USA: 40% kasvu työikäisten kuolemissa

Vakuutusyhtiöt ovat kiinnittäneet huomiota kuolleisuuden ”valtavaan ja ennennäkemättömään” kasvuun 18-64 vuotiaiden ikäryhmissä.

Indianasta käsin toimiva OneAmerica -vakuutusyhtiö sanoi TrialSiteNewsin toimittajalle Mary Beth Pfeifferille 4.1.2022 antamassaan lausunnossa, että Yhdysvaltain tartuntatautivirasto CDC:n lukujen pohjalta tehdyn analyysin perusteella ”18-64 vuotiaiden ikäryhmissä on 40% kasvu kuolleisuudessa kun verrataan vuoden 2021 kolmannen kvartaalin (Q3) dataa pandemiaa edeltäneen ajan dataan.”

Ikäryhmä ei ole erityisen altis Covid-19 -taudille. CDC:n lukujen mukaan alle 18-vuotiaiden kuolleisuus laski ns. pandemiavuosina 2020- (lokakuu)2021 verrattuna ajanjaksoon 2018-2019.

Vakuutusyhtiö kieltäytyy spekuloimasta kuolemien syyllä, mutta toteaa, että suurinta osaa ylikuolemista ei ole listattu Covid-19 -taudin aiheuttamiksi. Indianan sairaalayhdistyksen puheenjohtaja Brian Tabor on kertonut alueen sairaaloiden tulvivan potilaita, joilla on ”erilaisia oireyhtymiä.” Indianan pääterveysviranomainen tri Lindsay Weaver sanoo sairaalahoitoa tarvitsevien määrän Indianassa olevan nyt suurempi kuin ennen koronapiikitysten aloittamista; sairaalahoidon tarve on korkeampi kuin missään vaiheessa edeltäneiden viiden vuoden aikana.

Vakuutusyhtiö Prudentialin maksamat kuolemiin liittyvät korvaukset ovat nousseet 87%, kun verrataan vuosien 2020 ja 2021 kolmatta kvartaalia toisiinsa. New York Life -yhtiöllä nousu on 27%, Pacific Lifella 12% ja Pacific Life & Annuity -haaralla yli 80%, raportoi American Thinker -sivusto.

Osa kuolemista saattaa selittyä koronatoimilla. Sulkutilat, karanteenit, jatkuva stressi ja elinkeinon menetykset ovat epäilemättä lisänneet päihteiden käyttöä ja itsemurhia. Lisäksi koronapotilaiden priorisointi on johtanut hoitovajeeseen; diagnosoimattomia ja hoitamatta jätettyjä vakavia sairauksia on paljon. Tutkitaanko koronapiikkien osuutta ylikuolleisuuteen, ei ole tiedossa.

Vakuutusyhtiöissä ”kuolleisuusruuhka” on lisännyt maksettavien korvausten määrää. Kustannukset aiotaan siirtää työntekijöilleen vakuutuksia ottavien työnantajien maksettavaksi, OneAmerica kertoo.

PÄIVITYS 8.1.2022 klo 12:50

Olli Posti nostaa blogissaan esiin vielä erään seikan.

”OneAmerican toimitusjohtaja Scott Davidson sanoo, että kohonneen kuolleisuuden kohottamat preemiot tullaan targetoimaan vähiten piikitetyille alueille:

“Vakuutusalan yhtiöt ovat alkamassa suuntaamaan korkeampia vakuutusmaksuja kuntiin, joissa on alhainen piikkikattavuus.”

Vakuutusyhtiöt ovat siis kaatamassa piikkihaitat piikittömien niskaan (mikä on älytöntä).Ehkä yhtiöt haluavat suojata selustansa poliittisesti herkässä ilmapiirissä,” Posti kirjoittaa.

— Niille, jotka eivät kuormita terveydenhuoltoa siis.

Kommentti

Kanadalainen tutkijoiden ja lääkärien monialaverkostoryhmä Canadian COVID Care Alliance on julkaissut sekä “The Pfizer Inoculations For COVID-19: More Harm Than Good” -pdf:n että videon, joissa selvitetään Pfizerin omaan dataan nojaten koronapiikkien aiheuttaneen enemmän haittaa kuin hyötyä.

Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä (MKR) on suomentanut kanadalaisryhmän videon. Voit katsoa sen Tokentubessa ja Rumblessa.

Artikkelikuva: One America -vakuutusyhtiö via TrialSiteNews, ”Chilling Pandemic Data from the Insurance Industry”: ”This graph, provided by OneAmerica insurance company, represents publicly reported death rates from the CDC for 18-64 age groups from 2019-21. It demonstrates trends and the significant impacts of COVID-19 that an Indiana-based insurance company says are reflected in “huge” and unprecedented death rate increases among working-age people in the U.S.”

14 comments

 1. Henkivakuutuksia tarjoavat yhtiöt ei taida olla tällä hetkellä ihan se kaikkein houkuttelevin sijotuskohde? Nyt alkaa taululle tulla kovaa dataa mitä ympäri maailman on viime aikoina tapahtunut, eikä niitä enää voi pimittää tai sensuroida. Alkaa myös utopistiset selityksetkin loppumaan tai ainakin hetkeksi hiljenemään.

  Tykkää

 2. Jos ylikuolleisuus on tilastollinen fakta, on helppoa väittää rokotteita syyksi. On kuitenkin mahdollista, että samaan aikaan levitetään tahallaan jotain muutakin tappavaa ainetta. Joku hajuton ja mauton hermomyrkky, jota on helppo levittää valikoituihin yleisöihin. Sadaan salamurhattua hankalia ihmisiä pois ilman, että herää epäilyksiä. Kuoleman määrää on myös helpompi hallita kaasulla, kuin luonnossa avaamattomasti mutatoituvalla ja leviävällä viruksella. Myrkky voi toki olla rokotekin tai joku sen yhteisvaikutus toisen myrkyn kanssa, mutta riski kiinni jäämiselle olisi edelleen suuri. Hermokaasu (novichock for real?) on myös monipuolinen, koska se käy covid-19 uhrien lisäämiseen, antivaxereiden eliminoimiseen, rokotehaittojen luomiseen, uusien piikityskierrosten vauhdittamiseen, sekä poliitkkojen ja virannomaisten kiristämiseen.

  Esim. se Scott Travisin konsertti, jossa porukkaa kuoli tungoksessa sydänkohtauksiin kävisi muuten esimerkiksi joukkokaasutuksesta, mutta osassa videoita väitetyt uhrit näyttää enemmänkin anne-nukeilta kuin ihmisruumiilta. Sitten on nämä jalkapallosydänkohtaukset. Kaasuttaako joku jyleisötapahtumia?

  Tykkää

  • Heee… jälleen uusi selitys kuolleisuuskäyrien oudolle nousulle! Ehei ei johdu k-piikkien haittavaikutuksista edelleenkään!

   Syypäänä on nähkääs inflaatio!

   Hinnat nousee ja monellakaan ei siten ole kohta varaa lämmittää tölliä kunnolla tai hankkia kunnon muonaa… rapistuvat, krippastuvat nälkiintyessään, hytisevät kylmissään… tietenkin kuolo korjaa.

   https://off-guardian.org/2022/02/05/increased-energy-prices-could-cause-heart-attacks-and-strokes/

   Ekana tuli kyllä mieleen että väkeä kuukahtaa niille sijoilleen kun näkevät seuraavan sähkölaskunsa tai öljylaskunsa, saavat sydärin! Sehän voisi selittää niitä kardio-ongelmia!

   Eräs tv-tohtori Khan onkin selittänyt asiaa ihan tieteellisestikin: kylmässä töllissä kököttävän verisuonet näet supistuu pyrkien säilyttämään lämpöä, tämä sitten nostaa verenpainetta ja ajan myötä siitä seuraa sydänvaivoja!

   Tykkää

   • kirjavaa alkaa olla selitykset sydänongelmille.ja erikoisesti näitä ”syitä” juuri nyt vasta keksitty löytää,kun tätä ”rokotetta” tuupattu lähes väkisin,mutta siihen ei osata yhteyttä löytää,taitaa olla kiellyttyä semmoisen esittäminen…kuten myös vaikka se,että ihmisten rajoitukset olisi ihmisoikeuksia loukkaavia,paitsi nyt ylelläkin niin lukee,kun ”mörkö” anttila karanteenissa….sama pcr-testi pistänyt ”tavallisia” ihmisiä karanteeniin tuhansittain suomessakin,ei ongelmaa,eikä sanaakaan mistään,että loukkaisi mitään oikeuksia,puhumattakaan,että testissä voisi olla jotain hämärää…

    Tykkää

   • Näin, että lumen kolaamista on myös esitetty syyksi sydänkohtauksille. Ilmankos talonmiehet katosivat… (sarkasmivaroitus)

    Tykkää

   • Ilmeisesti hoitajien palkatta jättäminen on erinlaista köyhyyttä, joka ei vaikuta ravinnon laatuun ja lämmityslaskunmaksukykyyn. Vuosien koulutus ja työkokemus mitätöidään jonkun vitun eduskunnan päätöksellä. Ei tule stressiä ei. Hoitajien pakkorokotuspykälä on joukkotuhontaan rinnastettava toimi ja uhka pitäisi neutraloida.

    Liked by 1 henkilö

   • Ilman muuta se on erilaista köyhyyttä. Se on lakisääteistä köyhyyttä, siunattua syrjintää, josta päättivät kansan edustajat kansan parhaaksi — korjaan, hoitajat päättivät itse kieltäytymällä ”vapaaehtoisesta” pakkopiikistä.
    Mitä seuraavaksi? Säädetään laki, että kouluun ei saa tulla ilman kitarisaleikkausta ja SSRI-lääkitystä?
    Markettiin ei saa mennä ilman ”vapaaehtoista” amputaatiota ja kolesterolilääkitystä?

    Mulla olisi uusi teoria tarjolla: lisääntyneet sydänkohtaukset eivät johdu k-piikkien haittavaikutuksista (tai lmastonmuutoksesta) vaan hallituksesta.

    Tykkää

   • Tässä videossa alussa mallia kootuista selityksistä joita tulemme kuulemaan seuraavassa Nürnbergin oikeudenkäynnissä syytettyjen pleksikopeista.

    Sitten aika kattava lista näistä ”vaihtoehtoisista” selitteistä kardio-ongelmille.

    ”Good Morning Clown World, Vol. 48”

    Ja heeeiiii – lumityötkin mukana!!

    Steppenwolf biisi sopii kyllä hyvin lumitöidenkin taustaksi, sopivan raukea tempo, jos sitä noudattaa niin ei tule huhkittua liikaa, ei tule niitä sydäreitä-

    Liked by 1 henkilö

 3. COVID-rokotteet tappavat yli 40 % rokotetuista

  Kansainvälisesti arvostettu patologi Dr. Arne Burkhardt ja maineikas mikrobiologian ja tartuntatautien ekspertti Dr. Sucharit Bhakdi julkaisivat hiljattain kiistattoman näytön siitä, että mRNA-rokotteet tappavat ainakin 40 % rokotteen ottaneista.

  “Ensiksi he selittävät, miksi nämä kokeelliset injektiot eivät voi suojata virusinfektiolta, minkä jo tiedämme olevan totta kiistattoman todistusaineiston perusteella siitä, että mitä rokotetumpi henkilö on, sitä todennäköisemmin hän tulee saamaan koronan. Burkhard ja Bhakdi selittävät, että tämä johtuu siitä, että nämä nk. rokotteet saavat kehon tuottamaan vasta-aineita veressä eivätkä limakalvoilla, jotka normaalisti suojelevat hengitysteitä. Siksi rokotetut kärsivät ns. läpäisyinfektioista. COVID-rokotteet tuhoavat lymfosyyttituotannon sieltä, missä sitä eniten tarvitaan ja vasta-aineet päätyvät verenkiertoon, ja tilanne pahenee.

  Luonnollisen vastustuskyvyn ansiosta SARS-CoV-2 -infektio pysähtyy rokottamattomilla hengitysteihin, mutta rokotetuilla muut, syvemmällä olevat solut reagoivat hengitystien tulehdukseen luomalla uuden piikkiproteiinin, joka saa luontaisen immuniteetin hyökkäämään solua itseään vastaan.

  Asiantuntijat varoittivat tästä jo viime vuonna, ja nyt voimme nähdä tästä todisteet. Tohtorit havaitsivat tämän autoimmuunisairauden useimmissa elimissä, mutta useimmiten sydämessä, mikä auttaa selittämään, miksi olemme nähneet niin paljon sydänsairauksia: sydänlihastulehduksia ja sydämenpysähdyksiä. Rokotteet saavat kehon tuhoamaan itse itseään.

  Ja nyt on suoritettu ruumiinavauksien analyysit yli 70 rokotetulle, joiden kuolemat eivät kuitenkaan virallisesti liittyneet rokotuksiin. Suurimmalle osalle syyksi oli kirjattu sydämen pettäminen rytmihäiriöiden takia. Mysteeri, joka on nyt ratkaistu. Se, mitä löydettiin, oli pienissä verisuonissa kytevä tulehdus, jota luonnehti T-lymfosyyttien ja kuolleiden solujen runsas määrä, yleensä kudosvaurioiden kera. Toisin sanoen, kehon epälooginen hyökkäys itseään vastaan.

  Todisteet osoittavat, että kaikkien neljän valmistajan sekä mRNA- että vektoripohjaiset rokotteet aiheuttavat autoimmuunisairautta useissa elimissä, useimmiten sydämessä, keuhkoissa, maksassa ja aivoissa.

  Tämä data on niin vakuuttavaa, ettei tarvitse enää alkaa etsimään muuta dataa tietääkseen sen, että nämä rokotteet tappavat nuoria ja vanhoja, joten lapset laitetaan nyt selkä seinää vasten kuin ammuttaviksi.

  https://rapsodia.fi/covid-rokotteet-tappavat-40-rokotetuista-2/

  Tykkää

 4. Se että videon alussa välähtelee epilektikolle vaarallisella tavalla, on jo itsessään hälytysmerkki. Yksikään vakavasti otettava kommentaattori ei tee videoonsa tuollaista aloitusta. Ja sitten kun otsikosta, jossa enklannin kielellä kerrotaan jotta Arne Burkhardt on tehnyt koronarokotteen jälkeen kuolleiden ihmisten ruumiinavauksia ja patologin asiantuntemuksellaan todennut, että näistä kuolleista 40%:n kuolema johtui koronarokotteesta – kun tästä päästään jonkun ihmeellisen höyrypäisen logiikkaloikan kautta päätelmään että KAIKISTA rokotetuista kuolee 40% – niin ollaan suon syvimmässä ja surkuhupaisimmassa päässä. Burkhardt ja Sucharit Bhakdi ovat vakavasti otettavia ammattilaisia ja kun heidän sanomansa vääristellään täysin erottelukyvyttömien ihmisten toimesta tällaiseksi sekasotkuksi niin ei siinä kenellekään palveluksia tehdä.

  Liked by 1 henkilö

 5. Rokotteet – aikakautemme kaasukammio?
  odysee.com/@RapsodiaSuomi:1/Rokotteet-aikakautemme-kaasukammio:8

  Rotuihmisen saatanallinen jalostussuunnitelma:
  rapsodia.fi/rotuihmisen-saatanallinen-jalostussuunnitelma/

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s