Lakitoimisto jättänyt tutkintapyynnön Kv. rikostuomioistuimelle k-toimista

Lakitoimisto Hannah Rose Law on jättänyt Kansainväliselle rikostuomioistuimelle (International Criminal Court, ICC) tutkintapyynnön Ison-Britannian kansalaisten puolesta koskien koronatoimia. Tutkintapyyntö on jätetty 6.12.2021, ja rikostuomioistuin on kuitannut sen vastaanotetuksi ja rekisteröidyksi (kuva alla).

Olen tallentanut linkistä löytyvän asiakirjan kokonaisuudessaan kuvakaappauksina, koska internetistä katoaa nykyään kaikenlaista tehostuneen sensuurin vuoksi. Ne löytyvät AvoinMediasta erillisenä julkaisuna.

Ketä vastaan, kuka ja miksi

Ison-Britannian kansalaisten puolesta jätetyn tutkintapyynnön takana ovat lakimies Hannah Rose, tutkija ja Pfizerin entinen tutkimusjohtaja tri Mike Yeadon, astrofyysikko Piers Corbyn, eläköitynyt poliisiupseeri Mark Sexton, hautajaistoimiston johtaja John O’Loony, aktivisti Johnny McStay sekä sairaanhoitaja Louise Shotbolt.

Rikosten uhriksi on nimetty Ison-Britannian koko väestö.

Rikoksista ihmiskuntaa vastaan, sotarikoksista, Isoon-Britanniaan kohdistetuista aggressioista, lukuisista Nürembergin säännöstön ja Rooman statuuttien (Artiklat 6,7,8 ja 8 bis3) vastaisista rikkomuksista tutkinnan kohteiksi ja syylliseksi epäiltyinä nimetään

 • Ison-Britannian pääministeri Boris Johnson
 • hallituksen neuvonantaja ja Englannin terveystoimijohtaja Sir Christopher Witty
 • entinen sosiaali- ja terveysministeri Matthew Hancock (ks. tarkemmin)
 • nykyinen sosiaali- ja terveysministeri Sajid Javid
 • lääketurvallisuusviraston (MHRA) johtaja June Raine
 • Maailman terveysjärjestö WHO:n johtaja Tedros Adhanom Ghebreyasus
 • Bill & Melinda Gates -säätiön johtaja William Gates III (Bill Gates)
 • Bill & Melinda Gates -säätiön kanssajohtaja Melinda Gates
 • taparikollinen Pfizerin toimitusjohtaja Albert Bourla
 • taparikollinen AstraZenecan johtaja Stephane Bancel
 • ympäristö- ja terveysturvallisuusrikollinen Modernan johtaja Pascal Soriot
 • taparikollinen Johnson&Johnsonin johtaja Alex Gorsky
 • Rockefeller-säätiön johtaja tri Rajiv Shah
 • Yhdysvaltain kansallisen allergia- ja infektiotauti-instituutin (NIAID) johtaja tri Anthony Fauci
 • Maailman talousfoorumi WEF:in perustaja ja toimitusjohtaja Klaus Schwabb
 • EcoHealth Alliance -järjestön perustaja ja johtaja tri Peter Daszak

Tutkintapyyntöön on kirjattu, ettei rikostuomioistuimelle osoitettu tutkintapyyntö rajoitu pelkästään Ison-Britannian väestöön kohdistuneisiin rikoksiin, eikä pelkästään pyynnössä mainittuihin yksilöihin. Kirjauksen tarkoitus lienee mahdollisuus kytkeä muista maista tulevat tutkintapyynnöt ja kanteet samaan tutkimukseen, jota rikostuomioistuimelta pyydetään.

Syynä siihen, että tutkintapyyntö nyt osoitetaan kansainväliselle ICC-rikostuomioistuimelle on, että Englannin poliisi ja oikeusjärjestelmä ”eivät ole onnistuneet edes rekisteröimään tutkintapyyntöä” useista yrityksistä huolimatta, ja koska ICC syyttää sellaisissa tapauksissa, joissa ”valtio on haluton tai kykenemätön suorittamaan tutkintaa tai syyttämistä.

Tutkintapyyntö

Tutkintapyyntö perustelee tutkinnan tarvetta tuomioistuimelle antamalla taustatietoja. Ne alkavat maininnalla siitä, että kokeelliset, testivaiheessa olevat mRNA-geeninanoteknologia-”koronarokotteet” ovat käytössä väliaikaisella, ehdollisella luvalla, ja ettei niiden pitkällä aikavälillä näkyvistä eikä pitkäkestoisista haittavaikutuksista ole tietoa.

”Rokotteet”

”Rokotteiden” kokeet päättyvät loppuvuodesta 2022/alkuvuonna 2023. ”Koronarokotteet” eivät täytä rokotteiden perinteistä määritelmää, joten määritelmää muutettiin vaivihkaa. (Ks. myös Muuttuvat määritelmät: rokotevastainen = rokotepakon vastustaja ) Tri Mike Yeadon sanoo, että perinteinen rokote laukaisee vasta-aineiden synnyn, korona”rokote” toksiinien tuottamisen.

”Rokotteet” ovat aiheuttaneet laajalle levinnyttä vahinkoa ja kuolemaa, tutkimuspyynnössä perustellaan.

PCR-testi

Oxfordin yliopiston Centre for Evidence-Based Medicine -keskuksen julkaiseman tutkimusraportin perusteella tautitapausten etsimiseen käytetty PCR-testi ei sovellu tarkoitukseensa. Se löytää vanhatkin virusfragmentit tuottaen vääriä tuloksia. Englannin kansanterveyslaitoksen (aiemmin Public Health England, PHE; nykyisin UK Health Services, UKHSA) myöntää käytetyn 40-45 monistussykliä, vaikka kierrokset pitäisi asettaa maksimissaan 25,6 kierrokseen. (Myös THL on toiminut näin.)

PCR-testituloksia on käytetty tartuntalukujen keinotekoiseen lisäämiseen, mutta myös koronakuolleiden luvun kasvattamiseen: Mistä tahansa syystä — kuten kolari — kuollut on laskettu koronakuolleeksi, jos hän on antanut positiivisen näytteen 28 vrk ennen kuolemaansa.

Vääristellyt luvut

Tiedonsaantioikeuspyynnön avulla on saatu esiin, että maalis-kesäkuun välillä koronaan kuoli Englannissa ja Walesissa 4476 henkilöä (ilman perussairauksia) kun samaan aikaan koronakuolemiksi rekisteröitiin harhaanjohtavasti 49 607 kuolemaa. Koronalukemia on tahallaan liioiteltu, ja otettu mukaan influenssa-, keuhkokuume- ja muita hengitystie-infektioita. Vuonna 2018 tilastokeskus (Office for National Statistics, ONS) kirjasi 29 516 influenssa- ja keuhkokuumekuolemaa, vuonna 2019 luku oli 26 398, mutta vuonna 2020 vain 394 influenssakuolemaa ja 13 619 keuhkokuumekuolemaa. (Toim.huom. Vastaava kuvio on nähtävissä Suomen tilastoinnissa.)

Väärinkirjaukset tulee tutkia, tutkintapyyntö edellyttää.

Laboratorio-vuoto ja bioaseluonne

Kiinalainen virologi Li-Meng Yang, joka ryhmineen ensimmäisten joukossa alkoi tutkia Covid-19 -tautia aiheuttavaa virusta, oli sitä mieltä, että ko. viruskanta tuotettiin laboratoriossa käyttäen hyväksi lepakoilla esiintuviä koronaviruksia ZC45 ja/tai ZXC21. Ryhmä syytti useita julkaisuja kumartamisesta poliittiselle painostukselle, ja suostumisesta sellaisten löydösten pimittämiseen, jotka poikkeavat ”luonnollinen alkuperä” -teoriasta.

Yhdysvaltain kansanterveyslaitos (National Institute of Health, NIH) on myöntänyt rahoittaneensa Gain-of-Function -tutkimusta (GoF) Kiinan virologian instituutissa Wuhanissa. GoF-tutkimus on bioasetuotantoa. Brittiprofessori Angus Dalgleish ja norjalainen tutkija tri Birger Sørensen arvioivat koronaviruksen piikkiproteiinin sisältävän sekvenssejä, jotka vaikuttavat olevan keinotekoisesti lisättyjä. (Ks. lisää ”Eturistiriitakytkökset, faktat ja faktantarkistus = ”fakta” )

Grafeenioksidi

Saksalainen kemisti, grafeeniasiantuntija tri Andreas Noack (joka ilmeisesti murhattiin paljastustensa jälkeen, mahdollisesti Saksan tiedustelupalvelujen toimesta) sekä professori Pablo Campra ovat ilmoittaneet löytäneensä koronarokotenäytteistä nanokokoista grafeenioksidia. Tutkintapyynnössä pyydetään tutkintaa myös koronapiikkien grafeenioksidista sekä Noackin murhasta.

Maskipakko ja vaihtoehtoisten hoitojen tukahduttaminen

Bill Gatesin suoraan ja epäsuorasti rahoittama Maailman terveysjärjestö WHO on myöntänyt, ettei maskin käytön hyödyistä ole todisteita terveiden ihmisten suojelussa. Haitoista sen sijaan on näyttöä. Maskit keräävät bakteereita, viruksia ja homeita sisä- ja ulkopinnoilleen, aiheuttavat hypoksiaa ja hyperkapneaa, ja voivat synnyttää myrkytystilan uloshengitysilman uudelleen sisäänhengittämisen kautta. Joitain maskilaatuja on vedetty markkinoilta niiden sisältämien myrkyllisten ainesosien vuoksi.

Covid-19 -taudin ennaltaehkäisevään ja alkuvaiheen hoitoon soveltuvien, toimiviksi todettujen valmisteiden — hydroksiklorokiini, ivermektiini, favipiravir, kortikosteroidit ja kolkisiini — käyttöä on vaikeutettu ja estetty.

CLADE X ja Event 201

Maailman talousfoorumi WEF on eri vuosina järjestänyt pandemiaharjoituksia mm Johns Hopkins-sairaalan ja Bill & Melinda Gates -säätiön kanssa. Vuonna 2019 tapahtumassa simuloitiin koronaviruspandemiaa, jonka Gatesin rahoittama WHO julisti alkaneeksi muutamaa kuukautta myöhemmin.

Kaikki harjoituksissa läpikäyty on toteutettu:

 • Maailmanlaajuiset sulkutilat (lockdowns)
 • useiden tuotannonalojen romahtaminen
 • hallitusten ja väestön välinen kasvava epäöuottamus
 • biometristen seurantateknologioiden käyttöönotto lisääntyy (”koronapassi”)
 • sosiaalisen median sensurointi, tekosyynä misinformaation leviämisen estäminen
 • kommunikaatiokanavien tulvittaminen auktoratiivisilla lähteillä
 • henkilökohtaisten suojavälineiden puute maailmanlaajuisesti
 • globaalien toimitusketjujen murtaminen
 • massatyöttömyys
 • mielenilmaukset kaduilla

(Toim. huom. WHO:lle työskennellyt tri Astrid Stückelberger, joka on ollut asianajaja Reiner Fuellmichin perustaman, koronatoimia tutkivan ulkoparlamentaarisen toimikunnan kuultavana, on kertonut, että WHO:sta on muodostettu yhtiö (corporation) vuonna 2016. WHO:n johtaja, terroristi-taustainen Tedros Adhanom Ghebreyesus on toimitusjohtajan asemassa. WHO muutti sikainfluenssan alla pandemian määritelmää poistaen siitä suuren sairastuvuuden ja kuolleisuuden. Nykyisen määritelmän mukaan riittää, että tauti leviää maailmanlaajuisesti — esimerkiksi nuhakuume voidaan julistaa pandemiaksi.)

Painajais-skenaarion toteuduttua vuoden 2020 puolivälissä, WEFin perustaja Klaus Schwab julisti olevan oikea aika toteuttaa Suuri nollaus. Tutkintapyynnön tekijöiden mukaan on epätodennäköistä epäuskottavuuteen asti, että harjoitellun ja suunnitellun toteutuminen sellaisenaan olisi sattumaa. Sattuma on epätodennäköinen, koska WEFilla on omia poliitikkoja lähes joka maassa, myös Suomessa.

PÄIVITYS 23.12.2021 klo 09:38 EU:n vaaleilla valisematon pääkomissaari, rokoteostopäätökset tehnyt Ursula von der Leyen on WEFin johtokunnan jäsen.

Suuri nollaus on lyhyesti selitettynä globaali talouden ja yhteiskuntasopimusten täydellinen mylläys, jossa mitään ei jätetä ennalleen. Tavoite on valvontayhteiskunnan rakentaminen, jossa yhteiskunnan jäsenyys on riippuvainen kuuliaisuudesta järjestelmälle. Yksilön itsemääräämisoikeus sekä taloudellinen ja elintarvikeomavaraisuus pyritään hävittämään. Elävän elämän esimerkki on ns. koronapassi, tavoitteena olevan digitaalisen identiteetin esiaste, jossa yhteiskunnan jäsenyys on sidottu otettujen ”rokotteiden” määrään. (Toim.huom. Universaalia perustuloa tullaan kaiken todennäköisyyden mukaan esittämään ansan syöttinä.) Valtaa siirretään kansainvälisille instituutioille (WHO, YK, Maailmanpankki, Kansainvälinen valuuttarahasto IMF jne) jotka toimivat yhteistyössä yksityissektorin edunsaajaryhmien (BigTech, BigPharma, BigAgra, BigMoney) kanssa.

Twitter, Youtube, Facebook ja muut alustat ovat läpi vuoden 2020 ja edelleen, tukahduttaneet kaikkea tietoa, mikä ei sovi viralliseen tarinaan. Hallitukset kautta maailman ovat hyödyntäneet ns. pandemiaa tukahduttaakseen sanan ja mielipiteen vapauden, tutkintapyynnössä todetaan; koronatukimedia on mustamaalannut tutkijoita, jotka ovat ääneen epäilleet virallista narratiivia ja varoittaneet koronarokotteiden ja massarokotusten haitoista; potilasturvallisuutta puoltaneita lääkäreitä on rangaistu.

Brasilialainen The Rio Times kirjoittaa tutkintapyynnöstä:

Tutkintapyynnön esittäjät väittävät, että ”Covid-19:n turvallisten ja tehokkaiden vaihtoehtoisten hoitojen estäminen merkitsee murhaa, ja oikeuttaa tuomioistuimen täydelliseen tutkintaan”. He huomauttivat, että verkkotiedon sensuroinnin ja näiden vaihtoehtoisten hoitomuotojen estämisen lisäksi ”jotkut akateemiset lehdet estävät sellaisten tutkimusten julkaisemisen, jotka osoittavat ivermektiinin ja hydroksiklorokiinin kaltaisten lääkkeiden tehokkuutta”…

Tutkintapyynnön esittäjien mukaan kaikki ”rokotteiden”, sulkujen ja viruksen haitalliset seuraukset täyttävät kansanmurhan, rikosten ihmisyyttä vastaan ja kansalaisia vastaan tehtyjen sotarikosten kriteerit, koska syyllisillä, kuten Ison-Britannian hallituksen jäsenillä ja maailman johtajilla on tietoa ja aikomusta näihin väitettyihin rikoksiin… He väittävät, että ”rokotteiden”, estojen ja muunneltujen virusten tuhoisat seuraukset ovat tietoisia yrityksiä tuhota väestö ja aiheuttaa sosiaalinen epävakautuminen osana maailmanlaajuisesti koordinoitua suunnitelmaa vaurauden ja vallan lujittamiseksi harvojen käsiin.”

The Rio Times: Covid-19: Pharmaceutical giants, Gates, Fauci, UK officials accused of crimes against humanity in International Criminal Court complaint

Tutkintapyynnössä siteerataan holokausti-selviytyjiä, jotka näkevät yhtäläisyydet 1930-luvun ja nykyhetken tapahtumien välillä, ja ovat pyrkineet varoittamaan kanssaihmisiä, ettei sama hulluus toistuisi taas, nyt vain suuremmassa mittakaavassa.

Lääkeyhtiöiden ja lääkeyhtiöihin sijoittavien säätiöiden rahoittamat ns. faktantarkistajat eivät kiistä tutkintapyynnön jättämistä. Sen sijaan faktantarkistajat kiistävät, että ehdollisen, väliaikaisen ja eräkohtaisen luvan saaneiden kokeellisten mRNA-geeninanoteknologia-koronapiikkien käyttö hallitusten päätöksillä massarokotuksiin olisi Nüremberg-säännöissä tarkoitettu lakien ja kansainvälisten sopimusten vastainen ihmiskoe. Näin, vaikka koronapiikkien kliiniset kokeet päättyvät vuosien 2023-2024 aikana. 5-11 vuotiailla tehtävät kliiniset kokeet ovat nekin meneillään.

Aiheeseen liittyy:

Kansanterveys kaupan — väestö edunsaajaryhmien pyöritettävänä

Bill Gates ja ”vastuullinen” sponsoroitu journalismi

Lakimies: Pfizer tiesi k-piikin haittavaikutuksista

Rokotespesialisti varoittaa: massarokotukset luovat katastrofin

Sensuuri somessa globaali operaatio

Jos epäilit, että sensuuria halutaan kontrolloida globaalisti, olit oikeassa

Missä olit, kun kansalaisten perusoikeudet kaapattiin ja oikeusvaltion perusta murrettiin koronapassin varjolla?

Patenttien jälki — Pandemia rahastusoperaationa?

WEF: Sensuuri tuo turvaa

Dokumentti: Monopoly – Kuka omistaa maailman?

Artikkelikuva via Hannah Rose Law

18 comments

 1. Niin kauan kun Japanin, Indonesian, Philippinien, Intian, Argentinan, Paraguayn, Texasin, Alabaman, Guatemalan, Romanian, Costa Rican ja lukuisan Afrikan valtion ja muiden vaihtoehtoisia hoitomuotoja käyttävien valtioiden menestys Wuhan-nuhan voittamisessa vaietaan, niin kauan Suomi ja EU on rikollisessa laittomuuden tilassa.

  Tämä elefantti on niin suuri, että huoneessa olijat eivät voi sitä peitellä ja olla huomioimatta.

  Tykkää

  • tiedä nyt onko wuhan-nuha,vai mikä kyseessä,etenkin,kun niin on ”kadonnu” muut nuhat..
   myös costa rica listassa,,,,siellä kuitenkin sopimus pfizerin kanssa,ja pakollisena lapsille rokotus koronaa vastaan ensi vuodesta lähtien…
   ylellä oli eilen juttu etelä-afrikasta,kuinka siellä omicron katoamassa,tosin jättivät epäilyksen varjon juttuun,ettei vielä tiedetä….eikä vielä kannata uskoa tilastoja.
   mutta toisin kävi thl:n tutkimusten kertomisessa,kun kertoi,että kolmas piikki näyttäisi antavan suojan kaikille varianteille,jopa pliisulle omicronille.se vaan ihmetyttää,kuinka nyt jälleen näin nopeasti osataan tutkia,ja saada tuloksia…ainakin että ”näyttää” hyvältä,voisivat vaikka minua käyttää esimerkkinä,ja näyttäisi,että ”rokottamaton” välttää kaikki variantit,kun ei voi mitenkään olla oikein laaja ”tutkimus” vielä omicronista,kuten myöskään komannesta piikistä…tehoineen,
   äkkiä muuten muuttui ruotsissakin käytännöt,kun WEF sisarkunnasta tuli pääministeri

   Tykkää

 2. Tuon Faucin voisi aivan hyvin myös nimetä taparikolliseksi, vaikka häntä ei olekaan tuomittu mistään. Tilanne voisi helpottua, jos tämä Yhdysvaltojen parhaiten palkattu virkamies, valehteluun taipuvainen kellokas saataisiin eläkkeelle, mitä eri tahot yrittävät, vaikka epäilemättä tilalle nostetaan joku yhtä korruptoitunut, so. riittävän pitkään ryvettynyt ja voideltu.

  Tykkää

 3. Asiaa sivuten, mutta mielestäni tärkeää. Kuten jo jutun alussa Internetistä häviää… Painettu sana käynyt harvinaiseksi, mutta säilyy.
  Uhkakuva …
  Historia voi hävitä netistä tai sitä voidaan muokata.

  Tykkää

   • Valehtelee törkeästi etteivät olisi kokeellisia. Ensimmäinen koevaihe päättyy v. 2023 Pfizerin osalta, ja jatkuu sen jälkeen vielä monta vuotta.

    Päättyikö Pfizerin ehdollinen myyntilupa 21.12.? Jostain luin ja tiedon ettei yksikään rokotevalmistaja ole hakenut niille jatkolupaa, ehdollinen lupa myönnetään aina vuodeksi kerrallaan. Miten THL nyt rokottaa edelleen jos lupa umpeutunut?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s