Tietovuoto: Britit hallituksensa psykologisen sodankäynnin kohteena

The Grayzone kaivautuu brittihallituksen brittiväestöä vastaan suuntaamaan psykologisen sodankäynnin operaatioon vuodettujen asiakirjojen pohjalta.

Brittihallitus on rahoittanut hanketta, joka tekee psykologista, demograafista ja etnograafista profilointia virallisen koronakerronnan kyseenalaistavista sekä rokotepakkoa ja sulkutoimia vastustavista henkilöistä. Hankittua dataa on käytetty mm. YouTube-kanavan perustamiseen, jossa mustamaalataan kritiikkiä esittäviä ”disinformaation superlevittäjiksi”. Operaatiota vetää Walesin prinssi Charlesin suojeluksessa toimiva Royal Institution (RI). Royal Institution sai vuonna 2020 brittihallituksen kulttuurin elvytysrahastolta (Culture Recovery Fund) 1,57 miljardin punnan summan videotuotantoon.

Royal Institution: Counter Pseudoscience Project (lataa tiedosto), Graphikan johtoon kuuluu Facebookin ”tiedustelupomo” NATO-mies Ben Nimmo, joka on myös brittihallituksen Integrity Initiative -trolliklusterissa.

Mielipideohjailu-kampanja, psykologisen sodankäynnin operaatio alkoi helmikuussa 2021, lääketieteellisen aikakausjulkaisu The Lancetin Covid-19 -komission ”Globaali terveysdiplomatia” -ryhmän jäsenen, tiedejournalisti Angela Sainin johdolla, The Grayzone ilmoittaa. The Lancetin Covid-19 -komission puheenjohtaja Peter Daszak joutui eroamaan kesäkuussa, kun tuli ilmi, että Daszak oli organisoinut The Lancetin julkaiseman, ”arvostettujen kansanterveyden asiantuntijoiden” avoimen kirjeen, jossa tyrmättiin väite siitä, että koronavirus olisi karannut laboratoriosta Wuhanissa – vaikka zoologi Daszak, EcoHealth Alliancen (EHA) puheenjohtaja on ohjannut amerikkalaisten veronmaksajien rahaa Wuhanin virologian instituutille (WIV) virusten ns. gain-of-function -tutkimuksiin (GoF, bioasetutkimus).

Brittiväestöön kohdistetun operaation nimi on ”Challenging Pseudoscience”, ”Pseudotieteen haastaminen”. Vuodetut asiakirjat viittaavat siihen suuntaan, että Psyop-projektia vetää Syyriassa vallanvaihto-projektia vetänyt Valent Projects-kommunikaatiofirma. Valentin perustaja on BBC:n ja Reutersin entinen reportteri Amil Khan.

Valent Project: Our Clients listaa RI:n asiakkaakseen

Asiakirjoissa hahmotellaan sosiaalisen median kampanjaa, jossa hyödynnetään Youtubessa Philosophy-kanavaa vetävää Abigail Thornia, jotta kohdeyleisössä saataisiin aikaan tavoiteltu kognitiivinen muutos. Sitä ennen sosiaalisesta mediasta kerätään alihankkijoiden toimesta ”rokotevastaista” materiaalia sekä materiaalia levittävien tietoja ja analysoidaan sisältö, jotta kohdeväestöön osataan vaikuttaa mielipiteiden muuttamiseksi.

Näyttelijä Abigail Thornin (aiemmalta nimeltään Oliver Thorn) Youtube-kanavalla on yli miljoona tilaajaa ja 7000 Patreon-tukijaa. Brittien yleisradioyhtiö BBC on tuottanut Thornista esittelyvideon. Thorn kuuluu vasemmistolaiseen some-vaikuttajien Breadtube-ryhmään, jota Caleb Maupin on kirjassaan ”BreadTube Serves Imperialism: Examining the New Brand of Internet Pseudo-Socialism” kuvaillut Yhdysvaltain eliitin ja brittien tiedustelun käyttämäksi ryhmäksi, joka soluttautuu kapinahenkisiin ryhmiin hajottaakseen ne, tarkoituksena turvata brittiläisten ja amerikkalaisten suuryritysten valta.

Royal Institution: Counter Pseudoscience Project (lataa tiedosto),

”Rokotevastaisia” on sekä vasemmistossa, liberaaleissa että konservatiiveissa ja ”äärioikeistoissa”, yli puolet ”rokotevastaisista” on poliittisesti sitoutumattomia, mikä asettaa haasteita viestinnälle. ”Uusi aika -hengellisyys ja itsen parantaminen (fitness ja yrittäjyys) ovat usein portteja kovan linjan rokotevastaisuuden salaliitto-kaikukammioihin,” Valent Projectin LinkedIn-sivuilla analysoidaan.

Valent Projectin LinkedIn-sivulta. Kuvakaappaus The Grayzonen artikkelista.

Todelliset kaikukammiot ovat toisaalla. Thorn teki kanavalleen “Ignorance & Censorship” -videon disinformaatiosta. Seuraavassa kuussa Challenging Pseudoscience-projekti järjesti “Misinformation or Censorship” -paneelikeskustelun. Sitten Challenging Pseudoscience-projektin podcast jakoi kaksi RI:n aiempaa keskustelutapahtumaa, joista toisessa — “Disinformation and how to counter it” — puhujana oli Amil Khan ja toisessa — “Vaccines: Warriors and Worriers” — Abigail Thorn.

Amil Khan on ollut mukana myös brittiulkoministeriön rahoittamassa, ARK:in Syyriassa toimeenpanemassa, presidentti Bashar al-Assadin kaatamiseen tähtäävässä propagandaoperaatiossa samoin kuin InCoStratin Syyrian operaatiossa.

Brittihallituksen Integrity Initiative -trolliklusterissa mukana ollut ZINC Network on sekin ns. pandemian alusta lähtien ”tehnyt ja julkaissut tutkimusta” parhaista tavoista markkinoida kontaktijäljityssovelluksia briteille ”osana laajempaa projektia, joka pyrkii ymmärtämään yleisön suhtautumista tekoälyyn sekä saamaan yleisön hyväksynnän tekoälyn käytölle.” Hanke arvattavasti liittyy brittihallituksen, Maailman talousfoorumi WEFin, Maailman terveysjärjestö WHOn ja Euroopan unionin digitaalinen identiteetti -hankkeisiin. Samaan aikaan ZINC Network on ollut kiireinen ohjaillessaan ihmisiä luulemaan, että rokote-epäröinnin, pakkotoimien vastustamisen ja ekstremistisen toiminnan välillä on yhteys.

Valent Projectille työskentelevä Hamish Falconer on kertonut Challenging Pseudoscience -projektin saaneen anteliasta rahoitusta myös valuuttakeinottelija George Sorosin Open Society -säätiöltä. Washington Postin David Ignatius raportoi vuonna 1991 Sorosin olleen eräs näkösällä olleista, CIA:ta vallanvaihdosoperaatioissa avustaneista toimijoista, The Grayzone muistuttaa. Soros on perustanut tekno-oligarkki Reid Hoffmanin kanssa Good Information Inc:in, joka sensuroi sosiaalista mediaa.

Ei ole luultavaa, että Iso-Britannia olisi ainoa maa, jossa tällaiset operaatiot olisivat käynnissä, The Grayzone päättelee.

Pääasiallinen lähde:

Klarenberg, Kit & Blumenthal, Max | The Grayzone (24.12.2021): Leaked files expose Syria psyops veteran astroturfing BreadTube star to counter Covid restriction critics

Aiheeseen liittyy:

Tietovuoto: Reuters, BBC ja Bellingcat brittihallituksen Venäjä-vastaisissa salaoperaatioissa

Agenttimme maailmalla: Britit rakentavat “kansalaismediaa” Syyriassa (osa 1)

Agenttimme maailmalla: Tee-se-itse-uutiset ja tuunauskerhot (osa 2)

#Shadowgate – Mitä sinun ei haluta tietävän

Pelko on tehokas suostuttelija: koronavirus-uutisointiohjeistus käyttäytymistieteilijöiltä

Marinin hallituksen mielikuvaohjaillut koronatoimet

Kanadan armeija näki pandemian tilaisuutena testata propagandatekniikoita kanadalaisiin

Mielipidemiehittäjät hallitsevat informaatioilmatilaa

Bill Gates ja ”vastuullinen” sponsoroitu journalismi

Jos epäilit, että sensuuria halutaan kontrolloida globaalisti, olit oikeassa

Artikkelikuva via Pixabay, kuvankäsittely RS

Korjattu 27.12.2021 klo 10:56 typoja ja lisätty linkki

13 comments

 1. Spostiini tullut kommentti:

  ”Suomessahan vastaavalla koronapropagandan asialla on
  ollut hallitus yhdessä käyttäytymistieteilijöiden, mediapoolin ja Ping Helsingin kanssa.

  https://valtioneuvosto.fi/-//10616/kayttaytymistieteellinen-nakokulma-valtionhallinnossa-saa-jatkoa-ja-vahvistuu

  Ja sitten vielä kehuvat itseään.
  https://pinghelsinki.fi/koronatiedon-vaikuttajakampanja-noteerattu-kansainvalisesti/

  Tapio Puolimatkan loistava juttu.
  https://oikeamedia.com/o1-171700

  Tykkää

  • ja vaikka hääräävät muissa maissa vaikuttamassa,niin yhä enemmän kohdistuu omaan kansaan vaikuttamiset.
   jolla saadaan haluttuja henkilöitä ja tahoja pidettyä vallassa,ja nostettua valtaan,eikä edes tarvi sitä haluttua porukkaa ylistää,kunhan leimaa ja mustamaalaa sitä ei haluttua.briteistä corbynin syrjäytys parhaita esimerkkejä,saatin puolueen johtoon sopiva miehitys.
   suomessa ainakin stubbin ajoista lähtien lisääntynyt propaganda,että alkaa jo hiukan näyttään suomessa olevan yksipuoluejärjestelmä

   Tykkää

 2. Iskelmän sanat voisi muuttaa : ”Kaiken takana on Soros”… Vasemmistoliitto oli ainut Suomen puolueista, joka ei vastaanottanut muutama vuosi sitten Brysselissä Soroksen korruptiorahaa. Ylijumalan nimi voidaan lausua edestä taakse ja takaa eteen. Kiero kuin käärme ja hämäyksen huippumestari. Liekö rahoittanut myös coronapsyopsin.

  Tykkää

  • Vasemmistoliiton aktiivitit olivat ainoat, jotka vaativat minun kuolemaani julkisesti, koska verorahoillani tarjottiin pahaa puuroa sukurutsan rampauttamille kehitysmaalaisille Vasemmistoliiton toimesta.

   Tykkää

  • Yksi päätekijöistä yhdessä Schwabin kanssa. Soros yritti houkutella Trumpia Davosin porukoihin pitkään, mutta patriootti Trump kävi kerran kokouksessa vain näyttämässä niille keskisormea, ja sanoi ettei koskaan luovu kansallisvaltioista eikä ihmisten oikeudesta yksityisyrittäjyyteen. Tämän jälkeen yhtä maailmanvaltiota/hallitusta ajava Soros julisti Trumpin maailman vaarallisimmaksi mieheksi, ja järjesti koronaplandemian sekä organisoi vaalihuijauksen saaden oman sätkynukkensa presidentiksi.

   Tykkää

 3. Entistä enemmän näyttää olevan psykologinen operaatio tämä plandemia.

  Ihmisten mieli traumatisoidaan pelolla, jonka jälkeen niistä tulee auktoriteetti uskovaisia. Näitä uskovaisia voidaankin sitten mielinmäärin pahoinpidellä, johtaa harhaan ja kyykyttää ja sitä enemmän kiintyvät nämä jakomielitautiseen kiusaajaan

  Tästä on hyvä esimerkki Tukholman syndrooma (lainaukset vikapediasta):
  Tukholma-syndrooma on arkikielinen nimitys psykologiselle tilalle, jossa panttivangeille tai muulla tavoin vastoin tahtoaan kaapatuille henkilöille kehittyy myötämielinen suhtautuminen kaappaajiinsa..
  vangitut alkavat auttaa vangitsijoitaan toteuttamaan suunnitelmaansa tai pakenemaan..
  Myös pitkän aikaa vankeudessa olleet henkilöt ovat osoittaneet positiivisia tunteita kidnappaajiaan kohtaan.
  Muokkaa
  Frank Ochberg ja David Soskice ovat kuvanneet neljä tekijää, jotka vaikuttavat panttivangin todennäköisyyteen kehittää myötämielinen suhtautuminen kaappaajaansa kohtaan. Niihin kuuluvat tapauksen intensiivisyys ja kesto, panttivangin selviytymisen riippuvuus kaappaajasta ja panttivangin psykologinen etäisyys auktoriteeteista. Tutkimukset erilaisista kaappaustilanteista ovat osoittaneet, että vastaavaa käyttäytymistä voidaan tavata panttivangeilla, keskitysleirien vangeilta, sotavangeilta, prostituoiduilta, insestin uhreilta, pahoinpidellyiltä lapsilta ja pahoinpidellyiltä puolisoilta

  Theburningplatform kuvaa samaa asiaa skitsofreenikon kautta
  Uhri ei välitä vaikka hänelle jatkuvasti valehdellaan vaan kiltisti tottelee käskijäänsä

  https://www.theburningplatform.com/2021/12/30/the-covid-narrative-is-insane-and-illogicaland-maybe-thats-no-accident/

  Tämä mielen manipulaatio, hypnoosi, selittää sen miksi ympärillä olevat ihmiset ovat menettäneet järkensä. Sairas mieli on hypnotisoinut heidät. He eivät herää.. eivät heränneet 30-40- luvun saksassakaan..

  Tykkää

  • ja kun jäävät kiinni manipuloinnista,yrittävät senkin kääntää päälaelleen,ja istuttaa tarinaan sopivaksi.
   kun bbc kävi kuvaamassa sairaalassa/studiossa koronaan sairastunutta henry dynea,jonka instassa luki,että on kriisinäyttelijä.
   no,sen sitten paljastuttua,käännettiin niin,että oli tarkoituksella päivittänyt tietoihinsa sen kriisinäyttelijän,että rokotekriittiset menisi ansaan,ja sen nostaisivat esiin….pieniä ongelmia siinä,eli oliko ”päivitys” olemassa jo ennen kuin joutui sairaalaan,ja siis tiesi pian saavansa koronan,ja vieläpä,että joutuu sairaalaan,ja että häntä tullaan haastattelemaan,ja tietysti,että sen sitten bongaa ne rokotekriittiset,ja menee tutkiin hänen tietojaan….jota toki tekivätkin,tai joku ainakin niin teki.
   myös se,että olisi oikeasti sairastunut,ja vakavasti,ja sitten suostui haastatteluun,ei oikein vakuuta.
   heti haastattelusta kuultuaan,tuli mieleen ”ansoittaa” omia tietoja,jonka sitten jaksoi tehdä kamalasta sairaudesta huolimatta…myös se,että bbc kertoi sairaalan henkilökunnan esittelleen hänet heille,eli sitten olisi siis haastattelun jälkeen saanut ajatuksen muuttaa tietojaan…omituista ajattelua…ei vaan kuulosta uskottavalta,uskottavinta on,että on kriisinäyttelijä.ja on samaa propagandaa,kuin nbc:n tv-lääkäri joseph fair,joka 2020 kesällä valehteli saaneensa pahana koronan,ja usean kerran ”kävivät” kuvaamassa häntä ”sairaalassa”.
   se ihmetyttää,että kun näin valtava pandemia ollut päällä,niin eikö niitä oikeasti sairastuneita riittäisi kameroille kauhutarinoita kertoon,ilmeisesti ei,kun pitää lavastaa tarinoita karmeita

   Tykkää

 4. Noh nyt on vihrovviimen selvinny sekin että mistä se vaivaannuttava ”vaccine hesitancy” oikeen johtuu.

  Kattokaas kun semmosen vaksiinivastaisuuden taustalla on joku ikävä lapsuuden trauma!

  https://www.gbnews.uk/news/refusal-to-have-covid-19-vaccine-may-be-linked-to-childhood-trauma-says-study/218012

  Tämmöiseen tulokseen on päätyneet Walesin kansanterveyshallinnon rahoittamat tutkijat. [nimimerkistä raporttiin]

  Vähä reppanoita siis ne vastarannankiisket. Niillon ollu kovaa lapsena. Nyt ne ei sit kunnioita esivaltaa eikä haluu pitää hengityksenestimiä.

  Tykkää

 5. Biomedikaaliset megafirmat on viime aikoina saanu pahoja moitteita kun niitten kohuvaksiinien clinical trials testeissä on monessa ollut aika kelvoton menettely ”placebo group” ryhmissä – ovat antaneet ei suinkaan asiallista lumerohtoa (esim suolaliuosta) vaan testaajat on triitanneet JOTAIN TOISTA VAKSIINIA.

  Tätä on kovin sanoin kritisoitu, mielestäni ihan syystä. Epäasiallinen lumelääke saattaa antaa vääriä tuloksia. Triittiaineilla, myös ”perinteisillä”, hankkii olla vaikutuksia, mahdollisesti haitallisiakin (vaikka siitä ei oikeen sais puhuu).

  On tässä tullut monesti mollattua monenmoisia toimijoita (mielestäni ihan syystä), mutta nyt kerrankin pääsen kehumaan.

  Löytyi nimittäin clinical trial jossa ”lumerohto” on tosiaan lumetta.

  Kyseessä on eräs lääketieteen alan psykologisen sodankäynnin peruskenttä. Minkälaisella viestinnällä voidaan parhaiten vähentää ”vaksiinihesitanssia”?

  Psykologit on tehny hartiavoimin työtä viimeiset pari vuotta piikkivastaisuuden kitkemiseksi. Ovat oikeen hallituksiakin neuvoneet. Ahkeruus on palkittu ja vyörytyksen olemme kaikki saaneet nähdä kaikilla mediarintamilla. [nakedemperor setvii tätä substackissa, nimimerkistä siihen]

  Tämä hollilla oleva tutkimus aloitettiin jo heinäkuussa 2020, tosin julkaistiin kansoille vasta lokakuussa 2021 kun aikalai oli jo piikitetty.

  Vaan kokeessa oli placebo kohdillaan! Hienoa!

  ·· Participants were randomly assigned to either a placebo control condition
  ·· in which they read a story about the effectiveness of bird feeders <———
  ·· or one of eleven treatment messages.

  Lintujen ruokinta-automaattien tehokkuus… Jesh! Sykolookin suolaliuos!

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/articles/PMC8531257/

  On tuossa "sisältönä" sitten ne "treatment messages", joista lauseista saati niiden käytöstä ei ole mitään hyvää sanottavana. Syyllistämistä, vihaa, jakolinjoja, sumutusta, epämääräisiä kansanterveystalousväitteitä yms. Mutta jätän ne nyt muiden ruodittavaksi kun piti tällä kertaa vaan kehua-

  Liked by 1 henkilö

 6. Se että näissä Ihmisten.. Rottakokeiss…Annetaan jotain Toista myrkkyä..Verrokkina…On valitettavasti Enemmän….Sääntö…Kuin poikkeus..

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s