Koronatoimien vuosi 2021 — Mitä vuonna 2022 on odotettavissa?

Koronapandemiaksi kutsuttu poliittisten päätösten sarja on hallinnut mediakeskustelua parisen vuotta, ja hallinnee osittain ensi vuottakin. Ennen vanhaan loihdittiin virvottaessa ”tuoreeks terveeks tulevaks vuodeks.” Nykyään hoetaan ”piikitetyks potilaaks pandemiavuosiks.”

Injektiopiikki-blogi on tehnyt kattavaa yhteenvetoa siitä, mitkä ovat olleet Suomen hyödyt 40 miljardin (velka-)rahalla tehdyistä koronatoimista vuonna 2021. AvoinMedia on lisännyt siteeratun tekstin kylkeen linkkejä, kuvakaappauksia ja Toim.huom. -merkittyjä lisätietoja.

Vuosi 2021

Injektiopiikki-blogi aloittaa aiheen käsittelyn siitä, kun eduskunta äänesti SOTE-alalle [2]pakkorokotuslain tiistaina 28.12.2021. ”Se tarkoittaa sitä, että käytännössä jokainen SOTE-alalla toimiva on velvoitettu ottamaan [1]hätämyyntiluvalla oleva kokeellinen mRNA-injektio, jotta voi jatkaa työntekoa,” Injektiopiikki kirjoittaa.

EMA – Comirnaty

(Toim.huom. Ison-Britannian Yle, BBC kertoo artikkelissa ”Covid: Workplaces told to plan for absences of up to 25%” ministerien ja julkisen sektorin johdon valmistelevan hätätilasuunnitelmia sen varalta, että uusien tapausten määrä aiheuttaa 10-25% työpoissaoloja sairastelun ja karanteenien vuoksi. Terveydenhuollossa [piikitetyn henkilökunnan] poissaolot näkyvät jo nyt, ja junaliikenne tökkii, BBC kertoo.)

Our World in Data. Rokotuskattavuus Tanskassa, Suomessa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Intiassa ja Afrikassa 31.12.2021

”Noin 75% Suomen kansalaisista on saanut 2 annosta mRNA-injektiota. Tämän tehokkaan ja turvallisen kokeellinen injektion olisi periaatteessa pitänyt osoittaa tehonsa jo vuoden aikana. Miten on käynyt? Nyt pistetään kolmatta kierrosta ja tilanne on pahempi kuin koskaan”, Injektiopiikki arvostelee.

Our World in Data: Uusien vahvistettujen tapausten määrä Suomessa per miljoona henkilöä.
Koronapiikitykset aloitettiin joulukuussa 2020.

Kuvaajassa on koko pandemia-ajan tartunnat. Nuolilla on merkitty mRNA-injektiokierrosten aloitusajankohdat. Tämä sama on toistunut jokaisessa maassa. Kun laajamittainen injektoiminen on aloitettu, myös tartuntojen määrä on kasvanut, huomauttaa Injektiopiikki-blogi. (Toim.huom. THL suosittelee 4. piikkiä vakavasti immuunipuutteisille.)

Injektiopiikki-blogi muistuttaa, että mRNA-injektion ei pitänyt alunperinkään estää tartuntaa eikä levittämistä. Sen piti estää vakavia tautitapauksia. (Toim.huom. Tästä syystä esimerkiksi Yhdysvaltain tartuntatautivirasto CDC muutti rokotteen määritelmää. Koska koronapiikki ei täytä rokotteen määritelmää, määritelmää muutettiin sopimaan koronapiikkiin. Määritelmää oli pakko muuttaa, koska muutoin testivaiheessa oleville, ehdollisella eräkohtaisella luvalla käytössä oleville mRNA-geeninanoteknologia-koronapiikeille ei voida antaa myyntilupaa sitten, kun kliiniset kokeet vuonna 2023 päättyvät.)

Tehohoidon tarve

Kuinka hyvin injektio on toiminut vakavien tapausten vähentämisessä, Injektiopiikki kysyy?

Kuvaajassa on Suomessa tehohoidossa olevien määrä koko pandemian ajalta. Nuolilla on merkitty injektiokierrosten ajankohdat. Niiden perusteella näyttää, että massiivinen rokotuskampanja ei ole merkittävästi vähentänyt tehohoidettavien määrää.

Our World in data: Tehohoidon tarpeessa olevien Covid-19 -potilaiden määrä Suomessa. Koronapiikitykset alkoivat joulukuussa 2020.

Eräänä perusteluna koronapiikityksiin on vakavien tapausten vähentämisen ohella käytetty koronakuolleisuuden vähentämistä. [4]THL on alkanut julkistaa dataa, mistä näkee rokotusten absoluuttisen vaikuttavuuden Suomessa. Alla lukuja:

 • Kesäkuu 2021: 8 kuolemaa. Ei rokotussuojaa 4 kpl, rokotettu 4 kpl (Rokotettujen osuus 50%)
 • Heinäkuu 2021: 22 kuolemaa. Ei rokotussuojaa 11 kpl, rokotettu 11 kpl (Rokotettujen osuus 50%)
 • Elokuu 2021: 53 kuolemaa. Ei rokotussuojaa 27 kpl, rokotettu 26 kpl (Rokotettujen osuus 49%)
 • Syyskuu 2021: 62 kuolemaa. Ei rokotussuojaa 23 kpl, rokotettu 39 kpl (Rokotettujen osuus 63%)
 • Lokakuu 2021: 125 kuolemaa. Ei rokotussuojaa 43 kpl, rokotettu 82 kpl (Rokotettujen osuus 65,6%)
 • Marraskuu 2021: 173 kuolemaa. Ei rokotussuojaa 63 kpl, rokotettu 110 kpl (Rokotettujen osuus 63,5%)
Sampo THL

Rokotettujan osuus COVID-19 -kuolemista on ollut koko ajan noin 50% luokkaa. Nyt absoluuttinen osuus on selkeästi nousussa, ja marraskuussa (jolloin puhuttiin rokottamattomien pandemiasta) rokotettuna kuolleiden osuus oli jo 63,5%. Rokottamattomien pandemia on valehtelua. Ei harhaanjohtamista vaan valehtelua, Injektiopiikki kirjoittaa.

[5]Fimeaan tulee haittailmoituksia ennätystahtiin. Ilmoituksia on nyt noin [6]21 000 kappaletta ja niistä on 15 400 käsittelemättä. Rokotteista aiheutuneita kuolemia on ilmoitettu 139 kpl, laskee Injektiopiikki-blogi.

”Markkinoilta nopeasti vedetyn narkolepsian aiheuttaneen [7]Pandemrix-rokotteen luvut olivat pumpulia verrattuna koronarokotteisiin. Siitä ilmoitettiin 2 kuolemaa ja 848 erillistä haittaa. Sikainfluenssa loppui, kun siihen tarkoitettu rokote vedettiin markkinoilta. Perin outoa!”

”Pelkästään [Pfizer/BioNTechin] Comirnatysta on tilastoitu Suomessa [8]19 178 kpl erillistä haittaa. Täytyy muistaa, että 15 400 ilmoitusta on käsittelemättä!” (Toim.huom. Akateemisen tutkimuksen mukaan rokotehaitoista ilmoitetaan vain 1-10%, joten piikkihaittojen todellinen määrä on paljon ilmoitettua suurempi. Koronapiikeistä tehdyt haittailmoitukset ylittävät kaikista muista käytössä olevista rokotteista vuosikymmenien aikana tehtyjen haittailmoitusten yhteismäärän jo nyt. THL ei kuitenkaan kerää eikä analysoi haittatietoja järjestelmällisesti.)

”Asiantuntijoiden mukaan haitat ovat lähinnä paikallista kipua olkapäässä. Se ei pidä paikkaansa ja se tulee esille ennen 2022 kesää. Silloin on piru irti,” ennustaa Injektiopiikki-blogi.

Onko ylikuolleisuus kasvanut?

”Rokotehaittoja on paljon ja selkeä muutos oli havaittavissa touko- kesäkuun aikana. En mene nyt siihen. Sairaalat ovat aivan turvoksissa potilaita. [9]Katsotaan ylikuolleisuutta:”

Excess mortality – Our World in Data
Ylikuolleisuus kaikista syistä Suomessa 1. maaliskuuta 2020 — 28. marraskuuta 2021 per miljoona henkilöä.

Yllä olevaan kuvaajaan on merkitty injektiokierrosten ajankohdat.

(Toim.huom. Tilastokeskus on julkaissut tilastointia kuolemansyistä vuonna 2020. Suomen vuosien 2019-2020 kuolinsyytilastoissa näkyy nousua sellaisten kuolinsyiden — verenkiertoelinten sairaudet, kasvaimet, aivojen toimintahäiriöt, ruoansulatuselinten sairaudet — kohdalla, jotka kaikki mainitaan ilmoitettujen rokotehaittojen tilastoinnissa. Katso tarkemmin Pfizer/BioNTech, Moderna. AstraZeneca/Oxford ja Johnson&Johnsonin Janssen (ei käytössä Suomessa) -ilmoitusten kohdalta.

Tilastokeskus: Kuolemansyyt 2020. ”Koronavirustautiin kuolleiden miesten keski-ikä oli 80 vuotta ja naisten 87 vuotta. Covid-19-virusinfektioon eli koronavirustautiin kuoli yhteensä 558 henkilöä vuonna 2020.
Joka sadannes Suomessa tapahtunut kuolema oli koronavirustaudin aiheuttama. Kuolleet olivat enimmäkseen ikääntyneitä.

Keski-ikä (mediaani) oli 84 vuotta. Lähes 90 prosenttia oli täyttänyt 70 vuotta ja 25 prosenttia oli täyttänyt
90 vuotta. Alle 65-vuotiaita tautiin kuoli 42 henkilöä, mikä on alle kahdeksan prosenttia kaikista
koronavirustautiin kuolleista.

Koronavirustautiin kuolleissa ei ollut alle 20-vuotiaita, nuorin menehtynyt
henkilö kuului ikäryhmään 20–24-vuotiaat ja vanhin oli yli 100-vuotias.

Covid-19-virusinfektio oli lisäksi vaikuttamassa 72 henkilön kuolemaan [”liittyvä kuolema”] muuna kuin tilaston
peruskuolemansyynä. Heistä useimmat olivat monisairaita. Noin 40 prosentilla oli peruskuolemansyynä
muistisairaus.Joka neljännellä peruskuolemansyynä oli jokin sydän- tai verisuonisairausja joka viidennellä
syöpä.
Kuolintodistuksille myötävaikuttaviksi kuolemansyiksi merkityt covid-19-virusinfektiot eivät
lukeudu kuolemansyytilastossa koronataudin aiheuttamiin kuolemiin.”

Tilastokeskuksen tilastoinnista näkee myös, että mitään kuolemanvaaraa aiheuttavaa pandemiaa ei ole ollut. Sairastuneiden osalta tiedetään eri maista — myös Suomesta — että suurin osa on ollut ylipainoisia tai massiivisesti ylipainoisia.)

Injektiopiikki kirjoittaa meille syötetyn kaksi vuotta yhä hurjemmaksi käyvää ”rokotepropagandaa, joka ei perustu oikeastaan mihinkään” ja että ”haittoja peitellään määrätietoisesti.” ”Hulluinta tässä on se, että nyt ei ole mitään väliä oletko rokotettu vai et. Tauti leviää nyt hyvin tehokkaasti. Rokotteet eivät suojaa lainkaan.”

Twitter. Tviitin kuvaviesti on peräisin Helsingin Sanomien ”maksuttomasta näytteestä Hesarin laadukkaista timanttijutuista,” artikkelista ”Rokotetulle muodostuu korona­taudista ”super­immuniteetti”– Asian­tuntija selittää, mistä on kyse ja mitä rokotetun elimistössä tapahtuu sairastuessa

Mika Rämet johtaa lääkeyhtiöille kaupallista rokotetutkimusta tekevää Rokotetutkimuskeskusta.

Rämet sanoo artikkelissa myös, että ”Koronavirus tulee jäämään yhdeksi uudeksi hengitys­tie­infektioita aiheuttavaksi virukseksi. Jokainen meistä tulee kohtaaman sen elämänsä aikana vielä monta kertaa. Tulevaisuudessa emme edes tiedä, onko infektion aiheuttanut sars-cov-2 vai jokin muu lukuisista hengitys­tie­infektioita aiheuttavista viruksista.”

AvoinMedia kysyy: Miten tartunnan aiheuttaja tiedetään nyt, jos sitä ei tulevaisuudessa, tiedon karttuessa ja menetelmien parantuessa, voi tietää?

Muistettakoon myös, että THL suosittaa 4. annosta.

(Toim. huom. Ison-Britannian terveysviraston UKHSAn — aiemmalta nimeltään Public Health England, PHE — viikon 51 seurantaraportti kertoo, että yli puolet uusista, vahvistetuista tapauksista on rokotetuilla, ja että rokotettuja on enemmistö myös sairaalaan joutuneissa ja kuolleissa, The Daily Exposé avaa tilastoja. Kuolleissa suhdeluku on 4 rokotettua vainajaa viidestä koronakuolleesta; 77% koronakuolleista on rokotettuja.

Saksassa Robert Koch-instituutin antamien tietojen mukaan Omikron-tapauksista 4020 (95.58%) on täysin rokotettuja kun taas rokottamattomien osuus on 186 (4.42%). Tanskassa uumoillaan kohorttitutkimuksessa, että koronapiikkien suojateho Omikronia vastaan on negatiivinen. Katso myös suomennettu tiivistelmä Berliinissä 2. Patologikonferenssissa 4.12.2021 esitellyistä ruumiinavauslöydöksistä. Rokottamattomiksi ilmoitetuissa todennäköisesti on mukana laskennallisia rokottamattomia.)

Ota itse se v**un rokote!

Injektiopiikki-blogi kehottaa kaikkia niitä kansanedustajia ja hallituksen jäseniä, jotka äänestivät SOTE-henkilökunnan rokotepakon puolesta — tai jättivät äänestämättä — elämään kuten opettavat, ja ottamaan heti kolmannen tehosteannoksen. ”Älä odota kolmen kuukauden varoaikaa edellisestä piikistä. Rokote on tutkittu ja turvallinen,” Injektiopiikki-blogi ironisoi.

Sinä pakotat ihmiset ottamaan kokeellista mRNA-tekniikkaa elimistöön, joten ELÄ SEN KANSSA! ELÄ NIIN KUIN OPETAT! Hae mRNA-injektio heti ensimmäiseksi teoksi vuonna 2022. mRNA-injektioita riittää kyllä, voit ottaa sen iloisella mielellä. Laita kuva nettiin, kun olet ottanut rokotteen!

Sosiaali- ja terveysministeriö, Ympäristöministeriö, Suomen ympäristökeskus, FIMEA: Perusmuistio STM2020-00179 (23.6.2021). Jo kesäkuussa 2020 oli tiedossa riski, että kokeellisia koronapiikkejä ottaneet levittävät tartuntaa ja mahdollisesti aiheuttavat patogeenin muuttumisen vaarallisemmaksi.

Vuosi 2022

Vuosi 2021 on osoittanut, että koronatoimilla ei ole pysäytetty ns. pandemiaa — joka ei täytä Sosiaali- ja terveysministeriön omia määritelmiä edes lievästä pandemiasta — vaikka rahaa on poltettu miljarditolkulla ja ajettu pk-sektori ahdinkoon koronatoimilla. Onko vuonna 2022 odotettavissa toimivaa politiikkaa?

Tällä hetkellä näyttää siltä, että ei. Maailman terveysjärjestöä, rokotelobby WHO:ta johtava terroristiTedros Adhanom Ghebreyesus kertoo suomalaisillekin Ylen välityksellä, että koronapiikityksiä pitää laajentaa niihinkin maihin, jotka koronapiikkien puutteen vuoksi eivät ole mitään pandemiaa kokeneet. Tavoitteena on 70% globaali rokotekattavuus — vaikka saatavilla oleva data osoittaa, että rokotteista on ollut enemmän haittaa kuin hyötyä.

Our World in Data: Uudet vahvistetut tapaukset Tanskassa, Isossa-Britanniassa, Suomessa, Saksassa, Afrikassa ja Intiassa

Koronakerronta on synnyttänyt paljon hauskoja uudissanoja kuten hybridi-immuniteetti. Tuleva vuosi 2022 tuo lisää hybrideja. Otsikoista on jo bongattu Deltan ja Omikronin yhdistelmä ”superkanta” Delmicron sekä Israelista löytynyt flunssan ja koronan yhdistelmä Flurona. Paniikki pois! Haittavaikutusten suhteen vastuusta vapautetut rokotevalmistajat aivan varmasti kehittävät jokaiseen mediaotsikoissa ilmaantuvaan muunnokseen oman, kolmen piikin sarjan tarvittavine tehosteineen… ja poliitikot liittävät sen rokotusohjelmaan (sarkasmivaroitus).

Koronapiikitysten hyöty-haittasuhde muistuttaa EU:n elvytyspaketteja. Kun ensimmäinen velkaannuttaa saajansa, eikä toimi muutenkaan, päätetään toisesta, kolmannesta… kahdeksannesta…

AvoinMedian lukijat ja ne, jotka ovat itse etsineet tietoja, ovat olleet jo pitkään selvillä siitä, että ns. pandemian rakentamisen avulla luotiin hysteriaa, jotta voidaan esitellä koronapassi, ja että koronapassin käyttöä oli alunperinkin tarkoitus laajentaa sosiaalisen kontrollin digitaalinen identiteetti -järjestelmäksi.

Ison-Britannian hallituksen julkaisemissa ”Next step in plans to govern use of digital identities revealed”-lehdistötiedotteessa ja ”Identity document validation technology in the right to work and right to rent schemes, and DBS pre-employment checking (accessible version)”-politiikkapaperissa kuvaillaan digitaalisen identiteetin käyttösuunnitelmia. Oikeus vuokrata asunto tai liiketila sekä oikeus tehdä työtä sidotaan digitaaliseen identiteettiin ”turvallisuussyistä” vaikka asiaa ei aivan niin ilmaistakaan. Lain on tarkoitus olla valmis huhtikuussa 2022.

Digitaaliseen identiteettiin ollaan kytkemässä myös raha. EU on jo pidempään tavoitellut käteisen käytöstä luopumista. Digitaalisessa muodossa oleva raha tarjoaa mahdollisuuden pakottaa tottelevaisuuteen sulkemalla pankkitili.

Toinen tarkoitus media-avusteisella hysterian synnyttämisellä on ollut WEFin omien poliitikkojen avulla saada aikaan The Great Reset, Suuri nollaus.

Finextra raportoi vuoden 2021 Maailman talousfoorumin kokouksen aiheena olleen The Great Reset. Kyseisessä kokouksessa euroalueen keskuspankki EKP:n johtaja Christine Lagarde uskoi kuulijoille, että vuoden 2021 ns. koronapandemian toisen vaiheen jälkeen ”todennäköisesti meillä on uudenlainen talous”, joka on digitalisoituneempi kuin entinen, ja että tähän täytyy sijoittaa lisää rahaa ja lainsäädäntöä. Vaaleilla valitsematon pääkomissaari Ursula von der Leyen säesti toteamalla ns. pandemian laukaisseen digitalisaatioprosessin, ja että EU käyttää 20% NGEU-paketin ”elpymisrahoista” digitalisaatioprosessin edistämiseen.

Digitaalisen identiteettitodistuksen kehittelyyn osallistuvan Salesforcen toimitusjohtaja Marc Benioff ylisti BigTechia sosiaalisen median sensuuritoimista, ja katsoi sen auttaneen pelastamaan maailman.

Rikoksenuusijapankki GoldmanSachsilta Englannin keskuspankin (BoE) johtoon siirtynyt Mark Carney lobbasi puheenvuorossaan ”uutta, kestävän kehityksen finanssijärjestelmän, jolla pysäyttää ilmastonmuutos”, ja miksi ei olisi lobannut, onhan ”hyveen sykli” eräs ”aikakautemme suurimpia bisnesmahdollisuuksia.Net Zero Asset Managers Initiative -aloite on sijoitusrahastojen ja pankkien laatima näennäisaloite, joka – kun tarkkaan lukee – keskittyy enemmän rahoitus- kuin ilmastovakauteen.

Valtion rahat ovat loppu”, uutisoi Taloussanomat.

Vuosi 2022 on siten henkilökohtaisten valintojen ja vastuun vuosi: joko ulkoistat ajattelun ja suostut kaikkeen — tai sitten et suostu.

— RS

Artikkelikuva via Twitter: ”Hyvä kansalainen”

24 comments

 1. Ensin piikistä sai immuniteettin joka ei suojaa tartunnalta tai estä tartuttamasta, sitten saa hybridi-immuniteetin kun ottaa 1 piikin ja sairastaa taudin ja nyt saa super-immuniteetin kun ottaa 3 piikkiä+sairastaa taudin. Edelleenkään super-immuniteetti ei estä tartuntaa tai tartuttamasta tautia, mutta eihän sen alun perin pitänytkään, ”se estää vakavan koronavirustaudin”.

  Ilmeisesti piikitetyt sairaalassa olevat eivät ole saaneet hybridi- tai super-immuniteettia tai edes vakavaa koronavirustautia joutuessaan sairaalaan. Ehkä he ovat siellä ihan huvikseen.

  Miten kukaan enää uskoo areenalla esiintyviä puhuvia päitä.

  Liked by 1 henkilö

  • Superimmuniteetti on todellakin täyttä hölynpölyä. Kun olet saanut koronarokotteen ennen virustartuntaa, OAS-ilmiö (original antigenic sin ) pitää huolen siitä, että immunivasteena tuotat vasta-aineita Wuhan-kannan piikkiproteiinille ja jonkin verran neutraloivia vasta-aineita. Siitä ei ole juurikaan iloa omikron-tartunnassa.
   Missille ei kehittynyt superimmuniteettia, vaikka alla oli kaksi piikkiä ja välissä sairastettu koronainfektio.

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/605d408e-4625-4291-92ae-352a5edebbce

   Tykkää

  • Vastauksena kysymykseen: ”Miten kukaan enää uskoo areenalla esiintyviä puhuvia päitä” (Oletan, että tämä oli retorinen kysymys, mutta vastaus on sovellutuksiensa takia sen verran tärkeä, että vastaan kuitenkin.)

   Luin aiemmin, noin 20-30 vuotta sitten lehtiä aktiivisesti. Kokemukseni oli, että mitä enemmän luin sitä tyhmemmäksi tulin. Nähdäkseni tämä johtui kahdesta seikasta

   1) Erittäin vahva alkuoletus sille, että mitä lehdessä luki oli totta

   2) Lehden tarinoissa ei ollut koherenssia eivätkä kirjoittajat vetäneet jäkeviä yhteyksiä aiempiin tapahtumiin ja viitekehykseen. Kun näitä tuotteita käytti paljon, niin tästä seurasi että oma muisti ei toiminut hyvin enkä pystynyt aktiivisesti muistamaan mitä lehdissä on kerrottu aikaisemmin.

   Jos ”valtamedian” käyttäjät kärsivät samasta vaivasta eli olettavat mediasta löytyvän totuuden ja eivät muista mitä heille on kerrottu pari viikoa aikaisemmin, niin ei ole ylärajaa sille miten ristiriitaisia asioita heille voi kertoa (ja joihin he uskovat ja käyttäytyvät tämän uskon varassa).

   Kysymys 2: Kuinka purat tämän kanssaihmisissäsi?

   PoP

   Liked by 1 henkilö

 2. Muistaakseni alussa luotiin aivan normaalit odotukset eli piikkien piti toimia kuten oikeiden, ”steriilien” rokotteiden. Tällä saatiin luotua myönteinen suhtautuminen näihin ”edistyksellisiin”, uuden teknologian tuotteisiin. Muistaakseni demariherrahissin tuote Junger ylisti sitä, että maailmassa on näitä ihmeellisiin saavutuksiin kykeneviä lääkejättejä.

  Sikäli se, että koronakuolleista vähinään puolet on saanut piikistä, ei ole ihme, kun valtaosa väestöstä on ns. rokotettu. Tämä ei tietenkään peitä sitä, että kyseessä on suuren luokan huijaus ja coup d’eta.

  Tykkää

  • Kyllä. Sen näkee otsikoista ”Jo 1. piikillä hyvä suoja” jne. Seuraavaksi se oli kaksi, nyt se on kaksi piikkiä ja tehoste. Joissain maissa jo 4. piikityskierros alkanut.

   On luonnollista, että rokotettujen osuuden kasvaessa rokotettujen kuolleiden osuus kasvaa (Suomessa 3 viikon kuluessa rokotuksista kuolleiden määrä on noin kolminkertainen verrattuna tänä vuonna koronaan kuolleiden määrään) mutta kertoo se ainakin sen, että ”rokote” ei suojaa tartunnalta, sairaalaan joutumiselta tai kuolemalta.

   Tykkää

 3. PS. Tuo tarina ”superimmuniteetista” taisi lähteä erään yksittäisen, norjalaisen asiantuntijan? suusta, mihin jotkut hanakasti tarttuivat. Mitään kunnon vahvistusta sille ei ole saatu puhumattakaan siitä, että immuniteetti olisi myös pitkäkestoinen. Saattaa olla, että tämä ”hybridi” floppaa nopeammin kuin se luonnollinen.

  Tykkää

  • Hyvin todennäköistä, että floppaa. Superimmuniteetin todellinen luonne selviää viimeistään siinä vaiheessa kun tarjotaan 6. piikkiä, koska suojateho onkin kadonnut 😀

   Jos ennen oli uutisankka, nyt on koronauutisten ankkapuhe.

   Tykkää

   • Ei tässä tarvitse katsella neljättä piikkiä enempää, kun omikron on jo ottanut puhtaan selkävoiton piikitetyistä. Omikron kilpailee piikitettyjen homogeenista immuunivastetta vastaan, ja massarokotusten tuottama immuunipaine valtavassa viruspaineessa kehittää omikronille täydellisen resistenssin rokotteen tuottamille vasta-aineille. Toivottavasti virus ei samalla muutu häijyksi, kun sitä piikeillä yritetään kiusata.

    Tykkää

  • Ihmiset ovat koekaniineja, vaikka eivät oikeasti olekaan. Kyllä nämä myrkkypiikit on kauan sitten kolmansissa maissa testattu, ja tehokkaiksi havaittu. Menossa on valtioiden alasajo ja ihmismassojen joukkomurha, joka johtaa meidät uuteen maailmanjärjestykseen. Jos joku vielä uskoo, että kansallisvaltiot ja niiden hallinnot ovat itsenäisiä niin umpisokea pitää olla!

   Liked by 1 henkilö

 4. Minimaalinen muutostauti Pfizer-BioNTech COVID-19-rokotteen ensimmäisen annoksen saamisen jälkeen: Tapausraportti ja katsaus COVID-19-rokotteeseen liittyvään minimaaliseen muutostautiin.
  Hanna J, Ingram A, Shao T. Minimal Change Disease After First Dose of Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine: A Case Report and Review of Minimal Change Disease Related to COVID-19 Vaccine. Can J Kidney Health Dis. 2021 Nov 15;8:20543581211058271. doi: 10.1177/20543581211058271. PMID: 34804557; PMCID: PMC8600548.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34804557/

  Tykkää

 5. Minimaalinen muutostauti, johon liittyy vakava akuutti munuaisvaurio Oxford-AstraZeneca COVID-19-rokotteen jälkeen: Tapausraportti.
  Leclerc S, Royal V, Lamarche C, Laurin LP. Minimal Change Disease With Severe Acute Kidney Injury Following the Oxford-AstraZeneca COVID-19 Vaccine: A Case Report. Am J Kidney Dis. 2021 Oct;78(4):607-610. doi: 10.1053/j.ajkd.2021.06.008. Epub 2021 Jul 7. PMID: 34242687; PMCID: PMC8260495.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34242687/

  Tykkää

 6. Minimaalinen muutostauti Modernan COVID-19-rokotteen jälkeen: ensimmäinen tapausraportti.
  Thappy S, Thalappil SR, Abbarh S, Al-Mashdali A, Akhtar M, Alkadi MM. Minimal change disease following the Moderna COVID-19 vaccine: first case report. BMC Nephrol. 2021 Nov 11;22(1):376. doi: 10.1186/s12882-021-02583-9. PMID: 34763669; PMCID: PMC8581957.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34763669/

  Tykkää

 7. Suurimmasta osasta Suomalaisia on tehty Duracell pupuja eikä heidän heräämisensä ala ennen massiivisia piikityshaittoja ja kuolemia. Henkilökohtaisesti en enää keskusteluissa heidän kanssaan ole ollut hiljaa vaan olen suoraa sanonut yrittäkää pysyä hengissä.

  Tykkää

 8. Israel lienee pisimmällä tässä injektiokampanjassa, ja uutistiedon mukaan sikäläinen proffa myönsi äsken, että luultavasti ns. pandemia loppuu vasta kun omicron käy läpi koko väestön. Muuallakin tästä lievästä asennemuutoksesta on ollut merkkejä. Oikeaa koronauskoa tunnustaakseen proffa sanoi kuitenkin, että piikitykset on se toivottavampi tie..

  Tykkää

 9. Sarjassa outoja kuolemantapauksia: Il Divo kvartetin baritoni Carlos Marin on kuollut. Uutisissa sanottiin covidiin, mutta juttu haisee. Videon kommentoijat ovat tietävinään, että hänet oli juuri piikitetty. Mikä kuulostaa mahdolliselta koska uusi kiertue oli alkamassa, ja tällöin piikkipakko on ilmeinen näissä piireissä. Jos piikki oli juuri annettu olisi hän lisäksi voitu laskea piikittömäksi, ovelien kiertonormien mukaan.

  Oli syy sitten piikissä tai taudissa niin varsinainen kuoleman jouduttaja saattaa kuitenkin olla sairaalan hoitokäytäntö. Siellä toimitaan edelleen virheelliseksi osoittautuneen kaavan mukaan. Ei anneta toimiviksi todettuja lääkkeitä vaan laitetaan hengityskoneeseen.

  Shankara Chettyn tai Peter McCullouhgin potilaana Carlos Marinillä tuskin olisi ollut mitään hätää.

  Uusi vahvistus tähän tuli tunnetun hautausurakokoitsija O’Looneyn tapauksessa, missä hän joulun aikaan joutui sairaalaan, eikä häntä kyetty auttamaan vaan tarjottiin haitallista Remdesiviriä. O’Looneyn kaverit, pari entistä poliisia ja lääkäri menivät sairaalaan ja hakivat hänet sieltä pois. Päästyään asianmukaiseen lääkitykseen alkoi toipuminen heti.

  Toimiva lääkitys on WHO:nkin tiedossa. Tämän paljasti Robert Malone kolmetuntisessa haastattelussa Joe Roganin kanssa. Kun Uttar Pradeshin epidemia nujerrettiin 10 euroa maksaneella kotihoitosetillä presidentti Biden oli yheydessä pääministeri Narenda Modiin. Kaikesta päätellen Intiaa kiellettiin kertomasta maailmalle miten ihme tehtiin.

  Suomessa olisi kiire perustaa hoitorenkaita, joissa lääkärit voisivat antaa lääkehoitoa sellaisten käytäntöjen mukaan, jotka ovat osoittautuneet toimiviksi eri puolilla maailmaa; Intiassa, Japanissa, Kiinassa, Indonesiassa jne. Heitteille jättäminen tai väärän hoidon antaminen on rikos. Mutta rikos tehdään koska kokeelliset injektiot eivät olisi saaneet käyttölupaa jos muita toimivia lääkkeitä olisi käytettävissä.

  Ja jos huolena on sairaaloiden ylikuormittuminen suurin syy on juuri tässä: Varhaista hoitoa ”ei ole”, ihmiset lähetetään kotiin ja palaavat vasta kun sairaus on edennyt aivan liian pitkälle. Jos hoidettaisiin ajoissa paineita sairaaloille ei tulisi. Ja kun lisäksi tehdään kuten esim. Ruotsissa jossa tehohoitopaikojen määrää on laskettu kolmesta tuhannesta viiteen sataan järjestelmä tietenkin horjuu vähäisimmänkin ylikuormituksen takia.

  Tykkää

 10. ”–  Rajoituskokonaisuutta ja strategiaa tullaan päivittämään seuraavan kahden viikon ajan. Saamme vastauksia siitä, mistä rajoitustoimista on mahdollista luopua ensimmäisenä, esimerkiksi millä tavoin yleisötilaisuuksia on mahdollista avata, millä tavoin ravintolarajoituksista voidaan pikku hiljaa luopua. Tavoitteena on tietenkin se, että koronapassi tulee uudelleen käyttöön.

  Koronapassia koskevaa lainsäädäntöä on määrä uusia, jolloin passista tulee itsenäinen työkalu eikä niinkään väline rajoituksista vapautumiselle. Hallitus keskusteli Marinin mukaan myös siitä, olisiko syytä siirtyä rokotepassin käyttöön.

  –  Valmistelutyö on vielä kesken, ja tähän liittyy juridisia haasteita, Marin totesi.

  Esillä on muun muassa koronan sairastaneiden ihmisten oikeusturva, josta voi tulla ongelma, jos heillä ei ole taudista virallista lääkärintodistusta. Lisäksi palvelujen piiriin on päästävä myös sellaisten ihmisten, jotka syystä tai toisesta eivät ole saaneet rokotuksia.

  –  Hallituksen tahtona on kyllä edetä rokotuspassin suuntaan, mutta voi olla, että tämä on Suomen perusoikeuksien näkökulmasta haasteellista, Marin sanoi.

  […]

  Marinin mukaan hallitukselle ei ole esitetty valmiuslain aktivointia eikä hallitus ole siitä keskustellut. Toistaiseksi sille ei ole tarvetta, hän sanoi.

  Pääministerin mukaan vielä ei ole myöskään mahdollista arvioida, milloin korona voitaisiin poistaa yleisvaarallisten tautien listalta.

  Yleisohje kansalaisille on sama kuin ennen, hän totesi.

  – Noudattakaa yleistä varovaisuutta ja ottakaa rokotteet. Ottakaa kolmannet rokotteet. Vaikka omikronvirusmuunnos on onneksi lievempi monille ihmisille, se on edelleen vakava ja voi johtaa sairaalahoitoon, mikäli rokotesuoja ei ole riittävä.

  Marin totesi, että koko koronastrategiaa päivitetään ja seuraavaksi katsotaan jo omikronaallon yli.

  – Lähdemme nyt valmistelemaan sitä, miten rajoituksia voidaan helmikuun puolivälin jälkeen purkaa. Haluamme ottaa passin takaisin käyttöön ja avata yhteiskunnan toimintoja. Tilanne voi kuitenkin vielä muuttua, ja se on hyvä suoraan sanoa. […]”

  Marin: Rajoitukset jatkuvat helmi­kuun puoli­väliin ja korona­passi palaa käyttöön – lasten ja nuorten ­harrastuksia koskevat rajoitukset poistuvat — Korkeakouluissa voidaan siirtyä hybridimalliseen opetukseen.
  https://www.is.fi/politiikka/art-2000008546660.html

  Tykkää

 11. Nyt kyllä George hihittelee pilvenreunalla…

  Daily Mail kertoilee että Northamptonin yliopisto UK:ssa varoittaa koulutettaviaan George Orwellin teoksesta ”1984”:

  ·· As one of the greatest works in Britain’s literary canon,
  ·· Nineteen Eighty-Four sounds a chilling warning
  ·· about the dangers of censorship.
  ··
  ·· Now staff at the University of Northampton have issued
  ·· a trigger warning for George Orwell’s novel
  ·· on the grounds that it contains ‘explicit material’
  ·· which some students may find ‘offensive and upsetting’.

  ········ HEH!

  Yliopisto varoittaa että teos saattaa sisältää väkevää materiaalia, joka joidenkin oppilaiden mielestä voi olla hyökkäävän vastenmielistä ja häiritsevää. Kuohuttavaa, kerrassaan!

  I say! ”Satire is dead.”

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-10430597/University-slaps-trigger-warning-George-Orwells-Nineteen-Eighty-Four.html

  Kyseessä on oppimismoduli on nimeltään ”Identiteetti Rakenteilla” (”Identity Under Construction”). Opinahjo on laitellut hälytysmerkkejä lukuisiin muihinkin maailmankirjallisuuden merkkiteoksiin, varoitellen oppilaita että teoksissa käsitellään ”haastavia aiheita”.

  ·· Yet it is one of several literary works which have been
  ·· flagged up to students at Northampton who are studying
  ·· a module called Identity Under Construction. They are
  ·· warned that the module ‘addresses challenging issues
  ·· related to violence, gender, sexuality, class, race,
  ·· abuses, sexual abuse, political ideas and offensive language’.

  Eräs Orwell-elämänkerturi tuumiikin että ehkä joku 13-vuotias saattaisi kokea osan teksteistä häiritsevinä, samalla kun aprikoi että mahtaako sitä vanhemmat ”undergraduate age” ikäiset enää hätkähtää mistään KIRJASTA.

  ·· Orwell biographer David Taylor said:
  ·· ‘I think 13-year-olds might find some scenes in the novel disturbing,
  ·· but I don’t think anyone of undergraduate age is really shocked
  ·· by a book any more.’

  ”Undergraduate age”… hmm.. olisi kaiketi jotain 16-24v?

  Äkkiseltä tulee mieleen että montakohan sataa murhaa ja satunnaista ampumista joku 13v on mahtanut nykyaikana jo nähdä ”uutisissa” ja tv:n toimintasarjoissa… siihen mennessä kun pääsevät plaraamaan Orwellin opusta?

  Opinahjo vääntelee käsiään, nää on vaikeita asioita:
  ”We are aware some texts might be challenging for some students…”

  Opinahjo on rankingissa UK:n häntäpäässä, ehkä syystä?

  ·· ”Northampton, which gained full university status only in 2005,
  ·· is ranked 101st in a list of the UK’s 121 universities.”

  Northampton on ihan hyvässä seurassa, Salfordin yliopisto on kuulemma samoin lämässyt varoituksia eräiden häijyjä tekstejä julkaisseiden kirjailijoiden teoksiin, vahvat varoitukset saa esim Charlotte Bronte ja Charles Dickens. Molemmat tunnettuja ”explicit material” -julkaisuistaan, niinpä niin…

  Onneksi poloiset oppijat eivät jää opetuksia vaille vaikka varoituksesta peljästyen jättäisivätkin Orwellinsa lukematta. Ehkä sopii myös uusmuotisiin opetusohjelmiin, tässä mitään dystopiaoppikirjaa tarvita – sitä oppii niin paljon paremmin ninku mukaan heittäytyen, tiätsä, elämällä hetkessä, OSALLISTUEN. Ja kas, dystopiahan on ollut arkipäivää jo pari vuotta myös UK:ssa!

  [Orwell plättää pilvenreunalla ylävitoset Vonnegutin kans]

  Tykkää

 12. Jos Orwell kuoli synneissään, hän on ikuisessa kadotuksessa. Tämä maailma on perkeleen temmellyskenttä mutta lopulta perkelekin heitetään ikuiseen kadotukseen. Ja perkeleellä on vain rajallinen valta. Jumala (Isässä, Pojassa ja Pyhässä Hengessä) on kaikkivaltias.

  Tärkein valinta mitä tämän elämän aikana voi tehdä on se tekeekö parannuksen ja uskoo evankeliumin vaiko ei. Jos ei tee eikä usko, joutuu synneissään ikuiseen kadotukseen mutta jos tekee ja uskoo evankeliumin, pääsee ikuiseen autuuteen taivaassa.

  Minä en noita kokeellisia injektioita ota. Aivan absoluuttisen järjetöntä touhua, että niitä annetaan yhtään kellekään. Sairasta, surullista.

  Tule, Herra Jeesus

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s