VKK: Tartuntatautilain muutos aiheuttanut jo nyt hoitajapulaa

VKK:n eduskuntaryhmän ja puoluehallituksen useista lähteistä saamien tietojen mukaan Sanna Marinin hallituksen eduskunnassa läpi runnoma tartuntatautilain muutos on jo nyt aiheuttanut sen, että SOTE-alan henkilöstöä on jäänyt paljon pois töistä. Erityisesti tämä on saamiemme tietojen mukaan näkynyt Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin Meilahden sairaalassa, jossa tilanne on katastrofaalinen.

Tartuntatautilain viimeisin muutos tarkoittaa käytännössä SOTE-alan henkilöstön painostamista pakkorokotuksiin. Tämä ei ole VKK:n mielestä lääketieteellisesti eikä oikeudellisesti mitenkään perusteltavissa, ja törkeällä tavalla se rikkoo perustuslain, yhdenvertaisuuslain, Suomen solmimien kansainvälisten sopimusten ja Euroopan Neuvoston päätöksen takaamia perusoikeuksia.

VKK:n eduskuntaryhmä ja puoluehallitus vaatii tartuntatautilain muutosten välitöntä perumista kehittymässä olevan maanlaajuisen terveydenhuollon kriisin välttämiseksi.

Ano Turtiainen

Kansanedustaja

Puheenjohtaja

Valta kuuluu kansalle r.p.

ano.turtiainen@eduskunta.fi

Lähde:

VKK:n lehdistötiedote 30.12.2021 sellaisenaan.

Artikkelikuva via Twitter. Ano Turtiaisen tviitti sotelaisten perus- ja ihmisoikeuksia puoltaneen VKK:n saamasta palautteesta.

10 comments

 1. Sähkökatko aiheuttaisi lisäongelmia, jos sellainen tulee

  Tykkää

 2. Rokotepassin vaatiminen edellyttää:

  – että on faktaa joiden perusteella rokottamaton on vaarallinen
  – että on faktaa joiden perusteella rokotettu on turvallinen

  Näin ei ole. Faktat sen sijaan kertovat, että rokottamaton ei ole vaarallinen (CDC), ja että rokotettu levittää 254-kertaisesti enemmän koronavirusta kuin rokotettu (Oxfordin yliopisto). Oireeton rokottamaton ei levitä virusta (WHO v. 2020) mutta oireeton rokotettu levittää.

  Tykkää

  • …. siis rokotettu levittää 254-kertaisesti enemmän koronavirusta kuin ROKOTTAMATON)…(Oxfordin yliopiston tutkimus).

   Tykkää

  • Ja siinäkin tapauksessa sanomattakin selvää, että rokotteen pitäisi olla tutkittu ja turvallinen, ei kokeellinen, hätäluvalla käytössä oleva kuten nämä ns. koronarokotteet.

   Tykkää

  • Todennäköisesti 100% on rokotettuja, koska:

   THL: rokotettu on rokottamaton 21 vrk!

   THL:
   Rokottamattomiksi lasketaan sellaiset potilaat jotka eivät ole saaneet yhtään koronarokoteannosta sekä sellaiset potilaat, joiden ensimmäisestä rokotteesta on alle 21 vuorokautta!
   2. piikin jälkeen on viikon ajan ”rokottamaton”

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s