Omantunnon tribunaali ICLCJ tuomitsi koronatoimijoita rikoksista ihmisyyttä vastaan

Internetissä kiertää usealla kielellä käännöksiä Kansainvälisen tapaoikeuden tuomioistuimen (International Common Law Court of Justice, ICLCJ) tuomiosta, joka on langetettu rikoksista ihmisyyttä vastaan useille Covid-19 -toimien vastuutahoille. (Common Law; tapaoikeus eli tavanomainen oikeus on kirjoitettujen säädösten rinnalla oleva oikeuslähde, joka on syntynyt vallitsevan oikeuskäytännön vakiinnuttua aikojen kuluessa velvoittavaksi säännökseksi.)

Se, etteikö koronatoimien yhteydessä olisi huomattavasti selvitettävää, ei ole riidanalaista. Myöskään rikollisen toiminnan mahdollisuutta ei voi sulkea ulos.

Kyseisellä tuomioistuimella ei kuitenkaan ole juridista päätösvaltaa missään päin maailmaa, siten kuin oikeusistuimen päätösvalta yleensä käsitetään.

ICLCJ-tuomioistuin on vuonna 2012 Brysselissä perustettu ”omantunnon tribunaali”, kansan tuomioistuin, joka perustettiin tukemaan kirkon ja valtion väestöä kohtaan harjoittamia rikoksia tutkivan International Tribunal into Crimes of Church and state (ITCCS) – kansan tuomioistuimen toimintaa, kertoo kanadalaisaktiivi Kevin Annett. ITCCS toimii yli kahdessatoista maassa.

Annett on pastori, joka paljasti Kanadan hallituksen ja kirkon intiaaniväestön lapsiin kohdistaman väkivallan ja murhat. Annett pahoinpideltiin useita kertoja sen jälkeen, kun hänen artikkelinsa Kanadan Brittiläisen Kolumbian territorion pedofiliasta julkaistiin; hän esitti todisteita, miten kirkot, poliisi ja muut viranomaiset osallistuivat lasten välittämiseen pedofiilirenkaille 1980-luvulle asti. Pastori Annettista tuli alunperin ”häirikkö”, kun hän tutustui työnsä vuoksi Kanadan protestanttisen kirkon (United Church of Canada) sisäoppilaitoksissa tapahtuneisiin intiaanilasten hyväksikäyttöön ja murhiin. Osa United Church-kirkon kouluista kadonneiden intiaanilasten joukkohaudoista on löydetty. Lisäksi Annett on puuttunut intiaaneilla tehtyihin lääketieteellisiin kokeisiin. (Aiheesta lisää dokumenttifilmillä Unrepentant: Kevin Annett and Canada´s Genocide (2006)”)

ICLCJ:n ensimmäinen tuomio koski em. intiaanilapsiin ja intiaaneihin kohdistettua kansanmurhaa, ja se langetettiin 25.2.2013. Kansanmurhasta ja sen peittelystä tuomittiin Paavi Benedictus XVI alias Joseph Ratzinger, entinen kardinaali Tarcisio Bertone, Englannin kuningatar Elizabeth Windsor sekä Kanadan entinen pääministeri Stephen Harper.

Vaikka pitäisi ICLCJ-tuomioistuinta hullujen hankkeena, tahto ja tarve perustaa Omantunnon tribunaalit, kansan tuomaroimat tuomioistuimet, kertoo jotain siitä luottamuksen puutteesta, jonka oikeuslaitosten toiminta on eri puolilla maailmaa synnyttänyt. Myös se, että käännöksiä tuomiosta levitetään, viitannee siihen, että tuomio vetoaa monien oikeustajuun.

Netissä kiertävän suomennoksen (konekäännös) alkuperäinen tekijä ei ole AvoinMedian tiedossa, suomennos tuli lukijan kautta. Suomennos on tehty TapNewsWiren (17.1.2022) jutusta ”Big pharma, government, church leaders face arrest as Court convicts them of Genocide, prohibits injections”, jossa mukana linkit ICLCJ:n materiaaleihin. — RS

Suomennos ICLCJ:n tuomiosta koskien koronatoimia

Alla netissä kiertävä suomennos (kielenhuollettuna).

Käännös ALKAA:

Kansainvälisen Tuomioistuimen tuomio.

Bryssel ja Vancouver. Kansainvälinen tuomioistuin, joka pakotti paavi Benedictin eroamaan vuonna 2013, on iskenyt COVID-korporatokratiaa vastaan ​​tuomitsemalla Pfizerin, GlaxoSmithKlinen, Kiinan ja Vatikaanin korkeat virkamiehet ihmisyyttä vastaan ​​tehdyistä rikoksista.

Tuomioistuin tuomitsee 75 henkilöä elinkautiseen vankeuteen, takavarikoi heidän omaisuutensa, ja purkaa heidän yrityksensä, sekä laillisesti kieltää heidän COVID-rokotteidensa jatkovalmistuksen, myynnin tai käytön ”lääketieteellisen kansanmurhan ja joukkomurhan tuotteina”.

Neljä kuukautta kestäneen kansainvälisen oikeuden alaisen oikeudenkäynnin jälkeen Kansainvälisen yhteisoikeuden tuomioistuimen (ICLCJ) tuomarit antoivat tänään historiallisen päätöksensä (verdict) ja tuomionsa (sentence) sekä syytettyjen pidätys- ja omaisuuden pakkolunastusmääräykset.

Tuomittuihin kuuluu Pfizerin ja GlaxoSmithKline Pharmaceuticalsin toimitusjohtajat Albert Bourla ja Emma Walmsley, Kiinan presidentti Xi Jinping, ”paavi” Francis (alias Jorge Bergoglio), ”kuningatar” Elizabeth (Windsor) ja Justin Trudeau, Kanadan pääministeri.

Tuomioistuimen julkisten asioiden toimiston mukaan ”tämä tapaus koskee hirviömäistä, sukupolvet ylittävää rikollisuutta ja sen yhtä massiivista peittelyä. Kirkon, valtion ja yritysten korkeimmat virkamiehet ovat vuosia henkilökohtaisesti hyväksyneet ja hyötyneet lasten järjestelmällisestä kidutuksesta, kaupasta ja murhasta tappavissa lääketestauskokeissa COVID-”rokotteen” tuottamiseksi, osana rikollista salaliittoa ihmiskunnan vähentämiseksi. orjuuteen. Tuo salaliitto murhaa viattomia, kauppaa aseita, huumeita, lapsia ja ihmiselimiä ja vaientaa tai tuhoaa ne, jotka uhkaavat paljastaa sen.”

”Tuomioistuimemme on tehnyt laillisen lopun tuolle salaliitolle kriminalisoimalla vastuussa olevat henkilöt ja yritykset, sekä kieltämällä COVID-”rokotteiden” myynnin ja käytön, koska ne ovat lääketieteellisen kansanmurhan ja lasten joukkomurhien tulosta.”

Tuomioistuimen päätös ja tuomio heittävät laajan verkon vastuutahojen ylle jäljittämällä COVID-hallinnon juuret Vatikaanin ja Englannin kruunun suunnittelemaan alkuperäiskansojen kansanmurhaan Kanadassa, mukaan lukien murhaavien ”intiaanien sisäoppilaitosten” toiminnasta vastaavat.

Tuomioistuin toteaa, että tämän kansanmurhan julkiset vastustajat, erityisesti Kevin Annett, ovat jatkuvasti olleet nyt tuomittujen syytettyjen tuhoamisaikeiden kohteena. Tuomitut ovat vastuussa viidentoista aktivistin murhasta ja useista viimeaikaisista Annetin henkeen kohdistuvista yrityksistä.

”Toimituksemme antavat paitsi sheriffeillemme ja sijaispoliisillemme valtuudet panna tuomioistuimen tuomio täytäntöön pidättämällä tuomitut rikolliset, takavarikoimalla heidän omaisuutensa ja pysäyttämällä kansanmurha-lähtöisten COVID-rokotteiden myynnin ja käytön”, tuomioistuin sanoo.

”Lasten tappajat eivät voi enää välttää oikeutta käyttämällä johdon tai yrityksen etuoikeuksia tai piiloutumalla keinotekoisten kansanterveyskriisien naamion taa.”

Tuomioistuimen asiakirjat ovat tämän ilmoituksen liitteenä. Toimintasuunnitelmasta poliisin ja kansalaisten osallistumiseksi tämän historiallisen päätöksen ja tuomion täytäntöönpanoon keskustellaan 16. tammikuuta osoitteessa www.bbsradio.com/herewestand (klo 15.00, 23.00 GMT).

Tuomioistuimen tuomio ja määräykset on julkaistu osoitteessa www.murderbydecree.com kohdassa ”ITCCS Updates” ja www.republicofkanata.ca osiossa ”Breaking News”.

Ota yhteyttä tuomioistuimeen: itccsoffice@protonmail.com (attn: G. Dufort, Public Affairs Office)

Annettu lauantaina, 15. tammikuuta 2022, klo 12.01 AM (GMT), Kansainvälisen yhteisoikeuden tuomioistuimen rikosoikeudellisen oikeuden osasto Kansainvälisen kirkon ja valtion rikostuomioistuimen (ITCCS) suojeluksessa (perustettu kansakuntien lain nojalla 15. kesäkuuta 2010), Republic of Kanata. Käännös PÄÄTTYY.

Taustatietoa Kanadan intiaanien tilanteesta (RS)

Tiedonsaantioikeutta ja tiedon julkisuutta koskevan Access to Information-lain perusteella saadut asiakirjat osoittavat, että Kanadan hallitus teki heti valtaan astuttuaan vuonna 2006 aloitteen alkaa Ensimmäisten Kansojen (First Nations) eli intiaanien vakoilu. Aloitteen takana oli silloinen pääministeri Stephen Harper.

Päärooli vakoilutehtävässä oli INAC-osastolla (Indian and Northern Affairs Canada, INAC korvattiin vuonna 2017 kahdella uudella virastolla) mutta mukana toiminnassa oli myös kuninkaallinen ratsupoliisi RCMP sekä Intiaaniasiain virasto.

Vakoilun tarkoituksena oli identifioida intiaanien oikeuksia puolustavan First Nation- sekä AFM-organisaatioiden johtohenkilöt, osanottajat sekä liikkeen ulkopuoliset tukijat ja monitoroida heidän toimiaan.

Tehtävää varten INAC muodosti Hot Spot Reporting System-nimisen ohjelman, joka raportoi viikoittain yhdyskunnista, jotka pyrkivät puolustamaan oikeuksiaan sekä maa-alueitaan. Erityisen tarkkailun alla olivat Tobique First Nation, Tsartlip First Nation, the Algonquins of Barriere Lake, Teztan Biny (Fish Lake) First Nation, Six Nations, Grassy Narrows, Stz’uminous First Nation, the Likhts’amsiyu Clan of the Wet’suwet’en First Nation, Gitxaala First Nation, Wagmatcook First Nation, Innu of Labrador, Pikangikum First Nation, ja moni muu intiaanien etujärjestö.

Viranomaiset kutsuvat Hot Spot-yhteenvedoissaan aktivisteja ”aboriginaaliektremisteiksi” ja ”hajottajiksi”. Viranomaiset olivat huolissaan myös soturikilloista sekä ulkopuolisten tukijoiden vastarintaryhmistä.

Osasyynä viranomaisten huoliin lienee intiaanien vaatimukset oikeudesta itsehallintoon, itsenäisyyteen sekä alkuperäiskansojen oikeuksien tunnustamisesta.

Huoli oli niin suuri, että vuonna 2006 INAC ja puolustusministeriön kansallisen hätätilan valmiusyksikkö valmistelivat suunnitelman oikeuksiaan puolustavien intiaanien kansannousun varalle. Mukana menossa olivat myös Kanadan turvallisuus-ja tiedustelupalvelu CSIS, luonnonvaroja hallinnoiva ministeriö, liikenneministeriö ja kalastuselinkeinosta vastaava osasto.

Länsimediassa vähälle huomiolle jäänyt vääntö ihmisoikeuksista sekä maan omistuksesta alkuperäisasukkaiden ja Kanadan hallituksen välillä on johtanut useaan ammuskeluvälikohtaukseen. Vuosina 2007 ja 2008 Ontarion provinssipoliisi OPP käytti jopa tarkka-ampujia Tyenindaga Mohawk-alueella lannistaakseen intiaaniprotestoijien vastarinnan.

Pidemmän selonteon voi lukea First Nations Strategic Bulletinin numerosta Vol.9, Issues 1-5 (Jan-May 2011), artikkelista ”Canada Has Had First Nations Under Surveillance: Harper
Government Has Prepared for First Nations “Unrest”. Lukemaan pääsee arkiston kautta (”continue to the document”).

Artikkelikuva via ICLCJ

10 comments

 1. 16-vuotias täysin terve Cheyenne Saksan Baijerista menehtyi muutamia päiviä toisen piikin jälkeen. Hän otti rokotteen ei siksi, että olisi pelännyt koronaa vaan jotta voisi osallistua seuratoimintaan ja matkustaa.

  Videolla sairaanhoitaja-äidin surullinen kertomus tyttärestään saksaksi.

  Jos nyt köh-köh -osastolta sanotaan, että on ajateltava kokonaisuutta, että uhrit on hyväksyttävä, on tässäkin tapauksessa niin, että argumentit eivät kestä. Cheyennen rokottaminen ei pelastanut ketään, ei edes teoriassa.

  Viewer discretion, kuten sanonta kuuluu. Älkää katsoko jos alkaa heikottaa, mutta jos itku helpottaa voi katsoa. Äidin kännykkäkuvaa on sairasvuoteelta.

  Liked by 1 henkilö

 2. En saanut ed.kommentin video pätkää toimimaan (vika voi olla minussa).
  Vasta tullut julki Valvirassa hyväksytty ivermektiini jo koronan hoitoon 3-2020, jos tämä on totta niin miksei sitä ole käytetty vaan pantattu?

  Tykkää

   • Toista on rapakon takana Mainessa. Aika kova linja:

    Melko korkeasti koulutettu lääkäri Dr.Meryl Nass määräsi potilailleen ivermektiiniä ja hydroksiklorokiiniä, ja tämän vuoksi osavaltion ”Board of Licensure in Medicine” pisti lekurin lisenssin kuukaudeksi katkolle… lisäksi lääkäri määrättiin ”psykiatriseen arviointiin”.

    ·· ”An MIT-educated doctor who prescribed COVID patients
    ·· Ivermectin and Hydroxychloroquine had her medical license
    ·· suspended and was ordered to undergo a psychiatric evaluation.”

    https://www.infowars.com/posts/mit-educated-doctor-ordered-to-undergo-psych-evaluation-after-prescribing-ivermectin/

    Suljettu osasto siis häämöttää jos määräät potilaspoloiselle jotain toimivia lääkkeitä. Sillalailla.

    Näppärä konsti olisi määrittää ”vaksiinivastaisuus” mielitaudiksi, eikun uusi ICD-numero mielitautihoitojen järjestelmiin… pakkolääkintä ei olis ongelma lainkaan.

    Kyseisen lekurin katsottiin olevan välitön yleisvaara – clear and present danger!

    ·· ”…constitutes an immediate jeopardy to the
    ·· health and physical safety of the public…”

    Tämä osittain siksi että yksilö oli levittänyt ”misinformaatiota”, vaakakupeissa nimittäin painoi viranomaisille tulvinut valitusten määrä: kaksi (2) kpl.

    ·· ”The medical board voted to suspend Nass after receiving
    ·· just two complaints that she was posting false information
    ·· on her blog and on Twitter.”

    ·

    (Jokohan kotomaassamme STM:llä on työryhmiä tuota ICD-numerojuttua miettimässä?)

    Tykkää

   • ”Näppärä konsti olisi määrittää ”vaksiinivastaisuus” mielitaudiksi, eikun uusi ICD-numero mielitautihoitojen järjestelmiin… pakkolääkintä ei olis ongelma lainkaan.”

    Luulit vitsiksi, mutta muistelen nähneeni jossain maininnan että on tulossa luokitteluna DSM:aan.

    Tykkää

   • Uuuhh…?

    Pohdin juttua jo aiemmin [nimimerkistä kommenttiin] mutta siinä ei ollut DSM…

    Oevoe… vitsiksi en ole arvellut laisinkaan, päinvastoin – ICD/DSM -määritys olisi epämiellyttävyydessään vielä viheliäisempi idea kuin tautipassin kytkeminen pankkitiliin.

    Vanha idea tietty, ”vaivaannuttavat ainekset” yhteiskunnasta on aina ollut kätevää tuupata suljetulle.

    Psykiatria ”tieteenalana” perustuu lähinnä galluppiin, ja tuon ICD-kytkennän jälkeen sen ei tarttis perustua siihenkään. K-tautikoohotukset saisikin ihan uuden ulottuvuuden. Karantteenileiritkin voisi hakea sairaala-alan tukiaisia eikä pelkästään majoitusbonuksia tai leirintäalueiden pinta-alalisiä.

    ICD/DSM -uudistukset epäilemättä ilahduttaisi pakkorokottajia (joita eduskunnassammekin on valitettavasti mojova enemmistö) vaikka tartuntatautilaissa onkin jo ihan kivat mielivaltavaltuudet.

    Tykkää

 3. Itse rokotetuksi identifioituvana vaadin, että keskisormeni ratifioidaan koronapassiksi. Koska olemassa olevia toimivia lääkkeitä on ollut todistettavasti ja myös valtioneuvosto on ollut niistä tietoinen, tulee rokotteiden poikkeuslupa kokonaisuutena arvioida Nuremberg menettelyssä.

  Liked by 1 henkilö

 4. Tapaoikeus tai ”maan tapa” voi joskus toimia argumenttina, ratkaisun perustana, oikeudessakin. Joka tapauksessa on hienoa, että tuollainen ”elin” on, koska se vastaa muodollista oikeutta paremmin kansalaisten oikeustajua.

  Noita viruslääkeitä on muitakin, mutta kieltäytyminen käyttämästä niitä kyllä täyttää rikoksen tunnusmerkit. Johtavat terveys(sairaus) viranomaiset on saatava ainakin tilille, kyse on vakavasta asiasta, johon luulisi oikeusviranomaisten puuttuvan auttamattakin.

  Tykkää

 5. Ison-Britannian pääministeri Boris Johnson ilmoitti eilen näiden lopettamisesta:

  – ”rokote” velvoitteet
  – pakolliset maskit
  – maskit kouluissa
  – hoitokotikäyntien rajoitukset

  ja avasi ovet ihmisille palata fyysisesti töihin.

  Brittien oikeudet ja vapaudet ovat elossa.

  https://drtrozzi.org/2022/01/20/uk-to-end-mask-vaccine-mandates-and-more-immediately/

  Liittyy varmasti tulossa olevaan oikeudenkäyntiin, jota tutkitaan mm. ICC:ssä.

  Tykkää

 6. Selvisikin että miksi Dr.Meryl Nass ei ole Mainen osavaltion lääkärilupia valvova viranomaisen suosiossa. Hän on sattumoisin juuri se lekuri joka kirjoitti Dr.Malonelle ivermektiinireseptin. Malone selvisi k-tautipiikin aiheuttamista sydänoireista, jäi henkiin ja on kehdannut pitää siitä meteliä. Että sitten vielä ”heoslääkkeitä”! Ehei…kyllä tuommoinen jo riittääkin lisenssin perumiseen.

  Tässä liki 22min video, jossa Dr.Nass kertoilee näkemyksiään. Ei kyllä vaikuta olevan ”psykiatrisen arvioinnin” tarpeessa!

  https://childrenshealthdefense.eu/eu-issues/meryl-nass-md-how-do-the-powers-that-be-hide-adverse-vaccine-effects/

  Mutta lääkärin esittämät asiat on niin vahvaa kamaa että rapakontakaiset valvovat viranomaiset varmasti haluavat vaientaa hänet.

  ·

  Raapustin muistiin aiheita joita Dr.Nass tuossa videolla tarkentelee.

  alussa näitä:
  · tietokannat rapakon takana
  · haittavaikutukset
  · tietojen keruu
  · kontrolliryhmän hävittäminen turvallisuustesteistä

  sitten seuraa myokardiitti juttua ja myöhemmin umpikierojen datan manipuloinnin keinojen setvimistä

  7:55 kohdassa:
  myokardiitti
  · 4 päivää piikityksen jälkeen, tai välittömästi
  · yleisintä teineillä
  · väitteet myokardiitin suhteellisesta vaarattomuudesta? – ”it’s not that simple”
  · useita höynäytysyrityksiä
  · 1:2700 tapausmäärä 2.piikistä, tutkimus Hong Kongissa !! boys aged 12-17

  13:30 kohdassa:
  nykyiset seurannat on lähinnä passiivisia, eli odotellaan vaan josko joku ilmoittaisi jotain seurantajärjestelmiin – tässä juttua siitä mitä löytyy kun rokotettuja vasiten etsitään myöhemmin ja tsekataan mahdollisia haittavaikutuksia

  smallpox, isorokko
  tässä mainitaan suomalainen varusmiehillä tehty aiempi tutkimus, joka innoitti jenkit tekemään laajemman tutkimuksen jossa oli mukana yli 1000 US sotilasta

  · a prior report from military recruits from Finland
  · siinä EKG muutoksia 1:30
  · jenkkien tutkinta:
  · yli 1000 sotilasta, verinäytteet ennen ja jälkeen,
  · kardioentsyymien selvitys
  · —>
  · 200x oletettua korkeampi myocarditis esiintyvyys, kun etsittiin piikitetyt
  · 1:220 myokardiitti tapauksia
  · clear case: not one in 2700, not one in 80 000, but one in 220
  · 1:30 sotilailla oli ”subclinical” tapaus, ei rintakipuja, ei oireita,
  · mutta ”elevation of cardiac enzymes”, ”evidence of cardiac damage”
  · tämä siis isorokko vaksiinilla, vastaavaa tutkimusta ei ole tehty k-tautipiikeille

  15:30 kohdassa:
  menetelmä jolla voidaan analysoida dataa niin että varmistetaan että mitään ei löydy
  PRR
  · proportional reporting rate
  · ”a method to analyze good data to make sure you don’t find anything”
  · vertaamalla sopivasti kahden eri vaksiinin suhteellista riskiä,
  · täysin erikokoisilla ryhmillä —> saadaan sopivia tuloksia

  18:00 kohdasta kysymys, EUA ja vastuut, lakiteknistä…

  ·

  [nimimerkistä Rounding The Earth substackiin jossa tarinaa tuosta PRR aiheesta]

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s