatkumaan. Tämä johtuu esimerkiksi siitä, että 2030-luvulla juuri kenelläkään meistä ei tule olemaan enää työtä. Jokainen ammatti tullaan korvaamaan lähivuosina tekoälyllä, algoritmeillä ja robotiikalla. Nyt ehkä ajattelet, että eihän tämä koske minua olen nimittäin toimitusjohtaja/lääkäri/juristi/(lisää tähän haluamasi korkeakoulututkintopohjainen ammattiryhmä). Työni on aivan liian monimutkaista ja mukautumista vaativaa koneen hoidettavaksi. Tässä olet kuitenkin valitettavasti väärässä, sillä juuri nuo työt ovat perus kokoonpanotyön jälkeen seuraavana tulilinjalla. Ja itseasiassa pitkin nenänvartta katsomasi Lauri-liittymämyyjä ja OnlyFans-Oona ovat viimeisiä ammatinharjoittajia, joita tekoäly ei vielä syrjäyttänyt, sillä ihmisten välinen vuorovaikutus tulee varmasti olemaan yksi vaikeimmin korvattavista asioista. Lääkärin, hallintojohtajan ja juristin työt sen sijaan saattavat olla taputeltu jopa jo viiden vuoden kuluttua, ainakin valtaosin.

  Ellemme kollektiivisesti koko planeetan kesken nyt päätä, että laitetaanpa tekoälyhommat jäihin, on täysin väistämätön asia, että 2030-luvun maailma on meille todella erikoinen paikka. Tämän tietää myös kaikki maailman merkittävimmät poliittiset päättäjät ja suurimpien yritysten johtajat. Heillä onkin yhteinen foorumi, jossa tulevaisuutta maalataan ja suunnitellaan. Tuon foorumin nimi on Maailman Talousfoorumi ja siihen ja sen alajärjestöihin kuuluu lähestulkoon koko EU eliitti. Meiltä Suomesta mm. Pääministeri Sanna Marin ja Valtiovarainministeri Annika Saarikko, eli kaksi tällä hetkellä Suomen poliittisesti vaikutusvaltaisinta ihmistä. (Linkki Ylen juttuun aiheesta lähdeluettelossa)

  Minkälaista tulevaisuutta kyseinen organisaatio meille eurooppalaisille sitten maalailee? Vaikutusvaltainen tanskalaispoliitikko Ida Auken kirjoitti blogitekstin muodossa hyvin mielenkiintoisen artikkelin Maailman Talousfoorumin vuoden 2030 tulevaisuudenvisiosta talouslehti Forbesin verkkosivuilla. Tuo kannattaa käydä itsekin lukemassa (linkki jälleen lähteissä), mutta tiivistän sen olennaisimmat pointit tähän:

  -Juuri kukaan meistä ei enää tee työtä, sillä tekoäly ja robotiikka on poistanut tarpeen tehdä työtä
  -Energia on lähes ilmaista, samoin tarvikkeet, liikkuminen, majoitus, ruoka yms.
  -Et omista enää juuri mitään, et kotia, autoa, vaatteita, ruuanlaittovälineitä et mitään. Nämä kaikki ovat jatkossa palveluita, joihin sinulle annetaan pääsy tai oikeus käyttämiseen. (Huomaa, annetaan oikeus. Sinulla ei ole oikeutta, vaan se myönnetään jos ehdot täyttyy).
  -Shoppailua ei enää tarvitse harrastaa, sillä algoritmi valitsee puolestasi, mitä tarvitset. Monesti algoritmi tietää jopa paremmin mitä kaipaat elämääsi, kuin sinä itse.
  -2030-luvun kaupunkilainen kokee välillä hieman ärsyttäväksi, että hänellä ei ole lainkaan aitoa yksityisyyttä. Hän ei voi mennä mihinkään rekisteröitymättä. Hän tietää, että jossakin kaikki mitä hän tekee, mitä hän ajattelee tai mistä hän haaveilee, tallennetaan. Hän kuitenkin toivoo, ettei kukaan käytä sitä häntä vastaan. Huom. alleviivattuna: ”Toivoo”.

  Meille siis lupaillaan aika mukavan kuuloista tulevaisuutta. Vähän jokainen meistä saa toimia oloneuvoksena ja elää yltäkylläisyydessä, kun kaikki tarvikeet ja palvelut ovat lähes rajoittamattomasti saatavilla. Näinhän siinä väistämättä käykin, kun kaikkea on saatavilla mielin määrin, eikä vastineeksi tarvitse tehdä mitään, jolloin raha menettää olennaisimman merkityksensä. Siis jos palveltuita tosiaan on saatavilla mielinmäärin. Se toki edellyttää sitä, että raaka-aineita ja energiaa on lähes rajattomasti, mikä on ehkä mahdollista jossain kohtaa.

  Mutta kaksi asiaa tuosta tulevaisuuden kuvasta herättää mielessäni kysymyksiä. Ensimmäinen näistä on se, että jos sinä et enää omista kotiasi etkä juuri mitään muutakaan, niin kuka ne omistaa? Ja kuka omistaa palveluita tuottavat robotit ja tekoälyn?
  Ja toinen kysymykseni on se, miksi sinulla ei voi olla yksityisyyttä, onko muka sinun ajatuksesikin tunteva algoritmi välttämätön ehto, että tulevaisuutemme voi toimia yhteiskunnassa johon työnteko ei enää kuuluu?

  Vastaus: palvelut ja tuotantovälineet tulisivat omistamaan globaalit suuryhtiöt, jotka ovat nyt jo hyvin pienen ryhmän omistuksessa. Käy vaikka itse kirjoittamassa Yahoo Financeen Googlen, Facebookin, Amazonin tai vaikkapa Coca-Colan nimi hakukenttään ja katso Holders-välilehdeltä, ketkä ovat suurimmat omistajat. Ne ovat kaikissa samat ja itseasiassa noista suurista omistajista kaksi suurinta omistaa erinäisten viritysten kautta myös nuo pienemmät suuromistajat. Tilannehan ei toki varsinaisesti muuttuisi nykyisestä, sillä sama hyvin hyvin pieni eliitti omistaisi kaiken, kuten omistavat nyttenkin. Merkittävä ero kuitenkin on se, että tuo eliitti tarvitsee sinua tänä päivänä kuluttajana ja työvoimana. Huomisen yhteiskunnassa sinua ei tarvita enää kummassakaan roolissa, hoitavathan koneet, tekoäly ja algoritmit kaikki työt.

  Mutta missä roolissa sinua sitten tarvitaan? Tuo on erittäin hyvä kysymys. Sillä tänään tuotat työpanoksellasi ja osallistumisellasi yhteiskuntaan yhteistä hyötyä, mutta huomenna tuottamasi hyvä onkin koneiden tuottamaa. Sen jälkeen sinä tuotat enää vain kahta asiaa: hiilidioksidia ja paskaa.

  Totalitaarisissa kollektivistisissa yhteiskunnissa, kuten Neuvostoliitossa, Pol Potin Demokraattisessa Kamputseassa ja kestosuosikki Pohjois-Koreassa osa kansasta on aina niin sanotusti ”laitettu fileiksi”. Syy fileoimiseen on vaihdellut. Neuvostoliitossa siihen riitti se, että jonkin alueen asukkaat nähtiin tai epäiltiin olevan ei-kollektivismin henkeen sopivia, Pol Potin maalaisromantiikkaan perustuvassa kommunistiutopiassa viholliseksi nähtiin puolestaan korkeakoulutetut, joten lääkärit ja opettajat laitettiin keskitysleirien kidustuskammioiden kautta teloitettaviksi. Teloitukset suoritettiin puolestaan luotien säästämiseksi kuokilla (yök). Pohjois-Koreassa kuolemantuomion on viimeaikoina saanut mm. Squid Game -sarjan salaa levittämisestä (ymmärrän täysin) sekä Kimin suosiman taikaesityksen kritisoinnista.

  Vaikka tässä Mark Zuckerbergia lainatakseni ”uuskommunistisessa” maailmanjärjestyksessä ja sen paraikaa käynnissä olevassa lanseerauksessa ei vielä ketään olekaan teloitettu, on muita kollektivismille tyypillisiä toimia alettu jo lanseeraamaan, nimittäin vapauksien riistoa. Muistatko vielä menneisyydestä, sanotaan vaikkapa viime kesältä, kun sinulla oli oikeus tehdä periaatteessa mitä vaan, mitä ei erikseen oltu kielletty laissa tai pidetty sosiaalisesti täysin epäsopimattomana? Esimerkiksi nähdä ystäviä, liikkua julkisilla kulkuvälineillä, treenata, tehdä töitä, käydä kaupassa ja syödä ravintolassa. Tuota kutsutaan vapaudeksi. Tänään sinä et saa mennä ravintolaan tapaamaan ystäviäsi, vuokrata suksia Levillä ja ihan pian et edes mennä töihi, ilman että sinulle on myönnetty EHDOLLINEN LUPA. Tuo on perustavanlaatuisesti merkittävä muutos yhteiskunnassamme. Vapaasta yhteiskunnasta, jonka puolesta esi-isämme ovat vuodattaneet verta ja taistelleet satojen vuosien ajan, on tullut lupayhteiskunta. Nyt ehkä ajattelet, että mitäpä tuosta, otan ne pari piikkiä ja kaikki jatkuu normaalisti. Ja jos tulee jotain muuta, niin tottelen silloinkin. Historia on kuitenkin kanssasi eri mieltä. Nimittäin yhden ainoata kertaa ihmiskunnan historiassa ei ole nähty kollektivismiin ja vapauksien rajoittamiseen perustuvaa vallankumousta, joka ei olisi lopulta syönyt omia lapsiaan. Joka ainoa kerta hallintokoneisto on kääntynyt omia kannattajiaan vastaan ja jopa puolue-eliittiä on puhdistettu omiensa toimesta. Vaikka tänään myöntyisit passin ehtoihin, niin ei ole mitään takuita, haluatko tai edes voitko myöntyä niihin enää vuoden tai kahden päästä. Ja sitten olet ulkona yhteiskunnasta, joka sinun suostumuksellasi on rakennettu niin, että et voi olla enää minkäänlainen osa sitä ilman passia.

  Neuvostoliitto tappoi aikoinaan kymmeniä miljoonia kansalaisiaan. Niin suuren määrän, että siitä voidaan esittää vain arvioita. Konsensus kuitenkin lienee, että kokonaisluku on jossain 10 – 100 miljoonan välillä. Eikä Neuvostoliitto ole tässä yksin, vaan totalitaristiset maat ovat aina tappaneet merkittävän osan kansastaan. Näin on pakko tehdä, sillä kaikki eivät halua olla samassa muotissa ja yhdessä muotissa oleminen on kollektivistien juttu. Yksi asia on kuitenkin aina suojannut osaa kansasta – heitä on tarvittu pyörittämään yhteiskuntaa, taloutta ja armeijaa. Mutta mikä suojaa sinua, rakas hiilidioksidin ja paskan tuottaja, kun 10 vuoden päästä työsi hoitaa tekoäly ja turvallisuutta valvoo dronet? Kenties se, että teit aina niin kuin käskettiin, etkä mukissut vastaan? Hiljaiset hyväksyjät ja järjettömyyksien tottelijat ovat olleet kaikkien ihmiskunnan historian suurimpien vääryyksien mahdollistajia, joten eiköhän siitä porukasta hankkiuduta eroon heti, kun sille ei enää ole käyttöä.

  Palataan hetkeksi vielä tuohon 2030-visioon, johon kuului se, että sinusta ja toimistasi kerätään kaikki data. Vuoden 2016 Yhdysvaltojen presidentinvaalit ratkaistiin keräämällä dataa noin 50 miljoonalta Facebook-käyttäjältä. Datan avulla oli mahdollista analysoida ihmisten äänestämiskäyttäytymistä ja kohdistaa mainonta heihin, jotka oli mahdollista saada äänestämään Trumpia, mutta jotka muuten olisivat ehkä äänestäneet hänen vastaehdokastaan. Kun ulkopuolinen yhtiö pystyy vaillinaisen Facebook-datan avulla päättelemään äänestämiskäyttäytymisesi, niin ymmärrät varmasti, että kun sinusta kerätään aivan kaikki mahdollinen data, niin tuon datan omistava taho pystyy analysoimaan sinut niin tarkasti, että he tietävät tulevat ajatuksesi ja aatteesi jo ennen sinua. Kiinassa tätä tehdään jo nyt ja pian täälläkin. Passijärjestelmä ei vielä kerää sinusta dataa, mutta siihen se tullaan liittämään piakkoin. Israelissa, tuossa passin lanseerauksen koelaboratoriossa, on jo koekäytössä sovellus, joka kerää datan liikkumisestasi. Ihan vain, että voidaan seurata tartuntaketjuja. Ainahan näille jutuille hyvä syy löytyy. Passinkin piti vielä lokakuussa ehkäistä tartuntojen määrää, mutta nyt perjantaina Kiuru tunnusti sen olleen vain jekku 🙂

  Kun kansalaisten lupa- ja seurantajärjestelmä, jonka ensimmäinen vaihe on tämä k-passi, on lanseerattu täydessä mitassaan, niin sama taho, joka myöntää sinulle kansalaispalkkasi (olethan työtön), luvan liikkua ja tavata muita ihmisiä, ruokkii ja majoittaa sinut, sekä huolehtii terveydestäsi, tuntee ajatuksesi paremmin kuin sinä itse. Tämä sama taho myös valvoo turvallisuuttasi droneillaan (poliisit ja sotilaatkin ovat jo kortistossa). Ja sinä annat tälle taholle vain hiilidioksidia ja paskaa kiitokseksi. Mitäpä veikkaat, onko tulevaisuutesi tällä pallolla kovin valoisa?
  Jos passin kehityskulkua ei pysäytetä nyt, niin pian sitä ei enää edes voida pysäyttää. Sen jälkeen vapaa kansalaisyhteiskunta jää pysyvästi historian kirjoille (olettaen, että historiankirjoja vielä saa olla).

  Kiitos että jaksoit lukea tämän loppuun. Ja anteeksi, että luit, sillä nyt sinusta on jäänyt jo datajälki joka osoittaa, että ymmärrät totalitarististeen kontrolliin perustuvan digiyhteiskunnan vaarat ja todennäköisesti syyllistyt ajatusrikoksiin, jotka johtavat siihen, että menetät kansalaisoikeutesi. Sori sori sori 🙂
  Tämän kirjoituksen on kirjoittanut liikaa vapaa-aikaa omaava, entinen lupaava hiukkasfyysikon alku ja nykyinenkin wikipedia-, historia- ja tiedeaddikti, joka onnistui elokuussa katkaisemaan lepakkonuha-tartuntaketjunsa pikatestin avulla niin varhain, että kyseinen köhä tarttui vain hänen kissalleen. Molemmat voimme hyvin ja otamme mielellämme vastaan sekä fanipostia että vihapuhetta niin digitaalisessa kuin analogisessa muodossa.

  Tätä teosta saa jakaa, kopioda ja mielellään väittää vaikka omaksi tekeleeksi, mitä tahansa. Pääasia että viesti leviää ja saadaan lisää hulluja tanssahtelemaan kanssamme :)”

  Tykkää

  • Hyvä kirjoitus ja kiitos siitä.
   Kommunismihan perustuu aluksi valheelle, koska jos todelliset päämäärät paljastuisivat ei juuri kukaan sitä kannattaisi. Sitten kun kommunismi on päässyt valtaan niin tarvitaan pakkokeinoja ja kovaa valvontaa, koska suuri osa kansasta ei sitä enää hyväksy.
   Tämä nykymeno ja tulevaisuuden visiot digitaalisesta kontrollista ynnä muista pakkokeinoista ovat vain nykyajan tekniikan hyväksikäyttöä pakkovallalle, jota juuri kukaan ei sitten lopulta tule hyväksymään.

   Tykkää

 2. ”Skynet”-mikrosirun läpimurto ilmoitti, että se ORJUUTTAA ihmiskunnan tekoälykyberlordilla… ihmiskunnan loppu lähestyy

  IBM valmistaa tällä hetkellä 2 nanometrin mikroprosessoreita, mikä tarkoittaa, että yritys on jo mikroprosessoriteknologian matalan yksinumeroisen nanomittakaavan alueella. Tämä uusi Z-akselin läpimurto mahdollistaa pinoamisen 2 nm (tai jopa pienemmällä) tasolla, ja seuraavalla asteittaisella parannuksella IBM on saavuttanut pikomittakaavaiset mikroprosessorit, ehkä kooltaan 800 pm (pikometriä).

  Lähteideni mukaan IBM on jo saavuttanut tämän mittakaavan mikroprosessorisuunnittelussa, vaikka pico-mittakaavaiset mikroprosessorit eivät ole vielä varsinaisessa tuotannossa. Niitä on kuitenkin laboratoriossa.

  Tämä ei ole hyvä uutinen ihmiskunnalle. Tämä on itse asiassa ihmiskunnan loppu sellaisena kuin me sen tunnemme. Ihmislajin ”borgisoituminen” on nyt pysäyttämätön, ja se päättyy kaiken ihmisenä olemisen merkityksen hävittämiseen.

  https://www.naturalnews.com/2021-12-16-skynet-microchip-breakthrough-announced-that-will-enslave-humanity-with-ai-cyberlords.html

  Tykkää

  • Nyt on jo käytössä nanokokoiset sirut, siitä miljardi kertaa pienemmät picosirut myös keksitty, ja niitä vielä miljardi kertaa pienemmät femtosirut tekeillä, niin ihmiset sirutetaan rokotteilla täyteen ja näin voidaan valvoa heidän jokaista ajatustakin kun kaikki yhdistetään tekoälytietokoneisiin. Ihmisistä tulee transhumaaneja kyborgeja. Osa ilmeisesti saa vain myrkkyä joka aiheuttaa syöpiä ja immuunikatoa ym. WEF:n väestönvähennystarpeen vuoksi.

   Transistoriteknologian siirtäminen mikromittakaavasta nanomittakaavaan, kun otetaan huomioon kaikki 3 ulottuvuutta (X, Y, Z), johtaa 10 ^ 9:n kasvuun laskentatiheydessä. Miksi? Koska se on kerroin 1 000 (tai 10 ^ 3) jokaisessa kolmessa ulottuvuudessa. Joten piko-mittakaavainen mikroprosessori ilmaisee 10 ^ 9 enemmän laskentatiheyttä kuin nanomittakaavan mikroprosessori. (Asteikko menee näin: mikro, nano, pico, femto)

   Kolumni ajatusrikoksista käy siis toteen.

   Tykkää

 3. Natsipassi on vaarallinen siksi, koska ne ”asiantuntijat” valehtelee meille.
  Ihmiset kuvittelee että nyt kun on ”rokotteet” niin ei voi saada eikä tartuttaa tautia, sitte painetaa menemään kun päättömät kanat ja levitetään tautia oikeen urakalla.

  Tykkää

 4. Missä syy tämän hetken tilanteeseen? Päättäjät siunasivat rokotettujen ja passillisten lievä oireisten liikkumisen, eikä tarvinnut testata. Vasta joulukuun alussa löysin kuinka paljon oli ”tarttunut haaviin” siitä huolimatta positiivisia rokotettuja, 36’000.
  Sormi osoitti rokottamattomiin… vaikka päättäjät olisivat saaneet mennä peilin eteen…
  Ja mitä lääkettä tilanteeseen nyt… arvatkaapa???

  Tykkää

 5. Alex Berenson kommentoi Omicron -aihetta Substackissa…

  Näppärä viivasto Ontarion virallisilta k-tautisivuilta. [Oikea vastaus on: ”Kanada!”]

  https://alexberenson.substack.com/p/stunning-data-about-vaccine-failure/comments

  Piikitettyjen käyrä menee vallan väärään suuntaan.

  Oletettavasti kyse on Omicron-tapauksista. Berenson tuumii että kuvaajien selitykseksi olisi joitakin vaihtoehtoja. Joko piikit on menny täysin mynkään, tai sitten Omicron kaikkein mieluiten tartuttaa piikitettyjä. Miksei sekä-että?

  * The vaccines have now failed completely.
  *
  * Omicron preferentially infects vaccinated people.
  *
  * Hey, why not both?

  Täydennä nyt pikapikaa piikkisarjasi, saat varmimmin Omicronin kaupanpäälle!

  Tykkää

 6. dailysceptic dot org sivustolla pähkäillään hiukan samansuuntaista kuin Berensonin jutussa. Kommenttikontribuuttorit räknäilee lukuja. Tiedot on UK:n ONS-raportista, parin viikon ajalta joulukuun alusta 2021.

  Tapausmäärät siinä kylläkin aika vähäiset (noin 1800 kpl positiivista testitulosta) joten mukana epäilyjä että voiko mitään vahvaa päätelmää tehdä…

  Jos voi niin päätelmä on piikitetyille paha.

  * ”So it looks like 1 dose is 2.1 times risk;
  * 2 dose is 2.9 times risk;
  * 3 dose is 4.3 times risk, over the unstabbed.
  * Not looking good.”

  Tuon otoksen perusteella siis triplapiikitetyllä on yli nelinkertainen riski saada omicron kuin piikittämättömällä.

  Variantti varmimmin koko sarjan keränneille!?

  Tykkää

   • Wuhanissa labrassa luotu SARS-Cov-2 piikkiproteiini sisältää grafeenioksidia, se on se joka aiheuttaa hajuaistin menetyksen. Rokotteena annettuna aiheuttaa metallin makua suussa.

    Tykkää

 7. Vapaus/suvereniteetti kaikista tärkein: valtio, yhteisö ja yksilö. Covid-pakkopiikit räikein loukkaus yksilövapauteen: joutuisit ottamaan ihosi alle jotain paskaa johon et usko.

  Ei huono tunnari liikkeelle. Ei varmaan Kurtkaan pistäisi pahaksi:

  Tykkää

 8. Hyvä kirjoitus sinulla ”Maksu proton”. On käynyt itselläkin mielessä samanlaisia ajatuksia. En ole vaan uskaltanut ottaa ystävien kanssa, vielä, keskusteluun. Aihe on erittäin ahdistava.
  Viimeksi tuli mieleen kun Zukke oli ostanut Havajilta maata.
  Sinnekö (esim.) eliitti suunnistaa. Ja nää tieteen saavutukset, ihmisten näköiset robotit, palvelee nöyrästi. ( Sanontaasi käyttäen – eivät edes tuota hiilidioksidia ja paskaa).

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s