Työryhmä valmistelee työelämän koronapassia

Sosiaali- ja terveysministeriö tiedottaa työelämän koronapassia valmistelevan kolmikantaisen työryhmän nimittämisestä. Työryhmä valmistelee ns. työelämän koronapassia tai vastaavaa vaihtoehtoa koskevaa lainsäädäntöä. Työryhmässä on mukana kirkko.

Asettamispäätös

Valmistelun tavoitteena on löytää keino/keinoja entistä parempaan työpaikkojen turvallisuuden hallintaan, millä ehkäistään ja estetään altistumista covid-19 virukselle työssä. Työryhmän toimikausi on 9.12.2021-11.2.2022

Lähtökohdat

Työryhmän tehtävänä on:
1. arvioida edellytykset ja tarpeet ns. koronapassin laajentamiseen koskemaan työelämää;
2. arvioida ja selvittää myös muu tai muut vaihtoehtoiset keinot, millä päästään tavoitteeseen;
3. määritellä sääntelyn oikeudelliset reunaehdot;
4. tehdä tarkoituksenmukaisimmasta vaihtoehdosta lainsäädäntöehdotus;
5. arvioida sääntelyn taloudelliset, yhteiskunnalliset ja muut vaikutukset

Työryhmä työskentelee virka-aikana ilman erillistä korvausta.

Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) on pyytänyt lausuntoja hallituksen esityksen luonnoksesta, jossa EU:n digitaalisen koronatodistuksen kansallinen käyttö olisi lain nojalla mahdollista myös silloin, kun rajoituksia ei olisi voimassa. Luonnoksesta voi antaa lausuntoja 17.1.2022 saakka. 

Aiheeseen liittyy:

WHO ohjeistaa hallituksia globaalin rokotuspassin käyttöönotossa

Olisit uskonut salaliittoanalyytikkoja: digitaalinen identiteetti tulee

Antton Mäntyvaara: Rakas terveyspassin kannattaja. Muuttaisitko mielesi jos…?

PÄIVITYS 4.1.2022 klo 07:23

Aiheeseen liittyy tiiviisti ”Valtioneuvoston U-kirjelmä U 41/2021 vp Valtioneuvoston kirjelmä eduskunnalle komission ehdotuksesta Euroopan parlamentin ja neuvoston asetukseksi asetuksen (EU) N:o 910/2014 muuttamisesta eurooppalaisen digitaalisen identiteetin kehyksen vahvistamisen osalta” jossa kerrotaan tavoitteeksi asetettavan ”muun muassa digitaalisen kansalaisuuden luominen, ja kansalaisilla tulisi olla pääsy digitaalisiin julkisiin palveluihin universaalin digitaalisen identiteetin avulla.”

”Komission mukaan uudelleenarvioinnissa ilmeni, että kysyntä sähköisten identiteettien hallintaan ja käyttöön liittyville ratkaisuille on kasvanut markkinoilla. Enää ei ole riittävää, että voidaan osoittaa henkilöllisyys luotettavasti, vaan lisäksi olisi tarpeen pystyä osoittamaan muita henkilön identiteettiin liittyviä tietoja, kuten tieto tutkinnon suorittamisesta tai ajo-oikeudesta.” ”eIDAS-asetuksen nykyisellä sääntelyllä ei pystytä enää vastaamaan markkinoiden tarpeisiin. Ehdotuksessa luodaan yhteinen lainsäädäntökehikko eurooppalaiselle digitaalisen identiteetin lompakkosovellukselle (myöhemmin lompakkosovellus).”

Sentään ”Ehdotuksen mukaan sovelluksen käyttö olisi käyttäjälle vapaaehtoista” mutta ilman oleminen pyrittäneen tekemään mahdottomaksi.

Suomi ja Saksa ovat jo ”tiivistäneet yhteistyötä” sortopassin käyttöön ottamiseksi.

21 comments

 1. Orwell kuvaili, miten historia kirjoitetaan uudelleen ja tietoja muutellaan Ison Veljen tahdon mukaan. Orwellilla ei ollut tietoja nykydigitaalitekniikasta, joten koronapassin kaltaisia kansalaisten rajoituksia ei kirjassa osattu kuvailla.
  Historiaa tulkitaan vallanpitäjien tukeman tutkimuksen avulla ja luonnon tieteitten tietoja muutellaan vallanpitäjien toiveitten mukaisesti. Elämme Orwellin maailmassa jo, ja tilanne vain synkkenee kehittyneen tekniikan väärinkäytössä.

  Liked by 1 henkilö

 2. Luulin aiemmin, että joudun olemaan työelämässä vielä joitain kymmeniä vuosia, mutta tässähän saattaakin käydä flaksi ja pääsee ”eläkkeelle” tai ainakin pois työelämästä pysyvästi jo tänä vuonna..malja sille!

  Tykkää

 3. Tässä kun työttömänä on vaikka ollut aina hyvä työntekijä, ni alkaa tuntua ettei tässä tarvi enää ikinä edes töitä hakea.
  18-vuotiaasta tehny töitä mutta nää on pilannu kaikki tulevaisuudennäkymät. Mitään piikkejä en ota niin kauan kun ei ole oikeita ”rokotteita”

  Tykkää

 4. Tapausraportti immuunitrombosytopeniasta AstraZenecan rokotuksen jälkeen:
  Kim G, Choi EJ, Park HS, Lee JH, Lee JH, Lee KH. A Case Report of Immune Thrombocytopenia after ChAdOx1 nCoV-19 Vaccination. J Korean Med Sci. 2021 Nov 8;36(43):e306. doi: 10.3346/jkms.2021.36.e306. PMID: 34751013; PMCID: PMC8575766.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34751013/

  Tykkää

 5. Oireinen pedunkulaarinen, kavernoottinen verenvuoto SARS-CoV-2-rokotuksen aiheuttaman immuunitrombosytopenian jälkeen:
  Finsterer J, Redzic Z. Symptomatic peduncular, cavernous bleeding following SARS-CoV-2 vaccination induced immune thrombocytopenia. Brain Hemorrhages. 2021 Sep 16. doi: 10.1016/j.hest.2021.09.001. Epub ahead of print. PMID: 34549178; PMCID: PMC8443534.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34549178/

  Tykkää

 6. lähtökohdat selkeästi¨:1-2 etsitään keinot sovittuun päätökseen pääsemiseksi 3-4 mulkataan perustuslakia sovittuun päätökseen pääsemiseksi 5 vaikutuksen arvioimiseksi ei tarvita työryhmää, riittää kun haastattelee kadulla järkevää ihmistä…..

  Liked by 1 henkilö

 7. Elämme aikaa jolloin lähes joka esivallalta tuleva sana on joko valetta tai silkkaa hölynpölyä. Tuokin kohta: ”työpaikkojen turvallisuuden hallintaan, millä ehkäistään ja estetään altistumista covid-19 virukselle työssä”. Samaan aikaan tosielämässä jo mahdollisen luontaisen immuniteetin omaavat ajetaan pois työpaikoilta ja korvataan tautisilla yksilöillä. Käsi ylös joka haluaa mennä sairaalaan ”hoitoon”, jossa ylilääkäriä myöten kaikki kantavat jotain varianttia tai ainakin aikapommia elimistössään.

  Tykkää

  • USA:ssa oikeus on päättänyt, että työnantajan tehtävä ei ole suojata työntekijöitä viruksilta, joten passeja ei tule. Ensin peruttiin Valtion alihankkijoilta, sitten yli 100 ja sitten alle 100 työntekijän yksityisfirmoilta. Muita on peruutettu tai laitettu jäihin odottamaan oikeudenkäyntejä.

   Viruksilta suojaaminen ei ole mitenkään mahdollista muuten kuin hankkimalla jokaiselle työntekijälle viruslabratyöntekijän varustus. Rokote ei estä, se lisää virusten määrää rokotetulla 254-kertaisesti (Oxfordin yliopiston tutkimus). Juuri uutisoitiin Suomessa että 3 kertaa rokotettu hoitaja levitti tartuntaa työpaikallaan useisiin henkilöihin.

   Perusteet passille ovat siis negatiiviset, samoin myös rokotteille. Mutta terveydestä häntässä ei olekaan kysymys. Jos olisi, rokotuskampanja olisi keskeytetty jo aikoja sitten. Fimealta sanottiin että rokotusohjelmaa ei keskeytetä vaikka tulisi 800 000 vakavaa haittaa (siis jopa kuolemia).

   Tykkää

 8. Ensimmäinen korkean tason Covid-rikollinen tuomittu

  Nanotekniikan asiantuntija Charles Lieber. Ensimmäinen korkean tason Covid-rikollinen tuomittu

  Tohtori Lieber: grafeeni, nanoteknologian vuorovaikutus ihmissolujen kanssa, kiinalaiset yhteydet… tuomittu!
  Charles Lieber (62), entinen professori ja Harvardin yliopiston kemian ja kemian biologian osastojen puheenjohtaja, on maailman johtava nanolankateknologian ja ihmisen biologian ja neurologian mikroskooppisen tason vuorovaikutuksen tutkija, ja hän on 50 patentin keksijä tällä alalla.

  https://drtrozzi.org/2021/12/30/nanotech-expert-charles-lieber-first-high-level-covid-criminal-convicted/

  Tykkää

 9. Henkivakuutusyhtiöt antavat varoituksia kuolemasta, kun kaikki kuolinsyyt nousevat pilviin kaikkialla Yhdysvalloissa

  Yhdysvalloissa tapahtuu tällä hetkellä lähes 100 000 ylimääräistä kuolemantapausta kuukaudessa, henkivakuutusyhtiöiden mukaan, jotka hälyttävät tohtori Robert Malonen kutsumasta ”massaonnettomuudesta”, joka kehittyy covid-rokotteiden vuoksi.

  Tämä on hälytystilanne, joka avautuu edessämme. Ihmiskunta teurastetaan ruiskuttamalla ”hyytymäpistoksia”, jotka on tarkoituksella suunniteltu vähentämään maailman väestöä kuoleman ja hedelmättömyyden kautta. Kaikki poliitikot, tiedemiehet, sääntelijät ja toimittajat, jotka ovat mukana tässä, tekevät kansanmurharikoksia ihmisyyttä vastaan, ja he tähtäävät jopa lapsiin.

  Jos tehosterokotuksia painostetaan aggressiivisesti ja näemme vasta-aineriippuvaisen tehostamisen (ADE) kiihtyvän, kun yleisiä flunssakantoja leviää, voisimme tarkastella kokonaiskuolleisuuden kaksinkertaistamista 7 700 päivittäisestä kuolemasta 15 400 kuolemaan päivässä. Tämä tarkoittaa, että menetämme lähes 1,7 prosenttia koko Yhdysvaltain väestöstä vain yhdessä vuodessa.

  https://www.naturalnews.com/2022-01-03-life-insurance-companies-sound-death-alert-warnings-over-excess-deaths-covid.html

  Tykkää

 10. Rokotemurhauhrien joukossa on lapsia:

  Erityisen traagista on nuorten tappaminen näillä rikollisesti annetuilla injektioilla. Nuorilla on tilastollisesti nolla riski vakavaan sairauteen tai kuolemaan koronavirukseen, mutta heidät varmasti tapetaan näillä heille pakotetuilla injektioilla.

  Tässä tarkastellaan vain kahtatoista monista VAERS-tapauksista, joissa lapsia ja nuoria tapettiin näillä injektioilla. Emme tunne heitä, heidän nimiään emmekä heidän perheitään; joten emme voi kertoa sinulle lapsista, heidän persoonallisuuksistaan, kyvyistään, unelmistaan ​​ja tarinoistaan. Emme myöskään voi kertoa sinulle yksityiskohtia heidän perheidensä surusta ja heidän sydämiinsä ja elämäänsä jääneistä aukoista.

  Tässä kuitenkin jaamme selkeällä kielellä joitain lääketieteellisiä yksityiskohtia siitä, kuinka he kärsivät ja kuolivat injektioiden jälkeen. Jokaisen kohdalla näkyy linkit, joiden avulla voit tarkastella heidän henkilökohtaista VAERS-raporttiaan. Tämä tietty ryhmä kuoli kaikki Pfizer-injektioon, mutta myös muut ruiskeet ovat tappavia.

  https://drtrozzi.org/2021/12/28/vaers-mass-murder-update-and-sad-details-of-children-killed/

  Suurin osa kuolee sydänkohtauksiin, laajentunut sydän ja tukkeutuneet verisuonet.

  Tykkää

 11. — ”Teille ei tarjoilla enää” —

  Kanadan Kepekissä ei kitata kosshua ilman k-tautipiikkejä.

  ”Rokotepassien pakko laajennettiin viina- ja kannabiskauppoihin viime viikolla…”

  https://uvmedia.org/2022/01/12/rokottamattomille-maaraataan-uusi-terveysvero-kanadassa/

  ”The passport mandate was extended to liquor and cannabis stores last week..”

  ·

  Aiemmin:
  -”Jaha sitä on niinkun otettu jo? Kyllä kuulkaas teillä on nyt vähä liikaa shotteja pohjina…
  ei me voida tarjoilla teille…”

  Nyt:
  -”Jaha ei taida olla pohjat kunnossa? Eheeii kuulkaas teillähän ei ole lainkaan tarpeeksi klottishotteja pohjina…
  ei me voida tarjoilla teille…”

  ·

  Tuskin Quebecin Premier ukonkutale on tullut ajatelleeksi asiaa loppuun asti. Kieltolaki ny ei ole toiminut ikinä, missään. Apartheidiin yhdistettynä on varmaan täydellinen katastrofi. Siinä voi premier olla oikeassa että Kanadassakin voivat joutua nostamaan veroja jotta terveydenhuolto pystyy kirimään kiinni parin vuoden hoitovelat ja kuittaamaan k-tautipiikkien pitkäaikaiset haitat… mutta siihen ei taida riittää pelkästään piikittämättömien lisäverotus.

  Premier näyttää itse olevan jo ikämies, mahtaako piankin tarvita Quebecin wanhuspalveluja? Ehkä D-vitamiinitasot liki nollaa, ja salavihkaa etenevä sepelvaltimotukostautikin on mahdollinen jos on isosti verottanut edustustiliä pihviravintolassa?

  Uskoisin että piikittämättömät jää jatkossa paremmin henkiin kun kohurohdot ei ole rapistuttaneet ja kaventaneet immuniteettia. Jos tähän lisätään vielä valtion määräämä RAITTIUS niin eikös se mahda sitten edelleen parantaa piikittämättömien mahdollisuuksia!

  ·

  Tosin rajoite luultavasti parantaa myös mustanpörssin mahdollisuuksia. Tokkopa täysraittius on optio kaikille piikittämättömille Quebecissäkään.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s