Lotta Mäkinen: Miten rokottamaton hoitaja vaarantaa hoidettavansa, jos rokotteiden tarkoitus ei ole estää tartuntoja?

Lotta Mäkinen tiedustelee Twitterissä, miten rokottamaton hoitaja vaarantaa hoidettavansa, jos rokotteiden tarkoitus ei ole estää tartuntoja?

Kysymys on aiheellinen. Epidemiaa ei voi torjua ”rokotteella”, joka ei estä tartuntaa. THL on lisäksi kertonut, että noin 20% koronapiikitetyistä levittää tartuntaa. Tartuntatautilakiin lisätty koronapiikkipakko sotelaisille on järjetön.

STT:n uutiset kertoo, että vakava tautimuoto esiintyi vain rokotetuilla riskiryhmäläisillä, kun tarkasteltiin yli miljoonaa henkilöä. Toisin sanoen rokote saattaa pahentaa riskiryhmäläisten tilannetta.

Onko koronapiikeistä mitään hyötyä muille tahoille kuin myyntivoittoa takoville, haittavaikutusten osalta vastuusta vapautetuille lääkeyhtiöille ja globaalia digitaalista identiteettitodistusta koronan torjunnan varjolla ajaville hallituksille?

Sanna Marinin (sdp/WEF) hallituksen koronapassi-hankkeilta on pudonnut pohja.

— RS

7 comments

 1. Tehdäänkö turhaa työtä kun väkisin väännetään rokotepassia? Nähtiin jo viime vuoden lopulla kuinka hyvin toimii.
  Ja mihin sitä käytetään kun tää korona näyttää lievenevän ja hiipuvan?
  Kuin paljon enemmän nyt sairaalassa koronasairaita verrattuna normi talvien influenssaa? Muistelen muuan vuosi sitten uutisoidun että influenssa aikana potilaita niin paljon että osalle petipaikka sairaalan käytävältä.

  Tykkää

 2. Se pitäs olla jo kaikille selvä ettei NÄILLÄ rokotteilla estetä yhtään tartuntaa, jopa WHO sen vihdoin myönsi.
  Itse asiassa omassa tuttavapiirissä oireet on ollut pahemmat rokotetuilla kuin rokottamattomilla.
  Eikä tämän leviämistä pysty nyt estämään millään, mutta taustalla taitaa ollakin ihan muuta kuin ihmisten terveysturvallisuus.

  Tykkää

 3. Olen itse asiasta samaa mieltä. Rokotetut levittävät tartuntoja siinä missä rokottamattomatkin. Rokottamattomien vainoaminen on järjetöntä, laitonta ja täysin epähyväksyttävää.

  Tuo STT:n uutinen on kuitenkin tässä tulkittu väärin. Siinä ei sanota, että vakava tautimuoto esiintyi vain rokotetuilla riskiryhmäläisillä. Siinä sanotaan, että rokotettujen keskuudessa vakava tautimuoto esiintyi vain riskiryhmäläisillä. Rokottamattomista siinä ei sanota mitään — ei sitä, esiintyikö heillä vakavaa tautimuotoa vai ei, olivatpa he riskiryhmäläisiä tai ei. Tutkittavana oli pelkästään rokotettuja.

  Tykkää

 4. Koronapassihan on vain kokeilu siihen,mitä kaikkea saadaan ajettua läpi väestön keskuudessa ja pandemia hyvä pohja kaikelle tämän suuntaiselle. Nyt on tulossa henkilötunniste uudistus ja digitaalinen henkilökortti EU:n toimesta,johon saa kätevästi kaikki tiedot. Eikä kortinhaltija pysty vaikuttamaan asiaan. Tästä kannattaa olla huolissaan.

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s