Korona-osaston hoitajat: Hoitajapula sairaaloissa on katastrofaalinen

Koronarealistit-sivusto on saanut kirjeen, jonka ovat kirjoittaneet turvallisuussyistä nimettöminä pysyvät koronaosaston hoitajat. He pyytävät sydämestään jakamaan tätä kirjettä kaikkialle. Koronarealistit-sivusto julkaisi kirjeen 4. tammikuuta 2022, ja AvoinMedia julkaisee sen myös. On aika hoitajienkin saada äänensä kuuluviin. Hallitus, rokotelobbarit ja ns. asiantuntijat ovat hallinneet koronatukimedian avulla informaatioilmatilaa jo liian pitkään: todellista debattia ei ole päästetty syntymään.

AvoinMedia on korostanut kirjeestä joitain kohtia sekä lisännyt lisätietoon ohjaavia linkkejä kirjeeseen.

Monet hoitajat ovat tällä hetkellä epäinhimillisen paineen alla pakkorokotuslain vuoksi. He näkevät päivittäin koronarokotusten aiheuttamia vakavia, ja usein pysyvästi elämänlaatua alentavia haittoja niin lapsilla kuin aikuisilla. Jopa rokotteiden aiheuttamia kuolemia. Tämä ensikäden tieto koronarokotteiden todellisista kauhuista, joita muissa ammateissa työskentelevät eivät kohtaa, aiheuttaa sairaanhoitajissa voimakasta pelkoa ottaa näitä injektioita, toisaalta hallituksen ihmisoikeuksia loukkaava pakkorokotelaki aiheuttaa pelkoa ja epävarmuutta tulevaisuudesta koronapassin pakotuksen viedessä heiltä oikeuden elannon hankkimiseen ja perheen elättämiseen.

Kuinka moni nykyisistä sairaanhoitoalaa harkitsevista nuorista haluaa lähteä opiskelemaan ammattiin, jossa hallituksen, työnantajan ja oman liiton toimesta oma keho, oma ruumiillinen itsemääräämisoikeus on myyty Pfizerin koekaniiniksi lopputyöuran ajaksi?

Kuinka moni nyt hoitotyötä tekevä aikoo paineen alla jättää tämän hoitotyön ja hakeutuu muille aloille?

Myös monet hoitajat ovat sairastuneet rokotteista, rokotteet aiheuttavat jo nyt enemmän sairaspoissaoloja kuin koronainfektiot ovat koskaan aiheuttaneet. Työvoiman lähtiessä alalta hoitajapula tulee entisestään pahenemaan.

HERÄTKÄÄ IHMISET, TÄMÄ KATASTROFI ON KORONAROKOTTEIDEN AIHEUTTAMA, EI KORONAVIRUKSEN. ROKOTTEILLA EI PYRITÄ PANDEMIAN HALLINTAAN, PANDEMIAN PELOLLA PYRITÄÄN ROKOTEPAKON HALLINTAAN.

POTILASTURVALLISUUS SAIRAALOISSA VAARANTUU JO NYT JOKA PÄIVÄ YLIMITOITETTUJEN KORONATOIMIEN JA ROKOTEHAITTAPOTILAIDEN HYÖKYAALLON VUOKSI.

Jokaisen ihmisen pitäisi jo miettiä, onko sairaalaan hakeutuminen enää turvallista. Uskallatko jättää omaisesi kriisiytyneen sairaanhoidon armoille samalla, kun koronasulkujen vuoksi oikeutesi läheisesi luona vierailuun on viety.

Kun sairaalaosastoilla on vain muutama hoitaja, potilas voi maata hädissään kaatuneena huoneessaan useita tunteja ennen kuin asia edes huomataan. Lähiaikoina joka vuorosta on puuttunut hoitajia. Sijaisia ei ole saatavilla. Hoitajat joutuvat tekemään ylipitkiä työpäiviä ilman vapaapäiviä jolloin hoitovirheiden määrä kasvaa väistämättä väsymyksen vuoksi.

Mediassa luetellaan päivittäin positiiviset koronanäytteet, sitä ei haluta mainita että Omikron-muunnos aiheuttaa useimmille lievän taudinkuvan. Rokotteiden haittavaikutuksista kärsivien asiakkaiden hyökyaaltoa sairaaloihin ei haluta mediassa tuoda esille.

Jo nyt FIMEA:lle on tehty 4467 vakavaa haittavaikutusilmoitusta, enemmän kuin mistään muista rokotteista aikaisemmin. Lisäksi FIMEA:lla on täysin käsittelemättä 15400 koronarokoteilmoitusta ja suurin osa rokotehaitoista jää kokonaan ilmoittamatta, koska lääkärit joiden ilmoitus pitäisi tehdä, pelkäävät työpaikkansa puolesta, jos tekevät niitä liikaa.

Viranomaisilla ei ole mitään perustetta väittää näiden rokotteiden olevan turvallisia.

Kuinka moni sinun läheisesi on rokotekampanjan alkamisen jälkeen sairastunut yllättäen keuhkoveritulppaan tai sydän- tai aivoinfarktiin? Kuinka moni tuttavasi on yllättäen saanut laskimoveritulpan, autoimmuunisairauden, kilpirauhastulehduksen, epäsäännölliset kuukautiset, vatsakipuja ja veriripulia tai neurologisia oireita?

Suurin osa näistä haittavaikutusilmoituksista jää tekemättä, koska potilaille ja omaisille valehdellaan kirkkain silmin, etteivät nämä oireet voi johtua rokotteista.

Rokottamattomia koronaan sairastuneita potilaita on kahden vuoden aikana ollut koronaosastollamme noin kymmenen, joista lähes kaikki oireettomia tai lieväoireisia. Jopa lähes 90-vuotiaat rokottamattomat ovat selvinneet taudista hyvin. Sen sijaan kaksi ja kolme kertaa koronarokotteen saaneita koronaan sairastuneita on ollut yli kaksinkertainen määrä ja heillä tauti on ollut usein vaikeampi.

THL on vääristänyt tilastot yksinkertaisesti määrittämällä alle 3 viikkoa ennen koronainfektiota rokotteen saaneen potilaan rokottamattomaksi. Kun suurin osa potilaista saa koronainfektion 3 viikon sisällä rokotteesta, saadaan tilastollisesti aikaan “rokottamattomien” pandemia!

Koronapotilaita hoidetaan eristyksessä eli heidät teljetään pieneen huoneeseen kahdeksi viikoksi ja hoitaja käy katsomassa potilasta vain muutamia kertoja päivässä, koska suojavarusteita on rajoitetusti, eikä niitä saa tuhlata. Monet potilaat itkevät yksinäisyyttään ja erityisesti muistiongelmaiset eivät ymmärrä, miksi he eivät saa nähdä omaisiaan.

Koronapotilaat eivät saa mitään erityistä hoitoa, vaan heitä hoidetaan symptomaattisesti eli oireiden mukaisesti, ja heille tehdään yleensä heti elvytyskieltopäätös.

Rauhattomat potilaat lääkitään rauhoittavilla lääkkeillä tokkuraan, ja pahimmissa tapauksissa heidät laitetaan hygieniahaalareihin ja magneettivöihinm etteivät hädissään pääse karkuun osastolta. Potilailla ei ole enää vapautta, itsemääräämisoikeutta eikä ihmisarvoa.

TÄMÄ KATASTROFAALINEN IHMISOIKEUSTILANNE TULEE MAASSAMME JATKUMAAN NIIN KAUAN KUIN SINÄ SUOSTUT ALISTUMAAN HALLITUKSEN MÄÄRÄÄMILLE PAKKOTOIMILLE.TÄMÄ PANDEMIA LOPPUU VASTA SITTEN KUN RIITTÄVÄN MONI SANOO “EI”!

Lähde:

Koronarealistit (4.1.2022): Sairaanhoitajien hätähuuto

Artikkelikuva via Iltalehti. Koronatukimedian, asiantuntijoiden ja hallituksen uskottavuus on hupenemaan päin lausuntojen muuttuessa alati omituisemmiksi.

20 comments

 1. Kiitos ao. hoitajile tästä kirjeestä. Sanoma menisi kuitenkin perille paljon paremmin, jos kirjoittajat esiintyisivät omalla nimellään. Nyt piikityksiin aivopestyt voivat sanoa, että kuka tahansa trolli on tuon voinut kirjoittaa. Itse en hetkeäkään epäile, etteikö kirje olisi aito.

  Ymmärrän ettei omalla nimellä esiin tulo ole todellakaan helppoa. Menetät varmasti työpaikkasi ja leimaudut valta-paska-mediassa hörhöksi ja ties miksi. Saat piikin ottaneiden raivon niskaasi jne.

  Ehkäpä joku tai jotkut piikkipakon takia potkut saavat hoitajat voisivat tulevaisuudessa kertoa tosiasioita vastaavalla tavalla ja omilla nimillään.

  Tsemppiä kaikille hoitajille ja muillekin piikeistä kieltäytyjille. Periksi ei anneta. Ennemmin otan potkut työstäni, kuin myrkkypiikin.

  Liked by 1 henkilö

 2. Ensinnäkin syvä kumarrus hoitajille, he näkevät mitä lääkärit eivät halua nähdä.

  ”Koronapotilaat eivät saa mitään erityistä hoitoa”, ”teljetään kahdeksi viikoksi pieneen huoneeseen”.

  Hoitoprotokollaa lääkkeelliselle hoidolle on ollut tarjolla jo puolitoista vuotta, useita toimivia. Shankara Chetty kertoi, että hänen klinikkansa on hoitanut lähes kahdeksan tuhatta vähävaraista potilasta kotihoidossa Etelä-Afrikassa, kaikki ovat selviytyneet. Mutta ratkaisevana tekijänä on, että lääkehoidot aloitetaan varhain eikä sitten kun potilas on henkihieverissä.

  Eilen Japanin televisio kertoi, jos tarkkaan kuunteli, koska ämyrillä ei saa kuuluttaa, että siellä on siirrytty lääkkeellisen hoidon pariin. Eli jos länsmaalainen sairastuu voisi kenties hoitoa saada parhaiten Japanista. Luotto viranomaisiin ja lääkärikuntaan on romahtanut. Nyt on ihmekuurien markkinamiehille sarkaa rajattomasti, sillä kuka tässä viidakossa osaa suunnistaa.

  Oppositioon siirtynyt hautausurakoitsija O’Looney kertoi Briteistä aivan saman kuin hoitajat tässä hätähuudossaan. O*Looneyn pelastivat sairaalasta hänen kaverinsa, jotka käytännössä ovenkarmit kainalossa menivät sisään ja veivät O’Looneyn pois yksityislääkärin hoidettavaksi.

  Tykkää

 3. Kiitos. Jakoon meni. Ihmettelinkin kauanko hoitajat vaikenevat. Itse näitä vakavia rokotehaittoja olen kesästä saakka vierestä puolishokissa seurannut. Kiitos hoitajille, joille vihdoin tuli uskallusta. Toivottavasti myös 22.1 klo 14:00 Senaatintorilla globaalissa suurmielenosoituksessa näkyy hoitoalan ihmiset. World Wide Rally for freedom järjestetään tuolloin jo kuudetta kertaa. Nyt se isoin taistelu vasta alkaa Suomessa, mikä muualla on jo käynyt kiivaimmillaan.

  Tykkää

   • Mitä luultavimmin on paikalla, eiköhän läsnäolo katsota ”järkeväksi” ajankäytöksi? Tosin STM:n varautumispyynnössä ei painoteta järkevyyttä vaan ”pikaisuutta”.

    Mitkään WW-rallit Suomen toreilla ei tietenkään käy laatuun.

    Puolustusministeri on jo lupaillut että ”kaikki virka-apu annetaan” mihin piskuisen valtion maanpuolustusjoukkojen resurssit suinkin riittävät.

    https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cf777d5e-f7b1-425b-b6f0-249440bd9ffc

    ”Järkevyyttä” onkin painottanut virka-avun ”pelinappulat” eli Varusmiesliitto.

    Suuren Johtajan toimia ei kuitenkaan tuohon tapaan sopisi arvostella.

    Puolustusministeri lienee jo pistänyt pyörät pyörimään ja kohta saamme kuulla ”muutoksista Varusmiesliiton johdossa”. Kenties IL:n toimittajakin hyllytetään? Eihän tuon uutisartikkelin yleissävy palvele paniikinlietsontaa lainkaan asiallisesti?!

    Kuvituskuvasta voimme nähdä että perhe- ja peruspalveluminist-… siis tarkoitan HauptVaxCommandantin silmämunissa alkaa jo kajastaa australialaistyyppinen territorioministeritason pullotus ja katseen kiinteä synkkyys. Piikkiproteiinibioase etenee hermosoluja infektoiden ja on ylittämässä veri-aivoestettä?

    ”Jäljitys- ja rokotustoiminta” kuulostaa pahalta. Kun työ on tehtävä, se etenee aluksi oletettavasti ns.”urbaaneissa ympäristöissä”, väkeä ei riitä haja-asutusalueiden kattamiseen vaikka puolustusministeri olisikin toiveikas.

    Myöhempää jälkivaiheen *perkuuta* olenkin jo hahmotellut aiemmin lokakuulla. [Nimimerkkiä klikkaamalla kommenttiin]

    — Resistance is futile —

    — Vive le Résistance —

    Liked by 1 henkilö

   • Turussa ainakin (toistaiseksi) poliisi on antanut mielenosoitusrauhan. Nähtäväksi jää, mikä tulee olemaan Helsingin tilanne demokratian suhteen. Radikalisoitunut globalismi jyrää mutta kansa alkaa heräilemään naiiviista unestaan.

    Tykkää

 4. Kiitos kirjoituksesta. Ymmärrän että nimettömänä. Pelkästään että rokotettu tuttu kuulee etten oo rokotettu, saa aikaan ryöpyn (puhelimessa) ja annetaan ymmärtää ettei haluta nähdä (tauti tarttuu!!!)

  Tykkää

 5. Tänään uutisoitiin että vuoden alusta koronaan kuolleita 60 henkilöä. Se tekee n. 450 ihmistä kuukaudessa.

  Plandemian ensimmäisen vuonna kuoli koronaan/koronan kanssa 558 henkilöä. Kuolleiden keski-ikä 84 vuotta ja lähes jokaisella oli vähintään 1 tai 2 vakavaa perussairautta.

  Nyt alkaa kuolemaan rokotteisiin saman verran kuukaudessa. Mutta kansanmurha jatkuu vaan……………..

  Tykkää

 6. Silmien haittavaikutukset COVID-19-rokotuksen jälkeen:
  Ng XL, Betzler BK, Testi I, Ho SL, Tien M, Ngo WK, Zierhut M, Chee SP, Gupta V, Pavesio CE, de Smet MD, Agrawal R. Ocular Adverse Events After COVID-19 Vaccination. Ocul Immunol Inflamm. 2021 Sep 24:1-9. doi: 10.1080/09273948.2021.1976221. Epub ahead of print. PMID: 34559576; PMCID: PMC8477588.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34559576/

  Tykkää

 7. https://www.globalresearch.ca/dr-robert-malone-what-if-the-largest-experiment-on-human-beings-in-history-is-a-failure-surge-in-all-cause-mortality/5766290

  Linkissä Robert Malonen yhteenveto ja arvio siitä, että henkivakuutusyhtiö OneAmerica on kertonut työikäisten kuolemantapausten nousseen 40 prosenttia. Yhtiön mukaan muut yhtiöt kertovat vastaavista luvuista, eikä syynä ole korona.

  Henkivakuuttamisen historia ei tunne mitään vastaavaa rauhanoloissa, ei sinnepäinkään.

  Robert Malone, mRNA -metodin, (huom. metodin – ei tämän rokotteen), keksijä on järkyttynyt ja sanoo karussa loppuyhteenvedossaan: ”toivon, että olen väärässä – pelkään, että olen oikeassa.”

  Tykkää

 8. Tänään näyttää olevan päivä kun taas long covid tapetilla. Miltä maailmalla tehdyt tutkimukset näyttää?
  Jostain aiemmin luin että voi vuosittain ilmenevä flussakin muodostua pitkäksi.
  Elikkä pitääkö olla huolissaan?

  Tykkää

  • Rokotehaitat (immuniteetin muutokset) tullaan tilastoimaan long-covidiksi, koska omicronilla ei voida perustella enää lockdowneja tai passeja. Globaalisti harmonisoitua propagandaa jatketaan kunnes 2023 rokotteiden tutkimusvaihe loppuu ja sen jälkeen Bill Gatesin ja WEFin propagoima uusi pandemia lanseerataan.

   ”Sattumoisin” Kanadassa muuten meni salit kiinni samaan aikaan kun Suomessa.

   Tykkää

 9. — Haihtuvat hoitovasteet / waning vaccines —

  tämä taitaa kiertää jo niin viraalina että osui meikänkin hollille… tavallaan valonpilkahdus, jaetaanpa lisää

  https://nakedemperor.substack.com/p/uk-itu-doctor-confronts-health-secretary

  ”an awkward exchange” !

  UK:n terveysministerin vaivaannuttava hetki – Sky News kameroiden edessä krhm

  ·· ”The UK’s Health Secretary (Sajid Javid) was on a photo-op around
  ·· King’s College Hospital in London, which was being filmed by Sky
  ·· News. He asked a group of nurses how they felt about the mandatory
  ·· vaccinations for health care workers but after a few awkward glances
  ·· and a lot of silence, a doctor approached, from out of shot and
  ·· started to give his views.”

  ei menny ihan nappiin Health Secretary virkamiehen hoitolaitoskierros!

  sairaalan tehohoito-osaston konsultoiva anestesiaspesialisti mättää ministerille tilannekuvaa…

  piikittämätön (ja k-taudin sairastanut) lekuri siis, Dr.Steve James joka kertoilee ministerille mitä tuleman pitää, kovaa kakkuu kun spesialisti on saamassa kohta potkut kun ei aio alistua pakkopiikityksiin

  lekuri sanailee suunnilleen tähän tapaan:

  -”Piikin teho haihtuu kahden kk:n kuluessa, yhden kk:n kuluttua on vielä jotain jäljellä, joten jotta teho säilyisi joudutte siis piikittämään kaikki kerran kuussa. Ja sitähän te ette tule tekemään…”

  ministeri menee hiukan vaikeaksi ja kääntyy hakemaan tukea hoitsuilta… jotka menee hiukan vaikeiksi ja… vaikenee

  ·· > Health Secretary: – That’s your view and your views? (looking back
  ·· > at the group of nurses) Do you have any view on that?
  ·· >
  ·· > Silence

  Liked by 1 henkilö

 10. — Jobinpostia Javidille —

  https://dailysceptic.org/2022/02/02/read-the-letter-from-an-nhs-clinical-scientist-to-sajid-javid-on-why-she-is-quitting-over-the-covid-vaccines/

  25 vuotta brittien kansallisen terveydenhuollon tehtävissä toiminut kliinisen lääketieteen tutkija on ottanut loparit. Hän on kirjoittanut terveysministerille kirjeen jossa kertoo MIKSI on irtisanoutunut.

  On vielä tovin töissään (”NHS University Hospital Trust”). Tuossa dailysceptic jutussa anonyymina, mutta ministerille on kyllä kuitannut nimellään.

  Perusteluissa on useitakin AM-lukijoille tuttuja aiheita, ja samoja joita useampikin hoitsu on kertoillut viime aikoina kun on pakkolääkinnän vuoksi hommat loppuneet. Tämä tutkija on myös ilmeisesti yliopiston sairaalassa kouluttajana ja luennoitsijana ja sitä kautta hän tuo mukaan myös nuorison tulevaisuudennäkymät – briteillä taitaa olla lääketieteen oppilaitoksissa piikkipakkoja opiskelijoille. Monelta nuorelta menee pääsy unelma-ammattiin…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s