Professori Ehud Qimron Israelin terveysministeriölle: “On aika myöntää epäonnistuminen!”

Professori Tapio Puolimatka on tehnyt kansanterveyttä ja tiedonvälitystä edistävän työn suomentamalla blogiinsa Tel Avivin yliopiston mikrobiologian ja immunologian laitoksen johtajan Ehud Qimronin kirjeen Israelin terveysministeriölle.

Kirjeessä Qimron arvostelee teräväsanaisesti neljännen piikityskierroksensa aloittaneen Israelin epäonnistuneita koronatoimia, sekä epäonnistumista peittelevää mediaa. Qimronin viesti onkin yleismaailmallinen sikäli, että samoja havaintoja tehdään eri puolilta maailmaa. AvoinMedia julkaisee Ehud Qimronin kirjeen suomennoksen kääntäjän luvalla.

Qimronin kirje kokonaisuudessaan alla Tapio Puolimatkan kääntämänä. Puolimatkan blogissa kannattaa muutoinkin vierailla lukemassa, siellä on paljon harkittua pohdintaa erilaisista aiheista.

Ehud Qimron terveysministeriölle

Lopulta totuus aina paljastuu, ja totuus koronapolitiikasta on alkanut paljastumaan. Kun tuhoa aiheuttaneet käsitykset romahtavat yksi toisensa jälkeen, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kertoa pandemian hallintaa johtaneille asiantuntijoille – mitä sanoimme.

Kaksi vuotta myöhässä te vihdoin ymmärrätte, että hengitystievirusta ei voida hävittää ja että kaikki tällaiset yritykset ovat tuomittuja epäonnistumaan. Ette myönnä sitä, koska ette ole myöntäneet juuri yhtään virhettä viimeisten kahden vuoden aikana, mutta jälkikäteen tarkasteltuna on selvää, että olette epäonnistuneet surkeasti lähes kaikissa toimissanne, ja jopa tiedotusvälineillä on jo vaikeuksia peitellä häpeäänne.

Vuosien havainnoista ja tieteellisestä tiedosta välittämättä kieltäydyitte myöntämästä, että tartunta tulee aaltoina, jotka heikentyvät itsestään. Väititte itsepintaisesti, että jokainen tartunta-aallon väheneminen johtui yksinomaan teidän toimistanne, ja siksi levititte valheellista propagandaa, jonka mukaan “te voititte koronan”. Ja voititte sen yhä uudestaan ja uudestaan ja uudestaan.

Kieltäydyitte myöntämästä, että joukkotestaus on tehotonta, vaikka omissa varautumissuunnitelmissanne niin nimenomaisesti todetaan (“Pandemic Influenza Health System Preparedness Plan, 2007”, s. 26).

Kieltäydyitte myöntämästä, että taudista toipuminen antaa paremman suojan kuin rokote, vaikka aiemmat tiedot ja havainnot osoittavat, että rokotetut, jotka eivät ole tautia sairastaneet, saavat tartunnan todennäköisemmin kuin taudista toipuneet ihmiset. Havainnoista huolimatta kieltäydyitte myöntämästä, että rokotetut voivat tartuttaa. Tämän perusteella toivoitte saavuttavanne laumaimmuniteetin rokottamalla – ja epäonnistuitte siinäkin.

Jätitte itsepintaisesti huomiotta sen tosiasian, että tauti on kymmeniä kertoja vaarallisempi riskiryhmille ja ikäihmisille kuin riskiryhmiin kuulumattomille nuorille, vaikka asiaa koskeva tieto saatiin Kiinasta jo vuonna 2020.

Kieltäydyitte hyväksymästä Barringtonin julistusta, jonka yli 60 000 tiedemiestä ja lääketieteen ammattilaista on allekirjoittanut, tai muita tervejärkisiä ohjelmia. Päätitte pilkata, panetella, vääristellä ja mustamaalata niitä. Sen sijaan, että olisitte ottaneet käyttöön toimivia ohjelmia ja ottaneet palvelukseen alan asiantuntijoita, olette antaneet pandemian hallinnan ammattilaisille, joilta puuttuu tehtävään asianmukainen koulutus (fyysikkoja hallituksen pääneuvonantajiksi, eläinlääkäreitä, turvallisuusvirkamiehiä, mediahenkilöstöä ja niin edelleen).

Ette ole perustanut tehokasta järjestelmää rokotteiden haittavaikutusilmoituksia varten, ja haittavaikutuksia koskevia ilmoituksia on jopa poistettu Facebook-sivultanne. Lääkärit välttelevät haittavaikutusten yhdistämistä rokotteisiin, jotta ette vainoaisi heitä, kuten teitte joillekin heidän kollegoilleen. Olette jättäneet huomiotta monia haittavaikutusilmoituksia kuukautisten voimakkuuden ja kuukautiskiertoaikojen muutoksista. Piilotitte tietoja, jotka mahdollistavat objektiivisen ja asianmukaisen tutkimuksen (esimerkiksi poistitte tiedot Ben Gurionin lentokentän matkustajista). Sen sijaan päätitte yhdessä Pfizerin johtajien kanssa julkaista ei-objektiivisia artikkeleita rokotteiden tehokkuudesta ja turvallisuudesta.

Luottamukselle aiheutuu peruuttamatonta vahinkoa

Suuren ylimielisyytenne takia olette jättäneet huomiotta, että totuus paljastuu lopulta. Nyt totuus on alkanut paljastua. Totuus on se, että olette saaneet yleisön teihin kohdistuvan luottamuksen romahtamaan ennennäkemättömän alhaiselle tasolle ja murentaneet asemaanne arvovaltaisena tietolähteenä. Totuus on se, että kahden viime vuoden aikana olette käyttäneet satoja miljardeja sekeleitä turhaan – pelkoa lietsovaan tiedotukseen, tehottomiin testeihin, tuhoisiin yhteiskuntasulkuihin ja elämän tavanomaisen kulun häiritsemiseen.

Olette tuhonneet lastemme koulutuksen ja heidän tulevaisuutensa. Saitte lapset tuntemaan syyllisyyttä, pelkäämään, tupakoimaan, juomaan, tulemaan huumeriippuvaisiksi, jättämään koulun kesken ja riitelemään, kuten koulujen rehtorit ympäri maata todistavat. Olette vahingoittaneet elinkeinoelämää, taloutta, ihmisoikeuksia, mielenterveyttä ja fyysistä terveyttä.

Te herjasitte kollegoita, jotka eivät alistuneet teille, käänsitte ihmiset toisiaan vastaan, jaoitte yhteiskuntaa ja polarisoitte keskustelua. Vailla mitään tieteellistä perustaa leimasitte kansan vihollisiksi ja tautien levittäjiksi ihmiset, jotka päättivät olla ottamatta rokotuksia. Edistitte ennennäkemättömällä tavalla ankaraa syrjintäpolitiikkaa, oikeuksien rikkomista ja ihmisten, myös lasten, syrjimistä heidän lääketieteellisten valintojensa perusteella. Valitsitte ihmisiä tällaisen syrjinnän kohteeksi kokonaan ilman mitään epidemiologista perustetta.

Kun verrataan harjoittamaanne tuhoisaa politiikkaa joidenkin muiden maiden tervejärkiseen politiikkaan, voidaan selvästi havaita, että aiheuttamanne tuho on vain lisännyt uhreja viruksen uhrien lisäksi. Tuhoamanne talous, aiheuttamanne työttömät ja lapset, joiden koulutuksen tuhositte – he ovat pelkästään teidän toimienne seurauksena tulleita ylimääräisiä uhreja.

Tällä hetkellä ei ole mitään lääketieteellistä hätätilaa, mutta olette ylläpitäneet hätätilaa jo kahden vuoden ajan hamutessanne itsellenne valtaa, varoja ja kontrollia. Olemme hätätilanteessa vain siksi, että te edelleen ohjaatte politiikkaa ja käytätte valtavia summia propagandaan ja psykologiseen muokkaukseen sen sijaan, että ohjaisitte varat terveydenhuoltojärjestelmän vahvistamiseen.

Tämän hätätilan on loputtava!

Kommentti / RS

Qimronin kirjeen yhteydessä suosittelen tutustumaan kanadalaisten lääkärien ja tutkijoiden Canadian COVID Care Alliance -järjestön yhteenvetoon koronarokotteista ja niiden haittapuolista. Sekä “The Pfizer Inoculations For COVID-19: More Harm Than Good” -pdf että video pohjautuvat Pfizerin omaan dataan.

Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä (MKR) on suomentanut kanadalaisryhmän videon. Voit katsoa sen Tokentubessa ja Rumblessa.

Artikkelikuva via Israel Defence Forces (IDF) + Southern Nevada Health District +Free SVG. Kuvankäsittely RS.

14 comments

 1. Upeaa! Toivottavasti tämä rohkaisee muidenkin maiden johtavissa asemissa olevia ulostuloihin. Kaikkia rehellisiä ei voi hiljentää. Kyllä tämä tästä, harmittaa vaan rokotukset jo ottaneiden puolesta, nyt alkaa vahinkojen korjaus ja jälleenrakennus.

  Tykkää

 2. Hiljaista Ylellä ja muissa ns. valtamedioissa esim britit luopuu nyt covid-passeista ja maskeista ( uutisen löysin jo eilen). Ei ollut ainoa samantyylinen uutinen maailmalta. Joko tuulen suunta kääntyy?

  Tykkää

 3. Amen! Olihan tyhjentävä kirjoitus. Pahoin pelkään vastapuolen vain vetävän henkeä ja uusi rynnistys alkaa jossain muodossa hetkenä minä jostain uudesta suunnasta. Ja jos ei sitten muuta keksitä niin aletaan vaikka sotimaan.

  Tykkää

 4. Surffailen uutisia, joten en muista mistä, nyt pitäisi puolessa vuodessa tehdä uusi rokote ensi syksyä varten. Joten rokote agenda voimissaan.
  Täytyy toivoa ettei käy niinkuin Patiqqa arveli, että ruettaisiin sotimaan.
  Ja kiitokset artikkelista.

  Tykkää

 5. https://anti-empire.com/15-percent-of-germans-report-severe-side-effects-after-mrna-treatments/

  Kun viranomaiset eivät tutki, päätti toimittaja Boris Reitschuster, että hänpä tilaa tutkimuksen itse. Tunnettu haastatteluja toimittava laitos laati edustavan otoksen rokotetuista Saksassa, joista 15 prosenttia ilmoitti kärsineensä vakavista terveyshaitoista rokotuksen jälkeen. Vain 40 prosenttia eivät olleet havainneet jälkioireita ja väliryhmä kärsi lievemmistä oireista. 15 prosenttia on ennen kuulumaton luku rokotteista puheen ollen ja tekemissään haastatteluissa lääkärit ovat vahvistaneet Reitschusterille, että he ovat kokeneet samoin.

  Rokottautumisintensiteetti noudattaa poliittista jakoa siten, että vihreät ovat lähes viimeiseen mieheen, anteeksi henkilöön, käyneet piikillä, 96 prosenttia. Tätä voisi jopa pitää hieman hupaisana koska vihreät tutkivat jokaisen suupalansa syödessään, ettei se sisällä GMO-valmisteita ja lienevät myös lausuntojen tasolla vastustaneet ihmisten geneettistä manipulointia. Tämä osoittanee, että paniikki on huono neuvonantaja.

  Tykkää

 6. Kollegansa ja hallituksen neuvonantaja samaisesta opinahjosta oli maltillisempi (Unherd) mutta samoilla linjoilla. Ampui alas sulkutilat, koronapassit ym. rajoitukset hyödyttöminä. Piikityksen suhteen ei uskaltanut? olla kovin jyrkkä.

  Jälleen Ylellä joku koronapapitar ennusteli, että tilanne voi olla helpottumassa – ansio lankeaa tästä tietenkin koronatoimille.. Eli aina on se porsaanreikä, että tilanne olisi ollut huonompi jos olisi toimittu toisin.. Kollektiivisessa harhassa tyhmyys tiivistyy!

  Tykkää

 7. ”Meanwhile, back in Iceland…”

  Luovaa kirjanpitoa!

  Islannissa on taidettu hiukan kirjoittaa historiaa uudelleen.

  Tuttua kamaa, Isä Aurinkoinenkin oli tykästynyt hommaan, ja monet myöhemmät hengenheimolaisensa edelleen. Mutta että Islannin pääepidemiologi??

  Vähän ennen joulua Islannin tartuntamäärissä alkoi näkyä muutos, ja tuplapiikitettyjen tartunnat oli vuoden loppuun mennessä seitsenkertaistuneet ja olivat siten tuplat verrattuna piikittämättömien määriin. Triplapiikitettyjen tartunnat 11-kertaistuivat.

  Tämä herätti huomiota, ja kas, tammikuun alkupuolella k-tautiaiheiden virallisten tietojen sivusto ajettiin alas, syyksi kerrottiin ”sivuston suunniteltu restrukturointi”.

  Kirjoittaja Thorsteinn Siglaugsson laitteli juttua sanomalehteenkin, ja kas, sai välittömästi palautetta pääepidemiologilta: kyseessä on ”systemaattinen virhe”, ei niistä aiemmista tiedoista voida mitään päätellä – islantilaisia on niin paljon kirjoilla kyllä saarella mutta eivät oikeasti asu siellä, tai ovat hakeneet piikkinsä mantereilla, tai jotain. Tätä virhettä nyt sitten kovasti korjataan!

  ·· ”…quoting a systematic error in the numbers; many who
  ·· were registered as living in Iceland did not actually
  ·· live in the country, had been vaccinated abroad but
  ·· were registered unvaccinated locally.”

  Jotta tämä selitys olisi mahdollinen, pääepidemiologin olisi pitänyt yliarvioida piikittämättömien islantilaisten määrä 90% jo yli puolen vuoden ajan. Sehän olisi jo ihan Ferguson-luokan moka, ei kai sentään? (enkä nyt puhu mistään Masseysta)

  https://thorsteinnsiglaugsson.wordpress.com/2022/01/20/unruly-numbers/

  Mikähän moiseen jo kertaalleen julkaistujen virallisten tartuntamäärien tietojen muljaukseen anteeksi tarkoitan muuttumiseen voisi olla syynä?

  ·· ”Either a large group of unvaccinated people would have
  ·· had to disappear without a trace during the second half
  ·· of December, or a large number of infections, all among
  ·· the unvaccinated, would have had to be lost and then found again.”

  Eli parikin vaihtoehtoa. Suuren joukon piikittämättömiä olisi pitänyt kadota jälkeä jättämättä joulukuun loppupuoliskolla, tai suuren määrän piikittämättömien saamia tartuntoja olisi pitänyt mennä kadoksiin ja löytyä uudelleen.

  ”Piikittämättömien katoaminen”… hmm… pahaenteistä… ei suinkaan pääepidemiologi ole junaillut rokottamattomia islantilaisia ”kadoksiin”? Noh ei kai se täysin poissuljettua ole, Iosifiltakin tuppas menemään kansanosia hävöksiin.

  Pääepidemiologi ei kuitenkaan ole vedonnut edellämainittuihin selityksenä.

  Tämä yhtäkkinen ja merkittävä virallisen datan muutos ilmaantui kohta sen jälkeen kun tartuntamäärien käyrät alkoivat mennä väärinpäin, täsmälleen vastoin pääepidemiologin toistuvia väitteitä, joiden mukaan vaksiinit ovat erittäin tehokkaita estämään infektioita.

  ·· ”This sudden and significant change in official data
  ·· took place immediately after the data started to show
  ·· a development that was in direct contradiction to the
  ·· Chief Epidemologist‘s repeated claims that the vaccines
  ·· were highly effective for preventing infections.”

  Aiemmin ilmoitetusta poiketen tämän Uuden Historiankirjoituksen mukaan Islannin piikittämättömien tartuntamäärät NOUSIVATKIN vuodenvaihteen tienoilla vaivaisessa viikossa 20%!

  Tykkää

 8. Israelissa lähes 1 % kansasta sairastunut wuhanin tautiin… yhden vuorokauden aikana.

  Maailman rokotetuin kansa.

  Annetaan tämän upota sisään tajuntaan.. let that sink in

  Tykkää

 9. Rokotehaittoista kärsivien kertomuksia pitäisi saada julki.
  Kun jollekin koronarokote myönteiselle yrittää puhua, niin nauretaan että hyttysen pisto ja pikku kuumotusta.
  Entä kuormitus sairaanhoidossa?
  Ja saako tavallinen ihminen haitoista korvausta? Muistelen että viime vuoden lopulla uutisoitiin ettei paljoakaan ole tarvinnut maksaa korvauksia.

  Tykkää

  • Aivoveritulppa taitaa haitata tarinankerrontaa aika tavalla. Yksi tuttu ei tänään enää herännyt kokonaan, vaikka seisaalleen oli vielä pystynyt aamulla nousemaan.

   Tykkää

 10. Tuttu nuori sai toisen piikin ja nyt puutuu sormet jos on hetkenkin paikallaan. Hän riskeerasi ja otti piikin säilyttääkseen 10 €/h talkkarin työnsä josta osa tehdään vanhustenhoitolaitoksissa.

  ps. Sanoiko joku, että hoitajat saa liian vähän palkkaa?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s