Marco Saarikko: Käyttäisitkö @lasleh vuotavaa kondomia?

Marco Saarikko tiedustelee Twitterissä HUSin diagnostiikkajohtaja Lasse Lehtoselta, käyttäisikö Lehtonen vuotavaa kondomia.

Hulvattoman hauskan viestiketjun tausta on seuraava: Euroopan komissiotakin rokoteasioissa neuvonut Lehtonen suosittelee maanisesti koronapiikkejä somessa ja massamediassa — vaikka on jo myönnetty, että koronapiikit eivät suojaa tartunnan saamiselta tai muiden tartuttamiselta, eivätpä edes välttämättä sairastumiselta tai vakavalta tautimuodoltakaan; tästä syystä koronapiikkejä kutsutaan vuotaviksi rokotteiksi.

Lehtonen tuntuu ulostuloistaan päätellen uskovan myös sotelaisten rokotepakkoon — vuotavalla rokotteella.

Koronapiikistä rokotehaitan saanut Saarikko kysyy Lehtoselta vertausta käyttäen, suosittelisiko Lehtonen valmiiksi risaa kondomia raskauden ja sukupuolitautien ehkäisyyn.

Julkiseksi koronapiikkitrolliksi sosiaalisessa mediassa profiloitunut Lehtonen yleensä blokkaa jokaisen kanssaan eri mieltä olevan pois yksiäänistä ”keskustelua” pilaamasta.

Aiheeseen liittyy:

HUS-alue: vuodepaikkoja on, henkilökuntaa ei

16 comments

 1. Lasse Lehtosen kytköksistä lääketeollisuuden korruptoituneimpaan ytimeen

  siitä olisi kiva tietää Enemmän

  mutta kun kukaan ei tutki Lehtosen *bonuksia*ESIM YLE HS IL IS

  ja miksi tämä risaisten kortsujen käyttö kiihottaa häntä niin paljon

  hän siis tavallaan haluaa pakottaa hoitajat puhkomaan omia kortsujaan

  ja toivoo parasta ettei hoitajat ajautuisi 2 v äitiys lomille klamydian saattelemana

  hänen Lasse Lehtosen saneleimien

  vertauskuvallisesti

  pakko pistellä reikiä kortsuihin keinojensa takia

  jonka seuraus ei ollutkaan sitä mitä piti

  eli Lasse Lehtosen mielestä puoliksi leikattu kortsu
  on maailman paras raskauden ehkäisy väline

  ja hän on ehdottanut tätä keinoa myös kiinalle ja intialle parhaana väestön räjähdyksen esto mekanismina

  leikkaamalla kortsuja kiinan uusiman sairaalan avajaisissa
  jonne hän lensi Pfizer bonus rahoilla levittämään mielenvikaista
  ehkäisy ja rokotepakko lääketiede kiimaa

  Tykkää

 2. Lääkäri/lääketehdas korruptio on niin suurta että kyllä se Lehtonen muille suosittelisi vaikka sitä vuotavaa kortsua jossa on valmiina kuppaa hiviä ja muuta mukavaa.

  Tykkää

  • Jenkkilässä ovat huomanneet, että hivin ja koronan ilmestymisen ympärillä häärää aika tavalla samoja kuvioita ja nimiä. Suomessa esim. ministeri Pekonen, joka on hävinnyt vähin äänin julkisuudesta, on ollut aids-säätiön puheenjohtaja. Nämä on just niitä kanavia, jossa tyypillisesti voiteluraha liikkuu ja kontakteja luodaan.

   Tykkää

 3. Olin näkevinäni, että Euroopan paras koronatilanne olisi Valko-Venäjällä. Oliko Lukashenko sittenkin oikeassa eli että paljaalla pääsee yhtä hyviin tuloksiin kuin vuotavalla tai jopa parempiin? Vai olisiko niin, että massa ”testataan” vähemmän. Tähän absurdiuteen nimittäin kuuluu, että meille kerrottaan päivästä toiseen ”tartuntamääriä” mutta ei sitä, kuinka paljon näytteitä on milloinkin otettu. Tämäkin kuvaa hyvin sitä röyhkeyttä ja piittaamattomuutta, millä tätä operaatiota on viety eteenpäin.

  Brittilekuri Malcom Kendrick listasi jo maaliskuussa 2021 kahdeksan koronaan liittyvää valheellista pääväittämää (esim. laumaimmuniteetti saavutetaan vain rokottamalla). Näiden lisäksi varsinainen emävale ja lähtölaukaus oli se, että meneillään olisi pandemia eli yleisvaarallinen kulkutauti. EU:n mukaan virus on ”poikkeuksellisen vaarallinen”(virallinen kannanotto maaliskuulta -21).

  On tullut selväksi, että on kahdenlaista disinformaatiota: hyväksyttyä eli kokeellista rokotekampanjaa tukevaa ja tuomittavaa, sitä se kummemmin arvioimatta. Nyt haetaan uhreiksi aivan pieniäkin.

  Liked by 1 henkilö

  • Missä tahansa missä ei rokoteta on parempi tilanne, koska rokote aiheuttaa koronan ja kaikki haittavaikutukset. Sen piikkiproteiini on bioaseeksi patentoitu v. 2005.

   Tykkää

 4. Tämä lehtonen vaikutti ilmiselvältä koronatyrannian agentilta jo heti pandemian ensimmäisten viikkojen aikaan. Silloin hän ei vielä blokkaillut Twitterissä, mutta Twitter kyllä jäädytti parikin minun tiliä ja läksin muualle vaikuttamaan.

  Tykkää

 5. Toivotaan että tämä hulluus loppuu. Kusettajat saa kukin ansionsa mukaan. Ja palataan vanhaan normaaliin. Ei UUTEEN normaaliin, joka ei tuskin ole normaalia.

  Tykkää

 6. Just löysin uutisen (en muista mikä media) USAssa Pfizer ja Biontec haluavat rokottaa 6kk-5 vuotiaat. Ainakin 2 piikin sarja ellei kolmen. Ymmärsin ettei vielä lupaa, mutta haussa.

  Tykkää

 7. Täällä oli loppuvuodesta jonkun linkkaama twiitti, jossa kerrottiin ettei yksikään rokotevalmistaja ole hakenut jatkolupaa näille piikeille. Luvathan myönnetään vuodeksi kerrallaan, eli piikittävätkö nyt sitten laittomasti, ilman lupia? Tietääkö kukaan?

  Tykkää

  • Tuossa ”zirkkeli1” twitter kuvassa on linkki:

   https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/html/index_en.htm

   Koetin kahlata Comirnaty tietoja… hahaa onkos niissä kätevä vuotuinen uudistus? ”Annual renewal” -menettely…? Kunhan toimittavat niitä vaadittuja lisätietoja (”Specific Obligations”) edes jotenkin niin lämästään uudet käyttöpäiväykset?

   ·· Product name: Comirnaty ACTIVE
   ·· EU number: EU/1/20/1528
   ·· Active substance: tozinameran, COVID-19 mRNA vaccine (nucleoside-modified)
   ··
   ·· Updated with: Decision (2021) 8480 of 18 Nov 2021
   ·· 03 Nov 2021
   ·· Centralised – Annual renewal
   ·· EMEA/H/C/005735/R/0046

   Kuivahkoa luettavaa. Tulkitsinko tuon oikein?

   Tykkää

   • Pfizer, Moderna ja AstraZeneca näyttävän olevan kaikki aktiivisia, eli lupa on.

    https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/html/h1528.htm
    https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/html/h1507.htm
    https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/html/h1529.htm

    Tappaminen siis jatkuu.

    Tohtori Pablo Campra on Almerian yliopiston professori. 2. marraskuuta 2021 hän paljasti Raman-spektroskopian menetelmää käyttäen, että monissa COVID-19 injektiopulloissa oli grafeenia.

    Campran toimittamassa Almerian yliopiston raportissa osoitettiin grafeenin ja grafeenioksidin pitoisuuksia kahdeksassa näytteessä, jotka olivat peräisin eri ”rokotevalmistajilta”.

    Saksalainen aktiivihiilen kemian tohtori Andreas Noack tuki Campranin toimintaa.

    Andreas Noack julkaisi korkealentoisen ja vaikuttavan videon, jossa hän kommentoi tohtori Campran raporttia. Edesmennyt tri. Noack oli kemisti ja maailman johtava asiantuntija muiden muassa aktiivihiili tekniikan alalla. Noack väitteli tohtoriksi juuri siitä, miten grafeenioksidista tehdään grafeenihydroksidia.

    Grafeenihydroksidi on yksinkertainen aktiivihiili ja siinä on liittynyt yhteen ketjuuntuen C kuusikulmioita, joiden kussakin kulmassa on hiiliatomi.

    Grafeenihydroksidia (GHO) löydettiin kaikista tutkituista rokotteista. Lisäksi Campran havaitsemista taajuuskaistoista oli grafeenihydroksidia. Grafeenioksidi muodostaa verenkiertoon noin 50 nm leveitä ja 0,1 nm paksuja rakenteita. Ne ovat erittäin ohuita, mutta erittäin vahvoja. Ne toimivat verenkierrossa kuin pienet partakoneen terät, jotka voivat leikata verisuonia. Ne eivät hajoa, sillä verenkiertoon päästyään ne ovat siellä ikuisesti (paitsi, jos henkilö saa verensiirron niiden poistamiseksi). Niiden vaikutus verisuoniin on kumulatiivinen. Mitä kauemmin ne pysyvät verenkierrossa, sitä enemmän vaurioita verisuonille tapahtuu ajan myötä. Tämä aiheuttaa kehon laajuisia verenvuoto-ongelmia.

    Täysin selvää on, että yllä mainittujen rokotteiden ruiskuttaminen ihmisten kehoon on murhaamista.

    https://www.magneettimedia.com/tiedemiehet-vaittavat-koronarokotukset-sisaltavat-tappavia-aineita/

    Tykkää

 8. Onkohan STM:ssä ruettu mihinkään toimenpiteisiin että Kiurun lupaamat 1000 tehohoito paikkaa saadaan lisää? Ja lisäksi hoitohenkilökuntaa tarpeeksi.
  Vai hoidetaanko asiat jatkossa rokotteilla ja rokotuspassilla? Sillä hetkellä halvempi, mutta voi jatkossa maksaa enemmän. (On niinku laskis pakkasella housuihin, hetken lämmittää…)

  Tykkää

 9. TV-ohjelmaa varten oli haastateltu olympiavoittaja Siiri ”Äitee” Rantasta. Pirteän vanhuksen jalka oli amputoitu. Tiedä sitten onko mitään tekemistä näiden rokotteiden kanssa. Omaisten on kuitenkin syytä tiedostaa tämäkin mahdollisuus.

  https://mvlehti.net/2022/02/02/20-vuotias-malli-koronarokotusten-jalkeen-vakavia-sydankohtauksia-ja-jalat-amputoidaan-video/

  Tämän päivän parhaasta vedätyksestä vastasi Yle: (Nyt ei enää Venäjän videot kelpaa todisteeksi jos Ukraina oikeasti aloittaa laajamittaisen hyökkyksen 😉

  https://www.rt.com/russia/548259-us-false-flag-ukraine/
  https://www.rt.com/russia/546095-kremlin-false-flag-ukraine/
  https://www.rt.com/russia/546650-ukraine-false-flag-details/

  Että vielä proffatkin kehtaavat maineensa menettää huuhaa-juttuja pohtimalla. Alla linkistä vähän laadukkampaa videotarjontaa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s