Ulkoistettu immuunisuoja

Taparikollinen Pfizer kumppaninsa BioNTechin kanssa hakee Yhdysvalloissa hätätilakäyttölupaa koronapiikille, joka on suunnattu 6 kk — alle 5-vuotiaille. Pfizer kertoo lehdistötiedotteessaan syynä luvan hakemiseen olevan ”kiireellinen julkinen terveystarve” tämän ikäluokan populaatiossa; ”yli 10,6 miljoonaa lasta Yhdysvalloissa on antanut positiivisen testituloksen.” Näistä alle 4-vuotiaiden osuus on noin 1,6 miljoonaa. Alle 5-vuotiaiden osuus sairaalahoitoon joutuneista ”on ryöpsähtänyt 3,2 prosenttiin,” Pfizer selittää.

Positiivinen testitulos voi tarkoittaa myös, että henkilö on jo sairastanut Covid-19 -taudin, ja hänelle on muodostunut luontainen immuniteetti. Sairaalahoitoa tarvinneet saattavat olla sairaalassa muista syistä, mutta heiltä on sairaalassa löydetty rutiinitestauksessa virus tai sen jäänteitä. Positiivinen testitulos ei osoita, että henkilö olisi tartuttava, sairas tai sairaalahoidon tarpeessa.

Lastentautien akatemian (American Academy of Pediatrics, AAP) antamien tietojen mukaan lasten kuolleisuus Covid-19 -tautiin on lähellä nollaa ja sairaalaan joutuminen vähäistä. ”Kiireellistä julkista terveystarvetta” ei ole.

Taaperoille suunnattu, testivaiheessa oleva kokeellisen mRNA-teknologian koronapiikki on määritelty kolmen annoksen sarjaksi. Lupaa haetaan kahdelle ensimmäiselle annokselle, koska kolmatta annosta koskevaa turvallisuusdataa ei vielä ole olemassa.

Pfizerin lehdistötiedote: koronapiikkikokeita on tehty erittäin pienillä koeryhmillä eri maissa, myös Suomessa. Kolmannen annoksen testaamisesta ilmoitettiin 17. joulukuuta 2021, eikä turvallisuustietoja ole vielä saatavissa.

Hätätilakäyttölupa (Emergency Use Authorization, EUA; Euroopan unionissa CAM) ei tarkoita sitä, että rokotteella olisi myyntilupa tai että se olisi testattu ja turvalliseksi havaittu. Hätätilakäyttölupa tarkoittaa sitä, että hätätilan vallitessa (tai muka-vallitessa) keskeneräisiä tuotteita voidaan ottaa käyttöön, ja turvallisuusseurantaa tehdään jälkikäteen tarkkailemalla mm. haittavaikutusilmoituksia. Koronapiikeistä niitä on tehty ennätysmäärä kaikkialla maailmassa. Hätätilakäyttölupa tarkoittaa siten sitäkin, että jokainen koevaiheessa olevan koronapiikin ottanut osallistuu koe-eläimenä kokeeseen.

Pfizerin mediatiedote luettelee joukon mahdollisia haittavaikutuksia alkaen myo- ja perikardiitista turvonneisiin imusolmukkeisiin, ilmoittaa ettei koronapiikki suojaa kaikkia koronalta, ja että ”vakavia ja odottamattomia haittavaikutuksia voi ilmetä”; kokeet ovat edelleen kesken. Tiedotteessa olevan pitkän vastuuvapauslausekkeen voisi tiivistää: ”Koronapiikki ei ehkä toimi, emme toimivaa piikkiä ehkä saa edes kyhättyä, haittoja voi tulla.”

Vakuutusyhtiöt eivät korvaa haittoja, koska riskit eivät ole tiedossa: maksettavaksi tulevien korvausten määrää ei voi ennakolta arvioida, joten on selkeämpää linjata, ettei koronapiikkihaittoja korvata lainkaan, onhan koronapiikki edelleen testivaiheessa. Lopullisia koetuloksia koronapiikeistä odotetaan vuosina 2023 ja 2026.

Immuniteetin ulkoistaminen pelkästään rokotusten varaan halutaan siis aloittaa yhä nuoremmista. Yhdysvalloissa nuori henkilö saattaa saada ennen 18 ikävuottaan yli 60 rokotetta. CDC:n suosituksissa lueteltu määrä erilaisia rokotesarjoja tehosteineen on maallikon silmin järkyttävä. Pyrkimys riskittömään elämään on synnyttänyt tilanteen, jossa ulkoilun, liikunnan ja terveellisen ravinnon mahdollisuudet luontaisen immuniteetin kasvattamisessa sivuutetaan — tai kuten nyt, kielletään koronatoimien varjolla, vaikka ylipainon tiedetään olevan merkittävä riskitekijä.

Maailmalla kiertävät tuhkarokko- ja poliokannat ovat pääasiassa rokoteperäisiä. Hiljattain julkaistiin tutkimus 22-vuotiaasta riskiryhmään kuuluvasta naisesta, jolla on HIV/AIDS; nainen sairastui Covid-19 -tautiin, ja hänen kehossaan kehittyi ainakin 21 koronavarianttia. Hyvä uutinen on, että HIV:iin annettu antiretroviraalilääkitys poisti koronaviruksen 6-9 viikossa.

Parin vuoden aikana useampikin tutkija on ottanut esille, että koronapiikit heikentävät immuunisuojaa mm. altistaen villiviruskannoille. Kun riskiryhmäläisille annetaan neljä ja useampikin koronapiikki (+influenssapiikit), sopii pohtia jälleen kerran sitäkin, rakennetaanko riskiryhmäläisistä massapiikityksillä varianttitehtaita.

PÄIVITYS 7.2.2022 klo 10:35

Rokotetutkimuskeskus tiedottaa Pfizer/BioNTechin hakevan koronapiikille myyntiluvan laajennusta alle 5-vuotiaille. Alla tiedote kokonaisuudessaan:

”Tutkimustulosten perustella Pfizer-BioNTech on jättänyt hakemuksen Comirnaty®-rokotteen myyntiluvan laajentamisesta 6 kk – 4-vuotiaille. Tällä hetkellä rokotteella on myyntilupa aikuisille ja yli 5-vuotiaille lapsille. Suomessa tehdyllä rokotetutkimuksella on ollut keskeinen rooli rokotteen myyntiluvan saamiseksi myös leikki-ikäisille lapsille.

Lasten tautitapaukset ja sairaalahoidon tarve ovat omikron-virusvariantin myötä lisääntyneet merkittävästi. Pfizer tiedotti tänään, että se hakee Comirnaty® 3 mikrog/annos -rokotteelle (kaksi annosta) myyntilupaa koskemaan myös 6 kk – 4 vuoden ikäisiä lapsia.

Tutkimustulokset kahden rokoteannoksen tehosta ja turvallisuudesta 6 kk – 4 vuoden ikäisillä lapsilla on jätetty Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston (FDA) arvioitavaksi. Tuloksia kolmannen rokotteen annostelun tehosta ja turvallisuudesta odotetaan keväällä 2022.

Kiitän lämpimästi Rokotetutkimuskeskuksen henkilökunnan puolesta kaikkia tutkimukseen osallistuneita perheitä. Koronarokotteen antama suoja on erittäin tarpeellinen erityisesti riskiryhmiin kuuluville lapsille, toteaa Rokotetutkimuskeskuksen johtaja, lastentautiopin professori, Mika Rämet

Comirnaty®-rokotteen tutkimukseen on tähän mennessä osallistunut 12 800 alle 12-vuotiasta lasta. Suomessa tutkimus on toteutettu Tampereen yliopiston rokotetutkimuskeskuksen tutkimusklinikoilla (10).

Kiitos myös Meilahden rokotetutkimuskeskus MeVacille, jonka kanssa tätä tärkeää koronarokotetutkimusta on toteutettu hyvässä yhteistyössä, lisää Rämet.

Suomen ohella tutkimus toteutetaan Yhdysvalloissa, Espanjassa ja Puolassa. Tällä hetkellä Suomessa Comirnaty®-rokotteen tutkimukseen voivat osallistua alle 2-vuotiaat lapset.

Lähteitä:

Pfizer, lehdistötiedote (1.2.2022): Pfizer and BioNTech Initiate Rolling Submission for Emergency Use Authorization of Their COVID-19 Vaccine in Children 6 Months Through 4 Years of Age Following Request From U.S. FDA

Centers for Disease Control & Prevention, CDC: Table 1. Recommended Child and Adolescent Immunization Schedule for ages 18 years or younger, United States, 2021

Centers for Disease Control & Prevention, CDC: Laboratory-Confirmed COVID-19-Associated Hospitalizations Covidiin liittyvät sairaalaan joutumiset so. syy saattaa olla jokin muu kuin korona, mutta henkilö on antanut positiivisen näytteen.

SSRN (28.1.2022): Persistent SARS-CoV-2 Infection with Accumulation of Mutations in a Patient with Poorly Controlled HIV Infection

Aiheeseen liittyy:

Komissiolta odotetaan vastausta k-piikin sisältämiin ihmiselle vaarallisiin ainesosiin

Suomi suunnittelee 5–11-vuotiaiden k-piikityksiä testivaiheessa olevalla tuotteella

Pfizer: Ei tutkimustietoa sydänlihastulehdusriskistä 5–12-vuotiailla koronarokotetuilla

Pfizer-piikillä jokseenkin huono hyöty-haittasuhde?

Rämet: Absoluuttinen vai suhteellinen rokotussuoja?

Lasten koronarokotukset huono idea

Lakimies: Pfizer tiesi k-piikin haittavaikutuksista

CDC haastettu oikeuteen k-piikkien turvallisuustietojen salaamisesta

FDA määrätty luovuttamaan Pfizerin k-piikin turvallisuusdata

Immuunipuolustuksen vahvistaminen luonnollisin keinoin

Artikkelikuvana The Times -lehden etusivu 11.5.1987

44 comments

  • Olen 2 vuotta seurannut Israelin dataa. Mitä tapahtuu siellä, tapahtuu muualla muutaman kuukauden viiveellä. Helmikuun vaihteessa kuolemat ampaisivat siellä valtavaan nousuun.

   Sitten Suomeen. On hyvin mahdollista että maalis-huhtikuussa piikitetyn väestön kuolemat nousevat täälläkin (ja muualla euroopassa) todella dramaattisesti.

   Tämä yriteään todennäköisesti laittaa Omicron alavariantti Stealthin syyksi. Mediassa alkaa taas sama laulu kiristyksistä, passeista, syyttelyä syyttelyn perään.

   Todellinen syy on piikkien tuhoaman immunipuolustuksen heikentyminen. Israel näkee nyt 3 piikin tuhot, me kohtaamme sen pari kuukautta myöhemmin.

   En usko että 4 piikkikierros toteutuu enää kovin laajalti. 3 saattaa olla jo se mikä on ollut lopullinen niitti kehon elämää ylläpitävälle toiminnalle.

   Tämä kuvaamani skenaario on hyvä tiedostaa sillä toteutuessaan se tuo meille kaikille hetkellisesti kaaosta jossa syntipukkeja haetaan ensin aivan vääristä paikoista, kunnes lopulta joudutaan myöntämään karvas totuus. Piikki on se on tauti.

   Tykkää

   • Ajattelet näemmä melko lailla samaan suuntaan kuin minä. Vaikea on muunlaisiin johtopäätöksiin tulla, kun seuraa asioita tiiviisti monista eri lähteistä-

    Tykkää

 1. Uskomattominta on se, että ympäri maailmaa myönnetään jo ettei nämä ”rokotteet” tehoa ollenkaan nyt kiertävään virukseen, ja silti niitä vain yritetään puskea enemmän ja enemmän.
  Onneksi en ole ottanut enkä ota ainuttakaan. Sairastin ilmeisesti sen pahemman ”deltan” viime syksynä, ihan kotioloissa enkä täyttänyt sairaaloita enkä juossut edes tikkua aivoihin hakemaan.

  Liked by 1 henkilö

 2. Pohdinpa tässä sitä, että todennäköisesti ne, jotka tähän ansaan taas lankeaa ja pienokaisensa injektoi, ovat hysteerisia vanhempia, jotka itse ovat hakeneet keskimäärin 4-7 shottia kehoonsa. Tulevat siten olemaan ns.menetettyä kauraa, joten näiden lapset tulisivat jäämään orvoiksi, niin onhan se Valtion vallan taholta älykästä poistaa tämäkin ”kuona”? Mitään inhimillistähän tässä ei ole, mutta sehän näiltä järkensä hukanneilta ”päättäjiltä” on puuttunut jo muutenkin, eli homma etenee…

  Tykkää

  • Lukevat näitä pelottelutilastoja, ja luulevat että liikkeellä on vaarallinen tartuntatauti. Lapset joutuvat kanssakärsijöiksi. Prkl!

   Tämä THL:n Tervahaudan ketju on jotenkin hyvin kuvaava

   Tykkää

   • Tilastointi on koko ajan ollut muutenkin järjetöntä manipulointia, ja eri keskustelujen mukaan uponnut hyvin monille.
    Kuulemma kaikki on rokottamattomien syytä, rokottamattomat täyttää sairaalat jne..
    Tosiasiassa rokottamattomaksi lasketaan myös rokotettuja, ja siellä sairaaloissa olijoista suuri osa on vanhoja ja niin sairaita ettei heille enää sitä rokotetta anneta, kun ei elimistö sitä kestäisi. Niin tottakai ne on sillon rokottamattomia.
    Ihan uskomatonta miten kansaa jaetaan täysin älyttömillä perusteilla, poliitikot ”asiantuntijat” ja hallitus tekee vahinkoa jota tuskin enää voi edes korjata.

    Tykkää

 3. Suomen lapset laboratoriorottina. Pitäisikö poliisin ja syyttäjälaitoksen keskeyttää talviunensa ja kömpiä pesästä valveille?

  No mutta mikä hoppu ? Lisäksi on tämä Päivi Räsäsen keissi kesken. Se voi hetkenä minä hyvänsä taas päästää suustaan jotain sopimatonta.Tärkeysjärjestys olla pitää.

  Saksan ADAC, suuri autoilijajärjestö joka on myös suuri tapaturmavakuuttaja ei korvaa turmaa jonka on aiheuttanut umpihumalassa ajaminen, umpihuumattuna ajaminen, sotatila ym. Lista on saanut uuden lisäyksen: massarokotuksen aiheuttama vamma.

  Liked by 1 henkilö

 4. Euroopan ”lääketehtaat” 300 miljoonaa annosta/ kk. Kiinan 300 milj annosta/ kk. Lähde: davos wef 2022. Lisäksi Usa:n Bidee ilmoitti heidän pystyvän samaan 300 milj/kk. Yhteensä melkein miljardi myrkkypiikkiä/kuukaudessa. Tuskimpa noita suoraan kaatopaikallekaan kärrätään. Pahisten seuraavaa siirtoa odotellessa..

  Tykkää

 5. ”Parin vuoden aikana useampikin tutkija on ottanut esille, että koronapiikit heikentävät immuunisuojaa mm. altistaen villiviruskannoille.”

  Epäsuorasti esim. näin: Kun piikitetty saa omikron-infektion, B-solut tuottavat ei neutraloivia vasta-aineita, jotka eivät pysäytä virusta. T-solut uupuvat ja keho tulee alttiiksi myös toissijaisille infektioille. Alkuperäisestä antigeenisynnistä johtuen piikitetyt eivät kykene muodostamaan laaja-alaista pitkäkestoista immuniteettia omikronille, vaan ovat taas muutaman viikon päästä alttiita uudelle infektiolle. Toistuvat infektiot tappavat immuunipuutteiset hitaasti, mutta varmasti.
  Israelissa koronakuolemat ovat nousseet ennätystasolle. Epäselvää on, johtuuko neljännen kierroksen piikityksistä aiheutuvasta mahdollisesta immuunisupressiosta ja muista mahdollisista sairauksista. Mahdollinen immuunipuolustuksen uupuminen toki myös edesauttaa prosessia.

  Omikronilla on myös sellainen ikävä ominaisuus, että se tukahduttaa infektoituneiden solujen interferonin tuotantoa, jolloin terveet solut eivät ryhdy asianmukaisiin toimenpiteisiin vaaran uhatessa.

  Liked by 1 henkilö

 6. Löytyy niitä koronaan kuolleita, jos on potilaitakin jotka menevät sairaalaan muiden vaivojen takia, niin tikulla kaivetaan korona. Siis oireeton koronapositiivinen.

  Tykkää

  • Katselin äsken silmät auki ja ammollaan THL:n tilastointia: Avohilmo: Perusterveydenhuollon avohoidon ICD-10 – käyntisyyt https://sampo.thl.fi/pivot/prod/fi/avo/perus06/summary_icd1001

   Luvut kommentissa noin-lukuja vuodelta 2021:

   Kasvaimet (syövät) + 49 000
   D50-D89 Veren ja verta muodostavien elinten sairaudet sekä eräät immuunimekanismin häiriöt + 6000
   F00-F99 Mielenterveyden ja käyttäytymisen häiriöt + 250 000
   H00-H59 Silmän ja sen apuelinten sairaudet + 105 000
   H60-H95 Korvan ja kartiolisäkkeen sairaudet + 80 000
   J00-J99 Hengityselinten sairaudet + 480 000
   N00-N99 Virtsa- ja sukupuolielinten sairaudet + 80 000
   R00-R99 Muualla luokittamattomat oireet, sairaudenmerkit sekä poikkeavat
   kliiniset ja laboratoriolöydöt + 300 000
   S00-T98 Vammat, myrkytykset ja eräät muut ulkoisten syiden seuraukset + 230 000

   myös paljon raskauteen, synnytykseen ja epämuodostuneena syntyneisiin liittyviä ongelmia.

   Vuoden 2022 tammikuun tilasto antaa olettaa, että sama meno jatkuu.

   Haisee rokotehaitoille.

   Tykkää

   • ”Ei saa yleistää.. yksittäistapauksia..”

    ”ihminen joka vaihtaa vapauden hänelle tarjottuun turvallisuuteen, ei ole ansainnut kumpaakaan ja tulee menettämään ne molemmat”

    Tykkää

   • Tykkää

 7. STM: Uusilla määritteillä koko Suomeen kestopandemia?

  ”Uusien ohjeiden mukaan koronan leviämisalue määritellään rokotuskattavuuden mukaan riippumatta taudin todellisesta leviämisestä, mutta myös positiivisten näytteiden määrän mukaan. Positiivinen näyte ei tarkoita, että henkilö olisi sairas; positiivisen näytteen saattaa antaa myös henkilö, joka on jo sairastanut taudin ja saanut luonnollisen immuniteetin, koska virusfragmentti näkyy epäluotettavissa rt-PCR -testeissä. THL:n koronakartan perusteella Suomessa on noin 5,18 positiivisen näytteen antanutta ihmistä 100 000 kohden sairaalahoidossa eli noin 0,00518% suomalaisista…. Näin, vaikka rokotuskattavuus olisi 100%. Näin, koska rokotekattavuus on liikkuva maali itsessään: täysin rokotetun määritelmä ei ole yksi, kaksi tai kolme annosta vaan jatkuva piikitystarve. Rokotettu muuttuu rokottamattomaksi tällä hetkellä monissa maissa puolen vuoden välein. Määritelmiä muutetaan sopimaan agendaan.”

  Vääriä positiivisia tulee PCR-testeissä monesta eri syystä. Tätä virhemarginaaliin mukaan laskemista kutsutaan ”vääräksi positiiviseksi”. Vastaavasti on olemassa myös ”vääriä negatiivisia” testituloksia, mutta ne olisivat matemaattisesti merkittäviä vain siinä tapauksessa, jos valtaosa olisi saanut tartunnan.

  Mutta koska valtaosa ihmisistä ei ole saanut COVID-tartuntaa lainkaan, heidät voidaan jättää huomiotta. Matemaattisesti tämä johtuu siitä, että esimerkiksi 2% suuresta enemmistöstä on yli 2% pienestä vähemmistöstä. Valmistajien omien ilmoitusten mukaan virhemarginaali on noin 1-2 prosenttia. Se kuulostaa aluksi hyvältä, mutta mitä vähemmän todellisia tartunnan saaneita on, sitä selvemmäksi myös virhe tulee.

  Voimme laskea tämän ”marjaesimerkillä”: keräämme 1 000 mustikkaa ja yhden puolukan. Oletetaan, että keräilijämme on unohtanut silmälasinsa ja sen virhemarginaali on 2% niiden lajittelussa, aivan kuten Covid-19 PCR-testissä. Niinpä hän lajittelee virheellisesti 20 mustikkaa eli 2% tuhannesta, ”puolukoiksi”, koska ne saattavat näyttää hieman samoilta. Pataan päätyy siis 21 marjaa eli 20 väärää positiivista ja yksi oikea.

  Nyt tietovisan kysymys: Mikä on todennäköisyys, että jos olet testattu ”positiivinen” (siis päätynyt puolukka koriin), oletko todella puolukka? Yksinkertaisesti: 1:20. Toisin sanoen, on olemassa 20 väärää positiivisista jokaista todellista positiivista kohden! Koska 2% tuhannesta on paljon enemmän kuin yksi tuhannesta. Ällistyttävää, mutta sellaisia ovat matematiikan lait. Joten, käytetyn PCR-testin tarkkuus laskee alle 5%:iin näissä olosuhteissa.

  Huom: THL esittää PCR-testin tarkkuudeksi 96%, eli virhemarginaali on tällöin 4%. Tämä johtaa 1:40 todennäköisyyteen, että positiivinen tulos on todellinen positiivinen.

  Teksti: UMV-Lukijalta Lähde: The Corona Lie (kirja)

  Tykkää

 8. Vaikka tämä ei koronaan liitykään, ajattelin laittaa sen tänne. Ehkä joku saa apua siitä. 15.02.2022 alkaen on ilmaiseksi katsottavissa yhdeksän päivän syöpään liittyvä ”summit” Conquering Cancer The Missing Link. Summitissa käsitellään mm. ravintoa ja sitä miten yksittäiset ravintoaineet kytkevät päälle syöpägeenejä tai sammuttavat niitä. Lisäksi siinä käsitellään mm. kehon energiaa ja sitä ehkä kaikkein tärkeintä eli henkistä terveyttä (mm. surua, ahdistusta, masennusta ja traumoja). Summitissa haastatellaan lääkäreitä ja tutkijoita sekä syöpäpotilaita, jotka ovat parantuneet syövästä.

  Rekisteröitymiseen tarvitaan nimi ja sähköpostiosoite. Tuolla voi rekisteröityä:
  conqueringcancer.com

  Jos tutullanne tai läheisellänne on syöpä, kannattaa kertoa tästä summitista. Olettaen tietysti, että henkilö itse on halukas ottamaan selvää asioista, jotka poikkeavat virallisesta tiedosta. Jokaisen on joskus hyvä laajentaa omaa näkemystään ja hankkia tietoa joka puolelta. Se voi joskus pelastaa elämän.

  Tykkää

  • Somessa on muutaman päivän näkynyt lisääntyvästi lääkärien viestejä siitä, että tietyntyyppiset syövät ovat vuodessa lisääntyneet jopa 20-kertaisiksi, joten kyllä viestisi liittyy aiheeseen.

   Huom. Kaikki viesteilevät lääkärit eivät sano, että syöpien lisääntyminen johtuisi k-piikistä, mutta annetussa aikaikkunassa (vuosi) k-piikki kyllä minun nähdäkseni on ainoa yhdistävä tekijä,

   Tykkää

 9. Yksi summitin lääkäreistä on John McDougall. Eräs hänen potilaistaan oli Ruth Heidrich, joka vuonna 1982 sairastui rintasyöpään. Hän kävi läpi leikkauksen, mutta jälkeenpäin paljastui, että syöpä oli levinnyt luustoon ja toiseen keuhkoon. Hän näki lehdessä ilmoituksen, jossa etsittiin vapaaehtoisia McDougallin rintasyöpään liittyvään ravintotutkimukseen. Hän lähti välittömästi tapaamaan tohtori McDougallia, joka laittoi hänet vähärasvaiselle vegaaniruokavaliolle. Tuloksena se, että hänen syöpänsä hävisi. Keuhkoissa oleva kasvain oli kapseloitunut ja se hävisi vuosien kuluttua. Tuon jälkeen hän on voittanut yli 900 palkintoa urheilussa, mm. 6 Ironman Triathlonia, 8 senioriolympialaisten kultamitalia ja 67 maratonia:
  https://www.chrisbeatcancer.com/she-healed-breast-cancer-with-nutrition-then-won-iron-man/

  Tykkää

 10. — Kun hätä on suurin, on apukin lähellä! —

  “Self-Help group for relatives of Corona deniers, Corona trivialisers and conspiracy theorists.”

  Vertaisryhmä k-tautidenialistien, k-taudin arkipäiväistäjien ja salaliittoteoreetikoiden sukulaisille!

  Tämän ”ajankohtaisen” asian tuo esiin eugyppius esitellen verkkosivullaan ’Süddeutsche Zeitung’ -’laatujulkaisun’ artikkelin aiheesta. [”Germany’s dumbest newspaper”], jos uskomme eugyppiusta, ja miksi emme uskoisi]

  ”59 Year-Old Hypervaccinated Corona Hystericist Driven Insane by Unvaccinated Husband”

  https://www.eugyppius.com/p/59-year-old-hypervaccinated-corona

  59-vuotias hyperpiikitetty k-tautihysteerikko ajautunut hulluuteen piikittämättömän miehensä vuoksi. 22 vuotta kestänyt aviollinen yhteiselokin rikkoutui… onneksi löytyi mainittu vertaisryhmä! Hysteerikko kävi läpi väkevän itsekriittisen vaiheen jonka jälkeen avio-onnikin palautui. (tuo voidaan tulkita syyllistäväksi mutta niin siinä sanotaan)

  Ei noille narratiivin ostaneille kuulemma saisi sanoa pahasti, kun ne suuttuu eikä ymmärrä. Noh eugyppius ei juuri sanojaan säästele…

  ·· It’s all there. The narcissism, the relentless fear and hysteria
  ·· (now totally unmoored from anything actually happening),
  ·· the emotional self-indulgence, the moral certainty,
  ·· even towards the end a glimmer of self-awareness:
  ·· I couldn’t have written a better parody had I tried.
  ·· You have here the archetypal Corona hystericist…

  Kunpa tämä olisi Babylon Bee -juttu, mutta ei ole-

  Tykkää

 11. Teräväpää huolissaan siitä että rokotevastaisuus (kriittisyys) saattaa lisääntyä.
  Totta.
  Aion tästä eteenpäin ottaa selvää mitä piikiitetään.

  Tykkää

 12. Lääkkeisiin liittyy valtava attribuutioharha, kuten jutussakin ilmenee (viruslääkitys ”poisti” viruksen..). Lääkäri auttaa, luonto parantaa periaate pitää paikkansa myös lääkkeiden osalta. Jos ihmisen ns. paranemisjärjestelmä pettää, mikään lääke ei auta. Siksi ”täydellisiä” lääkkeitäkään ei ole, ellei puhuta valmisteista, joilla pystytään korvaamaan jokin elimistön puutostila (esim. insuliini tai vitamiini).

  Mainittu päättelyharha (syy – seuraus) on mahdollistanut valtavat rohdosmarkkinat kautta aikain. Voit periaatteessa sekoittaa minkälaisen sotkun tahansa (joka paikan ”patenttilääke”) ja myydä sitä parantavana lääkkeenä, ja kauppa käy, jos se ei aiheuta pahoja haittoja.

  On sanottu, että suurin osa lääkkeistä on turhia ja valtaosa sairauksistakin paranee joka tapauksessa itsestään. Tavallista on kuitenkin lääkitä itseään (lääkärikäynti ilman reseptiä on ”turha”) ja selitys toipumiselle on tietenkin nautittu lääkekuuri oli sillä tekemistä asian kanssa tai ei. Ja lääkebisnes kiittää.

  Tykkää

  • Omasta kokemuksestani tiedän, että suuri osa vaivoista paranee elämäntapa- ja ruokavaliomuutoksilla, ajan kanssa ja vitamiineja lisäämällä.

   Hollannin hallitus poisti viime vuoden puolella hedelmiltä ja kasviksilta alvin, jotta köyhilläkin olisi niihin varaa, ja osana koronatoimia, lisätäkseen C-vitamiinin saantia.

   Tykkää

 13. Syöpien määrä on niin räjähtänyt että Biden ja UK:n terveysministeri mainostavat nyt sen hoitoa. UK:n terveysministeri Javid sanoo että potilaille voidaan tehdä syöpäkuvaus kauppareissulla.

  Eli ulkomailla siis myönnetään syöpien räjähdysmäinen kasvu, joka näkyy myös meillä tilastoissa, mutta THL alkoi väärentämään tilastoja.

  Liked by 1 henkilö

 14. https://www.globalresearch.ca/stunning-german-analysis-finds-covid-19-vaccine-death-rates-far-higher-than-previously-reported/5769361

  Saksalainen professori Christoph Kuhbander oli havainnut kuinka rokottamattomien kuolemissa oli yllättäviä piikkejä, ja sama kuvio toistui kaikissa hänen tarkastelemissaan maissa, UK, Saksa, Itävalta ja Israel. Vanhoilla ikäryhmillä on yleensä vuosikuolleisuudessa kaksi piikkiä, syys- ja talviflunssakausien aikaan. Muuten manan maille mennään tasaiseen tahtiin. Nyt jostain syystä käppyrät rupesivat levottomiksi ja ilmeni useita uusia piikkejä epätavallisiin ajankohtiin.

  Voisivatko rokotekuolemat olla selityksenä. Mutta miten rokotekuolemat voisivat koskettaa rokottamattomia ? Näinhän käppyrät osoittivat. Rokottamattomat kuolivat.

  Tuttu kuvio: valhe, emävalhe, tilasto. Jo pitempään on tiedetty, että rokotettu henkilö tilaistoidaan rokotetuksi vasta kahden viikon jälkeen rokotuksesta. Siihen saakka hänet lasketaan ei-rokotetuksi. Kun tämä ensimmäisen kerran paljastui taisi selityksenä olla että pruuttauksen vaikutus alkaa viiveellä. Ehkä alkaa, ehkä ei. Joka tapauksessa saadaan kätevä tapa kätkeä rokotuskuolemia jotka tilaston piikeistä päätellen tapahtuvat melko pian. Kuhbander havaitsi, että rokotuskampanjat ja kuolleisuuspiikit seurasivat toisiaan.

  Tämä muistuttaa vähän sodankäynnissä käytettyä perustelua, jotta kylä voitiin pelastaa se täytyi tuhota. Potilaan pelastamiseksi häneen ruiskutettiin kuolettavaa ainetta. Kylä ja potilas katosivat mutta tavoite oli ylevä, tai niin väitettiin.

  Tykkää

 15. Tämä tapahtumasarja ja sitä parhaiten kuva nimikin – tuskin ”pandemia” voittajaksi jää – ovat vielä vuosia kiistanalaisia. Viimeisen viikon aikana on varmistunut että me ”rokotekriittiset” emme häviä ainakaan 0-6. Myös siitä kuuluu iso kiitos AvoinMedialle.

  Liked by 1 henkilö

 16. Heli Rämäkön tilastoa en saanut kunnolla näkymään. (Enkä oo Twitterissä).
  Oonkin kauhulla odottanut mitä siltä saralta on tulossa!

  Tykkää

 17. Alex Berenson tulkitsee tuoretta tutkimustulosta. Modernan testissä mRNA-Omicron aika tasoissa mNRA-1273 vaksiinin kanssa.

  ·· Very concerning news for the vaccinated:
  ·· Looks like the Omicron mRNA booster doesn’t work against Omicron
  ··
  ·· In animal tests, it actually produced FEWER antibodies
  ·· to both Omicron and the original virus
  ·· than a third shot of the original Moderna vaccine

  https://alexberenson.substack.com/p/very-concerning-news-for-the-vaccinated

  Tällä olisi ehkä jotain merkitystä, jos se vanha mRNA-1273 toimisi… näyttää tuon perusteella siltä että kumpikaan ei toimi.

  ·· “Therefore, an Omicron boost may not provide greater immunity
  ·· or protection compared to a boost with the current mRNA-1273 vaccine”

  Mikäkö on ”mRNA-Omicron”? Näin: ”mRNA-1273.529, which is matched to Omicron S (henceforth referred to as mRNA-Omicron)”

  Epäilijöille toki lavea kenttäpäivä kun tuo tulos on saatu testaamalla makakeilla (eläinparat). Ja Modernalla… nythän kovidiaanit odottaa ku kuuta nousemaan sitä Pfizerin Bourlan maaliskuulle lupailemaa omicron spesiaali piikkirohtoa.

  Pikkutakkidaamipääministerimmekin sitä odottaa, pääsisi taas prässäämään EU:n kaavailemaa k-tautistatusvalvontakulkulupapankkikorttipiikkipassia.

  Vaan onko jotain syytä olettaa että Pfizerin uutuus olisi ”tehokkaampi” kuin tuo Modernan testiuutuus? Kaikilla noilla kohurohdoilla on absoluuttinen riskin alenema ollut prosentin paikkeilla (siinä alussa ennenkuin ”teho” hiipuu)…

  Tykkää

 18. Jos tää omicron on yleisvaarallinen tartuntatauti ( on verrattavissa – ei niin vaaralliseen kausi flunssaan), meillähän tästä lähin eletään jatkuvasti poikkeustilassa ja olkapäät näyttää neulatyynylle.
  Ketä tässä suojellaan?

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s