Liittovaltion tuomari Mark T. Pittman on määrännyt Yhdysvaltain lääketurvallisuusvirasto FDA:n toimittamaan 30 vuorokauden välein 55 000 Pfizerin koronapiikin turvallisuutta ja tehokkuutta koskevaa asiakirjaa, kunnes kaikki on julkistettu.
Päätös on seurausta lääketieteen ammattilaisista, tieteilijöistä ja journalisteista koostuvan yhdysvaltalaisen ryhmän ”Kansanterveyden ja lääketieteen ammattilaiset avoimuuden puolesta” (Public Health and Medical Professionals for Transparency, PHMPT) FDA:lle osoittamasta tiedonsaantipyynnöstä.
PHMPT pyysi 27. elokuuta tiedonvapauslain (Freedom of Information Act, FOIA) perusteella FDA:lta Pfizerin mRNA-piikistä kaikki tiedot, jotka luetellaan liittovaltion asetuksissa, luvussa (title) 21, pykälässä 601.51: ”Biologisten lisenssihakemusten datan ja tietojen luottamuksellisuus” poislukien rokotehaittarekisterin (Vaccine Adverse Events Reporting System, VAERS) julkiset raportit.
21 C.F.R. § 601.51(e) kertoo, että kun biologinen tuote on saanut pysyvän käyttöluvan, seuraavat tiedot tulee tuoda välittömästi julkisesti saataville poikkeavien olosuhteiden puuttuessa: ”(1) kaikki data ja tiedot turvallisuudesta ja tehokkuudesta (2) koe- tai tutkimusprotokolla . . . . (3) haittavaikutusilmoitukset, tuotteen kokemusraportit, kuluttajavalitukset ja muun vastaavankaltaiset tiedot ja data. . . . (4) lista kaikista aktiivisista sekä passiivisista ainesosista . . . . (5) testi- tai muu analyysimenetelmä . . . . (6) kaikki kirjeenvaihto ja kirjalliset yhteenvedot suullisista keskusteluista koskien biologisen tuotteen rekisteritiedostoa . . . . (7) kaikki valmistajan tietyn erän testaamista koskevat arkistot . . . . (8) kaikki FDAn tietyn erän testaamista ja toimenpiteitä koskevat arkistot”
PHMPT tietopyynnössään 27.8.2021
FDA vitkutteli tiedonsaantipyyntöön vastaamisessa sillä seurauksella, että PHMPT haastoi 16. syyskuuta viraston asiasta liittovaltion oikeuteen. FDA pyysi tuomaria salaamaan tiedot vuoteen 2076 asti eli 55 vuoden ajaksi. Myöhemmin FDA yritti vielä saada päätöstä 75 vuoden salauksesta. Nyt FDA on määrätty luovuttamaan koronapiikin hätätilakäytön hyväksymiseen liittyvä turvallisuusdata.
Päätöksessään tuomari Pittman kirjoittaa tiedonsaantioikeus-lain (FOIA) tarkoituksen olevan varmistaa tietoinen kansalaisuus, joka on oleellista demokratian toimivuudelle. ”FOIA luotiin lävistämään hallintotoimien salailun verho ja altistamaan virastojen toiminta yleisön tarkastelulle.”
Oikeus myöntää, että asiakirjojen toimittaminen saattaa aiheuttaa FDA:lle työtaakan haastavan kasvun, mutta arvioi, ettei FDA:lla tällä hetkellä ole tärkeämpää tehtävää kuin pandemia, Pfizerin rokote, jokaisen amerikkalaisen rokottaminen, ja sen varmistaminen, että jokainen amerikkalainen voi vakuuttua siitä, ettei tämä [koronapiikin hyväksyminen] ole ollut kiirehdittyä Yhdysvaltain taholta.
Oikeus päättelee, että PHMPT:n FOIA-pyyntö on yleisön kannalta tärkeä, ja että pyynnön täyttäminen asiakirjat luovuttamalla on tarpeellista.

Oikeus edellyttää, että FDA toimittaa yli 12 000 sivua ennen tammikuun 2022 loppua. Ensimmäinen varsinainen asiakirja-erä on luovutettava 1. maaliskuuta 2022 mennessä, ja seuraavat erät sen jälkeen 55 000 sivua kerrallaan aina 30 vuorokauden välein, kunnes kaikki FOIA:ssa pyydetty on luovutettu PHMPT:lle.
Aiheeseen liittyy:
Lakimies: Pfizer tiesi k-piikin haittavaikutuksista
Artikkelikuva via Freelogovectors, muokkaus RS
”..seuraavat erät sen jälkeen 55 000 sivua kerrallaan aina 30 vuorokauden välein, kunnes kaikki FOIA:ssa pyydetty on luovutettu..”
Luulisi että yksinkertaisen asian ydinviestin saisi supistettua, esim. tähän tapaan?
mvlehti.net/2022/01/07/paivan-kuva-bill-gates-vuonna-2011-vaestonvahennys-pakkorokotuksilla/
TykkääTykkää
Lopputulos on luultavasti juuri tuo, kun saatujen asiakirjojen sisältö on analysoitu 😀
TykkääTykkää
— ”totality of the scientific evidence” —
Sääntely on tarkkaa puuhaa jos puhutaan vaikka jonkin ”hevoslääkkeen” käyttötarkoitusleimoista, mutta ei se niin tarkkaa ole jos kyseessä on vaikkapa mRNA-rohdot ja niiden piikitysintervallit. Voidaan ihan hyvin käyttää Pfizerin ”dataa” Modernaa koskeviin päätöksiin.
Tuppaavat tietty menemään sekaisin FDA:ssa kun ne rohdot on niin samanoloisia:
”…both are mRNA vaccines with safety and efficacy profiles that, though not indentical, are relatively similar.”
Toivottavasti lähettävät FOIA-pyynnön palautteena oikean rohdon papereita-
TykkääTykkää
Oops tämä piti laittaa edelliseen viitteeksi:
(tuppaavat menemään sekaisin kun ne linkit on niin samanoloisia)
TykkääTykkää
Eilen sanoin miehelleni, että tuo tuomari Pittmanin päätös on mahtava EU:nkin kannalta.
Yhdysvaltain käyttämä data joko
1) on samaa kuin EMAn, ja saamme tietää, mitä piikeissä on ynnä miten päätös on perusteltu
tai
2) ei ole samaa, jolloin on aika alkaa kysellä, miksi se ei ole samaa.
Lisäksi perusteluja pääsee vertaamaan jossain vaiheessa.
Tosin jo tässä vaiheessa näyttää siltä, että mitään lääketieteellisiä perusteluja luville ei ole.
TykkääLiked by 1 henkilö
Akuutti haimatulehdus: Mahdollinen COVID-19-rokotteen sivuvaikutus.
Parkash O, Sharko A, Farooqi A, Ying GW, Sura P. Acute Pancreatitis: A Possible Side Effect of COVID-19 Vaccine. Cureus. 2021 Apr 28;13(4):e14741. doi: 10.7759/cureus.14741. PMID: 34084669; PMCID: PMC8163516.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34084669/
TykkääTykkää
Panuveiitti COVID-19-rokotuksen jälkeen:
Mudie LI, Zick JD, Dacey MS, Palestine AG. Panuveitis following Vaccination for COVID-19. Ocul Immunol Inflamm. 2021 May 19;29(4):741-742. doi: 10.1080/09273948.2021.1949478. Epub 2021 Jul 2. PMID: 34213988.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34213988/
TykkääTykkää
Näöntarkkuuden ja näkökentän akuutti heikkeneminen Pfizer-BioNTech COVID-19-rokotteen toisen annoksen saamisen jälkeen: tapausraportti.
Santovito LS, Pinna G. Acute reduction of visual acuity and visual field after Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccine 2nd dose: a case report. Inflamm Res. 2021 Sep;70(9):931-933. doi: 10.1007/s00011-021-01476-9. Epub 2021 Jun 4. PMID: 34086060; PMCID: PMC8176659.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34086060/
TykkääTykkää
En löytänyt tai sitä ei ollut. Kokonais sivu määrä? Olis voinut haarukoida kauanko kestää.
Miten ihmeessä rokotteet saatiin niin nopeaan? Millä koneistolla silloin paperit tsekattiin?
TykkääTykkää
Niitä ei varmaan tsekattu lainkaan 😀
FDA:n rahoitus tulee pääasiassa lääkeyhtiöiltä + on pyöröovivirasto.
FOIA:lla saatavien paperien saamiseen menee noin 8 kuukautta kun vauhti on 55 000 asiakirjasivua per 30 vrk.
TykkääTykkää
Jutussa voi mennä pidempikin tovi?
Onkohan Pfizer hiukka pehmitellyt oikeusministeriön laintulkitsijoita… ”jos me ny kumminkin ihan vähä voitais sensur-… ööh siis ’muokata’ tätä FOIA tietovirtaa, eiks joo?”
TykkääTykkää
Ei kukaan kirjoita tuollasta määrää tekstiä. Siinä on pakko olla jotain täysin epäolennaista tekoälyn tms. laatimaa harhautustekstiä. Tai kenties kaikki teksti viimeisen sadan vuoden ajalta, jossa mainitaan koronavirus.
TykkääTykkää
Rapakon takana sikäläinen ruoka- ja lääkeainevirasto FDA osoittaa nyt liikuttavaa huolta lääkerohtojen HAITTAVAIKUTUKSISTA!
Neljän lääkeaineen käyttö on just vastikään vallan kielletty, kun niistä voi tulla ikäviä haittoja, esimerkkeinä mainitaan:
·· injection site reactions
·· allergic reactions
Heeee! Mutta siinähän on vanha tuttu ”kippee olkapää”! Ihan hyvä että puuttuvat asiaan, niitähän voi tulla vaikka kuinka paljon täälläpäin, vaikka 800 000 jopa, eikä sillä olisi vaikutusta Fimean päätöksissä. Rapakon takana kuitenkin pistetään toimeksi!
Entä allergiset reaktiot? Kenties jotain anafylaktisten reaktioiden tapaista? Onhan niitäkin raportoitu melkoisesti viime aikoina… FDA tarkentaa että tällaiset haittavaikutukset voivat olla vakaviakin, ”potentially serious”.
Neljän lääkeaineen käyttö on jatkossa kielletty: bamlanivimab and etesevimab (yhdessä annosteltuna) ja REGEN-COV (casirivimab and imdevimab). Näitä ei saa käyttää jos kyseessä on omicron-variantin aiheuttama k-tauti. FDA:n mukaan noin 99% infektioista USA:ssa on jo omicronin kontolla, joten käytännössä lääkkeet on siten kielletty koko jenkkilässä.
FDA muistuttaa että viirukset muuntuvat, jolloin lääkeaineet saattavat menettää tehonsa, ja näin on nyt viraston mukaan käynyt näiden monoklonaalisten vasta-aineiden kohdalla.
https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/coronavirus-covid-19-update-fda-limits-use-certain-monoclonal-antibodies-treat-covid-19-due-omicron
Kas kummaa, FDA myös kertoo että on muita lääkevaihtoehtoja, tosin kohtalaisen kalliita nekin mutta turvallisuus ja terveys maksaa:
·· Importantly, there are several other therapies –
·· Paxlovid, sotrovimab, Veklury (remdesivir), and molnupiravir –
·· that are expected to work against the omicron variant,
·· and that are authorized or approved…
FDA edelleen painottaa että lääkerohdot EIVÄT korvaa piikityksiä:
·· ”…the authorized treatments are not a substitute for vaccination…”
Ja sitten on tutkittuja, turvallisia ja tehokkaita PIIKKIAINEITA:
·· …safe and effective vaccines…
Viirusten muuntumisesta ei tässä tarvitse välittää vaan voidaan käyttää pari vuotta sitten jyllännyttä viirusmuotoa vastaan tehtyjä piikkirohtoja.
Ei viittitä puhuu molnupiravirin turvallisuudesta-
TykkääLiked by 1 henkilö
”… expected to work against the omicron variant,
·· and that are authorized or approved…”
expected, authorized or…
TykkääTykkää