Alankomaat: 6 k-piikkiä jokaiselle

Newsweek uutisoi Alankomaiden (Hollanti) terveysministerin Hugo de Jongen vihjanneen maan varautuvan kolmeen tehostepiikkiin kolmen annoksen perussarjan lisäksi. Yhteensä kuudesta koronapiikistä kaksi tehostetta jaettaisiin vuonna 2022 ja kolmas vuonna 2023.

Alankomaat on hankkinut alkujaan 12 miljoonaa annosta Pfizer/BioNTechin Comirnaty-koronapiikkiä, ja on tilannut 6 miljoonaa lisäannosta. Lisäksi on jo sovittu, että maa ostaa vähintään 17,5 miljoonaa annosta lisää vuoteen 2023 mennessä.

26. joulukuuta 2021 Alankomaiden yli 18-vuotiaasta väestöstä 89% on suostunut ottamaan yhden annoksen, ja 85,9% on ottanut kaksi annosta. 20% yli 18-vuotiaista on ottanut kolme annosta.

Joulukuun 29. päivään 2021 mennessä vahvistettujen uusien tapausten 7 päivän keskiarvo on Alankomaissa 12 390 uutta tapausta. Koronapiikitykset aloitettiin joulukuussa.

Our World in Data: uudet vahvistetut tapaukset Alankomaissa 1. maaliskuuta 2020 – 30. joulukuuta 2021

Newsweek kertoo lisäksi, että ”Kaiken kaikkiaan 20 852 henkilöä on kuollut 28 vuorokauden kuluessa Covid-19 -infektion saamisesta.” Tällä tavoin muotoiltu kerronta tarkoittaa, että henkilö on esimerkiksi ollut syövän takia saattohoidossa, ja hänet on saattohoidon aikana testattu koronapositiiviseksi. Kun saattohoidossa ollut on kuollut, hänet merkitään tilastoissa ”kuolleeksi 28 vrk Covid-19 -infektion toteamisesta”, mutta se ei tarkoita, että kuolinsyy olisi Covid-19.

Maailmalta kuuluvien tietojen mukaan koronapiikkien suojateho variantteja vastaan on negatiivinen, toisin sanoen tupla- ja triplarokotetut saavat todennäköisemmin infektion kuin rokottamattomat. Ilmaantuvuus viittaa siihen, että näin on.

Lähde:

Newsweek (30.12.2021): Netherlands Announces Plan To Give People Up to Six Doses of COVID Vaccine

8 comments

 1. Briteissä paljastui Korona rokotettujen määrän törkeä liioittelu. Terveysviranomaisten luotettavuus on saanut kolhuja ympäri maailmaa. Itselläni ei enää ole luottamusta muuhun, kuin viranomaisten valmiuteen aseellisen väkivallan käytössä aseistamattomia siviilejä kohtaan.

  Tykkää

  • ”Itselläni ei enää ole luottamusta muuhun, kuin viranomaisten valmiuteen aseellisen väkivallan käytössä aseistamattomia siviilejä kohtaan.”

   Itse luotan siihen että nämä Kasaarimafian ja globalistimiljardööri-isäntiemme suunnitelmia uskollisesti toteuttavat moniosaajamme kyllä sössivät asiamme tuoltakin osin siihen kuntoon että moinen aseellinen väkivaltakin saattaa tulla kyseeseen.

   Kätevimminhän tuo toteutuisi siten että nämä kansalliset talous- ja terveysasiamme tähän jamaan ajaneet punavihreät järjen jättiläiset rupeavat Kokkareiden säestyksellä kuorossa mankumaan hölmölän oikeudesta päästä sotilasliitto Naton ja Kasaarimafian täysvaltaiseksi ulos työnnetyksi sotilastukikohdaksi. Kyseessä olisi siten eräänlainen naapurille ulkoistettu itsemurha.

   Luoja varjelkoon hölmölän väkeä ja kasvattakoon sille järkeä. Hyvää Uutta-Vuotta ja onnea 2022 vuodelle.

   Tykkää

   • Kiitos samoin, parempaa uutta vuotta 2022. Nauttikaamme elämästä ja tulevasta vuodesta. .

    ”Jos et pidä talvesta, et ole ansainnut kevättä.”

    Liked by 2 people

 2. Lukiessaan opusta Suomen kansan historia, huomaa, että näinhän tämä on halki vuosisatojen mennyt.
  Valloittaja vaihtuu. Papisto rientää vannomaan uskollisuuttaan uudelle valtiaalle ja lupaa pitää saarnaamalla tyhmän rahvaan uuden ja uljaan komennon nuhteessa.
  Papisto ja ” oikea oppi” vaihtuu, mutta aina on oltava suurimpia lupaavalle rähmällään.
  Silti parempaa tulevaa vuotta kaikille. Ei kai se voi paljon huonompikaan olla. Eihän?

  Tykkää

  • ”Kyllä, me käymme läpi vaikeiden aikojen. Kukaan ei sitä kiellä. Mutta he jotka selviävät, he jotka vaeltavat läpi tämän pimeyden ovat niitä jotka ovat vahvoja mieleltään ja ruumiiltaan ja niillä joilla on yhteys korkeampaan. Sinä voit olla yksi joka selviää, uskon niin ja tiedän että niin tapahtuu.”

   Hyvää Uutta Vuotta.

   Tykkää

 3. — 6 puraisua jokaiselle —

  Nythän on niin että k-tautitilanteissa tehdään kuten poliisi käskee. Niin poliisikoirakin tekee!

  Mutta… tasamaan tallaajat Tulppaanilandiassa on jo osittain suivaantuneita. Ja vähä pureskeltujakin.

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-10362603/Dutch-lockdown-protesters-MAULED-police-dogs-hit-batons.html

  Eristyssulkujen vastustajat on kokeneet kovia Hollannissa. Jepsut ei tykkää ku kuljetaan räävittömästi ilman hengityksenestimiä eikä välitetä turvaväleistä. Tappeluhan siitä tulee.

  Tämä kaikki samalla kun tasamaan Kissalan Pojat on esittäneet lakkouhkaa – sheriffien hommat alkaa vissiin käydä hermoille.

  ·· ”The demonstration took place on the same day Dutch police said they would
  ·· take action to protest against the increasing demands of their work.”

  Jepsujen sikäläinen ammattiliitto on kuitenkin ilmoitellut että mellakkapoliisit pysyy ketjussa!

  ·· ”…union representatives have said that riot police
  ·· would continue to work if necessary.”

  Kun ”työ” on tehtävä. – ”Hold. The. Line.” ? – Hetkinen! Se on MEIDÄN tunnari!!? Mit-…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s