Eemeli Huvi: Mitä tästä ajattelisi?

Eemeli Huvi miettii Twitterissä ääneen, mitä ihmettä ajattelisi Sanna Marinin (sdp/WEF) viimeisimmästä hybridistrategia-toimesta. Ensin Marinin hallitus hyväksyi Tartuntatautilain muutoksessa sotelaisille rokotepakon. Kun sotelaisia alkoi kieltäytyä vapaaehtoisesta koronapiikistä ja vaihtaa alaa — ja kun koronapiikkejä ottaneet ovat nyt sairaslomilla joko koronatartunnan tai rokotehaittojen takia — Marinin hallitus suunnittelee turvautuvansa Valmiuslakiin pakottaakseen sotelaiset töihin.

KUVAKAAPPAUS STMn sivulta (päivitetty 8.1.2021)
Koronavirus ja kehitteillä olevat rokotteet.

Huomatkaa: tammikuussa 2021 rokotteet olivat vasta kehitteillä, ja niiden luvattiin olevan vapaaehtoisia. Kliiniset kokeet päättyvät vuonna 2023.

Valmiuslaki mahdollistaisi mm. sen, että poliisi voidaan määrätä hakemaan sotelaiset kotoaan töihin, tekemään työtä vuorotta, vailla palautumispäiviä.

Kuten tähänkin asti. Suomessa käytetään terveydenhuoltomenoihin vähemmän rahaa kuin EU:ssa keskimäärin, ja meillä on myös vähemmän potilaspaikkoja väestömäärää kohden kuin muissa EU-maissa.

Mitä te tästä ajattelette?

15 comments

 1. Kaikessahan on tarkoitus ajaa pienyritykset ahtaalle ja ryöstää omaisuus suuryhtiöille.
  Jokaisen se ois pitänyt jo huomata.
  Samalla kaikki valta myös poliittinen valta halutaan siirtää niille suuryhtiöille.
  Se kaikki on kirjotettu niihin ”great reset” dokumentteihin jo aikoja sitten.
  Valtamedia on vaan mädempi kun edes uskoinkaan.

  Tykkää

 2. Voivat toki hakea töihin, pukea väkisin työvaatteisiin, seuraavaksi raahata ulos kahvihuoneesta, murtaa lääkevaraston oven saadakseen hoitajat sieltä pois jne. Elämme mielenkiintoisia aikoja.

  Tykkää

  • Psst, mulla on pari vanhaa, eiku nuorekasta… No ainakin vireää eläkeläis kaveria jotka vois auttaa sen lääkevaraston kanssa ennen kun kytät tulee ”tavallisten ihmisten” elämää pilaamaan…

   Tykkää

 3. Nekin kymmenet ja taas kymmenet miljardit mitä käytetään uusien sairaalarakennusten rakentamiseen jos käytettäisiin hoitajien ja kunnollisten lääkäreiden palkkaamiseen, mutta mutta..mikäpä sen estäisi. Sillon vain jäisi ihmisten verorahojen kuppaus pois ja korruptoitunut poliittinen nomenklatuura jäisi ilman hillotolppiaan..

  Tykkää

 4. Nyt tuntuu siltä että norsupyssyä käytetään kärpäsen listimiseen.
  Eilen yli 14 tuhatta virallisesti todettua tartuntaa ja teholla 59? Ja sairaaloiden käytävillä ei vielä makuuteta potilaita.

  Tykkää

 5. Alkaa olla melko hurjassa kunnossa tuo meidän hallitus, huono on istua kahdella jakkaralla. Toisaalta alusta asti on näyttänyt ettei Suomen kansa ole minkään arvoinen tälle hallitukselle ja käskyt tulevat rajojemme ulkopuolelta. Kuinka he kehtaavat? Surkeiden päätösten johdosta maamme on nyt syvässä kriisissä. Ihmettelen myös miksi tämän annetaan jatkua, kukaan ei tunnu muistavan hallitusten voivan myös kaatua.

  Tykkää

 6. Minkähänlaisia pakkotöitä meillä olisi tarjota tälle hallitusväelle. Ei ainakaan mitään kovin vastuullista, selvästikään mitkään johtotehtävät eivät sovi heille. Olisiko kenties Klaus Shwapilla jotain tsupparin hommia tarjolla, tuntuu vahvasti ettei Suomen kansalla ole heille käyttöä.

  Tykkää

  • Nuremberg menettely mahdollistaa kuolemantuomiot, mutta ei orjuutusta. Rankaisijan pitää pysyä kohtuudessa. Pitkän kaavan mukainen seivästyskin on kuolemantuomio.

   Tykkää

 7. Ja kappas: kesällä 2022 Marinin hallitus jatkaa pienyrittäjien kiduttamista YEL-lakimuutoksella. Koronakampanja kun ei ollut riittävän tehokas. Voimaan 2023. WEFin agenda etenee.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s