Sairaanhoitajapulaa Australiassa — rokotetut karanteenissa tai sairaana

The Sydney Morning Herald raportoi Australian Uudessa Etelä-Walesissa (NSW) vallitsevasta terveydenhuoltohenkilökunnan vajeesta artikkelissa ”Hospitals under pressure with hundreds of staff isolating as restrictions return”. Artikkelin mukaan alueen sairaaloissa on noin 1500 työntekijän henkilökuntavaje, koska sadat koronapiikitetyt työntekijät ovat parhaillaan karanteenissa altistuttuaan Omikron-variantille tai sairastuttuaan Covid-19 -tautiin.

Uudessa Etelä-Walesissa terveydenhuoltohenkilökunnan koronapiikit ovat pakollisia. 30. marraskuuta 2021 jälkeen vain ”täysin suojatut” (2 annosta) ovat saaneet työskennellä.

Uuden Etelä-Walesin sairaanhoitajien ja kätilöiden liiton pääsihteeri Brett Holmes on kertonut jonkin verran jäsenistöä eronneen rokotepakon jälkeen. Jäsenistöstä noin 75% on ”täysin suojattu”, 6% ei halua koronapiikkiä.

Terveysministeri Brad Hazzardin mukaan NSW:n sairaaloissa on tällä hetkellä 347 potilasta, ja tehohoidossa olevista noin 2/3 on rokottamattomia. Artikkelista ei selviä, tarkoittaako Hazzard aidosti rokottamattomia vai laskennallisia rokottamattomia. Laskennallinen rokottamaton on henkilö, jonka 1. piikkiannoksesta ei ole kulunut 21 vuorokautta tai toisesta piikkiannoksesta 7 vuorokautta.

Lokakuusta asti rokottamattomia ei ole päästetty NSW:ssa kauppoihin, QR-koodi (”koronapassi”) tulee esittää ennen sisäänmenoa, ja alue on ollut osittaisessa sulkutilassa (lockdown). Siitä huolimatta uusia tapauksia ilmaantuu nopeasti.

Tanskalainen, MedRxivissa julkaistu (pre-print) kohorttitutkimus ”Vaccine effectiveness against SARS-CoV-2 infection with the Omicron or Delta variants following a two-dose or booster BNT162b2 or mRNA-1273 vaccination series: A Danish cohort study” on saanut tulokseksi, että Pfizer/BioNTechin ja Modernan kokeellisen, testivaiheessa olevan mRNA-geeninanoteknologia -koronapiikin ottaneilla suojateho on negatiivinen Omikron-varianttia vastaan, Ezra Levant kommentoi Twitterissä. Rokotetut saavat Omikron-tartunnan todennäköisemmin kuin rokottamattomat.

Jerusalem Post uutisoi Israelin pandemiantorjunta -tiimin varoittaneen Israelin olevan kohta täysin suojaton Omikronia vastaan, ja suositelleen neljättä koronapiikkiä riskiryhmille kolmen edellisen oltua tehottomia. Kansallisen COVID-19 National Information and Knowledge Center -keskuksen raportin mukaan kolmannen tehosteannoksen suojateho laskee 75 prosentista 25 prosenttiin kuukaudessa Omikronin vallatessa alaa Deltalta.

Israel seuraa koronapiikitysten turvallisuutta ja suojatehoa tarkkaan solmittuaan Pfizerin kanssa sopimuksen väestönsä käyttämisestä koe-aineistona.

Suositusta 4. annoksesta ei vielä ole hyväksytty.

Artikkelikuvana Yhdistynyt Australia -puolueen (UAP) puheenjohtajan ja parlamentaarikon, Craig Kellyn tviitti The Sydney Morning Heraldin uutisesta. ”Jäikö minulta jotain huomaamatta? Rokottamaton terveydenhuoltohenkilökunta on erotettu joten sairaaloissa on vain rokotettua henkilökuntaa MUTTA yli tuhat täysin rokotettua on nyt karanteenissa saatuaan tartunnan tai altistuttuaan. Seurauksena henkilökuntavajetta. Pellet täytyy poistaa.” Show jatkukoon.

Aiheeseen liittyy:

Pfizer-piikillä jokseenkin huono hyöty-haittasuhde?

Tutkimus: rokotekattavuus ei korreloi COVID-19-tapausten lukumäärään

Sotelaiset järjestäytyvät vastustamaan rokotepakkoa — Anna tukesi

Sairaanhoitajan kirje kansanedustajille tartuntatautilain rokotepakosta

Australian armeija on aloittanut ”altistuneiden” leireille kuljetuksen

Australia varannut 14 koronapiikkiä jokaiselle aussille

Australia suistumassa diktatuuriin

SOS! Australian ihmisoikeustilanne heikkenee

Miksi koronarokotteet ovat riski koko ihmiskunnalle

14 comments

 1. esitys senkun jatkuu…alkaa muistuttaan jo huonosti käsikirjoitettuja ”tosi”-tv ohjelmia.tai saippuoopperoita,puhuvine päineen,väkisin venytetyin tarinoiden,ja yllättävien käänteiden ja ”hahmojen” kera.
  ja ehkä siksi tarinat uppookin tosi-tv:n,saippuoopperoiden,ja hollywoodin kyllästämille aivoille

  Tykkää

 2. Ihmiskunta elää nykyisin melkoisessa microaaltouunissa.. Meitä säteilytetään nykyisin sateliitteja myöten joka suunnasta. Missään ei enää olla turvassa. Mikäköhän vaikutus sillä näihin ihmisiä riivaaviin terveysongelmiin on?

  https://www.rehellisetuutiset.org/uutiset/espanjantaudin-uusinta-ja-muutama-myytti

  ” Voidaan nähdä, että jokainen uusi influenssapandemia vastaa uutta edistystä sähkötekniikassa, kuten Aasian flunssa vuosina 1957–58, voimakkaan tutkanvalvontajärjestelmän asennuksen jälkeen, ja Hongkongin influenssan puhkeaminen heinäkuusta 1968 eteenpäin, kun 28 sotilassatelliittia otettiin käyttöön avaruusvalvontaan Van Allenin vöiden korkeudessa, jotka suojaavat meitä kosmiselta säteilyltä. ” xxiv”

  Tykkää

 3. Miettikääpä mitä Suomessa on uutisoitu.
  ”jo ensimmäinen rokote vapauttaa elämää” No ei kyllä vapauttanu.
  ”toinen rokote antaa jopa 95% suojan”
  Ja sitten ”kolmas rokote antaa jopa 5 kertaisen suojan” Sehän tarkottas jo että ihmiset tappas vituksia.

  Tykkää

 4. Sinä hetkenä kun täälläkin alettiin lääkkeitä ja hoitomuotoja valitsemaan poliittisten ideologioiden mukaan, ainakin itse ymmärsin että kyse oli enää vain politiikasta. Tauti oli enää siinä vaiheessa ainoastaan väline ideologian julistamiselle. Tänä päivänä ”pandemiasta” saa jo niin moni taho elantonsa sekä jotkut tahot lypsettyä aivan järkyttäviä summia rahaa, että homman pysäyttämiseksi ei taida riittää enään edes ihme.

  Liked by 1 henkilö

 5. Vinkkasin tutulle Australian tilanteesta. Sain vastauksen että Purlerin työntämää p..kaa.
  Kuukkeli ei tiennyt Purlerista.
  Mikä on Purleri?

  Tykkää

 6. Nyt kaikki hoitajat pitämään pitämättömät sairaslomat, ja sieltä kun palaat niin uutta saikkua perään. Joukossa on voimaa ja nyt jos koskaan täytyy vastustaa perustuslain vastaisia huuhaa-pakkolakeja.

  Superlevittäjä Annamaja Henrikssonn oli ottanut kaksi piikkiä. Huutonaurua. Kaksi geenipiikkiä ja sai flunssan joka tarttuu jokaiseen joka tämän superlevittäjän läheisyydessä on ollut. Saattaa iäkkäänä muorina joutua teholle, jossa toivonmukaan pakkopiikitetyt hoitajat ja lääkårit pääsevät perustuslain ja Nurnbergin säännöstön ym ym vastaista vääryysministeriä käsittelemään.

  Tykkää

 7. Eräs aussilandian miljardööripoliitikko Clive Palmer kieltäytyi lähtemästä tehohoitoyksikköön saatuaan hiljakkoin k-taudin. Miljardööri päätti tehohoidon sijasta turvautua ”kiistanalaisia lääkityksiä” sisältäviin antiviraalikoktaileihin.

  Rohtosmoothieissa mukana kuulemma myös ivermektiiniä ja hydroksiklorokiinia!

  https://www.skynews.com.au/australia-news/coronavirus/clive-palmer-refused-icu-treatment-while-battling-covid19-in-favour-of-taking-ivermectin-and-hydroxychloroquine/news-story/c6fc9735e2e93c2a2ebbc987198e2f9c

  Mr.Palmer sai kyllä sairaalassa aluksi deksametasonia, mutta kun valkotakkiset alkoivat puhua teho-osastosta ja happihupusta, miljardööri otti ritolat.

  Kotona tätä vaurasta kaiffaria hoiteli neljä lekuria, oletettavasti miljardöörin omaa luottotiimiä. Paikallistiimi sai apuja lääketieteen erikoisjoukolta jenkkilästä, samalta tiimiltä joka hoiteli pressa Donaldia aiemmin.

  Setelitukuista on joskus apua: ambulanssi tönötti miljardöörin pihalla lähtövalmiina kaiken aikaa, kaiken varalta, jospa sitä tehohoitoa kumminkin tarvittaisiin. Donaldia hoitaneet lekurit varoitteli tiukasti että sitä happihuppua älä sit vaan missään tapauksessa huoli kun se on sitten menoa. Jenkkilekurit arveli että hengenlähtö olisi ollut jotain viiden tunnin päässä ilman koktaileja. Rahamiehen ”near-death experience”?

  Aussilandian k-tautisheriffit olisivat kaiketi pidättäneet rahamiehen tämmöisestä pullikoinnista, varsinkin kun miljardööri on – kääk kääk! – piikittämätön! Mutta jenkkitiimi sai miljardöörin ohituskaistaa myöten mukaan kliiniseen lääketutkimukseen jonka perusteella niitä ”kiistanalaisia” rohtoja sopii nappailla.

  Vaksiinien suhteen tämä läheltä-piti tilanne ei muuttanut Palmerin mielipidettä: sanoo edelleen olevansa valinnanvapauden kannalla piikkiasiassa.

  [Hmm. Pahoittelut epämääräisestä tiedottamisesta – en itte asiassa tiedä nappaillaanko niitä koktaileja smoothiena. Ties vaikka poretabletteina olisi.]

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s