Kevin Sorbo: Kuka täyttää sairaalat jos rokottamattomat kerran käännytetään pois?

Herkules-ja Gene Roddenberry’s Andromeda -sarjoissa näytellyt Kevin Sorbo kommentoi Twitterissä joidenkin sairaaloiden esittämiä väitteitä, että ne ovat niin täynnä että rokottamattomia käännytetään pois.

Sorbo kysyy: Kuka täyttää sairaalat, jos rokottamattomat käännytetään sairaaloista pois?

Vastausta voi jokainen miettiä tykönään. Eräs mahdollinen selitys on, että rokotetut täyttävät sairaalat. Tanskalaisen kohorttitutkimuksen perusteella koronapiikkien suojateho on negatiivinen (-76%) 3 kuukautta piikityksestä. Negatiivinen suojateho? Rokotettu on tautialttiimpi.

Saksalaisen Robert Koch-instituutin (RKI) 30.12.2021 julkaiseman Omikron-datan mukaan 6788 tapauksista 186 oli rokottamattomilla, 4020 tuplapiikitetyillä ja 1137 triplapiikitetyillä. Rokotettujen osuus tartunnoista on siten 97,3%.

Sairaalaan päätyi silti vain 124 henkilöä. Tämä viittaa siihen, että Omikron on lievä variantti. Sen sairastamalla saa luontaisen immuniteetin suhteellisen kivuttomasti.

Yle uutisoi TYKSin virologian ylilääkäri Tytti Vuorisen sanovan sairaalahoitoon joutuneilla todetun puolustusjärjestelmän ylireagointia, josta oireet ovat johtuneet; sairaalaan vieneet oireet eivät ole johtuneet viruksesta.

Yle 31.12.2021: Tämä omikronmuunnoksesta tiedetään nyt: leviää ennätysnopeasti, tammikuussa suurin tautipiikki, hajuaisti säilyy paremmin

Vuorinen siis kertoo sairaalaan joutuneiden immuunipuolustuksen ylireagoineen. Tämä taas kuulostaa aivan vasta-aineriippuvaiselle taudin vaikeutumiselle (Antibody Dependent Enhancement, ADE), rokotehaitalle. Aikaisemmissa SARS-, MERS-, Dengue-kuume- ja RSV-virusrokotetutkimuksissa rokote aiheutti rokotteen ottaneille vakavia sairauksia, sytokiinimyrskyjä ja kuolemantapauksia joissakin eläimillä ja ihmisillä tehdyissä kokeissa.

Yle 6.4.2020: Koronavirusrokotetta testataan jo ihmisillä – asiantuntijat pohtivat jopa yhden tärkeän vaiheen ohittamista kehityksen nopeuttamiseksi

Kyse voi olla myös mRNA-geeninanoteknologia-koronapiikkien aiheuttama immuunikato. Immuunikato-ilmiö tunnetaan nimellä Acquired Immunodeficiency Syndrome, AIDS. Näin ainakin The Daily Exposé tulkitsee Robert Koch -instituutin dataa, ja arvioi Ison-Britannian terveysviranomaisen, UKHSAn ilmoittamiin lukuihin vertaamalla kolmannen piikin olevan se, joka sammuttaa immuunipuolustuksen.

Rokotetut saavat Omikronin 8.12 kertaa suuremmalla todennäköisyydellä kuin rokottamattomat, mikäli Saksan hallituksen lukemat pitävät paikkansa, The Daily Exposé huomauttaa.

ADE ja AIDS eivät ole toisensa pois sulkevia vaihtoehtoja. Reaktiot rokotteisiin ovat yksilöllisiä.

Syy siihen, että sairaaloista käännytetään potilaita pois voi myös johtua — ja varmasti johtuukin — henkilökuntapulasta. Rokottamaton henkilökunta on poistettu, rokotetut ovat sairaana tai karanteenissa. Osa terveydenhuoltoalan väkeä on lähtenyt itse hankkimaan toisen alan uraa.

Tämäkään selitys ei tarkoita, etteivätkö muut selitykset — kuten ADE ja AIDS — voisi olla totta samaan aikaan.

— RS

15 comments

 1. ”Rokotekehitys on kuitenkin tyypillisesti hidas prosessi: kokeellisen rokotteen matka laboratoriosta kliinisten kokeiden kautta käyttöön kestää nykyisen lainsäädännön ja tutkimuskäytäntöjen puitteissa useita vuosia (1). […]
  S-proteiinia pidetään tärkeänä kohdeantigeenina myös COVID-19-rokotteen kehityksessä.

  S-proteiinia sisältävän rokotteen synnyttämien neutraloivien vasta-aineiden uskotaan hyvin todennäköisesti suojaavan COVID-19:ltä. Ensimmäinen COVID-19-rokote, mRNA-1273 (clinicaltrials.gov: NCT04283461), perustuukin juuri SARS-CoV-2:n S-proteiinin sekvenssiin, ja rokotetta annettiin vapaaehtoisille maaliskuussa 2020 Seattlessa Yhdysvalloissa ensimmäisen vaiheen kliinisissä tutkimuksissa hämmästyttävästi vain 63 vuorokautta viruksen sekvenssin selvittämisen jälkeen.

  Jos rokotekehitystä – taudin tunnistamisesta kaupalliseen käyttöön hyväksytyksi rokotteeksi – verrataan maratoniin, niin ainakin ensimmäisen kilometrin kohdalle on saavuttu ylivoimaisessa ennätysvauhdissa. […]”
  jne

  https://www.duodecimlehti.fi/duo15608

  Tykkää

 2. Asia taas joka on tiedetty ko pitkän aikaa, mutta leimattu foliohattuiluksi.
  Siis se että ne piikit laskee omaa luontaista immuniteettia, ja sen jälkeen tietysti mikä tahansa tauti on vaarallisempi-

  Tykkää

 3. Kevin Sorbon esittämä ”Kuka täyttää sairaalat jos rokottamattomat kerran käännytetään pois?”- kysymys on ilmiselvästi poliittisesti epäkorrekti vihakysymys.

  Tuohan on poliittiselta luonteeltaan lähes yhtä ikävästi muotoiltu kysymys, kuin epäilisi että näillä epämääräisillä kokeellisilla injektioilla haluttaisiin hankkiutua, ison maailman elkein kerralla eroon kokonaisista kansakunnista, siis vauvoista vaareihin äärimmäisen tasapuolisesti ja demokraattisesti, – aivan kuin jossakin Venäjällä,- missä hankkiudutaan eroon pelkästään yksittäisistä ihmisistä jollakin naurettavalla novitshok-tyyppisillä myrkyillä.

  Koska ”yleisen petoksen aikoina totuuden kertomisesta tulee vallankumouksellinen teko” niin noin raplaavasti ei parane edes ajatella.

  Tykkää

  • ”hauskintahan” kaikessa että niin tyypit ollu oikeassa jo vuosikymmeniä sitten mitä tänäpäivänä tapahtuu.
   Esimerkiksi just Orwell

   Tykkää

 4. Olisikohan plandeemikkojen puolustus horjumassa ? Nyt tarinoille naureskelevat jo pankkimiehet.

  Nyhetsbankenin alasivusto 8dagar kertoo tämänpäiväisestä jutusta Svenska Dagbladetissa joka vuorostaan nojasi Nyhetsbyrån Direktin artikkeliin. Jälkimmäinen voisi löytyä facebookista, SvD:n nettilehdessä sitä ei ollut tai se oli poistettu.

  Jutun mukaan Nordean pääanalyytikko yhdessä globaalitoimintojen päästrategin kanssa olivat panneet kosolti huumoria marraskuun tilannekatsaukseensa ja pommihan siitä tuli. Miehet olisi siirretty muihin tehtäviin mutta päättivät erota. Nauroivat tällä kertaa koko matkan pankista pois.

  Kaverukset olivat nimittäneet sulkutoimia korostavia maita nimellä ”Lockdownistanit”. Eihän sellainen käy päinsä. Sitten lohkaisvat ”papers please” viitaten elokuva Casablancaan mutta tarkoittaen koronapasseja.

  Ja lopuksi veitivät yhteen tällä tapaa: ”Jos jätämme Nürnbergin oikeudenkäynnit sikseen, missä esille tuli oikeus ruumiilliseen koskemattomuuteen, oikeus valistuneeseen valintaan sekä perinteiset kansalaisoikeudet ja -vapaudet, ketä nämä nyt kiinnostaisvat, niin pitäisi ainakin selvittää mitä kaikki tulee maksamaan.” Ja kustannuksista sitten jatkettiin.

  Nordean sikari-, tai pitäiskö nykyään sanoa samppanjaportaassa, liituraidat repesivät ja aamukahvit menivät väärään kurkkuun. Perkeleen vitsinvääntäjät, kyllä me niille huumoria opetetaan.

  Liked by 1 henkilö

 5. Lammaskoiran usutus piikinhaussa epäröiville sakemanneille:

  ”Flock of sheep form the shape of a 330ft SYRINGE as part of German Covid jab drive”

  ”Organiser Hanspeter Etzold said the action was aimed at people who are still hesitating to get vaccinated because ’sheep are such likeable animals – maybe they can get the message over better.’ ”

  Vaksiinihesitantteja koetetaan houkutella tällä lammasstuntilla hakemaan piikkinsä… kun lampaat on kerta nin kivoja elikoita!

  Varsinkin nuorempaa väkeä on siellä täällä koetettu saada piikille tarjoamalla täkyjä, eikä lampaatkaan noihin stunttihommiin ruvenneet ilman lahjontaa. Lampurilta kului limppua:

  ”…laid out pieces of bread in the shape of the syringe, which the sheep and goats gobbled up…”

  Muutaman päivän harjoittelulla homma luonistuikin! Limppujen kilokulunkia ei kerrota-

  Tykkää

 6. Sairaalapohjainen havaintotutkimus neurologisista sairauksista potilailla, jotka ovat äskettäin saaneet mRNA-rokotteita:
  Koh JS, Hoe RHM, Yong MH, Chiew HJ, Goh Y, Yong KP, Tu TM, Chan DWS, Tan BY, Yeo LLL, Quek AML, Siow I, Saini M, Angon J, Rathakrishnan S, Chen GJ, Hui AC, Ahmad A, Shwe MP, Tan K, Seet RCS, Cai M, Kuo SM, Foo LL, Umapathi T. Hospital-based observational study of neurological disorders in patients recently vaccinated with COVID-19 mRNA vaccines. J Neurol Sci. 2021 Nov 15;430:120030. doi: 10.1016/j.jns.2021.120030. Epub 2021 Oct 13. PMID: 34688190; PMCID: PMC8511874.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34688190/

  Tykkää

 7. Tapausraportti myoperikardiitista Pfizer-BioNTechin rokotuksen jälkeen korealaisella nuorella miehellä:
  Kim D, Choi JH, Jang JY, So O, Cho E, Choi H, Hong KS, Park KT. A Case Report for Myopericarditis after BNT162b2 COVID-19 mRNA Vaccination in a Korean Young Male. J Korean Med Sci. 2021 Oct 11;36(39):e277. doi: 10.3346/jkms.2021.36.e277. PMID: 34636504; PMCID: PMC8506415.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34636504/

  Tykkää

 8. Bilateraalinen immuunivälitteinen keratolyysi SARS-CoV-2-rokotuksen jälkeen:
  Khan TA, Sidhu N, Khan L, Sen S, Hussain N, Tandon R, Gupta N. Bilateral Immune-Mediated Keratolysis After Immunization With SARS-CoV-2 Recombinant Viral Vector Vaccine. Cornea. 2021 Dec 1;40(12):1629-1632. doi: 10.1097/ICO.0000000000002844. PMID: 34483273.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34483273/

  Tykkää

 9. Ilmainen luomuvaksiini kaikille!?

  Teesejä on naulailtu vahvoihin oviin maailman sivu, tässä taas yhdet uudet teesit.

  Näitä esittää ”el gato malo” substackissa… juu juu taas jotain ”anonyymejä” väitteitä, mistä niistä tietää pitävätkö paikkansa, miksei laiteta omalla nimellä, bla bla… kirjoittaja vakuuttelee että lähteet on elävän elämän lausujia: ”i can vouch for their authenticity”

  https://boriquagato.substack.com/p/is-omicron-mild

  Pari kohtaa teeseissä on tiftejä, varmasti menee aamukaffeet väärään kurkkuun keväänennelintusilta ja moneltakin junttapäiseltä virkavalkotakkiselta:

  ·· 7 We won’t need a booster for omicron because they wouldn’t be able to
  ·· develop one before it’s completely gone and we’re all going to get it
  ·· which will give us the immunity we need to get through it.

  ·· 8 COVID will join the 4 other coronaviruses we deal with that cause
  ·· the common cold, upper respiratory infections, RSV, etc. It will become
  ·· a pediatric disease mainly affecting young children with no immunity.

  Tämän perusteella scariantin ”Omicron” oikea ääntämisohje olisi ei suinkaan ”OhMyGod” vaan… ”I’m-A-Cold”

  Tykkää

  • Tilannekuvasta alkaa tihkua tietoja hiukan oudoista suunnista. Vakuutusyhtiöt, patologit, palsamoijat ja taloustieteen tuntijat kertoilevat, mutta THL ja Fimea käsittääkseni ovat tuppisuina näistä?

   Steve Kirsch kertoo substackissa Ed Dowdin huomioista:

   https://stevekirsch.substack.com/p/ed-dowd-millennial-age-group-25-to

   ”Excess mortality”. Euroopan käyrät on kamalia. Rapakon takana millenniaalien päitä putoili viime syksyn aikana melkoisesti. Mutta miksi?

   ·· ”…61,000 excess Millennial deaths.”

   Tuossa substackissa useitakin linkkejä. Juttua verrataan erääseen aiempaan väestönvähenemään, joka tosin vei kymmenen vuotta:

   ·· ”58,000 people died in the Vietnam War, US troops
   ·· [over the course of 10 years]”

   Nyt vaan päät putoili kuudessa kuukaudessa.

   Mikähän kumma on voinut muuttua viime kesä-heinäkuun tienoilla että tuommoista yhtäkkiä ilmenee? Mikä ihme-

   [mvlehti dot net näkyy myös hiffanneen nämä uusimmat käänteet, siellä artikkeli Dowdin esityksistä]

   Lisätään epäilyt että viime vuonna alkanut se-jokin-muutos saattaisi rapauttaa immuunipuolustusta. On uumoiltu että hankittu immuunikato tekee jatkossa selvää jälkeä. Ja että kenties boosterien jakelulla olisi hetkeksi siirretty jäljen näkymistä vähän tuonnemmaksi, pari kolme kuukautta…

   Täällä AM-sivuilla oli aiemmin aiheeseen liittyvää, esim artikkeli ”Yhdet vielä ja sitten lasku?” Monitahoinen joltakulta lukijalta tullut posti, mukana myös ”hei me lennetään” -hanna. [Nimimerkistä yhteen kommenttiini siinä]

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s