Worldwide Demonstration 6.0 (WWD 6.0) lauantaina 22.1.2022

WorldWide Demonstration (tunnetaan myös nimellä WorldWide Rally For Freedom) on kansainvälisesti verkostoituneen yhteisön mielenosoitus, jonka tarkoituksena on rohkaista kansalaisia torjumaan koronavirukseen liittyviä laittomia rajoituksia omissa maissaan. Kaikki tapahtumiin liittyvät päätökset jätetään paikallisten toteuttajien käsiin. WorldWide Demonstration -osallistujien järjestämät tapahtumat ovat rauhanomaisia ja epäpoliittisia.

Miksi osoitamme mieltä? Otamme kantaa tuhoaviin rajoituksiin suojelemalla viittä tärkeätä ihmisoikeutta:

• Sananvapaus

• Liikkumisen vapaus

• Valinnanvapaus

• Kokoontumisvapaus

• Kehollinen itsemääräämisoikeus

Kuudes maailmanlaajuinen Worldwide Demonstration marssitaan 22.1.2022 Helsingissä yhdessä sote-alan kanssa, pääteemoina sosiaali- ja terveysalan pakkorokotukset, koronapassi sekä lasten koronarokotukset.

Mielenosoitus alkaa kulkueella Senaatintorilta Rautatientorille, jossa on varsinainen mielenosoituksen ohjelma. Tapahtuman juontaa Posi TV:n Ilkka Tiainen ja puhujat ovat

Lääkäri Ville-Veikko Elomaa. lakimies Aki Nummelin, näyttelijä Antti Launonen, lähihoitaja Yvonne Viljakunnas, sairaanhoitaja Emmi Nurmilaakso, fysioterapeutti Elina Vuorenmaa ja kirjailija Klaus Rahikainen.

Musiikista vastaavat Juju, Mikko Tähti, Jontti, Mega Ertsi, Sialune, Henxxxeli, Tesoman Apteekkari ja Tomi Randomi.

Ohjelman päätyttyä on luvassa perinteinen kansanmikki. Myyntiteltasta voi ostaa arpoja, lämmintä juotavaa ja makkaraa.

Seuraa Worldwide Demonstrationia:

Facebook: https://www.facebook.com/worldwidedemonstration

Telegram: https://t.me/worldwidefinland

Twitter: World Wide Demonstration

Instagram: Worldwide Demonstration Suomi

10 comments

 1. Globalistieliitti on täysin avoimesti kertonut suunnitelmistaan ja on päättänyt ajaa läpi näitä korona-pelkokampanjan avulla. Kansallisvaltioiden hallitukset on saatu noudattamaan globaalisti yhtä ja ainoaa muutosohjelmaa, joka tähtää NWO-orjajärjestelmän luomiseen. Näin hallitukset toimivat rikollisina välikäsinä omaa kansaansa vastaan. Voidaan tietenkin kysyä, että jos joku on aivan helposti huijattavissa, niin onko hänellä oikeutta elämään? Mielestäni on, mutta ymmärrän asiaan liittyvän evoluutio-aspektin. Esimerkiksi suomalaisten joukkotuho voisi jopa palvella evoluutiota, koska iso joukko pelokkaita typeryksiä poistuu maapallolta. Kristittynä en kuitenkaan usko tämäntapaiseen evoluutioon. Koronassa ei olla edes jalostamassa ihmisrotua, koska tuho-ohjelman kovin kärki tähtää älykkäimpien ja vastuskykyisten hävittämiseen pois esim leiritysjärjestelmän ym. murhaavan sorron avulla. Korona tähtää kovaotteiseen muovailuuun ja kontrolliin geenimuuntelun ja erilaisten implanttien avulla. Tämä häpäisee ja tuhoaa ihmisrodun lopullisesti ja raamatullisessa mittakaavassa.

  Niin tai näin, kansa ei suostu uskomaan, että pahantahtoisia suunnitelmia heidän ja heidän perusoikeuksiensa tuhoamiseksi on olemassa, vaikka ohjelma lähestyy kriittistä vaihetta, jossa oikeudet on lopullisesti menetetty tai alistettu korona-tohtoreille ja korona-kommunisteille, jotka voivat riistää kenen hyvänsä oikeudet omien poliittisten mieltymyksiensä ja päivänkohtaisten tarpeidensa mukaan. Kristillinen perusoikeuskäsitys pitää näitä oikeuksia luovuttamattomina, mutta kommunistien mielestä kaikki oikeudet on alistettavissa valtiolle ja sen kulloisellekin johdolle, jota tule kunnoittaa ja palvoa eräänlaisina jumalina.

  Nykyajan koulutuksen tarkoituksena on tappaa usko kuolemanjälkeiseen elämään, jolloin ihmisiin saadaan luotua syvä psyykkinen toivottomuus ja tarkoituksettomuuden tunne. Lääkkeeksi tuohon synkkyyteen tarjotaan nurkkajumalaa (televisiota), baarielämää, irtosuhteita, urhelijoiden palvontaa … siis leipää ja sirkushuveja. Samalla ihmisiin on iskostunut luja kuolemanpelko – onhan ainokaisesta elämästä pidettävä kiinni kynsin hampain.

  Tätä kuolemankauhua sitten psykopaattiset lääkefirmojen johtajat käyttävät härskisti hyväkseen tyrkyttämällä kelvottomia litkujaan pahasti säikäytetylle lammaslaumalle, joka seuraa pääpässiä vaikka lahtauspenkille. Kätevää.

  Tykkää

  • Onpa hyvä ja analyyttinen kirjoitus ajastamme, kiitos. Kuitenkin kaikilla voimilla on vastavoimansa, ihmisiä on herännyt kiihtyvässä tahdissa. Itse olen kokenut henkisyyden lisääntyneen huimasti, materialismi on selvästi väistymässä jonkin paljon arvokkaamman tieltä. Tämä aika totisesti herättelee, muutokseen tarvitaan aina isoja voimia. Ihmettelen myöskin kuinka tuo kommunismin ihanne menee läpi sukupolvesta toiseen. Vanha viisauskin kertoo: se joka vaihtaa vapautensa turvallisuuteen ei ansaitse kumpaakaan.

   Tykkää

 2. Kaikki on tosiaan dokumentoitu ja kaikkien saatavilla tänä päivänä, mutta ei meillä ole enää mitään journalismia vaan pelkkää propagandaa ja yksi ”totuus”.
  Klaus Scwabbihan lähetteli Suomenkin poliitikoille jopa kirjaansa ”suuresta nollauksesta”.
  Mutta media on läpimätä ja ihmisistä tullut tyhmiä niin vaikee tässä oikeen mitään tehdä suunnan korjaamiseksi.

  Joka jaksaa niin katsokaa sellanen kun The SPARS Pandemic 2025-2028.
  Siinä on suunniteltu kaikki mitä nyt on tapahtunut.
  Ei tätä mitään salailtu ole paitsi median toimesta.

  Tykkää

 3. > Kuudes maailmanlaajuinen Worldwide Demonstration marssitaan 22.1.2022 Helsingissä yhdessä sote-alan kanssa, pääteemoina sosiaali- ja terveysalan pakkorokotukset, koronapassi sekä lasten koronarokotukset. >

  Tämäkin ”maailmanlaajuinen mielenosoitus” paljastaa meille sen, että kansallisvaltioiden ”itsenäisyys” on valhe, ja jokainen valtio on JO PARHAILLAAN tiukassa NWO-narussa. Ihmisten on siis turha pelätä oman valtionsa itsenäisyyden menettämistä, koska sitä ei ole. Kaikkien valtioiden poliittinen toiminta on teatteria – raha hallitsee ihmisten toimintaa idästä länteen, ja rahan liikkeitä manipuloi pieni rikollisryhmä, joka järkyttävillä ”paljastuksilla” tulee lietsomaan kansat kapinaan omia nukkehallintojaan vastaan. Poliittinen eliitti on se, joka tulee olemaan tulilinjalla jokaisessa valtiossa.

  Kaikkein tärkeintä on se, että mahdollisimman moni ihminen nyt herää, kieltäytyy ottamasta rokotetta ja kieltäytyy rokottamasta lapsiaan. Massiivinen muutos tulee, sille emme voi yhtään mitään. Olemme yhtenä ihmiskuntana siirtymässä maailmanlaajuisen kaaoksen kautta uuteen järjestelmään, joka muuttaa kaiken!

  Tykkää

 4. Babylon Bee ajan hermolla – hallinto julkistaa PCR-testien korvaajan!

  ”Government Issues New, More Accurate COVID Tests That Are Just A Coin You Flip”

  https://babylonbee.com/news/government-issues-new-more-accurate-covid-tests-that-are-just-a-coin-you-flip

  ”Under the advisement of the CDC and WHO, the National Institute of Allergy and Infectious Diseases will be replacing all COVID tests with just a coin you flip.”

  Tartuntatautiviranomaiset vaihtavat CDC:n ja WHO:n ohjauksessa k-tautitestit kolikonheittoon.

  Uusi testi on todettu yhtä täsmälliseksi kuin aiempi PCR-testi. Jopa Fautsi tukee uudistusta, viitaten kustannussäästöihin.

  Testin voi itsekukin helposti tehdä milloin vain ja toistaa tarvittaessa kunnes tulos miellyttää. Testin voi tehdä kotioloissakin, mikä tahansa kolikko käy mutta Hallitus suosittelee erityistä K-tautiKolikkoa, niitä on mahdollista tilata RahaPajasta, toimitetaan turvallisesti Biohazard-paketoituna.

  Koska suurin osa amerikkalaisista on köyhiä tilapäistyöntekijöitä, heillä ei tietenkään ole mitään rahaa. Tämä on ongelma. Mutta Presitentti Pireeni on tapansa mukaan skarppina ja kartalla, ja onkin jo uudelleenbrändäämässä aiempaa lupaustaan lähettää kaikille ilmaisia k-tautitestejä. Kalliiksihan se tulee kun piti lähettää vaan halpaa kiinalaista LFT-kräpää, ja nyt pitää lähettää jokaiselle kolikko. Aiempi ”Uusi Elvyke”-asetus uudelleennimetään, siitä tulee räväkästi ”Ilmaista Rahaa”-asetus.

  Toimintaohjeet on vielä puutteelliset – artikkelista ei selviä mitä tehdä jos kolikko jää syrjälleen.

  Tykkää

 5. Tässä just jetsulleen WorldWide Rally for Freedom päivään sopivaa juttua siitä kuinka kautta maailman voimme luottaa toisiimme yhä enemmän ja enemmän! Josta sitten seuraa että:

  ”…so we can come together and design and do some beautiful things together…”

  …voimme yhdistyä ja suunnitella ja tehdä kauniita asioita YHDESSÄ…

  Noh WEFfin olkatopattu eduseukko kyl puhuukin vähän jostain muusta :/

  Oops eukkohan sanoikin että ELIITTI kautta maailman jne jne krhm

  Mutta… heeee… nämä WEFfin kuminaaman apukouhot siis ihan oikeasti käyttää itsestään termiä ”The Elite”? Höh-

  Tykkää

 6. tarttis oikeen treenata joku ”räp ele”

  ”Police watch on as Remeece films new music music video”

  oikeen mainiota… oletettavasti aika täysin shwidduuntuneet konstaapelit märät sukat naamalla kattelee vierestä ku Remeece ja lauma ilosii mukulii räyhää Lontoon kaduilla

  officerit mahdollisesti ”suojelee” kuvauspaikan viereistä mobile piikityspistettä ettei mukulat vaan hyäkkää

  — Vive le Résistance —

  Tykkää

 7. URF! Tässä taas kerran havaittavissa eräänlainen massamedian ”underreporting factor”.

  Ilmoitellaan esimerkiksi että paikalla oli ”ehkä joitakin satoja” mieltään osoittavia (lue: yhteiskunnan epäilyttävien ainesten edustajia)… vaikkapa Lontoossa lauantaina…

  Ja mitä siellä sitten oli?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s