Pfizer-raskaudet ja THL:n ”tekniset virheet”

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) suosittelee koronarokotteita raskaana oleville sekä koronataudin aiemmin sairastaneille. ”Voit ottaa koronarokotteen missä tahansa raskauden vaiheessa. Ensimmäisen, toisen tai kolmannen rokoteannoksen voi ottaa raskauden aikana normaalisti. Raskauden yrittämistä tai hedelmällisyyshoitoja ei myöskään tarvitse siirtää koronarokotuksen vuoksi.”

Mihin suositus perustuu, on epäselvää, sillä tiedetään sairastamisen tuottavan luontaisen immuniteetin, joka on rokotteiden tuomaa kapea-alaista, spesifiä suojaa parempi ja pitkäkestoisempi (THL:kin tutki vuonna 2020). Mihin suositus raskaana olevien rokottamisesta perustuu, on epäselvää, sillä Pfizerin omissa kliinisissä kokeissa koehenkilöitä kiellettiin olemasta sukupuoliyhteydessä lapsensaanti-ikäisten, vastakkaista sukupuolta olevien henkilöiden kanssa koronapiikin tuntemattomien vaikutusten takia.

KUVAKAAPPAUS Pfizerin testiraportista (s.132)
A Phase 1/2/3 Study to Evaluate the Safety, Tolerability, Immunogenicity,
and Efficacy of RNA Vaccine Candidates Against COVID-19 in Healthy In
dividuals
: Osallistujat eivät saa harrastaa suojaamatonta tai heteroseksuaalista seksiä 28 vuorokauteen rokotteen ottamisen jälkeen, eivät saa harrastaa suojaamatonta seksiä lisääntymisikäisten naisten kanssa ”mahdollisten reproduktiivisten turvallisuusriskien eliminoimiseksi” – eivätkä lahjoittaa spermaa.

Koehenkilöiden on käytettävä ehkäisyä (s. 44), ja koehenkilöille tehdään raskaustestejä (s. 65). Raskaana olevan ja imettävän altistumisesta rokotteelle on ilmoitettava kokeen tekijöille (s. 67-69). Kokeessa ei arvioida farmakokinetiikkaa, farmakodynamiikkaa, biomarkkereita, geneettisiä vaikutuksia, eikä terveystaloudellisia vaikutuksia (s. 72).
Pfizerin Comirnaty-koronapiikin valmisteyhteenveto: ”niukasti tietoa”.

Lääkärien ja tutkijoiden yhteistyöryhmä Public Health and Medical Professionals for Transparency (PHMPT) hankki tiedonsaantioikeus-lain avulla Pfizerin piilottelemaa dataa. Raakadata paljasti, että Pfizerin kliinisessä kokeessa huomioiduista raskauksista yli 80% päättyi lapsen kuolemaan.

Pfizer: “Cumulative Analysis of Post-authorization Adverse Event Reports” (s. 12-15). Koehenkilöiden 270 raskaudesta 238:sta ”ei ole saatavilla tietoja”, jää 32 raskautta. Näiden kohdalla luetellaan 23 spontaania aborttia (keskenmenoa); 2 ennenaikaista synnytystä joissa lapsi kuoli; 2 keskenmenoa, joissa lapsi kuoli kohtuun; 1 elävänä syntynyt, jossa lapsi kuoli syntymän jälkeen (neaonataali) sekä 1 normaali synnytys.
32:n tiedossa olleen raskauden lopputulos oli siis 28 tapauksessa lapsen kuolema; huomioiduista raskauksista yli 80% päättyi lapsen kuolemaan.

Isossa-Britanniassa (esim. Pfizerin koronapiikki, s. 80-81) on tilastoitu sikiökuolemia ja keskenmenoja koronapiikkihaittoina, ja niitä löytyy myös rokotelobby WHO:n VigiAccessista sekä EU:n Eudravigilancesta.

COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414)
COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH (TOZINAMERAN)
COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)
COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S)

Koska vain 1-10% rokotehaitoista raportoidaan, luvut voi kertoa 90:llä.

Ehkä THL:ssa eikä Fimeassa ole tapana tutustua lääkeyhtiöiden koeasetelmiin ja -tuloksiin ennen suositusten antamista tai THL:n ja Euroopan lääkevalvontaviranomaisen EMAn suositukset ovat lääkeyhtiöiden rahoituksesta riippuvaisia ja/tai poliittisia terveysturvallisen sijaan.

THL väittää, että ”koronarokotuksen voi ottaa myös imetyksen aikana. mRNA-rokotteen sisältämä lähetti-RNA tuhoutuu ihmisen elimistössä noin vuorokauden kuluessa, ja imettävillä naisilla tehdyn yhdysvaltalaistutkimuksen mukaan lähetti-RNA:ta ei kulkeudu äidinmaitoon.”

Yhdysvaltain VAERS-rokotehaittatietokantaan jätetyt ilmoitukset (esim. 927664, 939409, 954010, 1224688, 1254975, 1272428, 1343886, 1395088, 1415059, 1445743, 1031318, 1113464, 1182232 ) huomioiden THL:n väitteeseen siitä, että koronapiikkien kyseenalaiset sisällöt tai mRNA eivät kulkeutuisi äidistä lapseen, on syytä suhtautua hyvin, hyvin varovaisesti.

THL:n ”tekniset virheet”

Yllä oleva THL:n Twitter-viesti tuli sen jälkeen, kun ikävästi tiedonhaluiset ihmiset olivat käyneet tutkimassa Avohilmon tilastointia (kuva alla), ja alkaneet esittää kysymyksiä merkittävistä nousuista tietyissä, ilmoitettuihin rokotehaittoihin maailmanlaajuisesti kytkeytyvissä kategorioissa. Esimerkiksi kasvu kategoriassa ”Synnynnäiset epämuodostumat, epämuotoisuudet ja kromosomipoikkeavuudet (Q00-Q99)” ei johdu koronasta tai koronapiikistä, THL sanoo, vaan ”teknisestä virheestä.” Edes kasvu koronarokotteiden haittavaikutuksissa ei johdu koronarokotteista.

KUVAKAAPPAUS 5.2.2022. THL, Avohilmo: Käyntisyyt (ICD-10) alueittain.

ICD = International Classification of Diseases, kansainvälinen tautiluokitus. ICD-koodiston perusteella useissa muissa maissa on ollut koronarokotusten kanssa samanaikaista nousua — vai pitäisikö sanoa ”teknisiä vikoja”? — vastaavissa kategorioissa.

Koronapiikitykset alkoivat useissa maissa joulukuussa 2020, joten koronapiikitettyjen äitien lapsia alkoi syntyä enemmän syksyllä 2021 ja sen jälkeen.
Fimealle 11.1.2022 Pfizerin Comirnaty-koronapiikistä tehdyt, käsitellyt haittavaikutusilmoitukset. Tarkempaa käsittelyä odottavia haittailmoituksia koronapiikeistä on noin 16 900.

Vale, emävale, koronatilasto

Pitänee uskoa, että THL ei tarkista tilastojaan ennen julkaisemista. Kun näpyttelyvirhe (”tekninen virhe”) paljastuu, kiusalliset tiedot korjataan laittamalla mukavampia, koronanarratiivin mukaisia lukemia tilalle? Entä koskeeko ”tekninen virhe” kaikkia vuosia vai vain vuoden 2021 ja tammikuun 2022 kohonneita lukemia?

Koronapotilaiksi on tilastoitu henkilöjä, jotka ovat sairaalassa muun syyn takia, mutta jotka ovat antaneet rutiinitestissä positiivisen näytteen. Positiivinen testitulos sinällään ei osoita, että henkilö olisi tartuttava, sairas tai sairaalahoidon tarpeessa koronan takia.

Rokotettuja on tilastoitu rokottamattomiksi. HUS ei taannoin edes löytänyt rokotetietoja. Tämä on ok, sillä Sosiaali- ja terveysministeriö on linjannut, että koronatoimien kuten rajoitusten ei tarvitse perustua todellisuuteen. THL puolestaan tekee arvion koronakuolleiden määrästä; THL:n ilmoittama luku ei ole tieto vaan arvio. ”Kansainvälisissä tilastoissa kuolema siis arvioidaan koronavirusinfektioon ja COVID-19-tautiin liittyväksi kuolemaksi, kun se on tapahtunut 30 päivän sisällä positiivisesta koronavirustestituloksesta” vaikka kuolinsyy olisi hirvikolari. Huomatkaa, että käytäntö on kansainvälinen: koko maailman epidemiologinen data on yhtä isoa ”teknistä virhettä”.

Yle kertoi 4.2.2022 artikkelissa ”Hallitus haluaisi soittaa rokottamattomille ja kehottaa koronarokotukseen – laki on esteenä, mutta STM valmistelee siihen muutosta” hallituksen haluavan ottaa yhteyttä kaikkiin rokottamattomiin ja kertoa heille koronarokotusten hyödyistä.

Hallituksen ja STM:n näkemys on, että kaikilla kansalaisilla ei ole ajantasaista ja oikeaa tietoa koronarokotusten hyödyistä ja menettelytavoista.

Suurin hyöty hallituksen esityksen mukaan on se, että rokotetut päätyvät harvemmin sairaalaan ja tehohoitoon koronatartunnan seurauksena.

Syys-marraskuun 2021 aikana rokottamattomat ovat päätyneet covid-19-tartunnan seurauksena erikoissairaanhoitoon 14 kertaa todennäköisemmin ja tehohoitoon 27 kertaa todennäköisemmin kuin rokotetut.

Yle

Kansalaisten tieto ei voikaan olla ajantasaista, siihen tarina on muuttunut liian monta kertaa. Haitoista ei aiota kertoa. Yle ei mainitse sitäkään, että jokainen on puolen vuoden välein tilastollinen rokottamaton, koska alkujaankin olematon suojateho hupenee ja tehosteiden suojateho puolittuu kuukauden välein. Koronadystopian pilottimaa, väestönsä lääkeyhtiön koe-eläimiksi myynyt Israel johtaa nyt uusien tapausten määrässä: paljon testejä, paljon ”tapauksia”. Israelilaismedia Arutz Sheva7 raportoi sairaalassa olevista vakavista tapauksista 80% olevan triplapiikitettyjä; rokote ei estä vakavia sairausmuotoja.

Mielenkiintoista tässä on, että ”teknisten virheiden” kanssa kamppailevat vastuutahot kykenevät näkemään tarkasti rokottamattomien rokotusstatuksen ja tiedot puhelinnumeroita myöten ottaakseen yhteyttä ja hoputtaakseen piikille, vaikka muulloin eivät kykene tietoja keräämään.

Muuta huomioitavaa

Ylikuolleisuus Euroopassa ei sekään varmaan johdu koronapiikeistä. Tai koronasta. Syyn täytyy olla tappava ”tekninen virhe” koska koko koronavirusepidemian aikana Suomessa on vahvistettu kaikkiaan noin 501 000 tautitapausta, näistäkin osa useamman piikin ottaneilla. Puhutaan toisintokoronasta; toisintokorona tarkoittaa, että koronan jo kertaalleen sairastanut saa sen uudelleen. Sitä esiintyy piikitetyillä.

Yhteensä koronaan liittyviä kuolemia (= korona ei pääasiallinen tai ainoa kuolinsyy) on raportoitu Suomessa 2 012, mikä tekee 0,40% liittyviä kuolemia vahvistetuista tapauksista. Mikä taas tarkoittaa, ettei mitään yleisvaarallista, pakkotoimet oikeuttavaa tartuntatautia ole ollut liikkeellä.

Euromomo: ylikuolleisuus Euroopassa 2017-tammikuu 2022

Artikkelikuva via THL.

24 comments

 1. Koska iso osa uskoo edelleen mätää mediaa, vaikka jutuissa ei ole mitään logiikkaa, niin show sen kun jatkuu.
  Kun jotain passeja ja pakkoja vastustetaan, niin useat sanoo ottakaa se rokote ei sen vaikeampaa.
  En usko että monikaan jättää ottamatta siksi että pelkäisi jotain piikistä johtuvaa sekunnin sadasosan nipistystä..

  Tykkää

  • Viimeisten 2 vuoden ikävä opetus: mukava naapuri, luotettava työkaveri on todennäköisesti yhteiskunnallisessa mielessä zombie. Muutenhan nyt nähdyt enemmistöt eivät olisi mahdollisia. Katseet ovat luurissa mutta mitä katsellaan? Kas siinä jo melko mielenkiinnoton kysymys. – – – Vastaus olisi ehkä helpompi nähdä numeroiden avulla, tähän tyyliin: KOK 18,9 % äänistä – sitten välissä maailmansota – KOK 18,7 % äänistä – sitten välissä maailmanloppu – KOK 18,8 % äänistä…

   Liked by 1 henkilö

 2. Mitä löytyi laaja levikkisen lehden yleisöostolta?
  Rokottamattomat ovat itsekkäitä hirmuhallitsijoita, joiden takia hoitohenkilökunta uupuu.

  Tykkää

  • Ilman muuta rokottamattomien vika 😀 Vuosia jatkuneella hoitajapulalla ja sairaspaikkojen leikkauksilla ei ole mitään tekemistä hoitajien uupumisen kanssa. Häpeä niille, jotka moista edes syyksi tarjoavat! (sarkasmivaroitus)

   Tykkää

 3. ”…hallituksen haluavan ottaa yhteyttä kaikkiin rokottamattomiin ja kertoa heille koronarokotusten hyödyistä.”

  Joopa joo. ”Hyödyt” on nähtävissä Israelissa: 1134 koronapotilasta teholla. Rokotteet ovat olleet täydellinen katastrofi. Eikä tulevaisuuskaan näytä ruusuiselta ainakaan Modernan omikron-piikin osalta. Original antigenic sin näyttäisi häiritsevän vasta-aineitten tuottoa.

  https://alexberenson.substack.com/p/very-concerning-news-for-the-vaccinated

  Tykkää

  • Hallitus ja schwabistit tekevät EU-politiikkaa. Kansanterveyden parantaminen on vähemmän tärkeää kuin eIDAS-kulkulupa (”koronapassi”) joten rokotteiden toimimattomuus on ihan sivuseikka agendan kannalta.

   Liked by 1 henkilö

   • Juurikin noin! Jos moista noloa orjan täydellisesti läpivalaisevaa digitaalista lompakkoa ja kulkulupaa ei muuten saa kuin myrkypiikeillä uhkailemalla niin tunkekoot kulkulupansa piikkeineen sinne minne päivä ei paista.

    Toki olisihan se agendan ja narratiivin yhtenäisyyden kannalta jettekivaa että kaikki maailman ihmiset, kuka tahansa voitaisiin koska tahansa jäljittää ja helposti hiljentää 5G tekniikan avulla verkon yli ja kätevästi etänä.

    Tykkää

  • Olen täällä vähäväkisen kunnan asukkaana havainnoinut, että ennen virkkujen vanhusten kunto on romahtanut. Muisti pätkii, ääni särisee, väsymys painaa, Iho, silmät ja hiukset harmahtavia, katse pelokas.

   Liikenteessä saa olla tarkkana. Viime viikolla jälleen kerran ajoin yksin (maski ja visiiri päällään) autoilevan seniorin perässä. Hän ajoi keskellä tietä, teki selittämättömiä äkkijarrutuksia, vilkutti kohdissa missä ei ollut tienhaaraa jne.
   Näitä on tosi paljon täällä nykyään.

   Meni terveyskeskukseen, kuten arvelinkin. Rekisterinumeronsa alkoi tahattoman hauskasti UO:lla, joka on koronakuolemakoodinkin alku.

   Tykkää

   • Itse käyn eri asumisyksiköissä hoitamassa vanhuksia ja vammaisia ( mihin rokottamattomana päästetään) ja olen huomannut tismalleen saman. Ihmiset ovat vanhentuneet/harmaantuneet silmissä viimeisen 9kk.n aikana. Silmistä on ilo kadonnut ja kaikkialla aggressiivisuus lisääntynyt. Siis niillä, joita piikki ei ole vielä vienyt hautaan, niitäkin on paljon.

    Tykkää

   • Olen itsekin huomannut tuon aggressiivisuuden lisääntymisen ja eräänlaisen elinvoiman katoamisen.

    Se harmaus on outo, sellainen eloton kokovartaloharmaus.

    Tykkää

 4. ”Mihin suositus raskaana olevien rokottamisesta perustuu, on epäselvää, ”

  No, kun maailmanjärjestystä ollaan muuttamassa ja toimenpidesuunnitelma on ollut tekeillä vähintään vuosikymmenen, niin millä todennäköisyydellä sen toimeenpano jätettäisiin sellaisen sattuman varaan, että joku luonnollinen henkilö syö lepakon ja juuri sopivan ärhäkkä pandemia lähtee leviämään? Ai, ei suunnitelmaa, no miksi esim. tappavan pandemian torjunnan keskeiset virannomaiset ja poliitikot näkivät tarpeelliseksi tunnustaa Agenda 2030 värejä rintapielessään? Miksi gain of function koronavirustutkimusta rahoitettiin valvonnan ulottumattomissa? jne.

  Jos pandemia ei ollut luonnollista alkuperää, niin sitten se on ihmisen aikaansaama. Ensimmäinen oletus on, että pandemia on hallittavissa ja, että pandemian tekijät itse pysyvät turvassa. Jos levitettävä tehoaine on oikea virus, (joka voi mutatoitua), pitää sitä vastaan olla tehokas rokote. Tällainen taisteluvirus ja rokote pari on voitu kehittää ja testata salassa jopa vuosikymmenien aikana. Samalla on voitu kehittää ja testata joukko muitakin aineita haluttujen päämäärien saavuttamiseksi. Tämä selittäisi miksi ainetta suositellaan raskaana oleville, eli piikin pitkäaikaisvaikutukset tiedetään hyvin ja näin ollen kaikki haittavaikutukset aiheutetaan tahallaan.

  Ennen nykyistä koronapropagandaa, oli yleisesti tunnettua, että luonnolliset viruskannat heikkenee ajan kuluessa, joten riski oikean viruksen levittämisestä on voitu ottaa. Varmempaa on kuitenkin käyttää synteettistä virusta, joka aiheuttaa infektion henkilössä, jonka päälle sitä sumutetaan, mutta itse virus ei leviä. Näin tautiryppäitä voidaan kätevästi käynnistää erinlaisissa joukkokoontumisissa, kuten laskettelukeskus Italiassa, Levin lääkärikonfrenssi, ravintolat, kuorolaulajien harjoituksissa jne.

  Viruksen tilalla tai lisänä voidaan käyttää kemiallisia taisteluaineita/hermomyrkkyjä, joilla saadaan aikaan sydänkohtauksia, neurologisia vaurioita, syöpiä, keuhkojen tuhoutumista jne. jotka sitten selitellään PCR-testillä viruksen aiheuttamaksi. Eihän sitä tarvi kuin muutama tippa vetyperoksidia hengityskoneeseen ja keuhkot palaa hajalle. Novichokit ja kloorit on ollut globalistieliitin lempiaineita jo vuosikymmeniä, yleensä vain propagndatarkoituksessa, mutta ehkä ne soveltuu joukkotuhontaan oikeastikkin.

  Liked by 2 people

 5. Korrelaatio, kausaalisuus… näistä on jänkätty viime aikoina. Eräs keino selvitellä yhteyksiä on ”Bradford Hill criteria” (myös: ”Hill’s criteria for causation”) [nimimerkistä wiki-sivulle]. Kriteereitä on 9 (eräiden mukaan 10).

  Dr.Rose esittää että kaikki kymmenen ehtoa täyttyy kun tarkastellaan vaksiinien ja niiden haittavaikutusten yhteyksiä.

  https://jessicar.substack.com/p/the-bradford-hill-criteria

  ·· ”The Bradford Hill Criteria –
  ·· ’cuz the cowards of Causation denial need complete conversion
  ··
  ·· Slide by slide – all criteria assessed.”

  Oikein mainiota kotiläksyä THL:n ja Fimean toimitsijoille. Huomatkaa hyvät virkahenkilöt tuota lukiessanne että WHO:lle riittäisi 5 kpl, Dr.Rose on vaativampi – mahdatteko selvitä tentistä?

  ·· The WHO requires that only 5 are satisfied
  ·· to show evidence of causation. I will use 10.

  Liked by 2 people

 6. Vaikka en näitä rokotuksia kannatakaan, niin kyseenalaistan yllä olevaa päätelmää 80%:sta: Keltaisella ympyröidyn kohdan alapuolella on 270:n äidin ryhmä jaettu 146:n ja 124:n äidin ryhmiin lisätietoja varten. Näistä ensin mainitulla ei ollut kliinisiä haittoja lainkaan.

  Tällaiset hätäiset päätelmät ja niiden levittäminen ovat omiaan luomaan epäuskottavuutta heitä kohtaan, jotka yrittävät tuoda totuutta esiin.

  Tykkää

 7. Muistin: New England Journal of Medicine (NEJM) julkaisi artikkelin ”Preliminary Findings of mRNA Covid-19 Vaccine Safety in Pregnant Persons” https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2104983
  jossa CDC:n tutkijat osoittivat k-piikin olevan turvallinen raskaana oleville.

  Sitten data-analyytikot kävivät em. artikkelin läpi, ja osoittivat että lähtöasetelma oli väärä (spontaani abortti tapahtuu ennen 20 raskausviikkoa), otannan 827 raskaudesta 700 raskautta oli pidemmällä kuin vaihe jossa spontaani abortti voi tapahtua jolloin 104/827 keskenmenon suhdeluku muuttui 104/127 > 81.9% raskauksista keskeytyi ensimmäisen kolmanneksen aikana.

  Letter to Editor – Comment on “mRNA Covid-19 Vaccine Safety in Pregnant Persons”,
  Shimabukuro et al. (NEJM Apr 2021) https://www.skirsch.com/covid/NEJM_LTE.pdf

  Seuraavaksi artikkelin kirjoittaneet CDC:n tutkijat kirjoittivat korjauksen artikkeliin. so. virheellinen nimittäjä poistettiin mutta johtopäätös turvallisuudesta säilytettiin https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMx210016?query=recirc_curatedRelated_article

  Sen jälkeen muut tutkijat kävivät datan läpi ja saivat 91,2% keskeytyneitä raskauksia.
  Rapid Communication Spontaneous Abortions and Policies on COVID-19 mRNA Vaccine Use During Pregnancy

  Click to access adf864_2bd97450072f4364a65e5cf1d7384dd4.pdf

  Tuli uusi tutkimus CDC:laisilta: Receipt of mRNA COVID-19 vaccines preconception and during pregnancy and risk of self-reported spontaneous abortions, CDC v-safe COVID-19 Vaccine Pregnancy Registry 2020-21
  https://www.researchsquare.com/article/rs-798175/v1
  jossa tilastoitiin raskaana olevien/olleiden mukaan k-piikityksen jälkeen raskaaksi tulleita tutkittaessa k-piikin osuutta keskenmenoihin.

  En ole ehtinyt ottaa selvää, onko tämä viimeisin revitty riekaleiksi muiden tutkijoiden toimesta.

  Kunhan analyytikot ehtivät purkaa lakiteitse FDA:lta painostetut Pfizerin paperit, saataneen lisää tietoja tästä turvallisuuspuolesta.

  Liked by 1 henkilö

 8. THL 7.2.22:

  ” Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  Hei Anne, perusterveydenhuollon Avohilmo-rekisterissä ollut tekninen virhe on korjattu. Pahoittelemme virhettä. Voit tutustua korjattuihin aineistoihin verkkosivuillamme.
  https://thl.fi/fi/tilastot-ja-data/ohjeet-tietojen-toimittamiseen/perusterveydenhuollon-avohoidon-hoitoilmoitus-avohilmo/raportit
  Perusterveydenhuollon Avohilmo-rekisterin tiedoissa on ollut virheellisesti mukana myös erikoissairaanhoidon tietoja. Teknisen virheen korjauksen jälkeen voidaan nyt todeta, että näiden diagnoosiryhmien luvuissa ei ole kasvua. ”
  [https://www.facebook.com/thl.fi/posts/309391244552021?comment_id=309422841215528&reply_comment_id=309439184547227&__cft__[0]=AZWpeto42XIBKdRNS4zb_xNBEiir43IJzrqPOVVWtaHjts7GI3aR6q2RwHsPep_7DIKvDpQN5eQfHV-ULEiP_hwpBcrkvu-1vfhZoeWXml1ziJRzbR0tvr9DQsJ2mdkstnp8zQvmUMLOa-aYyl4odKTn&__tn__=R]-R]

  Tykkää

 9. On olemassa ratkaisu. Muutetaan Avohilmo Umpihilmoksi. Ei tuollaisia tietoja tarvitse päästä näkemään muiden kuin asiaan vihkiytyneuden.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s