Joulurauhaa AvoinMedian lukijoille

Hyvää joulua ja parempaa uutta vuotta

Latvija Undergroundin DIY-joululaulun tahtiin.

Latvija Underground on yhden miehen projekti: kaikki instrumentit, kaikki laulut. Sävellys, sanat ja sovitus. Äänitys.


Heinävedeltä. https://www.youtube.com/watch?v=wpd8dZLiQiw


(Spotify: Latvija Underground – Valon lyhty [Digital 17.12.2021]

https://open.spotify.com/album/1apXk0wRqrb77jBTNR9PtS?si=brje5M8-SFOVsfbGWWJBfQ )

Televisio kiinni ja joulun viettoon!

Olkoon joulunne iloinen, ja tuleva vuosi kaikin tavoin parempi.


Kytkösilmoitus:

Tunnen tekijän, Heikki Lätin. Tunnen esimiksauksen tehneen Hannu Rautiaisen, ja kansikuvan ottaneen Juha Pelkosen. Olen jokusen kerran tavannut masteroinnin tehneen Janne Tolsan. Kappaleen julkaisseen Propaganda Recordsin tj:n Heikki Vileniuksen tunnen jo 1980-luvulta asti. Hänellä oli väliaikainen lp-varasto silloisen avopuolisoni ja minun Eerikinkadun asunnon eteisessä 😀

Riikka Söyring

17 comments

 1. On minunkin parhaasta päästä joululahjoja! Tervemenoa Toiviainen! Hei vaan Henriksson?

  Liked by 1 henkilö

  • Tuohan on salen nimittämä rakkikoira, ja sale nimittää seuraavankin rakkikoiran, joka on mieleinen ja jahtaa ihmisiä mielipiteistä. Luulisi että valtakunnansyyttäjällä olisi parempaakin tekemistä. Ensi kuussa tuo pääsee räksyttämään Räsäselle raamattu-twiiteistä!

   Tykkää

   • Siis kaukana viherhumpasta ja virheästä siirtymästä. Hienoa! Jatka samaan malliin taas ensi vuonna. On ilo lukea näitä sinun ja muidenkin kirjoituksia Avoimesta Mediasta.
    Rauhaisaa joulun aikaa rakkaittesi kanssa.

    Tykkää

 2. Kiitos kiitos. Huomenna noudan appiukon joulusaunaan. Sitten syödään. Huomenna en aio lukea kuin salapoliisiromaania ja Potemkinin elämänkertaa.

  Tykkää

 3. Huikean mahtava sivusto, kiitos Riikka & kumpp. Tolkun ihmisille pitäisi olla yksi kanava, jonne ohjataan, sillä yksin ei mitään oikein voi, mutta joukossa on voimaa!

  Oikein mukavaa joulunaikaa ja toivotaan ensi vuodesta kaikille parempaa, paitsi joillekin ja tiedätte kyllä keitä tarkoitan!

  Tykkää

  • Kiitos kiitoksista omasta, Johannan, kontribuuttoreiden ja tietysti myös kommentoijien puolesta, jotka ovat tärkeä osa AvoinMedian sisällöntekijöitä.

   Kenties jossain vaiheessa vapaamedian synenergia on sellaisessa vaiheessa, että yhteinen iso kanava syntyy.

   Tykkää

 4. ”Tolkun ihmisille pitäisi olla yksi kanava, jonne ohjataan, sillä yksin ei mitään oikein voi, mutta joukossa on voimaa!”

  Näillä ”vaihtoehtosivustoilla” viihtyvät lähinnä samanmieliset ihmiset. Ongelma on siinä, että miten saada suuri yleisö näille sivuille. Toinen ongelma on se, että valtavirtaa edustavat sivustot sensuroivat vapaata keskustelua. Sensuuri iskee välittömästi, jos yrittää laittaa jonnekin suuren yleisön suosimalle sivustolle kommentteja rokotetutkimuksista tai vaikka siitä, miten koronaan sairastuneet tai rokotteista sairastuneet voisivat mahdollisesti hyötyä luonnollisista parannuskeinoista. Olen yrittänyt laittaa avoin.media-sivustolle mahdollisimman monta rokotetutkimusta, jotta mahdolliset sivuston lukijat voisivat levittää niitä eteenpäin. Samoin laitan välillä linkkejä tutkimuksiin luonnollisista hoidoista ja lääkinnällisistä kasveista. En tiedä miten niitä levittäisi parhaiten. Olisiko hyvä ajatus, että jotkut kopioisivat noita tutkimuslinkkejä listoiksi, tulostaisivat niitä ja laittaisivat vaikka työpaikan kahvihuoneen pöydälle? Tai antaisivat tutuille? Jos edes yksikin ihminen pelastuisi.

  Primaarinen lisämunuaisen vajaatoiminta yhdistetty Oxford-AstraZenecan ChAdOx1 nCoV-19-rokotteen aiheuttamaan immuunitromboottiseen trombosytopeniaan:
  Varona JF, García-Isidro M, Moeinvaziri M, Ramos-López M, Fernández-Domínguez M. Primary adrenal insufficiency associated with Oxford-AstraZeneca ChAdOx1 nCoV-19 vaccine-induced immune thrombotic thrombocytopenia (VITT). Eur J Intern Med. 2021 Sep;91:90-92. doi: 10.1016/j.ejim.2021.06.025. Epub 2021 Jul 10. PMID: 34256983; PMCID: PMC8271354.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34256983/

  Tykkää

  • Entäpä jos alkaisit vetää AvoinMediassa omaa terveys-osiota?

   Vaikkei terveysneuvoja rohkenisikaan antaa, jo erilaisten tutkimusten sisällön selostamisesta olisi monelle hyötyä. uskon. Olisi lisää tietoa tarjolla, johon verrata massamedian tarjoamaa.

   Terveys-osio myös helpottaisi kaiken tarjolle tuomasi löytämistä.

   Tykkää

 5. Mahdollinen tromboottisten tapahtumien riski Oxford-AstraZenecan COVID-19-rokotuksen jälkeen naisilla, jotka saavat estrogeenia:
  Soltani Hekmat A, Javanmardi K. Possible Risk of Thrombotic Events following Oxford-AstraZeneca COVID-19 Vaccination in Women Receiving Estrogen. Biomed Res Int. 2021 Oct 25;2021:7702863. doi: 10.1155/2021/7702863. PMID: 34734086; PMCID: PMC8560237.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34734086/

  Tykkää

 6. Viime tiedon mukaan Järjestö on myöntänyt Petteri Punakuonolle poikkeusluvan tutkan alla lentämiseen Jouluaattona. Lupa kattaa koko planeetan.

  Petterin kuonon hälyttävän punasävyn syyksi todettiin karamellivärin ja revontulien ”#extremely rare” yhteisvaikutus. Karantteeni purettu-

  Vielä kun saadaan Joulupukki ulos pidätyssellistä. (Siitä sitten ”Suuri Pakohetki” -elokuva tuonnempana) (kattotaan niitä royalteja sitten)

  Tervehdys AM toimitt-… ööh tarkoitan artikkeliagenteille, sekä monen monituisille AM-kommentoijille. [ -”Montako meitä on?” -”Meitä on LEEGIO!” ] Täältä on luonikasta käydä tsekkaamassa missä mennään. ”AM agenda kontribuuttoreita”?

  Keep rockin’!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s