Yhdet vielä ja sitten lasku? Tehostepiikit heikentävät immuunijärjestelmää

Kuka enää haluaa 3. tai 4. boosterin, kyselee AvoinMediaa sähköpostitse lähestynyt lukija.

Lukijalta

EU-parlamentin puheenjohtaja David Sassoli kuoli 11.1.2022 kuoli äkilliseen autoimmuniteettisairauteen.

On tunnettua, että koronarokotteiden mahdollisena pitkäaikaishaittana on ennakoitu autoimmuunireaktioita. Tämä tiedettiin jo siinä vaiheessa, kun rokotteita kehitettiin. ”Jotkut rokotteet aiheuttavat vaarallisen ilmiön nimeltään vasta-aineriippuvainen taudin vaikeutuminen (antibody dependent enhancement, ADE), joka tekee rokotetusta alttiimman vaikeammalle tautimuodolle.”

Myös THLn piirissä tiedettiin rokotekehityksen alusta alkaen ADE-reaktion mahdollisuus. 
”Kun koe-eläin, joka ei ollut ennen kohdannut virusta, rokotettiin ja rokotuksen jälkeen kohtasi luonnon viruksen, se saikin vaikeamman taudin. Näitä asioita pitää sulkea eläinmallien kanssa paljon pois, ettemme rokottamisella pahenna tilannetta saamalla aikaan vakavampia tautimuotoja,” THL:n tv-kasvo, ylilääkäri Hanna Nohynek sanoi huhtikuussa 2020.

Yle 6.4.2020: Koronavirusrokotetta testataan jo ihmisillä – asiantuntijat pohtivat jopa yhden tärkeän vaiheen ohittamista kehityksen nopeuttamiseksi


Urheilijoiden sydänongelmista ja kuolemista alkaa olla karua tilastoa vuoden 2021 koronarokotuskaudelta. Vuoden 2021 aikana räjähdysmäisesti lisääntyneiden sydänongelmien ei voi tässä valossa enää mitenkään väittää olevan harvinaisia – eikä johtuvan muusta kuin koronarokotteesta.Puolella huippu-urheilijoista löytynyt magneettikuvauksessa sydänlihastulehdus, joka ei ole vielä oireillut.

Toimittaja (jälleen kerran) saa sydänkohtauksen keskellä lähetystä.   
Brasilialainen tv-kasvo ja rokotelobbari Rafael Silva, 36, saa sydänkohtauksen kesken uutislähetyksen 3.1.22. Silvan kolmas piikki oli otettu 28.12.21. Nuorten aikuisten yllättävät, äkilliset kuolemat ovat nykyään niin yleisiä, että niille on annettu oma some-tunniste, Sudden Adult Death, SAD.

Onko median äkillinen rehellisyys — tilannekuvan ja asenteiden muutos — seurausta tästä vai mistä? Tuliko eri tahoille kiire oman osuutensa valkopesuun ennenkuin totuus kaikessa kauhistuttavuudessaan käy tulemaan julki?

Eräs Tanskan suurimmista sanomalehdistä pyytelee journalistista epäonnistumistaan anteeksi: Epäonnistuimme. Julkaisimme vain hallituksen koronaviestintää kyseenalaistamatta sitä.


Maailman terveysjärjestö WHO:kin pesee julkisuuskuvaansa kuurausharjalla, ja ilmoittaa nyt — jankutettuaan pari vuotta, että kaikkien tulee ottaa useampi koronapiikki — ettei jatkuvissa tehosterokotuksissa ole järkeä: Maailman terveysjärjestön mukaan tarvitaan rokote, joka ehkäisee tartuntoja.

– Eli pandemiaa ei saada hallintaan vuotavalla rokotteella, joka ei estä tartuntojen leviämistä — kuten ”salaliittoanalyytikot”, jotkut harvat lääkärit ja tutkijat sekä omilla aivoillaan ajattelevat maallikot sanoivat jo aikaa sitten. Jopa Euroopan unionin lääketurvallisuusvirasto EMA varoittaa nyt, että toistuvat koronatehosterokotteet vahingoittavat immuunijärjestelmää. Suomeksi asian kertoo Tekniikan maailma (!).

Kommentti / RS

Eräässä keskustelussa Matti sanoitti asian, joka itseänikin on mietityttänyt kuluneiden kahden vuoden aikana, nimittäin immuunipuolustuksen ulkoistamisen (rokotteille) kaikkine seurauksineen, ja se, että ns. tavikset vaativat sitä muilta taviksilta ”koska lehdessä luki niin”.

Matti sanoi: ”Yksi kuva uudesta normaalista on sellainen, että rokotuksia otetaan tuon tuosta (mikä ei sinällään välttämättä ole ongelma). Siinä kuitenkin iso osa immuunipuolustuksesta on ulkoistettu, joka ei vaikuta pitemmän päälle kovinkaan kestävältä, edes immuunipuolustusta ajatellen tai vaikkapa ekologisesti. Minun käsitykseni mukaan rokote (sen ottaminen, kehittämiseen menevät panokset, valmistaminen, jakelu) on helposti pois siitä muusta ponnistelusta, jota vaaditaan muuttamaan tilanne, joka mahdollistaa pandemioiden syntymisen ja pitkittymisen.”

Koronataudin saamisen eniten vaikuttavat riskitekijät ovat ylipaino, ikä ja perussairaudet.

Nyt, massarokotukset koevaiheessa olevalla mRNA-teknologian koronapiikillä ovat saattaneet aiheuttaa sen, että riskiryhmien koko kasvaa ja ikähaitari nuorenee. Terveysturvallisuuslasku seuraa.

Kauppalehti julkaisi 5.1.2022 jutun ”Lupaava arvio: Uusi koronapotilaiden hoitoon hyväksytty lääke voi vähentää tehohoidon tarvetta”, jossa HUS:in infektioylilääkäri Asko Järvinen (sdp) sanoo: ”Immuunipuolustuksen ylireagointi selittää, miksi tauti on usein vakavin iäkkäimmillä ihmisillä. Jostain syystä heillä immuunipuolustus hyökkää voimakkaammin ja tauti on vaikeampi.”

Iäkkäiden rokottamista eturintamassa perusteltiin sillä, että he ovat riskiryhmäläisiä koska heidän immuunipuolustuksensa on muita heikompi. Nyt Järvinen sanoo, että iäkkäiden immuunipuolustus hyökkää voimakkaammin. Immuunipuolustustuksen ylireagointi on mainittu rokotteiden haittavaikutuksena, mutta siitä Järvisellä ei ollut mitään sanottavaa.

17 comments

 1. Lancetin artikkeli (marraskuu 2021): Rokotettujen osuus koronan levittäjinä ja koronaan sairastuvina nousee koko ajan.
  https://www.thelancet.com/journals/lanepe/article/PIIS2666-7762(21)00258-1/fulltext?s=08&fbclid=IwAR2C8Ymq34l5978ogd57dybuOC2ZeSuCRPaemZ-8UVYBcaqmbiQ-pZWaoc0#%20

  1) Rokotetut levittävät koronaa kotioloissa yhtä paljon kuin rokottamattomat.

  ”High COVID-19 vaccination rates were expected to reduce transmission of SARS-CoV-2 in populations by reducing the number of possible sources for transmission and thereby to reduce the burden of COVID-19 disease. Recent data, however, indicate that the epidemiological relevance of COVID-19 vaccinated individuals is increasing. In the UK it was described that secondary attack rates among household contacts exposed to fully vaccinated index cases was similar to household contacts exposed to unvaccinated index cases (25% for vaccinated vs 23% for unvaccinated). 12 of 31 infections in fully vaccinated household contacts (39%) arose from fully vaccinated epidemiologically linked index cases. Peak viral load did not differ by vaccination status or variant type [[1]
  ].”

  2) Rokotettujen osuus sairastuneista lisääntyy

  ”In Germany, the rate of symptomatic COVID-19 cases among the fully vaccinated (“breakthrough infections”) is reported weekly since 21. July 2021 and was 16.9% at that time among patients of 60 years and older [[2]
  ]. This proportion is increasing week by week and was 58.9% on 27. October 2021 (Figure 1) providing clear evidence of the increasing relevance of the fully vaccinated as a possible source of transmission.”

  Liked by 1 henkilö

 2. Spostiin tullut viesti:

  Israel: Koronarokotteet epäonnistuivat

  Rokotteilla ei saatu laumasuojaa. ”…you hoped to achieve herd immunity by vaccination — and you failed in that as well.” https://swprs.org/professor-ehud-qimron-ministry-of-health-its-time-to-admit-failure/

  Rokotteilla ei saada hengitystieinfektioita loppumaan. ”You refused to admit that the infection comes in waves that fade by themselves, despite years of observations and scientific knowledge.”

  Rokotteet levittivät tautia. ”You refused to admit that the vaccinated are contagious despite the observations.”

  Luottamus terveysviranomaisiin on mennyttä. ”The truth is that you have brought the public’s trust in you to an unprecedented low, and you have eroded your status as a source of authority.”

  Hätätila on ainoastaan siinä, että terveydenhoitoon ei haluta panostaa, vaan rahat käytetään rokotepropagandaan ja psykologisiin operaatioihin, joilla pelotellaan ihmisiä. ”The only emergency now is that you still set policies and hold huge budgets for propaganda and psychological engineering instead of directing them to strengthen the health care system.”

  Kieltämättä hyvin sanottua nykyisistä pandemian hallintatoimista monissa maissa…

  Liked by 1 henkilö

 3. Alusta asti tiedetty asia, mutta kun ei siitä vain uutisoida. Mätä media haluaa kaikki vain piikille..
  Tuttavapiirissä paljon pahemmat oireet ollut ”rokotetuilla” kuin meillä ”rokottamattomilla” ja meitähän tietysti kaikesta syytetään.

  Tykkää

 4. Yhdet vielä ja sitten lasku! Todella osuva otsikko, ovat nuo suuren kansantaiteilijamme laulun ikimuistoiset sanat.

  Kolmas piikki lienee se illan viimeinen, jonka jälkeen tulee ISO lasku. Mutta tuleeko valomerkkiä tarjoilun lopettamiseksi kuitenkaan ? Sirkus Arkadian pyöriessä, kyllä ihmisen elämä on ihanaa…

  ADE ja VAIDS ovat nyt totta, juuri mitä tälläinen salaliittoanalyytikkojen rokotetutkimus ryhmä on ennustanut…

  hitto että on raskasta olla aina oikeassa….

  Kiitos avoimelle medialla taas, tässä maassa on sentään vielä joitakin oikeita journalisteja jäljellä.

  Liked by 1 henkilö

 5. Onnea saksanmaalle kaikille k-tautipiikkikokeiluun osallistuneille. Tästä päätellen olette jo voittaneet piikeistä juontuvan hankitun immuunikatosyndrooman.

  https://dailyexpose.uk/2022/01/02/german-gov-data-suggests-fully-vaccinated-developing-ade/

  ·· ”German Government Data for the alleged Omicron variant of Covid-19,
  ·· suggests that most of the “fully vaccinated” will have full blown
  ·· Covid-19 vaccine induced acquired immunodeficiency syndrome (AIDS)
  ·· by the end of January 2022, after confirming that the immune systems
  ·· of the fully vaccinated have already degraded to an average of minus 87%.”

  Daily Expose tekee jutussa yhteenvetoa germaanien hallituksen saksalaisella tarkkuudella keräämistä omicron-tiedoista.

  Kumma juttu kun Robert Koch -instituutti ei saanut joulukuun lopun viikottaisraporttiinsa aikaiseksi vaksiinien tehokkuustaulukkoa. Saattoihan joululomat vaikuttaa, henkilöstövajausta ja kaikkea, Expose tosin epäilee että taulukko ”unohtui” kun sen lukemat olisivat olleet niin surkeita vaksiinilobbareiden mielestä. Expose lähtikin sitten jelppaamaan germaanihallitusta ja laati taulukon heidän puolestaan, Pfizerin omiin tehoarvioihin perustuen:

  ·· ”The Koch Institut failed to produce its normal vaccine effectiveness
  ·· table in its December 30 weekly report. This may have been due to the
  ·· holidays (the British gave up completely on December23) or may have been
  ·· because the table would be disastrous for the vaccines. But we can help
  ·· the Germans out here by doing the calculation for them using Pfizer’s
  ·· vaccine effectiveness formula.”

  Saksassahan kovasti koettavat kiirehtiä k-tautipassin käyttöä ja piikityksiä ja boostereita. Nämä lukemat viittaisi siihen että mitä vikkelämmin ottavat boosterinsa sitä nopeaammin immuunipuolustukset rapistuu…

  ·· ”…the more jabs you take the faster the degradation
  ·· of your immune system progresses.”

  Tykkää

 6. Saksassa ”kaduilla kävelyt” ovat yleistyneet jo melkein joka pikkukaupunkiin. Poliisi vahtii ”laitonta” toimintaa ja tekee välillä pidätyksiä. Joukkoon on solutettu ”rähinöitsijöitä”, joita virkavalta pidättää näkyvästi kamppaillen ja media kuvaa. Kyse on poliisin kanssa yhteistyötä tekevistä näyttelijöistä. Tällaisia kohtauksia on filmattu tutkimusmielessä: sama henkilö on antautunut pidätettäväksi usemman kerran kävelytapahtumassa, eri paikassa vain.

  Tykkää

 7. Löysin mv median sivuilta ( 11 tai 12.01 päivätty uutinen) Yeadonin sanoneen ettei kaikki rokotteet välttämättä samanlaisia. Kävikö niin että tujut piikit ensin – vanhoille ja immuunipuutteisille?

  Tykkää

 8. > Onko median äkillinen rehellisyys — tilannekuvan ja asenteiden muutos — seurausta tästä vai mistä? Tuliko eri tahoille kiire oman osuutensa valkopesuun ennenkuin totuus kaikessa kauhistuttavuudessaan käy tulemaan julki? >

  Äkillinen rehellisyys kertoo ylhäältä ohjatusta ”suunnan muutoksesta”, joka on tärkeä osa Kummisedän agendaa. Kaaos, laittomuus, köyhyys, työttömyys, rokotekuolemat, ruoka-/energiapula ja sodat… sitä jokaisen valtion poliittinen eliitti isäntänsä käskystä kiltisti toteuttaa. Kiristys, poliittiset murhat ja korruptio – ihmiskunta on kiedottu tuhansien valheiden verkkoon…. mikään ei ole sitä miltä se päälle päin näyttää. Median rummuttama Nato vs. Venäjä – on täydellistä näytelmää, jossa Sauli ”salaseura” Niinistölläkin on oma roolinsa.

  Kummisedän omistama ”mockingbird” ensin räikeästi valehtelee, kunnes on aika paljastaa ihmiskunnalle puolitotuus siten, että pääharhauttaja pysyy piilossa. Siinä vaiheessa kiväärin piiput kääntyvät kansallisvaltioiden eliittiä kohti, ja ei tarvitse olla mikään ruudin keksijä tietääkseen mitä sen jälkeen tapahtuu!

  Jesaja 44:25

  ”Minä teen tyhjänpuhujien merkeistä turhia ja panen ennustajat toimimaan kuin typerät, saan viisaat hämmentymään ja muutan heidän tietonsa tyhmyydeksi.”

  Tykkää

 9. Kotomaamme epidemiologi Mikko Paunio on saanut online-palstatilaa The Daily Sceptic -sivustolla:

  ”Finnish Epidemiologist: The IFR of the Omicron Variant is 0.04%, About Half That of Seasonal Flu”

  https://dailysceptic.org/2022/01/13/finnish-epidemiologist-the-ifr-of-the-omicron-variant-is-0-04-about-half-that-of-seasonal-flu/

  Paunio on tutkinut Tanskan hallituksen tuoretta raporttia ja selvittelee Omicronin ominaisuuksia.

  ·· Thus I can calculate an estimate Omicron case fatality rate (CFR)
  ·· in this fixed cohort, which is 36/43,200 = 0.08%, which corresponds
  ·· roughly to that of seasonal flu’s mortality rate.
  ·· When further I assume that only half of the true COVID-19 infections
  ·· are diagnosed, which is a reasonable assumption for many reasons,
  ·· I get an Omicron infection fatality rate (IFR) of 0.04 %
  ·· indicating very low lethality.
  ·· My calculations are conservative.

  Tanskan tietojen perusteella Omicron-variantin tapauskuolleisuus (”case fatality rate” CFR) olisi 0,08% joka on jotakuinkin sama kuin kausi-influenssan aiheuttama.

  Paunio arvelee että voidaan melko realistisesti olettaa että vain puolet tartunnoista havaitaan, jolloin IFR olisi hyvin alhainen, vain 0,04%.

  Proffa Ioannidis arvioi pandemian alkuvaiheissa että k-tauti olisi kutakuinkin kausilenssun veroinen päidenpudottaja. Ioannidis kerttaallisesti lynkattiin ”verkkoyhteisöissä” ja massamediassa. Näyttää nyt käyvän proffan ennusteet toteen.

  On esitetty että nykyisillä alkuperäisen Wuhanin viruskannan perusteella tehdyillä k-tautipiikeillä ei olisi juurikaan vaikutusta Omicroniin. Paunio on kuitenkin sitä mieltä, että massapiikityksillä on ollut suotuisa vaikutus, ja että Omicron on ilmeisesti merkittävästi lievempi kuin aiemmat viruskannat. Näistä yhteensä juontuisi Tanskan nykyinen hyvä tilanne.

  ”…the observed low Omicron mortality in Denmark is attributable to very likely lower pathogenicity of Omicron variant itself and favourable effects of mass vaccination.”

  Tykkää

 10. Poloiset piikinottaneet voivat tarkistaa arpajaisvoittonsa todennäköisyyden:

  https://www.howbadismybatch.com/

  ·

  Nimimerkkiä klikkaamalla Substackiin:

  Dr.Malone kertoo substackissa piikinjälkeisestä ”läheltä piti” -tilanteestaan. Toinen annos Modernan tököttiä, ja melkein meni henki.

  ·· ”How Bad is my Batch” – Dr Robert W. Malone on his Substack page
  ·· tells the story of his near-fatal vaccine injury
  ·· and its connection with a ‘bad batch’ of Moderna vaccines.

  HUOM.! Varoitus vastenmielisestä grafiikasta!! Arvon tohtori on plätänny substack juttunsa alkuun surkean kuvan…

  Kunpa joku tekoälyosaaja kehittäisi selainliitännäisen jolla saisi suodatettua datavirrasta pois joka ikisen viheliäisen pikselimytyn jossa on tuleva kippee olkapää, joku vantus sitä prikistämässä, lähestyvä triitta tai karmivasti jo-tökätty ruiskuneula, ääliömäisesti virnuileva kohtaloaan odottavan piikinsaajan naama, ja usein vielä kirottu naamariepukin… sentäs hyvä että se rätti enimmin peittää sen virneen mutta hulluna toljottavat okulaarit jää silti näkyviin…

  Tykkää

 11. Voihan intrakraniaali! Steve Kirsch ja kallonsisäiset tulehdusaiheet:

  https://stevekirsch.substack.com/p/intracranial-infection-cases-up-60

  ”A 60-fold increase in intracranial infections (5/month vs. 1 per year). Nobody can figure out why.”

  Mikähän kumma tuommoisenkin nyt olis saanu aikaan?

  Ajoitus on tietty erikoinen:
  ”Only started happening after the vaccines rolled out.”

  Noh yhtä ja toista muutakin yleistyi samaan aikaan… voisi vaikka liittyä kallokuupan oireisiin:

  Headaches, brain abscess, sinusitis, tooth infection, unusual organisms on sinus infection and throat infection, atypical mix/ratio of microbes, trauma to the nasal mucosa, broken small vessels, bleeding, otitis (inflammation of the ear), oral cavity infection, oropharyngeal infections, tooth decay…

  Eräs lekuri on kertonut Steve Kirschille näin:
  ”I have never seen a brain abscess in someone who was not immunocompromised or an IV drug user.”
  …havainnut noita aiemmin vaan immuunipuutteisilla tai suonensisäisten huumeiden käyttäjillä. Ja mikäkö on ”brain abscess”. S’on aivopaise-

  Ja nyt ne rievut naamalle siellä!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s